Publicerat
Kategori: Sexnoveller

Blå huset XII – Bara drömmar.

Blå huset XII – Bara drömmar.
Av Rakel A’hrab
Blå huset är en serie påhittade berättelser riktad till dig som har erfarenhet av ett sexliv och gärna läser om moget sex men även till unga människor som vill utvecklas och respekterar lagen om samtycke.

Hon var en riktigt svensk blåögd blondin, det där skulle jag få äta upp, blåögd alltså, med allt vad det innebär, tunt blont hår, lugg och rakt klippt runt om, söt naturligtvis men det som tilldrog sig mitt intresse mest var dom bara brösten som jag hann skymta sekundsnabbt innan hon dolde dom under bikinibehån, eller dolde och dolde, dom hade en förmåga att glida ur så bröstvårtorna syntes när hon reste sig upp för att hälsa. Hustrun skulle reta honom sen, eftersom han som dom flesta män enligt henne hade svårt att hålla blicken borta från kvinnor som visade bar hud, hon skulle kalla honom ”kåtbock” med ett stort leende på läpparna.
Hon låg på bankdirektörens brygga och solade i en minimal bikini, vi var på väg i ekan från bryggan vid fritidsbyn, dit vi åkt för att handla och eftersom direktören och hans hustru var våra närmaste grannar förutom det äldre paret i torpet söder om huset så var det god ton att göra åtminstone ett kort besök varje sommar för att hälsa och utbyta artigheter om livet i allmänhet, något mer umgänge blev det inte. Hon märkte lite för sent kanske att vi närmade oss med båten och fick bråttom att dölja behagen.
Vi hälsade som vanligt och kallpratade lite allmänt med bankdirektören och hans hustru om väder, vind och tillståndet i världen innan vi ursäktade oss att frysvarorna tinar så vi måste åka hemåt. Hedda hette skönheten på bryggan förresten, hon var tydligen deras barnbarn, vi visste inte ens att dom hade barn. Det här var säkert sju år sen och bankdirektören lever inte längre och det är hans två söner som ärvt huset fick vi höra men också läsa i tidningen om.
Söndag och Ann har åkt tillbaka hem för tre dagars jobb och återvänder på onsdag kväll, torsdag är helgdag och fredag som vanligt klämdag så här i kristihimmelfärdshelgen. Har tagit ledigt själv för att laga bryggan som inte klarat islossningen, två av dom gamla tunnorna är otäta så bryggan har kraftig slagsidan. Behövs modernare flytgrejor så jag har beställt fyra flytblock på bygghandeln, ska levereras på måndag, så om allt går bra är jobbet klart till slutet av veckan. Behöver hjälp med att fästa flytblocken underifrån med dom tillhörande byglarna, så Ann får väl bli min medhjälpare när hon kommer.
Börjar riva upp däcket på söndag eftermiddag när Ann åkt och plötsligt ser jag en välbekant syn, det är en smal båt som framförs av en tjej jag känner sen i höstas, kan inte hindra att jag känner att jag ler och blir varm inombords. Läste bara för någon vecka sen att hon hade blivit uttagen till olympialaget i rodd eftersom hon gjort stora framsteg vid tävlingar på kontinenten under året med några bra placeringar och till och med medaljplats. Nu kom hon forsande ute på sjön och vinkade ivrigt när hon fick syn på mig innan hon fortsatte och försvann bakom vår badholme. Jag fortsatte jobba och ungefär en timme senare så håller jag på att ramla av bryggan när något plötsligt ger mig en klapp i baken, vänder mig snabbt om och tittar in i ett brunbränt leende ansikte. Ljudlöst har Sara glidit in i den smala båten och låtit åran ge mig en liten klapp därbak, känner omedelbart att jag vill ge henne en kram så med risk för att vi bägge hamnar i vattnet sträcker jag mig mot henne och vi kramas länge, känner att hon verkligen vill ge mig en kram och jag kan inte släppa hennes händer innan jag tittar henne i ögonen och frågar hur det är. Fantastiskt, jag har aldrig mått bättre och det har jag dig och Ann att tacka för ni löste knuten för mig. Trodde inte att det skulle ha så stor betydelse, min tränare kommer aldrig att förstå någonsin vad det var som hände när mina resultat förbättrades ofattbart mycket och jag kommer aldrig berätta heller så det får bli vår hemlighet hoppas jag.
Klart att du kan lita på oss Sara, vi skulle aldrig berätta såna saker oavsett vem det rör, vi är bara glada att vi kunde hjälpa dig med ditt ”problem”.
Är du ensam här eller är familjen med frågar jag och hon berättar att hon är ensam i huset men att det ska komma dit en av hennes nya kusiner hon fått efter att det upptäckts att bankdirektören hade två söner och det blev känt att den som alla trodde var hans fru var han inte gift med och dom hade inga barn. Saras pappa som ingen kände till att han fanns blev en stor överraskning när bankdirektören dött och man hittar ett faderskapsmedgivande i bankfacket. Saras pappa hade blivit till när hennes farmor var au-pair hos familjen som då bodde i USA och bankdirektörens far var chef på den amerikanska filialen, sonen hade varit 19 år och bodde med sin far och hans nya fru. Att dom skulle gifta sig kom aldrig på fråga eftersom sonen naturligtvis skulle leva ”ståndsmässigt”. Hennes farmor hade blivit hemskickad och allt sköttes mycket diskret. Saras pappa hade aldrig fått veta vem hans far var. Men nu skulle alltså hennes kusin komma och bo i huset, dom hade blivit goda vänner, hon höll på med en avhandling och skulle kandidera på universitetet i Uppsala. Är nog släktens ljus, säger Sara, håller på med sån där genforskning och man fattar ingenting när hon försöker förklara. Vad heter hon frågar jag, ”Hedda”, säger hon, genast dyker en bild upp i mitt huvud, den blonda unga tjej som låg på bryggan den där dagen vi hälsade på bankdirektören och hans hustru, som alltså inte var hans hustru. Den unga damen hade svårt att få ordning på sin minimala bh som hon knäppt upp minns jag och det trasslade när hon upptäckte att hon måste byta hand när hon höll den med höger över brösten, hennes bröst var mer utanför än under det minimala tyget. Hedda, sade hon snabbt och sträckte fram handen när hon lyckats krångla fram rätt hand, skyndade sig sen ner på dynan hon låg på, tyvärr så råkade hennes minimala bikintrosa glida åt sidan när hon la sig ner och nu hade resåren på vänster sida glidit in i skåran ända från stjärten och fram mellan benen, avslöjade en blond glest behårad blygdläpp, hon kände det och satte fingret under resåren och drog den snabbt tillrätta. Ann såg naturligtvis att jag såg och hon skrattade och tittade leende på mej på väg hem. Detta måste varit minst sex, sju år sedan.
Ser att Sara tittar intresserat på mitt jobb med bryggan och hon frågar om hon inte kan hjälpa till när hon får reda på att jag är ensam, Hon vill gärna hjälpa till för att få lite avbrott i den monotona träningen och jag välkomnar hjälp med att få byglarna som ska sitta underifrån och ska styras in i fästvinklarnas hål på vardera sidan av pontonerna, vi kan placera dit dom imorgon i så fall, så vi kommer överens om att hon dyker upp i tvåtiden. Hon frågar om jag har badtunnan igång och jag lovar halvt om halvt att hon kanske kan få bada imorgon. Men det är på ett villkor att jag också badar med henne, i så fall, säger hon. Sara försvinner lika tyst som hon kom när årorna doppas ljudlöst i vattnet.
Tänker på när vi först träffade Sara den där försommardagen på vår badholme.
Hej, jag har väntat på er säger hon när vi försent upptäcker den smäckra farkosten längst in i viken. Vi blir stående både Ann och jag när vi ser henne sitta där på den lilla handduken, spritt språngande naken, en brunhårig tjej, atletiskt byggd med breda axlar, smal höft och kraftiga armmuskler. Brösten är små och spetsiga med markerade vårtor, dom kraftiga bröstmusklerna under ger dom nästan ett utseende som om hon skulle ha silikonbröst, benen långa och slanka och med långa lårmuskler. Perfekt kropp för en atlet som framför den typ av farkost hon kom i syns tydligt. Ser en brunlockig hårbuske skymta mellan hennes ben.
Det är bara försommar och vi har haft examensfest för vår son som gått ut gymnasiet och bestämde oss för att ta en helg i huset och ordna lite inför sommaren. Nu var vi alltså här vid vår badstrand på den lilla ön och försöker ursäkta oss för att vi inte observerat att det var upptaget när den här nakna uppenbarelsen ber oss att vi ska stanna. Det är jag som tränger mig in på på eran strand vet jag, jag känner nämligen Susanne och är arbetskollega med henne eller hon är min chef alltså, hon som var er granne, Susanne och Joel alltså så jag antog att ni kanske skulle komma. Jag hoppas att det inte genererar er att jag inte har någon baddräkt men vad jag har förstått så är det visst inte nödvändigt enligt Susanne. Vi hälsar snabbt och hon vet ju vad vi heter naturligtvis när hon presenterar sig som Sara och att hon är här och tränar och bor i huset på udden. Vi gör oss hemmastadda som vanligt och doppar oss snabbt i det ännu alltför kalla vattnet innan vi dukar upp för lite kaffe. Sara tackar inte nej till en kopp och hon börjar snabbt berätta att hon tränar för landslaget och hoppas få komma med i OS-laget nästa år. Vi frågar naturligtvis hur det kommer sig att hon bor i bankdirektörens hus och får snabbt förklaringen om hennes pappas släktskap och arvet. Som vanligt när vi är på ön så tar jag min lilla promenad runt med en tom bärkasse och kollar, det är alltid något skräp som flutit iland. Jag ser att Ann sitter och pratar med Sara när jag kommer tillbaka, huvudena tätt ihop och jag förstår att det kanske är läge för en liten extrasväng, känner igen när Ann, som ofta kan få människor att öppna sig, sitter på det där viset med huvudet, vi har ju varit gifta några år nu. Hör när dom börjar skratta och förstår att det är fritt fram för mig igen, Ann kommer kanske berätta vad dom pratat om, men det är inte säkert och jag har lärt mig att inte fråga.
Sara måste återvända till sin träning och jag blir inte förvånad när hon ger Ann en kram innan hon åker iväg, hon vinkar när hon glider förbi utanför viken och försvinner, vi ligger tysta och njuter av den varma solen och hoppas få den första solbrännan för året.
Sara kommer ikväll och badar i tunnan med oss, jag har bjudit henne på middag också, men först ska du kanske raka henne och då menar jag inte under armarna. Hon såg ju att vi var rakade så jag sa som det var att du alltid rakade mig när vi var i stugan, vi började prata och hon var väldigt öppen med att hon haft problem med det här med sex och varit hos flera gynekologer för hon trodde at det var något fel på henne, hon har ett problem men jag berättar mer sen. Jag sa att om hon ville, så kunde jag fråga dig om du kunde tänka dig att raka henne också även om hon kände sig blyg och nervös, jag sa att hon får se det som ett gynbesök och att hon skulle älska det sen. Jag hör att Ann inte vill berätta allt och jag har en känsla av att jag får vara med och göra som jag blir tillsagd helt enkelt, litar helt på Ann, hon är duktig på att få människor att kunna slappna av och känna sig bekväma också i mycket intima situationer.
Sara kommer i motorbåten strax före fem, det märks att det finns en spänning och kanske förväntan när vi kollar runt i huset och besiktar badtunnan. Ann tar direkt kommandot när hon visar var vår ”rakningshörna” är och säger att dom duschar först eftersom vi börjar med att Per rakar oss bägge före badet. Ann ger inte Sara någon chans att protestera så jag får order att förbereda för rakningen med handdukar och rakgelén samt hyvel med nytt blad. Går ut till badtunnan och lägger in lite mer ved samt tar årets första dusch i uteduschen, blir en kall snabbtvätt innan jag går in och ser att dom satt sig i korgstolarna vid lilla bordet, med en kudde bakom ryggen och ett badlakan över stolen sitter dom och väntar, jag vet att utan Anns närvaro skulle Sara inte sitta här nu, föga anar jag vad som kommer att hända, vad det som nu sker kommer att betyda för henne, ser att Sara är lite avvaktande och jag förstår henne helt, Ann har talat om vad som kommer hända när jag är klar och utkräver min belöning. Min kloka hustru säger att jag ska börja med henne så Sara kan se hur det går till.
Ann är ganska nyansad så någon trimmer behövs inte, jag vänder mig knästående mot Ann samtidigt som jag sätter skålen med sköljvattnet mellan hennes fötter, tar rakgelen och stryker snabbt på innan jag drar hyveln där jag vet att håret växer ut fortast, bara något lite stubb kvar kan störa njutningen att utforska hennes sköna fittas alla hemligheter, låter mina händer vant smeka där jag vet att hon älskar när jag rör henne, ser att hon blir alltmer upphetsad och när jag lägger den varma handduken mot hennes skrev då vet jag att hon vill ta emot min mun och tunga mellan dom fuktiga, hala blygdläpparna. Med ett högt flämtande andetag tömmer hon sina lungor när extasen når sin höjdpunkt i orgasmens flöde. Hör att Sara tydligen levt med i Anns njutningsupplevelse när hon tömmer sina lungor i en tung utandning samtidigt som Ann får orgasm. Jag vänder mig mot henne, fortfarande knästående, flyttar vattenskålen mellan hennes ben och tittar upp mot hennes ansikte, märker att hon inte uppmärksammat att jag ser på henne men när jag sätter händerna på hennes knän tittar hon ner på mig, glider som instinktivt fram och särar på benen så jag nu har hennes håriga buske framför mig. Hon är ju brunett så hårfärgen är äkta, ganska lockigt hår så jag får ta mycket med trimmern innan jag rakar med hyveln, tittar på henne och möter hennes blick innan jag börjar och ser att hon nu är beredd på vad som ska ske. Trimmern gör jobbet ganska snabbt och jag märker att hon reagerar när mina händer rör henne uppe vid den lilla mösskärmen så jag förstår att hon är väldigt känslig på den lilla pärlan som jag skymtar när mina rörelser med trimmern drar blygdläpparna åt sidan och drar ut huden så jag kommer åt. Verkar lite som att hon njuter av mina mjuka rörelser när jag hör hennes andning och när jag stryker på rakgelén då har hon svårt att sitta stilla, ser att det är fuktigt mellan dom mörka inre blygdläpparna, Sara är bred mellan benen och hennes inre blygdläppar är mörkare än Anns, vackert veckade men nästan dolda av dom breda yttre i den djupa springan. Känner att blodet strömmar till mellan mina ben när jag tänker på att utforska hennes fitta. Precis som Ann har hon alltså en mycket känslig klitta som jag måste närma mig försiktigt, hon måste vara riktigt kåt innan jag tar mig an den, blir några vändor med tungan runt först, men innan jag kommit dit måste jag röra mina fingrar mjukt över hennes hud när jag stryker med hyveln medhårs hela tiden så hon inte ska få problem med återväxten efteråt, viktigt när det är första gångerna man rakar. Hon hoppar till när jag kommer lite för nära hennes klitta med hyveln och jag tänker åter på hur försiktig jag måste vara sen med min tunga där under den lilla mösskärmen, gör en sista koll av resultatet innan jag tar den varma handduken från elementet och viker insidan utåt så den bli lagom varm. Sara hoppar till när jag trycker handduken mot hennes skrev och hon tittar ner men böjer snabbt åter huvudet bakåt med en njutningsfull suck, försiktigt avlägsnar jag gelén som blivit kvar. Ställer upp skålen med vattnet och lägger hyveln på bordet och böjer mig in mellan hennes ben, hon tittar åter ner, jag hör hur hon stålsätter sig inför det som ska komma när hon drar ett djupt andetag, jag möter hennes blick och ser att hon är nervös och lite generad men ger mig ändå tillåtelse, men jag är helt säker på att om inte Ann satt bredvid nu så skulle Sara kanske hoppa ur stolen och försvinna ut genom dörren och aldrig återkomma.
När jag låter min tunga glida in mellan hennes blygdläppar och sträcka sig så djupt in jag kan då vet jag att hon är kåt, den hala fukten som möter mig skvallrar om vad hon känner. Mjölkar hennes grotta i några lapande rörelser och fylld av hennes saft trycker jag tungan formad till en skål upp mellan blygdläpparna, men när tungspetsen precis nästan nuddar det allra känsligaste tömmer jag bara saften över och glider med runt och ner tillbaka där jag startade rörelsen för att åter upprepa min manöver. Sara släpper greppet om stolens handtag hon hårt greppat och sätter dom mot min nacke som för att försäkra sig om att inte den där sköna saken som besöker hennes känsligaste kroppsdel inte ska försvinna. Sträcker upp mina händer och kupar dom över hennes bröst, låter den hårda lilla kulan rulla mot min hand i en cirklande rörelse innan jag fattar om knopparna med tummen och pekfingret. Nyper tag och rullar dom blodfyllda känsliga knopparna i en snabb och lite smärtsam hastig rörelse som flyttar hennes känselfocus dit, samtidigt låter jag min tunga mjukt möta klitoris, nu har jag fått audiens hos hennes mest känsliga kroppsdel, aldrig har jag upplevt en kvinna som låter mer än Sara, hon kvider, gråter och andas stönande, kroppen skakar av rörelse och när jag nyper tag i bröstvårtorna och sträcker ut brösten till två strutar rullande dom hårda kulorna mellan fingrarna, då störtar Sara in i en förlösande orgasm, jag måste släppa greppet om brösten och slå mina armar runt hennes kropp för att inte tappa kontakten med min tunga mot hennes klitta. Sara låter allt högre nu när den totala njutningen fyller henne och hon översköljs av dom varma vågorna. Tror aldrig jag upplevt någon få en sån totalt förlösande orgasm någonsin. Hon ligger i stolen, trycker sitt skrev mot min mun och med bägge händerna om mitt bakhuvud försäkrar hon sig om att den sköna känslan inte försvinner. Hon kvider tyst när kroppen åter börjar bli mjuk och avslappnad igen, jag märker när den övergår i endorfinernas bakrus och backar snabbt, ser hur det korta mjuka fjunet på hennes mage och underarmar reser sig när huden blir känsligt knottrig, jag andas några gånger för att återställa syrebalansen efter det intensiva arbetet med min mun och tunga. Hon ligger fortfarande tillbakalutad helt utmattad verkar det som när Ann frågar henne om det var skönt. Sara tittar på oss, hennes ögon är fyllda av tårar när hon med grötig av hänförelse darrande röst säger att hon ett tag trodde att hon skulle dö när det där sköna pirret inte försvann utan bara fortsatte och fortsatte för att till slut bli som en explosion inne i hennes kropp.
Vet du älskling, säger Ann och tittar på mig att du har gjort så Sara upplevt sin första orgasm, den första någonsin i hennes tjugosexåriga liv, du är så duktig och jag visste att om någon skulle lyckas så är det du. Båda tittar ner på min nu hårda stake som alltid blir extra hård när jag får njuta av en fuktig kåt fittas känsla mot min mun, älskar att känna den där kladdiga intima närvaron av något som alltid ger tillfredställelse till mina lustfyllda fantasier. Ann är som vanligt med på noterna och till Saras förvåning vänder hon sig som vanligt om och ställer sig bredbent med knäna på stolsitsen och händerna mot ryggstödet. Jag hör att Sara flämtar till när hon inser att jag kommer att knulla med min fru mitt framför hennes ögon. Men när hon blir medveten om Anns njutningsfulla andhämtning och inlevelse då sätter hon sig tillbakalutad och följer med i det hon ser och hör. När Ann sätter handen mellan benen och börjar smeka klittan för att hon ska komma till klimax fort då tittar hon ner mellan sina ben och upptäcker att den bruna hårtofsen är borta, hon sätter handen mot sitt nyrakad kön och stryker mjukt med fingrarna över blygdläpparna, långfingret glider in i springan och upp till den känsliga punkten där hon börjar göra en cirklande rörelse. Det verkar som Sara åter kommit in i trans och inte är medveten om omgivningen, hon andas i takt med Anns alltmer upphetsade ljudliga andning. När Ann ljudligt annonserar sitt klimax och snabbt skjuter fram överkroppen mot stolens ryggstöd glider jag ur och vänder mig snabbt mot Sara, i en rörelse och med handen fortfarande mellan benen ställer hon sig som Ann gjorde nyss så jag kan ta steget in mellan hennes ben och låta mitt ollon glida ner i stjärtskåran och fylla hennes fittas inre med min hårda kuk. Sara börjar gunga med kroppen mot min och ljudligt kommentera det hon nu upplever för första gången i hennes liv inser jag, Sara är en oskuld, ja alltså inte att hon aldrig haft en kuk i fittan, utan att det är första gången hon hinner njuta av samspelet med en man, dom flesta har antagligen lämnat henne otillfredsställd medan dom själva har tillfredsställt sig. Sara har ju också inte kunnat tillfredställa sig själv så jag fattar varför hon lever med nu, med både kropp och ord som strömmar ur hennes mun, beskrivande hur skönt det är att knulla. Känner hennes hand röra sig mellan hennes ben när den första krampande orgasmen kommer, hårt kramar den min kuk där inne, avlöst av ytterligare en, Sara klämmer ihop sina ben om mina och jag känner verkligen hur stark hon är när ja sitter som i ett skruvstäd med hennes fitta hårt kramande min kuk. Sara låter hela tiden nu och jag känner när min sädesblåsa fylld av den livgivande saften hårt trycker fram och spränger mitt ollon när första satsen träffar henne där inne, hon rycker till när hon känner det och stönar njutningsfull när jag levererar ytterligare två gånger innan den sista droppen lämnar min slaknande kuk. Håller kvar mina händer på Saras höfter och trycker mig mot hennes kropp en stund tills vi lugnat ner andningen. Backar ett steg och Sara vänder sig om, med en min av skön tillfredställelse över hennes ansikte öppnar hon ögonen och tittar leende på oss.
Snart sitter vi alla tre i det varma vattnet i badtunnan och Ann börjar prata om det som nyss hände och hon vill väldigt gärna att jag berättar hur jag kunde göra så Sara äntligen fick uppleva hur skön en orgasm kan vara och den tillfredställelse och lugn den kan ge när kroppen säger att det är det den behöver. Förstår att Sara väldigt gärna också vill veta så jag försöker förklara genom att berätta om hur Ann lärde mig något som jag alltid tänkt på.
När vi var nygifta och mitt jobb innebar långa resor och att vi var åtskilda längre perioder, ibland kanske sex till åtta veckor utan att jag kunde resa hem, så när jag äntligen kom hem var jag nog lite väl het på att ha sex för att Ann skulle hinna med i svängarna och en gång när jag ställde mig bakom henne när hon höll på och tog hand om tvätten så satte jag in handen mellan hennes ben i tron att hon skulle bli upphetsad eller nåt, jag var väl lite väl på antagligen för hon tog inte bort handen utan la sin hand över min och förklarade väldigt tydligt att om hon skulle vara en bil nu, då skulle min hand vara på växelspaken och motorn inte igång så för att bilen ska kunna rulla då måste jag hitta startnyckeln först och sen varmköra, för den här bilen är lite kall just nu. Vart startnyckeln sitter det får du själv lista ut och den är inte på samma plats varje gång och nästan aldrig där du har din hand just nu. Ann skrattar åt minnet och jag ser att Sara lyssnar intresserat när jag fortsätter min förklaring med att beskriva hur hon reagerade när jag hade mina fingrar runt hennes känsliga klitoris och hur hon ryckte till varje gång hon trodde att jag skulle nudda den. Hur jag förstod att för att jag skulle få röra henne måste hon vara mycket upphetsad, jävligt kåt helt enkelt, så det gällde att hitta startnyckeln och varmköra så nu började jag en långsamt ökande stimulering av allt utom just klittan, när jag började smeka brösten och kände hennes vårtor styva mot mina handflator och kunde mjukt smeka dom, nypa lätt i dom hårda knopparna och känna hur hennes focus flyttades och lusten stegrades i henne, vad som hände när hon kom över spärren det vet vi ju. Den totala okontrollerbara lustens brusande flod som tog kontrollen över hennes kropp, Sara förstår då att hon måste hitta lusten och kåtheten först innan hon kan smeka sig själv eller bli smekt för att komma till klimax och därigenom utlösa en orgasm i hennes kropp. Att tro att lusten bara kommer av sig själv genom smekningar mellan benen inte fungerar utan hon har ”gått i baklås då” som hon säger.
Ann har redan förberett Sara på fortsättningen och nu verkar det som om Sara inte är förvånad eller tvekar till att fortsätta kvällen som den börjat, inte så förvånande med tanke på hur lyckad den varit hittills för henne. Så när vi avrundar middag och allt i köket är klart då säger Ann direkt att nu blir det bums raka vägen in i sovrummet och av med kläderna. Sara ligger snart med ryggen mot mig vilande mellan mina ben, den lilla kudden på plats och hon följer hela tiden med i dom instruktioner Ann ger henne. Tittar intresserat när jag droppar den sköna oljan på hennes bröst och går nästan upp i brygga när jag börjar smeka brösten och bröstvårtorna med mjuka eggande rörelser, knallhårda vårtor rullar mot min kupade hand. Ann räcker Sara luftpuffaren och nu börjar en orgie av orgasmer för Sara, avbruten av Ann när hon måste göra en paus. Sara kan inte få nog men innan kvällen är över och det blir dags för att sova när Sara är helt utmattad, ställer hon sig på alla fyra och med ett stadigt tag om sängaveln stöter jag in min hårda kuk i hennes sköna fitta.
Jag förbereder allt på söndag så det är klart att lossa dom gamla tunnorna och skjuta in nya pontonerna som ska levereras i morgon bitti före åtta har dom lovat. Ordnar med vattnet till badtunnan som behöver fyllas och stå över natten så träet sväller. Tittar en stund på TV men väljer att lägga mig redan före tio eftersom jag känner mig trött och vill komma igång i bra tid i morgon.
Allt är klart för att montera fästbyglarna, jag har på mig våtdräkten jag lånat av en arbetskompis som är med i dykklubben, lite väl tight kanske så jag har bara ett kalsonger under. Hör när båten kommer, Sara har tagit motorbåten tydligen, blir överraskad när jag ser att hon inte är ensam, det är en person till i båten och jag kan inte låta bli att le lite när jag inser att det är Hedda, tyckte att Sara sa att hon inte skulle komma förrän senare i veckan. Sara vinkar när hon ser mig och jag pekar mot vår båt som vi lagt upp på stranden lite längre bort. Jag går dit och tar emot dom och visst är det Hedda, hon är precis som jag minns henne, båda tjejerna har korta jeansshorts och Sara ett tight linne medan Hedda har en vidare vit kort blus med magen bar, vädret har varit soligt hela dagen så jag fattar att dom valt lite lättare kläder, joggingskor på fötterna är bra med tanke på jobbet. Sara har en bag med sig och jag antar att det är badkläder när Sara säger att Hedda också ska hänga på i badbaljan, så jag föreslår att dom sätter in väskan i gästrummet så länge. Sara berättar att dom har mat med och ska bjuda på middag efter badet.
Monteringen av byglarna som håller pontonerna blev en tillställning med mycket skratt och lite dråpliga situationer när jag iförd våtdräkten befinner mig under bryggan och då och då sticker upp huvudet när tjejerna står på alla fyra i sina shorts och Hedda med sin korta topp upptäcker att den lägger sig som en krans runt hennes armar när hon böjer sig ner för att ta tag i bygeln och jag samtidigt tittar upp för att kolla och ser att hennes bröst är helt blottade, Sara ser naturligtvis att jag ser och Hedda fattar ju vad vi tittar på men kan inte göra något åt det när hon har händerna fullt sysselsatta med att sätta dit brickan och muttern på bygeln. Ibland står dom gränsle över en öppning i bryggan och jag sätter upp skallen mellan deras ben, men vi är snabbt klara och dom får hjälpa mig att dra av våtdräkten som sitter som ett andra skinn. Hedda står på knä framför mig och Sara bakom min rygg när dom med gemensam ansträngning tar tag i och drar ner den, plötsligt står jag med våtdräkten och dom gamla badbyxorna nere vid knäna och visar för Hedda bara några centimeter framför hennes ögon hur jag är skapt mellan benen, mycket fniss förstås innan Sara grabbar tag i resåren och drar upp byxorna igen och säger att nu har hon fått se tillräckligt, får vänta tills badet innan det bli mer säger hon med ett skratt. Fattar att det alltså blir textilfritt i badtunnan.
Vi lägger tillbaka trallen och tjejerna får ta skruvdragaren och paketet med skruv för att avsluta medan jag går och tänder upp i badtunnan. Känner på mig att tjejerna har något lurt på gång, får väl veta vad dom har för planer för kvällen innan dom åker tillbaka. Allt är klart för badet när Sara tittar på mig bedjande och frågar om jag kan raka dom före badet, snälla, säger hon och lägger huvudet på sned när hon frågar. Ann sa till mig att unga kvinnor ska skaffa sig så mycket erfarenhet dom kan innan dom träffar den rätte och vi ska inte bli kär i dig utan vill bara att du ger oss en erfarenhet till. Hedda har aldrig varit helrakad och jag har längtat att du skulle göra det igen, vi betalar naturligtvis som vanligt, säger hon med ett stort leende, Hedda vet allt om mitt problem som du löste så bra. Jag tittar från Sara till Hedda och tillbaka och inser att ett nej inte är något alternativ, Sara har alltså berättat för Hedda vad det är som händer när jag gör min rakritual och nu har dom bestämt sig att det ska ske, vi har pratat om det och ändrar oss inte säger hon, jag frågar om det är säkert att dom vill och bägge nickar ihärdigt så jag faller till föga och säger okej, om ni duschar och sätter er i stolarna fixar jag resten så fort jag också duschat. Snart sitter dom där, lite pirriga märker jag och Hedda är väl generad över sin nakenhet inför mig så hon sitter med benen ihop medan Sara brett skrevar klar att ta emot mina tjänster. Jag förstår att det är Sara jag ska börja med så jag får ta en rejäl omgång med trimmern innan det är dags för hyveln, rakgelen gör att Sara hisnar lite när jag stryker på den men jag märker nu också att hon börjar bli lite fuktig mellan blygdläpparna, det är ett gott tecken på at hon njuter av mitt försiktiga handlag, det tar inte länge förrän hon är befriad från allt hår och helt slät, det ska bli en njutning att få känna hennes mjuka sköna fitta mot min mun och låta tungan leka med hennes fuktiga skreva. Märkte att hon inte reagerade lika känsligt nu när jag rakade runt klittan och mina fingrar nuddade den lilla ärtan som hon gömmer där inne. Tungan letar sig in i hennes fuktiga öppning och lapar girigt efter skön smörja för hennes njutning. Jag hör att Hedda reagerade direkt när mitt huvud dök in mellan Saras ben och Sara häftigt drog in andan medan en tydlig njutningsfull rysning gick genom hennes kropp. Måste ju vara något Hedda aldrig skulle kunna tänka sig att hon skulle sitta och titta på, när en man slickar en kvinna mellan benen, hoppas hon känner sig bekväm också sen när jag ska börja ansa hennes mus.
Sara njuter till hundra procent när jag låter läpparna omsluta och suga in hennes klitta och blygdläppar, leker med hennes ärtstora klitta, sträcker upp mina händer och smeker mjukt hennes bröst innan jag tar bröstvårtorna i ett grepp mellan tummen och pekfingret, nyper lätt och börjar låta tungan hamra mot hennes klitta som en boxare slår mot päronbollen. Hennes orgasm låter inte vänta på sig nu, mycket högljutt annonserar hon den och jag nyper hårt om bröstvårtorna när jag drar ut hennes bröst till två strutar, släpper greppet och ser när dom sjunker tillbaka innan jag åter greppar vårtorna och drar ytterligare, ganska hårt den här gången och jag känner att det ger en stark njutningsupplevelse när smärtan förstärker orgasmen. Sara faller tungt ner i stolen när ruset är över och ersätts av endorfinernas bakrus, backar snabbt ifrån och tittar en stund på hennes kropp när den sakta slappnar av. Vänder mig om mot Hedda, fortfarande stående på knä, tar skålen med vattnet och ställer ner den framför henne, hon märker inte att jag tittar, hon tittar intensivt på Sara verkar det som och är inne i sin egen värld när hon plötsligt rycker undan handen hon hade mellan dom hopklämda benen, jag såg att långfingret gled ur springan och ser att det är lite blankt av fukt. Hopas det är ett tecken på att hon är upphetsad så hon är bekvämare med det som nu sker när jag sätter händerna på hennes knän och särar hennes ben, hon tittar ner på mig och utan att jag ber henne glider hon fram på stolen så jag nu har hennes blonda fitta framför mig. Hedda har som jag såg där på bryggan bara en mjuk tunn hårtofs och eftersom hon tydligen rakat bikinilinjen ganska noggrant så kommer jag snabbt kunna avlägsna allt. Klämmer ut en klick av gelen och stryker ut det jämnt, ser när jag stryker på dom yttra blygdläpparna och särar springan at dom inre tunna är blanka av fukt, min erfarenhet säger mig att Hedda kommer att brinna av snabbt när jag tar ut min betalning, hon har nog aldrig haft några problem att kunna få orgasm när hon smekt sig själv men det betyder inte att hon fått det när hon legat med killar. Hedda följer mitt arbete noga när jag drar hyveln, men när jag börjar sträck ut dom mer intima delarna då sträcker hon upp kroppen och huvudet böjt bakåt, när jag lägger den varma fuktiga handduken mellan hennes ben då vet hon ju vad som väntar eftersom hon såg på när Sara blev rakad. Med ett djupt andetag tar hon emot min mun och när tungan glider in i öppningen då börja hennes kropp darra i små skälvningar. Min hala tunga utforskar henne skrev och jag märker att hon reagerar intensivt när den söker sig längre ner, längre in, inga förbudsflaggor syns när tungan glider runt den mjuka anosrosetten, bara en djup inandning följd av en lång njutningsfull stönande utandning, inser att hon aldrig haft besök där och att hon är överraskad av hur mycket hon tycker om det förstår jag när hon lägger sina händer mot mitt bakhuvud och försöker hindra mig från att röra min tunga därifrån, men jag lyder inte hennes vilja när jag åter låter tungan lämna den sköna zonen och fyller min tunga med hennes varma, salta nektar i hennes grotta och intar den andra erogena zonen, gapar över henne så mycket min mun kan ta in och suger mig fast som en igel när jag låter tungan piska hennes klitta som en boxare slår mot en päronboll. Hedda är uppe i extas nu och hela hennes kropp skakar av okontrollerad sinnesrörelse när jag stöter min tunga mot den lilla knoppen, leker allt intensivare med hennes klitoris när jag sträcker upp mina armar och låter de kupade händerna lätt rulla mot hennes bröstvårtor, små hårda ärtstora, rullar dom mot handflatan, hör när Hedda redan är på väg mot sin orgasm, jag nyper vårtorna mellan tummarna och pekfingret och när lungorna är fyllda till gränsen och hon bara ska lyftas över den där sista vågkammen och falla ner i bränningarnas kittlande bubblor, då fryser jag allt för en kort sekund. Hon tömmer lungorna i ett njutningsfullt stönande kvidande ljud och jag låter åter tungan piska hennes klitoris samtidigt som jag nyper hårt i bröstvårtorna och drar ut hennes bröst till två toppiga strutar precis som jag gjorde med Sara. Hedda sitter inte i stolen längre hon har nacken mot ryggstödet och tårna mot golvet, kroppen i en båge nu och jag måste resa mig på knä och snabbt släppa hennes bröst och flytta händerna. Handflatorna tryckta mot hennes stjärt följer jag kroppens okontrollerade rörelser när hon är i sin orgasmbubbla, att hon ljudligt berättar vad hennes kropp känner är att underdriva, hela huset fylls av hennes ljud. Kroppen faller tillslut tillbaka mot stolen när känslan förändras och den lilla rysningen kommer som ett pris på den totala njutningen. Drar hastigt undan mina händer och tittar på den unga kroppen som helt klart aldrig upplevt något sånt dom hon nu fått erfara. Med en lång ramsa av våra vanliga svärord kommenterar hon detta. Sara skrattar och säger, vad var det jag sa, han är fantastisk så nu tycker jag att vi ska låta honom också få njuta. Sara vänder sig snabbt om och sätter sina knän på sitsen, stöder sig med händerna på ryggstödet precis som hon gjorde när hon sett Ann och mig knulla förra gången. Jag är inte sen att efterkomma hennes erbjudande och har snart fyllt henne ned min hårda kuk. Sara kommenterar livligt hur skönt hon tycker det är och meddelar Hedda att hon får vara beredd att ta över. Sara sätter högerhanden mellan benen och med ett intensivt gnuggande är hon snart åter framme vid en skön orgasm, känner när hon klämmer med sin starka kropp om min kuk, Saras krampande fitta känns rejält när den klämmer runt kuken. Hastigt skjuter hon fram kroppen så jag åter står med den hårda staken blottad. Nu får du ta över Hedda, njut av hans sköna kuk nu, så skönt har du aldrig känt att det är med en kuk i fittan kan jag lova dig, säger Sara stönande. Hedda gör precis som Sara och vänder sig snabbt om och när jag låter mitt blanka, fuktiga ollon glida ner i hennes stjärtspringa stöter jag lite mot hennes anusrosett och hör henne hummande ge ett erkännande till hur skönt hon tycker det är att jag rör henne där, ollonet sjunker mjukt in i mellan hennes blygdläppar och försvinner in i hennes kroppsöppning och när jag sakta låter min kuk tränga ut den sköna kanalen fylld av hal fukt och kroppsvärme, då förstår jag att Hedda aldrig har njutit av att bli knullad som det innebär när inte allt handlar om ett svettigt smusslande under ett täcke och allt kanske varit över på en minut. Hedda njuter verkligen både med kroppsrörelser när hon svankar och skjuter rygg och i takt möter mitt först njutningsfulla långsamma juckande och ljudligt, hon tycker tydligen om att uttrycka sig när hon knullar, kanske bara för att det här första gången hon verkligen verkligen upplever det. Jag tittar ner på den perfekta unga kroppen och ser min kuk pumpa allt fortare in och ut, känner när sädesblåsan fylls till bristningsgränsen, ska bli intressant att få uppleva hennes reaktion när jag i hårda sprut träffar henne där inne. Precis som Sara så blir hon överraskad när hon känner min säd komma inne i livets födslokammare och kan inte låta bli att utbrista i ett kittlande skratt, helt klart att Hedda precis som Sara, den där gången för ett år sedan också för första gången känner den känslan, kanske känslan att vara kvinna tillsammans med en man. Att Hedda får orgasm det behöver ingen tveka om när huset fylls av hennes ljud som beskriver en kvinnas totala njutning av att bli skönt knullad, hennes kropp ryser av välbehag länge innan det vanliga bakruset reser henne små ljusa fjuniga hår på mage och armar.
Badtunnan fylls snart av tre nakna tillfredsställda kroppar som nu inte alls upplever det konstigt att prata om känslorna man nyss erfor när det på ett naturligt sätt umgicks intimt, båda tjejerna är förvånade att det som i deras värld var något nästan skamligt nu kändes naturligt. Dom börjar ganska snart avslöja dom mest intima situationer med både bra men oftast misslyckade sexupplevelser dom varit med om med ofta oerfarna och alltför upphetsade killar som lite för berusade varit en katastrof i sängen. För Sara har det inneburit ytterligare en otillfredsställd erfarenhet eftersom hon inte har kunnat tillfredställa sig själv när killen somnat eller dragit. Hedda däremot berättar utan betänkligheter att hon tillfredsställt sig själv nästan alltid efteråt, om inte killen har tillhört de fåtal som verkligen har visat sig kunna tillfredställa en tjej. Nu har ju ingen av dom haft något längre förhållande. Sara berättar att hon sen den kvällen och natten hos oss beslöt sig för att försöka träffa en kille hon bara kunde ligga med utan en kärleksrelation och ett av dom sällsynta tillfällen hon var ute på krogen stötte hon på en kille som varit med i klubben tidigare men lagt av när han fick familj, nu var han varannanveckaspappa, han var trettiotre år och kändes som ett lämpligt offer tyckte hon. Dom hamnade i hans lägenhet på natten och det blev mycket sex, han var väl till att börja med inte den bäste men det fanns potential tyckte hon. Dom fortsatte träffas när han var barnledig varannan fredag så blev det riktigt råsex så fort hon kom innanför hans dörr, han var riktigt duktig nu när hon visat honom vad hon gillade och han var riktigt initiativrik, så det blev knulla hela helgerna med avbrott för lite käk. Dom var på klubben på lördagar och om det var väder körde dom en tvåmansrodd följ av ett pass på gymet men sen blev det hem och en lång stund i duschen med diverse övningar. Dom hade ett oskrivet avtal att umgänget bara var fysiskt och varken hon eller han var intresserad av ett förhållande nu.
Sara har tagit med mat hennes morsa kommit med och det var för många lådor med Lasagne så för att inte ledsna på det så föreslog hon för Hedda att dom skulle ta med till nu ikväll, det var alldeles fantastiskt god middag och vi öppnade ytterligare en flaska vin efter den första, tjejerna har också bestämt att Sara skulle visa Hedda hur man använder den nya leksaken hon skaffat efter hon varit här, Hedda hade aldrig använt nån sexleksak över huvud taget.
Det blev ju en lång kväll i sovrummet när Sara först ville visa Hedda när hon njöt av luftpuffaren, Hedda tittade intresserat på när Sara låg i min famn och jag droppade oljan på hennes bröst och började massera, blev nog lite förvånad över att Sara reagerade så starkt när jag lät hennes styva bröstvårtor rulla mot min kupade hand och Sara spände sina muskler och tydligt krampade med Fittan. Snart var hon i full gång med den sköna vibratorn och när det gick för henne lyfte hon snabbt bort den och hennes kropp liksom vibrerade av njutning. Plötsligt utbrister hon med ett ”å-fyfaen-å-fyfaen fittan kokar”, Hedda verkar tagen av Saras känslor och skrattar lite upphetsat, när Sara rullat åt sidan uppmanar hon Hedda att lägga sig mellan mina ben för att få känna själv, som hon säger. Du kommer att bli jävligt kåt när Per smeker dina bröst bara, det är superskönt, men du är väl kåt redan säger hon och sätter snabbt handen mellan Heddas ben. Hedda kniper ihop dom snabbt men Sara sätter triumferande upp handen med ett glänsande långfinger, vad var det jag trodde säger hon skrattande, redan kåt och fuktig som en tjärn i dom djupa skogarna, där du kommer ifrån. Hedda fnittrar generad men när jag droppat olja på och kupar mina händer om hennes ljuvligt sköna bröst och känner vårtorna styva mot min handflata, då börjar Hedda prat med ord ingen förstår, njutningens gutturala språk. Den totala orgasmen kommer och även hennes fitta kokar konstaterar dom bägge skrattande. Tjejerna turas om tre gånger var och tycker att nu har deras fittor kokat tillräckligt när Sara plötsligt frågar Hedda om hon sugit kuk och ridit någon man, Hedda tvekar en sekund för länge med svaret så Sara förstår att hon aldrig haft någon sådan i munnen så nu ska det bli skola i kuksugning och det är ju naturligtvis jag som får vara föremålet för övningen, eller snarare min hårda kuk, men inte mig emot, Hedda sitter mellan mina ben och sen under Saras ledning utför hon en fantastiskt skön kuksugning, med samma instruktioner som Sara själv fick av Ann sätter Hedda tummarna på varje sida om ollonsträngen och visar prov på duktig tungvrickning när hon med tungspetsen njutningsfullt låter tungan glida mot, för att sedan ta hela ollonet i munnen och låta tungan glida runt flänsen och Hedda erkände att hon aldrig ridit en man så naturligtvis avslutades kvällen naturligtvis med att Hedda sitter gränsle över mig och njuter totalt över den sköna känslan av kontroll, som Sara säger hon tycker att det känns när hon rider en man. Ser hennes vackra kropp med dom sköna perfekta brösten när hon grenslar mig och njutningsfullt gungar så min kuk kramas skönt i hennes fitta, mina händer mjukt lekande med hennes bröst och dom hårda bröstvårtorna rullande mot handflatan. Min sädesblåsa fylld till bredden färdig att åter ge henne känslan när en mans säd fyller henne, njutningen är total.
Det är då jag hör ljudet, ljudet av en dieselmotor som rusar upp i varv för att snabbt tystna när chauffören släpper gasen och trampar ner kopplingen, kan nästan höra hur den växlar ner och dieselmotorn åter driver på med ett rytande. Öppnar ögonen och tittar upp på träpanelen i taket. Ser ner över min kropp hur täcket bildar en alptopp mitt på och känner hur pulsen trycker ut blod i den hårda staken, högerhanden glider reflexmässigt in under täcket i bädden bredvid, den är kall, saknar all mänsklig värme. Inser att allt var en dröm, borta är de unga varma sköna kvinnokropparna.
Lastbilen kör upp i gruset mot huset och sen med det plingande ljudet backar tillbaka för att vända, då kastar jag av mig täcket och svänger över benen samtidigt som överkroppen intar vertikalläge. Greppar arbetsshortsen från stolen och innan mina fötter landar i golvet har jag dragit upp dom, håller på att hända en olycka när dragkedjan i gylfen nyper tag i skinnet på det där som normalt inte är i vägen i den situationen. Får snabbt dra ut resåren och försiktigt dra upp dragkedjan, knäppa knappen och dra t-tröjan över huvudet, tacksam att den är lite vid så jag framåtlutad kan dölja mitt tillstånd när jag kliver ut på trappan och möts av ett fräknigt leende ansikte som snabbt säger att hon inte trodde det var någon hemma när det inte stod någon bil på gården. Är det okej om jag bara ställer pallen där bakom bilen, jag nickar bara och hon tittar åter leende på mig och frågar om hon väckte mig, väntar inte på något svar utan kör vant bilens kran så pallen är på väg ner när jag snabbt framåtlutad skyndar mig dit för att ta emot och lossa lyftstroppen när den landat. Kollar hennes rumpa i dom röda tighta Snickersshortsen när hon kliver upp på lastbilssteget och tänker på drömmen nyss, hon plötsligt står framför mig med en platta med papper fastsatta i en klämma och ber mig skriva på. Om det är nåt fel får du komma in, måste dra vidare, ha en bra dag, hon räcker mig en kopia av papperet. Det var bygghandelsägarnas dotter, sin mor upp upp dagen, kort och kurvig, hennes stora bröst visade upp en djup klyfta i t-shirtens V-ringning.
Står en stund vid pallen och försöker komma ikapp verkligheten när jag inser att det måste bli en snabb frukost och sen ner med grejorna till bryggan för att hinna färdigt tills Sara kommer, sa hon inte något om badtunnan och känner jag henne rätt så nöjer hon sig inte bara med ett dopp i den.
Arbetet får ske med pauser eftersom vattnet är kallt och våtdräkten är inte helt isolerad så jag är tacksam att solen värmer mig när jag vilar korta stunder i båten som är uppdragen på land och det enda man kan sitta på nu när bryggan inte funkar. Allt klart och jag väntar på att Sara ska komma när jag har druckit upp den sista ljumma kaffeskvätten i termosen, tänker tillbaka på den där första gången vi träffade Sara och det som hände då, hur lyckat det blev med stunden i rakhörnan och sen kvällen som följde i sovrummet när Ann absolut ville att Sara skulle prova hennes nya vuxenleksak och Sara blev helt eld och lågor när hon fick orgasm hur enkelt som helst. Sara sov över efter den sköna intima stunden i vårt sovrum som avslutades med att Ann bestämt fick Sara att både rida mig, något hon aldrig gjort tidigare och njöt otroligt av men först så fick hon under Anns ledning uppleva hur det känns att ha en kuk i munnen, något hon tyckte var en skön och upphetsande upplevelse. Trötta somnade vi, Sara i lilla sovrummet vägg i vägg med vårt.
Vaknar och kollar på klockradion, strax efter sju och alldeles för tidigt att kliva upp, Ann är antagligen på toaletten eftersom sängen är tom men täcket ligger kvar på sängen så den inte ska bli kall. Hör ett ljud som jag känner igen, det är luftpuffarens ljud som låter genom väggen in till rummet där Sara ligger, fattar att det kanske var det som väckte mig, var ju uppe klockan fem och morgonpinkade så mitt morgonstånd har uteblivit, det gillar jag, är inte särskilt glad när jag vaknar med det där stenhårda skaftet som antagligen bara är för att hindra mig från att tömma blåsan när det inte passar, Ann är också skeptisk till morgonståndssex. Tittar ut genom den halvöppna dörren till rummet utanför, matbordet med stolarna i rad och längre bort diskbänken, kan inte låta bli att titta på den stora träknoppen som sitter på högra skåpsdörren under diskbänken där soppåsen är, den har blivit utbytt någon gång när originalknoppen lossnat. Snickaren som tillverkat köket har svarvat små knoppar som är limmade och någon gång har tydligen den vid diskbänken lossnat och blivit utbytt, inte bara att den är dubbelt så stor den sitter lägre än dom andra också. Från början fanns det ingen diskbänk inne när huset bara var ett enkelt sommarhus men nu när vi har avlopp och vatten inne sattes det in ett helt kök. Har föreslagit Ann att jag kan byta den där stora knoppen mot en mindre men hon säger bestämt emot och förklarar att den är så bra för man kan öppna dörren med handleden om man har kladdiga händer och behöver kasta något i soppåsen innanför så det har fått vara och jag tar inte upp det mera.
Hör ljudet öka i rummet bredvid när Sara låter mer, dyker upp bilder i mitt huvud som gör att det blir mer blod mellan mina ben och snart står den i sin fulla kraft, ser i mitt huvud hur den lilla luftpuffarens öppning delar Saras blygdläppar, dom jag rakade igår, tryckt mot den känsliga punkten andas hon nu med njutningsfulla suckar, plötsligt ser jag hur ljuset i storstugan rör sig när solen lyser in genom dom fördragna gardinerna och förstår att Ann är på väg från lilla toan i hallen, hon är naken när hon blir synlig i den halvöppna dörren till sovrummet, stannar vid matbordet och lägger en hand på stolen längst bort och står tydligen och lyssnar på den unga kvinnan i rummet, ruskar lätt på huvudet och går fram till diskbänken. Jag följer hennes rörelser med blicken när hon sätter upp bägge händerna mot skåpsdörren över bänken och försiktigt öppnar en liten glipa så hon kan ta ut ett blått Duralexglas ur skåpet, glasen har säker funnits i huset sen det byggdes, ser på hennes kropp som glänser av solstrimmorna, hon är vacker, trettionio år och hon säger alltid att hon har den hårda träningen när hon tävlade i gymnastik på elitnivå att tacka för att den är så väl bibehållen.
Får plötsligt för mig att hon sakta gungar med kroppen mot bänken och inser att hon står precis med den stora träknoppen mellan benen, hon dricker ur glaset och ställer ner det i diskhon, fattar med bägge änderna om diskbänkskanten, ser ut som hon tittar ut genom fönstret men jag får en känsla på hennes kroppsspråk att det är någon annat som hon koncentrerar sig på nu. Hon flyttar isär benen och höjer upp kroppen på tå, gungar lite upp och ner och jag tycker att jag kan skymta dörrknoppen mellan benen när hon vrider sakta fram och tillbaka, förstår att hon är fuktig där och nu är föremålet för hennes njutning insmort för att ge en skön massage på en viss punkt. Sara har ökat puffandet nu och med långa stönande utandningar fyller hon huset med njutningens alla nyanser, Ann vaggar fram och tillbaka med kroppen samtidigt som hon sätter vänstra foten över den högra och klämmer knäet mot högra benet, knoppen sitter nog stadigt inklämd mellan hennes ben nu och Ann som alltid älskat att gnugga njuter nog av situationen när ljudet från den unga kvinnan, som vi befriade från en hopplös svårighet till att nu kunna njuta fullt ut med allt vad det innebär för hennes fortsatta liv, bidrar till att Ann lever ned i det hon hör. Ljudet från lilla sovrummet övergår nu från ett djupt stönande till ett hest skrik som snabbt dämpas när Sara antagligen trycker munnen mot en kudde. Anns trycker sin kropp i en ryckig rörelse mot knoppen och jag hör ett väsande ljud när hon tömmer sina lungor mellan sammanbitna tänder, hon backar tillbaka från bänken och står en stund framåtlutad, jag förstår att känslorna sakta dämpas, korsade ben skvallrar om att hon krampar i fittan nu i efterdyningar av orgasmen. Inser att hon kommer att kunna se mig när hon vänder sig om så jag vrider sakta kroppen mot dörren och ligger och andas lugnt när jag hör henne glida ner under täcket efter några minuter, hon ligger med ryggen mot mig hör jag på hennes andning. Jag låtsas snarka lite lätt för att få henne att känna sig övertygad om att jag sovit hela tiden. Det är tyst från rummet intill nu och jag ligger tyst en stund innan jag vänder mig om och glider in under Anns täcke, hon välkomnar mig genom att dra upp benen lite till så ja kan komma närmare. Skjuter in min vänstra arm under hennes nacke när hon lyfter på huvudet, ritualen är inövad sen många år och likadant med hennes svar när jag skjuter in vänstra handen under hennes bröst som vilar mot sängen och kupar min högra hand om hennes högra, jag kan som vanligt inte låta bli att vicka tummarna mot hennes bröstvårtor och då får jag en tydlig signal att hon inte är mottaglig för mina närmanden när hon tar min högra hand mellan sina händer och flyttar den högre upp samtidigt som hennes vänstra armbåge trycker ner min andra hand så jag inte kan röra henne. Ann är inte intresserad utan vill bara ligga sked och känna kropparnas närhet medan solen stiger och värmer upp rummet, det är försent att sova något mer. Vi ligger tysta, endast våra lugna andetag hörs när plötsligt det där kluckande ljudet återkommer, vår gäst har tydligen för avsikt att återigen njuta av hennes nyvunna förmåga. Tredje gången, säger Ann tyst som tydligen redan legat och lyssnat på den första innan hon gick på toaletten. Ljudet ökar och minskar när man hör att Sara rör den lilla öppningen mellan sina blygdläppar för att hitta läget, hörs väl när den är rätt för ljudet tystnar men Sara hörs desto mer när hon andas med långa stönande suckar, ser bilden av den unga kroppen som låg mellan mina ben i går kväll och upplevde känslan hon aldrig tidigare känt. Kan inte hindra att blodet strömmar till i en viss del av min kropp, Ann känner det naturligtvis och säger att hon förstår var mina tankar är men förlåter mig eftersom jag var så duktig igår och att det är min förtjänst att hon nu ligger där i rummet och kan njuta, men Ann vill att jag tänker lite på henne också när hon släpper min hand och för ner den mellan våra kroppar, jag backar lite så hon kan greppa den hårda pålen och lägga in den mellan benen, hon lyfter upp högerbenet lite och snabbt flyttar fram handen så hon kan fånga upp den framifrån och trycka in ollonet i springan så den glider mjukt in i henne när jag trycker mig mot. Ann är fuktig nu så när jag låtit den komma in halva drar jag åter ut den insmorda kuken så hon kan lotsa den fram till klittan som blir väl smord, vet att hon numera gillar den lilla ritualen, tre gånger upprepar jag min manöver innan jag låter den bottna i hennes våta fitta, Ann smeker sig nu sakta med två fingrar på den sköna punkten när jag sakta låter min kuk glida ut och in, flyttar händerna från hennes bröst och greppar höfterna när vi hör ljudet från lilla sovrummet öka. Sara stönar högt nu, verkar inte som hon bryr sig om vi hör henne, kanske har hon hört oss och tycker inte det gör något, Ann låter allt mer och jag trycker mig i hårda juck mot hennes stjärt så sängen dunkar lätt mot väggen, nu måste Sara höra vad vi håller på med, men jag är tveksam att hon uppfattar någonting av vad som sker runt henne när huset fylls av hennes, Anns och mina simultana ljud när det går för oss alla tre samtidigt. Visst tänkte jag på Ann när vi knullade, hade bilden av henne där borta vid diskbänken framför mig, något jag också tänker ha när jag varit borta på jobb lite för länge och kroppens behov pockar på.
I lugnet efter en sån känslomässig upplevelse kommer Saras ord tillbaka, till mig när vi satt i badet i går, och hon rörd pratade om det hon nyss varit med om och vad det kan komma betyda för hennes karriär, att hon kan slappna av mer och fokusera bättre, det kan kanske förbättra hennes chanser att ta medalj i nästa OS och då skulle vi veta att hälften av medaljen är vår. Så nästa år kanske Ann och jag är OS-medaljörer.
Hör motorbåten på långt håll och när Sara kommer inom synhåll vinkar hon glatt, jag reser mig för att ta emot båten när hon hoppar iland med en bag i handen. Jag har med mig så att jag kan sova över för det blir väl inte bara bad i badtunnan utan jag vill ha en rakning också med full betalning. Ann sa att jag skulle utnyttja tillfället fullt ut bara hon fick tillbaka dig oskadd sa hon, när jag berättade att jag skulle hit och hjälpa till med bryggan. Jag ser antagligen ut som en gapande fågelunge när jag hör hennes ord, men det är typiskt Ann, hon låtsas väl att hon är den där grekiska gudinnan nu när hon låter Sara få möjlighet till en erfarenhet, även om hon varit här tidigare i samma ärende.
Jag har mat med, morsan har laddat i frysen, förtiåtta formar med Lasagne tror jag så du får hjälpa mig att äta upp en par stycken men nu kör vi igång tycker jag.
Arbetet med bryggan går fort när Sara snabbt fattar vad vi ska göra och när jag äntligen kan slippa ur den trånga våtdräkten då är hon genast där och ställer sig på knä framför mig och med ett stadigt tag drar hon ner den och med känt resultat när kalsongerna följer med och min dingelidong som hon kommenterar det hänger framför henne till beskådan, bara en förhandstitt, säger hon skrattande när hon drar upp kallingarna. Det går fort när vi är två och snart kan vi slänga verktygen i skottkärran, ställer bara in den i boden så kan jag ta hand om det sen, nu är det dusch och rakning på gång har jag förstått när Sara blivit lite otålig på slutet. Stunden i min barberarhörna, blir mysig och till Saras förvåning känner hon inte det minsta obehag när jag passerar den gräns hon aldrig trodde någon skulle tillåtas, men dom sköna ljud hon ger ifrån sig när jag slickar hennes anusrosett berättar för mig att sista spärren passerats med mycket njutbart samtycke. Sara trodde nog inte det och när hon senare i badet berättar att hon nu har skaffat sig en knullkompis. En kille som tidigare var med i klubben, han var en av Sveriges bästa roddare för övrigt, han är frånskild tvåbarnspappa och dom träffas varannan helg när han är barnledig och har ”råsex” som hon uttrycker det, ingen av dom vill ha ett förhållande utan känner bara för att knulla och träna tillsammans. Måste bita mig i tungan när jag håller på att försäga mig och berätta att Sara berättat om det tidigare, känner lite kalla kårar på ryggen nu, vad är verkligt och vad är dröm. Återigen kommer kårarna tillbaka när Sara säger att hon nu efter den här kvällen säkert har något att lära sin knullkompis, att bli slickad i stjärten är jätteskönt, det trodde hon aldrig hon skulle få uppleva. Åter måste jag bita mig i tungan när jag höll på att försäga mig och nämna att Hedda också gillade det. Vad är verklighet och vad är dröm. Jag vet inte snart och värre ska det bli när hon ligger i min famn, jag smeker hennes bröst, hon har precis fått sin första orgasm med sin leksak och kommenterar det med att hennes ”fitta kokar”. Behöver jag berätta att hon visade sig duktig på viss oral teknik och när solen sänkte sig bakom berget väster om Blå Huset då red hon mig njutningsfullt mot skymningen.

Rakel A´hrab

Status: Brons författare

Peitho var en grekisk gudinna som övertalade unga kvinnor att ha föräktenskapliga förbindelser för att lära sig njuta av sina kroppar innan dom ingick äktenskap.
Rakel A´hrab är medlem sedan 37.1 Rakel A´hrab har 17 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg