Publicerat
Kategori: Sexnoveller

Blå Huset II - Lena kommer.

Blå Huset II
Av Rakel A´hrab
Lena kommer - Trekant.

Jag vaknar före Ann och går ut i köket för att göra lite frukost på sängen. Det vanliga, med te och rostat bröd med ost. Vi kom som vanligt igår och ritualen med rakningen är gjord på beställning av min fru. Vi hade sex som vanligt på kvällen och pratade om att Lena kommer i morgon. Ann har bjudit hit henne, hon ska åka hemifrån, så hon är här i god tid. Vi ska packa matsäck och gå ut på en svamptur. Det har varit lite nervöst inför hennes besök eftersom vi inte vet om vi ska försöka oss på en trekant med henne som vi pratat om, om hon är med på det. Därför ville Ann vara rakad, utifall Lena var det. När Ann pratade med henne så berättade hon att vi skaffat badtunna som vi tänkte inviga på kvällen.
Hon hade bett Lena ta med baddräkt. Lena hade skrattat och sagt att nån sån hade hon inte ägt på flera år så då fick det bli nakna rumpor i så fall. Per har ju sett fler än dig naken vad du har berättat för mig sa hon och skrattade.
Ann hade ju berättat för Lena om alla dom somrar hennes föräldrar bjudit in mig till naturist-campingen när jag var förlovad med henne.
Vi hade gott om tid på oss innan Lena skulle dyka upp så Ann ville ligga och njuta en stund i min famn.
Lägger upp kuddarna mot sänggaveln och sätter mig halvsittande mot dom med särade ben, Ann har tagit fram den lilla kudden hon lägger mot mitt skrev för att inte behöva känna om jag får stånd, vilket jag nästan alltid får.
Ann lägger sig mellan mina ben med huvudet mot mitt bröst. Jag tar fram flaskan med massageoljan vi använder för just detta. Droppar några droppar på vardera bröstvårtan och börjar smeka henne. Lätta försiktiga smekningar. Ann stönar njutningsfullt och börjar berätta om när hon miste oskulden. En berättelse jag hört många gånger förr men Ann lägger alltid till nya saker hon kommit på när hon berättar om händelsen. Jag ser att hon tagit fram den lilla rosa loppan med fjärrkontrollen och stoppar in den smala delen i vaginan och lägger den andra mot klitoris.
Ann börjar berätta.
- Jag hade sommarjobbat på företaget för tredje sommaren i rad. Men nu stängde dom en vecka för underhåll och mitt jobb var slut. Mina föräldrar var nere på västkusten som vanligt dom sista två veckorna i juli och jag var på väg ner dit. Dom hade åkt tåg ner i år så dom hade ingen bil, men det var en bekant som skulle hämta upp mig på stationen, vem sa dom inte och jag frågade inte heller. När jag kliver av perrongen så ser jag en välbekant man som tittar på mig och vinkar. Det är Micke, han som bodde på campingen hela somrarna och spelade och sjöng på den lilla restaurangen på kvällarna. Han var alla tjejers stora kärlek fast han var minst femton år äldre än oss småtjejer så vi fick bara gå och sukta.
Det var nog minst tre år sen jag såg honom sist, men han var fortfarande den lockiga charmören med glimten i ögat och såg helfräsch ut i vita shorts och en marinblå t-shirt. Han böjde sig ner och la armen runt mina axlar och gav mig en kram. Han doftade underbart, sommar och sol och salt. Brunbränd som vanligt.
Han tog min väska och vi gick till bilen, en cab naturligtvis med taket nedfällt. Bilresan blev en njutning med Micke sjungande med i alla sommarplågor på stereon på högsta volym. Precis som man vill att sommaren ska vara när man är arton år och sitter bredvid sin sommaridol.
Micke sänker volymen lite när vi glider in på campingen och alla tittar och hejar. Han lyfter ur min väska och jag säger tack, vi ses kanske senare.
Mamma och Pappa bor naturligtvis i samma campingstuga som alltid. Jag gör mig hemmastadd i det lilla sovrummet och eftersom min bror är i Göteborg på fotbollscup så kan ja bre ut mig i den bredare underslafen.
Mamma och Pappa har sparat sommarens besök på restaurangen till i kväll, jag fyllde arton förra veckan, men eftersom jag jobbade, så har firandet fått skjutas på, gick ut med mina bästa kompisar på kvällen och käkade pizza bara. Men nu vi ska gå och äta gott och lyssna på Micke.
Det blir en skön kväll och Micke kommer fram och hälsar och pratar och grattar när han hör att jag firar min artonårsdag.
Första morgonen och det obligatoriska morgonbadet. Tar på mig min nyinköpta bikini, känner mig inte riktigt bekväm än för att näcka som mamma och pappa och dom flesta andra. Vi går ner till badet och jag tar av mig min bikini, ingen badar med badkläder. Det är nästan en oskriven regel eller i alla fall så anses det bara vara dumt att hålla på med blöta badkläder när man kan bada naken.

På eftermiddagen beslutar jag mig för att gå upp till blåbärsstället och kolla om bären är mogna.
Jag har bara shorts och ett linne på mig och sandaler. Vägen är egentligen bara två hjulspår och går längs den nya stora vägen. Efter en lång raksträcka svänger den vänster och efter en kort bit svänger den höger och fortsätter i en lång raksträcka igen.
När jag har passerat in på den andra raksträckan ser jag en joggande man som kommer emot mig.
Det är ju Micke som kommer, mitt hjärta hoppar till. Han kommer fram till mig, han har bara shorts och kroppen blänker av svett.
- Hej, är du ute och går, säger han.
- Ja, jag tänkte gå upp till ett blåbärsställe lite längre upp och kolla om dom är mogna än.
- Vet du om det finns nåt ställe där man kan komma ner till havet här, det är ju kärr hela vägen.
Jag tänkte gå ner och ta ett dopp innan jag springer tillbaka till campingen. Men jag har aldrig hittat nånstans där man kan komma genom trots att jag varit här så många år.
- Det finns ett ställe där borta vid vägkröken, man måste bara ta sig igenom det lilla buskaget så finns det en liten stig, eller det är stenar man hoppar mellan egentligen. Fanns visst en liten stuga där buskaget är, den användes som fiskarstuga när dom la nät, berättade en man jag mötte här en gång.
- Du skulle inte kunna tänka dig att visa mig vägen, så vore det bussigt.
- Visst, blåbären kan vänta till nån annan dag.
Vi passerade snåret och jag visade Micke var han skulle sätta fötterna där stenarna låg. Dom var mer överväxta nu, tidigare när jag gick här ganska ofta om somrarna syntes dom väl, men jag kommer ihåg vart dom ligger. Man kommer ut från kärret på andra sidan, i tallskogen som går längs kärrkanten på havssidan.
Där går det många djurstigar man kan följa, men dom leder oftast inte någonstans.
Jag går ner mot den lilla gläntan mellan sanddynerna där jag ofta stannat och badat en stund innan jag fortsatt vandra, det var där såg jag det unga paret en gång. Från gläntan har man bra koll på om det kommer någon, samtidigt som man själv inte syns.
- Vilket perfekt ställe, sa Micke, Hur länge har du vetat om det här?
- Sen jag var nio-tio år, brukar gå ner hit ibland och doppa mig.
-Jag tänker ta mig ett bad, hänger du på säger Micke.
- Okej, sisten i är en badkruka, säger jag och drar av mig linnet och shortsen samtidigt med trosorna.
Micke ser att jag näckar så han drar snabbt av sig shortsen också. Nu är vi båda nakna men så är det ju när vi är på campingen också, så det är inget konstigt med det tycker jag.
Micke låter mig vinna och jag rusar ut i vattnet och börjar stänka på honom. Han skriker åt mig att jag är en sadist och att han minsann ska ge igen när han får tag i mig. Jag rusar bort från honom men han kommer ikapp och håller fast mig och trycker ner mig under vattnet och kastar mig sen högt upp i luften. Jag känner hans starka armar runt min midja och mina bröst stryker mot hans bröstkorg, hans penis glider in mellan mina ben när han kastar upp mig.
Det pirrar i kroppen när han nuddar mig.
Vi går upp ur vattnet och Micke tar min hand och vi springer över stranden uppför sanddynen och ner till vår skyddade lilla oas.
Jag kastar mig ner på rygg och Micke lägger sig på mage. Vi ligger en stund och bara andas. Jag vrider på huvudet och möter Mickes blåa ögon, han tittar snällt på mig och jag känner mig lugn, men samtidigt pirrig i kroppen. Micke vänder på sig och jag sätter mig upp stödd på armarbågarna.
Min blick glider ner över Mickes bruna kropp och stannar vid hans skrev. Min blick fastnar vid hans penis. Micke blundar men märker nog instinktivt vart min blick är riktad Jag ser att den börjar röra sig, sakta reser den sig och jag fortsätter titta fascinerat. Snart är den i full erektion och alldeles sandig ser jag. Reflexmässigt sträcker jag fram handen för att borsta bort sanden från hans mage och lem, men rycker tillbaka den snabbt när jag ser att Micke tittar på mig.
- Ja, du får om du vill säger Micke.
- Om jag måste, säger jag, nej jag menar om jag vill, eller jag menar att jag vill. Jag biter mig i tungan och tänker, vad är det jag svamlar om.
- Bara om du vill, säger Micke, har du hållit i någon förut.
- Ja, många säger jag, alltför snabbt, va faén sa jag.
- Eller jag menar två säger jag rodnande.
- Då får du väl lägga till en tredje då säger Micke med ett roat leende.
Försiktigt sträcker jag fram handen och borstar först bort sanden från Mickes mage och sen håller jag handen en stund om hans penis, innan jag börjar borsta bort sanden som ligger runt skaftet, drar tillbaka förhuden och där finns lite sand också. När hans mandom är fri från sand börjar jag sakta smeka den, drar förhuden fram och tillbaka och tittar på hans ollon. Jag tycker den är vacker och nu börjar jag bli allt fuktigare mellan mina ben. Micke stödjer sig på armbågarna och tittar på mina rörelser. Jag minns det unga paret jag såg på stranden, när flickan tog den i munnen.
Jag ställer mig snabbt på knä och böjer mig ner över hans hårda mandom och låter den glida in i munnen.
Den smakar salt och det känns skön att låta tungan glida runt hans ollon. Jag drar tillbaka förhuden och låter den glida ut och in i min mun samtidigt som jag snurrar min tunga runt runt. Det pirrar allt mer mellan mina ben och jag känner Mickes hand börjar smeka mina bröst. Vårtorna styvnar, han smeker dom lätt, nyper lite försiktigt och kramar dom. Han hand söker sig ner mellan mina ben och han känner med fingrarna sakta runt mina blygdläppar innan han låter ett finger glida in i min fuktiga springa.

Jag känner att Ann börjar bli alltmer upphetsad av sin berättelse och hon ökar vibrationerna på den lilla loppan. Hennes bröst är varma och bröstvårtorna styva mot mina händer.

Mickes sätter handen mot min panna och drar snabbt undan mitt huvud, hans penis sväller i min hand och instinktivt böjer jag den åt sidan, han kommer i flera kaskader, det mesta landar vi sidan i sanden. Jag släpper taget om den och Micke ligger några sekunder och flämtar innan han kastar ner mig på rygg och dyker ner mellan mina ben. Jag drar upp mina knän samtidigt som jag känner hans tunga glida in i mellan mina blygdläppar.
Han slickar mig runt hela mitt skrev och kysser lätt insidan av mina lår, låter tungan glida från sida till sida, till slut känner jag hans tunga mot min klitoris. Jag vill skrika ut min lust men kämpar emot instinktivt för att inte vi ska höras. Han för in två fingrar i mig och smeker mig.
Han vet var dom sköna punkterna sitter och jag känner att han smeker mig för att jag ska njuta av hans händer och mun och tunga. Jag känner att han smeker en kvinna för att hon ska njuta, så här måste det vara att bli smekt av en man.
När det första pirret kommer försöker jag hålla tillbaka för att förlänga njutningen, men jag känner hur jag flyter iväg in i orgasmen. Som en kaveldunskolv som plötsligt exploderar och skickar ut miljoners miljoner av små frön ut i luften, känner jag dom små vällustpilarna som sprider sig i alla delar av min kropp. Plötsligt svävar jag över sanden och min kropp är så lätt, så lätt.
Vågorna ebbar ut, efter, som det känns som en evighet, och jag landar åter i sanden. Ligger en lång stund och bara blundar.

Anns bröst blir hårdare och den lilla vibratorn låter allt mer, benen sträcks ut och låren skakar lätt när hon kniper ihop benen och med vänster hand trycker hon in vibratorn mot klitoris, hon flämtar stötvis när det går för henne.

Jag öppna mina ögon och möts av ett par varma blå ögon. Micke ler och frågar om det var skönt.
- Himmelskt,FANTASTISKT, jag har aldrig upplevt något så skönt. Han tar min hand och drar upp mig, kom så går vi och badar, vi kan nog behöva det om vi ska återvända till civilisationen.
På väg hem frågar Micke mig om vi kanske kan gå dit och bada mer. Jag säger att jag kan säga till mina föräldrar att jag ska visa dig blåbärsstället. Då kan vi ju passa på att bada också.
- I morgon eftermiddag kanske, jag ska in till stan på förmiddagen. Kolla när jag är tillbaka så kan vi gå. Säger han.
Vi tar stranden på hemvägen, jag går och tänker på Mickes händer, hans mun och tunga, alla hans smekningar när vi promenerar hem. Känner att det blir allt fuktigare i trosorna. Plötsligt halkar jag på en stor öronmanet och sätter mig på ändan. Micke sträcker snabbt ut sin hand och hjälper mig upp, vi börjar gå och jag känner att halva trosgrenen glidit in i min springa, fuktig och hal känns den lite för mycket när jag går, så jag måste stanna och dra ut trosan, men hur ska jag kunna göra det utan att Micke märker det. Jag låtsas ha klivit på något och stannar till, Micke vänder sig om och frågar vad det är. Jag klev bara på något, ska kolla under foten bara. Micke vänder sig och börjar gå långsamt framåt, blixtsnabbt drar jag ut shortsresåren och sticker ner handen och drar ut den våta troskanten.
Väl hemma på campingen säjer vi hej då, och Micke kramar min hand innan vi skiljs.
Ser redan på långt håll att mamma och pappa inte är tillbaka än från affären på den lilla upphöjningen i dörrmattan där nyckeln ligger. Alla vet att den ligger där och alla gör samma sak när dom är borta, då vet ju alla att man inte är hemma och det inte är någon mening att knacka på.
Jag skyndar mig och låser upp dörren, hänger nyckeln på kroken vid handdukarna och går in på toaletten. Av med linnet och shortsen, slänger dom fuktiga trosorna i tvättkorgen. Dom är blöta och fläckiga, men mamma säger att kvinnors trosor ska vara fläckiga, det är ett bevis på att vaginan är frisk.
Snabbt in i duschen och så fort det blir varmt ställer jag mig under strålen och stoppar in min högra hand mellan benen, fortfarande fuktigt, sluter ögonen och drömmer att det är Mickes hand som smeker mig. Känner hans mjuka smekning som gör att man känner att handen ger mer än den tar. Att han smeker mig för min njutning och inte för att utforska och ha som runk-fantasier i pojkrummet.
Helt annorlunda än med mina pojkvänner. Jag kände mig som en kvinna när han smekte mig.
Ökar intensiteten mot min klitoris och det dröjer inte många sekunder innan det går för mig.
- Hej, är du hemma, ropar pappa, alldeles som dörren skulle ha låst upp sig själv.
- Hej, jag är i duschen, kommer snart. Jag tar mina short och linnet och går ut, trosorna får ligga kvar. Mamma ska säkert tvätta snart. Går in i sovrummet och tar ett par nya trosor, tar på mig shortsen och linnet och går ut till mamma och pappa, Det blir grillat i kväll säger pappa. Gott, säger jag, vad blir det till frågar jag.
- Potatisgratäng säger pappa. Har ni köpt färdig gratäng eller blir det pappagratäng.
- Pappagratäng så klart, inga halvfabrikat här säger han.
- Då kan jag skala potatisen. Mamma står vi diskbänken och jag går fram och plockar fram påsen med potatis ur kylskåpet och häller upp i diskhon.
- Fanns det några blåbär, frågade mamma.
- Jag, vet inte, mötte Micke strax före lilla bäcken. Han var ute och sprang så jag hängde på och vi tog stranden hem. Jag ska upp och kolla blåbären i morgon, Micke hänger med dit.
Mamma tittade på mig en kort stund, var rädd om dig säger hon tyst så pappa inte ska höra och lägger sin hand på min på diskbänken. Hon visste att jag börjat med P-piller för ett år sen när jag var ihop med Joel ett tag så det behövde hon i alla fall inte oroa sig över.

Ann sätter sig upp och vänder sig mot mig, hon ställer sig på knä mellan mina särade ben och böjer sig fram och tar min kuk i sin mun, sakta smeker hon mig så den blir hård. Till min förvåning plockar hon fram sin nya tryckluftsvibrator och glidmedel.
Ann tar en klick glidmedel på pekfingret och gnider in baksidan av mitt ollon. Hon startar luftvibratorn och sätter den mot den lilla strängen, tittar noga så den hamnar rätt. Hon håller den med högra handen och kan precis greppa om min kuk så den sitter kvar mot ollonet. Med vänstra handen ökar hon vibrationerna sakta i två steg. Jag känner en märklig känsla som börjar nerifrån mina ben och fortplantar sig upp genom kroppen. Känner att jag spänner mig och slappnar av för att förnimma vad som händer i min kropp. Ann sätter ett finger mellan mina ben och börjar massera. En märklig skönt pirrande känsla ökar i takt med att Ann ökar intensiteten på vibratorn. En sammandragning i bäckenmusklerna framkallar en känsla av att jag snart kommer att få utlösning. Ann ökar ytterligare och jag känner att jag är på väg att komma. Hon tar bort handen mellan mina ben och håller vibratorn med bägge händerna. Jag spänner benmusklerna och sträcker ut vristerna samtidigt som jag kommer. Sprutar satsen långt upp på bröstet. Ann håller kvar vibratorn en liten stund till jag åter slappnar av i musklerna.
En otroligt skön orgasm, mycket annorlunda. Avslappnat njutande in i minsta muskel av min kropp.
Ann är nästan triumferande när hon säger att hon drömt detta och oerhört nöjd att det var så skönt för mig.
Vi hör att det plingar till i Anns mobil och förstår att det är Lena som har åkt hemifrån, hon bör vara här om en timme så vi måste börja göra oss i ordning.
Tar en snabb dusch sen frukost vid diskbänken och börjar med matsäcken. Jag går ut till vår badtunna och drar fram vattenslangen och börjar fyll. Hör när Lenas bil kommer in på gården och vi går ut och möter henne. Det blir ett kram och pusskalas, vi funderar när det var Lena och jag träffades senast, måste ha varit nån julfest antagligen, för några år sedan. Sen följer husvisning och naturligtvis ska badtunnan visas upp. Den vi ska invigas idag.
- Nån baddräkt har jag inte ägt på länge, så det får bli naturellt. Vad jag förstår Per så ska det inte vara något problem för dig.
Nej, dags för lite skogsluft, vi har packat matsäck och termosar så det är bara att kliva ut i naturen. Vi brukar gå upp mot åsen bakom stugan.
Det dröjer inte länge förrän Ann hittar dom första Kantarellerna och sedan får både jag och Lena syn på våra första.
Jag hör att Ann och Lena går och pratar tillsamman bredvid varandra på samma ställen, försöker hålla koll på vart dom är hela tiden. Hör ibland lite av deras samtal. Handlar tydligen om kroppsbehåring och rakning och olika metoder. Hör att Ann säger att hennes man ska vara specialist på vissa behåringar. Lena frågar om man kanske skulle få boka tid för en frisering och Ann tror inte att det skulle vara något problem. Kostnaden är dessutom helt rimlig.
Jag misstänker att Ann har invigt Lena i våra planer för kvällen.
Dagen blir helt perfekt, Lena är hur lättsam att prata med som helst, samtalet flyter på och vi är mycket frispråkiga om det mesta.
Tillbaka i stugan börjar jag värma vattnet i badtunnan, förbereda för lite dricka till badet och lite snacks.
Ann har berättat för mig om Lenas önskan att få bli rakad, hon hoppas att jag inte tycker det känns obekvämt.
Vi satsar på en starköl och så tar vi en par rejäla shot´s först i badtunna, sen kan vi göra en liten paus i badandet och gå in. Du placerar Lena i din stol, det är nog fortfarande tillräckligt med ljus för att jag ska se vad jag gör utan att behöva tända. Det är inga problem för mig att göra det, försäkrar jag.
- Ok, bra, då kan jag berätta att du gärna hjälper henne. Hon får låna en badrock av mig. Ska bli spännande att se på när du rakar Lena, hon är jättetaggad och du får räkna med att hon kommer bli kåt. Lika kåt som jag blir, så när du kräver din belöning så kommer hon vara riktigt tänd.
Stämningen är på topp och efter ölen och shot´s, är vi uppvärmda nog för att skrida till verket.
Ann visar Lena var hon ska sitta och lägger en handduk över stolen. Vi tar alla av oss badrockarna så vi är nakna. Jag har riggat med rakgrejorna och Lena sätter sig och särar på benen, jag sätter mig på golvet mellan hennes ben och börjar med Anns trimmer först. Ser att Lena följer mina rörelser och hon börjar redan andas lite snabbare.
När jag lägger på rak-gelen så flämtar hon till men slappnar av igen när jag börjar raka.
Lenas fitta är ganska lik Anns men hennes klitoriskappa är större och blygdläpparna mörkare.
Jag har rakat bort det mesta och börjar sära hennes blygdläppar för att komma in med hyveln överallt.
Jag hör att Lena reagerar på mina rörelser och hon blir mjukare och fukt kommer fram mellan hennes blygdläppar, hon är riktigt kåt nu.
Jag har kollat på Anns reaktion i ögonvrån och hon har tittat intresserat, nu märker jag att hon har högra handen mellan sina ben och smeker sig lätt med ett finger i springan, drar upp det mot sin klitoris och börjar göra en liten cirklande rörelse med handen.
Avslutar rakningen med en noggrann koll att det inte finns nån stubb kvar och hör Lena stöna högt när jag känner runt hennes klitoris. Tar den varma fuktiga handduken från elementet och viker den dubbel. Lägger handduken mot Lenas skrev och hör hur hon andas in djupt när värmen når hennes nakna nyrakade skrev. Hon stryker lätt med handen mellan benen när jag tar bort handduken och nickar belåtet. Jag ser att hon är alldeles fuktig i springan, det rinner en liten droppe mellan blygdläpparna när hon smeker dom.
- Jag är villig att betala säger hon, vad kostar det. Du får se säger Ann med upphetsad röst, blunda och njut.
Lena blundar och jag sätter min mun mot hennes skrev och låter min tunga glida in i den våta springan.
Stöter in tungan i henne och hör hur hon andas allt ljudligare. Ett litet rop kommer när jag sätter tungan mot hennes klitoris och börjar ömsom suga och slicka. Hör att Ann flämtar allt fortare.
Lenas lår börjar skaka och hon sätter upp hälarna på stolsdynan. Nu sitter hon och skrevar brett mot min mun, hon låter allt högre och när det går för henne tömmer hon sina lungor i en kaskad av ljud, samtidigt hör jag att Ann också blir allt mer högljudd. Jag backar från Lena när det går för henne och vänder mig och tittar mot Ann.
Ann vänder sig om och ställer sig på knä i stolen med händerna på ryggstödet. Kom säger hon, knulla mig. Jag reser mig och ställer mig mellan hennes ben och trycker in min hårda kuk i henne.
Hon flämtar till när hon känner hur hårdhänt jag är. Håller ett stadigt tag om hennes höfter och börjar jucka. Ser att Lena tittar på oss och efter en liten stund sätter hon handen mellan benen och börjar glida med två fingrar in och ut mellan blygdläpparna, gör en cirklande rörelse med pekfingret runt klitoris. Jag försöker hålla tillbaka min utlösning så länge det går. Känner att Ann nu har sin högra hand mellan benen och smeker sig allt fortare.
Ann kommer helt plötsligt före mig. Hon håller kvar handen mellan sina ben och skjuter fram kroppen och jag glider ur henne. Plötsligt står jag där med min hårda kuk rakt ut och vet inte vad jag ska göra.
- Stå inte där som en åsna mellan två hötappar, Lena vill ju naturligtvis känna på vad du har mellan benen också, säger hon
Lena uppfattar snabbt situationen och kastar sig om och sätter sina knän på sitsen och putar med sin stjärt mot mig. Helt plötsligt finns det helt nya domäner att utforska för min kuk, jag är inte sen att ta tillfället i akt. Precis som Ann gjorde skjuter hon ut stjärten mot mig tills hon känner att jag glider in i hennes fitta. Jag känner hennes hand mellan benen, hon tar min kuk mellan tummen och pekfingret och håller kvar förhuden när jag stöter in i henne, Känner hur skönt det är när mitt ollon glider mot den hala smekande ytan. Lena håller kvar fingrarna ett kort tag innan hon åter börjar smeka sig själv.
Det dröjer inte länge innan jag kommer i en skön orgasm, Lena ropar till när hon känner min sperma spruta in i henne och det utlöser en rad sammandragningar hos henne och jag förstår att hon fått utlösning av mitt sprut.
- Kom Lena säger Ann efter ett tag, vi behöver nog gå på toaletten efter en så skön stund. Per du är fantastisk, säger Lena och Ann tittar roat på mig, kysser mig och går in i badrummet med Lena tätt i hälarna.
- Fixa lite mer dricka, vi vill ha lite rött och lite snacks till badet, säger Ann inifrån badrummet.
Jag går in på lilla toa och tömmer blåsan innan jag går till köket och hämtar flaskor och glas, chips och nötter.
Lägger i några vedklabbar och sätter mig i badtunnan och öppnar en öl och väntar på damerna. Dom kommer ut i sina morgonrockar och är lite fnittriga, slänger av sig rockarna och ställer sig bredbent framför mig, sträcker upp händerna över huvudet och gör en solhälsning ser det ut som. Jag känner mig nöjd med att bägge är välrakade och ser fram emot fortsättningen av kvällen. Vi sitter i badtunnan tills det börjar skymma, samtalet är mycket fnittrigt, skulle jag kalla det. Låter som jag har två tonåringar i baljan. Känner Anns fot i mitt skrev då och då. Ann berättar för Lena om den nya luftvibratorn hon köpt och lovar Lena att hon ska få prova den.
Vi avslutar badet med en dusch och dom bestämmer att vi ska köra kvällen textilfritt. Känns onödigt att dressa om. Vi ska ju laga mat och äta bara. Jag tänder upp i braskaminen och snart är det varmt och skönt. Ser när jag står vid brasan att Ann och Lena står och hånglar lite vid diskbänken. Båda har en hand mellan benen på den andre och dom står och kysser varandra.
Händerna rör sig utforskande och Lena böjer sig ner och suger in Anns bröstvårtor så dom styvnar.
Dom ser åt mitt håll och skrattar lite när dom ser att jag tittar, tror att det var mest för att egga upp mig dom gjorde det, dom fortsätter med maten och vi sitter snart till bords.
Lena säger att i kväll ska hon övertyga Ann om att livet som flata är mycket bättre, så i kväll får du bara titta på oss, säger hon med ett leende.
- Ja, men du har ju legat med män också, så helt ointresserad kan du väl inte vara, säger jag leende.
- Visst, vi kanske kan få med dig på ett hörn också säger hon och skrattar.
Ann säger att så mycket som Lena pratat om att få känna på din kuk så tror jag inte du behöver oroa dig, snarare tvärt om. Hon kanske lägger beslag på den hela kvällen, säger hon och ler lite mot Lena.

Lena visste inte att Ann hade kommit ut till mig när jag eldade i badtunnan och berättar att Lena var helt fixerad vid att hon skulle bli knullad av mig. Hon har frågat flera gånger om jag verkligen inte har något emot att hon får ligga med dig. Ska du inte ta och ladda med en Viagra för det kanske blir tufft för dig när Lena är så kuksugen. Det verkar som hon inte haft nån på länge.
Vi avslutar middagen med att dela upp sista vinet medan vi plockar undan och startar diskmaskinen. Tar med oss våra vinglas och sätter oss framför brasan. Ann sitter i fåtöljen och jag har Lena bredvid mig i soffan. Känner att pillret börjar verka så den reser sig fullt ut. Lena kan inte hejda sig utan tar ett stadigt tag om skaftet, efter ett tag kan hon inte hålla sig utan böjer sig ner och börjar slicka runt mitt ollon, låter den glida in i munnen och gör en juckande rörelse upp och ner. Ann tittar och skrattar lite när hon märker hur tänd Lena är på min kuk.
Vi hyfsar glasen och går in i sovrummet, tjejerna har planerat lite hur kvällen ska fortlöpa, men Lena spräcker alla planer när hon ställer sig på knä på sängen och säger, kom ta mig för fae´n, jag måste ha mer kuk innan jag blir tokig. Kom Ann jag vill slicka dig när din man knullar mig. Jag blev så jävla sugen när jag såg din man ta dig bakifrån idag och när han sedan knullade mig.
När passar uttrycket ”tagna på sängen” bättre tänker jag. Men Ann finner sig fort i situationen och lägger upp kuddarna mot huvudgaveln, lägger sig bekvämt till rätta med särade ben. Lena ställer sig genast mellan hennes ben och böjer sig ner mot Anns fitta och börjar känna med tungan på hennes rakade sköte. Jag känner att det ska bli skönt att få knulla Lena eftersom min kuk nästan sprängs av potensmedlet jag tagit. Den är verkligen värkande hård.
Lena står med särade ben men jag säger att jag vill att hon sätter ihop benen i stället.
- Som Herrn vill säger Lena och jag grenslar hennes ben. Låter min stenhårda kuk söka sig in mellan skinkorna ner i springan och stöter in den i en enda stöt. Lena ropar till och spänner stjärten mot mig.
Känns oerhört skönt när jag drar tillbaka förhuden och stöter in i botten. Lena slutar slicka Anns fitta när hon känner min kuk i sig, hon stannar till i rörelsen och står bara still och njuter. Jag känner hennes känsla och låter allt sjunka in en stund, sakta börjar jag åter stöta in i henne och hon låter åter tungan glida in mellan blygdläpparna på Ann. Jag ser att Ann tycker det är skönt, känns nog annorlunda att bli slickad av en annan kvinna.
Min kuk är så hård att jag inte kan få någon utlösning, Lena börjar låta allt mer och hennes kropp höjer och sänker sig i takt med mina juck, ryggen skjuter upp och svankar i en vågrörelse, hon möter mig i varje stöt. Lena kan inte längre koncentrera sig på Anns fitta, hon står på alla fyra och är helt uppfylld av vårt knullande Jag känner och hör när det går för henne. Lårmusklerna spänns och skinkorna blir hårda, hennes fitta dras ihop om min kuk, det gör nästan ont att ha min kuk i henne. Till slut slappnar hon av och börjar åter med vågrörelsen mot min höft. Jag fortsätter att trycka in min kuk i henne.
Jag tittar på Ann, ser att hon stoppar in handen mellan sina ben och för upp dom våta fingrarna till brösten, gnider in bröstvårtorna så dom glänser, hon kupar händerna om sina bröst och smeker bröstvårtorna, hon tittar på mig, jag förstår att hon gör det för att egga mig, jag blir alltid tänd av att se henne smeka sina bröst.
Lena är på väg in i sin andra orgasm på bara några minuter, jag känner att det kanske är möjligt att min sats kommer samtidigt, närmar mig snabbt klimax och när Lena börjar låta i en massa vokaler med ljud som ingen kan förstå, sprutar jag min sats hårt i henne och hon skriker till när hon känner den komma. Hon är stilla och andas några sekunder, min kuk slaknar äntligen, och när den glider ur henne faller hon framåt in i Anns famn, jag lutar mig tillbaka mot sänggaveln och andas häftigt. Hon ligger med huvudet mellan Anns bröst och blundar, jag ser att det kommer tårar ur hennes ögon. Ann håller sina armar om henne och smeker henne sakta över ryggen.
- Tack snälla, att det finns människor som ni, jag börjar så sakta känna mig hel igen, TACK säger hon igen, med eftertryck. Det var precis vad jag behövde, känna en fysisk kontakt och att en man kommer nära mig. Det har varit så att jag inte låtit någon man röra mig, inte någon kvinna heller. Men nu känner jag att ni har brutit mina spärrar.

Vi känner att vi är så tagna av Lenas känslor att vi går ut och sätter oss i rummet.
Vi orkar inget mer och tjejerna behöver gå på toa så jag korkar upp en flarra vin till och häller i glasen på bordet.
Vi har förstått att Lena har haft det jobbigt en period men inte vetat vad som hänt. Nu börjar hon berätta.
Det var efter en separation från en man som hon haft en relation med, problemen började. Han hade kommit till Sverige som flykting, med jordanskt medborgarskap, men sa att han levt i syrien och flytt från kriget där. Han hade fått uppehållstillstånd och utbildat sig till busschaufför. Han hade ordnade förhållanden verkade det som, med jobb och var inneboende hos en syrisk familj. Lena hade efter några möten på restaurang och kafé, bjudit hem honom och dom började umgås, kanske kunde det ha blivit något, men efter att ha blivit inbjuden till en träff i hans syriska förening, berättade en kvinna att han försökt få hit sina två fruar från Jordanien men blivit nekad på grund av våra lagar, villkoret var att han skulle skilja sig från den ena och bara ta hit den andra i så fall. Hon trodde inte att han egentligen var flykting utan ville komma till sverige av ekonomiska skäl, jag fick intrycket att han inte var särskilt omtyckt av kvinnorna i föreningen.
Jag ställer honom naturligtvis mot väggen och han erkänner att förhållandena är sådana. Han är inte beredd att överge sina hustrur.
Jag bryter med honom och sedan börjar helvetet. Han accepterar inte att jag lämnar honom, manlig stolthet och förnedring kanske att en kvinna lämnar honom. Allt slutar när han lyckats ordna en nyckel till min lägenhet via en kompis som jobbar som vaktmästare på fastigheterna. En dag när jag kommer hem har han gått in i lägenheten och står bakom sovrumsdörren och väntar. När jag går in i sovrummet ser jag att sängen är uppbäddad och jag är säker på att jag bäddade när jag lämnade lägenheten på morgonen. Han smäller igen sovrumsdörren och tar tag i mig bakifrån och försöker tvinga ner mig på sängen, han är naken och tycks ha legat i min säng och väntat på att jag ska komma hem. Jag lyckas ta mig lös och komma ut ur sovrummet, drar igen dörren och ser att nyckeln sitter på utsidan så jag låser dörren precis innan han rycker tag i handtaget, nyckel brukar alltid sitta på insidan annars. Plötsligt står jag med handtaget i handen och den lilla stålpinnen som sitter mellan handtagen är kvar i den del jag håller i. Trots att jag befinner mig i panik förstår jag att han inte kan öppna dörren nu eftersom den går inåt. Snabbt springer jag ut i hallen och hämtar mobilen, ringer 112. Min inkräktare står och skriker på sitt språk, arabiska antagligen. Men den som svarar på larmcentralen förstår tydligen vad han säger och jag förklarar snabbt vad som hänt och han kontaktar polisen. Som tur är finns det en polispatrull bar en liten bit bort och dom kommer på bara några minuter Till saken hör att jag alltid brukar ha nyckeln på insidan men polisen sa att antagligen hade han flyttat den för att kunna låsa in mig i sovrummet, så han föll på eget grepp, kan man säga. Till saken hör att dom senare via DNA kan koppla honom till ett våldtäktsförsök och en fullbordad våldtäkt i en grannstad. Han hade varit föremål för polisens intresse i ett av dom fallen, men hans körschema kunde ge honom alibi för tidpunkten. Men om dom kollat ordentligt skulle dom ha upptäckt att han körde sista turen dit och tillbaka och hade möjlighet att begå bägge brotten. Han är nu dömd och sitter inne, sen blir han utvisad till Jordanien antagligen, så det är lugnt nu. Jag har inte tordats ligga i mitt sovrum, i min säng sen dess, utan bott i det lilla sovrummet. Men nu efter att ha träffat er och känt er vänskap och värme kanske jag ska försöka gå tillbaks till det vanliga.
- Vi åker och köper en ny säng, säger Ann, vi kan fixa en släpvagn och Pär får hjälpa till att bära.
- Vilken bra ide säger Lena, då kan vi kanske inviga sängen också, säger hon leende.

Vi sitter nakna och njuter av värmen från brasan, Ann och Lena sitter i soffan, jag sitter i fåtöljen och har full insyn mellan deras ben eftersom dom sitter med benen lätt särade bägge två, vi sitter säkert en halvtimme och pratar lite om huset och hur vi renoverat. Hämtar en skvätt wiskey till oss var, som säkert kan komma att väcka livsandarna och ge oss lust att fortsätta. Och så sakta börjar den återvända och jag ser att Lena har sin hand på Anns lår och stryker med handen allt högre upp mot skrevet.
- Nu tänkte jag lägga beslag på din hustru och övertyga henne om att livet som flata är bättre, du får göra dig så liten som möjligt och bara titta på.
- Jag tror inte att han har något emot det säger Ann och tittar lite under lugg på mig. Jag vet vad hon syftar på. Vi har en videofilm som vi tittat på ibland och där är den en scen med två kvinnor.
Ann brukar låta den gå, utan att spola förbi, som vi normalt skulle göra. Men just den scenen brukar vi titta på, efter ungefär halva så sätter hon ner handen mellan mina ben och känner att jag är hård. Hon brukar skratta lite tyst och le mot mig när hon märker att jag blir kåt. Hon säger att det kanske skulle kunna hända att vi någon gång tog in en kvinna i vårt förhållande och då skulle jag få se på när dom knullade, jag blir inte mindre kåt vid tanken. Och nu kan man väl säga att det blir verklighet.

Ge oss en liten stund, jag vill värma upp din fru innan, så kan du smyga in sen så kanske vi inte märker det. Lena tar med sig Ann in i sovrummet och jag tar en liten skvätt vin till. Jag ger dom några minuter innan jag går och hämtar en kudde i det andra rummet. När jag kommer in i sovrummet ser jag att Lena bundit för ögonen på Ann med en tunn scarf. Lena märker när jag kommer in och sätter ett finger för munnen. Jag smyger fram och sätter mig försiktigt på kanten av sängen vid fotändan, lägger kudden bakom ryggen och lutar mig tillbaka. Lena distraherar Ann, hon sätter sig grensle över hennes mage och lutar sig fram, kupar händerna runt Anns bröst och för ihop dom så bröstvårtorna bara är några centimeter ifrån varandra. Låter munnen glida från bröstvårta till bröstvårta och suger och slickar. Hennes vårtor är styva och hon andas häftigt. Hon har inte märkt att jag kommit in i rummet.
Lena börjar kyssa Ann, låter tungan glida över hennes läppar och slickar i mungiporna, för in tungan i hennes mun och jag ser att Ann svarar. Hon trycker sin mun mot Lenas och hennes tunga vandrar girigt in i Lenas mun. Lena flyttar sig ner över Anns kropp ömsom slickande ömsom kyssande och hela tiden med kroppskontakt med munnen så Ann känner hennes närvaro. Hon glider ner mellan Anns ben och slickar och kysser insidan av hennes lår, närmar sig sakta Anns fitta. Hela tiden har hon kroppskontakt med Ann, När hennes tunga glider in mellan Anns blygdläppar stönar Ann högt.
Lena låter Ann njuta av hennes mun mot hennes fuktiga skrev innan hon ändrar ställning och ställer sig grensle över Anns mun. Ann känner att Lenas fitta är alldeles framför ansiktet och hon sträcker sig upp och söker med tungan, utforskar Lenas skrev och hittar hennes klitoriskappa. Suger in den lilla knoppen och håller kvar den i munnen, låter tungan sticka in under. Känns upphetsande att se sin hustru i en 69; a med en annan kvinna. Min kuk är redan hård
Lena flyttar vänstra benet in mellan Anns högra ben och trycker ner det mot madrassen samtidigt som hon lyfter Anns vänstra ben uppböjt mot sin kropp. Hon glider in med skrevet mellan Anns ben, trycker sin fitta in mot hennes fitta. Lena trycker sin kropp mot Anns och börjar en juckande, glidande rörelse. Jag hör hur våta dom är, det uppstår ett klistrigt, kletigt härligt läte, när Lena gnider sin fitta mot Anns. Klitoris mot klitoris, blygdläppar mot blygdläppar i en allt snabbare takt, jag ser för min inre syn hur deras blöta klistrigt fuktiga fittor gnids mot varandra och känslan går rakt ner i min nu stenhårda kuk som pulserar av kåthet. Ann griper tag i madrassen med sina händer och trycker sin fitta mot Lenas, andningen allt häftigare tills bägge fyller sina lungor i kippande andetag tills dom är sprängfyllda med luft. Lenas rörelser blir alltmer okontrollerat ryckiga och med en unison utandning som övergår i ett skönt väsande skrik tömmer dom sina lungor under orgasmens sköna vågor.
Långsamt slutar Lena röra sig mot Ann och hon lägger sig på sidan och jag kan se deras blanka fittor. Fuktiga i hela skrevet, Ann är blöt på hela insidan av låret, magarna kletiga av deras kåtsaft. Blygdläpparna fortfarande svullna efter gnuggandet Lena sätter sig upp och lossar Anns ögonbindel. Ann blinkar några gånger och låter ögonen vänja sig vid ljuset, titta runt och ser mig sitta vid fotändan.
- När kom du, hur länge har du tittat frågar hon.
- Det ska jag berätta en annan gång, svarar jag. Ann tittar en stund på mig och jag ser att hon skulle vilja säga något, men hon ler bara lite, nästan obemärkt och får något beslöjat i blicken. Hon ser min stenhårda kuk, kom och lägg dig här mellan oss så ska vi göra det skönt för dig säger hon, det tror jag du behöver efter att ha tittat på oss. Jag lägger mig snabbt på rygg och Ann sätter sig grensle över mig och sjunker ner över min hårda stake. Med gungande rörelser driver hon mig mot en skön utlösning, hon känner när jag börjar närma mig och kastar sig snabbt av med en inbjudande gest mot Lena.
-Han är din, skynda dig innan den brinner av.
Lena är helt med på noterna och grenslar min hårda kuk, härligt kladdig, klistrigt rider hon mig mot den sköna utlösningen.
Det börjar bli sent och vi går ut i köket, Ann och Lena har duschat av sig och det känns att vi behöver lite i magen. Tar fram Öl och pålägg och vi gör en macka, jag plockar fram snapsglas och häller upp en snaps. Vi sitter åter framför brasan och nu har Ann åter satt sig i fåtöljen och jag och Lena sitter i soffan.
Lena insisterar på att vi ska leka lite mer, hon behöver ”tanka lite knull” säger hon. Skulle vilja få lite mer kuk, så hon överlever till nästa gång. Vi har pratat om att hon skulle komma till helgen slutet av november när vi brukar åka hit och göra lite julfint med stakar och annat.
- För mig räcker det med en stake säger Lena och tittade på mig, ja, om din fru lånar ut den förstås.
Lite frisering skulle nog också sitta fint, priset var ju helt rimligt och så skönt.
Vi är åter i sovrummet och Lena frågar om jag vill ha ögonbindel men Ann säger att ingenting gör en man kåtare än åsynen av en riktigt blöt fitta så det är bäst han får titta så mycket han vill.
- Du ha helt rätt, min får han se så mycket han orkar bara det gör så hans sköna kuk står.
Vi börjar leka med olika ställningar och känner oss för lite, men det vill inte riktigt tända till. Antagligen är vi lite för trötta. Det är mest Lena som är på. Ann föreslår att vi bränner av henne med den nya leksaken så somnar hon nog gott sen. Lena skrattar och när jag bullar upp med kuddar mot sänggaveln och lägger mig med benen brett isär, skiner hon upp.
- Aha, ska jag få uppleva Per´s sköna bröstvårtsmassage som Ann berättat mycket om.
Ann lägger den lilla kudden mellan mina ben så inte Lena ska behöva känna sig som ”Prinsessan på kuken” om jag får stånd, vilket jag säkert kommer att få av den sköna onaniföreställningen Lena kommer att bjuda på.
Lena lägger sig bekvämt tillrätta mellan mina ben med kroppen mot min bringa, jag tar flaskan med den mjuka, glatta oljan och droppar på hennes bröstvårtor, Lena tittar intresserat på men sluter ögonen i samma stund som jag börjar massera. Kupar mina händer runt hennes bröst och smeker med tummarna fram och tillbaka över bröstvårtorna tills dom börjar styvna. Låter mina händer lätt nudda toppen av vårtorna med handryggen i små glidande stötar upp och ner. Lena börjar stöna lite och hon spänner stjärtmusklerna om vartannat höger, vänster så att det skapar en rullande rörelse med hennes höft, musklerna i underlivet drar ihop sig. Ann låter pekfingret glida in i springan och fuktigt av fittsaften gnider hon in Lenas klitoris, hon upprepar rörelsen några gånger och nu stönar Lena högt av njutning. Ann tar fram vibratorn och sätter fingret mot den lilla öppningen och trycker på startknappen. Ett lite kluckande ljud hörs och hon drar isär Lenas blygdläppar och för in den under Lenas klitoriskappa mot Lenas klitoris, Lenas är lite större än Anns, den ser nästan ut som ett litet ollon när man särar hennes blygdläppar. Lena rycker till när hon känner luftpuffarna och Ann tar Lenas hand och sätter den mot vibratorn.
- Försök hitta vart det känns skönast säger hon.
Lena rör lite på den och det hörs när den träffar rätt, ljudet tystnar. Ann trycker på ökaknappen två steg och Lena börjar genast låta allt mer, benen sträcks och hennes fötter vickar fram och tillbaka. Jag kupar mina händer och rullar med hennes bröstvårtor lätt mot handens insida. Lena stönar allt högre och Ann ökar ytterligare två steg. Lena ömsom hummar och flämtar högt, kroppen börjar gå i spasmer och Ann ökar ytterligare ett snäpp. Nu är Lena inne i en orgasmbubbla och jag lyfter mina händer från hennes bröst. Djupa gutturala flämtande ljud hörs från henne och när det blir outhärdligt lyfter hon bort vibratorn och ligger bara och flämtar i min famn en lång stund.
- Herre du min skapare, säger hon, VAD var det där, jag är helt slut, faén vad ni är sköna, inget mer knulla för mig ikväll, jag orkar inte mer säger hon leende. Vi får sova och fortsätta i morgon säger hon och leende.

Vi är fullständigt utmattade både Ann och jag av denna veritabla knullmaskin, som Lena visat sig vara.
Vi gör kväll och Lena gör sig i ordning först och går in till sovrummet vi bäddat upp för henne innan hon kom. Ann och jag tar badrummet i besittning och snart ligger vi i sängen. Ann frågar vad jag tycker om vår trekant och om Lena. Jag säger att vi kanske ska hoppas att hon inte är så utsvulten nästa gång, det blev intensivt, men skönt att det är gjort och att jag ser fram emot en fortsättning med Lena. Ann tycker det också, vi släcker och snart sover Ann.
Ann vaknar förs och går upp på toaletten, hon kommer tillbaka efter en stund och jag har hört att hon och Lena pratat innan dom kommer in. Bägge är nakna och Lena lägger sig mellan mig och Ann med ryggen mot mig. Jag känner att hon putar med stjärten och drar upp benen. Ser att Ann efter en stund börjar smeka Lenas bröst. Lena flyttar sig närmare mig och jag kan känna hennes stjärt mot min kropp. Jag känner att kuken reser sig och glider in i Lenas stjärtspringa. Lena putar mer med stjärten mot mig och jag trycker mig mot henne. Känner när den börjar glida in och Lena svarar med att trycka sig mot mig.
Jag känner att Anns hand rör sig mellan Lenas ben, jag börjar röra mig mot henne. Ann ökar takten på handens rörelse och jag juckar allt hårdare. Skjuter in min sats i Lena som redan har fått orgasm av Anns smekande. Lena ligger och njuter av min utlösning, hon säger att nu är hon fulltankad till nästa gång. Ann ligger och flinar mot mig och ser lite full i sjutton ut. Berättar senare att Lena bett om denna sista knulltjänst innan hon ska åka. Hon ville känna min sköna kuk en gång till.
När Lena har åkt, efter mycket pussande och kramande och försäkringar om att ses, tog vi en liten sväng ner till sjön och rodde ut till ön, vi bara gick runt och satt en bra stund och tittade över vattnet.
Tillbaka i stugan blir det lite lunch och kaffe framför brasan. Ann frågar mig vad jag såg när jag var i rummet med henne och Lena. Det kan jag berätta när vi ligger i sängen i kväll, kan bli et skönt minne för mig, och intressant för dig. Något att ha när jag saknar dig på hotellrummet.
Vi har tagit ledigt två extra dagar, måndag och tisdag för att vår byggare ska komma och vi ska bestämma hur altanen med insynsskyd till badtunnan ska utformas samt lite underhållsjobb som behöver göras.

På söndagskvällen väljer vi ut en film ur traven, en romantisk klassiker, men efter en halvtimme säger Ann att hon hellre tittar på nån av porrfilmerna, ta den med tjejerna säger hon och syftar på den med dom två tjejerna som älskar. Jag letar reda på den och vi börjar titta. Spola säger Ann, jag spolar och hon säger, stopp. Det är scenen med dom två tjejerna. Den vill jag se säger hon, nu när jag också är flata. Hon skrattar och vi kollar, som vanligt, efter halva filmen stoppar hon ner handen mellan mina ben och känner på min hårda kuk. Hon skrattar till och säger, slå av det där och kom in i sovrummet din kåta voyeur.
Vi bullar upp i sovrummet med kuddar mot sänggaveln och jag sätter mig lutande mot gaveln. Ann makar sig in mellan mina ben. Ser att hon har luftvibratorn med sig. Tar som vanligt oljan och droppar på hennes bröstvårtor, börjar smeka dom och Ann ligger en stund och njuter. Sakta börjar hon berätta.
Micke och jag hade bestämt att gå upp till blåbärsstället i morgon. Han skulle komma tillbaka från ett ärende i stan vid ettiden. Jag har legat och tänkt på honom, när jag inte drömt om honom.
Kunde inte hålla mig utan var tvungen att smeka mig själv, fast i mina tankar var det hans hand som fanns mellan mina ben.
På morgonen väntade jag tills mina föräldrar gått för sitt morgondopp innan jag skyndade in i badrummet och ställde mig under duschen, snodde en engångshyvel av mamma i förbifarten och började ansa. Tog bort det mesta men lät en liten sträng mitt i finnas kvar. Har sett att allt fler av dom yngre kvinnorna på campingen har rakat. Men det är inte så populärt bland dom äldre, inklusive min mamma, som anser att kvinnor bara ska raka sig under armarna.
Avslutar duschen med att ”Micke” smeker mig ännu en gång.
Äntligen har han kommit, jag har packat en liten ryggsäck med det största badlakanet och en flaska vatten. Avvaktar en liten stund innan jag i normal promenadtakt går bort till hans stuga, fast egentligen skulle jag vilja spring allt vad jag kunde.
- Hej, där är du ju, säger han, jag tittade efter dig, är du klar. Jag ska bara byta om. När han kommer ut har han sina vita jeansshorts och är bar på överkroppen. Brun som en kanelbulle, jag blir lite pirrig i hela kroppen bara av att se honom.
Vi kommer snart fram till stället där vägen viker av på en lite mindre stig som går mot stora vägen.
- Här kan man väl inte gå säger Micke, den tar väl slut framme vid viltstängslet vid E6-an?
- Ja det är väl bara ortsbefolkningen som känner till hemligheten, säger jag och börjar gå in mot vägen. Precis framme vid stängslet viker stigen av och bara en kort bit längre norrut så viker den in under vägen via en tunnel.
- De va som sjutton, säger Micke, att man inte vetat om detta, då hade jag ju kunnat ta den här vägen på motionsrundan i stället.
Vi går upp en bit mot en skogsdunge, jag börjar spana efter om det finns några blåbär. Det är gott om bär och mogna är dom också.
- Vilket blåbärsställe, säger Micke. Hit går vi i morgon med varsin hink och plockar, så kan vi ta ett bad när hinkarna är fulla. På ditt badställe förstås, men nu tycker jag vi går dit och badar en stund.
Vi är snart nere vid badviken och kläderna åker av. Micke är först den här gången, han har ju bara shortsen, men när jag kommer några steg bakom så har han naturligtvis stannat med vattnet till midjan.
- Vilken badkruka du är Micke, säger jag och springer förbi honom och stänker naturligtvis så mycket jag kan.
- Sadist, vänt tills jag får tag på dig, Micke kommer ifatt mig och jag vänder mig mot honom. Han slår armarna om mig och trycker sin kropp hårt mot min, vi står en stund och jag njuter av hans kropp mot min. Vi badar en stund tills kropparna svalnat. Micke sätter sig på knä på botten och jag glider in i hans famn och håller benen hårt runt hans midja
Micke tittar mig djupt i ögonen och säger.
-Idag min unga fröken tänker jag gå hela vägen, så om du inte vill vara med så säg det nu.
- Bara om jag måste, säger jag med ett stort leende.
- Nej, bara om du vill, säger Micke.
- Jag vill, JAG VILL, JAG VIIIILL skriker jag.
Fastklamrad med benen runt Mickes midja bär han mig upp på stranden till vår skyddade plats och lägger mig försiktigt ner i sanden.
- Jag använder p-piller viskar jag i Mickes öra på väg upp.
Hans hårda mandom letar sig in och jag känner mig för första gången uppfylld av en man. Det går nästan för mig på en gång, men Micke rullar runt och nu sitter jag gränsle över honom.
Rörelsen gör att jag känner upphetsningen lugna sig, börjar göra en gungande rörelse med mitt underliv. För första gången har jag en mans penis i min kropp och jag som trodde det skulle göra ont, njuter för fullt av att vara uppfylld av den.
Micke håller sina händer mot mina bröst och smeker bröstvårtorna, han börjar stöna allt mer och när jag känner att han tömmer sin första sats av livets början i mig, kommer första pirret och sekunden senare exploderar kaveldunskolven åter i min kropp och skickar ut alla sina små duniga frön i mina lemmar. Jag känner hans lem svälla i mig för varje gång han tömmer sin säd och jag stannar i min rörelse och sitter och njuter innan jag lutar mig framåt och lägger mig mot Mickes brunbrända, varma kropp, lägger min kind mot hans kind och känner att mina ögon tåras. Micke känner att det blir blött på hans kind och han frågar mig om jag är ledsen.
- Dummer, jag är lycklig, säger jag. Lycklig för att du gör mig lycklig,
Jag rullar av Mickes kropp och vi ligger utsträckta på rygg en lång stund och bara njuter i solen.
Känner snart att svetten får mig att längta efter ett dopp i havet, jag sätter mig upp och tittar ner längs min kropp, ser att det runnit ut en klar vätska ner i sanden, Micke ser att jag ser och frågar om det är något fel.
- Ja, jag trodde att det skulle vara vitt, säger jag och inte som vatten.
- Nej, säger han, den blir vit precis när den ska lämna mannens spermablåsa, den koagulerar precis i utskjutsögonblicket och då blir den vit, sen förlorar den sin färg ganska fort och blir till en klar vattnig vätska igen. Därför kommer den sen ut som en klar vätska ur dig efteråt, dom flesta spermierna kommer då också med, jag arbetar med såna saker i min tjänst på lasarettet numera, Urologi heter det.
Jag sätter handen mellan benen och reser mig.
- Kom så går vi och badar, jag vill att alla dina små spermier ska få simma fritt i havet, säger jag.


Ann har ökat intensiteten på luftvibratorn i takt med upphetsningen i hennes berättelse, orden kommer stötvis nu och när minnet av hennes första orgasm sker i berättelsen får hon själv en orgasm.

Hon vänder sig om och tar bort den lilla kudden över min kuk, hon känner att den är hård och böjer sig fram och slickar på den lilla strängen och runt baksidan av mitt ollon. Hon tar luftvibratorn och startar den. Noggrant kollar hon att öppningen på luftvibratorn trycks mot den lilla strängen och sluter tätt mot ollonet. Hon håller kvar den med bägge händerna och ökar kraften två steg. Hon böjer sig fram och börjar slicka och suga på mina bröstvårtor. Växlar mellan höger och vänster, vet att jag är känslig, så hon är försiktig, men det ger mig en oerhörd njutning. Hon sätter sig åter upp och ökar intensiteten ytterligare ett steg. Börjar bli nästan outhärdligt nu. Känslan börjar i benen, jag spänner mina benmuskler i korta kramper och njutningen av dom små luftvibrationerna mot den lilla strängen är nästan outhärdlig. Ann ökar ytterligare ett steg och jag kan inte hålla tillbaka längre. Känslan är otrolig när min utlösning kommer. Jag får snabba muskelsamman-dragningar som gör att jag stönar högt av njutning och Ann håller kvar vibratorn tills jag inte klarar mer.
- Otroligt, säger hon, jag tror inte att jag sett att du upplevt så stark orgasm tidigare.
- Känslan är helt annorlunda när den kommer utan att man behöver göra annat än ligga stilla och njuta. Att kunna vara nästan helt avslappnad under upphetsning av den lilla beröringspunkten är otroligt skönt. Måste vara lite likt det du upplever när din klitoris blir stimulerad.
- Då ska vi köpa en till som du kan ha med dig när du är ute på dina jobb, så kan vi ligga och njuta av våra sexstunder i telefonen. Det ska bli spännande, eller hur, precis vad jag älskar. Att ligga och ha telefonsex med dig och fantisera om vad vi ska göra när du är hemma och vi åker till vårt lilla knullnäste nästa gång.
- Men jag kan nog behöva gå en liten kurs i hur man hanterar utrustningen, säger jag.
- Lugn älskling, vi får ta en liten övning när vi vaknar, nu sover vi, jag är helt slut, go-natt.

Rakel A´hrab

Status: Brons författare

Peitho var en grekisk gudinna som övertalade unga kvinnor att ha föräktenskapliga förbindelser för att lära sig njuta av sina kroppar innan dom ingick äktenskap.
Rakel A´hrab är medlem sedan 90.1 Rakel A´hrab har 15 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg