Avundsjuka

Jag,Johan och kalle gick som vanligt i armkrok från skolan,bärande på skolväskor som man bara hade med sig,även om man inte hade nåt i den och inte skulle få nåt att lägga i.Man hade skolväska.Det var bara så.
Vi gick skämtande och skrattande.Det fanns ingenting som kunde skilja oss åt.inte än iallafall...
Men nästa dag när vi gick till skolan så hade det kommit en ny tjej till klassen,Linnea.Varken jag,Johan eller Kalle hade förut varit intresserade av tjejer,Dom som förut gått i våra klass var ingenting att sukta efter,men Linnea...blont,långt hår...Isblåa ögon...hon var så snygg att man kunde dö!
Nästa dag var ingtenting som vanligt längre.vi gick visserligen i armkrok,men ingen hade några dåliga skämt på lager,och ingen skrattade.Jag gissar att alla tänkte på Linnea...Johan,den modigaste av oss,öppnade munnen och sade något som ingen annan skulle kunna få ur sig.
-Linnea..hon är ganska okej va?
-GANSKA?sade jag plötsligt.
-Hon är ursnygg!sade Kalle,som ALDRIG skulle säga nåt sånt till oss ifall han inte var jättekär.
Jagkunde inte hjälpa det,jag var tvungen att FÅNSTIRRA på Kalle.Han som var så blyg!jag tror att alla redan då förstod att vi inte skulle kunna vara kompisar på samma sätt längre,med en sådan tjej i närheten!
Men vi skulle inte behöva vara osama om henne lämge,förstod vi.Johab skulle få henne,även om alla killar på jorden var intresserade.Förutom Brad Pitt.Han är för snygg.Precis som vi fruktade.efter bara en vecka var dom två ihop.Klart att vi försökte,men varje gång Johan bara i förbifarten nämnde att något var jobbigt,så var vi TVUGNA att påpeka att han hade världens snyggaste tjej vid sin sida.och självklart lev han förbannad på oss efter ett tag.Till slut skrek han åt oss att vi kunde dra åt helvette!Så sjönk troíon ner till två.

AVUNDSJUKA ÄR EN SJUKDOM!!!kom ihåg det!!

Författare:

Publicerat

Dela: