Publicerat
Kategori: Sexnoveller

Blå Huset VI - Sommaren med Anna.

Blå Huset VI
Sommaren med Anna.
Pers berättelse.
Av Rakel A´hrab
- Men nu älskling vill jag att du berättar för mig hur du blev en sån duktig älskare, hur du blev min lärare i sängen och lärde mig så mycket om min kropp och njutning. Du gav mig mitt livs första orgasm och visade mig hur jag som kvinna skulle ta emot en man i mina armar, kunna tillfredsställa och bli tillfredsställd. Jag var ingen oskuld men hade ingen aning om hur man var en bra älskarinna, det har jag dig att tacka för. Vem lärde dig allt det? Det kan ju inte vara pojkrumsfantasier. Vem var Anna, hon du har nämnt någon gång, var det bara fantasier att hon kom till dig varje kväll iförd bara trosor och att hon tog av sig dom och kröp ner i sängen och att ni knullade varje kväll, att hon lärde dig allt en man behöver veta, sa du en gång. Var det när du jobbade på hennes slott den där sommaren du var sjutton år. Kom och lägg dig här nu så kan du smeka mina bröst medan du drömmer om Anna och berättar din historia. Hade hon verkligen gift sig med Greven för att rädda sin pappa från att bli dömd till livstid för att ha mördat hennes mamma. Kom, berätta, jag måste få höra någon gång, Älskling.
(Per´s berättelse kan verka lite naivt pubertal, men allt har en förklaring, så håll ut. Förf. anm.)
- Jag växte alltså upp i en liten mellansvensk stad som många andra pojkar, min stora passion var jordbruk och motorer och då framförallt om dom satt på en traktor, mitt intresse fick jag stillat på min morbrors gård strax utanför stan. Nu var jag sjutton år och min morbror hade sålt gården efter att ha haft problem med ryggen i flera år och läkarna sa att han måste ta det lugnt annars skulle han vara tvungen att steloperera sig.
Nya ägarna sa att dom inte ville ha barn springande på gården, så jag såg dessvärre fram emot en sommar då jag skulle gå och bara dra benen efter mig. Men så såg min mamma en annons i lokaltidningen där dom sökte en sommarjobbare på ett större jordbruk, Traktorkort och traktorvana samt erfarenhet av maskinskötsel var ett krav, namn och telefonnummer stod i annonsen. Man skulle fråga efter ”Anna”. Jag gruvade mig naturligtvis men min mamma sa att jag inte kunde få mer än ett nej och då visste jag det, men om jag inte ringde kanske nån annan fick jobbet. Med mycket fjärilar i magen slog jag numret och rösten som svarade sa någonting med ett Säteri och namnet ”Anna”. Jag presenterade mig och hon frågade hur gammal jag var och när jag sa sjutton tyckte hon kanske att jag var i yngsta laget men hon undrade om jag hade några referenser så jag sa att jag jobbat på min morbrors gård och haft skolpraktik på Maskincentralen där dom flesta bönderna servade sina traktorer, hon fick mitt nummer och lovade återkomma. Tio minuter senare ringer hon och säger att jobbet är så gott som mitt hon har aldrig haft någon sommarjobbare tidigare som fått så goda referenser, hon vill ha mitt personnummer och skall kolla med deras revisor så det inte är något problem med min ålder, dom har aldrig haft någon under arton tidigare, men hon tror inte det är några problem. Men hon vill naturligtvis träffa mig så fort som möjligt och jag säger att jag kan ta bussen ut i morgon fredag om det går bra, ska bara kolla i busslistan först. Vi kommer överens om att jag hör av mig imorgon så hon vet när jag kommer det är en liten bit att gå upp till Säteriet men det finns en porttelefon jag kan ringa på så kan nån komma och hämta mig, jag säger att det ordnar sig.
Ringer och säger att jag kommer klockan tio om bussen inte är sen. Bussresan tar bara fyrtio minuter så precis klockan tio rundar jag huset och kollar efter den blå dörren där Anna sagt att hon ska vara och jag ser henne genom fönstret och vinkar genom den lilla glasrutan som jag ser henne titta ut igenom, lite stel känner jag att min vinkning blev, kändes konstigt att vinka men det bara blev så. Hon vinkar till mig att jag ska komma in. Jag sträcker fram handen och säger mitt namn och hon säger ”Anna” Blir först lite paff när jag ser henne, hon är inte alls som jag föreställt mig, min längd ungefär lite kortare kanske, ganska smal och jag ser att hon har en liten fin byst eftersom den tunna ärmlösa blusen hon bär inte döljer hennes figur särskilt mycket, ännu mer förvånad blir jag av att se att hon har en mycket kort mörkblå kjol. Hade tänkt mig en lite barsk kvinna i fyrtiofemårsåldern, strikt klädd. Hon verkar glad att se mig i alla fall. Hon sitter på en kontorsstol bakom det lilla skrivbordet och ber mig sätta mig på en karmstol snett mitt emot. Min haka måste ha studsat i golvet när hon vrider stolen och sträcker sig snett bakåt och tar ner en pärm från ett skåp bakom, plötsligt ser jag mellan hennes särade ben att hon inte har några trosor, jag kan se en glimt av hennes Vulva, den är helt rakad.
- VULVA, säger Ann, va fae’n hade hon mellan benen säger du, en Vulva är det nåt traktormärke eller kanske en Volvo eller…, du menar väl FITTA. Du såg hennes rakade fitta alltså. Fortsätt.

Anna plockar ut ett papper ur pärmen och upprepar rörelsen och sätter tillbaka pärmen.
Anna får mina personuppgifter och fyller i blanketten och säger att det är för skatten, hon undrar om jag har haft något mer arbete i år för då måste hon dra full skatt, jag säger att jag inte tjänat något mer i år. Hon kryssar i en ruta och lägger papperet i en korg.
Då tycker jag att vi går ut så kan du få visa mig att du kan köra traktor och klarar av att växla redskap också. Vi går ut och hon pekar på dom olika byggnaderna så jag ska veta var allt är, ladugården är lite bortom så den syns inte här men det är det största huset säger hon. Vi går fram till den största traktorn, en Valmet, har kört en sådan flera gånger. Anna kliver upp i förarhytten och jag ser hennes bara stjärt när hon öppnar dörren och sätter sig på sidan om traktorsadeln, jag svingar mig vant in och vrider på nyckel, ett svart moln kommer ur avgasröret, påpekar att det nog behövs en service snart, Anna föreslår att jag kör längst bort i raden av redskap och kopplar på den största plogen, konstaterar att det blir trångt men bara hydralen är i ordning ska det gå att lyfta den tillräckligt högt förbi dom andra redskapen. Jag backar in och trycker till mot kopplingen för att få plogen att låsa mot traktorfästet, men den vill inte låsa riktigt, jag ser att spärren står i halvspärrat läge, frikopplar och gör ett nytt försök men med lika dåligt resultat. Anna skrattar och frågar om jag gjort det där någon gång, men när jag påpekar att det skulle innebära en stor risk att den tunga plogen skulle kunna lossna eftersom det är fel på säkerhetsspärren. Hur ser du det frågar hon och jag pekar på den lilla bulten som inte går ner riktigt mot kopplingen utan sticker ut. Jag förstår inte vad du menar, kan du visa mig säger hon och reser sig upp och vrider sin kropp framför mig med resultatet att hon sätter sig på ratten och det börjar tuta, hon hoppar till och hamnar i mitt knä helt plötsligt, jag känner när hon sätter handen mellan mina ben.
Förlåt säger hon, du skulle kanske ha klivit ur först.
Hon sätter händerna på mina axlar och trycker sig upp, plötsligt har jag hennes skrev mitt framför mitt ansikte innan hon vrider sig över till förarsidan.
Förlåt säger hon igen, men jag luftar den nu när den kanske ska komma till användning om du förstår vad jag menar. Hoppas du inte tar illa vid säger hon med ett brett leende. Hon kände nog vad den luftningen åstadkom när hennes hand nyss landade mellan mina ben.
Vi står nu vid den felande kopplingen och jag pekar på vad som har hänt och på vad som skulle kunna hända om man skulle behöva göra en tvär inbromsning eller behöva väja undan och hela plogen skulle lossna.
Va gör man åt det, säger hon. Måste den in på service?
Nix, det är lätt att fixa, finns delarna så tar det en halvtimme att byta, så är det som nytt igen, om man beställer idag på Maskincentralen så är dom här på måndag.
Kan du ringa dom och beställa, jag vet inget om sånt, det är inte mitt ansvar utan min mans och han anlitar alltid folk när det är fel på grejorna, men det här skulle han nog aldrig vetat om förrän det kanske varit försent.
Anna ber mig följa henne och hon går in i maskinhallen och fram till ett litet rum längst in där det står ett skrivbord och några stolar. Hon pekar på telefonen och frågar om hon ska leta fram numret, det finns uppskrivet någonstans, men jag ruskar på huvudet och lyfter luren och slår numret. Det är Pernilla som svarar och jag berättar att jag är på Säteriet hos Anna Klintenberg och dom behöver en kopplingsspärr till Valmeten. Hon frågar om det är den med två spärrhakar eller den enkla, jag bekräftar att det är den senare och att det är lika bra att beställa både fäste, spärrhake och glidbult.
Anna böjer sig fram och slår på högtalarfunktionen så hon kan hoppa in i konversationen.
Hej det är Anna, du kan väl fakturera som vanligt, när har du delarna hemma frågar hon.
På måndag efter lunch, hur kommer det sig att Per är hos dig, jag hade hoppats att han skulle jobba här i sommar så jag får semester, säger hon.
Jag tänkte anställa honom som sommarjobbare här om han har dom rätta meriterna och det verkar så, säger Anna med ett leende.
Bättre kan du inte få, dom som köpte hans morbrors gård var här och frågade om vi kunde rekommendera någon bra personal för dom två rumänerna dom anställde hade pajat två traktorer redan första veckan och sedan efter att dom själva varit bortresta en helg så hade dom tydligen dragit med en hel del av lösöret. Men den ende vi visste som kanske kunde hjälpa dom var Pär, men dom sa att det inte gick att ha småpojkar på gården, det var en arbetsplats för vuxna sa dom. Men lycka till då Per, du får det säkert bra på Säteriet, Anna ska visst vara en bra arbetsgivare har jag hört av många. Lycka till, och Anna om inte du tar honom så vill jag ha honom.
Det blir nog bäst att han är här hos mig så jag får sköta om honom, han kommer nog att ha en rejäl ”Bonnabränna” till hösten, säger hon lite retfullt och lägger på.
Nu sitter jag på snurrstolen bakom bordet och Anna sätter sig på en av ryggstödsstolarna och sätter upp foten på skrivbordskanten, återigen visar hon helt ogenerat upp sig.
- Gillar du vad du ser, säger hon, i så fall kan vi ha en mycket skön sommar, min man är ju betydligt äldre än mig och vi har inget gemensamt liv längre som du kommer att märka. Det här får i så fall bli vår lilla hemlighet, säger hon. Om du vill ha jobbet så kan du börja på måndag och jag förutsätter att du bor här när du jobbar. Vi ska gå och titta på där du ska sova, det är ett svalt och skönt rum, jag brukar gå och lägga mig där själv när det blir för varmt i mitt sovrum. Du får egen ytterdörr också.
Anna visar mig vart jag ska bo det är ett rum på baksidan, det är en bred fin säng.
- Den kan man ligga två i, säger hon med ett leende, förresten jag glömde fråga om du har någon flickvän.
Frågan kommer så överraskande att jag snubblar på orden när jag svarar henne, men hon förstår att så inte är fallet.
- Det finns toalett med duschkabin alldeles utanför, mot trappan upp i huset.
Vi kommer överens om att jag ska börja på måndag, men det är bra om jag kommer redan på söndagen eftersom hon vill att jag är med på mjölkningen på morgonen. Den börjar redan klockan fem och mitt jobb är att köra fram fodret till djuren, hennes man och en av dom inhyrda jobbarna kommer att visa hur det går till.
På söndag skjutsar min pappa ut mig till Säteriet och både Anna och hennes man Clas-Hendrik kommer ut och hälsar. Anna följer mig ner till mitt rum och pappa säger att han nog gärna skulle vilja sova där när det är som varmast under sommaren. Vi går upp och pappa återvänder hem medans Anna visar mig vart köket är och matrummet bakom köket där hela gårdens folk äter förutom mjölkerskorna som alltid äter hemma, dom bor i det som var trädgårdsmästarens bostad lite längre ner efter vägen. Anna säger att jag alltid får vara i rummen som är på nedervåningen men att övervåningen är deras privata.
Kvällen är ljummen och jag går runt på gården och bekantar mig, träffar dom två mjölkerskorna som jobbat där sen dom var unga. Framåt niotiden går jag in i mitt rum via den bakdörr som finns, en liten hall och ett rum till som fungerat som mangelrum eftersom det står en stor mangel där som inte verkar ha varit använd på länge. Klockan är bara halv tio och jag funderar på om jag verkligen ska kunna sova så tidigt, men bestämmer mig för att göra ett försök, passar på att testa duschen innan jag lägger mig, lite trång men annars helt ok, tänker att den blir skön senare i sommar när det blir varmare och man är rejält svettig efter jobbet. Provar sängen och konstaterar att sänglampan är i starkaste laget, men solen lyser in från dom låga fönstren under taket som är fördragna med en tunn gardin så den behövs nog inte under den tid jag ska bo här.
Ligger vaken och försöker somna, klockan blir närmare halv elva när jag hör att handtaget på dörren trycks ner och in kommer Anna i bara BH och trosor, hon går fram till min säng. Jag har haft minnesbilden av henne framför mig hela helgen och i lördags var hon min runkfantasi, jag såg hennes rakade fitta framför mig. Nu står hon här vid min säng.
-Får jag krypa ner säger hon, jag vill bara kramas, hoppas du inte tycker jag är för gammal, säger hon.
Jag känner hur det exploderar mellan mina ben och min talförmåga har plötsligt hamnat på Neanderthalarnivå. Jag grymtar något obegripligt och lyfter på täcket. Anna kryper in mot mig och trycker sin kropp mot min, hon känner naturligtvis min hårda kuk som pressas mot hennes mage.
-Jag ville bara känna din kropp mot min, längtar så efter att få ha en kropp att värma mig mot och känna mänsklig närhet. Tycker du att jag är gammal, säger hon. Min man är mycket äldre än mig och dom flesta tror att jag tog honom för pengarna men jag hade inget val.
- Kan du låtsas att jag är femton år och vi är unga och kära, jag har lovat att gifta mig med dig när jag fyllt arton, frågar hon. Låtsas att vi ligger i sängen, mamma och pappa är borta, vi har huset för oss själva, jag har bestämt att ikväll ska jag förlora min oskuld, jag har bara BH och trosor och du kalsonger på dig.
- Kyss mig, säger jag till dig.
Anna tar mitt huvud i sina händer och trycker sin mun mot min och hennes tunga letar sig in. Hela sängen snurrar nu och när Anna tar min hand och låter den glida in under hennes BH och jag känner hennes små men fasta bröst, då håller jag på att komma i kalsongerna. Jag känner på brösten och hennes bröstvårtor blir styva mot min kupade hand, lite svettigt känns det när ja låter handen glida bakom hennes rygg till BH-låset och konstaterat att det är ett sånt dom är omöjligt att öppna med en hand. Anna skrattar till lite tyst åt mina ansträngningar och lyfter armarna över huvudet så jag kan dra av henne BH’n. Nu ligger hennes sköna bröst framför mig helt bara och jag kan inte låta bli utan öppnar min mun och suger in hennes ena bröstvårta. Hennes vårtor är styva som ärtor och hon andas upphetsat, jag låter min hand glida ner mellan hennes ben in under hennes trosor. Hon kniper hårt ihop benen och jag får kämpa för att mitt långfinger ska få utforska hennes underliv.
- FITTA heter det, säger Ann där hon ligger och lyssnar, underliv det har bara gamla tanter som jag, säger hon skrattande.
Jag känner att hon är fuktig i springan och när jag kommer allt längre in börjar Anna andas snabbare, försöker hitta den där punkten där jag hört att kvinnor tycker om att bli smekta, min upphetsning är på topp just nu och precis när det håller på att brista för mig och jag vilken sekund som helst kommer i mina kalsonger, slappnar Anna plötsligt av och särar sina ben så att jag kan lägga handen mot hennes mus, ett finger glider nästan automtiskt in i hennes springa och för första gången i mitt liv utforskar min hand en kvinna där mina tankar så ofta befunnit sig i fantasin.
Anna drar ner mina kalsonger och skjuter ner dom med foten så dom hamnar i fotändan av sängen.
Ta mig, säger hon, kom in i mig.
Hon särar sina ben ytterligare och tar tag om min kropp och när hon vrider sig mot mig flyttar jag mig snabbt in mellan hennes ben, jag är hårdare än någonsin och känner att jag kommer att explodera i hennes kropp. Snabbt saxar hon sina ben om mig och lyfter upp höften, jag känner när den glider in och hon kvider till, jag tror att det gör ont och försöker backa men då trycker hon hårdare sina höfter mot mig och hennes ben spänns i ett fast grepp om mig, jag är nu inne till botten och hon börjar jucka upp mot mig, det går inte att stoppa nu, i en hård sprut skickar jag en stråle in i hennes längtande fitta, hon rycker till när hon känner den första strålen träffa och jag hör henne stöna njutningsfullt när ytterligare två hårda strålar träffar. Jag är helt utmattad nu av den starka upplevelsen och ligger hårt över hennes kropp. Hon håller sina armar om mig och jag ligger med min kind mot hennes, hon vrider sig sakta åt sidan så jag ligger halvt mellan hennes ben, min stake har slaknat och glidit ur. Hon tittar på mig med varmt leende ögon och frågar om det var första gången, jag nickar och hon säger att det var det för henne också. Vi ligger en stund och jag tittar på hennes bröst.
- Tycker du om mina bröst, säger hon.
- Meum, svarar jag och känner att min hals inte är klar för någon konversation än, jag harklar mig och säger att dom är fina.
Smek och sug mina bröst då, dom längtar efter dina händer, din mun och din tunga, dom är dina nu.
Jag kupar mina händer om dom fasta runda formerna och trycker lätt ihop dom så min mun kan glida från vårta till vårta i en rörelse, Anna stönar högt och sätter sina händer mjukt mot mitt huvud och styr min muns rörelse.
- Sug hårdare, säger hon, å fy fae’n va skönt, dom har längtat så.
Hon tar bort sin ena hand och greppar min högra och med sin hand mot min handrygg sätter hon in den mellan hennes ben, särar lätt på benen så jag kan känna hela hennes fitta.
Sakta låter hon min hand utforska henne, trycker in mitt långfinger in i öppningen och drar sedan handen uppåt tills fingret tydligen träffar den där känsliga punkten.
- Känner du, säger hon, här sitter min skönaste punkt, om du smeker den på en kvinna så blir hon kåt och fuktig. Där smeker kvinnorna dig själva när dom onanerar. Känn, gör så här säger hon och låter mitt pekfinger och långfinger göra en lite cirklande rörelse. Jag hör hur hon stönar skönt av njutning när hon släpper min hand och jag fortsätter smeka henne. Hennes hand letar sig ner mellan mina ben och när hon känner min redan hårda kuk hajar hon till.
-Oj, är du redan hård, säger hon, lägg dig på rygg fort, jag är mer än kåt nu och måste få knulla innan jag smäller av.

Ann är nöjd nu när jag använder dom rätta orden igen som kuk, fitta och knulla. Jag hör på hennes andhämtning och att hennes bröst är kåta nu när jag smeker dom, så brukar jag beskriva det när dom är blodfyllda och bröstvårtorna är hårda, hennes hand söker sig allt oftare ner mellan hennes ben och hennes fingrar är fuktiga när hon stålsätter sig och åter lägger handen på mage, men den är snart där nere där klådan är som värst nu. Ann tycker inte om såna där ord som skulle förfina det det handlar om. Hon har länge varit intresserad av alla dom fräcka orden och även dom mer förskönande och har forskat lite både på svenska och på våra grannländers språk. Nu har hon en bok hon skriver ner orden i och kanske det blir en riktig bok så småningom. Varje gång vi har varit utomlands så brukar hon försöka hitta någon likasinnad kvinna som är beredd att dela med sig, det har oftast gått lätt men i vissa länder är det omöjligt, så i ett svagt ögonblick, höll jag på att lova henne att jag skulle försöka ta reda på någon som hon kunde få kontakt med i Sydostasien och något arabland. Jag reser ju mycket i mitt arbete och då föreslog hon att jag kunde lägga ut någon trevare på dom ställen jag kommer till, men problemet skulle kanske bli att jag hamnade i någon ruskig fängelsehåla på andra sidan jorden och försvinner för alltid, så vi la ner det projektet. Hon får söka kontakten bland invandrarna här i Sverige stället.
Anna är het nu och hennes fitta längtar kuk, snabbt grenslar hon mig och greppar min hårda påle och gnider den mellan blygdläpparna några gånger innan hon sänker kroppen tills hon sitter på mig med min kuk begravd i hennes fitta. Sakta börjar hon njutningsfullt gunga med höften innan hon böjer sig fram så jag åter kan suga på hennes bröst, hon ökar takten och hårt rider hon mig. Jag både hör och känner när det går för henne, jag förstår att hon försöker dämpa ljudet men hennes kropp skvallrar om den längtan den haft efter det här ögonblicket. Jag möter henne med att åter komma i henne.
Ann kan inte hålla tillbaka längre jag hör på hennes andhämtning och brösten blodfylls ytterligare när hon sätter två fingrar över klitoris och börjar en roterande rörelse med långfingret och pekfingret, snabbt är hon inne i orgasmens sköna dimma och hennes kropp genomfars av en skön rysning innan handen åter stannar och jag känner endorfinerna göra så det fina fjunet på hennes mage reser sig, jag stannar med händernas rörelse mot hennes bröst tills ilningarna har upphört.
Anna kysser mig och säger att nu måste jag sova om jag ska orka med morgondagen som börjar redan före fem. Hon säger godnatt och tar sina trosor och BH’n med sig när hon försvinner in i huset, han ser hennes vackra kropp försvinna ut genom dörren och upp för trappen innan han somnar bums.
Måndagen blir omtumlande med alla nya intryck och alla rutiner. Han träffar åter Clas-Hendrik som Annas man heter, en ganska stel gubbe med ett nedvärderande sätt, tycker jag, verkar vilja visa att han är yngre än han är, lyfter gärna själv höbalarna trots att jag kan lyfta fram dom med traktorn till kättarna för kvigkalvarna och tjurkalvarna. Dom två mjölkerskorna hälsar och undrar med ett stort leende om han trivs med att bo i källaren i huset och om han tycker att han sover skönt där. Det ska dröja länge innan jag fattar vad dom menar, att dom känner till vad som händer där på kvällar och nätter, lika lite förstår jag vad Anna menar när hon kallar dom för ”flatorna” när jag senare berättar vad dom frågat mig.
Dom är riktiga skvallertackor och ska skita i vad som händer på gården, förresten här är ett papper du ska skriva på för att få jobba här, som du nog har sett så sitter det kameror på flera ställen, alla är inte igång eller är attrapper men det behöver du inte veta. I vilket fall måste du ge ditt medgivande till att vi har dom här, du fastnar ju på bild kan man säga. Jag skriver utan att läsa på papperet och hon sätter in det i en pärm. Jag är på hennes stora kontor uppe i huvudbyggnaden dit hon bett mig komma efter vad som hände i fredags när jag var här för anställningsintervju. Hennes man Clas-Henrik hade hört om mitt konstaterande att det fanns brister i maskinutrustningen och hade ringt några samtal och konstaterat att jag var en mycket kompetent ung man som kunde vara lämplig att låta göra en översyn av gårdens maskiner och ville att jag skulle få tid avsatt till detta, som han hade sagt enligt Anna, som med ett roat leende härmade hans högdragna sätt att uttrycka sig. Så kort sagt säger Anna så vill min man att jag gör hans jobb även i ett annat avseende, han vill att jag kollar gårdens utrustning, gör en sammanställning så vi kan diskutera vad som behöver prioriteras.
Anna och jag äter middag ensamma i köksmatsalen och hon berättar lite om var hon kommer från och hennes mamma som drunknade, men annars verkade hon lite besviken på att hon hamnat där hon var, hade velat något annat men så kom Clas-Hendrik in i hennes liv och hon gifte sig med honom, hennes mamma hade dött då och hennes far tyckte att hon skulle vara tryggad om hon gifte sig med honom trots att han var fyrtio år äldre, och nu satt hon här tjugonio år och inga barn, ingenting, bara ägnade sig åt att försöka få gården at vara lönsam, hennes man hade tappat intresset både för henne och gården.
Jag lyssnade på henne och förstod nog egentligen inte hur ensam hon var men jag kände att hon hade behövt få känna närheten till min kropp även om jag bara var en yngling, på något sätt kändes det som livet vänts upp och ner dom senaste dagarna, jag förstod det inte då men jag var på väg in i vuxenvärlden med raketfart och kanske skulle Anna aldrig komma till mig något mer, jag kunde bara hoppas.
Får jag krypa ner, frågar hon, i bara trosorna står hon åter vid min säng, eller tycker du jag är för gammal.
- Dummer, klart du inte är för gammal, du är min flickvän och du är femton snart sexton år, säger jag med ett leende och tänker på vad hon fantiserade om i går kväll.
Anna nästan studsar in i min säng och trycker hela sin kropp mot min med armarna hårt om mig, jag läger mina armar om hennes och vi ligger länge tysta, jag känner plötsligt en tår på min kind och frågar om hon är ledsen.
- Dummer säger hon, jag är lycklig, du gör mig lycklig, plötsligt är alla mörka moln borta och himmelen är klar och blå igen, förresten bli jag lycklig av att känna att du blir kåt när du känner min kropp.
Hon sätter handen mellan våra tätt hoptryckta kroppar och böjer ner min hårda kuk samtidigt som hon särar på benen och låter den skönt glida in mellan hennes fuktiga blygdläppar. Hon böjer överkroppen bakåt och frågar om jag tycker om hennes bröst.
- Jag älskar dina bröst.
- Smek mig och sug på dom då och knulla mig. Får jag sova här hos dig i natt, frågar hon.
-Men vad säger din man, frågar jag.
- Clas-Henrik har sedan länge slutat intressera sig för mig, vi lever helt separata liv så det behöver du aldrig fråga mer, sug mina tuttar nu dummer.
Vi älskar flera gånger den kvällen och in på natten innan Anna säger att jag måste sova. Hon håller om mig och ligger vänd mot mig när vi bägge somnar och vaknar med ett ryck när klockan ringer och det är dags för mig att stiga upp. Jag sträcker mig efter Annas kropp och drar den till mig, hon ligger med sin sköna stjärt vänd mot mig, om inte klockan väckt mig skulle jag ha haft morgonstånd nu och då hade jag precis vetat vilket skönt ställe jag skulle ha begravt min kuk. Anna är också vaken och säger.
- Det där hinner vi inte om du inte ska komma försent till mjölkningen, annars skulle jag naturligtvis varit din mjölkerska nu. Får jag ligga kvar här, frågar hon, jag ska bara ligga och lukta på din kudde och kanske smeker jag mig själv också och tänker på din kuk, så skynda dig nu och tänk på mig när du sitter på traktorn så din kuk står hårt tills i kväll igen, vi ses till frukost, säger hon.
Jag kliver motvilligt upp ur sängen och Anna sträcker sig med ett skratt mot mig och låtsas försöka gå tag på min nu stenhårda påle.
Snart sitter jag på traktorn och mina tankar är hos Anna där i sängen naturligtvis, dom två mjölkerskorna vinkar glatt när dom ser mig och jag får ett intryck av att dom vet att jag nu är ganska så trött efter min andra natt på gården. Om min kuk står, kom inte med några fler dumma frågor tack, säger jag som en upplysning, mest till Ann, min fru, så hon inte ska behöva avbryta min berättelse.
På kvällen kommer Anna in, hon känns helt annorlunda när hon snabbt kommer fram till sängen och säger.
- Gör som jag säger och fråga inte, ställ dig på knä, säger hon och lägger sig framför mig, särar brett på benen, hon har ett par tunna smala spetstrosor på sig och en spets-bh med hål för bröstvårtorna som sticker ut och säger att jag ska ställa mig på knä mellan, hon sträcker sig upp och tänder den skarpa sänglampan och börjar smeka sina bröst och mellan benen, nu ser jag att det är en öppning i trosorna där hon sticker in fingrarna när hon smeker sig själv.
Spruta på mig säger hon, låt din hårda kuk spruta på min fitta och mina bröst.
Jag fattar inte vad som händer med Anna men börjar snabbt runka eftersom det är enda sättet att komma ifrån det som händer nu förstår jag. Trots allt så eggar naturligtvis hennes smekande min kåthet så det bli inte svårt att komma över henne och göra henne till viljes.
När hon ligger där med min sperma på trosorna och upp över hennes kropp och BH, släcker hon snabbt lampan och kliver ur sängen och försvinner upp i huset.
Förvirrad men ändå på något konstigt vis tillfredsställd eftersom jag tömt mig och känner det där sköna lugnet när kåtheten inte håller ett grepp om min kropp och mina fantasier inte längre går ner mellan mina ben.
Jag hinner inte riktigt somna, förrän Anna åter står där vid min säng nu i sina vanliga trosor.
- Förlåt, förlåtförlåt, säger hon, kan du förlåta mig. Jag blev bara så rädd att du skulle tycka jag är för gammal och trodde att det var sånt där du fantiserade om, säger hon, sånt som min man tittar på i alla hans porrfilmer, men jag kände att det blev fel. Kan du förlåta mig?
Jag lyfter på täcket och på två sekunder har hon klivit ur sina vanliga trosor och nu ligger den vanliga femtonåriga, snart sextonåriga Anna, åter tryckt mot min kropp och sätter in handen mellan och lägger min hårda kuk tillrätta där den hör hemma.
Dagarna flyter på och jag får tid för mitt lilla projekt att kolla upp dom olika maskinerna och utrustningen som finns på gården, Anna frågar mig hur det går och jag meddelar henne att hon kan vara lugn, det mesta är välskött men dom flesta redskapen behöver servas och att den stora plogen nu är lagad. Jag ska göra en lista på vad som kan behöva köpas för att serva de nödvändigaste. En traktor är däremot i större behov av reparation och behöver kanske tas in på verkstad innan den går sönder mer.
Vi är inne i det lilla kontoret i maskinhallen och Anna sitter på stolen framför skrivbordet, hon är som oftast klädd i vanliga shorts och linne.
- Du är en pärla, säger hon innan hon snabbt tittar genom fönstret ut i hallen och sätter händerna bakom min nacke och trycker sin mun mot min i en snabb men blöt kyss. Åker du hem i helgen, du har rätt att vara ledig två dagar i veckan och det är bra om vi kan komma överens när du vill vara ledig, du får naturligtvis bo här även när du är ledig, behöver du tvätta kläder så fungerar tvättmaskinen i det rummet som ligger till höger när du går från ditt upp i huset, jag kan visa hur den fungerar, jag tvättar alltid där för den är mycket snabbare och man kan hänga tvätten där också. Om du stannar över helgen och jobbar så får du naturligtvis helgtillägg och en liten bonus. Clas-Hendrik åker till Stockholm i morgon fredag, han ska på nåt årligt möte med adeln, vi är ju adliga som du kanske vet, vad det nu skulle vara för bra med det, han ska gå på middag i Riddarhuset, har försökt tvinga mig med, det är ju för sådana tillfällen han gifte sig med mig. I början fick han mig att gå på såna tillställningar, jag skulle ju visas upp så alla skulle se vilken ung fru han hade. Men nu tycker han gudskelov att jag är tillräckligt bedagad för att visas upp så nu sliper jag. Många av hans adelskamrater har ju yngre fruar nu också, så ja har hamnat på skräphögen. Han brukar bli så full också så man skickar honom i en taxi till hotellet redan före middagen.
- Så om du stannar över helgen kan det bli extra bonus när vi har jag hela huset för oss själva, säger hon leende.
Jag har inget att åka hem för utan stannar gärna här om jag skulle kunna få åtminstone en sovmorgon i helgen.
- Du ska naturligtvis få sovmorgon, två till och med det ska jag se till personligen säger hon och skrattar leende mot mig samtidigt som hon ger mig en lång tungkyss innan hon snabbt försvinner ut i solen.
Fredag kväll och Clas-Hendrik har tagit en taxi till flyget. Anna konstaterar krasst att där ryker en veckointäkt, han knusslar inte utan bjuder stort i fyllan.
Men Anna är glad för nu ska hon äntligen få vara tillsammans med mig utan att behöva tänka på något annat.
Prick klockan fem kliver jag in i mitt rum som gudskelov är svalt och skönt, hänger overallen i farstun och i bara kalsongerna kastar jag mig ner på sängen, hinner bara blunda fem sekunder så kommer Anna in med en stor hög tvätt i händerna, hon har som vanligt bara trosor på sig, kom säger hon, har du nån tvätt, jag tar fram några kalsonger, t-shirts, några strumpor en skjorta jag hade när jag kom. Inget mer säger hon och tar min tvätt i famnen också. Hon vänder sig om och går in i lilla hallen utanför mitt rum, jag kan inte låta bli att titta på hennes vackra kropp och hon svänger lite på stjärten för att visa att hon vet vad jag tittar på.
- Kom så tittar vi på Tvätt-TV och dricker en öl, om du dricker öl, säger hon, tyvärr finns det bara starköl.
Hon ber mig öppna dörren till höger och vi kommer in i en tvättstuga, jag har alltid tyckt om tvättstugor sedan jag var barn och var med mormor i deras tvättstuga, det luktar tvättmedel och rena kläder, hennes manglade lakan älskade jag att lukta på när dom var hoprullade. Det hänger fullt av kläder på tvättlinor i taket, många av hennes trosor ser jag och en och annan BH, inte så många eftersom hon tydligen oftast inte har någon under blusen.
Det finns två tvättmaskiner, hon sorterar vant tvätten och slänger in underkläderna i den ena och resten i den andra, av med kallingarna säger hon och drar av sig trosorna och slänger in dom i maskinen, häller i tvätt-och mjukmedel i bägge och startar dom, river ner kläderna från strecken och lägger i två korgar, en för henne och en för hennes man. Hon hämtar två stolar och vi sätter oss nakna framför tvättmaskinerna och tittar på när dom börjar snurra.
Vill du ha en öl, säger hon, eller får du dricka öl för dina föräldrar.
- Du då, säger jag du är ju femton på det sextonde.
- Ja, men jag har FF i helgen så vad ska man göra om inte supa sig full på farsans hemliga spritförråd säger hon med ett skratt och går fram till ett stort skåp hon kan gå in i och kommer tillbaka med två öl och en flaska med något svart i. Gubbens hemliga förråd säger hon, tror att inte jag vet om att han smygsuper.
Vi öppnar ölen och tar en stor klunk, hon öppnar lilla flaskan hon tog och räcker den till mig och säger hutt, det smakar sött och starkt och lakrits, hon tar själv en liten hutt innan hon sätter tillbaka korken.
- Va är det, frågar jag.
- Jägermeister, man kan bli hur full som helst och fruktansvärt bakis och det är det värsta jag vet.
Vi sitter tysta ett tag och tittar på dom snurrande maskinerna, skrattar lite när hennes trosor och mina kalsonger gör en piruett framför glaset. Jag kan inte låta bli att titta ner mellan hennes ben, hon börjar få tillbaka håret nu och det är än så länge lite vasst kände jag igår. Hon ser vad jag tittar på, kanske också för att det börjar röra sig mellan mina ben.
- Vill du att jag rakar mig så kan jag göra det i kväll. Antingen ska jag göra det nu innan det växer ut mer eller så får det vara tills det blir för långt. Jag gillar inte när det växer ut på magen och benen, på sommaren vill jag helst vara rakad men om du tycker om håriga fittor så får det växa.
Medan hon pratat har min stake växt och står nu rakt ut i fullt stånd.
- Men det där min kära älskling var väl inte något svar, säger hon och skrattar samtidigt som hon sätter sig i mitt knä och smeker den sakta.
Det är första gången hon kallar mig för det och det känns bra, som att vi hör ihop på nåt sätt.
Hon gnider sin mus mot min kuk och jag känner dom hårda stråna som sticker mot min känsliga hud, hon känner och hör att jag inte tycker det känns skönt.
- Okej då rakar jag mig så får du slicka mig ikväll. Kom nu så går vi upp och tappar upp ett varmt bad, jag brukar alltid bada innan jag rakar mig så bli det mjukare att raka bort.
En timme senare ungefär sitter vi nybadade, Anna har rakat sig och jag har suttit framför henne och fått känna så det blir bra och inga stubb kvar.
- Tycker du om den, säger hon, tycker du om det du ser?
- Den är vacker och jag blir kåt när jag ser dig och din rakade fitta, jag älskar att se den framför mig.
- Ibland hatar jag den och tycker den är ful, men när du tittar på mig och jag känner att du tycker jag är vacker så älskar jag den. Kyss den nu och slicka mig skönt sedan när vi ligger i din säng.
- Nu måste vi äta något så vi ska orka knulla i kväll och du få ska få lära dig hur man tillfredsställer en kvinna med tungan och munnen. Kom nu så går vi till köket.
Elsa som hon heter hon som jobbar i köket har gjort en Lasagne till oss.
- Bra mat om man ska orka knulla sen säger Anna.
Och knulla ska vi, Anna avslutar måltiden med att glida ner under bordet och dra av mig handduken och ta min kuk i munnen. Kom, säger hon och leder mig med ett stadigt tag om den, ner till mitt rum och tar av sig handduken hon haft lindat om höften. Hon lägger sig på rygg med brett särade ben sträcker sig upp och tänder lampan och riktar in den så den lyser ner mellan.
- Kom slicka mig, säger hon, jag vill att du ska se den där du säger att du älskar att titta på, när du slickar den.
Jag ställer mig på knä mellan hennes ben och hon tar tag om mitt huvud och leder min mun mot hennes rakade mjuka fitta, jag sticker in min tunga i hennes fittspringa och hon drar min mun ända ner och upp till den lilla kappan, jag söker den lilla knoppen, hon för mitt huvud till alla delar av hennes fitta och min tunga registrerar varje bit, tyvärr inte min hjärna som kämpar med en förtidig utlösning just nu, när hon låter min tunga glida ner i hennes stjärtspringa och jag slickar hennes av fittmarinaden insmorda anusrosett kippar hon efter andan och jag kan nästan inte hålla mig och jag hör att hon håller nästan på att komma själv. Snabbt drar hon min mun längst upp och jag fångar snabbt upp den hala lemonaden hon utsöndrar av kåthet och lust, med tungan full låter jag hennes klitta bada samtidigt som jag suger in och låter min tunga nästan piska hennes klitta. Anna skriker för första gången när det går för henne, hon trycker bort mitt huvud från hennes skrev och jag reser mig upp på knä, hon tar ett mjukt tag om min hårda kuk och med händerna drar hon förhuden fram och tillbaka.
- Kom spruta på min kropp, jag vill vara din Slampa i kväll en sån där som dom där på filmerna min perversa man tittar på.
Jag kommer snabbt efter Annas sköna smekande behandling av min kuk. Hon känner när min sats är på väg och jag känner att hon greppar skaftet och böjer ner den så jag kommer hela vägen från hennes fitta som bli alldeles kladdig till hennes bröst och mage. Jag försöker att inte falla över henne men hon tar tag om mina handleder och drar mig hastigt framåt så jag lägger mig på hennes kladdiga kropp, vi känner båda hur min sperma klibbar ihop oss, Anna skrattar och vrider sin kropp fram och tillbaka under mig så kladdet smetar ut sig.
- Gillar du din slampa, frågar hon, samtidigt som hon sträcker sig upp och släcker den avslöjande lampan och rummet nu bara badar i sommarnattens ljus genom dom tunna gardinerna i källarfönstren.
- Den skönaste, kladdigaste slampan i världen, säger jag och rullar av och lägger mig på rygg på sidan om henne. Ska vi duscha nu?
- Slampor duschar inte för lite sperma, dom ska lukta kuk, fitta och sperma, säger hon och vrider sin kropp mot mig, kom håll om mig säger hon och jag trycker åter min lika kladdiga kropp mot hennes.
- Kom kyss mig, jag är en kyssäkta slampa.
Våra munnar suger fast varandra som två iglar och våra tungor är deras könsorgan som hela tiden vill para sig i våra munnar. Vi ligger länge och trycker våra kroppar mot varandras och känner hur allt det kladdig torkar som klister mellan oss. Vi blir allt kåtare, hon trycker sin kropp mot min nu hårda kuk och jag kan känna att hon är fuktig när hennes blygdläppar glider mot den och hennes springa delar sig mjukt.
I mina tankar tror jag att hon drömmer att hon är femton år snart sexton och ligger i sängen naken med sin pojkvän, hon känner att hon blir allt kåtare och fuktigare av hans kyssande mun och längtar att han ska sära hennes ben och låta hans hårda mandom penetrera henne. Men hon bestämmer sig för att ta initiativet och vänder sig snabbt upp och tvingar ner honom på rygg och med lite osäker hand styr hon in den. Mina fantasier blir plötsligt sanna när Anna vänder sig över mig, ett märkligt klistrigt ljud uppstår när våra kroppar skiljs och den enas bröstvårtan är fast vid den andres så det blir en smärtsam separation, nu står hon grensle över mig och med handen om min hårda kuk styr hon den rätt och sjunker sakta och njutningsfullt med en skön stönande suck ner över den.
Ann har legat stilla i min famn nu sedan hon tillfredsställde sig själv sist, men nu börjar hon åter bli allt oroligare. Vrider kroppen och sträcker benen och spänner stjärtmusklerna krampaktigt, drar upp högerbenet och svänger det ut och in samtidigt som hon spänner musklerna. Jag ser att hon håller kvar benet spänt när fittan trycks ihop och stönar lite lågt. Plötsligt vrider hon sig ur min famn och lägger sig på sidan om mig med brett särade ben och säger.
- Kom, knulla mig, jag vill vara ditt liderliga Luder nu som alltid suktar efter kuk och alltid griper efter männens skrev och vill ha deras kukar i fittan. Kom knulla ditt Luder, knulla mig hårt som Luder vill bli knullade.
Jag lägger mig snabbt mellan hennes ben och hon tar hårt om min kuk när hon styr den in i hennes fitta, saxar snabbt benen om min kropp och trycker sig hårt mot mig. Jag stödjer mig på vänstra armen och sätter min högra hand under hennes stjärt och trycker hennes fitta mot mig i hårda juck.
- Åh va skönt, precis så ska ett luder knullas, jag visste att du kunde det, du har förstås kullat med många luder när du var ung, säger hon med en hackig röst innan hon skriker ut sin lidelse i orgasmens sköna grepp och jag fyller henne med min sperma, precis som jag vet Luder vill ha det.
Vi sjunker tungt ner i madrassen och ligger utmattade kvar länge innan jag åter kan fortsätta min berättelse.
Samtidigt som Ann skriker ut sitt sköna orgasmskrik så sträcker sig Anna bakåt och sätter händerna mot mina knän och jag känner hur min kuk hårt trycks framåt i hennes fitta. Jag sätter ner handen och söker hennes klitta men hon stoppar mig och säger att hon vill komma ändå.
- Sug mina bröst i stället, säger hon.
Och böjer sig fram så jag kan suga in nästan hela ena bröstet i min mun och med tungan tryckt längst in roterar jag den runt hennes hårda bröstvårta, byter till det andra bröstet när jag känner att hon börjar koka, låren skakar och hennes fitta spelar flöjt runt min kuk när musklerna drar ihop sig och orgasmens sköna drog fyller hennes kropp. Så ska en slampa knullas, säger hon samtidigt som hon faller ihop i sängen bredvid mig
Nu går vi och duschar, imorgon fyller jag sexton och då ska jag göra en jordgubbstårta med mycket grädde på, på slampans fitta så ska du få äta alla jordgubbarna och slicka all grädden, då kommer din kuk att stå som ett tjockt stearinljus, vi slampor har alltid ett ljus på tårtan, även om min man säger att en del har två ibland, men han är pervers.
- Gonatt och sov gott, säger hon och pussar mig på munnen.
Jag drömmer så konstiga drömmar om jordgubbar och grädde och stearinljus och vaknar naturligtvis med ett stenhårt stånd.
- Om jordgubbstårtan var god, dum fråga, den bästa jag ätit och jag njöt när hon blåste ut ljuset. Säger jag till Ann, min fru som ligger i min famn och blir allt kåtare ju mer jag berättar.
Gubben är tillbaka och allt är sig likt igen. Anna sover hos mig varje natt nu. Kommer som vanligt när jag lagt mig och kryper ner, behöver inte fråga längre, vilket hon väl aldrig behövt egentligen. Vi har ställt klockan tio minuter tidigare så att jag kan sträcka ut den där handen och fånga in henne och hon kan vara min morgonmjölkerska som hon säger när jag lägger mig intill och kan skönt känna henne ta emot min morgonsäd innan jag tar på mig overallen och går ut till ladugården och vinkar glatt till dom två mjölkerskorna och dom vinkar glatt skrattande tillbaka, vad vet dom egentligen, dom som aldrig kommit i närheten av en man, fast som Anna säger, att ”dom aldrig luktat på nån kuk”.
Jag har varit på gården nästan två månader och vi har kommit överens om att jag ska stanna fyra veckor till. Det blir ända tills skolan börjar igen, känns lite tufft att inte ha varit ledig mer än någon dag då och då när det passat.
Jag hör på Annas steg i trappen att allt inte står rätt till. Hon kommer in i rummet och går fort fram till sängen och kliver ur trosorna.
- Gubben säger att slampor måste bli knullade i röven då och då för att dom ska vara snälla, så nu ska du göra det så ska han få se att vi inte alls blir snälla.
Hon har en kondom och en tub glidmedel i handen ser jag, när hon kliver ner i sängen och tänder den skarpa lampan. Snabbt börjar hon dra i min halvsega påle så att jag får stånd och hon kan trä på kondomen, tar tuben med glidmedel och smörjer in den ordentligt, tar en klick på pekfingret och sticker in där bak. Hon ställer sig på alla fyra och tar kudden mot sig. Stick in den nu och spruta din sats i mig så ska gubbjäveln se att jag inte blir snäll för det.
Försiktigt och lite tafatt böjer jag ner min kuk och riktar in den mot hennes anusrosett, snabbt skjuter hon sin kropp bakåt så jag inte hinner parera och plötsligt är den nästan inne helt. Hon biter hårt i snibben på kudden och gungar snabbt fram och tillbaka, jag undviker att titta ner, håller bara hennes höfter och tittar på hennes rygg och huvud, försöker också att inte höra hennes stönande av smärtan min penetrering ger. Kan inte hjälpa att min kuk upplever det som skönt och som tur är kan jag genom att spänna min underkropp frammana en orgasm. Hon känner naturligtvis när jag kommer och rör sig framåt så jag glider ur. Snabbt drar hon av mig kondomen, knyter ihop den, släcker lampan och går snabbt helt naken uppför trappan.
Jag ligger ett tag och funderar vad som hände men känner mig trots allt tillfredsställd efter att ha fått tömma min sädesblåsa, så den värsta kåtheten har i alla fall stillats. Plötsligt står hon vid dörren och frågar om jag hatar henne nu. Jag lyfter på täcket och hon springer fram till sängen och lägger sig tryckt mot min kropp.
- Vad gjorde du med kondomen, frågar jag.
- Gick upp och slängde den på gubbens skrivbord så kan han lukta på den i morgon, hoppas den luktar jävligt illa, säger hon och börjar skratta.
Anna kan inte sluta skratta och till slut ligger vi bägge och skrattar tills hon trycker sin mun mot min och vi skrattar i varandras munnar innan lusten tar över och våra tungor söker kontakt. Hon känner att jag blir kåt när min kuk åter hårdnar och lägger in den mellan sina ben.
-Har du ont, frågar jag.
Fortfarande med sina läppar mot mina och hennes tunga i min mun, ruskar hon på huvudet. Vi somnar bägge tillfredsställda den natten och när morgonen gryr så lämnar jag henne åter tillfredsställd, hon ligger kvar och luktar på min kudde och vad vet jag, kanske tillfredsställer hon sig själv med handen innan hon stiger upp och när våra blickar senare möts över frukostbordet gör vi det med ett stort leende. Hennes man kommer som vanligt in och plockar ihop en frukosttallrik och en kopp kaffe och går upp på sitt kontor. Vi kan inte låta bli att skratta när han gått.
Anna och jag sitter vid lunchbordet när Elsa kommer in och gör iordning en bricka, Carl-Hendrik äter på kontoret idag, säger hon och går med brickan, vi skrattar tysta när hon gått.
Anna säger att hon ska åka till stan efter lunch och undrar om jag behöver något.
- Kanske några snygga kallingar och en t-shirt säger jag på skoj.
Hon drar iväg och kommer tillbaka efter fem minuter, bilen låter förfärligt, jag hör att avgasröret måste ha gått isär. Hon tvärbromsar när hon ser mig och hoppar ur bilen och ser förskräckt ut.
- Jag trodde hjärtat skulle stanna säger hon, tror du att du kan fixa det?
- Jag får kolla, kör in maskinhallen får jag titta, antagligen bara avgasröret som glidit isär, nån klammer som rostat och ramlat av.
Lyfter snabbt upp bilen med domkraften och slänger in två pallbockar innan jag lägger mig på horan och rullar under. Precis som jag trodde, röret har glidit isär framför ljuddämparen, syns att det suttit en klammer som lossnat och ramlat av.
Hämtar svetshandskar en hammare och rotar fram en klammer jag tror passar, samt en skiftnyckel och glider under igen, sätter på mig svetshandskarna så jag kan skjuta ihop dom varma rören och hänger över klammer, drar i bulten på andra sidan och börjar dra ihop med skiftnyckeln. Kollar så det verkar sitta ihop och konstaterar att hela systemet behöver bytas. Anna står småleende och tittar på mig när jag rullar ut.
- Jaha, är det den där horan du ligger med på dagarna inte undra på att du är så trött på kvällarna, säger hon innan hon snabbt tittar sig omkring och ger mig en riktigt blöt puss.
- Så där blöt kommer min fitta att vara i kväll när jag tackar dig för att du räddat min dag, några kallingar och en t-shirt sa du.
-Ja bara skojade, men du behöver byta hela avgassystemet innan det har rostat igenom. Om du vill kan jag fixa det om du åker in och köper ett på märkesverkstan, jag kan ringa och förvarna att du kommer så det ligger klart att hämta.
-Ajaj, kapten säger hon och hoppar in i bilen och försvinner nerför vägen i ett dammoln.
Har varit i maskinhallen hela eftermiddagen och svetsat några sprickor och gjort förstärkningar på en harv när klockan är fem och jag går in på rummet och börjar ta av mig kläderna, ser att det ligger ett paket på sängen med röda snören och en rosett på samt en lapp i form av ett hjärta. Grattis älskling, från din flickvän som fyller sjutton idag. Öppnar det och där ligger tre par kallingar och en snygg t-shirt, snyggare än någon jag haft tidigare, kalsongerna är också riktigt flotta, inget jag precis är van vid sen tidigare.
Tar en snabbdusch och jag nänns inte ta på mig dom nya kläderna utan det får bli dom gamla innan jag går upp till köket för att äta, Anna kommer ner och vi kollar vad det är för mat när Elsa kommer in med en bricka och förklarar att herrn ska äta på kontoret, vi kan konstatera att han inte synts till sen i morse.
- Avgassystemet ligger i maskinhallen och hoppas att kläderna var till belåtenhet, kan köra dom i maskinen om du vill skölja upp dom innan du har dom, men först måste du prova förstås, vi tar det så fort vi ätit, ska bli spännande, ursäkta att jag inte har kunnat baka någon tårta, jordgubbarna var slut.
- Det är lugnt, jag är fortfarande mätt efter den förra, säger jag och vi ler båda vid minnet.
Kläderna passar perfekt, även kalsongerna sitter bra, Anna testade genom att smeka mig utanpå och hon tog sig också en provslick, som hon sa och vi konstaterade att min kuk fick plats även i hårt tillstånd, vi stoppade in dom i maskinen med lite mjukmedel och bestämde att vi skulle ta en promenad ner till sjön, Anna tar ett par handdukar under armen, förhoppningsvis kunde vi ta ett nakenbad om det är tomt vilket det varit dom flesta kvällarna vi varit där den senaste tiden. Vi sitter länge vid sjön och Anna har börjat berätta om när hennes mor dog, men jag förstår att det är något hon inte vill prata om, kanske hon gör det någon gång, känns som när hon blir ledsen över något, då tystnar hon.
Jag frågar om det där som stod på paketet att hon fyller sjutton idag betyder något särskilt. Men hon säger att det blir en överraskning.
Som vanligt kryper jag ner i sängen runt halva tio och ligger och tänker över vad som hänt under dagen och vad som behöver hinnas med i morgon när Anna står i dörren, jag måste sätta mig upp. Där står hon en stund innan hon går fram mot sängen, jag tittar hela tiden på henne när hon närmar sig, hon har en tunn vit nästan genomskinlig bh och ett par minimala trosor i samma material. Jag ser hennes bröst och dom mörka vårtorna, fittans springa och dom små inre blygdläpparna samt den lilla hudfliken ovanför klittan. Hon kryper ner och lägger sig på rygg bredvid mig.
- Gillar du det du ser, frågar hon. Ikväll är jag sjutton och du måste förföra mig för att få ligga med mig, kyss mig, säger hon.
Jag böjer mig över henne och hon tar mitt huvud mellan sina händer och trycker sin mun mot min. Jag känner naturligtvis med handen på hennes bröst genom den nya bh’n, känns nästan som hon inte hade nån när hennes bröstvårtor svarar på min smekning. Anna vill naturligtvis att jag stoppar in en hand under också, försöker göra min hand så svettig som möjligt för att hon ska få rätt känsla. Jag gör allt enligt instruktionsboken för killar i yngre tonåren. Fumlar med knäppet bak men kan till min lättnad konstatera att det är den vanliga modellen med hyska och hake så det är inga problem att få upp den, ser till att bh’n hamnar alldeles under hennes haka när jag lite fumligt börjar smeka hennes bröst, flyttar min mun dit nu, smeker med handen och suger på hennes bröstvårtor för bästa effekt. Glider diskret ner med handen över hennes mage precis som att hon inte skulle märka det, handen smeker trosan och hon kniper naturligtvis ihop benen så jag inte kan komma emellan och få känna på hennes mus. Handen över resåren och in under, hon kniper om möjligt ihop benen hårdare nu, jag kysser henne intensivt så hon inte ska märka min hands försök att lirka in ett finger i hennes fittspringa, lyckas med långfingret glida in så jag har en rimlig chans att försöka trycka på den där knappen som får kvinnor att sära på sina ben, har Anna sagt. Hon är fuktig och börjar skruva sig under mig, måste andas ibland också så våra läppar skiljs åt i snabba flåsande sekunder. Hon ger upp nu och särar sina ben, jag byter instruktionsbok nu och tar den som jag läste i min mors tidning, inte en sån där med bantningstips på ena sidan och kakrecept på den andra utan en tidning för den moderna kvinnan. Flyttar mig snabbt ner mellan hennes ben och särar dom genom att helt enkelt lyfta hennes knän så hon ligger med uppdragna ben, ser att hon tittar nyfiket ner mellan och följer mina förehavande men när jag böjer mig fram och låter tungan glida in i hennes springa genom det tunna tyget, av hennes hala marinad insmorda blygdläppar då kan hon inte längre hålla sig, med ett djupt stönande sträcker hon upp kroppen i en båge. Hon inser kanske att nu är det slut på bantningen och kakrecepten, nu är hon den moderna kvinnan. Min tunga glider hämningslöst ända upp från hennes klitoris ner till hennes anus och tillbaka. Trycker med min tunga in tyget djupt in springan och pressar ihop hennes blygdläppar med mina tummar mot hennes skrev så tyget sitter fast innan jag med ett litet nafsande biter ihop om ett tygveck och drar lös det ur henne, hon rycker till häftigt och stönar högt av den sensuella känslan av mjukt kåtfuktigt, halt marinerat tyg som glider mot känslig hud.

Ann börjar åter skruva på sig och jag tror att hon tänker på den lilla asken med dom tunna silkiga trosorna hon har längst in i nedersta byrålådan, en liten ask men den rymmer flera av dom små onämnbara njutningsgivarna. Hon brukar ta med sig den till vår stuga, Blå Huset, så hänger hon upp några på en tvättställning i badrummet, hon vet vilka som är mina favoriter, sen när vi kanske älskat i sovrummet eller i duschen, så får jag välja ett par som hon tar på sig och har på kvällen under kjolen eller myskläderna, hon brukar bli tänd och då har hon berättat att hon kanske gnuggar in dom lite i hennes fuktiga springa så jag ska bli extra kåt. Hon lägger sig på rygg och drar upp och kniper ihop benen, jag ställer mig på knä och sätter mina händer på hennes knän och under hennes låtsasgenerade skratt tvingar jag isär hennes ben och demonstrativt sniffar jag mellan benen tills jag låter mig väl smaka av hennes fittas mjuka fukt. Ann kallar mig för hennes perversa älskling, men jag vet att hon gillar leken lika mycket. Doften av kvinnans fitta är den bästa parfymen för ett långt och lyckligt förhållande, säger hon ibland.

Jag tar tag i troslinningen och Anna sätter benen rakt upp när jag snabbt drar av henne dom. Hon sätter åter benen brett särade och uppdragna knän när jag böjer mig ner och söker hennes klitta med min tunga, låter mitt långfinger på högerhanden söka upp den där mjuka punkten det stod om i den där tidningen för den moderna kvinnan, jag tror att jag hittat den när Anna börjar trycka sin höft neråt mot mitt finger, fortsätter suga och slicka på hennes klitoris samtidigt dom jag söker hennes bröst med vänsterhanden. Anna låter väldigt mycket nu och kroppen rör sig hela tiden, slutar röra min tunga mot hennes klitoris, och hör henne besviket gnälla, väntar dock en kort stund innan jag till hennes tydliga tillfredställelse börjar igen, mitt långfinger smeker hela tiden, gör en liten cirklande rörelse nu och tar bort min mun från hennes fitta igen, hon har händerna hårt greppande madrassen nu, men lossar högerhanden när jag slutar slicka och trycker snabbt tillbaka mitt huvud. Greppar åter tag i madrassen och hennes kropp börjar skaka allt mer, hon fyller lungorna i små kippande andetag till bristningsgränsen, jag slutar åter slicka när jag känner att hennes kropp är spänd som en fiolsträng. Nu kommer explosionen, jag sätter åter min mun mot hennes fitta och sticker in tungan men hon sätter snabbt handen mot min panna och trycker bort mitt huvud, mitt finger fortsätter att pressa uppåt mot den där mjuka punkten och för andra gången öppnar hon munnen och med ett gutturalt gurglande skrik tillkännager hon sin njutning och jag vet att jag hoppades det skulle höras upp till den där perversa gubben på tredje våningen.
Anna ligger länge efter den utmattande orgasmen och jag har fortfarande mitt finger där inne i henne och smeker mjukt, hon tar bort min hand och vänder sig på sidan och drar upp benen, jag lägger mig sked med hennes sköna stjärt mot mig, böjer ner min hårda kuk och glider in i stjärtspringan, känner hennes hand när hon trycker den mjukt in så att jag glider ända in till botten, hon putar extra med stjärten och jag börjar sakta pumpa in i hennes sköna fitta tills jag tömmer mig i en långsamt avklingande orgasm.
Anna frågar apropå orgasm vart jag har lärt mig såna konster jag nyss använde och hon skrattar gott åt mitt svar. Hon säger att hon gärna skulle vilja uppleva det ingen men kanske inte varje gång.
Dagarna går och jag har börjat köra in traktorer för service till Maskincentralen och Anna kommer och hämtar mig om det inte är någon traktor som är klar att köra tillbaka och då passar vi på att kanske gå på nån restaurang med uteservering, Anna bjuder naturligtvis och hon njuter av maten. Jag är hennes brorson som jobbar hos dom, säger hon om någon kommer och hälsar, det är ingen här som vet att hon inte har någon bror och det är nog ingen på dom ställena vi går på som vet vem jag är, men en gång håller det på att gå åt skogen när en av mina klasskompisars farsa kommer fram, men han hälsar också på mig och säger att han hört av sin son att jag fått jobb på Säteriet. Jag ser att han vänder sig om och tittar med ett lite roat leende på mig när han går. Jag vet att det snackas om sommarjobbarna på Säteriet men Anna säger att hon skiter fullständigt i det, det ska dom skita i vad som händer där, det är bara avundsjuka och rena spekulationerna som driver dom. Dom vet ingenting alls, egentligen.
Carl-Hendrik fortsätter med sitt envisa bärande av dom halvbalar med kalvfoder vi har till kvigorna och tjurkalvarna i rummet intill stora ladugården, jag erbjuder mig att ställa dom på handkärran så han kan dra den in och slippa lyfta, men han envisas. Han har blivit allt rödbrusigare i ansiktet nu och Anna säger att det är för att han har en period och dricker för mycket. Jag har tagit mig an en traktor med skadat oljetråg och Anna berättade att det blev skadat när hennes man i fyllan körde ner i ett dike på väg från hans suparkompis som bor lite längre ner efter lilla vägen på baksidan av deras ställe, ner mot sjön. Det var en cementtrumma som tryckte in den. Carl-Hendrik hade blivit av med körkortet till slut men ändå kört onykter flera gånger innan Anna hade upptäckte det och helt sonika tagit bilnycklarna från honom, han hade protesterat naturligtvis, men upptäckt att han kunde smita iväg med traktorn i stället. Dom hade fått ta en av dom andra traktorerna och dra upp den och bogsera hem den och nu står den bara där, går väl inte att sälja, säger hon uppgivet.
- Inga problem att fixa det där, jag lossar tråget och om packningen inte är ok så skaffar vi en ny, riktar tråget och svetsar ihop det så blir det tätt. Då kan du sälja den eller låta din man vingla omkring på vägarna igen.
- Skulle tro han blev nöjd då va, nej då får du sälja den åt mig så kan du räkna med ett rejält arvode.
Det är snart bara en vecka kvar av mitt sommarjobb när det händer, Carl-Hendrik verkar ovanligt rödögd och högröd i ansiktet på morgonen och jag ser när han svingar upp höbalen på axeln för att bära in den till kalvarna, att han liksom sträcker upp kroppen i en båge och faller handlöst åt sidan med höbalen över huvudet, jag hör när hans huvud krossas mot cementgolvet. Ett ljud jag aldrig kommer att glömma, tittar upp och ser att en av mjölkerskorna står i dörren till foderhallen och våra blickar möts, hon ser fullständigt förskräckt ut, ambulansen kommer naturligtvis, men dom kan bara konstatera, polisen kommer och håller ett kort förhör och skriver en rapport, man kommer att göra en utredning om misstänkt brott men det blir naturligtvis en ren skrivbordsprodukt som avskrivs säger han.
Anna är mer lättad än bedrövad över att han dött och nu börjar naturligtvis en jobbig tid för henne att ta hand om allt. Det blir också lite kaotiskt när den som Carl-Hendrik sa var hans syster som bodde i Miami i verkligheten visade sig vara hans dotter och att det fanns ett testamente som i praktiken kanske skulle göra Anna ställd på bar backe.
Anna flydde till mitt rum varje kväll nu redan efter middagen för att bara få lugn. Ett par dar efter hans död sitter hon på sängen och säger att hon dödat honom, han har sen den där dagen jag var på stan efter att du fixat bilen inte tagit sin blodtrycksmedicin. Jag köpte flera burkar med olika tabletter av hälsopreparat och kollade vilka som var mest lika hans piller, han åt tre sorter som jag kunde byta ut mot piller som liknade dom. Så därför var det nog det som gjorde att han föll och slog ihjäl sig.
Jag hatade gubben och efter den här sommaren mer än någonsin, han har drivit mig till vansinne med sitt tjat om att jag vill knulla med alla jag möter och vilken slampa jag är.
- Kom, säger hon och tar min hand och vi går upp i huset till tredje våningen, hon öppnar dörren in till rummet där jag vet gubben bodde, det är en liten hall med två dörrar, den ena står på glänt och jag ser en säng så jag förstår att det är där han sovit. Anna öppnar den andra dörren, jag blir helt paff, väggarna är tapetserade med porrfilmer, hyllmeter efter hyllmeter, på ena sidan. På den andra står ett skrivbord och på väggen sitter det åtta monitorer. Anna slår på en brytare och monitorerna startar en efter en. Anna pekar på den som är rakt fram, den visar rummet jag sover i, även en monitor till höger visar rummet från en annan vinkel, en tredje maskinhallen och en fjärde hennes kontor i gårdshuset där hon satt när jag kom första gången, samt en på det lilla kontoret i maskinhallen, resten är attrapper eller ur funktion säger hon. Anna tittar på mig, hon är tårögd nu, förlåt mig, jag förstår om du hatar mig men jag kunde inte göra något annat, då hade han tagit tillbaka sitt vittnesmål att min mor försvann den där natten på båten och att min far låg och sov då.
Hon räcker mig en bok och öppnar den sista sidan och jag läser,
”Ta på dig den vita blusen och vita kjolen och gå ner i maskinhallen när han ligger på horan med skitiga händer och ställ dig bredbent över honom så han ser din fitta, ta med honom in på lilla kontoret och låt honom kladda på dig med hans skitiga händer, böj dej över skrivbordet och låt honom knulla dig. Lägg sedan dina kläder på skrivbordet”
- Den där skulle vi ha gjort igår senast, han var noga ned att jag gjorde som han sa. Nej läs där, säger hon och pekar.
”Slampor behöver bli knullade i röven då och då för att dom ska vara snälla, se till att han har kondom så han inte får aids, alla slampor har aids. Lägg kondomen på skrivbordet sen så jag får lukta på slampans rövhål.”
Konstigt nog känner jag nu lite tacksamhet att han tvingade mig att vara så fräck mot dig när du var här på anställningsintervju, han har aldrig tvingat mig visat upp min fitta på det sättet tidigare, jag tror att det var för att du var så ung och hand tände på det. Jag trodde du skulle hoppa ur traktorn och springa raka vägen hem när jag klev över dig i hytten.
Jag mår illa nu, Anna gråter fortfarande och frågar om jag vill polisanmäla henne, hon kan skjutsa in mig och anmäla sig själv också, säger hon.
Plötsligt känner jag mig väldigt vuxen.
- Vem skulle tjäna något på att polisanmäla, ingen, varken du eller jag, gubben är död och han dog en fullkomligt naturligt död i allas ögon, har någon gjort något fel, gråt inte mer, förresten vill du att vi förstör filmerna.
- Behövs inte, jag har raderat alla så fort han tittat på dom, jag märkta att han bara tittade en gång sedan skrev han datum och satte den i det här skåpet.
Hon öppnar ett plåtskåp som är halvfullt med kassetter med datum på, jag ser att det är sen två år tillbaka.
Anna slår av huvudbrytaren och vi går ner till köket, hon tar fram två ölflaskor och vi brer en macka och sitter tysta och äter innan vi går ner till mitt rum och gör oss klara för kvällen. Vi ligger en stund innan Anna börjar berätta.
- Min pappa hamnade i tråkigheter när han i god tro började finansiera ett företag som skulle börja sälja telefoner, men det visade sig ganska snart vara en fälla, för pengarna försvann och pappa blev anklagad för skattebedrägeri, skulderna knäckte honom och till slut var han tvungen att sälja allt vi ägde för att gå fri. Han och Carl-Hendrik hade en stor segelbåt tillsammans och för att inte kronofogden skulle ta den så sålde dom den till en dansk, villkoret var att den skulle levereras till Köpenhamn. Men något gick snett och allt slutade med en katastrof när min pappa blev åtalad för att ha dödat min mamma och kastat henne över bord utanför franska kusten. Carl-Hendrik gick i god och vittnade så min far blev friad, han betalade också skulderna, på ett villkor, att han fick gifta sig med mig. Pappa hade inget val, så jag offrade mig, för pappa skulle aldrig ha överlevt en fängelsedom. Och nu sitter jag här och har i alla år gjort vad han krävt. Förut brukade vi ta in på hotell och han tvingade mig att ragga i baren och ta med män upp på rummet, ibland två, tre stycken. Han hade alltid en svit så han kunde titta på slampan när hon blev knullad, genom nyckelhålet eller ibland helt öppet. En del män brydde sig inte bara dom fick sätta på mig.
Anna tystnar och ligger en stund med tårar i ögonen, jag kysser hennes kinder och till slut ler hon mot mig. Vet du vad, säger hon, jag vill att du gör med mig som du gjorde när jag hade dom där trosorna på.
- Ja men då vill jag att du har dom på också, säger jag.
- Gör det något att dom inte är tvättade, frågar hon.
- Desto bättre säger jag, det är precis så slampornas trosor ska va.
Anna springer in i tvättstugan och kommer tillbaka skrattande, iförd trosorna, jag hör att hon är lycklig nu
- Jag hittade inte bh´n, säger hon.
- Den hänger på sänglampan, jag satte i en svagare lampa också, nu när filmandet är över, men strunta i bh´n, förresten jag har bestämt jag fyller tjugonio idag, hoppas du inte tycker jag är för gammal.
Anna skrattar och rullar över och lägger sig mot mig och våra läppar möts och suger tag i varandra som blodiglar och våra tungor är som deras könsorgan som parar sig hela tiden
- Ta mig, säger Anna och rullar över på rygg, knulla din slampa så hon skriker när det går för henne. Ska jag tända lampan, frågar hon.
- Jag hittar nog ändå, slampor är jag expert på och nu är det slut på filmandet.

Ann rycker till i min famn och sätter sig upp hon har lyssnat på slutet av berättelsen helt tyst. Nu reser hon sig upp och går in i badrummet, kommer tillbaka med en liten hög trosor som hon lägger på sängen, vilka vill du att jag har på mig till i kväll, vi gratisluder och slampor vill alltid bli slickade i begagnade trosor vet du väl.
Jag väljer dom tunnaste trosorna och Ann säger att hon tar på dom när vi duschat, jag vet att det blir en liten kärleksstund i duschen innan, sen tar hon på sig trosorna.
Ann tänker att hon får jobba lite extra för att dom ska bli som hennes man älskar dom, blöta och hala, hon känner redan att hon blir lite upphetsad och tänker på den där träknoppen som sitter på dörren under diskbänken den ska få göra lite av jobbet, svårt att sluta bara när man väl börjat gnugga. Pär ville byta den när han hade installerat diskmaskinen men jag sa att den är en del av Blå Huset och absolut inte får röras. Kanske den går i arv till min dotter och sonhustru.

Rakel A´hrab

Status: Brons författare

Peitho var en grekisk gudinna som övertalade unga kvinnor att ha föräktenskapliga förbindelser för att lära sig njuta av sina kroppar innan dom ingick äktenskap.
Rakel A´hrab är medlem sedan 90.1 Rakel A´hrab har 15 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg