Livets öken

Så så, vi har inte pratat på ett väldigt långt tag. Jag vet att jag inte har varit den bäste... Av söner och döttrar så har jag varit vilse med att färdas i mina tankar och så har jag nått ändarna av öknen. Men jag har inte hittat en droppe av liv. Jag har inte hittat en droppe av dig. Jag har inte hittat en droppe av vatten.

Jag försöker desperat att skynda mig förbi all öken, medan jag bar på de dropparna av vatten som jag har kvar i mina handflatan. För det är allt jag har kvar av dig och allt jag behöver, och vågorna av vattnet betyder ingenting till mig. Jag försöker med allt och mitt bästa att hålla mina handflatan så täta för mitt bästa. Men oavsett hur hårt jag anstränger mig så finns det alltid sanden som saktar ner mig och dropparna som alltid kommer att rinna ner från mig.

Jag är bara lite överdramatisk faktiskt. Det är bara vinden som styr mig nord och öst,väst och söder men aldrig samma sak som mina vänner och bröder. Sen är jag en missbrukare med en penna och vilse i mitt öde. Med dig styr jag mina tankar men utan dig är jag vilse och vatten bara flöder.Men naturligtvis i sluten av dagen är mitt vandrande från nord till söder förnekad, så som mina droppar i handflatan som alltid blev nekad. Därför ligger jag helt ensam i öknen och skriker ut ditt namn och gråter. Så fyll på mig mer med ditt vatten och låt mig vara vaken för jag klarar inte av denna naturliga lagen. Att jag äns kan ta emot ditt vatten när du precis blivi bedragen.Men nu vet jag inte äns om detta är en bra förklaring till dig så tvätta mig med ditt vatten från morgonen till dagen.

Så så, vi har inte pratat på ett väldigt långt tag. Jag vet att jag inte har varit den bäste...Av söner och döttrar, så har jag varit vilse med att färdas i mina tankar och så har jag nått ändarna av öknen. Men jag har inte hittat en droppe av liv. Jag har inte hittat en droppe av dig. Jag har inte hittat en droppe av vatten.

Författare:

Publicerat

Dela: