Publicerat
Kategori: Dikter

Varför har andra fina gula inringningar för?

Varför fan har andra folk på sidan gula fina inringningar när jag inte har en enda gul inringning för? Jag känner mig påhoppad och utelämnad nu när jag blir illa behandlad och nervärderad samt kallad ful av mig själv. Jag som tänkte prata upp er inför gud när jag stendör men nu tänker jag påpeka inför gud att jag inte fick en gul inringning. Sen så hatar jag mitt jobb som jag aldrig går till heller, idag ljög jag inte ens när dom ville ha mig på jobbet. Jag ba "ja e trött" dom ba "jaha". Så kommer jag hem efter att jag varit hemma hela dagen å ser att andra har fina gula inringningar men inte jag. Å nu kan jag inte sova eftersom jag inte kan avsluta dagen på ett dåligt sett, genom att ha sett att andra har fina gula inringnigar men inte jag. Hur fan får jag en sån då? ge hit min gula inringning.... Tacka gud för min choklad som ligger här bredvid mig å tacka gud för string trosor. Den otroliga hungern att inte ge Joel en gul inringning den otroliga hungern att äta rå deg. Kära Novell.nu jag skulle mycket heldre ha min gula inringning än en macka med både smör och ost på, om ni nu finner i era iskalla hjärtan att ge hit min gula inringning är jag evigt otacksam fast endå tacksam på samma gång. Vad kan jag erbjuda er för en gul inringning? Jag erbjuder er en dejt, en dejt med satan som ni kommer få om jag inte får min gula inringning. Tack på förhand jag ser framemot min gula inringning. MVH Joel som för tillfället saknar en gul inringning.

Skriven av: joel med mos

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Sten Wiking