Publicerat
Kategori: Dikter

Gråheten har inte skiftat märkbart

Andan, en relativt svag ström av gaser, in och ut genom munnen och det förgrenade systemet av rör i olika dimensioner, gör sig allt oftare påmind som min enda förbindelse med detta nu. Jag kan inte slå den, inte tala med den, inte nå den på något sätt. Den är eller är inte från den ena sekunden till den andra.
Sedan dess har timmar gått. Aldrig kommer jag att möta dem igen. Utan att märka det, flöt jag bort i en ström av tid. Jag.
Hela förmiddagen har temperaturen legat i närheten av 8,1° Celsius. Gråheten har inte skiftat märkbart. Telefonen har inte ringt, men jag har två gånger, som jag minns det, lyft luren.

Ture Holmberg

Status: Guld författare

tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man se sig mätt på Facebook
Ture Holmberg är medlem sedan 2023 Ture Holmberg har 268 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg