Publicerat
Kategori: Dikter

Den halte knubbiga grisen petter som jagar sina getter.

4 år 4 dagar och 4 nätter har den halte knubbige grisen petter jagat ikapp sina bortsprungna getter.
petter gick över en bro när han snubblade över en getsko den här tillhör en av mina getter gormade petter, jag är nu nära mina bortsprungna getter. 50 meter till höger om den runda grisen petter gömde sig 4 hungriga törstiga getter.
4 år 4 dagar och 4 nätter har vi stackars getter blivit jagad av den feta grisen petter. jag vet brast en get ut, vi gömmer oss i stugan där borta tills sagan är slut. men tänk om grisen petter tar sig in stugan då är vi ju fast, han kommer hit viskade en get spring in i stugan och spring snabbt. den minsta geten blev så rädd så han sat sig ner och sket.
AHAAA vrålade petter HÄR LUKTAR DET GET. du förstår varje gång den lilla geten blir rädd släpper han en prutt och det är så den knubbiga grisen petter hittar vart getterna är, för grisen petter är förtjust i just denna lukt bestående av getprutt.
öppna dörren på direkten era små getter skrek den feta grisen petter. vad ska vi göra nu sa en liten rädd get vi är fast vi kan inte ta oss ut. petter bankade på dörren ni ska hem till mig innan sagan är slut.
och där slutar historien om den halta grisen petter som till slut hittade sina getter, nu tänker ni vad hände i sagan sen
jo eftersom sagan tog slut slapp getterna följa grisen petter hem.

Skriven av: juel

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Gabriel Andersson