Att läka.

Att känna sig osäker kan vara den värsta känslan i världen. Känna sig ovärdig, eller ensam. Att helt enkelt känna sig värdelös. Den känslan går inte ens att beskriva med ord. När det bara känns tomt på något sätt, detta vet jag för det är såhär jag känner. Varje dag. Varje timme. Varje minut.
Jag ser på andra i min omgivning och tänker på det faktum att jag inte gjort någon nytta i livet. Det ända jag tänker på är hur idiotisk jag är, som klagar på dessa saker. Medans andra människor har riktiga problem. Som är så mycket större. Ofta känns det som att min röst inte förtjänar att bli hörd, så jag döljer hellre hur jag känner eller vad jag tycker.
Men du får mig sakta att läka. Bara genom att finnas där gör du sådan stor skillnad. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Du är den personen som får mig att sakta börja bli mer säker på mig själv, och hur jag känner. Jag är dig evigt tacksam för det, och jag kommer finnas där för dig så gott jag kan. För även fast DU inte ser det så spelar du stor roll i mitt liv.
Jag älskar dig.

Författare:

Publicerat

Dela: