Publicerat
Kategori: Dikter

En ny soffa

Istället för att köra över folks hundar ägnar jag min tid nu mer åt att jävlar med hippies å andra rövhål. En av mina favorit sysslor är att gå till soprummet och tömma ena kontainern och slänga skräpet i skogen. Efter en skit bra sömn går jag och hjälper plocka upp skräpet med hippie jävlarna bara för att lyssna på deras hippi skit och lära mig deras hippie tankar, håll fienden nära hörde jag nån säga. Dessa trädkramande fjollor går runt å fjoll predikar om skogen även fast de bor i stan, på ett skojigt sätt frågade jag varför bor ni inte i skogen. Svaret var patetiskt och förutsägbart "någon måste försöka ställa andra människor till rätta". Deras primära klagomål är att det är för mycket människor och det måste rensas men dom förtjänar givetvis att få fortsätta leva eftersom dom inte kladdar ner skogen. Fyfan vad jag garvade när jag såg att hippie trattarna hjälpte släcka skogsbränderna och sedan blev dom skattade av staten och blev tvingad att betala för sin insats. När jag berättar att Stockholms stad hade i sitt manifest "Vi måste använda en ungdom för att få människor att vakna till klimat skräcken så vi kan skatta dom eftersom vanligt folk lyssnar inte längre på människor i kostym"då blev de upprörda och högljuda. Läxa lärd det går inte att debattera med muppar. Varför skrev margaret sanger i sina universitets skrifter "Vi ska posera som liberaler så att svarta litar på oss, vi ska hyra svarta doktorer och svarta präster för att sälja in dem på en välfärdsstat så vi kan ta över de svarta områderna och bryta upp deras familjer och abortera deras barn" varför skapade Albert pike den högsta ordern i frimurarordern en demokrat KKK, och varför skrev han en plan han sade Lucifer själv gett han för värld domination? Varför trodde Adolf Hitler på satan och varför fick han sina ideer från England vars orginella plan 1860 var att avsluta krig genom att ta bort konceptet av "Familjen". Hitler skapade födelse fabriker där barnen ej fick höra order förälder så att konceptet "Familj" skulle dö ut. Varför dödade Hitler, Stalin, Mau alla de som hjälpte dem få makten? Kanske därför den psykologiska chocken när de som hjälpt bygga deras "utopia" väl ser staten i praktiken gör de omedelbart revolt. Och varför i helvete plockar inte hippies och andra fjantar upp en historie bok då och då så de vet va de igentligen hjälper att bygga.

Skriven av: en gammal soffa

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Sten Wiking