Publicerat
Kategori: Sexnoveller

Blå Huset V -  Sommaren med Lissi.

Blå Huset V
Sommaren med Lissi.
Av Rakel A´hrab
Berättelsen om Greger och Lissi är ur en påhittad samling med erotiska noveller.
”Sagor för vuxna”

Det var den sommaren min farsa hade ordnat sommarjobb på en kiosk som ett par vänner till mina föräldrar köpt och byggt om till Grill och Pub men hade kvar den gamla kiosken med lucka mot gatan. Jag hade ju sommarjobbat hos mina föräldrar en par somrar på Campingen dom arrenderade av kommunen. Den låg strax utanför stan vid den stora sjön, annars så drev dom en lunchrestaurang i industriområdet i vanliga fall, men på våren och sommaren hade dom även Campingen. Min farsa hade fått för sig att det var nyttigare för mig att jag fick jobba hos någon annan än mina föräldrar. Det skulle stärka min arbetsmoral, sa han.
Så nu skulle jag alltså jobba på Lissi´s Kiosk och Grill med tillhörande Pub. Fast Puben var bara öppen på kvällarna och då var det alltid Lissis föräldrar som jobbade. Jag och Lissi som deras dotter faktiskt inte hette, hon hette Elisabet, men när hon var liten och någon frågade henne vad hon hette sa hon att hon hette Lissi, så då fick hon heta det. Det var bara hennes mamma som kallade henne Elisabet ibland. Lissi var nästan fyra år äldre än mig och hade jobbat hos hennes föräldrar ända sen hon slutade skolan. Dom hade tidigare haft Vägkrogen ute vid E4-an, så hon var van vid att behöva svara för sig och kunde vara ganska grov i munnen när det behövdes och någon av gubbarna fällde någon kommentar eller försökte känna på henne på ett sätt hon inte gillade. Då fick dom sig en åthutning och blev ofta helt ställda när en så ung tjej kunde sätta dom på plats och fräsa ifrån och vara så fräck i käften.
Nu hade dom köpt det nya stället och vi, Lissi och jag, skulle alltså jobba dagtid tills hennes föräldrar kom klockan fyra ungefär. Vi skulle öppna klockan åtta på morgonen, jag cyklade dit på tio minuter, hade jag kollat före, vi kunde göra frukost där så jag klev upp tjugo i åtta och drog på mig kläderna, tvättade mig och borstade tänderna och stod fem i åtta utanför dörren på baksidan av kiosken och väntade på Lissi. Hon kom körande i sin vita folka cab och parkade med en tvärnit.
Lissi var som sagt nästan fyra år äldre, hon skulle fylla tjugoett och jag var sjutton då, skulle fylla arton senare på hösten. Mina föräldrar hade inte velat att jag skulle börja skolan när jag var bara sex år när det kom ett brev från Rektorn på skolan där det stod att jag fick börja då eftersom jag fyllde sju redan samma år. Men mina föräldrar hade tittat på sin lilla sexåring som inte kunde sitta still mer än några sekunder i taget och bestämt att det var bättre att jag väntade ett år så kanske jag skulle mogna lite mer.
Lissi och jag kände ju varandra lite eftersom våra föräldrar umgicks ibland, jag visste ju att hon kunde var tuff och lite fräck i munnen mot mig, men var annars helt ok att umgås med dom få gånger vi setts. Men nu skulle det bli ändring på det, på ett sätt som jag aldrig kunnat drömma om.
Lissi låser upp dörren och tänder belysning, hon har ju jobbat några månader redan så hon kan rutinerna.
- Jag får visa dig så du kan öppna om jag skulle bli sen någon gång, du ska få en nyckel av farsan. Vi får köra en liten visning sen så du vet vad som gäller. Jag kommer att ta hand om Grillen så får du sköta kiosken, Det är lite rörigt nu när vi har både luckan och att kunderna kan gå in i kiosken, men det får väl lösa sig, du blir snart van och lär dig rutinerna. Jag ska visa dig vad som gäller, hälsovårdsgubben var här och gav oss instruktioner hur vi ska göra med Kiosken och Grillen, man får inte jobba på bägge ställena utan att ha ett förkläde när man är i Grillen och det måsta man lämna där och sedan måste man tvätta händerna och sätta på sig det när man ska göra något med maten. Det är lite krångligt det där så därför är det bäst om du tar Kiosken och jag Grillen, säg till mig om du vill ha något så fixar jag det åt dig, hamburgare eller så.
Lissi lär mig ganska snabbt vad som gäller och jag har ju vanan från kiosken på campingen så det är mycket samma rutiner, slår Lissi lätt på huvudräkning och hur mycket man ska ge tillbaka. Lissi tror att det kanske beror på att jag har ett huvud mer än henne. En typisk Lissi-kommentar, hon säger att det är ok att läsa tidningarna, även dom på översta hyllan. Men om jag ska ta med någon tidning in på toaletten och runka till så måste jag var försiktig så det inte kommer på tidningen. Det är bra om du säger till också innan du går in så jag vet att det är tomt i kiosken. Så där låter det ofta från henne, hon frågar om jag behöver kondomer för det finns en låda på lagret med öppnade förpackningar, vi har haft kunder, antagligen några i din ålder eftersom det är dom minsta storlekarna som förpackningarna är öppnade på och oftast fattas det kondomer i dom också, säger Lissi med ett flin. Kolla så dom är hela och ingen har stuckit ett hål i förpackningen, du vill väl inte bli farsa före du fyllt arton eller. Small och Mamba är nog lagom till din lilla pitt, säger hon med ett brett flin.
Vi har nästan jobbat en vecka med lördag och söndag inräkna och ska få ledigt nu till helgen. Jag ser fram emot att få träffa lite kompisar och vara ute, det verkar som det ska bli fint väder.
Idag är det torsdag och jag tycker att Lissi har blivit lite mindre bossig, hon har berättat att hennes kille gör FN-tjänst och kommer inte hem förrän i början på augusti. Jag märker att hon allteftersom veckan går börjar bli alltmer närgången på ett lite keligt vis, antagligen är det hormonerna som börjar pocka på efter så lång avhållsamhet. Känner hennes närhet först på den flyktiga lukten av grillat, men sen kommer en skönt blommig doft av rosor eller liljekonvalj och med ett eggande pepprigt inslag som skickar signaler ner till mitt skrev och får en lätt blodstimulerande effekt. Hon kommer gärna nära och kan stå vid sidan och hålla sina händer runt min arm och trycka sig lätt mot min sida, jag skulle lätt kunna bara vrida handen hundraåttio grader och känna mellan hennes ben, kanske till och med dra upp den ganska korta jeanskjolen hon alltid har i jobbet, känna genom trosan på hennes hårtofs mellan benen och kunna skönja konturerna av hennes mus. Men med risk för ett blått öga och en förlorad anställning så inser jag att det inte är värt det, även om jag gärna skulle velat känna på hennes behag. Jag har inte runkat sen jag började jobbet på kiosken, trots Lissis erbjudande om att ta med en tidning in på toa, så trycket pockar på en tömning snart.
Det är torsdag och jag har haft Lissi runt mig hela tiden, den eggande doften har omsvept mig och jag känner mig lite småkåt. Ute regnar det när det inte vräker ner, vi står och tittar ut på regnet, Lissi kramar min arm och lägger huvudet på min axel samtidigt som hon trycker sin kropp mot mig från sidan, jag har nästan halvstånd av hennes doft och sköna kroppskontakt. Vi ser när tidningsbudet svänger in på planen framför kiosken och rusar båda till bakdörren, tar varsitt paraply och springer ut för att möta honom så tidningarna inte blir blöta. Idag kommer nya veckotidningar också, så Lissi har lovat att visa mig rutinerna för dom. Vi packar upp buntarna och jag tar löpsedlarna och går ut genom dörren till grillen så jag kan gå under tak och slipper bli blöt när dom ska upp. Tillbaka i rummet bakom kiosken har Lissi lagt upp alla veckotidningarna i ordning, jag ser att hon lagt herrtidningarna längst bort på bänken. Lissi visar mig hur vi ska kolla antalet på varje och pricka av på följesedeln så det stämmer, sen tar vi med oss en bunt och tar bort dom gamla. Dom gamla ska sedan räknas och noteras på retursedeln som följer med. Ganska enkelt alltså, men när vi kommer till herrtidningarna, Lektyr och Fibban så ska dom delas upp, läggas i dom skyddslådor som finns på översta hyllan inne i kiosken, tidningarna som vi har bakom disken vid luckan ställer vi lite bakom andra tidningarna, säger hon. Jag ska visa dig, men först ska du få berätta för mig vilken av brudarna på utviket du skulle vilja låg och väntade på dig när du kommer hem. Hon tar en av varje och lägger upp på bänken med utviket framför mig. Då plingar det till i Grilldörren och hon säger.
- Kolla nu så får jag vet vilken du väljer när jag kommer tillbaka.
Hon försvinner ut i grillen med ett skratt, jag kollar på bilderna och redan småtänd som jag är av Lissis keliga sätt så kan jag inte hindra att min påle börjar resa sig i full blom. Måste ta tag med handen och styra upp den så den sitter fast innanför byxlinningen så det inte märks så tydligt när Lissi kommer tillbaka. Men då börjar problemet, jag märker inte att hon är tillbaka förrän hon står rakt framför mig, mellan mina utsträckta armar, hon har snabbt duckat under min vänstra arm, hon sträcker sina armar bakåt och håller fast mina händer så jag inte kan röra dom. Hennes bröst skjuter fram och jag kan känna hennes vårtgårdar och hennes bröstvårtor mot mitt bröst. Min stake blir ytterligare lite hårdare och min enda möjlighet att komma fri är att ta ett halvt steg framåt och vrida loss mina händer från hennes grepp. Men då kommer jag att trycka min kropp mot hennes med följd att hon kommer att känna min nu stenhårda påle.
- Vem väljer du, säger hon med ett leende.
- Den blonda, den andra är en blonderad brunett, svarar jag.
- Är hon inte en äkta blondin då eller, men den andra är det alltså.
- Lika säkert som att du är en äkta blondin, säger jag, glad över att kunna svara med samma mynt.
- Den tofsen lär du aldrig få se, säger hon, men leendet är inte lika självsäkert längre, rösten är lite ostadig och jag känner att hennes bröstvårtor känns styvare nu.
Min hjärna är till nittionio procent upptagen med att hindra det att gå i mina kalsonger, den glädjen vill jag inte att Lissi ska få. Jag är beredd att ta det lilla steget fram nu innan det är försent, bättre att illa fäkta än fly eller något sånt, som man säger, än att kanske förnedras av henne. Men Lissi förekommer mig när hon plötsligt lyfter upp mina händer från disken, nu kan ja inte undvika det oundvikliga. Snabb tar jag det där halva steget framåt för att inte falla ner över henne och riskera att göra henne illa, min kropp trycks hårt mot Lissis nu.
Plötsligt är det som om himlen föll ner istället, Lissi stelnar till och snabbt flyttar hon sina händer till min rumpa och trycker sin kropp mot mig. Jag ser på hennes ögon att hon har förändrats, ögonen är fuktigt beslöjade nu och hennes röst är annorlunda.
- Oj, Oj, Oj, vad du var välutrustad pojk, en sån rejäl har jag aldrig känt förut mellan mina ben. Om jag vetat det tidigare så hade jag redan bjudit hem dig på kaffe med dopp första dagen. Lissi sträcker sig på tå och jag känner hur min hårda kuk glider in i springan mellan hennes ben, hon gnider sig hårt mot mig och jag känner hur hennes hårtofs skaver mot trosan. Jag inser att hon släppt alla hämningar nu, hennes ögon är simmiga av kåthet, tror att hon bara vill låta kåtheten blomma ut för fullt nu, alla tankar på trohet verkar borta. Hon vill bara knulla nu förstår jag plötsligt, Lissi är pilsk.
- Men det är väl inte försent att bjuda hem herrn, på kaffe med dopp alltså, säger hon och tittar på mig med fuktiga leende ögonen. Jag försöker använda den enda procenten av min hjärna som är ledig till att formulera ett svar.
- Jag dricker inte kaffe, säger jag med skakig röst och inser i samma ögonblick att det var kanske det dummaste jag sagt hitintills. Lissi skiner upp och ger mig ett stort leende.
- Då får vi väl ta doppat direkt då, säger hon med ett ännu större leende. Hon sträcker sig upp på tå och jag känner hur den glider in ytterligare mellan hennes ben, nu känner jag precis som ibland med Linn att hon är fuktig mellan benen, det glider lättare då och blir mjukare när hon rör sig mot mig.
Hon ger mig en snabb puss på munnen.
- Då säger vi så, ställ in cykeln i soprummet så säger jag att jag ska ge dig skjuts hem så åker vi hem till mig och knullar, det gillar du va.
Dörrklockan i grillen ringer och Lissi släpper taget och jag hör hur hon sjungande försvinner ut, Doppa, Doppa, Doppa sjunger hon och dansar iväg mot grillen. Jag går ut till kioskluckan och det kommer en gubbe och köper en Fibban och en kvällstidning, jag tänker att där har vi en som får gå hem och dra en handtralla, själv har jag svårt att inte få för hårt stånd när jag tänker på Lissis mus och vad hon lovat att vi ska göra, äntligen tänker jag, ska det ske.
Lissi kommer tillbaka och jag känner först lukten av stekos men sen kommer den där doften som gör mig kåt varje gång. Hon tränger sig in och ställer sig framför mig och jag har nu hennes stjärt mot mitt skrev, hon känner naturligtvis att den är hård än och putar med stjärten så den lägger sig i stjärtskåran.
- Har du någonsin legat med en tjej frågar hon. Jag dröjer nog lite för länge med svaret för hon fortsätter.
- Har du någonsin haft din hand mellan benen på en kvinna, frågar hon.
- Bara ett finger i springan.
- Så det är ingen av dina flickvänner som har särat på benen för dig, så du fått känna.
Snabbt tar Lissi och drar upp kjolen med vänsterhanden och tar tag i min högra hand och stoppar in den under trosan.
- Passa på nu då, säger hon.
Allt blir kaos nu, min hjärna kokar, jag känner fuktigt hår, trosorna är fuktiga, mitt finger glider in mellan mjuka blygdläppar och känner en öppning. Men min hand skulle lika gärna vara i ett svart hål i rymden, inget går in i min stressade hjärna. Hur ska jag klara att inte spruta min sats i kallingarna nu, allt är en dröm. Till råga på allt så stannar det en gammal Volvo utanför kiosken och en gubbe kliver ur, jag är beredd på att dra bort handen och försvinna bakom skynket.
- Stanna, stå stilla, säger Lissi.
Hon vrider överkroppen och hämtar en Lektyr och en Fibban ur stället bakom, öppnar en Aftonbladet och lägger in dom två tidningarna, öppnar luckan och sträcker ut tidningen, gubben slänger en hundring på disken och säger,
- Det ät jämt.
Jag ser när han lägger in kvällstidningen i baksätet, att hans fru sitter bredvid honom i bilen. Hon har inte märkt att han nyss köpte två herrtidningar att runka till.
- Jag kan mina gubbar, säger Lissi.
- Nu får du inte känna mer, du behöver lära dig hur man smeker en kvinna känner jag.
Jag ska gå in i Puben och fixa lite mat som vi kan ta med hem till mig. Man blir hungrig när man knullar, säger Lissi med ett skratt.
- Mamma och Pappa kommer snart. Tvätta händerna nu så det inte luktar fitta om tidningarna när du säljer dom, gubbarna kan få kåtslag om dom känner det och ställ in cykeln.
Lissi hinner precis tillbaka in i kiosken när hennes föräldrar kommer inkörande, regnet har ökat nu och det riktigt vräker ner. Dom kommer inspringande och Lissis mamma frågar direkt hur jag ska ta mig hem, men Lissi berättar att hon ska skjutsa mig hem men att hon har fixat mat för hon har lovat att jag ska få följa med henne hem och titta på video i kväll så hon kör mig hem sen och hämtar mig i morgon
Lissi tar kassen med mat och vi rusar ut i bilen, jag är spänd på vad som ska hända och Lissi låtsas ta fel när hon ska växla och lägger handen mellan mina ben och kommenterar det med ett skratt att det var fel spak. Hon bor i det nya huset mitt i stan och har en etta längst upp, fick den när hon fyllde tjugo. Ska vara flotta lägenheter, var några artiklar om huset i tidningarna när det var invigning. Parkering under huset med hiss upp till lägenheterna.
Lissi svänger in på sin parkeringsplats och vi kliver ut, hon kollar runt om det är någon där, men det är tomt. Vi skyndar oss till hissen och Lissi sätter det lilla plastkortet hon har mot manöverpanelen och som tur är så är hissen nere och vi är snabbt uppe på tolfte våningen.
Jag ser när vi står utanför Lissis dör att det inte är några namn på dom andra dörrarna. Lissi ser att jag ser och säger att det är bara hon som bor på tolfte än så länge så vi är ensamma.
Lissi har stått och tryckt sig mot mig i hissen, hon drog också med handen utanpå mina jeansshorts så hon kände att jag fortfarande är lite halvseg, men innan vi var uppe så stod den fullt ut. Hon hummade belåtet när hon märkte min reaktion på hennes aktivitet där nere.
Lissi låser snabbt upp och håller upp dörren för mig, ställer ifrån sig kassen med maten och börjar knäppa upp den vita blusen hon alltid har på jobbet.
Hon slänger den på en stol i hallen och knäpper av sig behån och låter den gå samma väg.
Jag ser hennes fina gungande bröst, dom är lagom stora och runda, ser mjuka och kramvänliga ut. Jag känner att det spänner extra i byxan när jag ser dom. Lissi ställer sig framför mig och tar tag i t-shirten jag har på mig och drar den snabbt av mig, hon ställer sig på knä framför mig och knäpper upp byxknappen, drar ner min gylf och försöker dra av mig byxorna och kalsongerna i ett tag men min hårda påle fastnar i kalsongresåren så hon får dra byxorna först och sen befria min kuk från resåren. Hon tittar intresserat på mitt organ när det är befriat från kläder. Hon håller om den och granskar den, jag ser att hon åter får den där kåta, fuktiga lite dimmiga blicken. Hon reser sig, knäpper upp knappen i jeanskjolen och drar ner kedjan i sidan, kliver ur och nu står hon i bara trosorna framför mig. Jag tänker på min hand som nyss varit innanför dom och jag ser att hon fortfarande är fuktig i grenen. Hon tar tag om mitt utstående organ och öppnar badrumsdörren, drar av sig trosorna med en hand och skickar iväg dom med foten till en hög med fler trosor, behåar och andra kläder bredvid en korg som troligtvis ska fungera som tvättkorg, men den verkar vara tom eftersom alla kläder ligger utanför. Lissi kliver i badkaret och drar mig med in. Hon tar ner handduschen och vrider på vattnet, när det är lagom varm börjar hon tvätta mig mellan benen, tvålar in min kuk och sköljer av den innan hon tvättar sig själv med snabba vana rörelser.
Allt känns som en film jag är med i, för några timmar sen stod Lissi och sa att jag aldrig skulle få se hennes mus, nu står hon här naken framför mig och vi ska snart ligga i hennes säng och jag ska göra min debut. Lissi leder mig med ett fast tag om mitt hårda handtag till sängen som ligger bakom en liten alkov längst bak i rummet, jag hinner se att det är gardiner fördragna för den stora glasdörren som leder ut på balkongen, rummet ligger i halvskymning, Lissi visar med handen att hon vill att jag lägger mig på sängen. Hon sätter sig och drar ut lådan i lilla nattduksbordet som står vid sängen, tar fram ett paket kondomer och öppnar en förpackning med tänderna, river upp och tar fram kondomen, spottar i den och börjar trä den över ollonet, hon får dra fram och tillbaka några gånger och jag får stålsätta mig för att inte komma, för vilken gång i ordningen idag har jag tappat räkningen på. När den är helt nerdragen räcker den till tre fjärdedelar, Lissi tittar missnöjt men konstaterar att hon i alla fall använder p-piller och det var fyra månader sen hon knullade så det är väl ingen risk om dom kör blankt. Jag kan inte se mig mätt på Lissis kropp, kuken spränger när jag ser hennes bröst röra sig framför mig och den lilla tofsen som nästan inte skymmer hennes fitta. Blygdläpparnas mjuka rundning och dom inre läpparna som fräckt sticker fram och springan emellan där jag hade mina fingrar för bara någon timme sen. Jag tror inte det är sant det som nu kommer att hända. Mina föreställningar om vad som skulle hända första gången jag fick knulla på riktigt är milsvitt från det som nu Lissi kommer att ta med mig på. Hon lägger sig på sidan mot mig och tittar på min hårda påle, känner på den och drar handen fram och tillbaka, den lilla behållaren på kondomen står rakt ut och hon vickar den lekfullt med tummen.
- Får jag din hand, säger hon och tar den och lyfter övre benet och sätter foten mot det andra så hennes skrev är öppet, håller min hand och för in den mellan sina ben. Jag känner hennes fuktiga könshår och hon trycker in mitt långfinger i springan.
- Här känner du var öppningen är där du ska stoppa in din sköna kuk i mig, känner du blygdläpparna, dom inre alltså, dom ska du smeka försiktigt och alltid se till att det är fuktigt så det inte skaver, sätt in fingret så här och se till att det blir riktigt insmort innan du låter det glida upp i springan, här känner du där kvinnans kiss kommer ut, där ska du inte stanna, många kvinnor tycker inte om att bli smekta där men har inte något emot att du rör det när du för ditt finger i springan, här ska du smeka en kvinna säger hon, här är den punkt som gör alla kvinnor kåta och dom flesta kan det bara gå för om blir smekta där. Det är där vi kvinnor smeker oss själva.
Lissi håller mitt långfinger mot punkten hon nyss sa och frågar om jag kan känna var den är, lite trevande söker jag och försöker känna den, Lissi rycker till lite och suckar njutningsfullt när jag träffar rätt.
- Precis där ja, se till att det inte blir för torrt, då måste du ner och smörja in det igen, känn efter nu, säger hon och ligger en stund och njuter innan hon greppar min kuk och börjar runka mig allt snabbare, jag fyller kondomen med min länge väntande välfylld spermablåsa. Linn tittar intresserat när jag sprutar och när det slutar komma drar hon försiktigt av den och knyter ihop den och slänger den på golvet.
- Tro inte att jag lurat dig, ville bara bränna av första satsen så vi kan hålla på längre sen, du kommer snart igen, du som är så ung får väl stånd fort.
Jag har fortfarande min hand mellan hennes ben och är lite djärvare, utforskar mer och hittar den lilla knappen lätt nu. Lissi flyttar sig lite närmare mig och lägger sig så hennes bröst är precis framför min mun, hon sätter handen under det högra bröstet och lyfter upp det mot mig.
- Sug på mina bröst, säger hon. Jag trycker min kind mot kudden och fångar upp hennes bröstvårta i munnen och suger in den.
- Använd tungan också, lek med mina bröstvårtor, jag älskar att få mina bröst smekta och sugna på, såja nu gör du rätt.
Lissi sätter handen om min nu lite halvsega dolme och smeker den sakta, hon hummar förnöjt när den åter börja bli hård och när den är fullhård säger hon att hon förstod att jag var lättstartad.
- Lägg dig på rygg, säger hon och tittar på min nu hårda kuk, tar några tag och drar förhuden fram och tillbaka innan hon sätter sig grensle över mig och med en hand riktar hon in den, drar den i springan fram och tillbaka innan hon sakta låter den glida in, rör sig upp och ner några gånger men när den är nästan halvt inne backar hon ur och sträcker sig mot lådan där kondomerna ligger och tar fram en silvrig tub, jag känner igen den från kiosken, det är glidmedel. Lissi klämmer ut en klick i handen och smörjer in mitt ollon, tar ytterligare en klick på fingrarna och gnider in mellan blygdläpparna. Nu för hon åter in min kuk till öppningen och sjunker sakta ner över den.
- Oh, herre min je vad skön du är, ja tror jag svimmar av, fy faen de va det skönaste jag känt nånsin i fittan. Nu blir det rida av det kan jag lova, den här ska få jobba i sommar, var så lugn. Det här får bli vår lilla hemlighet.
Lissi börjar mjukt gunga med höfterna och jag känner hur skön hennes fitta är när den kramar om min kuk. Allt snabbare rör hon sig och böjer sig fram så att jag kan fånga hennes bröst i mina händer och suga på hennes bröstvårtor, styva som ärtor är dom nu, Lissi är kåt och på väg mot orgasm. Plötsligt kastar hon sig bakåt och jag känner hur min kuk spänns mot hennes framkant i fittan, hon stödjer sig med ena handen mot mitt knä och börjar intensivt gnugga långfingret mot klittan, bröstvårtorna spända som ärtor, brösten är blodfyllda nu. Jag känner när orgasmen kommer, hennes fitta drar ihop sig om min kuk och hela hennes kropp rycker i kramper innan hon med ett djupt andetag fyller lungorna och ut kommer ett djupt nästan djuriskt gurglande skrik av tillfredställelse, och även om jag bara är sjutton år förstår jag vilken uppdämd frustration som ligger i det njutningsfyllda ljudet.
Lissi sitter länge stilla med min fortfarande hårda kuk i sig och kroppen rycker då och då till i efterspasmer som kramar min hårda påle.
- Å fy faen vad det där var skönt, precis vad jag behövde och du är fortfarande hård och jag måste vänta nu en liten stund bara så mina endorfiner rusar av sig, så rör mig inte förrän jag säger till, jag vill ha mycket mer av din sköna kuk ska du veta så bered dig på en jobbig kväll.
Lissi tar ytterligare en ridtur och jag får den skönaste av orgasmer innan den åter slaknar och Lissi föreslår att vi äter eftersom som hon sa, att man blir hungrig av att knulla.
Lissi drar isär gardinerna och kvällssolen lyser in i halva lägenheten, jag ser att det är två glasväggar med skjutdörrar och det blir ett rum mellan som det står ett litet bord och två stolar inne i.
Hon dukar upp på det lilla bordet. Eftersom Lissi inte klär på sig så blir det att vi sitter nakna vid bordet, jag gillar att kunna titta på henne där hon sitter i solskenet som gör hennes kropp gyllene, det är ändå första gången jag kommer så nära en naken kvinna och jag blir hela tiden distraherad, eftersom Lissi pratar och ser att jag har mina ögon på hennes kropp och inte hör vad hon säger, hon skrattar och jag ser att hon nog tycker om mitt intresse, kanske hoppas hon det leder till att jag blir kåt, hon verkar definitivt inte mätt på min kuk än, känner att hon vill känna på den när det ges tillfälle.
Ser att hon är brun över hela kroppen, inte ens mellan benen finns det nån vit rand efter trosor. Frågar inte hur det kommer sig, eftersom det gör mig extra kåt av att veta att Lissi solar naken någonstans, som en pojkdröm att få span på något sådant och sen stå och runka bakom någon buske, men jag kommer att invigas i hennes hemlighet och något runkande blir det definitivt inte tal om, känner att den tiden är förbi, det kommer aldrig att bli detsamma. Mina pojdrömsfantasier kommer att vara borta för alltid nu när jag vet hur fantastiskt det känns att knulla på riktigt. Dessutom, jag får inte glömma att det är Lissi jag umgås med nu och då är runkandet slut skulle jag förmoda.
Jag ser att hon har en madrass stående mot ena väggen i solrummet som Lissi kallar det lilla rummet före uteplatsen, för det är verkligen en uteplats ser jag nu och inte någon liten balkong. Utsikt över en stor del av staden men ändå insynsskyddad, verkar det som.
Lissi frågar om jag kan sova över, hon skulle tycka att det vore mysigt med lite mänsklig kontakt för omväxlings skull och slippa ligga ensam. Hon tittar lite spjuveraktigt på mig och jag anar att hon har vissa avsikter med sin sängkamrat.
- Ja, jag sover gärna över, mina föräldrar bor på campingen nu för det mesta så dom skulle inte märka det även om det inte skulle ha någon betydelse. Jag är ensam hemma för det mesta så här under sommaren när dom driver campingen.
Bra, vill du ha en öl säger hon, eller jag skulle kanske fråga om dina föräldrar skulle tycka illa vara om jag bjöd dig på öl.
- Ja, jag gillar öl och det dom inte vet lider dom inte av.
Lissi går till kylskåpet och jag följer henne med blicken, njuter av att se hennes rumpa och snygga bruna ben, hon plockar ut två burkar, vänder sig om och börjar gå mot mig, jag svårt att styra blicken som ständigt vill söka sig till hennes skrev, men jag noterar att hon har två halvlitersburkar med starköl i händerna i alla fall.
- Vi kan kanske sitta ute i solen sen, jag brukar ta ut den där solmadrassen och ligga där, solen lyser visserligen in bara på den ena sidan nu på kvällen men man kan sitta mot väggen och luta sig så brukar det vara varmt och skönt.
Vi gnager på dom sista revbensspjällen och äter upp potatissalladen, vi måste tvätta oss efter den kladdiga måltiden, men sen drar hon ut madrassen och vi sätter oss, lutande mot den varma betongväggen dricker vi sakta upp ölen, jag känner hur värmen sprider sig i kroppen och inte minst till en viss kroppsdel.
Lissi ser det naturligtvis, jag kan ju inte undvika att kolla på hennes kropp där i solen och nu förstår jag varför hon är brun över hela kroppen. Det är alltså här hon ligger och solar helt naken, bara tanken gör mig kåt. Hon ställer ifrån sig den tomma ölburken och tar min burk och ruskar den, den är naturligtvis tom så hon ställer den bredvid innan hon sätter handen mellan mina ben och lutar sig tillbaka och blundar, hon tar min hand och sätter den mellan sina ben, jag blundar också och, låter mitt långfinger glida in i hennes fuktiga skåra och ser framför mig hur skön den är, hon smeker sakta min kuk och hummar belåtet, Lissi verkar nöjd med det hon känner och jag börjar bli redo för lite knull igen. Behöver inte vänta när Lissi lägger sig ner på madrassen med uppdragna särade ben och hon behöver inte vänta heller, jag ligger snart fastkilad mellan när hon saxar benen bakom min stjärt och hårt trycker sig upp mot min hårda djupt inträngande mandom. När solen sänker sig nedanför balkongens skyddande mur mjölkar Lissis kramande fitta ut dom sista dropparna av min ungdomliga sådd.
Fredag morgon och jag har för första gången sovit hos en tjej, absolut min skönaste morgon någonsin när Lissi kröp intill mig och la sig sked, jag hade redan morgonstånd så det var bara att låta henne få som hon ville. Klockradion var redan på och Dolly Parton och nån snubbe sjöng en lite långsam låt, jag bara njöt av att långsamt glida ut och in men när Jerry Williams rev av en rocklåt så kunde jag inte hålla mig utan med en grymt skön orgasm kommer jag och känner att Lissi liksom öppnar upp där inne i hennes kropp och tar emot min sats för att sen åter sluta sig och krama ur dom sista dropparna.
- Var det skönt, säger hon.
- Ja, men du kom inte, blev du besviken när jag inte kunde hålla mig?
- Nej, du skall förstå att känslan när du kom i mig var så otroligt skön, har aldrig känt något sånt tidigare, hur många gånger tror du att jag har knullat utan att det gått för mig och förresten så var du så duktig i går när jag kunde komma två gånger innan du kom. Du har gett mig dom skönaste orgasmerna jag upplevt någonsin och du kommer att ge mig många fler är jag säker på. Tro inte att jag släpper dig i första taget, sommaren är lång.
- Men din kille kommer ju om bara en och en halv månad.
- Jag vill inte tänka på det nu, vi bråkade så mycket innan han for och han ville att jag skulle sluta med p-pillerna och att jag inte skulle vara på motorklubben, eftersom min förra kille är där ofta. Känns som han vill kontrollera mig och jag vet att jag inte kan lita på honom riktigt, tror att han var otrogen med en av tjejerna på klubben innan han for, vi pratar inte mer om det där, nu vill jag bara vara med dig, men du får inte bli kär i mig för då måste jag bryta och då blir det inget knulla mer, så du vet.
- Nej, jag lovar, du är ju inte min typ heller, men jag gillar att bli kåt på och knulla med dig.
- Jaa, så du är en kompis med extra tillgång till min kropp och jag till din kan vi säga.
- Jobbarkompisar som knullar på fritiden för att vi är kåta och unga.
Fredagen blir stressig med mycket folk hela tiden, värmen kommer ordentligt på eftermiddagen och det märks att folk är sugna på lite uteliv. Lissi har tagit emot beställningar på bord i Puben till kvällen och hennes morsa har ringt in Lissis moster så hon inte Lissi ska behöva hoppa in om det blir fullt ös.
Lissi har fixat lite kött att grilla och potatissallad från puben, hon vill att vi åker och köper en grill till balkongen och en solmadrass till. Hon har nämnt att det kanske kommer en kompis på lördag, Louise, som hon försöker berätta om under dom korta stunderna vi ses på fredagen.
Louise jobbar på sjukhuset och slutar på lördag morgon hon ska bara sova några timmar så kommer hon, Lissi har berättat var hon bor och att dom kan sola på balkongen.
På eftermiddagen kommer det en gubbe och frågar efter några tidningar som jag inte vet var dom är så jag hämtar Lissi. Hon tar fram en låda under disken och ställer upp framför gubben. Han plockar ut tre tidningar och lägger dom i en Aftonbladet och viker ihop, jag tänker på den andra gubben som kom när min hand var i Lissis trosor. Gubben betalar och går med Aftonbladet under armen, Lissi tar upp en tidning ur lådan och börjar bläddra i den, det är grövre bilder och sexhistorier, på mittuppslaget är det en bild på en kvinna som är rakad och en man som slickar hennes mus.
- Skulle du gilla att jag rakade mig, då skulle du få slicka min mus precis som mannen på bilden, jag ska ju köpa mig en ny bikini nu när Louise kommer så det behöver ansas så då kan jag raka av allt, va säger du. Louis har världens snyggaste tuttar förresten, så du kommer att smälla av och bli vrålkåt om hon solar topless. Jag ska se om hon är beredd på att ta av sig behån, i så fall hoppas jag du har gott om plats i dina badbyxor, förresten vi måste åka hem till dig så du får hämta badbyxor och lite mer kläder, påminn mig när vi åker hem, vill du behålla tidningen så får du den.
- Nej tack, vad ska jag med den till, jag kan ju titta på dig i så fall och jag tycker dina tuttar är snygga.
- Va bra då är vi två som gillar mina tuttar, men med Louis´s tuttar då pratar vi om något annat än mina, dom är inte stora som porrstjärnorna har utan det är formen, snyggare finns nog inte och hon skulle platsa i vilken herrtidning som helst om det inte vore för hennes obefintliga kurvor i övrigt, hon har inget aschle och ingen midja, lite pojkaktig faktiskt, åsså är hon bisexuell förresten och ligger med både killar och tjejer.
Hon går in i grillen när det åter plingar på dörren där. Jag bläddrar förstrött i tidningen och skummar igenom två noveller, den första heter ”När slynan fick sin första G-punktsorgasm” och den andra ”När jag slickade slynans rakade fitta”. Jag lägger tillbaka tidningen, och med novellerna i mitt minne tänker jag att det kanske något jag kunde testa på Lissi, om hon vill raka sig förståss, men den första kan jag prova ändå.
Lissis morsa och farsa kommer och vi får bråttom iväg för att hinna åka och köpa en grill och en solmadrass till så vi ska få plats alla tre. Lissi har inte berättat om mig för Louis men säger att vi får hitta på någon anledning varför jag sover över, vi säger att du sover på soffan, så Louis och jag får dela säng, det ordnar sig. Vi är ganska fort tillbaka i lägenheten och Lissi plockar fram två öl och slänger av sig kläderna, jag är inte nödbedd och snart sitter vi precis som kvällen före i solen och njuter av dom sista strålarna innan solen går ner över balkongkanten. Vi går in när vi känner oss lite frusna och Lissi tappar upp ett varmt bad, lägger i några skumkulor och säger till mig att lägga mig ner i badet, hon kryper ner och lägger sig bekvämt mellan mina ben och lutar sig tillbaka. Vi ligger tysta en lång stund och jag smeker mjukt hennes bröst. Efter ett tag tar hon min hand och sätter den mellan benen, jag stryker lätt över den mjuka hårtofsen.
- Var försiktig nu så jag inte blir för upphetsad så ska jag berätta om Louis och min vänskap. Vi gick i samma skola i mellanstadiet och brukade alltid hitta på någonting att göra efter skolan. Louis var alltid intresserad av vad vi hade mellan benen oavsett om det var tjej eller kille, jag tror att hon var bisexuell redan då, hon hade en lite pojkaktig stil.
Louis frågade mig om jag brukade gnida mig mellan benen så det blev så där pirrigt skönt och jag sa att min mamma sagt att man inte skulle hålla på med kussimurran för det blev lätt ont och sved då. Men Louis skulle visa mig hur man gjorde för hon gjorde det och hon hade aldrig ont efteråt, det var bara pirrigt skönt, så vi satt på hennes säng och hon satte handen under min kjol och in under trosorna, satt ett finger i springan och började fråga mig om det var skönt. Först tyckte jag det skavde lite men hon slickade på fingret så det blev blött och då kändes det skönt. Det tog inte lång tid innan jag kände den första ilningen som ökade snabbt, det var nog det skönaste jag känt ditintills.
Louis ville att vi skulle byta så fick jag träna på henne också, jag blötte mitt finger och satte det i springan där framme på samma sätt som Louise gjorde och började gnugga, hon tog min hand och flyttade den lite längre ner och jag kände att hon var lite blöt där. När hon fått sitt pirr ville hon att jag skulle fortsätta gnugga och det dröjde inte länge förrän det pirrade till igen för henne, jag var nu trött i handen och drog bort den och då satte hon ner sin hand och fortsatte gnugga. Hon la sig på sidan och det verkade som hon aldrig ville sluta. Vi brukade gå hem efter skolan till mig eller henne och leka pirrleken som vi kallade den, men det slutade nästan alltid med att hon fortsatte gnugga sig själv länge efter att jag inte orkade längre och ville att vi skulle göra något annat. Jag började hitta på olika anledningar till varför jag inte kunde följa henne hem eller vi kunde gå hem till mig, tyckte det kändes skönare att gnugga mig själv när jag var ensam och ville det.
Louis utbildade sig till sköterska och jobbade på lasarettet ett tag innan hon flyttade till Stockholm, men hon trivdes visst inte där så i fjol höst hade hon flyttat tillbaka igen och en kväll hade vi ett gäng som bokat vår lilla festmatsal vi hade bakom den större och som vi brukade använda när det kom bussar eller hyra ut till olika fester. Nu var det en avgångsklass från sköterskeskolan som firade nåt jubileum och bokat. Jag serverade och plötsligt när jag går och plockar av efter festen och det bara sitter ett gäng kvar vid ett bord står jag med ryggen mot det gänget och plockar från bordet på en bricka, känner då en hand som snabbt sticks upp mellan mina ben och två fingrar glider in under mina trosor och smeker mig på musen, lika snabbt försvinner handen och jag hör ett skratt bakom mig, vänder mig om och där sitter Louise och flinar stort. Normalt skulle jag ha vänt mig om sagt ifrån med några väl valda ord långt innan handen kommit så långt upp men nu blev jag mest paff när det bara var kvinnor som satt där. Det var tydligen ingen som hade märkt vad hon gjorde så vi började prata lite och hon frågade vart jag bodde. När jag nämnde det så tyckte hon att vi skulle träffas. Dom satt kvar, Louise och två av hennes kompisar när jag skulle stänga, mamma och pappa hade redan åkt hem så det var min uppgift att låsa. Louise frågade om jag kunde beställa en taxi men erbjöd dom att jag kunde skjutsa dom in till stan. Tjejerna var intresserade av min lägenhet eftersom det stått en hel del om dom nya lyxlägenheterna som dom kallades i tidningarna, så resan slutade med att jag bjöd upp dom på en visning. Vi hade några öppnade flaskor vin jag tagit hem från restaurangen och stämningen blev fort hög. Loise´s två kompisar dröp av framåt ettiden och jag erbjöd Louise att sova över, vi knäckte en flaska till och hamnade i min säng nakna. Louise föreslog att vi skulle leka pirrleken och det hela blev en orgie av sex, så mycket fitta kommer jag nog aldrig slicka i resten av mitt liv tror jag, om ens någon mer. Hon var outtröttlig och vi höll på i timmar, fulla som vi var och Louise som aldrig ville sluta. På morgonen hade hon gått och skrivit en lapp på köksbordet och tackade för natten och lämnat ett telefonnummer. Jag ringde aldrig men för tre veckor sprang jag på henne på stan och lovade att vi skulle ses, så nu tyckte jag att det passade när vi kunde ligga och sola här och sen kanske gå ut och äta bara. Men nu när du kom in i mitt liv så tänkte jag att om du var här när hon kom så kunde vi bara vara här hemma, du får vara mitt förkläde då eftersom jag inte vet om Louise hade tänkt att vi skulle hamna i sängen igen. Så nu kommer hon imorgon, hon jobbade natt så hon går av jobbet klockan sex och skulle bara sova några timmar innan hon kommer.
Lissi drar ur proppen och vi sitter kvar en stund medan vattnet sakta sjunker innan vi duschar av varandra och torkar oss. Hon tar fram en rakhyvel och en flaska rakskum, sätter sig på toastolen och börjar raka bort den lilla ljusa tofsen jag börjat gilla men nu ska det bli bikinilinjen som ansas inför solningen i morgon och den nya bikinibaddräkten. Men till min förvåning så börjar hon raka bort allt det ljusa fjunet, frågar mig om jag vill kolla så det är bra. Sätter mig på golvet framför henne och stryker med handen, känner några vassa strån och tar över rakhyveln och börjar noggrant känna efter. Snart är hon helt kal, inte det minsta stubb kvar och hon tar handduken och torkar sig innan jag sätter min tunga mot hennes lena fitta och börjar ett noggrant utforskande och slickande av hennes sköna mus. Hon skjuter snabbt bort min mun och reser sig, tar min hand och går till sängen, lägger sig på rygg och drar upp benen.
- Slicka mig, säger hon. Och jag dyker in mellan hennes ben och njuter av den lena mjuka huden mot mina läppar och min tunga utforskar varje del. Lissi håller ut en kort stund innan hon tar tag i mina armar och drar mig upp mot sig.
- Knulla mig nu, bara knulla mig nu innan jag smäller av. Bara kuken nu, knulla mig hårt, jag vill känna din sköna kuk i min fitta, säger hon högt.
Jag lägger mig mellan hennes ben och hon greppar min kuk och drar den mot sig, hårt grenslar hon mig med benen korsade bakom mina lår och lyfter upp höfterna i hårda stötar mot min kropp. Jag både känner och hör när det går för henne, hon fortsätter att stöta mot mig genom hela hennes orgasm, hon märker att jag inte kommit så hon fortsätter stöta upp mot mig, hon kupar händerna under brösten och för ihop dom så bröstvårtorna bara är centimeter från varandra och säger, sug mina bröst, jag låter min mun glida mellan hennes bröstvårtor, styva som ärtor rullar jag dom mellan mina läppar, Lissi börjar åter flämta allt fortare och när jag tömmer mig i hennes kropp känner jag hur hon liksom blir mjuk längs in och öppnar upp för min sats innan hon åter klämmer hårt om min påle, nu går det för henne en andra gång och helt utmattad sjunker vi ner i bädden. Efter en stund vänder hon sig mot mig och säger med en låtsasmin av allvar.
- Faen ta dig Greger, du kommer att knulla ihjäl mig i sommar är jag säker på, antingen det eller så svälter jag ihjäl för att vi inte har tid att äta för allt knullande. Men nu är jag hungrig så vi får kolla vad som finns i kylskåpet eller beställa en Pizza, så vi orkar fortsätta, för du är väl snart kåt igen och din sköna kuk står igen och Lissi kan inte stå emot märker du väl.
Lördag morgon och Lissi försöker lägga sig sked för att få känna på mitt morgonstånd men jag snor mig snabbt runt så fort hon kommer in i min famn, hon försöker igen men jag vänder mig och skrattar åt hennes ansträngningar, då plötsligt snor hon runt mig och plötsligt ligger jag med ansiktet mellan hennes ben.
- Det är väl den här du vill ha förstås, min nyrakade mus, varsågod herrn slicka så mycket han vill. Jag bestämmer mig för att inte göra pinan kort för henne och tänker på berättelsen i porrtidningen om han som slickade tjejens rakade fitta, den var ganska utförligt berättad och även den andra om G-punktsorgasmen.
Jag sätter min mun mot Lissis vänstra lår alldeles där intill skrevet och börjar slicka, kyssa och nafsa med läpparna där huden är som känsligast. För försiktigt in mitt långfinger in i hennes fitta och försöker hitta den där mjuka delen där man skulle smeka med rörelse framåt, jag trevar lite innan jag tror jag hittat rätt. Lissi förbannar mig för tredje gången med alla svärord hon kan när jag åter avbryter mitt slickande, men låter fingret fortsatt smeka hennes G-punkt. Hon gillar tydligen det eftersom hon vill att jag smeker hårdare, men mina pauser precis när hon håller på få orgasm förbannar hon högljutt användande alla svärord hon lärt sig av lastbilschaufförerna på E4-baren, men när orgasmen kommer efter tredje stegringen av upphetsning och jag låter henne tippa över kanten in i den skönaste av känslor då hör jag på hennes totala orgasmvrål, som nog får varje kvinna i tolvvåningshuset att titta på sin partner och ställa den tysta frågan.
-Varför inte jag? Och varje man att känna hur varmt blod strömmar ut i deras skrev och fyller deras kukar till bristningsgränsen i längtan efter en fitta att penetrera.
Lissi håller krampaktigt i madrassen med bägge händerna så hårt att knogarna vitnar när hennes kropp flyter genom den skönaste av känslor och jag känner det som att mitt finger håller henne svävande över bädden i evigheter innan hon sakta sjunker tillbaka och långsamt avklingar rörelsen i hennes kropp tills hon öppnar ögonen och jag ser att dom är fyllda av njutningens tårar. Hon sträcker händerna mot mig och säger.
- Kom ge mig den, ge mig din kuk, knulla mig innan jag dör. Va skön du är, kom i mig nu.
Vi ligger stilla länge efteråt, hon på rygg och jag på sidan med mitt vänstra ben över hennes.
- Vart har du lärt dig det där, frågar hon.
- I den där tidningen vi tittade i igår.
- Så du läste porrnovellerna då.
- Ja, den ena hette ”När min flickvän fick sin första G-punktsorgasm” och den andra ”När jag slickade min flickväns rakade mus”.
- Va, inbillar du mig att det stod ”FLICKVÄN” säger hon med eftertryck, stod det PENIS och VAGINA och SLIDA också då, nej du, du ljuger, inte i en sån tidning. Vad stod det, jag tål att höra, det vet du mycket väl, NÅÅ?
- Slyna.
Lissi skrattar högt och när jag mjukt stryker henne över hennes bröst och känner vårtorna styvna kastar hon av oss täcket och säger att det finns människor som gör annat än knullar. Dom går upprätt på två ben och äter och handlar, en bikini till exempel som du ska få hjälpa slynan att välja idag, en riktigt slynig bikini ska det vara. Hon hoppar ur sängen och med handen mellan benen dansar hon ut till badrummet med Lissis totalt tondöva stämma sjungande.
- Lissi är en slyna, Lissi är en slyna. Jag hör hennes skratt när hon sitter på toa och låter alla mina små spermier komma ut samma väg som dom kom in förutom några få som förgäves väntar på ett ägg i hennes livmoder (En del av Fittan alltså. (Förlagets anm.)).
Efter en snabb dusch och frukost går vi ut på stan och jag tittar på dom dyraste tygbitar jag någonsin set. Det blir en svart sak, för slynor klär i svart säger hon, 499 kronor på rea, jag håller på att smälla av när jag tänker på att jag ledigt skulle få tio av mina blå shortsbadbyxor för det.
Vi handlar resten vi behöver till Louise kommer, väl uppe i lägenheten vill hon visa upp den nya bikinin så hon byter snabbt om, hon är superhet i den, visar nästan mer än den döljer jag känner att det rycker lite i snorren när jag ser henne röra sig i den. Hon tar av sig den och sköljer upp den i handfatet, för det ska man göra med nyinköpta kläder och hon vill inte ha kemikalier på fittan, säger hon, den har säkert torkat i solen tills Louise kommer.
Prick halv ett tutar det i porttelefonen och Lissi ger Louise en kod så hon kan ta hissen upp.
Vi hälsar henne välkommen, Louise är en lättsam tjej känner jag direkt, hon tycker inte det är konstigt eller så att Lissi och jag umgås så här, fast jag förstår att hon frågat Lissi om hon ligger med mig, men jag vet inte vad hon sagt om mig och vårt förhållande, det får visa sig.
Vi har redan bytt till badkläder, om man nu kan kalla det Lissi har på sig för badkläder, men snygg är hon. Louise kommenterar direkt den nya outfiten. Lissi och Louise går snabbt runt i lägenheten, Louise tycker den är imponerande och hänförs av utsikten och den stora uteplatsen.
- Helt insynsskyddad och vi har inga grannar än här uppe, säger Lissi. Byt om och kom ut, Greger och jag har riggat med dricka och kaffe så det är bara att ta för sig.
Lissi och jag går ut och lägger oss, Lissi lägger sig på rygg och jag lägger mig på mage, plötsligt ser jag att Louise kommer från hallen. Hon har säkert varit på toa, hon går fram till den lilla väskan hon haft med sig och plockar upp en bikini, liknande den Lissi har men sandfärgad, snabbt drar hon av sig den tighta tröjan, ingen BH, hennes bröst är fantastiska, precis som Lissi sa. Perfekt formade med en spetsig uppnosig vårta runt en ganska stor mörk avgränsad vårtgård. Jag får känslan att hon känner mina blickar för hon vänder sig ut mot glasdörrarna när hon drar av sig dom korta shortsen och trosorna. Jag ser hennes fitta nu, en liten mörk hårsträng döljer hennes blygdläppar, hon sätter på sig bikinitrosan och överdelen hela tiden vänd utåt och kommer ut på altanen, hon flinar mot mig och blinkar med ett litet leende på läpparna och jag förstår att jag är avslöjad.
Louise sätter sig ner och tittar på Lissi och hon ser nog att hon inte har några ränder efter bikinibehån så hon frågar direkt om dom inte ska sola topless.
- Jag tänkte precis fråga när ja såg att du inte hade några märken efter behån, Greger misstycker nog inte och så snygga bröst som du har så får han väl svårt att inte tälta i dom där brallorna han har. Hoppas den får plats säger Lissi med ett roat leende.
Behå´n åker snabbt av och båda lägger sig på rygg, Lissi har tagit ut kuddar från den veritabla högen av kuddar i soffan och jag lägger två under huvudet så jag har bra utsikt över dom två snygga kropparna. Louise har liten platt mage och hennes höftkammar sticker ut så jag har bra insyn under bikiniresåren, hennes yttre blygdläppar är ganska avlånga och smala till skillnad från Lissi som har en mer rund bulligare fitta, väl synlig utanpå trosorna. Louise´s får ett mer långsmalt utseende men man ser tydligt den runda välvningen på bägge sidor om springan där tyget smiter åt precis så pass man kan ana springan, dom inre blygdläpparna putar ut på bägge sidor som små halvmånar, hennes är mörka och sticker ut minst en centimeter såg jag när hon bytte om. Kan inte sluta titta på hennes bröst och Lissi märker det och fnissar lite tyst åt min fascination, det pirrar redan i brallan och jag måste försöka titta på något annat. Men min blick söker sig bara ner till den där troskanten och vad som finns under, plötsligt hör vi att Louise börjar småsnarka och vi förstår att hon somnat, inte konstigt med tanke på att hon jobbat fyra nätter och slutade sex i morse och bara sovit några timmar. Hennes andning ökar plötsligt och Lissi tittar på mig och säger att hon måste drömma en våt dröm som hon spänner stjärten och låren och hummar stönande. Plötsligt drar hon upp högra benet och med hälen ända mot stjärten börjar hon svänga det ut och in, klämmer hårt mot och andas häftigt, stönar lite när benet klämmer mot fittan. Troskanten glider för varje gång lite åt sidan och snart kommer kanten att glida in i springan, jag ser redan den ena inre blygdläppen. Hon juckar sakta med höften och trosan spänns hårdare och hårdare in i springan. Nu glider kanten in och jag ser att hon är fuktig i springan, hon stönar högt nu och skriker till helt plötsligt, tittar yrvaket upp och säger.
- Oj då, jag somnade visst.
- Ja och vilken häftig våt dröm du hade, vad drömde du om, var det Gregers kuk eller?
- Jag minns inte, blev plötsligt jävligt kåt bara, märktes det så väl?
- Du stönade och rörde dig som du knullade för fullt och du har ju halva fittan utanför trosan och Gregers badbyxor ser ut som ett tält i styv kuling, nej nu tar vi av paltorna, säger Lissi och drar ner mina badshorts. Så får du själv se vad du inte trodde var sant när jag berättade för dig.
Louise försöker först rätta till den sneda trosan men Lissi säger att det är lika bra att hon tar av sig den för den åker i alla fall av snart ändå, så hon rullar över på rygg och drar den upp över benen och slänger iväg den över huvudet in i lägenheten, så nu är hon naken.
- Oj, OJJOJOJ, ja du överdrev inte i alla fall, var hittar man en sån, får jag känna?
Louis sträcker sig mot min hårda påle och greppar den stadigt, stor säger hon, men inte för stor, lagom stor men stor ändå, jag mena den kanske inte passar eller det var så länge sen, har bara legat med tjejer, herre gud hur gör man, säger hon.
- Jag hittade den på Kiosken, köpte den så fort jag kände den mellan mina ben, den skönaste jag haft och billig i drift är den också, jag matar den med musen, men på sista tiden har den blivit begiven på nakenråtta, säger hon.
- Då kanske man får gå dit och köpa en då, säger Louis.
- Det fanns bara en så den tog jag.
- Hoppas den inte har blivit för kräsen då säger Louis och tittar sig ner mellan benen där den lilla strängen av hår sitter.
- Lite hår i maten får den tåla, annars får vi väl fixa det, jag har grejer i badrummet, men vänta ska jag hämta lite sås till, du kanske spänner dig och då kan det vara svårt att få ner maten och sluta svamla nu, jag hämtar lite sås så får du göra som du så gärna ville göra, när vi pratade i går, erkänn att det var det du drömde om nyss, säger Lissi och går in och hämtar tuben.
Naturligtvis har tjejerna snackat om mina företräden och nu fattar jag varför Louise var så villig att visa sig för mig, dom hade redan räknat ut detta och absolut inte mig emot jag var stenkåt på Louis och tänkte suga hennes tuttar rejält när vi knullade.
Louise gränslar mig när Lissi kommer tillbaka, hon smörjer in hela skaftet men mest ollonet, tar Louises hand och klämmer ut en klick på fingrarna.
- Smörj in dig själv också, du kommer att spänna dig första gången men du vänjer dig, säger hon, jag har inga problem nu längre.
Mina ögon går mellan hennes skrev och bröst, vill inget annat än att få dom framför min mun, sträcker upp mina händer och greppar lätt i hennes bröst och dra dom mot mig, Louise böjer sig ner och lägger sin kind mot min, hon viskar i mitt öra.
- Du får låna dom om jag får låna din kuk.
- Avtalat, säger jag.
Hon styr in mitt ollon mellan dom mörka blygdläpparna och sänker sig sakta ner över min stake, hon blundar och jag känner att hon vill koncentrera sig på känslan, sakta glider den in och jag känner hur tight det är men det är en otrolig känsla när den är helt inne och hon backar lite så min förhud inte är så spänd längre,. jag känner hur hon långsamt slappnar av, börjar en mjuk gungande rörelse och stönar njutningsfullt. Louise tittar ner på mig med ett roat men varmt leende och böjer sig ner mot mig.
Nu tappar jag helt intresset vad som sker där nere och koncentrerar mig helt på dom sköna sakerna jag har precis framför min mun, slörpar in hennes vänstra bröstvårta i munnen och från och med nu är jag helt bortkopplad från värden.
- Fy faen va skönt, det känns som hela min kropp är fylld av kuk, såå skönt, du hade rätt Lissi, jag får nog konvertera och bli straight efter detta.
Louise gör sig ingen brådska, hon sitter och rullar med höften en stund innan hon börjar röra sig upp och ner, sätter en hand mellan benen och smeker sig själv. Jag är så upptagen av hennes bröst att jag nästan inte uppfattar rörelsen runt min kuk förrän Louise plötsligt sätter sig snabbt upp och gottepåsarna försvinner framför min mun, hon lutar sig bakåt så kuken spänner hårt mot framsidan av hennes fitta. Handen jobbar snabbt nu och plötsligt bara kommer hon i en orgasm som är olik det jag är van att Lissi får. Snabbt vänder hon åt sidan och lägger sig på madrassen med handen fortfarande mellan benen. Lissi märker naturligtvis att jag inte kommit så hon är inte sen att utnyttja möjligheten. Med Lissi gungande över mig ser jag att Louise fortfarande ligger och smeker sig själv, det verkar som hennes orgasm inte vill ta slut, med korta mellanrum drar hon ihop kroppen i korta orgasmkramper. Hon är som ett pågående vulkanutbrott med små eruptioner. Lissi jobbar på en orgasm och jag sträcker upp mina händer och smeker hennes mjuka fina bröst, nyper lätt i bröstvårtan och vi tittar på varandra och jag känner när hennes fitta börjar krampa, då går det för mig, återigen känner jag den där sköna känslan när hon välkomnar min säd med att öppna upp för att sen åter sluta sig om mitt ollon. Louise ligger stilla nu, helt slut efter den långa orgasmen. Jag tänker på vad Lissi berättade om när dom lekte pirrleken och Louise kunde ligga länge och smeka sig själv, tydligen har hon en speciell förmåga att förlänga njutningen.
Tjejerna försvinner in i badrummet och jag plockar fram lådan med grillen Lissi och jag köpte igår, jag berättade inte att klotgrillar är lite av en specialitet för mig. Har monterat ihop säkert 100 stycken på Campingen när farsan fick kommunen att köpa in sådana efter att det varit några olyckshändelser med dom små engångsgrillarna, vi satte upp skyltar där det stod att engångsgrillar var förbjudna på Campingen och att klotgrillar lånades ut gratis i Receptionen. Vem tror ni fick uppdraget att montera ihop dom, de var inte farsan i alla fall.
Kollade på dom olika modellerna som en expert och valde en bra som ändå inte kostade mer än trehundra spänn, Lissi var impad när jag diskuterade med försäljaren om dom olika modellerna.
Sagt och gjort, här ska det monteras grill, Lissi har en liten verktygslåda hon fått av några killar på motorklubben, behöver bara en liten skiftnyckel och stjärnmejsel för jobbet.
Lissi och Louise kommer ut och lägger sig på rygg med kuddar under huvudet så dom kan kolla på mig förståss när jag jobbar, dom har varsin öl i handen och Lissi öppnar en åt mig också, jag tar en par klunkar och börjar skruva. Tittar då och då på dom nakna skönheterna och det är inte utan att jag börjar bli lite varm mellan benen, lite halvseg, tjejerna märker det förståss och det gör inte saken bättre. Måste koncentrera mig på jobbet men kan inte undgå att titta då och då, först tror jag att jaga inbillar mig men efter en stund är det helt klart att dom långsamt särar på benen då och då. Jag testar att titta på mina händer och sen snabbt vrida huvudet mot dom och då ser jag att dom särar lite, lite grand på benen varje gång jag tittar bort, nu ligger dom med benen ganska brett isär och min kuk står nu rakt ut efter att ha spanat in mellan deras ben och på dom sköna brösten, jag bryr mig inte längre, men hör att dom kommenterar det dom ser.
Jag noterar att Louise inte längre har den där lilla strimman av hår längre, hon måste ha rakat bort den när dom var i badrummet. Hörde att Lissi berättade om morgonens övningar och att jag läst i porrblaskan hur man skulle göra och använt ordet ”Flickvän” dom skrattade gott åt min blygsel och Lissi berättade att hon numera titulerades ”Slyna” vilket hon tyckte lät som en riktigt bra titel, Louise bestämde direkt att hon också skulle vara en Slyna, det verkade riktigt trevlig, så från nu skulle dom kallas för Slynor och inget annat. Louis var nyfiken på det där med G-punktorgasm och skulle verkligen vilja få en om det gick att beställa.
Jag går in i solrummet som Lissi kallar det och hämtar säcken med grillkol, tändvätska och en tändare.
Jag har förklarat för slynorna att man måste bränna av grillen första gången innan man grillar så att färgen bränns in, annars avger den giftiga gaser till maten och det smakar och luktar illa.
- Det är samma som med oknullade ynglingar då säger Lissi med ett roat flin, dom behöver brännas av först och Louise förstår direkt vad hon menar.
Jag tömmer på kol och tändvätska och vänder mig mot slynorna, dom ligger nu på magen med lätt särade ben, jag tittar en stund på deras kroppar och speciellt där mellan benen där den lilla springan möter soldynan, vet inte om jag ser rätt men jag tycker att det verkar vara en mörk fuktig fläck på tyget. Tänder grillen och väntar tills det brinner bra.
Hopar in mellan tjejerna, förlåt, slynorna och sätter mig på huk med rumpan mot hälarna, bägge ligger på mage och jag kollar in deras rumpor och kollar stjärtspringan ner mot där fittan möter madrasstyget och det är helt klart en fuktig fläck på madrasstyget, dessutom ser jag at dom bägge lagt sig precis så dom har en av dom ganska stora tygklädda knapparna antagligen mitt för den känsligaste punkten mellan benen. Höften rör sig i en liten nästan omärklig juckande rörelse mot den, dom ligger alltså och är kåta och stimulerar sig med en tygknapp mot klittan, fläcken har redan blivit större och jag tror att det är för att jag lagt mina händer på rumporna och låtit den glida ner mellan benen in i öppningen och fortsatt fram mot den punkt där tygknappen ligger och trycker, glider in med fingret mellan knappen och den hala punkten som varit orsaken till att dom nu är kåta. På beställning av Louise sätter jag in mina tummar strax innanför öppningen och söker den mjuka ytan jag hittade hos Lissi i morse. Båda drar upp det yttre benet när dom känner mina smekningar så höften lyfts precis så att jag kan få plats med handen. Ser at dom nyblivna slynorna uppskattar mitt initiativ på deras lyckliga leenden. Fortsätter att gnugga med mina fingrar och känner att det ger båda en stegrad njutningsnivå, Lissi förstår säkert vad jag tänker försöka nå och hoppas nog att Louise kan få uppleva samma sak som hon i morse, fast hennes sätt att få orgasm är så annorlunda. Hör att det verkar fungera för Louise när hon mycket hastigt börjar stönande ge njutningsdignaler som får mig att slå ner på smekningarna av klittan och bara fokusera på G-punkten, hon protesterar ljudligt men finner sig snabbt när hon hör att Lissi inte protesterar utan lugnt väntar på mig att fortsätta. Känner när jag fortsätter mina klitorissmekningar att dom är nära nu, ökar intensiteten med tummen mot den stimulerande punkten och nu hör jag hur dom glider in i den sköna dimman som ger dom en lång njutning utöver det normala. Till och med Louise har släppt sina hämningar nu och med ett totalt tömmande av luft i lungorna ger hon sig hän in i njutningen.
Lissi och Louise hade nog inte väntat sig en sån skön stund, dom tvingar mig att ligga ner och ger sig inte förrän jag har berättat vad jag vill att dom ska göra, men jag berättar att jag kommer att fråga dom om saker jag vill göra med dom och att dom ska lova mig att göra det, Lissi ska suga av mig och Paula ska jag få slicka, dom säger att vi har ett avtal och skrattar.
Vi är alla hungriga och jag lägger på mer kol på grillen, Lissi kommer ut med fatet med marinerat kött som jag lägger på grillen, vi tar ut det lilla bordet och sitter i solen och äter helt nakna, tjejerna dricker vin och jag tar en öl. Vi drar en av madrasserna till södra väggen och sitter där tills kvällssolen sänker sig ner över altanmuren och skuggar oss. Lissi och jag ligger på sängen och väntar på Louis medan hon gör sig klar för kvällen i badrummet och går sen in. Vi lägger oss under täcket, jag ska ligga i mitten propsar dom på, efter en stund känner vi att det blir alldeles för varmt och viker ner täcket vid fötterna. Nakna ligger jag med Lissi och Louis på var sida, det dröjer inte länge förrän dom börjar leka med deras käraste leksak och naturligtvis står den snart rakt upp. Det blir en lek när dom turas om att låta den fylla deras fittor och tävla om att beskriva hur det känns, som om det vore en provning av något sexhjälpmedel, men dom överraskar mig med att suga och slicka på mina bröstvårtor och sen gör Lissi det jag ville hon skulle göra men innan det går gränslar hon mig och åter känner jag den där känslan inne i henne när det går för mig. Tjejerna går på toa och kryper ner på varsin sida efter att ha tagit ett påslakan som täcke till oss, vi somnar snart alla tre.
Vaknar halv fyra av att Louise lutar sig över mig och frågar om vi kan byta plats. Yrvaket tittar jag upp och ser att Lissi ligger med ryggen mot mig och andas lugnt i sömnen, lägenheten badar i morgonsolen, visst säger jag och Louis kliver över till mitten, jag flyttar mig mot väggen och hon tar min högerarm och lägger de under sig och kryper in nära mig. Hon korsar mina armar framför hennes bröst och lägger mina händer över vartdera bröstet, jag känner att vårtorna styvnar under mina händer och smeker dom mjukt. Hon sätter sin hand mellan mina ben och håller min snart fullhårda stake i handen, hon flyttar sig närmare mig och jag känner när hon styr in den i stjärtspringan.
- Jag vill slicka dig om jag får, frågar jag.
-Hemskt gärna, trodde aldrig du skulle fråga.
Hon lägger sig på rygg och drar upp benen, jag ställer mig på knä och äntligen ska jag få känna denna fantastiska fitta med dom mörka blygdläpparna som tydligt står ut på var sida om springan. Hon är redan fuktig och jag kommer att ta god tid på mig. Hör hur hon till slut inte kan hålla sig mer och jag har njutit till max, älskar hennes fitta också, lika mycket som Lissis. Kommer nog aldrig att kunna glömma den. Louis greppar mitt huvud när det nästan blir för skönt och dra mig upp till sig.
- Tycker du om min fitta, säger hon.
- Jag älskar din sköna fitta, säger jag, älskar dina mjuka stora blygdläppar.
- Bra, säger hon, då är vi två, jag älskar också min fitta.
- Nu vill ja känna din sköna kuk i den.
Hon lägger sig på sidan och jag trycker mig mot henne, styr in min hårda stake mellan hennes ben, hon möter mig med handen och styr in den, precis som för Lissi har hon inga problem nu när hon kan känna sig avslappnad när jag trycker in den. Hon suckar njutningsfullt när hon känner att jag är helt inne.
- Jag älskar din kuk, säger hon.
- Bra, då är vi tre, säger jag Lissi älskar den också, även när hon sover.
Louis tar mina händer och lägger dom åter mot sina bröst och säger att hon älskar att jag smeker dom när vi knullar. Hon sätter handen mellan sina ben och börjar smeka sig själv samtidigt som jag mjukt juckar mot henne, njuter verkligen av hennes sköna fitta. Plötsligt känner jag att hon ryser till lite som om hon fått en liten orgasm, handen fortsätter att smeka och efter en stund kommer ytterligare en sammandragning, jag känner den när hennes fitta drar ihop sig i några snabba korta kramper, hon fortsätter smeka sig och börjar möta mig i lätta motstötar nu. Ytterligare en kort orgasm, kraftigare den här gången och hon stönar tyst ner i kudden så inte Lissi ska vakna. Hon börjar jucka mot mig allt hårdare nu och jag flyttar mina händer till hennes höfter och trycker mig hårt mot henne, hon borrar ner huvudet ytterligare i kudden och handen rör sig fort mellan hennes ben, när jag lämnar mitt första satssprut i henne tömmer hon lungorna i ett dovt gurglande ljud ner i kudden och hennes kropp skakar och hon trycker hårt om min kuk. Lissi börjar låta lite och vi ligger stilla en stund innan Louis reser sig och kryper på knäna ur sängen och går in på toaletten. Jag lägger mig intill Lissi med vänstra handen kupad över hennes bröst, känner att bröstvårtan blir lite styv och hon hummar belåtet i sömnen, jag märker nästan inte när Louis kommer, men hon böjer sig över mig och pussar mig på kinden och säger tack för att jag fick väcka dig. Hoppas du gillade det.
Jag vaknar med att Lissi har handen om min morgonhårda påle och hon frågar om det går för sig att få ett morgonknull innan gästen vaknar.
- För dig går det alltid att få ett knull, säger jag. Lissi skrattar och kallar mig kåtbocken.
Hon vänder sig och ligger sked, jag tar henne med mjuka djupa juckande rörelser så Louis inte ska vakna, det hörs att hon sover lätt och rör sig lite oroligt i sömnen. Det går för mig i en skön länge varande orgasm, Lissi tar min sats med samma sköna känsla som förut och det känns okej att det inte gick för henne, inser att jag måste vänja mig med hennes sätt att ibland bara vilja ligga och njuta av ett skönt knull utan att hon får utlösning. Vi ligger och njuter av stunden och jag berättar att Louis väckte mig halv fyra och bara ville byta plats trodde jag först, men sen att hon faktiskt egentligen ville knulla, talade om att jag slickat henne så nu hade dom uppfyllt mina önskningar, berättade också om hur hon gjorde när jag tog henne bakifrån och hennes små egenheter med dom pirrande små orgasmerna som sen stegrade till en kraftig utlösning, jag undrar varför hon gör så. Lissi säger att vi får fråga henne och att dom pratat om ifall dom skulle vakna och vilja ligga med mig så var det okej hade dom kommit överens om. Lissi kliver upp och går på toa, jag vänder mig om och tittar på Louis som ligger på rygg med täcket strax ovanför naveln, hennes bröst är om möjligt ännu vackrare nu när hon ligger på rygg. Lissi kommer tillbaka och ser att jag ligger och tittar på Louis bröst naturligtvis. Spanar du in dina favorittuttar, säger hon och kryper ner bakom mig.
- Det är dina som är mina favoriter, Louis tuttar är som att ha finkläder och vara på fest, men när man kommer hem vill man bara ta av sig kläderna och sätta på myskläder, tuttar ska var mjuka att smeka och klämma och suga på som dina tuttar, Louises är festtuttarna i så fall, lite obekväma men snygga kan man säga, fina att titta på.
- Passa på att känna då innan hon vaknar.
Jag sträcker ut armen och ska precis sätta handen mot hennes högra bröst när hon tar min hand och sätter den mot bröstet och andas djupt, flyttar handen till det vänstra och andas åter djupt och drar ner min hand mellan sina ben och jag känner att hon är fuktig, väldigt fuktig, låter min hand smeksamt känna, ser hennes fitta framför mig, dom sköna stora mörka blygdläpparna och smeker dom sakta, Lissi känner naturligtvis att jag blir extra kåt när jag pumpar in mer blod mellan benen så den blir ytterligare lite hårdare.
Jag tänker först med ett leende att det är kanske så här slinkorna alltid är mellan benen, men misstänker att hon inte alls sovit hela tiden utan legat och lyssnat när Lissi och jag knullade nyss.
Hör Lissis leende tysta skratt när hon märker min reaktion.
- Knulla Louise hårt nu så hon klarar sig till nästa gång, säger hon.
Louis öppnar ögonen och säger med ett stort leende på läpparna.
- Jag är nu en av dina Slynor efter att du ”Prins Kuk” klämt mig på tuttarna och smekt mig på fittan. Hon skrattar och vänder stjärten mot mig och blir nog överraskad när Lissi möter henne där och lägger den i skåran så hon bara behöver lägga sig rätt för att jag ska penetrera henne. Hårt tar jag henne och kommer för andra gången den här morgonen. Louis sätter handen mellan benen och smeker sig snabbt med ett finger på klittan och hon kommer efter att jag tömt mig i henne, den lilla sats jag nu hunnit uppbåda från dom nästan tömda depåerna.
Lissi frågar om Louis vill duscha innan hon går.
- Hemskt gärna säger hon, jag ska gå till min morsa som bor alldeles i närheten och vi ska åka till nya shoppingcentret utanför stan idag och fika, hon fyller år idag.
Louise försvinner in i badrummet och vi hör när hon kliver upp i badkaret och drar för duschdraperiet
- Jag ska gå in och ge henne en handduk och fråga om hon behöver några trosskydd nu när du har fyllt på med små Gregrar i hennes fitta, sånt slipper du tänka på, ni har det bra ni män säger hon och kliver ur sängen..
Innan hon lämnar oss ensamma, vill hon gärna att vi försöker ses snart igen, får inte dröja för länge säger hon.
Lissi lovar att höra av sig så vi vet när vi är lediga så kanske det är läge för en liten nakensolning igen, hon kanske kan bidra med lite mat till den där sköna saken som gillar nakenråttor nu.
Vi sitter och äter frukost och jag frågar Lissi om hon vill att vi åker till Campingen idag, min farsa har frågat om jag kan åka och titta till min farbrors hus, Sjöstugan, den ligger alldeles söder om campingen nere vid vattnet och det finns ett båthus där som man kan åka in med en båt i.
-Där har jag varit en gång när jag var liten, kanske tio, säger Lissi, det ska bli skoj.
- Vi åker upp till campingen och lånar hyrcyklar så tar det bara tio minuter dit.
Vi dukar undan och när jag tar in torkställningen ser jag att Louis glömt Bikinibaddräkten.
- Det gjorde hon säkert med flit så hon har en anledning att höra av sig när det börjar klia mellan benen igen, säger Lissi med ett leende

Sommaren blir lång och den blir inte sämre av att Lissi bryter med sin pojkvän sedan det visat sig att han hade ressällskap i kalsongerna på väg hem och behövde genomgå en viss Lusbehandling innan han hörde av sig till henne. Lissi fick reda på det av en av tjejerna på klubben som också hade en kille som varit på ”Röda Lyktan” i Larnaca innan dom muckade.

Sommaren är som sagt lång och vi ordnar sexorgie tillsammans med Louise i mina föräldrars sovrum när dom är på Kreta och vi bor i Sjöstugan och badar nakna vid båthuset, mycket knulla blir det.
Men det får jag berätta om en annan gång….

Rakel A´hrab

Status: Brons författare

Peitho var en grekisk gudinna som övertalade unga kvinnor att ha föräktenskapliga förbindelser för att lära sig njuta av sina kroppar innan dom ingick äktenskap.
Rakel A´hrab är medlem sedan 90.1 Rakel A´hrab har 15 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg