Det är du

Jag har aldrig haft ett stort antal av personer som jag har älskat eller som jag älskar. Aldrig heller funnit mig så starkt bunden till en annan människa som skulle ha genererat saknad för denne.

De människorna som verkligen äger mitt hjärta kan jag räkna på en hand. Människor som om dem skulle försvinna, skulle innebära min totala förintelse.
Er älskar jag av hela mitt hjärta, ni tillsammans utgör hela min varelse, ni finns i allt vad jag är.

Men denna är enbart för dig.

Älskling, du krossade all tro om att jag någonsin varit kär innan jag träffade dig, du är kärlek, du är värmen, glöden, pirret, älskling du har definierat förälskelse och visat mig hur det känns att helt och hållet uppslukas av en annan människa.
Även när du är bredvid mig kan inte saknaden efter dig tystas. Hungern som jag känner varje sekund av varje dag kan endast förklaras genom att säga att du äger en bit av mig och den biten kommer jag att för resten av mig liv hungra och leta efter. Det är du. Det har alltid varit du.
Jag minns hur väl mitt hjärta kände igen dig första gången vi möttes. Hur hela min kropp där och då visste att hon kollade på sin själsfrände.
Älskling, tillsammans är vi passion. Det är vi, tillsammans som skall gå genom detta liv. Du på min sida och jag på din.
Och jag lovar dig, om efter vägen du skulle glömma bort, att alltid påminna dig om vem du är, vad du kan göra, hur långt du kan gå och att ingenting är omöjligt.
Att se till att vi skapar det liv som speglar det liv som finns inom oss. Att aldrig vara tysta och att alltid uttrycka oss. Krossa kategorier, barriären, fängelsen och att enbart leva som vi vill leva. Fria.
Älskling, hela mitt liv har jag byggt upp murar, för att inte behöva visa mig. Du är den enda som jag vill bryta ner dessa murar för och som jag vill visa mina allra sårbaraste platser för.
Jag vill ge dig allt vad jag är, för att jag känner dig, jag känner igen dig, vi är samma. Vi är lika.
Du är mitt livs kärlek.

Författare:

Publicerat

Dela: