Ett Brev till min kärlek

Hej!

Hoppas att du mår bra, hoppas att du är på toppen av ditt liv, även om inte hoppas att du är på väg dit i alla fall!

Jag ville träffa dig en sista gång innan jag skulle flytta, träffa dig en sista gång innan jag kanske aldrig få träffa dig igen! Aldrig få träffa den människan jag älskar mest av alla på jorden. Men jag kan inte, jag kan inte träffa dig för du vet att så fort jag ser dig, faller jag om och om igen. Förlåt om jag inte kom för att säga hejdå, jag tror det hade varit otroligt svårt för mig. Svårt Att falla för någon som inte känner samma längre. Svårt att se dig och inte se den framtiden vi hade planerat tillsammans, och allt vi gick genom. Alla uppförsbackar och nedförsbackar, alla glada stunder, alla sorgfyllda minnen, alla blickar, alla kramar, alla kyssar ....

Jag vill önska dig lycka till, jag hoppas att din nästa kille behandlar dig bättre än vad jag gjorde, jag hoppas från botten av mitt hjärta att han är iallafall värd att kämpa för. Jag vill önska dig lycka till med dina studier, ditt jobb och allt annat. Helt övertygad att du lyckas med allt och jag tror på dig även om ingen annan gör.

Sen vill jag säga att ta hand om dig T, du är en av dem finaste människorna jag någonsin har träffat. Du måste bara inse det, om du bara tittar in i ditt hjärta tillräckligt djupt så ser du hur perfekt du är. Så ser du det jag såg i dig hos E den 26:e februari 2015.

Ärligt talat jag vet inte varför jag skriver detta till dig, min känsla är att du kanske inte ens bryr dig längre och jag vet att jag borde bara packa mina kläder, pussa mammas hand som jag alltid brukar göra och bara ge mig iväg. Men jag kan inte låta bli, känslor styr en ibland, jag har delat så många glada minnen med dig att mitt hjärta bara behöver detta! För oss båda att gå vidare, kanske mest för min del. Dock vet jag inte du någonsin får detta.

Vi gick genom mycket, från sjukdom till alla falska rykten, om dig och mig! Men allt var bara en läxa, vi lärde oss att bli starkare tillsammans. Jag gjorde mitt yttersta att få dig att vara alltid lycklig, gav dig alltid det lilla extra, och fans alltid vid din sida och lyfte upp dig när du halkade, och du gjorde lika så. Om jag går tillbaka i tiden skulle inte ändra något, kanske sista dagen, men även den dagen lärde jag mig mycket och trots allt you look Happier.

Du har lärt mig mycket, särskilt när du sa att vårt förhållande tog slut med en atombomb, det gav mig blickar till historie lektioner med Magistern. Han sa en gång på vår lektionen att "Atombomberna som exploderade i Japan var ett katastrofalt slut på den gamla Japan men samtidigt de gjorde att Japan är ett av dem mest framgångsrika länder i världen." Det du sa fick mig att tänka, fick mig att inse kanske det bästa är att inte fly från sina problem. Nu är dags för mig att ge mig själv den tiden jag behöver gå genom allt ensam för att bli starkare.

Jag tror inte att vi kommer att träffas mer T, det gör ont att säga det. Att sluta tänka på en människa jag ville ta ett steg vidare i livet med. Så många Ed Sheeran låtar jag har lyssnat på, så många shots jag har tagit, så mycket annat jag har gjort för att se om jag lyckas att sluta tänka på dig för en endaste dag, men alltid misslyckats jag, lyckas inte få bort dig. Du är där och kommer att alltid vara där, kanske mindre och mindre med tiden, men en del av dig och det vi hade kommer att alltid leva inom mig, och en del av mig kommer att alltid älska dig. Jag vet att om ett tag så mår jag bättre, jag vet att denna känslan av tomhet och ångesten försvinner. Men jag är rädd, jag är rädd för vad jag än gör så finns du där i hjärtat. Jag tror jag måste lära mig att leva med det.

Bara min Gud vet hur mycket jag saknar dig, saknar när du somnade i min famn, saknar dina kyssar, dina blickar och ditt fina leende. Saknar att hålla din hand vid matbordet och känna mig älskad. Saknar även när du grät utan anledning ibland och fick mig att vara förvirrad i dagar och veckor. Saknar din Familj som jag älskade lika mycket som min, saknar våra roadtrip. Saknar när du somnade varje kväll när vi skrev, saknar våra långa dissektioner sent på nätterna, saknar allt. Saknar dina mjuka läppar på mina, saknar oss. Jag saknar även dina kudden som var alldeles för mjuka.

Du är en fantastisk människa, en smart, vacker och hjälpsam tjej. Kan inte glömma första dagen jag såg dig, du lyste bland dem andra tjejerna den kvällen hos E. Du är en diamant, måste få bort många stenar för att hitta någon som du. Tack för all kärlek du gav mig, tack för att du älskade mig för den jag var. Tack för att du gjorde mig den mannen jag är idag, tack för att du hade tålamod med mig. Tack för allt min kärlek. Du kommer att alltid vara i mitt hjärta och jag kommer att alltid älska dig.
Nu när du läser detta så är jag långt borta.
Hejdå min prinsessa. Jag älskar dig <3


Författare:

Publicerat

Dela: