Publicerat
Kategori: Sexnoveller

Blå Huset I - Bara ensamma.

Blå Huset I
Av Rakel A´hrab
Bara ensamma
Torsdag - Ankomst
Det är redan slutet av augusti och jag har varit borta på ett montagejobb i Kenya i 4 veckor.
Tyckte det var alldeles nyss semestern slutade. Man blir årstidsvill när jobbet tar en till varmare breddgrader. Jag heter Per och jobbar på ett förpackningsföretag som montör.
Min fru heter Ann och vi har två barn, vi är båda lite över fyrtio. Ann jobbar som tandsköterska och vi bor i en villaidyll i en svensk småstad. Vi äger ett fritidshus som Ann har övertagit efter sina föräldrar. Genom åren vi har rustat huset så det är fullt modernt. Nu ska Ann och jag åka dit över helgen. Hon har tagit ledigt på fredagen och jag kompar för all övertid som det blir på resorna. Vi har ofta åkt dit ensamma när jag varit borta en längre tid. Mest bara för att få njuta av varandras kroppar och ha mycket sex.
Vi har packat och jag har handlat mat så vi ska klara oss hela helgen. Så fort Ann slutat jobbet drar vi. Barnen har vi överlåtit på Farmor, men dom får bo hemma själva i natt och blir hämtade i morgon av Farfar.
Resan tar bara runt en timme. Vi sitter tysta i bilen ut till stugan. Det finns en spänd förväntan på vad som skall komma, mycket av våra heta kärleksstunder är sånt som vi alltid gör och som vi båda kommit överens om och tycker om. Ann är den som har fantasi och hon hittar alltid på nya lekar, ofta när hon ligger i sängen och smeker sig själv när jag är borta på jobb. Fantasier som hon sen kanske förverkligar en sån här helg.
När vi närmar oss huset och kommit in på småvägarna lägger Ann sin hand mellan mina ben och börjar smeka mig lätt utanpå byxorna. Hon känner att min kuk börjar bli hård och jag ser att Ann blundar och fortsätter smeka, hon suckar djupt och slickar sig förföriskt runt munnen. Ibland kan hon egga mig till vansinne.
Gud vad jag älskar den kvinnan och snart ska jag få njuta av hennes kropp och hon av min.
När vi kommer fram till stugan som förresten kallas Blå Huset, packar vi snabbt och vant in allt. Vi bäddar upp dubbelsängen i sovrummet och jag går in i duschen. En snabb dusch och Ann möter mig i duschdörren, vi kramas lite och jag känner med ena handen mellan hennes ben. Hon är redan mjuk, varm och lite fuktig. Vi kysser varandra och hon kramar min kuk. Hon glider in i duschen och jag börjar förbereda det vi alltid gör först.
Vi sitter i myshörnan i korgstolarna vid lilla bordet och tar en Martini. Jag har tagit fram rakgrejerna och lagt en fuktig handduk på elementet. När jag frågade Ann i går kväll om vi skulle göra som vanligt, nickade hon och fick något drömmande i blicken. Detta med rakningen är helt Anns beslut, eftersom jag vet att det är jobbigt innan håret vuxit ut igen, men hon tycker det är skönare när jag slickar henne när fittan är rakad så därför vill hon detta.
Vi sippar det sista av drinken och tar av oss våra morgonrockar och lägger dom över stolarna vi är bägge nakna, jag tar fram ett badlakan och lägger på sitsen under Anns stol och med en kudde bakom ryggen sätter sig Ann bekvämt i stolen, blundar och särar på benen.
Jag sätter mig på golvet framför henne och tittar upp på hennes nakna kropp. Hon är vacker.
Jag börjar med att ta bort det längre håret med hennes egna trimmer och lägger sedan på en rak-gel. Tar dom första tagen med hyveln och hör hur Ann andas in djupt när jag stryker med hyveln över klitoriskappan och ner över blygdläpparna. Ann vet att det kommer ta tid, jag är oerhört noggrann men samtidigt försöker jag inte hetsa upp henne för mycket under rakningen. När hennes skrev är helt renrakat och inte minsta stubb känns, tar jag handduken från elementet och torkar henne. Hon hisnar lite när den varma handduken kommer mot blygdläpparna.
Nu utkräver jag min belöning för väl uträttat värv, jag böjer mig fram och sträcker ut min mun mot hennes släta sköna sköte och låter tungan sjunka in mellan hennes våta blygdläppar. Stöter in i hennes blöta grotta, låter den jucka in och ut några gånger. Formar tungan till en skopa och glider med den fylld av hennes fittsaft upp till hennes klitoris och smörjer in med saften så klittan blir hal och våt.
Börjar smeka klitoris, omväxlande varsamt och intensivt. Låter tungan härma en lapande katts rörelse, för att övergå till en mer intensivt fladdrande rörelse, som en fjärils flykt, en roterande rörelse som en helikopter, suger in knoppen och upprepar rörelserna, avslutar med att lätt stöta mot klitoris. Hör Ann stöna allt högre, varierar mitt rörelsemönster men ökar intensiteten tills hon kommer i en skön första orgasm.
Jag känner när Endorfinerna strömmar ut i hennes lemmar och tar bort min mun och mina händer hastigt. Jag sätter mig i min stol och betraktar hennes vackra nakna kropp när den sakta slappnar av. Bröstvårtorna mjuknar och andhämtningen blir långsammare.
Ann öppnar sina ögon och tittar på mig och hennes blick blir lysten när hon ser min hårda kuk stå rakt ut mellan mina särade ben. Hon glider ner på golvet och ställer sig på knä mellan benen.
Sakta låter hon tungan glida runt ollonkanten innan hon stoppar in min kuk i munnen. Drar tillbaka förhuden och låter ollonet smeka mot kinderna, tungan roterar runt ollonkanten och hon för in den så långt hon kan. Med knäppta händer omsluter hon min kuk och drar tillbaka förhuden. Med en tumme på vardera sidan om strängen baktill, gör hon en glipa mellan tummarna, precis så att hennes tunga kommer in med spetsen, hon börjar slicka samtidigt som hon rör förhuden sakta upp och ner. Känslan när hennes tunga bara precis nuddar min ollonsträng och enbart min ollonsträng är otroligt intensiv. Ann är en duktig på att smeka min kuk och få mig att njuta.
Hon har haft många tillfällen att experimentera. Hon har berättat att hon kan gå och fundera på olika sätt att ge mig oralsex när hon är på jobbet eller ligger och smeker sig själv. Hennes fantasier överraskar mig alltid.
Jag känner ganska snart att det blir för mycket för mig, jag tar Ann i handen och leder henne in i sovrummet. Hon vet vad jag vill och ställer sig på knä på sängen med benen utanför, särar på benen så jag kan stå på golvet mellan hennes ben.
Gud vad jag älskar att se hennes stjärt och stjärtspringan mellan hennes ben, som övergår i fittans mjuka springa. Ann är fuktig mellan blygdläpparna och jag drar med kuken hela vägen från hennes klitoris, upp in mellan skinkorna. Min kuk blir fuktig av hennes saft så den glider lätt hela vägen. Jag för in den mellan hennes blygdläppar och stöter in sakta samtidigt som jag drar tillbaka förhuden. Otroligt skönt att känna hennes fitta smeka mitt ollon. Sakta ökar jag takten och min kuk glider lätt in och ut. Det blir allt fuktigare av hennes kåta safter. Jag kommer i en skön orgasm och sprutar min sats in i henne, hon flämtar till när hon känner min säd komma. Ann har alltid tyckt om när jag kommer i henne.
Jag håller kvar en stund tills jag känner Ann föra in handen mellan sina ben. Hon reser sig och går in i badrummet och jag följer efter, ställer mig i duschen och tvättar min nu slaknade mandom. Ann hoppar in efter mig och tvättar av sig våra kärlekssafter.
Vi byter till myskläder och lagar en enkel middag och dricker lite vin. Efteråt sitter vi en stund och kollar på tv.
Jag sätter in en lite halvporrig kärleksfilm vi valt för kvällen i CD-spelaren. Vi har en liten samling av mer eller mindre rumsrena filmer allt från hyfsad porr till mer romantik.
Ann kryper upp i min famn i hörnsoffan och vi tittar en stund men när det börjar hetta till i handlingen smyger jag in en hand innanför t-shirten och smeker hennes bröst. Bröstvårtorna styvnar och hon lutar sitt huvud mot mig och blundar. Jag glider ner med handen innanför trosorna och känner på den släta huden mellan hennes ben, in i springan med ett finger, hon är fuktig och varm. Ann känner naturligtvis min hårda kuk mot sin rygg och vi bestämmer att vi nog får det skönare i sovrummet.
Ann går in i sovrummet och klär av sig och kryper ner, jag slår av tv´n och släcker lamporna. Går in på toaletten för att försöka pinka men min kuk är alltför hård för att jag ska kunna klämma fram något.
När jag kommer in i sovrummet ser jag Ann ligga mitt på sängen med täcket tätt mot kroppen. Benen ihop och händerna över brösten. Hon blundar hårt men öppnar ena ögat och tittar på min hårda mandom som står rakt ut. Hon kniper fort ihop bägge ögonen. Jag förstår att hon vill spela kyska damen som absolut inte vill ha nån kuk i sig. Med ett ryck drar jag av henne täcket och hon flämtar till.
Jag sätter mig gränsle över hennes lår och tittar på den lilla springan mellan hennes hopklämda ben. Med min högra hand runt kuken försöker jag pressa in toppen mellan hennes ben. Hon är fuktig i springan men min kuk är alltför stor för att kunna penetrera henne. Jag ser att hon tittar med halvslutna ögon på mitt försök och pressar om möjligt ihop benen ännu hårdare. Jag byter taktik och glider ner en bit över hennes kropp så jag kan böja mig ner och föra in min tunga i hennes springa. Det är vått och halt men tungan når inte tillräckligt långt in. Med mina tummar sträcker jag ut huden så hennes yttre blygdläppar och klitoriskappan glider fram i springan och nu kan jag tränga in mot hennes klitoris.
Fukt och mjuk värme möter mig när jag vrickar in tungan mellan blygdläpparna och når hennes klitta. Ann börjar andas allt häftigare och jag känner att hon inte kommer att kunna stå emot länge till. Jag tränger allt längre in mellan hennes blygdläppar allteftersom hon blir fuktigare och fuktigare och hennes kropp inte orkar motstå min sköna behandling. Till slut kapitulerar hon och lyfter sina händer från brösten och lägger dom ovanför huvudet, hon putar med brösten som om hon vill säga ”Dom är dina – gör vad du vill med dom”. Hennes lårmuskler slaknar och jag kan lätt sära på benen, jag borrar in hela mitt ansikte mot hennes blöta skrev och gnuggar min haka, min näsa, mina kinder för att inmuta det territorium som jag erövrat. Jag sträcker upp mina händer för att smeka hennes bröst som jag också erövrat. Men Ann tar tag i mina händer och drar mig upp till sig.
Kom hit din fitt-tjuv, säger hon, du har stulit min fitta och mina bröst och du ska få möta din största utmanare hitintills. Du ska ge mig bröstmassage och se på när jag knullar med min älskare, säger hon med ett leende på läpparna. Ann plockar upp en liten svart påse ur bagen under sängen och säger till mig att ta kuddarna och sätta mig mot sänggaveln. Jag gör som hon säger och lutar mig mot sänggaveln med kuddarna bakom min rygg, benen brett isär, lägger en flik av täcket över min mandom så hon inte behöver ha en hård kuk i ryggen. Ann har sett fram emot att få visa sin sköna nya kärleksinvestering.
Så här gör vi ibland, tar en skön massageolja på bröstvårtorna och smeker och masserar dom lätt medan vi brukar berätta sexfantasier för varandra och smeka oss själva till orgasm, men nu är det första gången med hennes nya leksak vi gör det.
Ann sätter sig mellan mina ben med ryggen mot mig och särar på benen, jag tittar ner på hennes nakna kropp, bröstens runda former, den mjuka magen och navelgropen och jag ser en liten bit av springan mellan hennes ben, Jag gillar verkligen att hon fortfarande vill bli rakad när vi har våra sexhelger i stugan.
Jag tar flaskan med massageoljan och droppar några droppar på hennes bröstvårtor. Sakta börjar jag smeka dom. Mina fingrar leker med bröstvårtorna, fingrarna dansar över knopparna och jag nyper lätt i vårtan. Bröstvårtorna blir styva och jag kupar mina händer och låter bara toppen av vårtan snudda vid min handflata, rullar runt lätt, lätt. Jag ser att hon börjar krampa lite när jag smeker toppen av bröstvårtorna lätt, lätt. Ann tar sin ”älskare” i vänster hand och med höger hand håller hon in startknappen. Ett kluckande ljud hörs och hon byter till högra handen och med den vänstra handen särar hon på blygdläpparna så klitoriskappan sticker fram. Hon för in den lilla sugkoppen mot klitoris och jag hör när den omsluter klittan. Ljudet minskar och Ann drar häftigt in andan, hon ökar intensiteten på luftpuffarna långsamt tills känslan blir lite för stark och hon backar ett snäpp. Hon rör den lite sökande och hittar skönaste känslan. Jag fortsätter att smeka hennes bröst och bröstvårtor och känner hur dom blir allt mer blodfyllda. Hon andas häftigare och häftigare och hennes ben börjar skaka i okontrollerade spasmer, hon ger till ett litet skri samtidigt som hennes kropp lyfts upp av orgasmen som flödar genom hennes kropp. Brösten blir om möjligt ännu styvare under mina händer. Jag hör att Ann försöker säga något men rösten darrar, det enda jag hör är ordet Fiiiit….n k..k.ar. När hennes orgasm börjar avklinga känner jag hennes bröst bli mjuka och hon sänker intensiteten på vibratorn, hon lyfter bort den och den tystnar snabbt.
Hon ligger en lång stund alldeles stilla i min famn, andningen blir allt långsammare och långsammare. När hennes kropp lugnat sig helt för hon åter tillbaka luftvibratorn mot klitoris.
Jag hör när den börjar puffa, först ljudligt och sen tystare när den omsluter hennes klitoris, hon drar upp benen, sätter fotsulorna mot varandra och ligger i min famn i en lotusställning, ryggen är spänd. Hon ökar åter intensiteten sakta steg för steg och det rycker i hennes ben när låren drar ihop sig av njutning.
Hon ökar kraften ett steg högre än vid förra orgasmen och nu börjar hennes kropp skaka i spasmer. Hon ökar ytterligare ett steg men backar tillbaka när känslan blir för stark. Hon kommer med ett skrik som övergår i ett morrande hummande läte och brösten blir åter blodfyllda, vårtorna styva mot min hand. Benen sträcks ut och musklerna i låren skakar.
Vadmusklerna är spända och vristerna raka, hon för ihop låren och vrider kroppen i en krampande rörelse samtidigt som hon tömmer lungorna i en djup utandning som övergår i en häftig inandning och ett lågt hummande skrik.
Plötsligt tar hon bort vibratorn och ljudet ökar en kort sekund för att sen tystna helt, hon vrider sig i min famn och ligger i som en halv fosterställning. Jag har fortfarande händerna kupade över hennes bröst, fascinerad av hennes kraftiga orgasm. Hon ligger och flämtar i efterdyningarna när jag frågar efter en stund om det brukar kunna gå för henne flera gånger med den nya leksaken.
- Jag har en bekännelse säger hon. När jag låg och väntade på dig så kunde jag inte hålla mig utan smekte mig själv och du dröjde och nu när jag är rakad så blir jag lite känsligare så utan förvarning gick det för mig och sen blev jag så där kittlig som jag oftast blir efter första orgasmen. Så när du var på väg in i sovrummet ville jag till varje pris inte att du skulle märka det och då lade jag mig med händerna för brösten och hopknipna lår för att endorfinruset skulle svalna. Det tog ju inte så lång tid innan jag blev tänd igen. Tack vare din talang som fitt-inbrottstjuv gick det fort över. Därför kunde jag få två orgasmer nu, men det var extra skönt med dig smekande mina bröst och dina fantastiska bröstsmekningar är otroligt sköna.
- Men nu älskling vill jag känna din sköna hårda kuk i mig.
Ja, och jag vill se din vackra stjärt när jag knullar dig. Till er service säger Ann lite roat och ställer sig på alla fyra vilande på armbågarna och huvudet på kudden så hennes vackra, sköna stjärt finns för min beskådande och tillfredsställelse. Att se hennes så gör mig alltid extra kåt. Hon står med benen ihop och jag gränslar hennes ben. Jag kan inte låta bli att bara titta på hennes stjärt först, min kuk blir ännu lite hårdare. Hon är fuktig och blygdläpparna glänser. Jag tar tag om min kuk och låter den glida ner mellan hennes skinkor, ner i den fuktiga springan mellan hennes ben. Jag drar tillbaka förhuden och låter kuken glida in hela vägen, drar ut den igen och glansig av hennes saft börjar jag smeka hennes skinkor. Hennes fittsaft gör dom skönt hala, jag upprepar några gånger så hela hennes stjärt är blank och hal. Ann skrattar till, hon känner till mina böjelser. Ibland har jag använt glidmedel för att göra hennes stjärt hal och skön. Jag drar tillbaka förhuden och låter kuken sakta glida in i mellan Anns ben igen, ända tills våra kroppar möts. Annes hala stjärthalvor glider isär när min kropp trycks mot hennes och jag kommer henne så nära att det känns som vi är ett. Jag fortsätter att trycka in min kuk i hårda juck in i henne, och när våra kroppar möts uppstår ett skönt ljud som jag alltid älskat att höra när vi knullar.
Varje gång våra kroppar möts låter det ”SMASK-SMASK-SMASK. Jag älska det ljudet, så kan det bara låta när två kåta människor njuter av varandras sköna kladdiga kroppar.
Ann älskar när jag är lite hårdhänt och jag håller om hennes höfter och kör min kuk ända till botten. Jag hör hennes flämtande och vårt härliga fuktiga knullande låter SMASK-SMAS-SMASK.
I det längsta försöker jag hålla min orgasm tillbaka men hon är är alltför skön och med en hård stöt håller jag kvar min kropp mot hennes och sprutar min säd in i henne.
Utmattade läger vi oss på sidan och låter pulsen långsamt bli normal. Ann känner när min kuk slaknar och glider ut ur henne och hon sätter sin hand mellan benen och reser sig och går in i badrummet.
Vi duschar av våra kroppar efter allt härligt kladdigt sex och går ut i köket och tar en öl och en liten kvällsmacka innan vi gör vår kvällstoalett och kryper ner i bädden. Skönt avslappnade ligger vi och prata lite om vad vi ska göra nästa dag. Då har vi det vi kallar kostymdagen. Vi somnar och….


Blå Huset
Av Rakel A´hrab
Fredag
Kinky - Kostymdagen – Middag
Vaknar och ser att solen lyser in genom gardinerna. Vrider på huvudet och ser att Ann vaknat också.
Hon ligger med högra benet uppdraget och genom det tunna täcket ser jag att hon ligger och smeker sig själv lätt, hon tycker om at smeka sig mellan benen när hon är nyrakad. Handen rör sig över hennes kön, ett finger glider in i springan.
Hon rör fingret i en cirkelrörelse över klitoris. Jag tar min kudde och vänder mig sakta och sätter kudden mot fotändans gavel och lutar mig bakåt. När Ann märker min manöver drar hon bort handen.
Nej, fortsätt säger jag. Jag vill se på när du smeker dig själv. Hon tittar roat på mig och drar av sig täcket. Min kuk blir ordentligt hård när jag ser hennes kropp i solljuset, hennes vackra bröst, ansiktet och munnen. Hon för ner handen och stoppar in två fingrar i fittan, drar ut handen, fingrarna är våta och blanka. Hon för handen mot sin vänstra bröstvårta och smeker den med de fuktiga fingrarna, vårtan styvnar och hon gör en cirklande rörelse runt knoppen. Upprepar samma manöver med högra bröstet, stoppar in handen i munnen och suger av fingrarna.
Sen tar hon åter glansig fukt på sin hand. Jäkla Ann, du vet hur du ska hetsa mig till vansinne. Hon drar ut sina sina fingrar och sätter sig upp.
Trycker fingertopparna mot min mun, Jag öppnar munnen och låter hennes fuktiga fingrar glida in. Slickar hennes hand och sväljer hennes saft. Hon drar ut fingrarna och stoppar in pekfingret, jag omsluter det med mina läppar och hon drar ut fingret. Samma sak gör hon med långfingret.
Ann ställer sig på knä mellan mina ben och böjer sig ner, formar läpparna till ett o och låter ollonet fylla henne. Hon smeker ollonet med sina läppar samtidigt som hon drar förhuden upp och ned. Jag kan snart inte hålla mig längre och sträcker ner mina händer och tar tag i Anns armar för att hon ska förstå att jag är på väg att komma.
- Nej, säger hon, jag vill se när det går för dig. Med ett stadigt tag om min kuk runkar hon mig snabbt. Hon känner när min utlösning kommer och riktar in kuken mot min mage och mitt bröst. Sperman sprutar över magen och upp till mina bröstvårtor. Lystet tittar Ann på min spermakladdiga kropp och drar med tummen längs baksidan av min kuk och när den sista droppen når mynningen böjer hon sig ner och slickar i sig den, hon tar mina armar och lägger dom på sidorna.
Bredbent ställer hon sig över min mage och sänker ner grenen så hennes skrev stryker över min kladdiga kropp. Tar ett stadigt tag om sänggaveln.
Hela vägen från höfterna upp till min mun drar hon sin kropp, hon stannar bredbent med skrevet över min mun. Jag känner doften av sperma på hennes hud, blandat med doften av hennes fuktiga kön.
- SLICKA MIG, säger hon med befallande röst. Jag vrider sakta mitt huvud och börjar slicka insidan av hennes högra lår, känner spermans lite bittra smak, jag sväljer och vrider huvudet åt andra hållet, undviker att nudda hennes fittas hud, jag slickar hennes vänstra lårs insida. Vrider tillbaka huvudet och stannar i rörelsen mitt mellan hennes ben, men jag börjar inte slicka henne. Hon väntar på att jag ska fortsätta mitt uppdrag men jag ligger helt still.
- SLICKA MIN FITTA, säger Ann bestämt och högt. Jag sträcker fram min tunga och slickar hennes Venusberg rent från min sperma och från hennes ymniga flöde mellan blygdläpparna. Jag låter tungan glida in mellan läpparna och in mot hennes klitoris. Lirkar in min högra hand mellan hennes ben bakifrån och för in mitt pekfinger och långfinger alldeles innanför öppningen, börjar smeka henne alldeles nedanför blygdbenet, försöker känna hennes g-punkt under mina fingrar.
Smeker med dom två fingrarna i en glidande rörelse framåt. Tungan fladdrar mot hennes klitta och Ann låter mycket nöjd med mitt arbete. Vad ska man annars ha kärleksslavar till tänker hon säkert.
Hennes bröst gungar förföriskt över mitt huvud och jag vill smeka och känna på dom.
Lyckas få upp vänstra armen mellan våra kroppar och lyfter upp den.
Ann stönar högt när hon känner min hand krama och smeka brösten. Hon är nära orgasm när jag snabbt tar bort min tunga från hennes klitoris och vrider huvudet åt sidan.
- SLUTA INTE…, säger hon högt.
Men jag väntar en liten stund och jag känner att hennes kropp skriker efter min tunga.
Väntar en kort stund och vrider åter tillbaka huvudet och låter tungan göra en cirklande rörelse över hennes klitoris innan den nuddar toppen.
Ett belåtet hummande hörs när jag fortsätter.
- Hårdare säger Ann, Jag trycker mina fingrar hårdare mot framväggen och hon börjar gunga mot mina fingrars rörelse.
Åter är hon på väg mot orgasm och jag tar åter bort min tunga och vrider undan huvudet.
- IDIOT NEJ.., säger Ann, ska du ta livet av mig! Hennes kropp börjar röra sig i små ryckningar och hon greppar stadigare i sänggaveln.
- SLICKA MIIIG…, skriker hon, HÅRDARE, HÅRDARE. Hon trycker häftigt höften mot mina fingrar och böjer sig bakåt.
- SLICKA MIIIIIIG…, skriker hon igen och jag vrider tillbaka huvudet och sätter tungan direkt mot hennes klitoris. Med ett tjut rycker hon undan min mun och jag känner att en våldsam orgasm sköljer över hennes kropp, kroppen spänns i en båge och hon säger något otydbart.
- SLICKA MIG…, skriker hon igen, och trycker åter sin kropp mot min mun. Jag försöker sätta tungan mot hennes klitoris men hon skakar för mycket och när jag träffar rätt ger hon till ett skrik.
- NEEEJ! skriker hon, skaaha dhuuu taa.. l..vet av mig. RÖÖÖR.. M.G ..INT..EE…!! Hela hennes kropp skakar okontrollerat och jag drar hastigt bort min hand mellan hennes ben samtidigt som hon faller ihop och hennes stjärt landar på min bröstkorg. Kvidande sitter hon stilla en lång stund och hennes andning blir sakta, sakta allt långsammare.
Hon öppnar ögonen och tittar ner på mig.
- Du kommer att döda mig en dag med dina knullkonster. Du är djävulens damknullare du.
Hon ler stort och säger att hon aldrig ska knulla mer. Med ett stadigt tag om sänggaveln glider hon ner samma väg hon kom, när hon känner mitt hårda stånd mot sin stjärt tittar hon nerpå mig med ett roat leende.
- Bara en gång till då, säger hon och gränslar min kuk.
Vi ligger en stund och känner varandras kroppars värme innan vi går upp och börjar planera lite av dagen. Det är mulet och inte nåt trevligt uteväder. Klockan börjar bli rätt mycket så vi käkar frukost-lunch och tar en promenad. Jag frågar henne om hon minns vad hon sa när vi knullade i morse, men hon minns inte att hon kallat mig idiot, hon skrattar roat när jag berättar att hon knullat färdigt i sitt liv, hon lovar att vi ska knulla i framtiden också, helt säkert redan i kväll. Om man gifter sig med en Djävulsknullare får man skylla sig själv, säger Ann och skrattar leende.
Eftermiddagen följs av ett långt middagsfika och en stunds kelande i sängen.
Vi somnar och vaknar inte förrän klockan är över fem
Ann går upp och vi stökar lite i köket, jag fyller på med ved till spisen. En skön brasa värmer snart stugan och vi börjar känna oss färdiga för kvällens lek.
Ann går in i sovrummet och byter om. När hon kommer ut är hon färdigklädd för kvällen.
En hudfärgad halvt genomskinlig topp utan BH under, svart kort kjol, och mest viktigt, strumpor med söm baktill och höfthållare med strumpeband, till det har hon högklackat med spetsiga klackar, det är hennes eget val, jag tyckte inte att hon skulle behöva ha så obekväma skor. Ann hade tittat på mig med ett leende när jag sa detta, det hör väl till att man har lite pinoredskap sa hon med ett leende.
Ann vänder sig om och drar upp kjolen över stjärten, hon har inga trosor.
- Sitter sömmarna rätt Herrn, frågar hon. Jag tittar på hennes ben och går fram och smeker dom sakta, rättar till sömmen om den inte sitter mitt bak på hennes välsvarvade ben. Smeker huden mellan strumpkanten och hennes skrev, Ann flämtar, rycker till lite när hon känner hur känslig huden blir där strumpan smiter åt om låret och trycker upp huden i ett litet veck.
Den här ritualen har vi haft länge och det började med en fantasi som jag hade från min ungdom.
Bland oss pojkar cirkulerade en del porrtidningar som runk-objekt, och i en av tidningarna fanns flera bilder på en kvinna iförd strumpebandshållare och strumpor med en söm baktill på benet.
När jag berättade för Ann om detta sa hon att det skulle vara en skön upplevelse eftersom kvinnor klädde sig så förr.
Inget mer blev pratat om detta förrän jag av en händelse gick förbi ett skyltfönster i Milano, och där stod min dröm i fönstret. Strumpor med söm, vit strumpebandshållare och gördel. Jag gick in och och köpte tre kompletta uppsättningar med svarta, röda och vita set med strumpor och höfthållare.
Naturligtvis strumpor med söm baktill och nu står hon framför mig, min drömkvinna.
Jag går in och byter till min traditionella kostym jag alltid har vid vår klassiska kväll.
Från min Skotska sida genom min mormor har jag kilt och naturligtvis klassiska knästrumpor.
Ann tycker det är så mysigt när jag bär min kilt utan något under.
Upptill så har jag bara en tunn svart åtsittande t-shirt.
Hon brukar dra upp min kilt och smeka mina skinkor och glida med handen fram till min mandom.
Idag ska vi också ha en lite finare middag när vi klätt upp oss, Ann brukar skrattande säga att hon är efterrätten.
Jag försöker alltid stå så jag får mig en glimta av hennes strumpklädda ben bakifrån när vi förbereder maten. Ställer mig bakom henne och drar upp kjolen och tittar på hennes ben och stjärt, Ann skrattar åt mina böjelser. Jag formar mina händer till kupor och omsluter hennes bröst under den tunna blusen. Jag känner hennes bröstvårtor styvna under mina händer och tyget smeker mot vårtorna.
Tvårättersmiddag med vin och fördrink traditionellt i kväll. Vi sitter länge vid bordet, jag tittar ibland på hennes bröst när dom gungar förföriskt under blusen. Vårtorna styvnar när dom glider mot det silkiga tyget. Ann är medveten om min fascination och gungar lite extra med överkroppen.
Vad jag älskar dom, blir alltid extra kåt när jag ser hennes vackra bröst.
Vi dricker det sista vinet och Ann säger med ett leende att nu vill hon servera desserten.
Hon tar min hand och leder mig leende till sovrummet. Hon vänder sig mot mig och jag kysser henne.
-Varsågod herrn, det är serverat, säger hon och lägger sig snett över sängen. Jag kryper upp mellan hennes strumpklädda ben och hon lyfter på stjärten så jag kan dra upp kjolen. Hon är helt sagolikt vacker där hon ligger med dom svarta strumporna, strumpebanden och den vita gördeln. Oskulden och synden på samma gång.
Jag lägger händerna på hennes knän och håller ihop hennes ben när jag glider in mellan hennes lår, låter mina kinder smekas av lårens glatta nylonsilkiga yta. Njuter av hennes lårs mjuka lenhet, stannar upp där strumpan övergår i bar hud. Huden är mjuk ovanför strumpkantens åtstramning, det blir ett veck mot strumpan och huden blir mjukare och känsligare, jag kysser henne, slickar den mjuka kanten mellan strumpan och låret.
Utan att nudda skrevet flyttar jag munnen till det andra låret glider med tungan över skarven mellan strumpan och huden. Ann flämtar högt och kvider lite.
- Kan du inte slicka mig på fittan också säger hon bedjande. Tungan glider upp till hennes våta springa och söker sig in i hennes varma grotta. Glider upp mot klittan och nu klarar hon inte mer.
- Kom, knulla mig säger hon upphetsat. Jag kryper in mellan hennes ben och lyfter på kilten, nafsar tag i hennes silkiga blustyg med munnen och gnider det mot hennes vänstra stenhårda bröstvårta.
- INTEEE MEER NUU PEE_ER, BA_A_ARA KNU__L_A.
Jag gör likadant med den högra vårtan och då skriker hon, JÄVLA PER, SKA DU TA LIVET AV MIG, GE MIG KUK__EN NUUU.
Jag glider in i henne och hon korsar snabbt sina ben runt mig och jag känner när hennes spetsiga klackar borras in genom Kilten, mot baksidan av mina lår. Jag hör Ann flämta till när hon trycker sina klackar hårt mot mig i snabba stötar.
- Kom dåååå, säger hon, spruta i mig, jag känner när hennes fitta börjar dra ihop sig och orgasmen börjar flöda genom hennes kropp. Jag tömmer min säd i hennes fitta i hårda stötar i en skön blandning av smärtan av hennes klackar och genom min kropps orgasmnjutning. Hon släpper trycket mot mina ben och när smärtan försvinner känns en skön endorfinrusning genom kroppen.
Klackskorna var som sagt Anns ide men det gör ju också mitt klädval för henne fulländat, och för att också få uppleva den njutningen har jag fått betala ett skönt men även smärtsamt pris.


Blå Huset
Av Rakel A´hrab
Lördag
Naturistdagen.

Ann har vuxit upp med föräldrar som var naturister. Många somrar tillbringade hon med sina föräldrar och sin bror på nudistcampingen på västkusten. Hennes föräldrar var inte såna som gick nakna hemma inomhus. Men på den varma årstiden besökte dom ofta ställen för likasinnade som hennes pappa uttryckte det. Somrarna på västkusten var alltid inbokade.
Ann har vuxit upp med föräldrar som var naturalister. Många somrar tillbringade hon med sina föräldrar och sin bror på nudistcampingen på västkusten.
Somrarna på västkusten var alltid inbokade. Ibland brukade hon gå i skogen runt campingen och bara fantisera om allt möjligt. Hon hade ofta när hon var i nio-tioårsåldern brukat gå ner till en liten glänta i skogen med en liten sandstrand längst ner mellan höga sanddyner. Hon hade hittat en liten stig bakom ett buskage som gick genom kärret ner till havet. Någon hade lagt ut flata stenar man kunde hoppa mellan för att komma ner genom det risiga buskaget.
Hon gick fram mellan träden och började gå ner mot vattnet, då såg hon att det låg två ungdomar hon kände igen från campingen på den lilla stranden mellan sanddynerna, dom var bägge två nakna. Hon såg att pojken låg på rygg och hans penis var stor och stod rakt ut. Han hade ena handen mellan flickans ben och rörde den upp och ner. Hon såg ut att tycka om det. Flickan gav till et litet rop och spände kroppen i en båge, samtidigt som han ökade rörelsen mellan hennes ben. Hon kastade sig baklänges på rygg och drog hastigt bort hans hand. Flickan vred på kroppen och tog handen runt pojkens penis och drog huden fram och tillbaka.
Hon böjde sig ner och tog den i munnen och rörde huvudet upp och ner, plötsligt satte han handen mot flickans kind och tryckte bort hennes huvud. Nu sprutade det en vit vätska ur pojkens penis i tre pumpande strålar, pojken stönade som om han tyckte det var skön.
Ann gick snabbt tillbaka på stigen genom kärret hon kommit ner på. Ute på den lilla vägen till Campingen tänkte hon att det kanske var det som dom vuxna gjorde när dom stönade ibland sent på kvällarna. Hon hade sett i en bok och pratat med kompisar att mannen skulle stoppa in sin penis i kvinnans vagina. Om den var så där stor ville hon inte ha barn. Fy vad ont det måste göra. Hon hade försökt stoppa in ett finger i öppningen mellan benen och det gjorde jätteont.
På kvällen tänkte hon på paret på stranden och hon kände sig lite konstigt orolig av det hon sett. Hon stoppade in fingret i munnen och försökte föra in det fuktade fingret i hennes öppning. Det gick lite längre än förra gången hon provade och det kändes lite pirrigt, sedan gjorde det lite ont också. Men hon kände att när fingret gled förbi den lilla knoppen hon hade framtill i springan ilade det till i kroppen.
Hon började röra fingret runt den lilla knoppen och kände att det pirrade i hela kroppen. Hon hade känt det förut också men inte så här som nu. Efter en stund fick hon sin första orgasm och förstod att det var samma som flickan på stranden känt Det pirrade i hela kroppen.
Hon låg och tänkte på vad hon sett tidigare på dagen och hon slickade på sitt finger och började gnida sig där nere igen och samma sak hände. Hon kände när det där pirriga kom att hon blev lite fuktig mellan benen. Detta var Anns första minne av att hon hade fått orgasm.

En vanlig solig, varm sommardag och vi är ensamma i stugan, så hade vi packat en korg med mat för en dag på stranden och rott ut till ön i sjön, bäddat upp på den lilla stranden och tagit av oss kläderna. Kunnat vandra runt nakna och badat och kanske älskat på stranden. Ön var inte större än att man hade koll på om någon närmade sig samtidigt som man var insynsskyddade. Åtminstone på den lilla stranden vi låg och solade oss. Men idag var det inte en dag för uteaktiviteter med kall vind och regn. Ann bestämde därför att vi skulle ha en naturistdag inne. Jag eldade i vedspisen så det blev riktigt varmt och skönt inne. Vi åt frukost och Ann berättade att hon köpt tre CD-skivor med sexnoveller som vi skulle lyssna på.
Nakna satte vi i stolarna vid brasan. Vi satt så vi såg varandras kroppar och vi bestämde att vi inte skulle ha sex före dom första tre novellerna.
Bekvämt tillbakalutade, jag med benen isär på mäns vis och Ann med lätt korslagda ben, började vi lyssna.
Den först novellen handlade om ett par som tog in på ett slott för att tillbringa en Weekend där och ha sex på så många ställen som möjligt. Den var lite seg i början men på slutet när mannen dök ner under bordet med personal och gäster i matsalen och började slicka henne genom hennes tunna trosor så började min kuk att styvna och Ann tittade roat på.
Innan nästa novell kommit igång så slaknade min mandom och vi lyssnade på en berättelse om ett par tjejer som knullade kan man väl säga. Det var lite vulgärt skrivet med mycket könsord. Men slutet var bra och Ann skruvade lite på sig och såg att jag fick ett rejält stånd.
Tredje novellen var om en kvinna som raggade män hon kunde ha sex med medans hennes man som var handikappad tittade på. Det var bra skrivet men men tappade tråden efter en stund. Vi beslöt att stoppa och ta en liten paus. Jag la på mer ved i spisen, Ann gick ut i köket och plockade undan.
Jag föreslog att vi kanske kunde lyssna vidare i sovrummet. Det fanns högtalare även där. Ann tyckte det var okej så jag gick in och la mej på på sängen och Ann kom in och la sig på min arm med ena benet över mitt, och det andra under, hon korsade benen lätt om mitt ben. Jag kände att hon tryckte sig mot mitt lår.

Fjärde novellen handlade om en kvinna som levde ensam men dejtade två män, Fredrik och Kim, det hade utvecklat sig till att hon blev enbart kk med bägge männen fast var och en för sig så dom hade aldrig träffats.
Kvinnan bestämde sig för att bjuda hem bägge männen på middag i sin lägenhet utan att dom visste att den andra skulle komma.
Det blev trots männens helt olika bakgrund och intressen en lyckad middag och dom kom överens om att träffas nästa helg i Fredriks föräldrars hus ute i skärgården utanför Trosa Hans föräldrar bodde sen flera år i Spanien och kom i stort sett aldrig hem, så det var Fredrik som skötte huset.
Fredagen kom och hon var pirrig inför helgen. Hon packade allt sexigt i klädväg hon kunde komma på. Tunikan, Phushup-BH´n naturligtvis. Bilresan gick snabbt och dom var snart framme vid stugan. Ingen dålig kåk. Egen brygga med bastu. Tre sovrum, hon fick rummet med största dubbelsängen, öppen spis och allt modernt. Fredrik föreslog en motionsrunda och att starta bastun så den var varm efter träningen. Hon och Kim tyckte det var en bra ide.
Ombytet för löpning och hon tog på sig dom svarta träningsbyxorna utan trosor under. Just dom byxorna var lite trånga i grenen så dom visade mer än dom dolde. Träningströjan till var tajt och hon tog ingen BH under, brösten skull hoppa lite när hon sprang men hon trodde nog inte grabbarna skulle misstycka.
Hon behövde inte sväva i okunnighet om killarnas uppskattning, som två småpojkar stod dom och dreglade nästan över henne. Ögonen gick som vindrutetorkare mellan hennes skrev och brösten.
Fredrik beskrev vägen för Kim och henne som han tyckte dom skulle ta, själv höll han på att träna för sommarens långlopp så han tog en lite längre väg, dom skulle ses sen nere vid bastun.
Fredrik joggade en liten stund framför dom och vände sig om och sprang baklänges några meter. Han kollade in henne som om han ville memorera synen. Hans ögon var fixerade vid hennes skrev, innan han vände och försvann bakom nästa vägkrök. Hon fick uppfattningen att han tog med sig bilden av hennes avslöjande klädsel som en sporre för att öka farten. Kim och hon följde Fredriks vägval och av någon anledning så höll Kim på att snubbla, kanske för att han hade svårt att koncentrera sig och tittade lite för mycket snett neråt. Hon var mycket nöjd med hur det utvecklade sig, bägge killarna var kåta och hon tänkte avslöja för grabbarna inför bastubadet att hon inte skulle köra med någon handduk eftersom dom bägge knullat med henne och att dom visste hur hennes kropp såg ut

Ann hade berättat för mig om ett tillfälle när en kollega varit lite flörtig mot henne och sagt att han brukade umgås med ett gift par ibland, nån helg då och då. Dom var alla tre friluftsmänniskor och löptränade ofta tillsammans och badade bastu och hade sköna kvällar som han sa. Ann förstod vad han ville komma men hon höll honom på halster angående om vi skulle bjuda ut honom på en helg tillsamman i vårt fritidshus, som han föreslog. Men för Ann blev det en tid då hon funderade på hur det skulle vara att ha två kukar att tillfredställa sig med. Fantasin flödade under hennes onanistunder. Ställningar och knull bakifrån och sugningar av kuk. Många sköna orgasmer framkallade fantasierna. Men det hela rann ut i sanden när han träffade en kvinna och flyttade.

Väl tillbaka letade dom upp bastun och väntade på Fredrik. Det dröjde inte många minuter innan han dök upp, han hade hämtat handdukarna i hallen. Fredrik gick före in i bastuhuset och vred på några kranar. Det kändes att bastun var varm så hon erbjöds att duscha först. Han räckte handduken till henne, hon sa att dom lika gärna kunde basta nakna, eftersom dom legat med henne bägge två och hon hade inga hemligheter att dölja för dom. Killarna tittade på varandra, nu fattade dom antagligen varför dom var där alla tre.
Hon tog av sig kläderna och killarna tittade lystet på henne. Hon duschade och gick in i bastun, satte sig mitt på översta laven, grabbarna skulle få plats på varsin sida om henne. Fräckt drog hon upp benen och satte fötterna på översta laven med benen särade.
Nu skulle killarna möta hennes blottade underliv direkt när dom kom in och hon skulle roat få se deras reaktion. Kim kom först och han tittade storögt och höll som vanligt på att snava över henne.
Med näsan en decimeter från hennes fitta lyckades han ta stöd och sätta sig till höger om henne. Fredrik kom strax in och han höll på att säga något men orden fastnade i halsen när han såg henne. Såg henne förresten, det var mer mot hennes skrev han tittade. Hon satte lugnt ner fötterna på laven under och lutade sig tillbaka med ett roat leende. Bägge killarna hade nu svårt att dölja att deras kukar strävade mot himlen.
Vattnet var kallt men det svalkade skönt efter bastun. Hon äntrade doppet i sjön via stegen men killarna skulle naturligtvis stila och dök i på huvudet, Dom hade nog inte räknat med att vattnet var såå kallt. Snabbt simmade dom mot stegen, men hon stod kvar halvvägs upp och tittade en stund och visade sin nakna kropp, bröstvårtorna var styva av det kalla vattnet, fittan rakad, vad mer kunde dom önska förutom att få komma upp ur det kalla vattnet förstås. Roat tittade hon på deras mandomar när dom kom upp på bryggan. Nu var det inte mycket att skryta med efter det badet. Grabbarna gick in i bastun för att värma sig medan hon duschade.
Hon tog sitt stora sovrum i besittning och packade upp kvällens kläder, bäddade upp sängen och funderade en stund vad hon skulle ta på sig. Beslutet var egentligt enkelt, fortsätta på dagens tema. Ett par vita trekvartslånga tights, den blå tunikan med den djupa urringningen, BH´n under som trycker upp behagen så det blir en fin klyfta framtill och det mesta av brösten avslöjas utan att vara vulgärt. Tightsen får bli utan trosor eftersom mina pojkar gillar att se på min fittas konturer har hon insett. Den tunna underdelen är mer avslöjande än träningsklädernas tajts. En riktigt fin klyfta bildas mellan hennes ben, den lilla sömmen smiter in mellan hennes blygdläppar och den lilla fliken över hennes klitoris viker sig på sidan, sömmen glider in i hennes skåra och ett veck bildas på vardera sidan om hennes blygdläppar. Grabbarna kommer att få det tufft i kväll.

Ann ligger och lyssnar och hennes skrev trycks mot mitt lår i en mjuk tryckande rörelse. Jag förstår att hon är någonstans i dom fantasierna hon hade då när hennes arbetskompis triggade igång henne med sitt förslag. Tyst ligger hon och andas lite upphetsat i mitt öra.

Kvällens middag är så gott som färdig att värmas. Bara att sätta på ugnen och koka riset.
Killarna kommer upp från bastun och dom stannar till en stund i köket. Hon ser att dom kollar in kvällens dessert mellan hennes ben, den hon hade tänkt erbjud dom om dom är med på hennes planer för kvällen, bägge killarna har svårt att slita blickarna från hennes skrev. Kvällen är nog räddad tänker hon. Hon hade planerat en trekant i hennes sovrum, killarna skulle få turas om att slicka henne. Sen ville dom kanske ta henne bakifrån. Hon hade en del idee´r. Riktigt pirrigt att hennes planering nog skulle gå i lås.
Killarna har bytt om och hon frågar om dom kan öppna vinflaskorna och kanske blanda en GT.
Inga problem, säger Fredrik.
Medan maten värms och riset kokas, sitter dom vid bordet framför brasan och dricker sina Gin och Tonic. Hon har lagt beslag på fåtöljen och killarna sitter i soffan mitt emot med god insyn mellan hennes ben. När halva glasen är avklarade bestämmer hon sig för att gå rakt på sak.
- Har ni nåt emot att vi kör en trekant i kväll grabbar, säger hon.
- Jag trodde aldrig du skulle fråga säger Kim. Samma här säger Fredrik.
- Ni har ju bägge haft kuken i min fitta så det blir bara ett kärt återseende, säger hon leende.
Både Kim och Fredrik får något lystet i blicken och dom tittar nu mer ogenerat på hennes skrev.
Då får jag bjuda på Desserten då killar, det blir fittslickning på mitt rum. Vem vill börja, bägge räcker upp handen som lydiga skolpojkar. Vi drar lott under middagen säger hon.
Middagen blir lättsam nu när killarna är mer avslappnade. Okej att dom kollar ofta i hennes urringningen när dom pratar, men det får hon väl ta. När middagen är över säger hon leende att dom får ta disken eftersom hon har hand o desserten. Hon tar sitt vinglas och sätter sig i fåtöljen med benen i kors. Killarna kommer efter fem minuter, dom har naturligtvis slängt in allt i diskmaskinen och kört igång. Med varsitt vinglas i handen sätter dom sig i soffan och hon ser att dom nästan blir besvikna när hon har benen i kors. Hon sitter kvar så ett tag och dom dricker upp vinet dom har kvar i glasen.
Killarna verkar ivriga och uppspelta som tonåringar och under middagen, hon frågade om dom haft nån trekant tidigare. Båda ruskade på huvudet. Hon förstod att dom var ivriga att börja. Hon särade på benen och såg att det blivit en liten fuktsträng i sömmen i springan. Killarna såg det också naturligtvis. Hon var också riktigt upphetsad nu.
- Ge mig tio sekunder sa hon och gick in i sovrummet, drog av sig Tunikan och knäppte upp BHn.
Av med Tajtsen och ställde sig upprätt vänd mot dörren på knä i sängen, hon var naken och mycket kåt. Hon hörde nästan hur killarna tyst räknade ner. Tio-nio-åtta-sju-sex-fem-fyra tre…. Nu stod dom i dörren och hon beordrade avklädning.
På tio röda hade hon två kåta män med ståkuk beredda att tillfredställa henne. Hon la upp två kuddar mot sänggaveln och beordrade Fredrik att sätta sig i sängen och luta sig mot kuddarna med särade ben. Hon la en kudde mot hans hårda kuk så den inte skulle trycka mot hennes rygg. Hon la sig själv mellan Fredriks ben och särade på sina och drog upp knäna för att ligga bekvämt och njuta full ut av killarnas tungor. Hon hade låtit dom dra sticka om vem som skulle få börja avnjuta desserten och Kim vann.
Kim dök ivrigt ner mellan hennes ben, hon slöt ögonen och njöt av Fredriks händer som kupade sig om hennes bröst och smekte hennes bröstvårtor och Kims tunga som ivrigt letade sig in i hennes våta fitta.
Hon vill inte få orgasm så fort så killarna får byta plats ganska snart. Fredrik är duktig på att slicka henne men Kim får henne nästan att komma med sin massage av hennes bröst och bröstvårtor.
Han har en bakgrund som massör vet hon och det märks.
Hon måste avbryta för att inte utlösa någon orgasm hos henne. Hon vill känna en kuk i sig om det ska gå för henne har hon bestämt.
Så dom byter till att Kim får ta henne bakifrån och hon tar Fredriks kuk i munnen. Skönt när Kim tränger in i henne och trycker sin kropp mot hennes stjärt. Hon juckar emot och dom ökar takten allt mer. Hon känner när Kim kommer i henne. Han står kvar en stund och hon känner att hans kuk slaknar.
Nu njuter hon fullt ut när Fredrik står redo att köra in sin kuk, hon är ordentligt fuktig nu och det uppstår ett smaskande ljud när deras kroppar slår ihop, hon får orgasm när hon känner att han sprutar i henne. Han glider ur henne när hans kuk slaknar och dom ligger bara och andas av utmattning.

Ann har nu skapat en stor fuktig fläck på mitt lår och tagit ett fast grepp om min kuk. När kvinnan i berättelsen blir knullad av Fredrik blir det för mycket för Ann och hon sätter sig gränsle över mig och måttar in min kuk och låter den glida in. Intensivt börjar hon en roterande gnuggande rörelse mot mitt bäcken och hon böjer sig fram och öppnar sin mun över min och tvingar in sin tunga i min mun, jag möter henne och våra tungor börjar en smekande brottningsmatch.
Jag känner när det går för Ann, det är samtidigt som kvinnan i berättelsen får sin orgasm.
- Spruta i mig säger hon och hennes fitta drar ihop sig i orgasmens njutning, jag spänner mina lårmuskler och mina vader och satsen pumpar genom min kuk in i hennes fitta.

Alla tre behöver en paus nu, dom går ut i rummet och sätter sig nakna i soffan och killarna smeker och hånglar lite med henne, vill gärna känna mellan benen, hon särar på benen och låter dom tillfredställa sin nyfikenhet och lust. Dom dricker sista skvätten vin ur glasen.
Det känns skönt för henne att dom har skapat en samhörighet och killarna vill verkligen njuta av och ta hand om henne, hon känner sig trygg med att dom kanske vill bestämma lekarna också.
Detta kommer dom att göra fler gånger tänker hon och känner att killarnas kukar åter blir hårda av deras smekningar i hennes våta fitta. Dom har nästan tävlat om att smeka och pilla på den. Hon går in i sovrummet för fler sköna lekar och killarna är redo för mycket mer knull i kväll känner hon belåtet…
Jag pausar uppspelningen och vi gör ett längre uppehåll. Ann gör en omelett. Jag eldar i brasan och vi sitter framför den och äter vår lunch. Med två CD-skivor med 6 noveller på vardera kvar har vi att se fram emot mycket mys och kel.
Vi går åter in i sovrummet och lägger oss som tidigare. Börjar lyssna på den första novellen men den är ganska seg och det är för mycket råa könsord.
- Spola säger Ann, det måste finnas något bättre, men den andra novellen är om två kvinnor som väl mest ligger och slickar och slicka och slickar.
-Spola säger Ann., jag tar fram nästa novell som handlar om två par som är på väg på en fjällsemester till Riksgränsen och dom har bokat en liggvagn för fyra och ägnar upp-resan åt partnerbyte och prat om vad dom ska syssla med under nätterna i stugan. Det känns mest som vad killarna ska göra med varandras fruar.
- Stopp, säger Ann, slå av, vi kan bara ligga och vila ett tag så får vi se vad vi hittar på sen, vädret är ju bättre. Efter en liten stund hör jag Ann snusa och jag blundar också. Jag vaknar med ett ryck och känner Anns vänstra fot mot mjukt mitt skrev. Hon skrattar till och jag tittar på henne. Hon ligger på sidan mot mig och har kupat sina händer under brösten, vi är fortfarande nakna och jag ser att hon börjar smeka sina bröstvårtor, vårtorna styvnar och så gör även min lem. Ann tittar roat på den och frågar om jag tror att alla män skulle få erektion av att dom ligger och tittar på en kvinna som smeker sina bröst. Säkert säger jag, annars är det nog något fel på mannen.
Jag har ändrat dagens tema säger hon. Vi ska klä på oss och åka in till shoppingcentret, jag vill köpa nån klädtrasa till i kväll. Okej, säger jag, jag trodde vi skulle ha sex igen. Nej säger Ann jag ska göra lite forskning så vi behöver dra in till shoppingcentret.
Va bra då kan jag skaffa en ny timer till utebelysningen.
Sagt och gjort, tio minuter senare är vi på väg och Ann verkar lite hemlighetsfull.
Ses om en stund då säger Ann och börjar gå mot den första klädbutiken Jag styr stegen mot Jula och där ligger också Kjell&co och Clas i Sjön. Jula vet jag har samma fabrikat som vi använder på jobbet.
Skulle tro att Ann tar god tid på sig även om hon inte gillar när jag är med henne till stan, hon säger ofta att jag verkar otålig. Kollar på Kjell och CO men dom har bara billigare modellerna i lager så det får bli Jula. När jag står i kassakön plingar det till i mobilen. Det är Ann, hon är redan klar.
Som tur är öppnar dom kassan intill och jag kör en fräckis och hinner först, bara en gubbe som gnäller, men jag säger att min fru ska ha barn och att vattnet har gått.
Möter Ann där vi kom in och ser att hon har en par kassar från dom vanliga butikerna. Vi åker hem tysta och Ann verkar nöjd.
Väl framme i stugan förutsätter jag att vi ska fortsätta naturistlivet igen, men inne i sovrummet så räcker Ann mig en påse som visar sig innehålla ett par tunna svarta tajts. Ta på dig dom här säger hon. Jag tar av mig jeansen och tar tajtsen för att dra på mig dom.
- NEJ, inga kalsonger under säger Ann. Byxorna sitter väldigt tajt och min mandom syns väl, jag måste ta in handen och läggas den till rätta. Ann ser roat på mig. Ta den svarta t-shirten du hade igår och sen kan du gå ut i köket och sätta på ugnen, 225 grader, korka upp vinflaskan på bänken och blanda oss en GT.
Ann kommer precis när jag har gjort våra Gin och Tonic. Jag blir alldeles stum och tittar på denna ljuvligt sexiga uppenbarelse. Hon har en blå Tunika, brösten är upptryckta i V-ringningen på tunikan och en djup klyfta bildas mellan hennes brösts runda kullar. Jag kan inte sluta titta på dom, men snart sitter min ögon som klistrade vid hennes skrev. Kritvita trånga tajts, ner till strax nedanför knäna, men vad som verkligen fångar min blick är hennes skrev. Ingenting skulle kunna avslöja mer vilket kön hon tillhör.
Fittans runda former avslöjas mjukt av tyget som smiter åt och en liten söm mitt fram glider in hela vägen in mellan hennes blygdläppar, den lilla klitoriskappan putar på ena sidan av sömmen.
Blygdläpparna bildar ett litet veck på varsin sida om springan. Ann märker min fascination och skrattar lite och jag hör på hennes skratt att hon blir upphetsad av mina blickar.
Vi sitter i våra stolar och jag kan se in mellan hennes ben, jag kollar ofta i urringningen på hennes överdel. Hon har redan konstaterat att jag har ett knallhårt stånd och det värker nästan i min kuk.
Det tar ett tag innan maten är färdig i ugnen så vi sitter och pratar, ja Ann pratar, om hur det är på jobbet och arbetskamraterna, mest bara lite kallprat för jag kan inte riktigt koncentrera mig och hör inte hela tiden vad hon säger. Ann förstår att jag inte kan hänga med och hon sitter och flinar lite roat när hon förstår att jag har annat för ögonen.
Äntligen är maten klar och vi sätter oss vid bordet mitt emot varandra och jag känner att Ann smyger in ena foten mot min mandom och vickar lite på tårna. Jag håller på att sätta i halsen. Lite då och då under middagen känner jag hennes fot mot mitt skrev, hon ler lite förföriskt när hon konstaterar att jag fortfarande är hård.
Dukar du av älskling säger hon, ställ bara disken i diskhon. Hon går och sätter sig i stolen, jag skyndar mig att duka av. När jag kommer och sätter mig ser jag att hon sitter med korslagda ben. Hon ler mot mig och säger att det blir efterrätt i sovrummet ikväll också, marängsviss, säger hon.
Hon tömmer sitt vinglas och lyfter samtidigt över det högra benet och sitter nu med särade ben. Jag ser att hon är fuktig, en bred fuktrand syns i sömmen mellan blygdläpparna. Vi ses i sovrummet om tio sekunder, säger hon. Jag tänker på killarna i berättelsen tidigare och förstår deras upphetsning jag räknar också tyst ner för mig själv fem, fyra, tre, två..,jag reser mig hastigt och skyndar in i sovrummet Ann ligger snett över sängen. Naken så när som på dom vita tajtsen, benen brett isär och knäna uppdragna. Hon är våt utanpå tyget i grenen ser jag. Hon har högra handen mellan benen och gnider mjukt långfingret mellan sina blygdläppar utanpå tyget.
Klä av dig säger hon och kom och slicka mig. Snabbt dra jag av mig kläderna och kryper in mellan hennes ben. När hon känner min tunga börja utforska hennes fuktiga skrev tar hon bort handen och låter mig begrava min mun och tunga i hennes genomfuktiga sköte. Låter mina läppar glida i den fuktiga randen på tyget och känner när jag pressar tungan mot hennes blygdläppar att hennes glatta salta kåtsaft pressas genom tyget och fuktar min mun, den låter tungan glida in i springan, sträcker ut tyget som stramar åt om hennes hud. Jag nafsar lätt på hennes blygdläppar när jag glider upp i skåran till hennes klitoriskappa. Lyfter tyget och suger in, släpper tygfliken och den glider sakta tillbaka mot hennes bara rakade fitta, min tunga söker sig in mot klitoris. Känner att det mjuka tyget följer med min tungas och mina läppars rörelse. Som naken hud men ändå inte. Letar upp den lilla knoppen och slickar som en katt. Ann kvider av lust, andas allt häftigare, andas ut med mina hetsande rörelser och in när hon inte klarar mer
- Jag klarar inte mer nu, snälla knulla mig, kom, kom älskling.
Jag flyttar min mun neråt och kniper med läpparna, tyget glider från hennes hud och jag drar ut tyget, suger i mig allt min mun kan ta av den hala fukten, trycker mitt ansikte mot hennes skrev och skjuter tillbaka tyget åt sidorna med mina tummar. Jag skjuter in tungan i hennes fitta igen så långt jag kan och drar sedan ihop tyget, det glider åter följsamt tillbaks och in i hennes våta grotta. Jag tar tag i resåren och drar med en snabb rörelse av henne henne tajtsen, hon ropar till när det fuktiga, kladdiga tyget glider ut ur henne, böjer mig in mellan hennes ben och slickar hennes nakna våta hud, formar tungan till en skopa och fyller min mun med hennes rikliga marinad, glider hela vägen upp till hennes klitta, gnider den hal med en lapande rörelse, fortsätter upp längs hennes kropp. Stannar vid hennes bröst och känner dom styva vårtorna, sätter mina mun mot vänstra och trycker ut min hala tunga och marinerar hennes knopp, flyttar snabbt till det högra, hör på hennes flämtning att hon kommer att protestera högt.
- SNÄLLA, SNÄLLA PER, I..III..INT..E ME NU, BA..HA..HA RA KN,.U,,LLA NUUU!!
Jag lägger mig mellan hennes särade ben och glider in i henne och sätter mina läppar mot munnen. Hon känner att jag är fylld av hennes kärleksmarinad, slickar runt min mun och mitt ansikte och sväljer girigt, sticker in sin tunga i min mun och börjar göra en juckande rörelse i takt med våra kroppar.
Jag känner att den första skuren pilar träffar hennes kropp hon trycker in sin tunga i min mun i takt med att pilarna träffar henne och när jag tömmer min säd i juck efter juck visar hon att hon känner varje kaskad med att trycka tungan i samma takt. Hårt juckar vi mot varandra tills orgasmen avklingar och jag glider ur henne, reser mig på armarna och tittar på hennes bröstvårtor. Hon ser vad jag tänker och säger.
- Tänk inte ens tanken du riskerar att få ett blått öga om du rör mig nu.
Jag ser att hon är mitt i en kraftig endorfinrusning efter orgasmen och minsta beröring skulle få varje litet fjun på hennes kropp att resa sig upp i givakt och huden skulle bli knottrig av rysningen. Jag väljer att rulla på sidan i stället och säger.
- Va otroligt skönt, du kan konsten att kåta upp mig till vansinne. Det här vill jag att vi gör om. Ann vänder sig mot mig.
- Jag måste nog tvätta mina tajts först säger hon och skrattar, mina också säger jag, jag tror att det kom en del kladd i dom av ren kåthet och av din fotmassage under middan.


Blå Huset
Av Rakel A´hrab
Söndag
Frukost i sängen.

Gårdagskvällen fick avslutas med en dusch och en stund framför brasan, ett glas vin o lite ost.
Vi vaknar nästan samtidigt på söndagen och Ann går på toaletten medan jag sätter på tevatten och rostar fyra brödskivor. Tar fram en bricka och dukar upp för frukost på sängen. Ann är klar på toa och jag passar på att gå in och lätta på trycket och tvätta mig. Rostbrödet är klart och jag brer smör på dom varma skivorna och lägger på ost så den blir så där mjuk av det varma brödet. Tar med några servetter. Kan bli lite kladdigt med dom mackorna.
Vi pratar lite medans vi äter brödet och dricker vårt te. Jag föreslår att vi ligger kvar och fortsätter lyssna på dom sista novellerna. Bra om vi vet vad som är kvar att lyssna på. Blir kanske som i går att vi får spola en hel del. Jag tar med brickan ut i köket och går och laddar CD-spelaren med den sista CD´n.
Ann ligger på sidan och jag kryper upp bakom henne och lägger mig sked med högra handen kupad under hennes vänstra bröst.
Första berättelsen handlar om ett par där kvinnan länge hade drömt om att ta in en andra kvinna och ha trekant med tillsammans med hennes man. Hon brottades med mycket känslor och dom pratar om huruvida hon skulle klar av att se honom penetrera den andra kvinnan eller om dom skulle ha trekant där hon älskade med sin man och bara hon hade sex med kvinnan.
Jag känner att Anns bröstvårta blir styv under min hand. Bröstet blir fastare känns det som.
Tänker du på Lena, säger jag.
- Hur så, säger Ann.
- Jag kände att ditt bröst blev fastare och din bröstvårta hårdnade.
- Uumm, säger hon.
Ann hade för några år sen en ny kollega som utbildat sig till tandsköterska, hon fick gå med Ann för att bara lära sig rutinerna i några månader. Hon var sex år yngre än Ann och hade omskolat sig från att tidigare ha jobbat inom sjukvården på Lasarettet. Ann förstod ganska fort att hon var bisexuell. Ibland stötte hon lite småflirtit på Ann, dom hade alltid en liten skojromans på gång. Lena som hon hette hade haft förhållande både med män och kvinnor, men det var inga längre förhållanden. Antigen var hon otrogen, eller partnern. Ann berättade mycket för Lena om sig och sin familj och mycket om Per, hon kände att det fans en samhörighet mellan henne och Lena men vad det var kunde hon inte svara på, antagligen för att dom tyckte mycket lika, om många olika saker.
Så Lena var väl förtrogen med hur Ann hade det. Visst det hade varit på tal lite då och då att hon skulle hälsa på i deras fritidshus, men det var alltid något som kom i vägen.
Lena jobbar inte längre kvar på samma arbetsplats som Ann men dom springer på varandra på stan ibland. Ann berättade för några veckor sedan att hon stött på henne utanför Gallerian och dom hade bestämt att nu måste det ske. Hon måste komma ut till stugan någon helg i höst så dom fick ta den där svampturen dom pratat om så länge. Innan dom skiljdes så böjde sig Lena fram mot Ann och sa att hon var singel nu, hon kysste Ann på kinden, vred huvudet så hennes läppar snuddade vid Anns. Ann kände att det pirrade till lite i kroppen. Dom sa hej, vi hörs och skiljdes med ett löfte om att höra av sig till varandra. Ann fick en stark känsla att Lena ville berätta något men att det inte var rätt tillfälle bara.
Hon bestämde sig för att verkligen kontakta Lena.

Paula som hon hette var gift med Greger och dom hade en son som gick på internatskola i södra Sverige och bara kom hem på skolloven
Villan dom bodde i var rejält tilltagen med stor relaxavdelning med pool inne och en utomhusjacuzzi.
Paula jobbade som läkarsekreterare, sen en tid tillbaka på deltid, efter en sjukskrivning för utbrändhet, Greger var säkerhetsansvarig i Sverige för ett multinationellt företag i bevakningsbranschen.
En varm vårdag är Paula ute på stan och letar kläder till en fyrtioårsfest dom är bjudna på.
När hon gick förbi ett skyltfönster fick hon syn på en gammal klasskompis och barndomsvän inne i affären. Hon skyndade in för att hon inte skulle hinna försvinna, det var ingen liten affär så man kunde lätt tappa bort varann. Men hon stod kvar där hon hade sett henne och pratade med en annan kvinna.
Kvinnan sken upp när hon fick se Paula, hon sa hej då, till den andra kvinnan och vände sig mot Paula.
- Det var inte i går, sa Linn, den gamla barndomskompisen som stod här framför henne. Dom kramades som man gör när men träffar någon som man inte sett på länga, lite ytligt och försiktigt. Man vet inte riktigt var den andra står. Men Paula kände att det var något i Linns rörelser som sa något annat.
Jag måste få höra vad du gör nu, sa Linn genast.
- Jag måste få något i mig först. Mitt blodsocker är nere vid knäna.
Har du tid, vi kanske kan gå och äta eller fika någonstans, jag bjuder, börja bli hungrig av allt rännande i affärerna.
- Visst, sa Linn. Och dom gick in på köpcentrets restaurang och plockad från buffen. Linn tog för sig rejält.
Det visade sig att Linn hade bott i Göteborg, varit sambo, inga barn, dom hade tillsammans byggt upp ett galleri och konstverkstad. Mycket jobb och långa dagar Men, han hade hittat en ny, en betydligt yngre, allt stod skrivet på honom så det var bara att ta pick och pack och dra. Han lämnade henne praktiskt taget på bar backe. Han ville ha barn sa han innan han kastade ut henne Den nya flyttade in omedelbart så hon förstod att han varit otrogen ett tag.
Nu hade hon repat sig och börjat ta tag i sitt liv och flyttat tillbaka till födelsestaden igen. Och nu var hon här, precis börjat jobba som inköpare på ett företag. Skaffat lägenhet och var lite på G igen. Men vad gör du, vem är du idag frågade Linn.
Paula berättade om sig och sin man, om sonen, var dom bodde. Att dom hade en segelbåt som var deras stora intresse.
Linn sa att hon ändå kände sig lite ”lost” just nu och gärna ville träffa Paula om så bara för att prata och kanske ta en promenad eller något, kanske gå och fika.
- Ja, men du kan hänga med oss ut i helgen, vi har precis sjösatt och ska ta en tur. troligtvis övernattar vi i nån vik eller nån skärgårdshamn, båten är tillräckligt stor så du får egen hytt med dusch och allt. Lite trångt kanske men mysigt. Ska bli jätteskoj att prata gamla minnen och min man blir bara glad om han får pyssla med båten ifred.
-Vi drar på lördag i tiotiden. Får jag ditt nummer så hör jag av mig på fredag. Förresten jag glömde fråga om du ville följa.
- Det gör jag gärna.
Efter en slät kopp skiljdes dom. Paula gav Linn en kram och hon kände att Linn kanske behövde fler kramar, hon verkade lite tilltufsad. Förståeligt med tanke på vad hon berättat om sitt förhållande under lunchen och hur det tog slut. Hennes tillit till det manliga könet hade fått sig en knäck.

Ann började verka lite otålig och jag kände att hon nog var mer i sina tankar på väg in i dom fantasier vi hade haft om vår trekant med Lena. Jag pausade berättelsen och lät handen glida ner över magen och smög in den mellan hennes lår, hon var fuktig och kåt. Stönade lätt när jag gled in med fingret under klitoriskappan.
- Jag är sugen på min nya leksak nu och att du smeker mina bröstvårtor när jag njuter av dom små luftpuffarna från den. Så kan du drömma att du ser mig ligga med den mellan benen när vi har våra sexstunder i telefonen eller du är ensam.
Jag bullar upp med kuddarna och sätter mig mot sänggaveln med benen brett isär. Ann har gått ut i rummet och kommer in med en liten kudde som hon lägger i mitt skrev. Hon lutar sig bekvämt tillbaka i min famn och sluter ögonen och jag droppar några droppar massageolja på hennes bröst och börjar mjukt smeka henne, koncentrerar mig på hennes ännu mjuka bröstvårtor.
Det dröjer inte länge förrän Ann börjar berätta en av hennes fantasier.

När Lena kommer, säger Ann, hoppas jag att badtunnan är klar så vi kan inviga den. När jag frågar henne om hon vill att vi ska ha baddräkt så kommer hon att skratta och säga att så många nudistbad som mina föräldrar tvingade dig att bada på när vi träffades så kan väl en naken kropp till inte spela nån roll.
Efter badet kommer jag och Lena gå in i duschen och vi kommer att duscha tillsammans. Vi tvålar in varandra och smeker varandra, jag kysser henne, kysser hennes bröst, jag går ner och slickar henne tills hon får orgasm Vi torkar varandra efter duschen, jag tar hennes hand och vi går in i sovrummet. Jag går fram till sängen och lägger mig på rygg framför henne. Hon kysser och smeker mina bröst och glider ner till mitt sköte. Jag är våt och hon slickar mig, hon borrar in sitt ansikte mot min blöta fitta och, slickar och suger på min klitta, Jag kommer i en explosionsorgasm efter att blivit slickad av den första kvinnan jag älskat med.

Paula berätta för Greger om sitt möte med Linn och att hon bjudit med henne på premiärturen i helgen.
Hon hade kollat i förrådet och hittat skolfoton på henne som hon visar för Greger, Linn är en riktig snygging. Hon frågar Greger om han sett henne förut men han ruskar på huvudet.
Greger tittar på kortet och formar högra handens pekfinger och tumme till ett o och tar vänstra handens pekfinger och drar det fram och tillbaka i o-et. Dummer säger Paula. Hon är en sårad själ, vi måste vara snälla.
Vi umgicks väldigt mycket när vi gick i femman-sexan och försökte spana på kvällarna i huset mittemot där Linn bodde. Uppe på vinden i hyreshuset hade man bra utsikt genom dom små fönstren längst ner under taket, så man kunde titta in i lägenheterna mitt emot. Vi hade en ficklampa med oss för lyset släcktes efter en stund. I en lägenhet gick det alltid omkring en gubbe i kalsonger och brynja, hette det sa Linn, hennes pappa hade en sån, men hans fru var alltid fullt påklädd, hon hade till och med en kappa och hatt på sig inomhus ibland.
Vi brukade hålla koll på vissa lägenheter. I en lägenhet bodde ett ungt par och killen brukade ställa sig bakom flickan och dra upp hennes kjol när hon stod vid spisen. Han gungade mot henne och vi brukade härma honom. Linn var flickan och jag var pojken och jag lyfte Linns kjol och gungade mot henne. Vi skrattade gott och fortsatte titta. En gång såg vi ett par där mannen la kvinnan på rygg på sängen och drog upp hennes kjol. Han drog av henne trosorna och hon drog upp benen och han böjde sig in mellan dom och började slicka på hennes kisse, så hette det sa min mamma. Linn la sig ner och drog av sig trosorna och jag gjorde som mannen och slickade hennes kisse. Linn sa att det kändes skönt. Vi kunde ibland sitta på Linns rum och ha handen innanför trosorna och gnugga oss själva, det var pirrigt och skönt ända tills hennes mamma kom på oss och skällde på oss och sa att så gör inte fina flickor, vi fick genast gå och tvätta händerna. Hon förklarade sen att det inte var fel att göra så men bara när man var ensam och att man skulle tvätta händerna efteråt.
Lördagen kommer och jag har jag pratat med Linn dagen innan och hon cyklar ner till småbåtshamnen och möter oss där halv tio.
Jag har sagt att vi står för mat men att hon kan ta med nåt att dricka om hon vill. Greger lyser upp när han ser Linn. Snyggast pluggen i tjejen. Han hade gått en årskurs högre än henne och dom hade faktiskt haft en liten ungdomsromans ett tag, men nån annan kille snodde henne. Linn lyser upp när hon ser Greger och ger honom en hård kram. Gud vad skönt det känns, äntligen är jag hemma och kan börja umgås med normala människor.
- Var inte så säker på det du säger Greger med glimten i ögat.
- Nej, nu seglar vi säger Paula och dom går fram till båten, Linn gör stora ögon och säjer, va´faén har ni vunnit på lotto.
Aktier säger Greger, höll på när det var som bäst, men nu är dom slut. Vi får suga på ramarna.
- Skulle tro det säger Linn och tittar roat på Greger. Dom ramarna är väl upphängda på väggen då.
Ser fram emot att få kolla in vad ni har. Jag var ihop med en konsthandlare så jag vet en del.
- Du är välkommen säger Greger, vi kan väl bubbla i Jacuzzin och korka upp en flaska bubbel om du hittar nåt av värde, men först en liten båttur.
Stämningen är på topp och nivån är satt. Paula när en förhoppning om att det kanske kan bli lite pill innanför trosorna med Linn. Linn är nog den som det får bli med i så fall.


Anns röst har nu blivit så upphetsad att det inte går att höra vad hon säger. Hennes klitoris är omsluten av vibratorn och hon har ökat styrkan högre än tidigare. Benen stäcks ut och vristerna är raka, brösten är blodfyllda, vårtorna styva och jag känner när hennes orgasm är på väg. Hon håller ihop benen en kort sekund för att sedan hastigt dra upp dom och sära på dom. Hon andas korta flämtande andetag och gnyr tyst emellan, plötsligt en explosion och det sprutar ut en klar vätska mellan hennes ben. Hon får en krampryckning till och lite mer vätska kommer. Det blir blött på lakanet och Ann flyger upp ur sängen och lyfter upp lakanet så det inte ska bli fläckar på bäddmadrassen.
- Shiit jag fick en sprutorgasm, säger hon. Upp, hjälp mig få bort lakanet.
Jag hjälper henne att dra av lakanet, hon torkar sig mellan benen med det och lägger det i en hög, hon tittar på mig, och när hon ser min hårda kuk, hajar hon till och säger, förlåt jag glömde dig, kom ta mig bakifrån. Hon ställer sig på sängkanten med benen utanför och jag ställer mig emellan och glider in i hennes fitta. Det går lite trögt men efter några juck så är det fuktigt och insmort igen. Jag tar tag om hennes höfter och snart skjuter jag in min sats i henne och jag känner snart hennes hand mellan benen när jag slaknar.
Vi går ut till badrummet och Ann duschar först. Jag frågar om hon har fått en sån orgasm förut och om vi ska lyssna färdigt på berättelsen.
- Nej på den första frågan och nej på den andra, Det kan vi göra hemma säger hon. Malin sover över hos farmor, farfar skjutsar henne till skolan imorgon och Patrik är fortfarande på sitt introläger inför gymnasiet. Så vi blir ensamma ikväll.
- Va skönt då får jag dig för mig själv då säger jag och Ann tittar lite under lugg på mig och skrattar.

Väl hemma så blir det en del att ta reda på. Ungarna var ju hemma på fredan och åkte ju inte förrän på lördag så disk, undanplock och tvätt. Inte minst av sängkläder. Ann är fortfarande lite tagen av det som hände i stugan. Var det en engångshändelse eller kan det bli fler gånger med den nya leksaken.
Vi pratade i bilen om Lena, Ann har svårt att bestämma sig. Det är ju henne det påverkar mest. Kan vi bryta om det inte funkar t.ex. Vi vet ju inte om Lena är med på våra planer eller inte.
Men i alla fall så bestämde vi att bjuda henne till den helgen i september då jag är tillbaka från Irland.
Oavsett så kan det bli en trevlig svampdag, invigning av badtunna, en middag med mycket prat. Sen får allt ge sig.

Jag ska ringa Lena på måndag, säger Ann. Hon blir säkert glad och jag hoppas att hon kan komma ut till oss på lördagen då och att dom är färdiga med badtunnan så vi kan inviga den.
Det kanske blir ett bra svampår. Jag har hört det i alla fall.
Jag kysser Ann och säger att nu går vi och lägger oss och lyssnar färdigt om Paula och Greger.

Paula och Linn var nere i båten och Greger skötte spakarna. Paula visade Linn var hon skulle bo.
Hon blev imponerad över utrymmet inombords. Tvärt emot vad man kan tro när båten ligger vid bryggan. Hon får egen toa med dusch, trångt men praktiskt.
Paula frågar Linn hur hon känner Greger. Hon har ju förstått att dom känt varandra sen tidigare och att Greger inte erkänt att han kände henne när hon visade skolfotot.
- Ja ska berätta sen, sa Linn
Seglatsen går bra och båten är bekväm och kränger inte så mycket. Linn har seglat en del på Västkusten, oftast med kunder till deras konstgalleri. Dom ankrar i en liten vik och lagar middag och Linn säger att hon ska ta sig ett dopp i Östersjön som ett dop och reningsbad. Det här är hennes hemmavatten. Greger sänker ner stegen så hon kan klättra ner.
Men Linn slänger av sig kläderna och dyker helt näck ner i det iskalla vattnet. Med några snabba simtag tar hon sig fram till stegen och klättrar upp. Paula tittar på Greger när hon kommer upp och Greger tittar inte bara förvånat på Linn. Hon skyndar sig ner i hytten och testar duschen, helt ok. Hon dressar om. Hon har sett att Paula har en ganska urringad tröja och tajts under och en kofta som var knälång. Det är inte varmt på akterdäck så troligtvis skulle dom flytta in till middagen. Hon valde den V-ringade tröjan och en BH som gav en liten fin klyfta. Dom tjockare tajtsen och en träningsjacka att ha på sig på akterdäcket.
Kvällen flöt på bra och Paula och Linn satt kvar inne i värmen, Linn hade köpt en fin Rom, eftersom hon förstått att det var det sjömännen drack till morron, middag kväll, det hade Pippi lärt henne.
Romen var skitgod och stark, kanske inte dom bästa kombinationer om man vill hålla sig nykter. Men vem vill det en sån härkväll. Paula o Linn satt och pratade om alla minnen från uppväxten och upptäckte att dom faktiskt bott på samma ställe och umgåtts i samma gäng i flera år. Men mest pratade dom om tiden på vinden och allt som dom såg. Det Paula hade glömt kom Linn ihåg. Men en sak som Linn kom ihåg var när Paula faktiskt slickade henne mellan benen. Trots att det var bara en lek så har det följt henne upp i åren som något speciellt barndomsminne.
Paula blir förvånad eftersom hon inte kom ihåg detta men Linn berättar för henne hur det faktiskt gick till.
Mer rom och tjejerna börjar bli riktigt på snusen
Greger törnade in för minst en timme sen sa Paula. Han hade kommit ner och fyllt på sitt glas med wiskey en par gånger och sa att det var nån vajsing på eko-lodet.
Efter ytterligare en skvätt Rom berättade Linn för Paula att hon hade haft ett förhållande med Greger när hon gick i nian och han i Gymnasiet. Men han hade velat att dom skulle ha sex och hon tyckte inte att hon var riktigt säker då och visste inte riktigt om hon pallade att fullfölja, lite rädd att hon inte skulle kunna säga nej om det inte kändes bra.
Men jag minns att vi dansade och han tryckte sin penis mot mig och den kändes så stor.
Kanske lite därför hon backade för det där med sexet. Hon var rädd för att det skulle göra ont.
Paula sa att hon inte visste om hans organ var ovanligt stort eller inte men Linn sa att det nådde henne ända upp till naveln, hon kände det eftersom han nästan alltid fick stånd när dom dansade tryckare. Jag har ofta funderat på det sa Linn lite sluddrande. Eftersom vi aldrig hade sex undrade jag om jag missat nåt.
- Vi kan gå och titta svarade Paula, nu rejält jävla på aschlet berusad. Linn låg inte efter.
Tjejerna, smög är väl synd att säga, in i stora hytten och fram till sängen där Greger låg och sov.
Paula stödde sig på sängen och höll på att stupa över Greger men Linn lyckades ta tag i henne och hindra henne från att falla. Paula ställde sig vingligt på knä och stack in handen under täcket och sa att han var halvseg, troligtvis drömde han om Linns dopp i eftermiddag och synen av hennes kropp, sa hon. Hon höll kvar handen och smekte kuken försiktigt. Känn sa hon till Linn. Linn stack in handen och kände att hans kuk hade blivit hård och dom fick gott om plats med sina händer längs skaftet bägge två. Linn kände att hennes fingrar inte gick runt hela, hon sa att det var synd att man inte fick känna den i fittan, men det var ju mitt beslut. Paula var lyckligt lottad tyckte hon. Det är väl inte för sent än, sa Paula. Bägge tjejerna tittade in under täcket och Linn sa att det var synd att dom inte hade ficklampan med. Paula fick ett skrattanfall så hon mer eller mindre kastade sig ut ur hytten.
Linn gick också hastigt ut ur hytten eftersom Greger började röra på sig och försökte ta tag i Linns arm i sömnen och dra henne till sig.
Paula och Linn gick in i Linns hytt och satte sig på sängen. Paula satte handen under Linns haka och vred hennes mun mot sin. Dom kysste varandra och deras tungor möttes. Linn smekte Paulas bröst och kände att hennes bröstvårtor styvnade. Vi berättar för Greger sa Paula att vi mätte hans kuk.

Kan jag sova inne hos dig i natt frågade Paula. Visst sa Linn, sängen är ju bred och det är gott om utrymme. Tjejerna tog av sig kläderna och lade sig på sängen. Linn la sig på rygg och Paula la sig över henne och hon kysste Linn, gled ner till hennes bröst och sög på bröstvårtorna, dom styvnade och Paula ställde sig på knä mellan Linns ben och började bearbeta hennes klitoris. Gud va skönt sa Linn. Det tog inte lång stund förrän hon fick orgasm. Paula kastade sig på rygg och Linn var inte sen att lägga sig mellan hennes ben och glida in med tungan i Paulas fitta. Dom somnade sedan tätt tryckta intill varandra.
Linn vaknade och tittade på sin sängkamrat. Hon smekte Paula med handen över hennes högra bröst och kände att bröstvårtan styvnade mot handen. Paula vaknade och tittade en stund på Linn.
Efter en stund sa Paula.
- Jag har en bekännelse, jag vill erkänna för dig att Greger och jag har pratat om att vi kanske skulle ta in en kvinna till, att ha sex med bägge två, eller kanske bara jag och kvinnan, att Greger bara tittar på. Jag skulle hemskt gärna vilja ha en trekant med dig i så fall. Det skulle vara okej för Greger, han kunde kanske känna sig lite tryggare också om vi kunde umgås när jag är ensam. Greger reser oerhört mycket i tjänsten och sen Niclas vår son åkte till internatskolan i Skåne, är jag ofta ensam i det stora huset. Har som du vet en Psyksjuk granne som Stalkar mig och sprider ut lögner om att jag skulle ha delat ut kopior av hennes sjukjournal till alla grannar. Hon går runt och pratar en massa skit om mig. Tyvärr så går det inte att göra nån polisanmälan eftersom hon har sin diagnos. Hon äger huset hon bor i och har privat hemtjänst. Hon ska vara rik som ett troll. Står uppe i sovrummet som vetter mot vårt hus och spanar in med kikare så fort jag går utanför huset. Vi har fått skärma av så det inte ska bli nån insyn.

- Du behöver veta en sak, säger Linn. Jag har redan blivit tillfrågad av din man, men låt mig berätta.
Han svarade på en liten ansökan jag la ut på nätet att jag var på väg hem och sökte nånstans att bo. Till min förvåning, så är din man en av dom som svarar och den enda med ärliga avsikter. Jag bedyra att han är helt totalt ärlig och reko mot dig och mig och tipsar mig om jobbet och lägenheten genom sina kontakter utan några andra baktankar än att du och jag kanske åter igen kan umgås. Han har öppet berättat om er situation, att ni har blivit utfrysta av grannar, att du haft det jobbigt med grannkäringen.
Eftersom han alltid hört dig prata ofta om mig och såg en möjlighet här. Han sa dock inte att vi skulle ha nån intim relation även om jag förstått att ni kanske var öppna för det.
Att vi skulle stöta på varandra i köpcentret var en ren slump.
- Svar ja på din fråga, det skulle vara skönt att ha en trygg relation med er även i sängen. Sen får vi se vad som händer. Vad tror du han säger om nattens händelse. Stor kuk har han i alla fall, ska bli skönt att få känna på i så fall.
- Är det okej om han knullar mig när du ser på säger Linn.
Paula skattade till och sa hon att kände sig bekväm med det när det var Linn han skulle knulla.
- Ja om han inte gör det så får han gå ut och bara stå och lyssna när vi knullar sa Paula.

Lika bra att berätta för Greger vad vi gjorde i natt. Han känner sig säkert stolt då när vi berättar att du är imponerad av han företräden.
Paula tog sina kläder och gick in till deras hytt. Linn klädde på sig jeans och en långärmad tröja, ingen BH, hon tvättade sig och tänkte att hon inte borstat tänderna. Tar lite tandkräm på fingret och stoppar i munnen, sköljer och spottar ut.
Shit vad bakis hon känner sig. Huvudet dunkande och hon höll på att spy i handfatet. Hon går upp på däck och tittar upp på en strålande morgon, hon böjer sig över bord och spyr. Hon känner sig inte riktigt nykter.
- Sjömanslivet är hårt sa Greger Tack för att du underlättar för mig och inte spyr i toan.
- Vad gjorde du och Paula i natt egentligen.
- Vi mätte din kuk sa jag.
- Va, sa Greger.
- Ja jag har också berättat för Paula att vi haft vissa kontakter och hon känner att det är ok för henne att vi inte sagt något tidigare.
Jag har berättat för Paula att alltid när vi var tillsammans och vi dansade tryckare du och jag, att jag tyckte att du hade en stor kuk, jag kände det när du alltid fick stånd, nu erbjöd din fru mig att få kolla om så var fallet. Greger tittar storögt på henne.
- Är det sant säger han. Du ljuger, det skulle väl Paula aldrig gå med på.
- Hon hade ingen erfarenhet sa hon, så hon visste inte om den var stor eller inte, eftersom du var den enda mannen i hennes liv. Du, så fulla som vi var igår så kunde nog allt hända. Jag är ledsen om vi sårat dig i så fall.
- Har Paula sovit hos dig i natt frågar han, Hon nickar
- Bra, säger Greger och tittar på Paula när hon kommer upp på däck lika superbakfull som Linn.
- Linn säger att ni mätte min kuk i natt.
- Ja och Linn säger att hon aldrig sett någon större.
- Då skulle hon väl få känna på den också, eller har damerna någon annan åsikt. Greger verkade inte så lite stolt över sin omnämnda nu omtalade mandom.
- Linn tittar på Paula och Paula tittar på Linn. Bägge nickar
- Ja har hon haft handen i Godispåsen ska hon väl få smaka också, säger han med illa dold stolthet och en glimt i ögat.
- Jacuzzi nästa lördag kanske, textilfritt i hela badavdelningen, helt insynsskyddat, men det har väl du inte något problem med efter ditt svanhopp i går från båten.
Du har ju dessutom lovat mig en fri värdering, så vi får se vad ramarna kan vara värda.
Inte mig emot sa Linn. Jag gillar att basta också, har ni bastu frågade Linn.
- Har Kamelhoven två tår säger Greger.
- Jag trodde du tänkte på nåt annat sa Paula och båda skrattade och såg roat på Greger.
Något händer plötsligt med skivan och uppläsarens röst börjar hacka så vi får sluta lyssna.
Ann säger att hon får kontakta leverantören och reklamera den.
Vi ligger en stund och pratar om vad vi tror kommer att hända med Paula, Greger och Linn.

Rakel A´hrab

Status: Brons författare

Peitho var en grekisk gudinna som övertalade unga kvinnor att ha föräktenskapliga förbindelser för att lära sig njuta av sina kroppar innan dom ingick äktenskap.
Rakel A´hrab är medlem sedan 37.1 Rakel A´hrab har 17 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg