Sverige är det friaste land i världen,en myt.

Sverige är det friaste land i världen,en myt.
Lövhen säger att vi är det friaste land i världen. Vilken överdrift. Vi är ju faktiskt satta i bojor från det vi föds till vi dör. Personnummerna är nog bland det mest kränkande man kan tänka sig. Man har ett namn men i alla sammanhang är man ett nummer. Vi har skattekransen hängade över oss hela livet. Du måste betala tv-licensen annars blir det and ra bullar,kronofogden och betalningsanmärkningar. Denna koloss till statlighet som driver in pengar till staten. Som det heter i kronofogdekretsar: Det finns inga förmildrande omständigheter när vi tar pengar från folk. Levnadsnivån är satt så otroligt lågt,inga nyanser utan de kör alla över en kam.
Friheten när de tog oss barnhemsbarn,först Barnhem,kan man bli mer kränkt? Omöjligt. Sedan fosterhemsplacering,sexuella övergrepp i många år. Hemkomst: Panikångest: Förstört liv. var finns den friheten Lövhen? Att inte kunna leva ett normalt liv. Eller tar till sådana åtgärder att ta sitt eget liv.
Alla dessa myndigheter som gör allt för att på alla sätt knäcka medborgaren. Försäkringskassan en koloss som gör människor så ledsna och förtvivlade. Frihet är ju att inte vara övervakade. Vi är så övervakade som det värsta Stazi. Yttrandefriheten har ju naggats i kanten på alla sätt ocvh vis. Redaktörer som själva skriver sina insändare,eller ändrar kapitalt på det insända materialet.
Får man tänka fritt? Eller ska man rätta sig efter vad dessa förljugna politiker säger? Så kom inte med att Sverige är ett fritt land. Vi blir så lurade att vi tror att det är ett fritt land. Friheten är det bästa ting. Friheten är en ren illusion. Fri borde vara motsatsen till träl. Friheten är rätten att tala,tänka och agera som man vill.

Bo Grapenskog

Författare:

Publicerat

Dela: