Längtan efter dig!Kap.1.

Jag sitter ensam hemma i min stora lägenhet. Du bor så långt bort ifrån mig min älskade vän. Jag brukar ofta fundera vad du gör och om du saknar mig lika mycket som jag saknar dig. Går ut på QX och kollar om du är inloggad så vi kan chatta med varandra. Jag blir alltid lika glad när du är inne på QX eller ringer till mig. Ditt namn på QX eller ditt rätta namn håller jag hemligt. Vi har träffats 2 ggr. Första gången var vi ut och fikade, andra gången kom du hem till mig. Vi hade det mysigt innan du sa att du måste åka hem. Då blev det åter tomt och tyst hos mig igen. Längtan efter dig blev allt för stor så jag gick ut på QX och chattade lite med mina favoriter.


Kap. 2.

Dagarna kommer och går. Jag lyssnar på radion och drömmer mig bort för en stund. Jag drömmer att jag är i Österrike. Jag strosar omkring på Badens gator. Äter en god pizza. Jag har flyttat till Österrike. Har ett jätte bra arbete som lärarinna.. Alla elever är jätte duktiga. Går varje kväll och badar och tar en fika på det närbelägna caffeèt. Har både datorn och mobilen med mig. Skriver och ringer dig var dag.


Kap.3.


Dagarna eller drömdagarna i Österrike började så sakta ta form. En dag får jag en glad överraskning. Du är ute på QX och undrar om du får flytta ner till mig i Österrike. Om du får svarar jag då eftersom jag ju längtar efter dig. Ok jag är där om 5 minuter sa du. Jag trodde inte mina öron men 5 minuter senare var du här. Vi gick direkt till hotellets matsal och åt en urläcker lunch med efterrätt. Efteråt åkte vi ut på en lång bilfärd och är tillbaka 5 timmar senare. Då tar vi in på stans flottaste restaurang och äter en lyxig middag. Efter det går vi på bio.


Kap.4.


Filmen vi gick på hette Dansar med vargar. Jag hade sett den i Uppsala och tyckte om den redan då. Du satt och höll mig i handen hela tiden. Efter filmen gick vi hem till hotellet och hade det mysigt. Sen sov vi jätte skönt. Vi hade jätte bra arbeten båda 2. Jag var lärarinna och du advokat. Vi tjänade jätte bra med pengar. Vi gick till bostadsförmedlingen och tittade på fina lägenheter. Vi fastnade genast för en lägenhet på 5 våningar som hade 15 rum och kök. Vi flyttar in redan samma dag. Vi åker och köper storbilds-tv, hemmabioanläggning, stereoanläggning, gymutrustning, datorer skivstudioanläggning m.m. Det blir jätte flott i vår nya lägenhet.


Kap.5.

När vi väl fått ordning i lägenheten satte vi oss ner och tittade på film, vi hade kaffe med dopp till. Efter filmen gick jag in i skivstudion och spelade in en demo skiva. Dagen därpå gick jag till skivbolaget med min demoskiva. Jag fick kontrakt direkt. Därför tog jag med dig på min 10 år långa turné. Bert Karlsson upptäckte mig och frågade om jag ville vara med i Fame Factory. Ja om alla som har varit med får vara med så. Ok sa herr Karlsson då. Redan samma dag träffades alla. Jag hade ringt till Johan Lindgren och berättat att jag skulle vara med i Fame Factory. Han skulle följa serien från början till slut sa han. Jag gav alla en varsin skiva och fick i utbyte en skiva av dom.
Redan samma dag fick vi träffa alla i lärar och jurykommittèn.

Kap.6.

Så var det då dags att dela upp oss i olika klasser. Klass 1 hade danslektioner och klass 2 sånglektioner med Monica. Vi fick lära oss hur vi skulle sjunga och att visa det vi ville få ut till publiken. På kvällen skulle vi välja vilken låt vi ville sjunga i veckofinalen, jag valde första singeln från mitt debutalbum. Den satt som en smäck på en gång. Jag var jätte nöjd.

Kap.7.

Veckofinal! Tävlande var jag, Jimmy, Maja Sara Patrik och Sandra. Ja du hör rätt vi var 6 stycken. Jag vann. De som fick gå upp i skjortärmslåtar var Maja och Sara, det blev Maja som fick lämna skolan. Men hon var glad för att ha fått lära känna mig och lovade därför att komma till Österrike och hälsa på. Redan samma kväll hade jag börjat med mitt andra album. Bert kom in och lyssnade och tyckte att det var bra. Han frågade mig om jag hade bjudit in dom andra för att gästspela på skivan. Ja det har jag gjort sa jag då.

Kap.8.


Dagen därpå kommer du och hälsar på mig. Du fick träffa klasskompisarna mina och blev genast poppis bland dom. Jag hade bandat veckofinalen så du fick se hur det hade gått för mig. Du var kvar till den andra veckofinalen som det nu var dags för. Du fick sitta på första parkett. Jag skulle gå upp även denna vecka. Nu fick jag dock gå upp i skjortärmstävling mot Andres Esteche. Jag fick stanna. Andres lyckönskade mig. Alla veckofinaler utom en vann jag sen. Den final jag inte vann fick jag gå upp mot Johan Becker. Vi fick lika många poäng både jag och Johan så vi fick vara kvar på skolan.


Kap.9.

DEN STORA FINALENS DAG!!
Så var då den stora dagen D inne. Det var den stora finalen. De som var kvar var jag, Patrik, Jimmy, Johan B+Ö, Mathias, Magnus, David, Karl Martindahl och Fernando. Dom som gick vidare i kvalomgång 1 var jag, David, Magnus, Johan B och Jimmy. Kval 2 var det jag Johan B och Jimmy. Från tittarnas val vann jag hela finalen. Alla var glada för min skull. Jag vann 475.000 kronor och ett nytt skivkontrakt. Jag fick även guldskivor för 400.000 sålda album. Efter finalen åkte vi in till Globen och gick på Anastasias konsert. Johan Lindgren hade fått biljett så vi skulle möta honom vid entrén till Globen.

Kap.10.


Väl inne i Globen köpte jag Anastasia grejor+skivor. Efter konserten skjutsade jag hem alla i min stora husbil som jag hade köpt efter finalen. När alla så var avsläppta så åkte jag till Trelleborg och tog färjan till Rostock. Jag gick och bokade hytt och fick en god natts sömn. Väl hemma så kom du och gav mig en välkommen hem kram.


Slut skriven av Maria Wikström.


Författare:

Publicerat

Dela: