Det Förlorade Hjärtat

Det förlorade hjärtat

Elin och hennes kompisar går på en konsert med kända bandet Street45. Efteråt stöter Elin ihop med Taylor, hennes favorit bland de fem killarna. Hon följer med honom upp till hans hotellrum, utan en tanke på vad som kan hända henne. Hon känner sig som världens lyckligaste tjej, tills Taylor visar sig ha en sida som Elin aldrig hade kunnat ana att han hade…

Elins kompisar skulle som mest krama killarna i Street45. De fem amerikanska gulliga grabbarna var i åldrarna 18, 20 och 23. Elin och hennes kompisar var bara 15. ”Om de visste vart jag var nu”, hade Elin tänkt, ”och med vem!” Taylor, Elins favorit av de fem killarna, hade bett henne följa med upp till hans hotellrum. Hon hade blivit så glad och lycklig. Aldrig hade hon haft en tanke på vad som väntade henne. Den första timmen satt de på golvet och pratade. Taylor hämtade läsk och chips som de åt medan de skrattade och hade trevligt. Men när det närmade sig midnatt ville Elin gå hem. Hennes mamma var säkert väldigt orolig och hade troligen redan ringt runt till Elins kompisar, för att kolla om hon var med någon av dom. Elin hade rest sig och sagt att hon var tvungen att gå hem.
Taylor bad henne att stanna, men hon tackade nej. Visst hade hon stannat om det inte hade varit för hennes mamma, men just då kände hon bara för att gå hem. Taylor ställde sig vid dörren och låste den. Elin förklarade att hon verkligen var tvungen att gå. ”Stanna en liten stund till”, hade Taylor sagt och pussat henne på kinden. Hon ville inte. Hon ville hem. Det var då det hade hänt. Taylor hade tagit tag om hennes smala axlar och fört bort henne till sängen. Hon var för nervös för att kunna tänka klart. Hon hade ingen aning om hur hon skulle bete sig. Hon älskade ju Taylor. Och nu var hon i samma rum som han, och mycket snart även i samma säng som han.
Elin mindes att det var fullmåne den natten. Hon hade legat i den mellanstora sängen och tittat upp på den gula månen genom fönstret. Hennes hjärta krossades den natten. Det som funnits kvar av hennes hjärta morgonen därpå, det hade Taylor tagit med sig när han och de andra killarna åkt iväg. Bort till ett annat land... Ett land som var fyllt av fler förväntansfulla tjejer. Taylor och Elin hade inte pratat med varandra dagen efter. När hon vaknade hade han redan gått. Det kanske var lika bra det. Elin hade klätt på sig och sedan gått ensam genom hotellets korridorer.
Hon kände sig tom, som om något saknades. Hon gick hem. Hon blev fuktig i ansiktet av dugget. Hennes mamma låg och sov på soffan i vardagsrummet så Elin gick in på sitt rum och stängde dörren om sig.
Hon satte sig i sängen och slöt ögonen. När hon öppnade dom igen mötte hon Taylors blick. Affischen med honom var inte lika fin längre. Han såg inte lika oskuldsfull ut. Elin hade älskat Taylor. Nu insåg hon hur dum hon hade varit. Hon hade bara älskat bilden av Taylor. Men nu var det för sent. Taylor var långt därifrån nu, med hennes hjärta inom sig. Elin gick fram till affischen och såg in i hans ögon. Med tårarna rinnande ner för sina kinder rev hon ner honom från väggen.
Även om hon visste att killen på affischen var bra mycket bättre än killen hon hade varit med föregående kväll, så visste hon att ingen av dom kunde ge henne sitt hjärta tillbaka.

Författare:

Publicerat

Dela: