Publicerat
Kategori: Sexnoveller

Blå Huset X. – Bara Lekar.

Blå Huset X. – Bara Lekar.
Av Rakel A’hrab
Blå huset är en serie påhittade berättelser riktad till dig som har erfarenhet av ett sexliv och gärna läser om moget sex men även till unga människor som vill utvecklas och respekterar lagen om samtycke.
För att kunna följa handlingen bör du ha läst Blå Huset I-III.

Jag ser hennes hand när den glider in under bikinitrosans resår och ner mellan hennes ben, handen rör sig sakta när det ser ut som två fingrar böjer sig inåt och handen stannar där, fingrarna börjar röra sig ut och in. Handen glider upp och börjar en cirklande rörelse mot hennes klitta, rörelserna avtecknar sig under det tunna tyget, kåt av det hon ser på skärmen, bör det ha gjort hennes fingrar skönt hala nu.
Jag ligger bekvämt med ryggen mot min mans kropp mellan hans särade ben, den lilla kudden i grenen kan inte dölja att han har stånd. Hans händer över mina bröst som är hala av den flyktiga mjuka oljan han droppade på mina bröstvårtor och värmde mot handflatan. Det min man berättar är hur hans eftermiddag varit när han suttit i det lilla lusthuset i trädgården och sett vår granne Susanne sitta på altanen i bikini framför datorskärmen, hon arbetar med växtförädling och sitter ofta hemma och jobbar nu sen vi fått fiberanslutning som dom första i hela staden.
Vi, jag Ann och min man Per har haft en trekant med en tidigare kollega till mig men det är satt på paus nu efter att vi tror hon träffar en tandläkare som börjat på hennes jobb. Vi har sen några år tillbaka pratat till och från att försöka oss på en fyrkant med ett annat par. Tanken var att hitta några likasinnade från en annan ort och inte någon allt för nära där vi bor för att kunna vara diskreta.
Per berättar hur han har kommit hem före lunch idag fredag, tagit komptid när vädret varit så bra. Gjorde lite lunch och tagit en kopp kaffe med sig ut i lusthuset, fortsatt läsa den bok han läser, bekvämt tillbakalutad, med fördragna gardiner mot solen och dörren öppen sitter han i stolen när han ser att grannen Susanne sitter inne på altanen i grannhuset. Per fortsätter berätta medan jag blundar och njuter av hans lek med mina bröstvårtor.
- Jag ser att hon har en massa siffror på skärmen och rör hela tiden musen med handen, antagligen något tråkigt rutinjobb med sammanställning av odlingsresultat, hon verkar inte vara så särskild engagerad. Plötsligt ser jag hur bilden på skärmen ändras, det ser ut som hon bryter jobbet och tänker titta på något annat. Hon sätter på sig ett headset och startar en film verkar det som, lyfter upp armstöden och lutar tillbaka ryggstödet och lägger upp benen på tvärslån under bordet. Jag kan se att det börjar någon form av film på skärmen och plötsligt känner jag igen vinjetten från en av våra porrfilmer vi har, inte någon av dom bättre men vi har tittat på den några gånger. Det är den där med swingers som du gillade när vår tid med funderingar på att ha sex med ett annat par var som hetast.
Ser att Susanne har lagt handen mellan benen utanpå bikinitrosan medan hon kollar in scenen med kvinnorna sittande på dom höga barstolarna och männen står på knä mellan deras ben och påbörjar en rakprocedur trots att kvinnorna är helt slätrakade redan, som du brukade påpeka, också att det skulle vara äkta par på filmen som det stod på boxen, sa du alltid att du kunde se på hur dom agerade att det bara var porrskådisar.
Männen på filmen har ansat färdigt och dom böjer sig in mellan kvinnornas ben och börjar slicka deras fittor. Susanne verkar tända på scenen, jag ser att handen smeker utanpå trosan, männen reser sig upp och visar sina hårda kukar och kvinnorna vänder sig om och lutar sig framåt stödda på stolarna, männen ställer sig mellan deras särade ben och stöter in dom hårda stakarna, hon låter handen glida in under troslinningen nu, in mellan benen, långfingret och ringfingret rör sig ut och in innan handen glider upp till hennes klitta och börja en roterande rörelse. Hon tittar på skärmen där det är närbilder på hur männens kukar glider ut och in. Handen rör sig allt fortare och jag ser när det går för henne, låren spänns och vristerna sträcks ut samtidigt som hon sträcker upp kroppen i en liten båge, med huvudet böjt bakåt hör jag hur hon tömmer sina lungor i ett stönande fyllt av njutning. Paren på filmen gör som vanligt i porrfilmer när männen sprutar sin sperma på kvinnornas stjärtar och kvinnorna fejkar en orgasm. Susanne flyttar handen till datamusen och stoppar uppspelningen, jag kan inte låta bli att tänka på att nu blir den musen också lite kladdig. Bildskärmen återgår till dom tråkiga tabellerna, Susanne reser sig upp och försvinner in för att komma tillbaka efter några minuter och fortsätter arbeta. Jag måste erkänna att jag blev tänd på uppvisningen, inte på henne, Susanne har jag ju sett i bikini flera gånger, utan det upphetsande var att hon inte visste att jag såg henne i en sådan intim situation. Det eggade mig.
- Jag kan känna det genom kudden i min rygg att du blev tänd älskling, fast jag måste erkänna att jag blev också tänd av att höra dig beskriva det du såg, eftersom Susanne tittade på den där filmen så kanske dom är swingers och skulle vara intresserad av att bli med till stugan nån helg, fast då blir det inte som vi bestämde, att det skulle vara ett par från en annan ort. Känns ju lite jobbigt om det inte funkar och vi är grannar men vi får kanske bjuda på en grillning och känna dom på pulsen. Får börja prata lite mer med henne, men nu är jag nog mer intresserad av min nya leksak, du tänker fortfarande på det du såg känner jag mot min rygg, så koncentrera dig lite mer på din hustru nu och smek mina bröst när jag gör det skönt för mig så får du ta mig bakifrån sen, din favorit, hoppas du aldrig ledsnar på att se min stjärt när vi knullar.
På lördag ser jag att Susanne sitter ute på altanen så jag frågar henne om hon är ensam eller om gubben är hemma också och om dom kanske vill att vi tar en kopp kaffe eftersom det finns nybakade bullar. Hon berättar att Joel, som hennes man heter, inte kommer hem förrän till veckan på torsdag, men sen är han ledig och dom ska ha semester i tre veckor tillsammans. Hon kommer gärna på fika och hoppas att vi inte har något emot att hon bara har bikinin på eftersom hon tänkt ligga och sola på eftermiddagen.
- Självklart att det är okej med bara bikini, min man har bara shorts och jag tänkte precis som du ligga här och sola idag så jag byter om innan fikat till bikini också, min mamma var förbi med en laddning bullar i morse på väg till kolonistugan. Jag sätter på kaffet så är det fika om tio minuter.
Susanne och jag kan inte låta bli att skratta när vi ses på altanen och upptäcker att vi har exakt likadan bikini.
- Jag köpte den på Lindex i förrgår, säger hon, dom hade rea och sålde väl ut för att få plats med dom nya nu inför sommaren. Perfekt när man kan köpa trosa och bh för sig.
- Jag gick också förbi i torsdags, blev glad att jag äntligen hittade en snygg som passade både upptill och nertill, brukar aldrig hitta rätt storlek eftersom jag är lite bredare upptill.
- Samma här fast tvärt om, om byxan passar så sitter bh’n för löst eftersom jag är bred över höften.
- Nej, nu fikar vi, om det är okej för dig så kan vi kanske sola tillsammans, min man ska tvätta bilen på macken så jag vill gärna ha sällskap, säger jag.
- Men då föreslår jag att du kommer över till mig så ställer vi ut våra solsängar hos oss, ska bli trevligt, tänkte på att det är andra sommaren vi bor här nu och vi har nästan inte umgåtts, så det är dags att ändra det.
Per kommer ut och jag ser att han ler stort när han ser henne och mig i samma bikini, jag fattar inte vad det är med män, varför har han inte berättat att Susanne hade en likadan bikini som den jag köpte och mannekängade i för honom igår, före vår stund i sovrummet när han berättade om vad han varit med om på eftermiddagen, fast det är klart hans blickar var någon annanstans då men ibland kan man tro att män är blinda.
Jag sätter genast igång ett litet korsförhör av Susanne när vi parkerat oss på deras solsängar, ska bli intressant att vet mer om vilka dom är, att hon jobbar på Hushållningssällskapet med växtförädling vet vi ju men hennes man arbetar också inom samma bransch men är statligt anställd av jordbruksverket som utredare, därför reser han över hela Sverige och kontrollerar hur bönderna sköter sig och att dom statliga stöden fördelas så bra som möjligt, men när dom träffades jobbade dom på samma ställe. Jag berättar naturligtvis om oss och Pers jobb, vad jag gör vet hon ju redan eftersom hon suttit i tandläkarstolen där jag jobbar. Mest intresserad verkar hon vara av vår stuga och att mina föräldrar byggde den redan på femtiotalet som ett enkelt sommarhus men att det är ett fullt modernt nu med el och vatten och avlopp. Skulle nog hemskt gärna tillbringa en helg där med oss. Jag berättar att vi har en ö strax utanför i sjön som vi alltid lägger beslag på när vi badar, försöker lite diskret låta henne förstå att vi vanligtvis näckar där när vi är ensamma och Susanne nappar genast på kroken.
- Låter som ett ställe man kan näcka på då eller?
- Ja det bara blir så eftersom det inte är någon insyn direkt och vem vill ligga i blöta badkläder när man inte behöver.
- Joel skulle älska det, han är en riktig naturist, avskyr att ha kläder på när vi badar därför så har vi brukat åka till en camping på västkusten där det är textilfritt så att säga.
- Du menar inte att ni varit där utanför Falkenberg, där jag tillbringat så många somrar. Jag tror inte det är sant.
- Jovisst, vi var där i fjol i två veckor och ska dit igen om två veckor fast vi stannar bara en vecka, ska till Frankrike på en väninnas bröllop sen.
Konstaterar att det här gick ju nästan för lätt, men vill veta om hon och hennes man är öppna för mera, ett umgänge där vi har öppet sex med våra män eller om vi ska gå till att vi byter män med varandra, jag känner mig inte riktigt bekväm med ett partnerbyte direkt innan vi känner varandra bättre om ens då. Men att ha öppet sex i samma rum är okej och kan nog trigga till att man blir tänd.
Susanne blir allt mer öppen, speciellt efter ett par glas rosé och lite drinktilltugg. Hon berättar att det sliter på deras förhållande när Joel är borta allt mer och jag kan verkligen refererar till det så länge som Per varit borta i perioder. Dom har sen ett år tillbaka insett att dom aldrig kommer att kunna få barn men det är inte helt utrett vad som orsakar barnlösheten. Susanne tycker att dom hamnat i en återvändsgränd eller mer som att dom kört i diket och kommer inte upp. Joel jobbar alldeles för mycket, men i största hemlighet så berättar hon att han ska börja arbeta på Jordbruksverket som rådgivare till ministern, så dom kommer att behöva flytta senare i höst, allt är tillsvidare mycket hemligt men hon ger inte mycket för det när hon redan fått jobberbjudande av flera forskningsföretag.
Jag försöker komma henne lite mer inpå livet med att fråga om dom har par dom umgås med och hon berättar att här har dom nästan inga vänner, mycket beroende på arbetet men att dom umgåtts med ett par på nudistcampingen en hel del på somrarna. Jag vet inte hur jag ska tolka att dom umgåtts, menar hon intimt eller bara som vänner.
Susanne överraskar mig när hon plötsligt berättar att Joel när han började resa mycket ofta kom hem med sexleksaker han tyckte hon skulle använda när hon var ensam, men till slut fick hon honom att förstå att det är tiden när han är hemma dom måste ta tillvara och att det är honom hon vill ska vara hennes sexleksak. Att dom hittar på nya lekar i sängen, men det blir oftast inte av att dom gör något annorlunda. Jag bestämmer mig för att vara öppen och berätta lite om hur vi gör för att ha ett så bra sexliv som möjligt, Per har ju rest i många år så vi har nog genomgått alla faser innan vi bestämde oss för att ta tag i det och lösningen heter inte sexleksaker. I början så planerade jag ofta småromantiska stunder med ljus och mat, mycket romantiskt följt av lite smek och kel men efter ett tag så förstod jag att Per helt enkelt ville ha mycket sex och mindre känslor när vi varit åtskilda. Så jag fixade piga för barnen alltid första helgen, oftast mina eller Pers föräldrar och så åkte vi till vår stuga och knullade och var nakna i två tre dygn, sen var det som om vi hade utbytt kroppsvätskor och gnuggat våra kroppar mot varandra så vi åter luktade lika, kan man kanske säga. För efter det så kom känslorna in mer och mer och vi hade våra romantiska stunder, Per blev lugn och vi kände samhörighet. Så småningom hittade vi på olika saker vi gillade under dom där dagarna i stugan, mycket av sånt som Per tände på och jag också gillade. Vi börjar nästan alltid med att Per rakar mig och vi har första sexstunden. Per gillar att jag har nylonstrumpor med söm och nyligen upptäckte jag hans fascination för tights, alltså att jag har dom på utan trosor under, vi har börjat lyssna på sexnoveller och så har jag köpt en ny sorts vibrator som jag älskar, det är den första som verkligen funkar och ger mig otroliga orgasmer. Så mitt råd är att skippa det där typiskt kvinnliga med känslor och gå på det fysiska först så kommer resten av sig själv. Jag upptäckte själv att jag blev ofta lite mer och mer tänd ju närmare vi kom våra dagar i stugan, ibland så fick jag byta trosor på lunchen eller använda trosskydd till och med för att jag gick och tänkte på Per och vad vi skulle hitta på när vi kom dit. Nu har vi badtunna också som vi ofta använder. Susanne berättar att hon aldrig rakat sig men att hon sett på Joel att han kollar lite extra på kvinnorna som numera är rakade på campingen, Sanna och Robin dom umgås med där såg hon att dom bägge var rakade förra året och Joel hade frågat om dom också skulle göra det men hon känner sig lite generad och rädd att det skulle klia och bli rött, men hon har lovat att hon ska göra det någon gång.
- Om ni inte har något speciellt för er i midsommar så kanske ni ska hänga med till vår stuga, har vi tur så håller det här fina vädret i sig och då kan vi åka ut till badholmen och bada. Lite kallt i vattnet kanske än men sola kan man ju göra så får det bli bad i badtunnan, jag kan kanske se till att du får den där friseringen avklarad också så du är snygg när du kommer till campingen i Falkenberg, säger jag och lägger till ett leende för säkerhets skull, jag vet ju inte om hon är med på det.
- Vore jättekul, Joel kommer hem på torsdag och vi ska åka till campingen på söndag, så fredag och lördag är vi lediga men nu är jag intresserad av den där grejen du hade köpt som du sa var så skön, var köper man den?
- Kom så går vi in och kollar på datorn så kan du beställa där, tror jag har rabatt kvar sen jag köpte min. Det finns flera modeller så vi får kolla vilka som passar din…. fitta, säger jag med ett stort leende, det är nog vinet som har lättat på hämningarna nu.
Susanne är lite tveksamt när hon först tror att det är en vanlig vibrator men när jag förklarar hur den funkar vill hon gärna titta på min, jag tvekar först om jag ska ta den som Per använder, men min är nog lite finare och Susanne kanske har lättare att gilla den för att den faktiskt är snygg. Hon blir impad direkt av att den ser så elegant ut, ser att den finns i svart och röd också och bestämmer sig direkt för en svart, jag ser att det finns ett mail med en rabattkod som ger tio procent så vi bestämmer att jag tar den i mitt namn.
- Hoppas den har kommit till midsommar så kan du ta med den till stugan och överraska Joel, jag vet inte om jag kan hålla mig och det vore kul om vi kunde vara tillsammans så ni kan visa hur den ska användas om inte ni har något emot det förstås.
Jag håller på att tappa hakan när jag hör hennes ord men inser att det är jag som avslöjat mig och att Susanne lätt genomskådat vad jag säger, antagligen så är deras umgänget med paret på campingen inte bara som vänner utan dom kanske till och med byter partner. Det här måste jag berätta för Per, hoppas han inte tycker jag har lovat för mycket och att han inte är med på planerna, gick kanske lite för fort när Susanne föreslog att vi skulle ha sex tillsammans i samma rum. Men det känns trots allt lite pirrigt. Susanne tar mitt kontonummer och ska sätta in pengar.
Vi återvänder till våra solsängar och nu börjar vi planera midsommarmaten, sill måste vi ha för både Joel och Per vill ta en snaps, sen kanske en paj och lax, vi hoppar resten och gör en potatisgratäng och grillar karré'. Det måste absolut bli badtunna på torsdag och helst också på midsommarafton, även om vi åker och badar då, tycker Susanne, Joel älskar alla former av bad och gillar att umgås naken, säger hon.
Per kommer hem efter att ha tvättat bilen, han har tagit med en solstol och bytt om till shorts igen. Slår sig ner och öppnar en ölburk, tar en stor klunk den kalla ölen.
- Din fru har bjudit oss till erat fritidshus nästa helg, vi ska åka till Falkenberg på söndag så vi åker hem igen på lördag men Joel kommer hem på torsdag eftermiddag så vi kan komma redan då, hoppas vädret håller i sig eftersom Ann berättat att ni har en ö ni brukar åka ut till och bada, textilfritt, Joel älskar det, vi är ju alltid på den campingen din fru var med sina föräldrar när hon växte upp. Vi har säkert varit där tio år nu varje sommar. Sen hade ni ju badtunna också, har länge velat testa att bada i en sån och ni föredrar ju också att näcka. Joel och jag älskar att umgås med frisinnade människor.
Jag ser att Per tittar på Susanne när hon pratar, inte bara på hennes mun utan hans ögon kollar in det mesta på kroppen, jag förstår att han nog inte skulle ha något emot att se henne naken. Trots alla gånger vi varit på naturistcampingen med hundratals nakna kvinnor så verkar det som männen aldrig kan se sig mätta, utan spanar in kvinnornas kroppar hela livet.
Jag känner att Per inte alls har något emot en helg med Susanne och Joel, får berätta resten sen om Susannes förslag för honom, vi har ju pratat om att ha parsex ibland, men det var tidigare, innan Lena började umgås med oss i sängkammaren också, något vi bägge tyckt om, men nu har vi inte hört av henne sen hon skulle se om den nya tandläkaren dom hade anställt var intresserad av henne. Det var över ett halvår sedan så hon kanske fick napp där.
Pär och jag lämnar Susanne på hennes solsäng och går in för att börja med maten, vår dotter kommer hem så det blir antagligen den vanliga tvätten som ska tas hand om, alltid det första man får göra när man har tonåringar i huset, känner ibland att det är som ett hotell man driver där gästerna kommer vid olika tidpunkter och det är kompisar som sover över lite då och då. Har upptäckt att dom uppträder mer vuxet när vi inte är hemma, vår son har nästan aldrig kompisar hemma för det blir alltid stökigt då och han hatar att städa och vår dotter bor gärna borta så hon inte behöver laga mat själv, ganska praktiskt eftersom dom är så skötsamma i övrigt. Både mormor och farmor välkomnar dom gärna och förser dom med mat när vi är på landet. Sen dom blev tonåringar så är det efter viss övertalning dom följer med, har blivit lite bättre nu när vi har täckning på min mobil så dom kan hålla kontakt med kompisarna. Pers mobil han har i tjänsten är helt död där ute märkte vi direkt när han fick den för två år sedan.
Veckan går fort och det är redan torsdag och dags att packa för resan ut till stugan. Susanne säger att Joel är på väg hem och kommer nog i tretiden, vi räknar med att vara på väg senast fyra så badtunnan hinner bli varm före middagen. Har gjort en stor paj som det bara är att värma till middag, lite gravad lax före och kvällen är räddad, Susannes nya leksak har kommit så jag har vissa funderingar på hur vi ska göra det som hon föreslog men vi får nog se vad som händer ikväll.
Badtunnan är varm, Per och Joel får ta duschen ute vid badtunnan, den som får sitt vatten från bäcken en bit bort, inte varmt precis men sen har dom ju bara att hoppa i det varma vattnet så vi tycker inte synd om dom ett dugg. Jag och Susanne tar god tid på oss i badrummet när jag plockar fram rakgrejer och hon sätter sig på en pall i duschen, jag hjälper henne med trimmern först men sen rakar hon snabbt bort allt, jag visar henne hur hon ska undvika att bli röd genom att dra rakhyveln medhårs, sen när hon har rakat sig några gånger efter att det bara vuxit ut en stubb så kan hon vara mer oförsiktig och dra mothårs eftersom håret liksom anpassar sig och växer mer rakt ut när det är kort.
Susanne tittar en stund mellan benen och säger att hon hoppas Joel ska tycka om det. Jag övertygar henne om att han kommer att få svårt att hålla både ögonen och händerna borta, när jag rakade mig första gången blev Pär så tänd så han höll på att smälla av.
Vi duschar snabbt, tar varsitt badlakan runt kroppen och gör vår entre vid badtunnan, trots att jag varit på nudistställen sen jag var barn så känns det lite pirrigt att droppa handduken inför Joel och jag hör att Susanne fnittrar till när hon droppar handduken framför honom och han plötsligt ser hennes rakade mus, hans blick blir som fastnitad mellan hennes ben så min entre’ i badbaljan går helt obemärkt förbi, förutom för Per då som flyttar sig lite och lägger armen om mig när jag sätter mig ner, han har redan öppnat en öl åt mig. Joel verkar ha svårt att låta bli att inte flytta ner handen mellan hennes ben men blir överrumplad av Susanne som tar hans hand och sätter ner den mellan, med uppmaningen att känna efter om han gillar det. Joel sätter sig snabbt upp och jag förstår att hans mandom är blodfylld vid det här laget så han vill antagligen dölja hur det står till mellan benen. Susanne lutar sig bakåt och blundar när Joel smeker henne där nere men tar ganska snart bort hans hand.
- Nej nu får du ge mig en öl också, du kan ju inte sitta med handen mot min mus hela tiden, säger hon och skrattar, det är oartigt mot vårt värdfolk.
Per har köpt småflaskor med olika snapsar så han skickar runt den så vi får välja favorit, ölen och snapsen går lätt ner och vi börjar bli varma av både drickat och det varma vattnet, jag ser att Joel då och då smyger ner sin hand mellan Susannes ben när han tror att vi inte ser.
Det börjar bli dags att komma igång med maten så jag vill att dom fortsätter bada, så ska jag förbereda maten, Pär lägger in en par vedträn i kaminen och säger direkt att han hänger på. Vi lämnar våra gäster och jag ser att Joel och Susanne direkt vänder sig mot varandra när vi tar våra handdukar och går in.
Jag sätter på ugnen för att värma pajen och Per tar fram vinet och börjar duka, förrätten med laxen ska bara få lite sås en bit citron och en dillkvist så är vi strax klara. Per kollar mot badtunnan men våra gäster har troligtvis klivit ur och tar kanske en kall dusch i uteduschen, bäckvattnet är kallt men det är mycket vatten i slangen upp till källan som blir ganska varmt så här soliga dagar. Vi har inte klätt oss än och när dom kommer in så känns det naturligt att vi hoppar den proceduren och intar våra platser vid bordet, Susanne och Joel verkar vana vid att umgås nakna kände vi direkt, det är ju precis som på nudistcampingen naturligtvis. Vi är ju själva ofta nakna inne och med Lena blir det ofta en och annan nakenkväll både i storstugan och i sovrummet som sagt. Det är inte utan att jag känner att vi nog föredrar en samvaro med henne framför att umgås fyra, men det blir en ny erfarenhet att ta med sig. Maten bli uppäten till sista smulan och vi korkar upp en flaska vitt vin till, Susanne insisterar på att få duka av och då blir det hon och jag i köket, Per och Joel går till braskaminen och Per börjar tända en brasa medan Joel sätter sig i soffan och pratar med vinglaset i handen, han har tydligen blivit riktigt uppåt nu och jag tror faktiskt att den lilla friseringen har tänt honom, jag hör att han pratar om somrarna på nudistcampingen och hur mycket han gillar att vara ute i naturen. Per berättar att vi alltid lägger beslag på den lilla ön strax utanför och alltid har näckat där, det är bara ett äldre par som hunnit före oss ibland dit men numera så har vi alltid ön för oss själva.
Vi sitter runt rumsbordet, Joel och Susanne nära varandra i soffan, dom verkar nästan nykära och har svårt att inte röra varandra, Joel skulle nog gärna få ha ena handen mellan Susannes ben.
Vi dricker vin och berättar lite minnen från somrarna i Falkenberg, jag minns ju när vi bodde där som barn minst en vecka varje år och att vi bodde i tält innan dom byggde stugorna där, det var mycket primitivt men solen sken alltid på oss, inga regniga dagar bara sol.
Joel börjar gäspa först och det smittar snart av sig så vi dricker ur och avslutar dagen, Joel säger att han lovar att bada oavsett hur kallt det är och Per hänger på, så vi säger godnatt och ser fram emot att få se vem som är först i.
Vi ligger en stund och lyssnar till dom nyförälskades ljudliga kärleksstund, jag berättar för Per om Susannes förväntningar i morgon med luftvibratorn, att hon vill att vi ska ha parsex och visa när man använder den men att jag inte lovat något. Jag har en känsla av att vi båda saknar dom dagar vi umgåtts med Lena i huset och att det är enklare än med ett par, sen är Lena så lätt att umgås med, saknar faktiskt att röra vid hennes kropp och få njuta av lite kvinnligt sex. Att Per saknar henne har jag förstått ända sen hon lämnade oss i höstas.
Midsommar med stålande sol, klarblå himmel och matsäckskorgen packad för en hel dag på vår strand ute vid ön, kan det bli bättre. Jag tror att våra gäster verkligen fått en nytändning i kärlekslivet och att dom höll på rätt så länge inatt, Joel håller hela tiden en arm runt Susanne och stryker handen mot hennes kropp, det är hur tydligt som helst att han vill känna henne nära. Joel blir först i vattnet när han snabbt slänger av sig kläderna och rusar ut till det vi kallar badstenen och dyker ner, det är grunt ända fram och sen sluttar botten brant ner så det är riktigt djupt för att dyka berättade vi när båten gled in i viken där vi ankrar. Därifrån kan alla se båten så vet vi att dom som närmar sig inser att den lilla stranden är upptagen. Stora stenar skymmer oss där vi ligger så ingen behöver störas av våra nakna rumpor. Vi badar alla, eller doppar oss åtminstone, kaffet smakar bättre om man varit i vattnet en stund även om det är kallt än.
Vi njuter av solen och värmen, Susanne är riktigt i prattagen och berättar öppet om deras somrar som naturister, att dom faktiskt har haft parsex med sina vänner en längre tid men inte velat byta partners, vilket varit ett ömsesidigt val. Hon har tydligen invigt Joel i planerna med den nya leksaken när hon börjar prata om vad vi tänkt skulle hända ikväll i vårat sovrum, eller inne hos dom. Jag har ju berättat tidigare om hur vi ligger i sängen med kuddarna mot sänggaveln och jag i Pers famn eller Per i min, hon är väldigt nyfiken på om Joel skulle tycka om att bli smekt på bröstvårtorna, hon är själv väldigt känslig och älskar när han smeker dom och använder munnen men hon hade aldrig medvetet rört honom där. Igår ställde jag in en liten flaska olja på nattduksbordet i rummet ifall det skulle bli som vi planerat och att det blev i deras rum vi skulle vara, så vi skulle var förberedda. Nu berättar Susanne att dom hade gjort som vi igår, hon hade låtit Joel ligga i hennes famn och hon droppade olja på hans bröstvårtor, Joel hade reagerat direkt och fått världens hårdaste stånd, säger Susanne, Joel ser lite generad ut, men Susanne pratar oberört på, sen var det min tur och jävlar vad det rann till, så blöt och kåt var det länge sen jag var, vi knullade för fullt länge sen, hoppas vi inte störde. Vilken nytändning det blev för oss att träffa er och jag ser verkligen fram emot i kväll.
Ja, vad återstår att säga, nu var nivån satt och vi behöver verkligen inte fundera på vad som ska hända, Joel insisterar på badtunnan när vi kommer tillbaka och Susanne tycker vi ska vara nakna om det går, för som hon säger, när ska man vara naken om inte på midsommarafton.
Susanne har verkligen överraskat oss med sin frispråkighet och hon tar kommandot när vi har badat i tunnan och middagen är avslutad, då vill hon direkt att vi tar sovrummet och sängen i anspråk för den lektion vi lovat, så det får bli vårat rum eftersom vi har en king-size madrass nu utan delning i mitten. Redan nakna, så är vi snart klara för lektionen, Jag har visat Susanne hur hon ska starta och öka och minska vibratorn. Jag i Pers famn och Susanne i Joels, har garderat med en hopvikt liten handduk i männens skrev så vi ska slippa känna en hård kuk i ryggen när dom får stånd vilket jag såg Joel redan hade när Susanne la sig mellan hans ben. Nu tittar dom på oss, den lilla luftpuffaren i handen och Per droppar oljan på mina bröst innan han räcker över flaskan till Joel. Per är snart igång med sin sköna bröstmassage och mina bröstvårtor blir fort styva under hans vana händer. Joel kollar på Per och gör samma rörelser på Susannes bröst och hon börjar snart stöna högt. Känner när mina kramper i benen och hela nedre delen av kroppen kommer av Pers sköna smekningar och sätter den lilla vibratorns öppning mellan mina blygdläppar och glider ner för att smörja in den ordentligt, när jag känner öppningen omsluta min klitoris startar jag luftpuffaren och känner in rätt läge innan jag ökar två steg, låter den jobba ett tag samtidigt som jag söker hitta optimala känslan innan jag ökar ett steg till. Ser att Susanne följer mig i rörelserna och hon ger ifrån sig ett allt högre hummande, stönande ljud och hon ökar kraften ytterligare två steg och jag ser att hennes ben sträcks ut och vristerna sträcks. Vi följer hennes kroppsrörelser alla tre nu, hon vrider sig och låter allt högre, ökar snabbt två steg men när hon skriker till minskar hon ett steg och kroppen lyfts upp i en båge, hälarna i madrassen, Joel trycker ner hennes axlar samtidigt som hon ropar högt stönande svärord, kroppen landar mot sängen och hon andas häftigt, rycker bort luftpuffaren och vrider kroppen i en spasm. Jag ökar min ytterligare ett steg och känner hur jag glider in i den första fasen, benen och vristerna sträckta nu, kroppen börjar skaka och ilningarna kommer upp från mina tår in mot den sköna punkten, ökar ytterligare ett steg och nu strålar det ut sköna strömmar av obeskrivlig njutning i varje del av kroppen, stönar allt högre och rycker bort den med ett kort skrik. Tittar upp efter några sekunder och ser när Susanne sätter sig upp sträcker sig mot sängens fotgavel och ställer sig bredbent på alla fyra, Joel följer hennes rörelser och ställer sig mellan hennes ben, tar tag i sin hårda kuk och styr in den, greppar hennes höfter och juckar hårt. Susanne ropar högt vid varje stöt och uppmanar honom att knulla henne hårdare. Förstår att Per tittar på det knullande paret när jag känner hans hårda lem mot min rygg, Joel stönar högt och trycker sig mot Susannes kropp när han tömmer sin säd i henne, dom rullar åt sidan och lägger sig sked utmattade av det intensiva knullandet, jag sätter mig upp och vänder mig mot Per, tar bort handduken över hans hårda kuk och lägger den på hans mage, drar min stimulator mellan mina våta blygdläppar och sätter den lilla öppningen mot strängen på baksidan av hans ollon och startar den, ökar tre steg direkt. Per greppar den och jag böjer mig upp och suger in hans bröstvårtor i min mun, låter tungan leka med hans små vårtor så dom hårdnar, Per håller stimulatorn mot den känsliga punkten och ökar två steg, jag känner att han är på väg och sätter mig upp med högra handen kupad framför ollonet och fångar upp strålen när den kommer, den rinner ner på handduken i tre pumpande utlösningar. Per lutar sig bakåt mot kuddarna och ligger avslappnat och njuter av utlösningens lugn. Susanne och Joel har tittat på när Per använde luftpuffaren och jag ser att Susanne tittar på Joel med ett leende. Jag känner att det skulle vara skönt att få njuta ytterligare en gång av dom sköna puffarna så jag viker ihop handduken och kastar den på golvet, det dröjer nog innan Per får stånd igen så liggande mellan hans ben och med hans händer smekande mina bröstvårtor så kommer jag en gång till, Susanne har följt mitt exempel och vi kommer nästan samtidigt.
När vi är färdiga i badrummet efter den sköna stunden och har virat badlakanen runt våra kroppar går vi ut i huset men hittar inte killarna förrän jag ser att det ryker från badtunnan och vi går ut i den ljusa natten, där sitter två leende män med varsin öl och en flaska vitt i en ishink samt två glas. Per slänger in ved i kaminen. Vattnet är nästan bara ljummet när vi droppar handdukarna och kliver i och får varsitt glas vitt. Joel lägger handen på Susannes lår och låter den glida in mellan hennes ben men hon stoppar honom inte utan låter den vara där, tar emot glaset och vi skålar för sommaren. Vi känner när vattnet blir allt varmare och luften är fortfarande varm.
Susanne konstaterar att allt skönt har ett slut och eftersom dom måste åka ganska tidigt på söndag till Falkenberg och sen Frankrike, måste det vara packat och klart till bröllopet. Långklänning, kostym och allt till det, så nu säger dom tack och god natt, vi ses imorgon.
Vi sitter kvar och jag känner åter att det här med parsex är nog inte vad vi vill ha, kanske om vi hade varit yngre, jag berättar för Per vad Susanne berättade för mig i förtroende att dom kommer att flytta i höst till Stockholm och jag upplever det som att han blev lättad. Tror att vi nog har kommit till en punkt i livet då vi blir ett strävsamt par som nöjer oss med att vara ensamma i sovrummet. Fast på den punkten anar jag inte vad som komma skall.
Susanne och Joel gör inte som dom sa och sover, vi hör tydligt deras aktiviteter, den lilla luftpuffaren går varm och båda låter en hel del. Vi somnar dock snabbt trots deras ljudliga sex.
Frukost och våra gäster verkar ganska trötta, tycker det är ganska skönt när dom åker. Vi känner båda att att det inte var en bra idé, men nu vet vi det, vi tycker nog att den bästa tiden varit med Lena, jag måste erkänna att jag saknar henne och att Per gör det, det vet jag.
Vi dukar av och Per gör rent i badtunnan, lite lättare nu när vi har vattnet från bäcken. Det ringer i min mobil precis när vi planerar att ta båten till ön för en baddag. Mitt hjärta hoppar till när jag ser att det står Lenas namn på displayen.
- Hej, Lena, det var länge sen.
- Alldeles för länge, är ni i stugan, kan jag få komma, är ni ensamma. Jag håller på att bli tokig, somnade framför teven igår klockan nio på midsommarafton. Allt känns hopplöst.
- Kom hit då så får vi muntra upp dig, vi har saknat dig, du är välkommen, ta gärna med dig något ur din låda, du vet, så kan vi muntra upp Per också, han har saknat våra lekar.
- Kan man få beställa en liten frisering, eller det blir nog en stor förresten, jag har inte rakat mig på flera månader.
- Det tror jag nog att Per gör med glädje, helt gratis.
- GRATIS, det ska inte vara gratis, jag vill absolut betala fullt pris, hälsa honom det.
- Du är välkommen.
- Tack, jag är där om en timme.
Ser på Per att han skiner upp när jag berättar att det var Lena och att hon vill beställa en rakning och att det absolut ska vara fullt pris. Vi ändrar våra planer och förbereder en lunch istället, finns en del av midsommarmaten kvar.
Lena kommer instormande och ger oss en riktigt lång kram, kramar nog Per lite extra eller är det Per som kramar henne extra, svårt att säga. Lena brukar ju alltid vara så kuksugen när hon kommer, brukar Per skämtsamt säga, men om hon har träffat den nya tandläkaren så borde hon väl vara tillfredsställd på den punkten. Lena vill naturligtvis bli friserad på en gång men vi tycker att hon får berätta vad som hänt sen sist medan vi äter lunch, berättar gör hon verkligen.
- Som ni vet så började det ju en ny tandläkare på kliniken i januari, hon…
- HON, säger Per och jag i mun på varandra, var det inte en man.
- Nej det var en kvinna, i min ålder, eller ja, något yngre. I början var allt okej, tyckte att hon verkade lite intresserad, men kände ändå inte några riktiga vibbar. Det var på vippen att jag låtit henne bo hos mig eftersom hon som hon sa inte hittat någon lägenhet, vilket jag tyckte var lite konstigt eftersom det inte är någon brist precis. Men hon fick hyra ett rum av en kollega som hade ett uthyrningsrum. Vi träffades iallafall efter ett tag och hon frågade direkt om jag kunde låna henne lite pengar, för som hon sa att hon hade dubbla hyror nu eftersom det var tre månaders uppsägningstid på den gamla lägenheten, jag skulle få tillbaka så fort hon kunde. Jag bjöd på middag och det visade sig att vi hade ett gemensamt intresse, att jag samlade på gamla vigselringar, hon som hon sa i alla fall, samlade också på smycken och ringar och jag visade henne min samling. Det verkade oskyldigt och hon lät som hon kunde en hel del om värdet på guld och sånt. Kände efterhand kvällen gick att hon nog inte var intresserad av mer än en mer ytlig vänskap och kvällen slutade plötsligt när jag varit på toa och hon stod i hallen påklädd och bad om ursäkt men hon måste gå, utan någon egentlig förklaring. Snopet stod jag kvar och kände mig lurad på något vis. Vi hade olika arbetstider tiden efter och sågs inte på några veckor. Plötsligt en dag när jag kom till jobbet så fick jag reda på att hon hade fått sparken, jag visste ju att det pratats om att det försvann läkemedel i förrådet, trots att det var låst och bara några få hade nyckel även att det inte hade stämt i kassan också några gånger. Hon hade blivit ertappad när hon jourjobbade en lördag och det visade sig att hon hade en nyckel dit som hon lyckats göra eftersom det tydligen gick att avläsa hur den skulle se ut på nån bokstav och siffror som stod på nyckel. Jag vet inte hur det fungerar men tydligen så hade hon lyckats få han som har klackbaren i köpcentret att göra en trots att det tydligen inte skulle var tillåtet. I alla fal så visade det sig att det var många hon lånat pengar av och inte betalat tillbaka. Hon fick tydligen inte hyra lägenhet heller för hon hade massor av betalningsanmärkningar och skulder hos kronofogden. Hon var spelmissbrukare, men det värsta var och nu ska ni få höra. När jag kom hem från jobbet den dan så tog jag fram skrinet med min guldsamling ur byrålådan och fick en chock när jag öppnade det och upptäckte att dom mest värdefulla ringarna och mormors brosch var borta, min mammas vigselring och den tjocka ringen efter mormorsmor. Hon hade alltså lyckats sno dom, antagligen när jag var på toa. Jag gjorde ju en polisanmälan och kontaktade flera pantbanker och guldsmeder, det visade sig att hon tydligen skickat dom till en pantbank i Uppsala, det enda jag kunde göra var att åka dit och köpa tillbaka dom. Så nu har jag fått skippa planerna på en utlandsresa i höst och mitt sparkonto är verkligen inte vad det var. Kommer enligt polisen aldrig få tillbaka några pengar, hon var tydligen skyldig skattepengar och flera banker hon lyckats låna av så dom är borta. Nu får jag vara hemma i stan på semestern och nån resa blir det inte.
- Kom hit och bo här då, du får mat och husrum och trevligt sällskap om du hjälper oss med att bygga en ny vedbod, vi är så glada att ha dig här.
Jag ser att Lena skiner upp direkt och tackar mer än gärna ja till erbjudandet, vi bestämmer att hon och jag åker i hennes bil till stugan nästa fredag eftersom Pär måste åka hit och ta emot leveransen av material till vedbodsbygget före klockan två. Han har beställt allt efter en ritning i en tidning så allt är färdigt för byggstart på lördag, det var bara takpannorna som inte fanns tydligen.
Men nu är Lena otålig att få bli friserad, märkte att hon suttit och skruvat sig ett tag så jag tror att hon nog suttit i bilen på väg hit och kåtat upp sig nu när det här med nya tandläkaren inte vart nån hit och när hon tänkt på Pers frisering och betalningen, hon är nog rejält blöt i trosorna om jag känner henne rätt. Mycket riktigt, Lena är riktigt sugen nu och jag känner henne så hon vill naturligtvis att Per knullar henne efter rakningen, efter att han tagit betalt på sitt vanliga sätt alltså. Lena går in i gästrummet och kommer ut naken och går in i duschen, jag har bett Per att han ska ansa mig också eftersom det är lite stubbigt så jag följer lenas exempel. Nyduschade och klara för rakning sitter vi i dom vanliga korgstolarna tillbakalutade och Per har ordnat med handdukar, vatten och rakgrejer. Jag föreslår att han börjar med Lena och hon protesterar inte. Per måste använda min trimmer rejält innan han kan stryka på gel och börja dra med hyveln. Lena har svårt att sitta stilla under hans smekande handrörelser och det verkar svårt för henne att inte komma direkt, men hon andas djupt och motstår ända tills Per lägger hyveln åt sidan, lägger handduken mot hennes skrev och sen böjer sig in mellan hennes ben och låter tungan och läpparna undersöka resultatet, Lena formligen exploderar när han suger in hennes klitta i munnen, benen skakar och hon håller krampaktigt i armstöden böjer huvudet bakåt och tömmer sina lungor i ett stönande kåtskrik, åter låter hennes sköna orgasmljud i Blå Huset.
Per vänder sig mot mig när Lena slappnar av och börjar andas lugnt igen, han stryker ett tunt lager av gelen och drar snabbt några säkra drag, jag blir som vanligt upphetsad när han rör vid mig men när han torkat av och böjer sig fram sätter jag handen mot hans panna och säger att Lena nog är sugen på hans sköna kuk. Lena förstår vad som väntar och vänder sig snabbt om och ställer sig på knä på sitsen och med händerna på ryggstödet visar hon sin stjärt mot oss, Per reser sig snabbt och låter sin kuk glida ner i stjärtspringan och trycker in den under Lenas njutningsfulla stönande. Han fattar om hennes höfter och borrar henne full i långsamma juck, jag låter min hand glida in mellan mina ben och smeker mej själv långsamt, plötsligt är jag tillbaka i mitt flickrum, det är söndag morgon och jag har legat i sängen och hört mina föräldrar låsa dörren för att gå på sin förmiddagspromenad, min bror är på en av alla dessa ändlösa fotbollscuper, så jag är ensam i huset åtminstone en timme till. Känner i värmen under täcket hur min sjuttonåriga kropp pockar på lusten att smeka mig själv men det har blivit lite för många gånger nu, känner lite skam trots att jag vet att man inte ska känna så, ”flickor gör inte sånt”, drömde nyss precis innan jag vaknade att två händer smekte min kropp mjukt och någon kysste min mun när jag kände en hand mjukt glida in mellan mina ben och smekte mig skönt, inte som mina pojkvänner gjör, klumpigt och okänsligt, när jag förstår att det är min egen hand där nere. Håller den lilla tygapan som alltid är med mig i sängen med högra handen om dess huvud, apans plastnos tryckt mot min mage och vänstra handen om apans kropp, fötterna uppåt, den busiga apan kryper med huvudet ner mellan mina ben, nosen trycker in där jag är som känsligast och glider emot och ner ytterligare mellan. Kan inte stå emot när den letar sig in mellan blygdläpparna och blir så där hal och skön när den åter trycker sig mot den känsliga, sköna punkten, den vrider lite på nosen så dess näbb vickar min klitoris, den styr min kropp nu. Vart kommer allt pirr ifrån som fyller kroppen, det bara vill ut och jag vet att när apans sköna nos fått leka med mina känslor så kommer lugnet tillbaka. Vill inte att den ska ha bråttom, att dra ut på njutningen ger en skönare känsla när allt det sköna kommer. Det börjar bli torrt igen så apan glider åter ner och fyller på av allt det där hala, blir nästan för skönt nu så jag hindrar den från att komma mot, väntar på att pirret ska minska innan den åter trycker sig in. Bröstvårtorna styva när jag sakta gungar med kroppen så dom gnids mot täcket, sköna ilningar som skjuter ner mellan mina ben och får musklerna att krampa. Är nästan där nu när jag åter hindrar apan från att nudda mig, räknar till tio sakta innan den hårt åter trycker sig i en rullande rörelse. Min kropp gungar nu i en vågrörelse av njutning, kniper ihop benen om apan och brösten gnuggar mot täcket så att vårtorna rullar mot tyget, finns ingen återvändo nu, kan inte längre hindra den lilla apans lek med min kropp, när mina lungor fyllda med luft i en sista ansträngning håller den absolut stilla och känner den brusande vågen närmar sig innan mina lungor kommer att explodera i ett högt stönande, behöver inte hålla igen nu när jag är ensam i huset.
När Per hårt trycker sig mot Lenas stjärt och det där kladdiga sköna ljudet hörs öppnar jag ögonen och ser dom två varma svettiga kropparna allt högljuddare stönande röra sig mot varandra, fingret gnuggar blött av kåtsaft omedvetet mellan mina blygdläppar tryckt mot klittan, då jag inte kan hindra impulsen, jag reser mig upp och ställer mig bredbent gränslande Pers ben från sidan, trycker mitt blöta skrev mot hans baklår och med händerna om hans kropp gnuggar jag min kropp hårt mot honom, Per är på väg att komma och jag hör Lenas stönande, hon har handen mellan benen och smeker sig själv intensivt nu. När Per trycker sig hårt mot Lenas stjärt och tömmer sin säd i henne då kan jag känna den hårda strålen träffa mig där inne också, vi kommer alla tre och det låter verkligen om oss.
Nu är allt som vanligt igen i Blå Huset och det känns skönt, en sak kan vi vara säkra på och det är att när man bor i Blå Huset blir man kåt och det blir mycket knullande.

Vi börjar förbereda arbetet med vedboden med att gräva sex gropar för dom stenar som ska vara under huset, Per har fixat stenarna så vi kan lägga grus under och se till at dom är lika höga, arbetet är svettigt trots att vi bara har bikini på oss, Per är sexigt klädd i snickarshorts och både jag och Lena tycker han är urläckert manlig. Klockan börjar bli fram mot fem när den sista stenen är på plats, vi har tagit paus och druckit öl en par gånger men nu är det dags att duscha av våra svettiga kroppar. Jag visar Lena den nya duschen vid badtunnan där vattnet kommer från bäcken, berättar att det är tillräckligt med ljummet vatten i slangen så man kan duscha åtminstone en person innan det bli kallt. Lena föreslår att vi duschar tillsammans så Per får visa sin manlighet och duscha kallt sedan. Vi tar av oss bikinibehån och trosorna, håller dom i handen när vi ställer oss mitt för varandra när jag vrider på kranen och låter vattnet rinna mellan våra kroppar, sköljer samtidigt bikinin innan vi släpper den på golvet och snurrar runt ett varv, åter stående bröst mot bröst, håller vi om varandra med handflatorna mot varandras stjärtar, jag vrider lite lätt på kroppen och jag känner Lenas fitta mot min, vattnet börjar bli kallare nu så våra bröstvårtor styvnar när jag böjer mig lite bakåt, dom snuddar smeksamt mot varandra, det pirrar mellan benen och jag känner att jag längtat efter Lenas kropp. Nu är vattnet kallt och jag vrider av kranen, vi står stilla, rör oss lite mjukt mot varandra när våra läppar möts och tungorna börjar en parningslek i munnen, ögonen slutna, våra höfter hoptryckta under ett mjukt gungande, känner att det är fuktigt, inte av vattnet utan halare, en skön hal vätska förenar oss. Förtrollningen bryts när vattnet sätts på och vi hör Per harkla sig, han har stått och tittat på oss men vi ser genast att han inte är oberörd på den hårda saken som pekar fram mellan hans ben. Vi skrattar och tar varsin handduk från torkställningen vid badtunnan och torkar oss medan vi tittar på Per när han står i den kalla duschen, hans mandom slokar betänkligt och vi tar snabbt våra handdukar och börjar torka av hans kropp, jag torkar hans rygg medan Lena tar sig an framsidan, märker när hon står på knä och frotterar in en viss kroppsdel och sen stoppar in den i munnen att Per stönar högt men Lena avbryter och jag tar tag om hans nu hårda kuk och leder honom in i huset till vårt sovrum, jag tvekar inte utan visar honom att jag vill han ska lägga sig på rygg på sängen. Lena som naturligtvis är sugen på hans kuk gränslar honom och låter den fylla hennes helt till botten, jag ställer mig gränsle över hans huvud och ser när min fitta är mitt för hans mun. Vända mot varandra böjer jag mig fram och låter mina läppar omsluta hennes, våra tungors lek fortsätter där den blev avbruten. Lena gungar mjukt mot Per och jag känner hans tunga mot min klitta, hans ansikte är insmort av min kåtsaft när Lena sätter sig rakt upp och börjar stöta hans kuk hårt in, jag märker när det går för Per och Lena har handen mellan sina ben och gnider sin klitta, när jag känner Pers tunga glida från min anusrosett till min klitta då kommer jag, Lena böjer sig bakåt och gnuggar hårt nu när hon exploderar i ett högt stönade rop. Vi rullar bägge av Per på varsin sida, Lena med handen mellan benen för att inte läcka på sängen när Per tömt sig i henne, skrattet kommer samtidigt när vi ser Pär ligga där flämtande, svettig med ansiktet täckt av min fittsaft och hans skrev av Lenas, kuken slak mot kroppen. Det är det här vi gillar alla tre, vi känner att det kommer att bli en fantastiskt skön tid i huset med Lena, som vi bägge älskar och som Per säger, en mer kuksugen bi får man leta efter.
Dagarna går inte nog fort innan vi får semester. Våra barn som kommer att bo hemma en del, vi har mat i frysen och vi har sett till att kylskåpet är välfyllt innan vi ska åka.
Äntligen fredag och Per åker till huset klockan tio för att ta emot materielleveransen från bygghandeln och jag väntar på att Lena ska komma så vi kan åka.
Vi är snabbt igång med bygget av den nya vedboden och det är verkligen en fördel att vara tre, Lena är en hejare på att planerare, hon och Per mäter och räknar snart ut vinklar och jag sågar och lägger upp materialet som snabbt hamnar på plats. När pappen som ligger under tegelpannorna spikas så tävlar Lena och jag vem som är snabbast, vi slår oss på fingrarna och svettas i solen, det är bara bikinitrosorna på nu och vi är bruna. Per ringer bygghandeln och får reda på att tegelpannorna har kommit så han vill åka in ensam så han kan ta alla pannorna i bilen och slippa låna släpvagn som måste återlämnas. Lena vinner spiktävlingen med tio spikar och vi plockar ihop verktygen och går till vår dusch vid badtunnan, det har blivit en vana nu att vi duschar där och lika ofta avslutar vi i sovrummet. Per älskar att titta på när vi duschar och vi ser alltid till att kåta upp honom. Nu är det första gången vi duschar utan att han är här och det känns lite konstigt, vi har aldrig haft sex utan honom men vi vill ändå kunna ha en skön stund i vår dusch för vi behöver skölja av våra svettiga kroppar, så vi gör som vi gjort alla gånger men vi kysser inte varandra utan när vi torkat av oss så tar jag Lenas hand och vi går in i vårt sovrum, Lena sover också där men tar alltid med sitt täcke in i gästrummet så om någon skulle komma överraskande så behöver ingen fundera över om vi sover tillsammans alla tre. I sovrummet tar jag datorn från sängbordet och lägger den på sängen, Lena vet vad vi ska göra, titta på videon med dom två kvinnorna som lägger sig på en säng med den ena kvinnan på rygg, benen uppvikta mot kroppen och håller dom så mot kroppen med händerna i knävecken medan den andra kvinnan sätter sig bredbent över hennes blottade stjärt som en jockey som rider, deras fittor är placerade med springan precis mitt för varandra, som en enda lång fitta med två öppningar för mannen att köra in sin kuk. Vi tittar noga och ser när mannen ställer sig på en rund kudde precis som den vi har vid brasan, en puff alltså. Han håller handen om sin kuk och låter den glida mellan kvinnornas fittor upp och ner innan han omväxlande stöter den in och ut. Jag slår av och lägger tillbaka datorn, vi tittar på varandra, vi har funderat på om det skulle fungera att göra så och om vi klarar det. Lena tvekar inte när hon rullar över på rygg och drar upp sina ben och greppar knävecken jag böjer mig över henne och kollar mellan våra kroppar när jag placerar mig mot Lenas kropp, våra kroppar kommer nära varandra och jag kan lägga min fitta mot Lenas med springan i en rak linje med Lenas, kollar att min klitta möter hennes, rör mig lite gungande och känner när våra blygdläppar möts, tittar ner och ser att Lenas ögon är lika fuktigt blanka som mina, rör åter min kropp lugnt i en cirklande rörelse och känner när våra fittor smeks mot varandra, har svårt att inte fortsätta den sköna rörelsen när jag åter möter Lenas blick, vi är ihopkopplade nu, känslan där våra kroppars skönaste punkt är, är som en nu, den går rakt genom våra blickar och tillbaka ner igen dit. Ingenting kan stoppa det som händer, allt måste ut, känner tydligt Lenas klitta, stor som en böna, som ett litet ollon mellan hennes blygdläppar mot min lilla, skönt kladdigt av våra blandade kåta marinader. Rider hårt nu, känner målsnöret närma sig, ögonen, blicken, kåtheten, lungorna fyllda efter några kippande korta andetag, stopp nu, stilla, koncentration innan dammen brister och det varma mjuka strömmar genom våra kroppar och fyller varje del, snabb ritt nu, lungorna töms i ett unisont hest stönande. Upploppet, ljudet, tystnade allt övergår i njutningens efterspel, kroppen ryser av den bakrusiga endorfinkicken, rullar åt sidan och lägger mig i fosterställning, känner att jag ångrar ingenting, Per ska få veta att jag legat med Lena när han inte är med. Lena sträcker sina domnade ben och vrider sin kropp mot mig och kryper ihop, vi ligger bägge och tittar på varandra när vi efter en stund hör att Per kommer in på gården. Bildörren stängs och han kommer in och jag ropar att vi är i sovrummet. Han stannar innanför dörren och tittar på dom två nakna stjärtarna vända mot honom och vi förstår att han har fattat att vi legat här och haft sex med varandra. Per har aldrig frågat om jag legat med Lena när han varit borta så nu kanske han tror att vi gjort det tidigare också, jag vill berätta för honom men inser att det är fel tillfälle, skulle inte bli trovärdigt antagligen, när vi ligger så här nakna och blanka mellan benen av savandet. Istället säger jag till honom att han ska ta av sig kläderna och gå ut till kaminen och hämtar den runda puffen. Per förstår direkt vad som ska hända, han har ju sett videon några gånger eftersom jag har snöat in på den här grejen med dubbelfittan som vi kallar det, den längsta fittan Per någonsin kommer att få se, och knulla, har jag sagt till honom, men det var ju bara om Lena skulle komma tillbaka till oss.
Jag måttar min kropp då min stjärt ska ligga precis på sängkanten när jag lägger mig och drar upp benen, Lena placerar sig över mig och är lika noga att hon placerar sig precis så vi kan erbjuda Per den bästa synen när han kommer med puffen. Jag ser att han redan har stånd när han återvänder, han stannar till och kollar och jag tycker att hans hårda kuk blir ytterligare lite större vid anblicken. Han överraskar oss när han ställer sig på knä och vi känner hans tunga mellan våra kroppar, precis där vår klitta möts, känslan när han tvingar in sin tunga mellan våra fittor och rör den ut och in gör oss allt kåtare, ser Lenas ögon som blir allt blankare och fuktiga nu, hans tunga vandrar vidare mellan Lenas stjärt och anus till min, läpparna nafsande och tungans smeksamt mot den känsliga huden runt anusrosetten, får oss att flämtande stöna njutningsfullt. Vi hör när han drar fram puffen och ställer sig på knä, hans ollon glider lätt in mellan våra kroppar när han mjukt juckar och gnider mot och trycker isär våra klittor, hans kuk vandrar upp och ner mellan Lenas och min fitta, pressar lätt mot den lilla öppningen mitt i anusrosetten och vi flämtar allt mer när hans kuk omväxlande glider in i våra fittor, Per börjar låta allt mer och han trycker in sin kuk i Lena när den första kaskaden kommer men med ett hårt grepp om kukroten hejdar han flödet när han snabbt flyttar till min fitta och stöter in den samtidigt som han lossar greppet om kukroten och tömmer det andra och tredje sprutet i min, känner när han glider mellan våra fittor att han sölat på vägen, det känns allt kladdigare när han trycker in den slaknande kuken mot där våra klittor möts. Per rör sin kuk mot några gånger innan han backar helt och sätter sig på golvet. Lena börjar nu röra sig i en gungande rörelse och vi spräcker åter målsnöret när vi får vår andra orgasm i den här fantastiskt sköna leken. Vi ligger precis som tidigare en stund på sängen innan Per reser sig från golvet där han lutad mot puffen tittat på sina kvinnor.
Per tycker vi kan hoppa i badtunnan en stund eftersom den har stått med vatten hela dagen i solen, så får vi hjälpas åt att lasta ur takpannorna ur bilen sedan innan vi äter.
Grillad karré, rödvin och potatissallad i den ljumma sommarkvällen, vi ska lägga taket i morgon och planerar en taklagsfest på kvällen.
Vi ligger alla tre i sängen, Per har hamnat i mitten nu eftersom han sällan går upp på natten och så kan vi pilla lite på honom om vi vill. Jag berättar att det var första gången som vi hade sex bara Lena och jag ensamma, det var inte meningen men vi kunde inte låta bli. Per tycker att det inte har någon betydelse bara han blir tillfredsställd så jag frågar honom vad han tycker vi ska hitta på för lekar till festen imorgon. Orgasmtävling, långfitta och nylonsex, tycker han är skönast och mest eggande. Lena och jag har redan lagt in det i schemat för dom nästa dagarna samt att vi har varit och köpt supertunna tights när Lena och jag åkte hem en förmiddag för att hämta posten, eftersom Lena älskar när Per slickar henne, speciellt hennes anus, genom det tunna tyget. Nu har vi även börjat med en längre duschrutin efter dagens vedbodbygge, när Lena och jag torkar varandra efteråt med sug på bröstvårtor och lite fittslickning, Per blir stenkåt så hans mandom slaknar inte ens när han duschar kallt efter oss. Orgasmtävlingen blir med nylonstrumpor med söm på, vi har bestämt att jag ska vara ”ludret” och Lena ”slinkan”, Per kommer att smälla av när han får gränsla våra nylonklädda ben. ”Slampornas trosbyte” finns också med nu, det blev efter att vi haft dom tunna genomskinliga trosorna med en matchande bh till, en kväll eftersom Per gillar trosslickning. Han hade klagomål på att trosorna var nytvättade så nu har vi tagit för vana att hänga upp dom på torkställningen vid uteduschen otvättade och sen så byter vi med varandra när vi duschat, behöver jag tala om att Pers tunga var öm efteråt när vi hade berättat om trosbytet och att vi bar varandras för andra gången, men ett byte får räcka sen åker dom i tvätten. Per är härligt snuskig tycker Lena, så vi kallar honom ”Per-vo”, vi är omväxlande luder, slampor och slinkor precis som vi tycker att det passar oss för tillfället. Per säger att Slampor aldrig byter underkläder, Slinkor gillar att bli slickade och Luder vill bli knullade hårt bakifrån och det tycker vi är precis vad en pervo gillar.
Dagarna går fort och vädret håller i sig, det vill säga sol från morgon till kväll, Lena är övertygad om att det är något med Blå huset som gör att vi blir kåta, hon har aldrig haft så mycket sex någon gång förut.
Fredag och vi är klara med bygget, bara Per som ska fixa med plåtdetaljer och så ska Lena och jag köra in veden som fanns i den gamla boden. Vi börjar köra in och stapla och Per tar bilen till bygghandeln, vi städar när vi är klara och sätter oss på altanen och väntar på att Per ska komma, svettiga som vanligt ställer vi oss under duschen när vi hör att han kommer, tätt ihop för att spara på det varma vattnet, vi blöter våra kroppar och turas om att tvåla in varandra när Per kommer ut helt näck och sätter sig i den närmaste av solstolarna. Lena börjar tvåla in mig från topp till tå och jag tar över tvålen och gör samma med henne, jag tar god tid med intvålningen mellan Lenas ben och hennes bröst, vårtorna styvnar och samma sak ser jag sker med Pers mandom som nu styv pekar mot oss. Vi ställer oss åter under duschen och jag öppnar kranen så det fortfarande solvarma vattnet sköljer bort allt lödder, vi lutar oss lite bakåt med överkroppen och med händerna om varandras skinkor låter vi brösten nudda vid varandra så att Per ser våra vårtor bli styva, tror nästan hans kuk växer ytterligare, gungar lite mjukt mot varandra och känner hur våra fittor smeker klittan, kåtheten stegras ytterligare innan vi stänger av vattnet och lämnar plats för Per under duschen, han blöter snabbt kroppen medan vi torkar oss. Vi lägger våra handdukar över torkställningen och börjar tvåla in Per, Lena tar framsidan och jag resten av hans kropp, retas lite när jag låter handen glida in under pungen och klämmer försiktigt på hans kulor. Lena står nu på knä framför honom och tvålar in hans ädla delar, helt intvålad vrider jag åter på vattnet och han snurrar runt så att allt tvållödder försvinner. Snabbt har han två villiga baderskor som med varsin handduk frotterar hans kropp, fortfarande är hans kuk i full erektion och när Lena som älskar Pers ollon inte kan låta bli låter hon tungan glida runt det vackra ollonet, i Lenas åsikt det mest perfekta hon sett och också känt när det försvinner in i hennes mun och Per stönar högt när han känner tungan glida runt. Jag låter handduken falla över Lenas huvud, med ett skratt tar hon bort den och reser sig upp, det syns på hennes våta blick att hon blev kåt av att känna Pers kuk i munnen, men jag vill att vi fortsätter inne i sovrummet som vi gjort flera dagar nu, Lena är nog lite extra på nu när hon ska lämna oss och åka på måndag, vill nog få njuta så mycket hon kan. Som dom senaste dagarnas rutin så tar Lena och jag varsin trosa från torkställningen, idag är jag den röda, vi har turats om att vara röd och svart, det känns lite kittlande snuskigt att jag har Lenas trosor på mig, dom hon hade igår när hon låg där i sängen och blev slickad av Per. Jag har längtat hela dagen efter den här stunden och när vi alla tre skyndar oss in i sovrummet stannar både Lena och jag i steget och tar på oss trosorna innan vi är framme vid sängen, jag känner det där lite stela tyget i grenen som blev av Pers saliv och Lenas fittsav, det kommer snart att bli kladdigt när han låter tungan nafsa tag i trostyget och gnugga runt i min redan blöta fitta. Sängen är förberedd och Lena lägger sig mot sänggaveln halvsittande med benen särade, jag intar min plats mellan dom och lutar mig tillbaka mot Lenas bröst, som vanligt tar hon flaskan med oljan som är så mjuk och hal och droppar åtta droppar på vardera bröstvårta, hennes händer omsluter mina bröst och mjukt gnider hon in dom innan hon kupar händerna över bröstvårtorna och rullar den styvnande knoppen i handflatan, jag känner ilningarna fortplanta sig ner i mitt skrev när Per ställer sig på knä mellan mina ben och böjer sig ner och nafsar tag i det tunna tyget och borrar in sitt ansikte i min blöta fitta, då blundar jag och njuter fullt ut. Bröstvårtorna styva mot Lenas kupade hand, Pers tunga letar sig in i stjärtspringan och smeker mitt anus, upp till min klitta och när han trycker in tyget med tummen in i öppningen då sträcker jag upp mina ben och Per tar tag om trosans resår och drar med ett enda ryck av den och slänger den på golvet, dyker in mellan mina ben igen och låter tungan plöja fåran ända från anus till klittan, då kan jag inte hålla tillbaka ett litet skrik och fyller mina lungor till bristningsgränsen i små kippande andetag. Lena hör och Per hör, att jag snart kommer att brisera, klittan förvandlas till en kaveldunskolv som exploderar och skickar ut sina små frön till varje minsta del av min kropp, stilla nu, en sekund, två, tre sekunder och jag är ohjälpligt förlorad in i den sköna orgasmens värld, tungan rör sig åter mot min klitta, hårt, snabbt nu, fingrar, som nyper mina bröstvårtor och sträcker ut mina bröst som två strutar i en skön smärtande ilning, muskler som rycker i spasmer och ljudet när mina lungor töms, det hesa njutningsfulla skriket som berättar allt för alla vad som sker i den kropp som villkorslöst gett sig hän i kåthetens hedoniskt sköna tillvaro. Baksmällan, endorfinerna, den knottriga hudens känslighet, bort med händerna, med tungan som nyss var så skön, bara rysning nu, rullar snabbt över på sidan och ser när Per böjer dig ner mellan Lenas ben och hör det kladdiga ljudet när han vispar sitt ansikte runt i hennes skrev och smörjer in dom trosor jag bar igår, jag kände hur kåt hon var när jag blev blöt på min rygg av hennes fittas savande kåtsaft, då mjukt juckande mot min rygg, ur stånd att få tillfredställelse, men nu med min mans huvud mellan sina ben ger hon sig fullständigt hän åt njutning. Hör att Per ger henne samma sköna behandling som jag fick nyss när jag ställer mig knästående över Lena, drar undan kuddarna under henne så hon ligger platt på rygg när jag kupar mina händer över hennes bröst och börjar suga på hennes bröstvårtor. Lena njuter av Pers och mina sköna smekningar när hon hämningslöst ger sig hän i den ljudliga orgasmens ohämmade lust, Pers mun omsluter hennes stora klitta och piskar den med tungan, jag nyper hårt i hennes bröstvårtor och sträcker ut hennes bröst när hon fylls av njutningen.
Jag vet vad som väntas av mig, vi har våra rutiner nu, snabbt ställer jag mig på alla fyra med stjärten mot Per med benen ihop naturligtvis, han gillar inte att visa sin pung mellan mina ben när vi knullar, därför vill han att jag har benen ihop, han tycker det är skönare också, speciellt när det där våta ljudet uppstår när han trycker sig mot min väl insmorda stjärt. Tre gånger doppar han sin kuk till hälften i min fitta och gnider mot min klitta, innan han stöter in den till botten och börjar jucka tills han hårt trycker sig mot min stjärt och i full njutning tömmer sin säd. Älskar att ta emot den, även om jag inte är tillräckligt kåt än för att få orgasm. Lugnt ligger vi kvar en stund innan Lena och jag tar badrummet i besittning, trosorna åker in i tvätten, mer än ett byte blir det inte trots Pers protester, vi är inte hur snuskiga som helst. Imorgon får han ta oss i en ljusblå och en cerise trosa om vi ska leka trosleken, det är lördag och troligtvis åker vi ut till badholmen eftersom det är varmt i vattnet nu och vi behöver komma bort från huset och bygget ett tag.
Lördag morgon och solen lyser in genom gardinen och skapar ett gyllene ljus i rummet, ser att Per ligger på rygg och täcket putar misstänkt mycket ungefär mitt på hans kropp, morgonstånd är inte att lita på, beror oftast på en välfylld blåsa som behöver tömmas, jag har observerat att hans i vanliga fall stora och vackra ollon är mindre och mjukare då, samtidigt som skaftet är stenhårt, antagligen för att ha kontroll på blåsan men med lite massage så övergår det nästan alltid till normaltillstånd, fast bäst är om han går och tömmer blåsan men då får man ju börja om från början igen. Men han blir också då mer uthållig och njutningen varar längre, har ofta hänt att vi knullat två gånger på morgonen fast man får ta det lugnt och ligga och kela en stund innan den reagerar på lite smekningar, men sen kan han hålla ut länge. Men nu tycker jag att han får tömma först så kanske både Lena och jag får en morgonridtur, säkert det Lena vill också. Eftersom jag nyss smög upp och varit på toa så sträcker jag in handen under täcket och tar tag om det hårda skaftet, Per reagerar direkt och vänder sig och försöker dra mig mot sig, gå och pinka nu så får vi göra det skönt för Lena sen, säger jag bestämt. Per tassar iväg och när han kommer tillbaka är hans mandom slak igen, han kryper ner under mitt täcke när jag håller upp det, vända mot Lena ligger vi sked, jag med min hand mellan hans ben mjukt smekande den nu snabbt allt hårdare staken, Lena som legat vänd från oss vänder sig sakta om och tittar yrvaket, blinkar några gånger för att få bort sömnen ur ögonen, hon ser att jag har min hand mellan Pers ben och på hennes rättframma sätt rullar hon snabbt mot honom så hon nu ligger sked, jag känner hennes stjärt när hon trycker sig nära och rättar in Pers hårda kuk in mellan hennes ben, Lena älskar dom här morgnarna och svankar med ryggen så Per lätt kan komma in i henne, med ett stadigt tag om Lenas höfter rör han sig mot henne samtidigt som hon parerar stötarna, hennes högra hand rör sig mellan hennes ben så det tar inte lång stund innan det går för henne, Per drar sig snabbt ur och rullar över på rygg samtidigt som jag sätter mig upp och gränslar honom och med ett snabbt grepp styr jag in den hårda pålen, Per har inte långt till orgasmen, så jag håller stilla och smeker snabbt min klitta tills jag nästan kommer, då börjar jag en hård höftjuck tills jag känner att han tömmer sin säd i mig och det utlöser min egen orgasm. Det kunde inte ha blivit mer perfekt, vi är alla tre tillfredsställda, åtminstone för stunden.

Märker när Pär börjar bli lite otålig, han har legat mellan oss på stranden en stund, Lena har frågat om han vill raka henne innan hon ska åka, inte för att det behövs, när hon ska med sin mor till norra Dalarna och bo på hotellet där hennes mor träffade hennes pappa, utan för att slippa klådan när det växer ut, hon ska ju komma tillbaka på fredag så då får det nog bli en rakning igen.
Per sätter sig upp och tittar ner mellan våra ben, han lägger sina händer på min och Lenas mage och smeker med handen ner mellan som om han vill känna var det är stubb, han kan naturligtvis inte låta bli att låta långfingret följa skåran ner mellan blygdläpparna, jag tittar på Per med halvslutna ögon och ser att han tittar på sina händers rörelse, han ser och känner naturligtvis att vi reagerar på hans smekning när vi blir upphetsade och fingret fuktigt glider upp mellan blygdläpparna och in mot klittan, vi andas fortare nu och han låter handen röra sig fram och tillbaka, det blir alltmer fuktigt av vår stegrade kåthet. Ser Lenas bröst höjas när hon andas allt häftigare, bröstvårtorna styvnar nu.
Vi har alltså tagit ledigt från byggjobbet med boden och under en klarblå himmel ligger vi på vår strand och blir uppeggade av vår hane.
När Per och jag var unga och nykära så brukade vi åka hit, min mamma och pappa förstod naturligtvis att vi ville vara ensamma så dom propsade inte på att följa, vi kunde naturligtvis inte hålla oss utan det blev en hel del sex, jag brukar säga att bägge mina barn har blivit till på den här stranden eftersom dom är födda i april båda två. Vi har aldrig sett om Bankdirektören som är den enda som kan ha insyn i badviken spanat med en kikare någon gång från sin stora brygga en bra bit väster om där vi ligger, men det var lite upphetsande att fantisera om det och Per brukade säga att han nog blev kåt, gick in i köket och drog ner trosorna på sin fru och tog fram sin bankdirektörskuk och när fru bankdirektör böjer sig fram över det stora dyra ekbordet kör bankdirektören in sin hårda bankdirektörskuk i sin bankdirektörskans fitta och gör en insättning.
Jag ser att Lena har handen om Pers kuk nu och han lägger sig ner igen fortfarande med handen mellan våra ben. Lena klarar inte längre att bara känna Pers kuk i handen utan sätter sig gränsle över honom och styr snabbt in den, med vänsterhanden stödd mot Pers knä lutar hon sig bakåt och högerhanden gnuggar snabbt klittan med ett frustande skrik annonserar hon sitt klimax. Hon gungar några gånger fram och tillbaka över Per innan hon hastigt rullar på sidan, jag har tittat på hela tiden och fattar vad hennes manöver syftade till när Pers kuk fortfarande står styv rakt upp, jag gränslar Per och precis som Lena lutar jag mig bakåt med handen mot klittan i en snabb rörelse, Per börjar andas allt snabbare och när han kommer då håller jag handen hårt mot min fitta och när första krampen kommer lutar jag mig framåt och precis som Lena nyss kan jag inte hålla tillbaka ett skönt förlösande skrik, fyllt av tillfredställelse.
Vi har en fantastisk dag på ön och när vi lämnar den tänker jag på Bankdirektör Gustavsson, hans fru dog för ett år sedan och själv sitter han märkt av ett liv i vällevnad i rullstol med diabetes och har amputerat ena benet, men han kanske rullar ut på bryggan och spanar mot vår strand ibland. Fast det vet vi ju inte om han någonsin gjort.
Lena åker med sin mor och återvänder som hon sagt på fredag, Per blir omedelbart anlitad som intimfrisör och allt blir som vanligt, hon stannar en hel vecka och vi har en hedonisk tillvaro som alltid i Blå huset. Vi sover alla tre i samma säng och Lena tycker om att lyssna på sexnovellerna i den nya boxen jag köpt, vi gillar speciellt berättelserna om när Greger träffar Lissi och Louise, Amanda och Mia, härliga berättelser där kvinnorna tar för sig. Nu är berättelsen om vårt liv här i Blå huset också på väg, även om ingen av oss kan tituleras författare.
Hemma, tillbaka till vardagen igen, Per har fortfarande mycket jobb på utvecklingsavdelningen så han reser bara kortare resor över dan till bönderna där dom har sina projekt och han ansvarar för montering. Vår dotter bor hemma för det mesta. Våra grannar Susanne och Joel har huset ute till försäljning, Per kontaktar vår plåtslagare Johan när Joel på mäklarens inrådan behövde fixa plåten runt skorstenen eftersom det finns några fläckar inne runt muren i vardagsrummet.
Johan är en bekant till både Per och mig han och jag umgicks i samma gäng när vi gick gymnasiet och är lika gamla. Jag är ganska säker på att han var intresserad av mig, det var när jag fortfarande tävlade i gymnastik och inte hade tid för annat och Johan var fotbollskille, så det blev aldrig något och sen träffade jag Per. Men visst var han intressant, fin kropp, vackra blå ögon och ett vackert leende som gjorde att många tjejer drogs till honom. Per och Johan låg i lumpen samtidigt och umgicks en del, Per var befälsuttagen och Johan var gruppchef i hans pluton på repmöten senare, den historien har jag hört många gånger. Dessvärre så verkar det inte som han kan behålla en relation, det sista vi hörde var att det blev slut med den kvinnan han har en son med för ett år sedan, tänker lite grann på Lena som också har svårt att hålla fast i ett förhållande, men att dom skulle träffas vore en ren katastrof så det har jag sagt till Per när han föreslog att vi skulle se till att dom träffades en gång.
Susanne och Joel har börjat flytten till Stockholm, så allt i förråd och garage måste härbärgeras hos föräldrar och syskon tills vidare eftersom det inte finns någon plats för sånt i lägenheten som Joels arbetsgivare hyr ut det närmaste året, sen hoppas dom kunna köpa ett hus. Per har fått nycklar eftersom Johan som egentligen inte har tid lovat fixa deras skorstenstätning nu på lördag. Vi lovar bjuda på lunch när han kommer med sin hantverkarbil. Per och Johan kollar på skorstenen och jag sätter på kaffe, tillbaka ner från taket sitter vi en stund och låter Johan berätta hur hans liv är nu. Han är varannanveckaspappa till sonen men dom har ett bra förhållande så livet känns ganska bra, han har för mycket jobb bara så det är ett pussel att med hjälp av mor och farföräldrar få det att gå ihop. Jag tittar på hans händer och jämför med Pärs, Johans är grova, breda och muskulösa, det syns att han verkligen jobbar med dom, undrar hur det kännas att bli smekt av dom men slår snabbt bort tankarna och börjar duka av när dom går ut. Arbetet tar tydligen inte så lång tid men Johan behöver åka och knäcka en plåt som han säger så Per passar på att hänga med. Väl tillbaka så är jobbet klart på en kvart och dom kommer ner, jag har satt in en köttgratäng med mos i ugnen, rester från en stek vi ätit när bägge våra barn var hemma senast, Per och Johan sitter och pratar om vårt fritidshus och Per kan naturligtvis inte låta bli att nämna bytet av den där brädan som jag inte skulle måla i våras när vi målade dom bräder som sitter längst ut på taket, jag kommer aldrig ihåg vad dom heter, men när Johan frågar om det är vattbrädan som ska bytas ut mot plåt så kommer jag ihåg att det var det Pär sagt. Johan erbjuder sig direkt att hjälpa till och frågar om skorstenen inte också behöver kläs in, det brukar vara ett vanligt påpekande från sotaren att fogarna är dålig och då är det bästa att sko den med plåt. Per tar naturligtvis chansen nu och undrar om dom skulle ta en helg i stugan så får han kolla in vad som behöver göras, Johan är snabbt med på det och tackar på stående fot ja. Vi kollar lite i våra scheman, eller jag gör det för Per har ganska flexibel arbetstid numera har jag ju märkt när han kommer hem tidigt på fredagar till exempel. Johan kan ta ledigt om två veckor när exet har sonen dubbelvecka för han ska börja skolan och då får han bo hos henne två veckor har dom kommit överens om.
Vi åker till stugan strax efter lunch och Johan kommer med firmabilen när han har avslutat jobbet, jag har varit irriterad på mig själv över att jag inte kunnat glömma bilden av Johans händer, hur dom skulle kännas och när jag började fantisera hur han smeker mig där nere då känner jag att det känns nästan obehagligt, får verkligen skärpa mig och slå ifrån mig tanken direkt när den kommer, det värsta är att jag drömt om att den där handen smekt mig mellan benen och vaknat jättetänd.
Vi pratar om helgen under resan och Per undrar om vi ska värma badtunnan ikväll men jag tycker det kanske blir ont om tid när Johan ska göra ett jobb också, men Pär har pratat med honom och det tar max en dag att fixa det så vi hinner bada ikväll. Sen kommer vi in på det här med kläder i badet, jag gillar verkligen inte att bada i tunnan med baddräkt och eftersom vi också ska åka ut till vår badö i morgon. Vi vet ju inte hur Johan tycker om att näcka och jag vill också känna mig bekväm, men Pär skrattar och säger att för honom det inga problem, hans ex-föräldrar var naturister, dom kände dina föräldrar väl eftersom dom tillhört samma förening i många år och Johan hade precis som Per blivit inbjuden att fira semester på nudiststränder både i Sverige och utomlands. Så han sa att det viktiga var att du får bestämma vad du tyckte och då vet jag ju vad som gäller eller hur, vi näckar alltså.
Badtunnan är varm och vi kör alla tre en snabbdusch i uteduschen, riktigt kallt nu mot för i somras, märker att Johan försöker vara diskret men ser ändå att han kollar min rakade mus, han kanske inte är van rakade fittor men jag låter honom titta, känner mig ganska fort bekväm med två nakna män i min närhet, fast jag försöker att inte titta på Johans händer.
Per säger att han måste tända grillen så han ställer sig i duschen, Johan frågar om vi vill ha en GT för han har med sig all möjlig dricka i en kylväska i bilen, vi tackar ja och han går och ställer sig i duschen så fort Per är färdig, jag kan inte låta bli att kolla när han duschar och känner att jag blir lite kåt men inbillar mig själv att det bara är attraktion när jag ser hans händer tvåla in den nästan atletiska kroppen, men jag inser att det kommer bli lite jobbigt imorgon när vi är på badstranden. Vi har aldrig umgåtts med bara en man här i huset, det har alltid varit par förutom Lena då och Per blir ju kåt på henne så det kan inte vara fel om jag attraheras av Johan. Kvällen blir intressant när Johan berättar om sitt liv men när dom börjar prata lumpminnen då går jag och lägger mig, hör en stund att dom fortsätter men har inte somnat när Per kommer och lägger sig.
Jag vaknar alldeles jätteblöt mellan benen efter att jag drömt. Kryper intill Per och tar hans hand och sätter den mellan mina ben, han vaknar av rörelsen och känner att handen blir blöt.
- Jag drömde att vi ligger i sovrummet och hade ett skönt långt förspel, jag var väldigt upphetsad och tänkte precis lägga mig på rygg och ta emot dig mellan mina ben när jag ser att dörren till sovrummet öppnas och Johan kommer in helt naken med sin hårda kuk rakt ut, han närmar sig när du säger att han får ta mig bakifrån. Jag ställer mig snabbt mellan dina ben och böjer mig fram stående på knä, Johan kryper upp i sängen och ställer sig bakom, tar tag om sin kuk och låter den glida mellan mina skinkor ner mellan benen och stöter in den i min fitta, han är tydligen jättekåt efter att kanske inte fått knulla på länge så han håller hårt om mina höfter och stöter in kuken i i snabba stötar, jag känner att han kommer och du vet ju hur jag njuter av att ta emot din säd. Jag har bara smekt dig försiktigt för att du ska kunna knulla mig efter honom, vänder mig om mot dig och du kommer snabbt in i mig och jag får njuta av en hård kuk igen, nu känner jag att jag kan komma samtidigt och smeker därför mig själv tills jag åter kan ta en mans säd och samtidigt få orgasm.
- Vill du att det skulle kunna vara sant, eller ska det bara vara en dröm, frågar Per.
- Det är nog bara en dröm, fast Johan känner jag skulle kunna vara den ende det skulle ske med i så fall.
- Du har fria händer älskling, vi har ju accepterat Lena i vårt förhållande. Och Johan kanske inte skulle ha något emot att få betalt i natura, säger han leende.
- Ja, han kanske är bi som Lena, säger jag med ett ännu större leende men nu knullar du mig först, jag lovar att vara tyst.
Vi kommer iväg ut till badet redan klockan tio och dom har lovat sol hela dagen, jag känner att det blir en sån där het augustidag så det är skönt när vi tar det första doppet, kaffet smakar jättegott efteråt och vi ligger snart alla tre på magen vända mot solen, tre bruna rumpor, så det syns att Johan näckat också. Snart kommer svetten mellan brösten och på magen så jag går till kylväskan som står bakom stora stenen i skuggan, tar fram en vattenflaska och ställer mig framför killarna och fyller upp våra muggar, behövs när det är alldeles vindstilla och hettan bara ökar, räcker Johan vattnet när han vänder sig om, kan inte låta bli att titta på hans hand när han tar emot den med ett tack, Per får sin mugg och jag står framför killarna och dricker när jag märker att Johan tittar på mig eller han tittar mest mellan mina ben, jag tänker inte på att jag står ganska bredbent så han har fri sikt och det har tydligen påverkat honom ser jag när min blick flyttar sig ner mellan hans ben, det är uppenbart att han har stånd nu av det han tittat så intresserat på. Jag känner att det rinner till och kåtheten gör sig påmind, nu eller aldrig tänker jag och ställer ifrån mig muggen och dyker ner precis i tid för att hindra Johan att vända sig på mage igen, han vill antagligen inte skylta med sitt stånd, med ett stadigt tag om hans hårda mandom tvingar jag honom att ligga kvar på rygg, han tittar förvånat på min hand runt hans kuk, jag sträcker mig snabbt mot Per och lägger handen mot hans slaka mandom, han rycker till och tittar upp, förvånat vänder han sig halvt mot mig och tittar på handen runt Johans kuk, jag kan inte hålla mig längre utan släpper den och tar Johans stora hand och håller den mot mitt skrev, han stretar lätt emot men jag trycker handen mot och känner när han slappnar av och börjar röra den neråt in mellan mina ben, jag särar mer på benen så hans breda hand får plats och känner hur fuktigt det börjar bli, greppar åter hans kuk och smeker den, drar förhuden upp och ner och smeker över ollonet, Per tittar tydligen hela tiden på den där handen som rör sig mellan mina ben, jag känner att hans kuk blir ytterligare lite hårdare så jag förstår att han blir kåt av att se Johan smeka min fitta. Känner dom starka kraftiga fingrarna penetrera mig, två fingrar glider in och det är vad som ryms i öppningen, kan inte stå emot när jag känner dom smeka min klitta, kåtheten har helt tagit överhand nu, måste ta bort handen innan det går för mig, vill känna Johans kuk, så jag ställer mig på alla fyra vänd mot Per och svänger lite med stjärten, Johan förstår snabbt vad jag vill och känner när han låter ollonet dela mina skinkor och glida ner i den fuktiga springan tills han med ett stönande penetrerar mig, jag slickar och suger lätt på Pers kuk, vill inte att det går för honom än, Johan ökar takten och jag njuter verkligen av hans stora kuk när den skönt tänjer ut min fitta, han stönar verkligen högt nu och tömmer sin sats i mig, älskar det här ögonblicket när den träffar mig där inne i hårda sprut, Johan slaknar fort och glider ur, jag gränslar Per och styr in hans kuk och lutar mig tillbaka, stödd med vänsterhanden mot hans knä juckar jag hårt, känner hur hans kuk trycker mot framsidan i min fitta, vet att han älskar det där trycket mot hans ollon, jag njuter lika mycket när det spänner skönt i fittan. Högerhanden smeker snabbt klittan och jag kommer när Per tömmer sin säd där inne. Förstår att Johan tittat på oss när vi knullat, kanske första gången han ser det, nu är isen bruten och vi kommer att kunna uppleva sköna stunder, jag vill uppleva hur hans händer smeker mina bröst, när hans fingrar gör mig kåt, när hans valkiga hand leker med mina bröstvårtor. Jag känner en rysning av välbehag ända ner mellan mina ben, ut i mina fötter upp till hjässan när jag ser det framför mig.
Vi ligger på rygg och andas ut efter ansträngningen när jag efter en stund känner att det behövs en liten simtur så det rikliga flödet männen gett mig kan fritt få komma ut, jag hoppar från badstenen och simmar med kraftiga bentag och känner det svala vattnet glida som en smekning mellan mina ben mot den känsliga bara huden, en av orsakerna till att jag ber Per raka mig när vi är i stugan är den intima känslan det ger i vattnet, man blir nästan lite småtänd bara av det, känner hur jag tömmer mig på männens överflöd, kissar som vanligt en skvätt som jag nästan alltid behöver efter ett knull och vänder om och simmar mot stenen när Per och Johan kommer och dyker i, Johan sträcker ut i kraftiga simtag mot sjön när Per simmar mot mig, slår sina armar runt mig och håller om mig och kysser mig.
- Det är bra, jag tyckte om det.
- Du bestämmer, jag blev upphetsad så gör det du vill. Jag är med.
- Vad sa han, frågade han något.
- Nej, jag sa att han har gjort min fru lycklig som nu har fått göra en sak hon drömt om att få göra, att det är du som bestämmer fortsättningen och så länge är det okej för mig. Han verkade nöjd med det.
Johan kommer tillbaka från sin simtur och Per tar också en sväng ut mot sjön när Johan frågar om vi brukar göra så här.
- Du menar har sex med andra, ja med en kvinna vi känner, så nu vet du hur det ligger till med oss, vi knullar andra, säger jag med ett leende.
- Faen du är så jävla skön Ann, jag är avundsjuk på Per.
- Nu ska du väl inte klaga, säger jag och tar hans hand och sätter den mellan mina ben, hans ögon glimmar till när han mjukt med ett finger glider in mellan blygdläpparna, jag skrattar till när det pirrar lite och biter mig i läppen när jag hör mig säga att han får vänta till i kväll, va dumt av mig att lova något, men jag kan inte få den där bilden ur mitt huvud när jag ser hur hans stora kraftiga händer omsluter mina bröst och övergår till att lekande smeka mina bröstvårtor, simmar snabbt iväg mot stranden när han tittar efter mig med förväntansfull blick, tar en handduk om mig och börjar duka upp för lunchen tills killarna kommer tillbaka. Johan verkar vara på topphumör nu, han ler hela tiden och pratar oavbrutet om allt möjligt.
Per tar fram Trangiaköket och vi kokar några korvar och sen ska han enligt traditionen absolut ha kokkaffe gjort på hans egna vis, en ritual jag vant mig vid även om jag föredrar bryggkaffe. Jag känner att det räcker med vår sexövning idag men kan inte släppa den där bilden av Johans händer, men vem vet, kvällen är lång och det är redan badtunna på gång hör jag på killarna.
Tillbaka i stugan bestämmer Per och Johan att dom ska fixa jobbet med att byta brädorna mot plåten, som Per började med på semestern men aldrig hann göra färdigt, när vi istället passade på att ta några lata baddagar när Lena var här sina sista semesterdagar, tror mest att det var för att Lena var här som gjorde att Per la ner jobbet, han tycker om när vi är tre i sovrummet har jag märk och jag älskar det lika mycket. Nu har jag fått i uppdrag att värma vattnet i badtunnan, har blivit lite av en expert på det tycker jag. Johan har en tjälknöl från en älg som han själv fällt så jag ska bara göra en potatisgratäng, går mellan köket och kaminen, vattnet i karet är ganska varmt eftersom vi fyller med slangen från bäcken och det var välfyllt med rent friskt vatten i morse och har stått i solen, så det är redan ångande varmt efter knappt en halvtimmes eldande, gratängen är klar att sätta in i ugnen och Johan som tog in sin kylväska igår och frågade om det var okej om han lånade lite ström så inte bilbatteriet skulle ladda ur i bilen, har ställt två flaskor rött på bänken. Ett perfekt vin till vilt säger han och undrar om vi har någon karaff, jag tar fram en och han dekanterar vinet och öppnar även den andra flaskan, så vi kommer inte att sakna vin ikväll. Johan säger att dom är strax klara så jag går till sovrummet och plockar fram kläderna till i kväll, har velat hit och dit vad jag ska ha på mig, tänker hela tiden på det ja sa till Johan när vi badade och till slut bestämde jag mig för att ta ett säkert kort, lite grann för att testa Johan, så det blir den korta ljusröda V-ringade blusen med den nya push-up behån och dom nya tunna tightsen Lena och jag köpte när vi var i stan. Per höll på att tappa hakan när vi mannekängade för honom då på kvällen, han blev stenkåt sa han. Tar av mig dom tre klädplagg jag har på mig och går in i badrummet, hämtar tre badlakan och virar ett runt mig innan jag går ut till duschen vid badtunnan, tänkte hinna före killarna medan vattnet fortfarande är ljummet, precis när jag har ställt mig under och vridit på vattnet kommer Johan med kylväskan i handen, han visslar tyst och tittar ganska ogenerat på mig, kanske mest på mina bröst och mellan mina ben förstås, jag tror faktiskt inte han är van att se en rakad mus. Han ställer kylväskan vid badtunnan och kopplar in den med sladden i uttaget på altanen, visslar till ytterligare en gång och jag kan inte låta bli att skratta, lite generat känner jag. Den där bilden med Johans händer på mina bröst ser jag hela tiden, kan inte släppa den, måste se till att vi hamnar i sovrummet och tror att dom där tightsen kommer att bidra till det.
Jag sitter bekvämt tillbakalutad i badtunnan när dom kommer ut helt nakna eftersom jag sagt att det finns handdukar på torkställningen ute, två manskroppar, så olika och så lika, Pers lite slanka kropp mot Johans lite mer satta, två slaka kukar som har helt olika form, Johans helt raka och Pers lite smalare men med det markerade ollonet, Lenas favoritollon.
Dom duschar snabbt och sätter sig på mäns vis med särade ben i badtunnan, Johan har strategiskt placerats sig vid kylväskan han nyss ställde dit, han öppnar locket och plockar upp tre flaskor öl, egen tillverkning säger han och sprätter upp korken med en liten poff, ölet skummar lätt i flaskan och vi skålar för en bra dag, han berättar att det är en hobby han har tillsammans med en kompis att brygga öl. Det är en amerikanskt malt som visst ska ge ett aromatiskt öl, jag tycker det är lite väl beskt men efter halva flaskan känner jag hur hela min kropp slappnar av och när Johan halar upp en flaska med ett brunt innehåll, tar fram ett litet set med snapsbägare och serverar en fantastisk god söt snaps, då vet jag att ikväll kommer det att bli ett avslut i sovrummet. Lämnar killarna efter en halvtimme i tunnan, dom har mycket att snacka om, Johan berättar att han ska åka till en kompis som är plåtslagare och har sitt plåtslageri en halvmil bort och fixa plåtar till skorstenen i morgon.
Gratängen är snart färdig och Johan kommer in i köket för att hämta glas till en GT han insisterat på att vi tar före maten, jag har bytt om till kvällens outfit och han har svårt att inte titta för mycket på min klyfta och skrevet, han börjar nästan stamma när han ser mig i tightsen och blusen med den djupa urringningen. Dom har duschat ute och han har handduken runt midjan och jag ser att det börjar växa ut något framtill innan han vänder sig om och går in i gästsovrummet, men jag har en känsla av att vi kanske sover alla i vårt rum inatt, precis som vi gjort med Lena, om Per får ha en kvinnlig sängkompis så kan väl jag också få ha en manlig. Vi dricker vår gin och tonic medan Johan skär upp steken i precis perfekt tjocka skivor, han har en egen kniv med sig så det ser lekande lätt ut och jag tittar oavbrutet på hans händer. Perfekt kött och vinet går lätt ner så snart är första flaskan tömd och Johan häller upp den andra i karaffen så jag förstår att han förutsätter att den också ska tömmas. Vi äter glass som ett lokalt företag tillverkar och till det har vi faktiskt ett efterrättsvin som vi kan få möjlighet att bjuda på nu när Johan har stått för resten. Känner mig nästan lite rund under fötterna när killarna vill ta hand om köket och när Johan delar upp vinet i flaskan stoppar jag honom så det bara blir en liten skvätt till mig.
Vi sitter efteråt vid braskaminen och dricker upp vinet, jag har tagit soffan i beslag, har ju märkt att min urringning tilldragit sig uppmärksamhet under middagen och när killarna kommer och slår sig ner i fåtöljerna så sitter jag lite snett i soffan med benen uppdragna och lutar mig med armen på ryggstödet. Både Per och Johan har visat sin uppskattning av min klädsel när jag sett att dom bägge men kanske Johan mest både kollat mellan mina ben och brösten, dom har till och med helt ogenerat visat att dom haft stånd under en stor del av kvällen när jag visat upp mig, för det har jag verkligen gjort, tagit varje chans att skreva lite extra och sett till att tightsen visat vad jag har mellan benen och nu tänker jag utsätta dom för det sista testet när jag tänker sätta mig vänd mot dom och låta mina ben lätt särade ge insyn rakt in i mitt skrev, jag vet redan att det är en bred fuktrand mellan dom tydligt avtecknade blygdläpparna ända ner mellan mina skinkor. Jag har bestämt att kvällen ska avslutas i sovrummet och dom här två männen ska få tillfredställa mina begär. Nu vänder jag mig mot dom och förstår att dom bara väntat på detta, två hårdare kukar som töjer ut byxorna kan jag knappast ha sett förut. Jag har bestämt att ta tjuren vid hornen, att smida medan järnet är varmt. Killarna är mina slavar nu och jag tänker utnyttja det till fullo.
- Okej killar jag ser att ni gillar det ni tittar på så nu vill jag att ni hänger med in i sovrummet och fortsätter kvällen i sängen, lika bra Johan att du hämtar täcket och kudden för nu kommer du inte att få lämna det innan jag är färdig med er två.
Inne i sovrummet har jag lagt upp kuddarna mot sänggaveln och beordrar genast avklädning, tar snabbt av mig blusen och behån men behåller tightsen, säger till Johan att lägga sig mot sänggaveln, han läger sig ner och jag får säga till honom att backa upp lite mer, han ligger nu bredbent så jag kan lägga den lilla kudden jag har speciellt för detta mellan hans ben så jag ska slippa känna den hårda kuken mot min rygg, lägger mig ner och jag kan visserligen känna den igenom men den känns bara skön när jag vet att det är för min skull den står, Per vet naturligtvis vad han ska göra när han står på knä mellan mina ben och tittar på den fuktiga randen mellan mina ben, jag tar den lilla flaskan med olja och droppar i stället för dom vanliga åtta dropparna tolv istället, så att Johans stora händer blir skönt hala. Tar hans händer och lägger dom över mina bröst och säger att han ska smeka dom, mjukt gnider han sina stora handflator mot brösten tills dom är insmorda och jag säger att han bara ska smeka mina bröstvårtor. Per tittar på när Johan börjar leka med mina bröstvårtor och då böjer han sig ner och nafsar tag i den våta strängen i mina tights och gnuggar mot min fitta, jag känner att tyget smörjer hela mitt skrev med fittsaft och han trycker in tungan in mellan blygdläpparna och glider ner mot min stjärtöppning och stöter med tungan mot den känsliga punkten innan han gnider det hala tyget runt, hans tunga följer skåran och särar blygdläpparna när han stöter in den i fittans öppning i en juckande rörelse innan han åter pressar tyget mot skåran och glider upp till min klitta. Jag känner att det inte kommer att dröja länge innan det går för mig nu så jag lyfter stjärten och Per förstår att han ska dra av mig tightsen, han kan naturligtvis inte låta bli att trycka in tyget i fittan med tungan innan han snabbt rycker av mig dom så jag ska känna den där ilningen när tyget glider ur. Johan har tittat på Per förstår jag på hans händers rörelse mot mina bröst, han hade tydligen svårt att koncentrera sig hela tiden på dom, nu ska han få jobba däremot. Jag vrider mig ur Johans famn och ställer mig på alla fyra med händerna på sänggaveln och beordrar Johan att knulla mig, han är naturligtvis kåt och gränslar mina ben, tar tag i kuken och styr in den i min välsmorda fitta och greppar mina höfter när han försiktigt börjar jucka. Jag säger att han ska ta mig hårdare och nu kan man höra det där smaskande ljudet jag vet att Per älskar. Per som är van att knulla mig eller Lena bakifrån och att den andre då ofta ligger under och suger på brösten på den han knullar glider in under min kropp och lyfter huvudet så han kan suga in mina bröstvårtor samtidigt som han har en hand mellan mina ben och smeker min klitta, jag känner när Johan kommer, han trycker sig hårt mot mig vid varje sprut och jag njuter som vanligt, känner att min fitta drar ihop sig varje gång. Johan glider ur när han slaknar fort och jag vänder mig snabbt om mot Per som tar över och på bara några sekunder har jag åter en skön kuk i fittan, Johan ligger på rygg mot fotgaveln och andas snabbt av ansträngningen, hans kuk är slak och han tittar på Per och mig när vi knullar. Per är uthålligare än Johan, men efter någon minut flyttar jag mig sakta mot Johans skrev och Per följer fortfarande juckande med, jag böjer mig ner och tar Johans slaka kuk mellan mina händer och gapar över ollonet, med tungan smeker jag den känsliga baksidan och strängen samtidigt som jag drar förhuden fram och tillbaka, det dröjer bara några sekunder så känner jag att hans kuk börjar blodfyllas och innan Per levererar sin sats i min fitta så står den rakt ut. Nu kan jag åter bara vända mig om så är min fitta åter fylld av en hård kuk, jag känner hela tiden små sköna kramper som kramar runt kuken och fortplantar sig ut från fittan ut i min kropp, hela tiden har jag savat så att det har varit välsmort. Nu ökar intensiteten i dom små kramperna och i takt med Johans stötar så krampar jag allt hårdare, hör att Johan märker det på hans högljudda stönande och när det går för honom igen har min fitta låst sig i en otroligt skön kramp som varar länge och gör att min kropp skakar, det känns som att Johans kuk låser fast inne i min fitta och det är inte förrän den slaknar som den kan glida ur. Den sköna krampen släpper och jag faller utmattad framåt, vi ligger alla tre och andas ut efter det intensiva knullandet, oerhört skönt, min fitta känns lite öm så det är bäst att den får vila så att jag kan ha mer sköna stunder när Johan är kvar.
Johan har toan i hallen som sin och vi gör kväll i badrummet, jag ligger i mitten och känner mig nöjd med att ha mina killar på var sida om mig, bara att ta för mig som jag behagar, innan jag somnar tänker jag på att Johan och Per är så olika hur dom tar i mig, Johan som jag längtar efter ska ta i mig med sina kraftiga händer känner jag att han verkar så försiktig som om han är rädd att han ska göra illa mig medan Per däremot använder händerna för att få känna min kropp och jag inser att Johan inte törs ta i en kvinna, säkert har kvinnorna han haft längtat efter hans starka armar och hans valkiga kraftiga fingrar och den breda handflatan och sen blivit besvikna när han behandlar dom som sköra porslinsfigurer, hur ska jag kunna lära honom, han måste förstå hur han ska utnyttja det han har för att få en kvinna att inte besviket lämna honom, att jag kan känna smärta men att i smärtan kan det också finnas en njutning, att det inte gör ont om han håller i mig, som han vill känna en kvinna. Jag tror mig veta hur om jag får chansen, somnar med ett leende på läpparna.
Vaknar av att Johan försiktigt smyger ner i sängen, han har nog varit på toaletten, passar på att själv gå också, kryper försiktigt över han kropp och smyger iväg, tillbaka i sovrummet som ligger i halvmörker när solen inte har gått upp över horisonten ännu, kryper jag ner under täcket nära Johan, klockan är bara halv sex så vi kommer nog sova minst två timmar till. Ligger på rygg och lyssnar på Pers andning, han sover djupt hör jag, Johan ligger åt mitt håll ser jag i ögonvrån, han ligger nog och tittar på mig. Viker över mitt täcke så kanten ligger omlott över hans och sträcker in handen under hans täcke, tar tag i hans högra hand och drar den in mot min kropp och lägger hans hand mot mitt högra bröst, känn på mig, säger jag tyst, som du vill känna på en kvinna, hans hand är kupad över mitt bröst och vårtan är styv mot hans handflata när jag lägger min hand över hans och trycker den mot mitt bröst, känn som du vill att ett bröst ska kännas mot din hand, det gör inte ont. Johan trycker smekande sin hand mot mitt bröst och klämmer lätt när han känner formen, nyper lite hårt i min bröstvårta och jag ser att han ler när jag ryser till av njutning, handen flyttar till mitt vänstra bröst och han klämmer det mellan sina kraftiga fingrar och leker med bröstvårtan som styv rullar mellan hans tumme och pekfinger, skrattar tyst när han nyper lätt. Vrider mig mot honom och ligger på sida när jag lyfter upp mitt vänstra ben tar hans hand och sätter den mellan, känn säger jag tyst, känn som du vill känna en kvinna med dina sköna fingrar det gör inte ont bara skönt, känn. Han är först lite tafatt men när han hör att jag njuter börjar han utforska med känsla, jag förstår att han alltid bara lyssnat och känt om det skulle göra ont, efter minsta tecken på obehag. Känn längre in smek mig hårdare, jag går inte sönder det är bara skönt, hans långfinger och ringfinger är nu helt begravda i min fitta och han skrattar tyst när han hör mig stöna av njutningen han ger mig. Det blir alldeles för skönt när hans stora hand också räcker till för att smeka min klitoris, då måste jag ta bort den från fittan men håller kvar den i min hand och kliver tyst över honom och viskar, kom, vi smyger ut ur sovrummet med den djupt sovande Per och jag stänger försiktigt dörren, leder honom ut till hallen, in på den lilla toaletten, morgonsolen lyser in tillräckligt genom fönstret så vi ser varandras kroppar. Kom säger jag och stänger dörren, håll om mig hårt, ställer mig mot honom och lyfter mig upp på tå så att hans hårda kuk glider in mellan mina ben, tar hans händer och sätter dom mot min stjärt, håll mig hårt, han trycker min kropp mot sig, hårdare, jag vill att du kramar mina skinkor nu hårt. Johan borrar in sina fingrar i mina skinkor och jag börjar rulla mitt skrev mot hans kuk, jag känner förhuden glida mellan mina blygdläppar, det blir alldeles för skönt och jag vill känna hans kuk i mig igen. Ta mig bakifrån Johan, jag vill att du knullar mig hårt, jag vänder mig om när han tar bort sina händer och böjer mig fram över toalettstolen och med ena handen mot toaletten och den andra på tvättstället, ställer jag mig med benen särade, Johan kommer in i mig och tar ett fast tag om mina höfter och börjar pumpa in sin kuk, hårdare kommenderar jag, jag vill ha mer, håll hårt i mig och ge mig din kuk nu, jag älskar det, knulla mig hårt. Johan andas fort nu och pumpar in sin kuk stönande, ljudet när våra kroppar kolliderar låter högt men Per hör oss inte, sovrummet är i andra änden av huset och jag vet att han och Lena har knullat när jag har sovit så det känns tillåtet. Jag njuter av att äntligen blir det som jag tänkt, han knullar mig precis som i mina drömmar, jag tror att han har förstått hur han törs röra vid kvinnor, nu känner jag att han bara är sekunder från att komma i mig, jag njuter bara av knullandet och tänker inte på orgasm, det är inte viktigt nu, bara detta, att Johan har knullat mig som jag drömde han skulle göra och kännas. Hårt sprutar han in i mig, trycker sig mot min bak och det känns som han älskar att få trycka sig mot min kropp och djupt borra in sina fingrar i mina höfter, jag kommer kanske få blåmärken men det känns oviktigt just nu. Älskar att känna det där hårda trycket från en riktigt kåt mans sperma spruta in i mig. Vi står kvar och Johan lugnar ner sin snabba andning, han är lätt svettig, säger till honom att gå tillbaka till sovrummet för jag behöver sitta på toaletten en bra stund. Johan tittar på mig när jag kryper ner bredvid honom och jag lägger mig nära med ryggen mot och tar hans hand och håller den mot mitt bröst, sov nu säger jag, hör när han somnar och lägger hans arm bakom mig, känner att jag är spänd efter det intensiva knullandet utan orgasm så jag sätter handen mellan mina ben och efter två minuter känner jag det där lilla pirrandet som gör min kropp lugn och tillfredsställd igen, det dröjer bara någon minut innan jag somnar.
Sch, hör jag en röst som säger, du väcker Per, jag öppnar ögonen och tittar in i ett par blå ögon, Johan ligger mot mig och har satt sitt finger mot min mun, han tar bort det och säger att det lät som jag hade en våt dröm, du flämtade av upphetsning.
Jag drömde att jag låg på vår strand på ön naken och det var flera män runt mig men, alla män var du, alla stod runt mig på knä och smekte mig över hela kroppen, Per stod borta vid stora stenen och hans kuk var hård, han tittade på när männen smekte mig och jag såg att han blev kåt av det. Jag ställde mig på alla fyra med händerna mot den platta stenen vi brukar ha som bord och männen låg runt och tittade på när en stod och tog mig bakifrån, alla turades om och när alla knullat mig kom Per och ställde sig bakom medan männen smekte mig, precis innan jag vaknade så kom Per i mig och jag fick en otrolig orgasm, jag är alldeles blöt mellan benen, känn säger jag och Johan sätter handen mellan mina ben och han känner verkligen noga utforskande, njuter verkligen av att känna min fitta. Du är ju blöt som en skogstjärn i en myrmark mellan benen, säger han, och när hans långfinger och ringfinger plöjer den våta stigen ner till den mörka skogstjärnen och börjar smekande utforska dess svarta djup med böjda knogar som vill ha bekräftelse, fingrar som ställer frågor och kräver ett svar, fyller mig helt så det svämmar över, grova fingertoppar som trycker på sköna punkter jag inte visste fanns, njutningens kåta signaler strömmar ända ner till hans sprängfyllda kuk, min hand kramar den och känner hur han trycker ut blod som får den att pumpa i spasmer, tummen söker min klitta och trycker i en cirklande rörelse, det bli för mycket nu, tjärnen svämmar över och riskerar att översvämma den blöta myren, måst få känna hans kuk nu, fylla min fitta till bristningsgränsen av kuk. Kom knulla mig, ta mig hårt som jag vet att du kan, väck min man när du knullar hans kvinna så han blir kåt och jag får känna hans sköna kuk också i fittan, jag vill känna mina mäns kukar nu. Jag rullar över på rygg och särar mina ben samtidigt som Johan vrider sig in mellan och jag styr snabbt in hans kuk, hårt rider han mig med sträckta armar, överkroppen böjd uppåt hårt pressande skrevet mot min kropp. Per vaknar och tittar på det knullande paret, jag söker hans kuk och den är redan hård, hans hand över mitt bröst nu nyper i den kåthårda vårtan, glider mellan mina bröst och rullar som en ärta dom stenhårda vårtorna mellan tumme och pekfinger, Johan kommer nu, känner hans säd pumpa in i fittan innan han kastar sig flämtande ner på rygg och Per snabbt glider in mellan mina ben och åter är min fitta fylld av kuk, sätter handen mellan våra kroppar och smeker snabbt min klitta, Per juckar hårt nu och jag hör att han snart kommer, kan inte hålla mig utan låter den första sköna krampen komma, klämmer hårt om Pers kuk i en serie orgasmkramper och känner när hans kuk sväller, fylld av det sköna sprutet, mjölkar han kuk på allt han kan ge mig och tänker att jag är välfylld både av Johans och Pers nu, måste knipa ihop benen så jag lägger mig på mage och håller ihop benen. Vi är alla tre andfådda av det intensiva knullandet, vi ligger tysta en stund innan killarna går ut till duschen på altanen så jag får badrummet för mig själv, uppskattar att dom är gentlemän när jag känner det varma vattnet rinna över min kropp och jag står bredbent och låter deras sölande spolas ner i golvbrunnen.
Det doftar stekt bacon i köket när jag kommer ut i morgonrocken, äggröra och rostat bröd samt kaffe, perfekt frukost för en dubbelarbetande kvinna tänker jag.
Johan åker till plåtverkstaden och Per får foga skorstenen hörde jag Johan säga när han åkte, jag behöver bädda om och tvätta en par maskiner, tänker på Johan när jag städar lilla toan och vårt knullande där i morse, vill egentligen inte att han åker idag, skulle vilja känna hans händer mer nu när han törs ta i mig, hoppas han förstår vad jag sagt och visat honom. Vi äter en sen lunch när Johan har gjort jobbet med skorstenen och Per bara ska lägga tillbaka takteglet i eftermiddag. Mitt hjärta hoppar till när Per börjar prata om fönsterblecken som ska bytas, Johan ska komma tillbaka om fjorton dagar och då ska dom byta både det på ovansidan och under på alla fönster, säger Per. Jag berättar för Johan att jag målat dom flera gånger men färgen bara flagnar, det är för att dom är galvade, säger han, hopplöst projekt. Men nu blir det nya överallt så då har tid med annat, säger han med ett lurigt leende.
Per går upp på taket efter kaffet på och Johan plockar ihop verktyg och bagen med kläder, jag följer honom till bilen och han lägger vänsterarmen runt mig och trycker sin högra hand mot min stjärt när han ger mig en hård kram. Jag kommer säkert att få blåmärken där bak men det gör mig ingenting, vi ses om två veckor säger han innan han hoppar in i bilen och försvinner runt knuten, jag står kvar och ler och min rumpa är öm efter hans händer och trosan har glidit in i stjärtspringa ända fram mellan blygdläpparna, måste sätta ner handen och rätta till den, känner att resåren är lite fuktig framtill. Jag tror att polletten fallit ner nu för honom, märks nästa gång kanske.
Men nu känner jag att vi har ytterligare ett kapitel att lägga till i berättelsen om det Blå Huset, känner att jag börjar bli riktigt sugen på att skriva igen.

Rakel A´hrab

Status: Brons författare

Peitho var en grekisk gudinna som övertalade unga kvinnor att ha föräktenskapliga förbindelser för att lära sig njuta av sina kroppar innan dom ingick äktenskap.
Rakel A´hrab är medlem sedan 37.1 Rakel A´hrab har 17 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg