Publicerat
Kategori: Dikter om längtan

Är du lycklig?

Jag ser ut över det mörka vattnet, studerar stadens konturer. 


Solen har försvunnit, och jag beundrar himlens skymningsfärger, en akvarell av gul, orange och rosa. Den här världen är så vacker. Så hänförande. Varje dag slås jag av skönheten i de enklaste av ting, livet är ett mirakel och jag är tacksam över att finnas till. Men med min beundran av livet finns där ytterligare en känsla som gör sig påmind.Det finns en längtan. En längtan efter att dela det enkla och det storslagna med någon.Jag längtar efter dig. Jag längtar efter det liv som vi aldrig haft. Jag längtar efter det liv som vi kanske aldrig kommer att få. Att bara få se dig varje dag, och att veta att du är lycklig. Det är tillräckligt för mig. Jag menar det.

Om det är allt jag kan få så förlikar jag mig med det. Även om mitt hjärta givetvis önskar mer än så.

Men än finns det en fråga att ställa,Är du lycklig?

Josefin Teserius

Status: Brons författare

Mitt namn är Josefin Teserius och jag är 26 år gammal. Jag har skrivit texter och berättelser sedan jag var liten, skrivandet fungerar som en slags terapi för mig. Ibland behöver man helt enkelt formulera sina tankar i text för att få ordning på dom. Jag har nyfunnen inspiration och lär publicera här en del. Jag hoppas att mina texter kan beröra någon.
Josefin Teserius är medlem sedan 2020 Josefin Teserius har 17 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Inga-Britt IB Gustafsson

Jag heter Inga-Britt IB Gustafsson, författare och konstnär. Känslor är något som ligger mig varmt om hjärtat, speciellt de negativa, eftersom många flyr från dessa. Genom livskriser växer vi…

Inga-Britt IB Gustafsson

På andra plats denna veckan: Christoffer Andersson