Dikt om sommaren.

När det är sommar så blir jag så himla glad. Sommaren är varm och skön. På sommaren kan man bada och sola. Gå ut med hundar kan man göra också. Men på sommaren slipper man inte mygg eller fästingar. De kryper överallt och sätter sig fast så fort de kan.


Men jag tycker sommaren är bra. Solen lyser på och det är varmt på sommaren och så där. En och en annan skur kan komma. Men då kan man vara inne och se på film. Men jag tycker sommaren är bäst för då får man bada och sola och springa med kort byxor utomhus. Jag vet inte vad folk tycker om sommaren men jag tycker sommaren är den bästa års tiden som finns.

Det är mycket fåglar utomhus och mycket utflykter i Stockholm på sommaren. Sen på sommaren brukar det vara mycket konserter och utomhus utflykter. Ja sommaren är skön och god. Men om det är för varmt så är det inte skönt. Ibland på sommaren kommer åskan och blixten och blinkande ljus.
Jag tycker blixten och Åskan är coolt och man kan filma blixten och åskan. Ja det var liten dikt om sommaren. Kommer ej på något mer att säga så /Slut!!!!!!

Författare:

Publicerat

Dela: