Publicerat
Kategori: Sexnoveller

Blå HusetIV- Paula - Greger och Linn

Blå Huset IV
Paula, Greger och Linn,
Av Rakel A´hrab
Berättelsen om Paula, Greger och Linn är ur en påhittad samling med erotiska noveller.
”Sagor för vuxna”

Berättelsen handlar om ett par där kvinnan länge hade drömt om att ta in en andra kvinna och ha trekant med tillsammans med hennes man. Hon brottades med mycket känslor och dom pratar om huruvida hon skulle klara av att se honom penetrera den andra kvinnan eller om dom skulle ha trekant där hon älskade med sin man och bara hon hade sex med kvinnan.
Paula som hon hette var gift med Greger och dom hade en son som gick på internatskola i södra Sverige och kom hem på loven.
Villan dom bodde i var rejält tilltagen med stor relaxavdelning med pool inne och en utomhusjacuzzi.
Paula jobbade som sköterska på psykiatriavdelningen, sen en tid tillbaka på deltid, efter en sjukskrivning för utbrändhet, Greger är säkerhetsansvarig i Sverige för ett multinationellt företag i bevakningsbranschen.
En varm vårdag är Paula ute på stan och letar kläder till en fyrtioårsfest dom är bjudna på.
När hon gick förbi ett skyltfönster fick hon syn på en gammal klasskompis och barndomsvän inne i affären. Hon skyndade in för att hon inte skulle hinna försvinna, det var ingen liten affär så man kunde lätt tappa bort varann. Men hon stod kvar där hon hade sett henne och pratade med en annan kvinna.
Kvinnan sken upp när hon fick se Paula, hon sa hej då till den andra kvinnan och vände sig mot Paula.
- Det var inte i går, sa Linn, den gamla barndomskompisen som stod här framför henne. Dom kramades som man gör när men träffar någon som man inte sett på länga, lite ytligt och försiktigt. Man vet inte riktigt var den andra står. Men Paula kände att det var något i Linns rörelser som sa något annat.
Jag måste få höra vad du gör nu, sa Linn genast.
- Och jag måste få något i mig först. Mitt blodsocker är nere vid knäna.
Har du tid, vi kanske kan gå och äta eller fika någonstans, jag bjuder, börja bli hungrig av allt rännande i affärerna.
- Visst, sa Linn. Dom gick in på köpcentrets restaurang och plockad från buffen. Linn tog för sig rejält.
Det visade sig att Linn hade bott i Göteborg, varit sambo, inga barn, dom hade tillsammans byggt upp ett galleri och konstverkstad. Mycket jobb och långa dagar. Men, han hade hittat en ny, en betydligt yngre, allt stod skrivet på honom så det var bara att ta pick och pack och dra. Hon var lämnad praktiskt taget på bar backe, och han ville ha barn sa han, innan han kastade ut henne Den nya flyttade in omedelbart så hon förstod att han varit otrogen ett tag.
Nu hade hon repat sig och börjat ta tag i sitt liv och flyttat tillbaka till födelsestaden igen. Och nu var hon här, precis börjat jobba som inköpare på ett företag. Skaffat lägenhet och var lite på G igen. Men vad gör du, vem är du idag frågade Linn.
Paula berättade om sig och sin man, om sonen, var dom bodde. Att dom hade en segelbåt som var deras stora intresse.
Linn sa att hon ändå kände sig lite ”lost” just nu och gärna ville träffa Paula om så bara för att prata och kanske ta en promenad eller något, kanske gå och fika.
- Ja, men du kan hänga med oss ut i helgen, vi har precis sjösatt och ska ta en tur. Troligtvis övernattar vi i nån vik eller nån skärgårdshamn, båten är tillräckligt stor så du får egen hytt med dusch och allt. Lite trångt kanske men mysigt. Ska bli jätteskoj att prata gamla minnen och min man blir bara glad om han får pyssla med båten ifred.
-Vi drar på lördag i tiotiden. Får jag ditt nummer så hör jag av mig på fredag. Förresten jag glömde fråga om du ville följa.
- Det gör jag gärna.
Efter en slät kopp skiljdes dom. Paula gav Linn en kram och hon kände att Linn kanske behövde fler kramar, hon verkade lite tilltufsad. Förståeligt med tanke på vad hon berättat om sitt förhållande under lunchen och hur det tog slut. Hennes tillit till det manliga könet hade fått sig en knäck.
Paula berätta för Greger om sitt möte med Linn och att hon bjudit med henne på premiärturen i helgen.
Hon hade kollat i förrådet och hittat skolfoton på henne som hon visar för Greger, Linn är en riktig snygging. Hon frågar Greger om han sett henne förut men han ruskar på huvudet.
Greger tittar på kortet och formar högra handens pekfinger och tumme till ett o och tar vänstra handens pekfinger och drar det fram och tillbaka i o-et. Dummer säger Paula. Hon är en sårad själ, vi måste vara snälla.
Vi umgicks väldigt mycket när vi gick i femman-sexan och försökte spana på kvällarna i huset mittemot där Linn bodde. Uppe på vinden i hyreshuset hade man bra utsikt genom dom små fönstren längst ner under taket, så man kunde titta in i lägenheterna mitt emot. Vi hade en ficklampa med oss för lyset släcktes efter en stund. I en lägenhet gick det alltid omkring en gubbe i kalsonger och brynja, hette det sa Linn, hennes pappa hade en sån, men hans fru var alltid fullt påklädd, hon hade till och med en kappa och hatt på sig inomhus ibland.
Vi brukade hålla koll på vissa lägenheter. I en lägenhet bodde ett ungt par och killen brukade ställa sig bakom flickan och dra upp hennes kjol när hon stod vid spisen. Han gungade mot henne och vi brukade härma honom. Linn var flickan och jag var pojken och jag lyfte Linns kjol och gungade mot henne. Vi skrattade gott och fortsatte titta. En gång såg vi ett par där mannen la kvinnan på rygg på sängen och drog upp hennes kjol. Han drog av henne trosorna och hon drog upp benen och han böjde sig in mellan dom och började slicka på hennes kisse, så hette det sa min mamma. Linn la sig ner och drog av sig trosorna och jag gjorde som mannen och slickade hennes kisse. Linn sa att det kändes skönt. Vi kunde ibland sitta på Linns rum och ha handen innanför trosorna och gnugga oss själva, det var pirrigt och skönt ända tills hennes mamma kom på oss och skällde på oss och sa att så gör inte fina flickor, vi fick genast gå och tvätta händerna. Hon förklarade sen att det inte var fel att göra så men bara när man var ensam och att man skulle tvätta händerna efteråt.
Lördagen kommer och jag har jag pratat med Linn dagen innan och hon cyklar ner till småbåtshamnen och möter oss där halv tio.
Jag har sagt att vi står för mat men att hon kan ta med nåt att dricka om hon vill. Greger lyser upp när han ser Linn. Snyggast pluggen i tjejen. Han hade gått en årskurs högre än henne och dom hade faktiskt haft en liten ungdomsromans ett tag, men nån annan kille snodde henne. Linn lyser upp när hon ser Greger och ger honom en hård kram. Gud vad skönt det känns, äntligen är jag hemma och kan börja umgås med normala människor.
- Var inte så säker på det du säger Greger med glimten i ögat.
- Nej, nu seglar vi säger Paula och dom går fram till båten, Linn gör stora ögon och säjer, va´faén har ni vunnit på lotto.
Aktier säger Greger, höll på när det var som bäst, men nu är dom slut. Vi får suga på ramarna.
- Skulle tro det säger Linn och tittar roat på Greger. Dom ramarna är väl upphängda på väggen då.
Ser fram emot att få kolla in vad ni har. Jag var ihop med en konsthandlare så jag vet en del.
- Du är välkommen säger Greger, vi kan väl bubbla i Jacuzzin och korka upp en flaska bubbel om du hittar nåt av värde, men först en liten båttur.
Stämningen är på topp och nivån är satt. Paula när en förhoppning om att det kanske kan bli lite pill innanför trosorna med Linn. Linn är nog den som det får bli med i så fall.
Paula och Linn satt nere i båten och Greger skötte spakarna. Paula hade visat Linn var hon skulle bo.
Hon blev imponerad över utrymmet inombords. Tvärt emot vad man kan tro när båten ligger vid bryggan. Hon får egen toa med dusch, trångt men praktiskt.
Paula frågar Linn hur hon känner Greger. Hon har ju förstått att dom känt varandra sen tidigare och att Greger inte erkänt att han kände henne när hon visade skolfotot.
- Ja ska berätta sen, säger Linn
Seglatsen går bra och båten är bekväm och kränger inte så mycket. Linn har seglat en del på Västkusten, oftast med kunder till deras konstgalleri. Dom ankrar i en liten vik och lagar middag och Linn säger att hon ska ta sig ett dopp i Östersjön som ett dop och reningsbad. Det här är hennes hemmavatten. Greger sänker ner stegen så hon kan klättra ner.
Men Linn slänger av sig kläderna och dyker helt näck ner i det iskalla vattnet. Med några snabba simtag tar hon sig fram till stegen och klättrar upp. Paula tittar på Greger när hon kommer upp och Greger tittar inte bara förvånat på Linn. Hon skyndar sig ner i hytten och testar duschen, helt ok. Hon dressar om. Hon har sett att Paula har en ganska urringad tröja och tajts under och en kofta som var knälång. Det är inte varmt på akterdäck så troligtvis skulle dom flytta in till middagen. Hon valde den V-ringade tröjan och en BH som gav en liten fin klyfta. Dom tjockare tajtsen och en träningsjacka att ha på sig på akterdäcket.
Kvällen flöt på bra och Paula och Linn satt kvar inne i värmen, Linn hade köpt en fin Rom, eftersom hon förstått att det var det sjömännen drack till morron, middag kväll, det hade Pippi lärt henne.
Romen var skitgod och stark, kanske inte dom bästa kombinationer om man vill hålla sig nykter. Men vem vill det en sån här kväll. Paula o Linn satt och pratade om alla minnen från uppväxten och upptäckte att dom faktiskt bott på samma ställe och umgåtts i samma gäng i flera år. Men mest pratade dom om tiden på vinden och allt som dom såg. Det Paula hade glömt kom Linn ihåg. Men en sak som Linn kom ihåg var när Paula faktiskt slickade henne mellan benen. Trots att det var bara en lek så har det följt henne upp i åren som något speciellt barndomsminne.
Paula blir förvånad eftersom hon inte kom ihåg detta men Linn berättar för henne hur det faktiskt gick till.
Mer rom och tjejerna börjar bli riktigt på snusen
Greger törnade in för minst en timme sen sa Paula. Han hade kommit ner och fyllt på sitt glas med wiskey en par gånger och sa att det var nån vajsing på eko-lodet.
Efter ytterligare en skvätt rom berättade Linn för Paula att hon hade haft ett förhållande med Greger när hon gick i nian och han i gymnasiet. Men han hade velat att dom skulle ha sex och hon tyckte inte att hon var riktigt säker då och visste inte riktigt om hon pallade att fullfölja, lite rädd att hon inte skulle kunna säga nej om det inte kändes bra.
Men jag minns att vi dansade och han tryckte sin penis mot mig och den kändes så stor.
Kanske lite därför hon backade för det där med sexet. Hon var rädd för att det skulle göra ont.
Paula sa att hon inte visste om hans organ var ovanligt stort eller inte men Linn sa att det nådde henne ända upp till naveln, hon kände det eftersom han nästan alltid fick stånd när dom dansade tryckare. Jag har ofta funderat på det sa Linn lite sluddrande. Eftersom vi aldrig hade sex undrade jag om jag missat nåt.
- Vi kan gå och titta svarade Paula, nu rejält jävla på aschlet berusad. Linn låg inte efter.
Tjejerna, smög är väl synd att säga, in i stora hytten och fram till sängen där Greger låg och sov.
Paula stödde sig på sängen och höll på att stupa över Greger men Linn lyckades ta tag i henne och hindra henne från att falla. Paula ställde sig vingligt på knä och stack in handen under täcket och sa att han var halvseg, troligtvis drömde han om Linns dopp i eftermiddag och synen av hennes kropp, sa hon. Hon höll kvar handen och smekte kuken försiktigt. Känn sa hon till Linn. Linn stack in handen och kände att hans kuk hade blivit hård och dom fick gott om plats med sina händer längs skaftet bägge två. Linn kände att hennes fingrar inte gick runt hela, hon sa att det var synd att man inte fick känna den i fittan, men det var ju mitt beslut. Paula var lyckligt lottad tyckte hon. Det är väl inte för sent än, sa Paula. Bägge tjejerna tittade in under täcket och Linn sa att det var synd att dom inte hade ficklampan med. Paula fick ett skrattanfall så hon mer eller mindre kastade sig ut ur hytten.
Linn gick också hastigt ut ur hytten eftersom Greger började röra på sig och försökte ta tag i Linns arm i sömnen och dra henne till sig.
Paula och Linn gick in i Linns hytt och satte sig på sängen. Paula satte handen under Linns haka och vred hennes mun mot sin. Dom kysste varandra och deras tungor möttes. Linn smekte Paulas bröst och kände att hennes bröstvårtor styvnade. Vi berättar för Greger sa Paula att vi mätte hans kuk.

Kan jag sova inne hos dig i natt frågade Paula. Visst sa Linn, sängen är ju bred och det är gott om utrymme. Tjejerna hjälpte varandra att klä av sig. Linn la sig på rygg och Paula la sig eller snarare föll över henne och hon kysste Linn, gled ner till hennes bröst och sög på bröstvårtorna, Paula ställde sig på knä mellan Linns ben och började slicka och suga på hennes klitoris. Gud va skönt, sa Linn. Det tog inte lång stund förrän hon fick orgasm. Paula kastade sig på rygg och Linn var inte sen att lägga sig mellan hennes ben och glida in med tungan i Paulas fitta. Dom somnade sedan tätt tryckta intill varandra.
Linn vaknade och tittade på sin sängkamrat. Hon smekte Paula med handen över hennes högra bröst och kände att bröstvårtan styvnade mot handen. Paula vaknade och tittade på Linn.
Efter en stund sa Paula.
- Jag har en bekännelse, jag vill erkänna för dig att Greger och jag har pratat om att vi kanske skulle ta in en kvinna till, att ha sex med bägge två, eller kanske bara jag och kvinnan, att Greger bara tittar på. Jag skulle hemskt gärna vilja ha en trekant med dig i så fall. Det skulle vara okej för Greger, han kunde kanske känna sig lite tryggare också om vi kunde umgås när jag är ensam. Greger reser oerhört mycket i tjänsten och sen Niclas vår son åkte till internatskolan i Skåne, är jag ofta ensam i det stora huset. Har som du vet en psyksjuk granne som stalkar mig och sprider ut lögner om att jag skulle ha delat ut kopior av hennes sjukjournal till alla grannar. Hon går runt och pratar en massa skit om mig. Tyvärr så går det inte att göra nån polisanmälan eftersom hon har sin diagnos. Hon äger huset hon bor i och har privat hemtjänst. Hon ska vara rik som ett troll. Står uppe i sovrummet som vetter mot vårt hus och spanar in med kikare så fort jag går utanför huset. Vi har fått skärma av så det inte ska bli nån insyn.

- Du behöver veta en sak, säger Linn. Jag har redan blivit tillfrågad av din man, men låt mig berätta.
Han svarade på en liten ansökan jag la ut på nätet att jag var på väg hem och sökte nånstans att bo. Till min förvåning, så är din man en av dom som svarar och den enda med ärliga avsikter. Jag bedyra att han är helt totalt ärlig och reko mot dig och mig och tipsar mig om jobbet och lägenheten genom sina kontakter utan några andra baktankar än att du och jag kanske åter igen kan umgås. Han har öppet berättat om er situation, att ni har blivit utfrysta av grannar, att du haft det jobbigt med grannkäringen.
Eftersom han alltid hört dig prata ofta om mig och såg en möjlighet här. Han sa dock inte att vi skulle ha nån intim relation även om jag förstått att ni kanske var öppna för det.
Att vi skulle stöta på varandra i köpcentret var en ren slump.
- Svar ja på din fråga, det skulle vara skönt att ha en trygg relation med er även i sängen. Sen får vi se vad som händer. Vad tror du han säger om nattens händelse. Stor kuk har han i alla fall, ska bli skönt att få känna på i så fall.
- Är det okej om han knullar mig när du ser på säger Linn.
Paula skattade till och sa hon att kände sig bekväm med det när det var Linn han skulle knulla.
- Ja om han inte gör det så får han gå ut och bara stå och lyssna när vi knullar sa Paula.

Lika bra att berätta för Greger vad vi gjorde i natt. Han känner sig säkert stolt då när vi berättar att du är imponerad av han företräden.
Paula tog sina kläder och gick in till deras hytt. Linn klädde på sig jeans och en långärmad tröja, ingen BH, hon tvättade sig och tänkte att hon inte borstat tänderna. Tar lite tandkräm på fingret och stoppar i munnen, sköljer och spottar ut.
Shit vad bakis hon känner sig. Huvudet dunkade och hon höll på att spy i handfatet. Hon går upp på däck och tittar upp på en strålande morgon, hon böjer sig över bord och spyr. Hon känner sig inte riktigt nykter.
- Sjömanslivet är hårt sa Greger Tack för att du underlättar för mig och inte spyr i toan.
- Vad gjorde du och Paula i natt egentligen.
- Vi mätte din kuk.
- Va, sa Greger.
- Ja jag har också berättat för Paula att vi haft vissa kontakter och hon känner att det är ok för henne att vi inte sagt något tidigare.
Jag har berättat för Paula att alltid när vi var tillsammans och vi dansade tryckare du och jag, att jag tyckte att du hade en stor kuk, jag kände det när du alltid fick stånd, nu erbjöd din fru mig att få kolla om så var fallet. Greger tittar storögt på henne.
- Är det sant säger han. Du ljuger, det skulle väl Paula aldrig gå med på.
- Hon hade ingen erfarenhet sa hon, så hon visste inte om den var stor eller inte, eftersom du var den enda mannen i hennes liv. Du, så fulla som vi var igår så kunde nog allt hända. Jag är ledsen om vi sårat dig i så fall.
- Har Paula sovit hos dig i natt frågar han, hon nickar.
- Bra, säger Greger och tittar på Paula när hon kommer upp på däck lika superbakfull som Linn.
- Linn säger att ni mätte min kuk i natt.
- Ja och Linn säger att hon aldrig känt någon större.
- Då skulle hon väl få känna på den på riktigt också, eller har damerna någon annan åsikt. Greger verkade inte så lite stolt över sin omnämnda nu omtalade mandom.
- Linn tittar på Paula och Paula tittar på Linn. Bägge nickar
- Ja har hon haft handen i godispåsen ska hon väl få smaka också, säger han med illa dold stolthet och en glimt i ögat.
- Jacuzzi nästa lördag kanske, textilfritt i hela badavdelningen, helt insynsskyddat, men det har väl du inte något problem med efter ditt svanhopp i går från båten.
Du har ju dessutom lovat mig en fri värdering, så vi får se vad ramarna kan vara värda.
Inte mig emot sa Linn. Jag gillar att basta också, har ni bastu frågade Linn.
- Har Kamelhoven två tår säger Greger.
- Jag trodde du tänkte på nåt annat sa Paula och båda skrattade och såg roat på Greger.

Paula och Greger kom hem på söndag eftermiddag efter att ha förtöjt båten. Att någonting har hänt ser dom genast. Gardinerna i grannhuset är inte längre fördragna och lampor som aldrig varit tända är nu tända. Paula går in i rummet som vetter mot huset där dom brukar kunna se kärringen när hon står med sin kikare bakom gardinerna och spanar. Persiennerna är uppdragna och gardinerna fråndragna, taklampan är tänd.
På måndagen har Greger åkt på en tjänsteresa till södra delarna av Sverige och Paula är ledig på förmiddagen. I elvatiden ringer det på dörren och Paula öppnar, utanför står den gamla damens dotter.
- Hej, jag vill bara berätta att min mor har fått en alvarlig stroke och ligger på sjukhuset.
Hon är nedsövd tills vidare för att läkarna är rädd att hon inte skulle överleva om hon skulle väckas nu. Hjärnan är så pass skadad att den måste läka först innan hon väcks. Men hon kommer inte att kunna bo i huset oavsett vad som blir utfallet av hennes uppvaknande.
Jag har bestämt att det rumänska paret ska få åka hem ett tag efter att dom städat huset ordentligt, alla rum är ju inte använda på länge så dom behöver röjas. Sen får vi se vad som händer. Jag ville bara att ni skulle veta, det känns skönt att ni ska slippa min mors trakasserier och att vi ska få allt det här eländet ur världen en gång för alla.
Paula beklagar naturligtvis det som hänt men dottern tittar på henne och säger att jag förstår att det är en lättnad för er och för mig också. Den här tiden har varit fruktansvärd.

Greger kommer hem på torsdag eftermiddag till en strålande glad Paula som går och småsjunger. Hon har naturligtvis berättat för Greger vad som hänt.
- Jag har pratat med Linn, säger hon, vi har bestämt att det blir Jacuzzi och tavelvärdering på fredag. Hon sover över så vi får hela kvällen tillsammans. Men hon lät arg som ett bi när jag pratade med henne i går. Hennes ex har tydligen ringt och berättat att den nya lämnat honom och att hela företaget tydligen var på dekis. Han grät visst i telefonen och ville be om förlåtelse och undrade om hon inte kunde tänka sig att komma tillbaka, om så för att kanske kunna rädda företaget. Hon ska berätta mer när vi ses på fredag.

Fredagen kommer och klockan halv fem ringer det på dörren och utanför står en strålande glad Linn.
- Hej, välkommen, kom in säger Greger och Linn ger honom en mycket varm kram. Det är inte utan att det pirrar lite när hon trycker sin kropp mot hans.
- Vad har hänt, jag hörde att du var allt annat än glad sist du pratade med Paula.
- Vänta ska ni få höra säger hon och hänger upp jackan på galgen som Greger räcker henne.
- Kom, vi går in i köket, Paula är i full färd med förberedelserna, vi kan ta en drink eller om du vill ha en öl eller ett glas vin.
- Vin tack, säger hon och går fram och kramar Paula, vänta ska ni få höra, igår gick jag förbi den där ram- och konstaffären som nästan alltid är stängd och då var det öppet för en gång skull.
- Aha, du har träffat Ramis, säger Greger, det var väl en upplevelse.
- Ja, det verkar vara en riktig bohem, han verkar mest vara intresserad av att flänga runt och måla, vad jag har fattat. Men nu i alla fall så gick jag in och presenterade mig och berättade att jag arbetat på och drivit en konst och ramverkstad i Göteborg. Han kände väl till företaget och hade till och med hört att jag fått lämna allt och att det kommit en ny ”Donna” som han sa och nu var allt på fallrepet. Jag frågade vart han hört detta och när han nämnde namnet förstod jag att nu var hela historien ute, det är en av Göteborgs värsta sladdertackor. Lagom åt exet, nu vet alla hur svinaktigt han burit sig åt. I alla fall så frågade han mig om jag var intresserad av att göra lite jobb i hans verkstad och jag hade nästan kunnat krama gubben när han sa det. Jag har verkligen saknat att få jobba med händerna igen. Förlåt Greger men arbetet du fixade är väl bra för bankkontot men min själ behöver också nåt. Jag fick en rundtur i verkstaden och en nyckel samt koden till larmet, så nu är det bara att köra igång. Vi pratade inte ens om vad jag skulle få i ersättning men han sa att det skulle ordna sig.
- Du kan vara lugn, säger Greger, Ramirez eller Ramis som han kallas är god för åtskilliga miljoner. Jag kan inte säga mer och han vet inte att jag vet så jag litar på ditt goda omdöme, men nu när du har halva inne så kanske du ska löpa linan ut och skaffa släkten en arvinge, han är nämligen den siste som fortfarande lever. Då skulle du och alla generationer efter dig vara försörjda för tid och evighet antagligen.
- Tack, men jag har andra planer för min vagina, att få känna på ”Mr. Big” kanske, jag hade visst en rabattkod till godisbutiken, säger hon med ett roat leende och tittar på Greger, hon tycker sig se att han rodnar lätt, men Greger spelar oberörd.
- Nej, nu tar vi en liten snabb rundtur i huset så du får installera dig i ditt rum, vi kan hämta din bag med grejer på vägen upp, hänger du med Paula?
- Nej, gå ni jag ska fixa lite snacks och dricka till Jacuzzin, ta inte för lång tid bara. Ni kan väl slänga av er kläderna och ta på badrockarna, det finns en i ditt rum som ska passa, så ses vi vid i badavdelningen sen. Allt du behöver finns där, badlakan och så.
- Ja och textilfritt var det har jag förstått, säger Linn.
Greger visa Linn runt och han ser att hon spanar in tavlorna lite extra, speciellt en liten tavla som hänger inne i stora sovrummet. Greger visar Linn hennes rum och går till sovrummet för att byta om till kvällens aktiviteter. Han möter upp Linn och dom går till badavdelningen.
Paula är redan i duschen och Greger säger åt Linn att hoppa in med henne så tar han den andra duschen.
Greger kommer ut först ur duschen och han kan inte låta bli att kolla på Paula och Linn när dom kommer ut. Han ser att Linn nu är rakad till skillnad från i lördags då hon gjorde sin lilla simtur i Mälaren. Paula brukar raka sig lite till och från och nu har det väl inte blivit av när allt det här med grannkärringen eskalerat och hon vari lite nere. Men Greger påminner henne ibland om bröllopsnatten när hon överraskade honom med att vara rakad. Han har varit lite svag för det sen dess måste han erkänna. Men Paula har alltid fått göra som hon känner för.
- Jag ser att du kollar in Linns rakade mus, säger hon, men Linn har lovat att jag ska få bli av med tofsen i morgon, så du får ge dig till tåls.
Kvällen flyter på och dom har så mycket att prata om att ingen känner för något annat än att umgås, visserligen har dom fortfarande bara badrockarna på hela kvällen och ingen, varken Paula eller Linn bryr sig om ifall badrocken skyler eller inte, Greger känner då och då att Paula sätter in handen och känner, även Linn tog tillfället när han gick förbi hennes stol. Avslappnade sitter alla tre till sent på kvällen och pratar. Framåt tolv känner Greger att det har varit en jobbig arbetsvecka och lämnar damerna, han går upp och lägger sig. Innan han somnar hör han när Paula kommer in och kryper ner i sängen.
- Sover du, frågar hon.
- Nej inte än men snart.
- Linn har pratat om dig en hel del, inte minst i kväll. Hon är jättetänd på att du skulle ta henne bakifrån när jag tittar, säger hon. I morgon när vi vaknar så får du vänta lite när du varit ner på toan, så ska jag gå in till Linn och hämta henne, vi kommer att ligga här i sängen när du kommer in. Hoppas du har stånd då, men det har du väl när du vet att Linn ligger här och väntar på dig. Jag ska köra en liten luring med henne så det är bara att haka på. Sov nu gubben, du kommer att behöva alla krafterna i morgon. Tänk inte för mycket på Linn, hon ligger säkert och drömmer om din kuk redan, gonatt och sov nu.
Paula vaknar först och hon sätter handen under täcket och pillar lite på sin man. Vakna och gå på toa och gör det du brukar så ska jag gå och kolla om Linn sover så ses vi här sen.
Hon kliver ur sängen och Greger skyndar efter. Han går ner och tömmer blåsan och tar en sväng i huset som han brukar för att kolla att allt är ok.
Som Paula sa så kunde han inte låta bli att tänka på Linn under tiden, så hans kuk är i praktstånd när han gör entre i sovrummet. Båda ligger i sängen och tittar på honom, eller rättare sagt på hans mandom som står rakt ut och pekar oartigt mot dom, Linn ligger i mitten och Paula har lagt sig på hans sida av sängen och ligger sked med Linn, täcket uppdraget till midjan och Paula har sin hand runt Linns högra bröst, ser ut som en målning tänker Greger. Lite förvirrad styr han stegen mot Paulas sida för att lägga sig där. Men Paula svänger snabbt över till sin sida och nu ligger alltså Linn med baken mot hans sida. Tvärt styr han om stegen och lyfter på täcket, stannar i rörelsen en sekund när han ser Linns nakna kropp, glider ner bakom henne och lägger sig lite försiktigt så hon inte ska känna hans styva påle mot sin stjärt, inte så lätt, speciellt som hon verkar vilja flytta sig närmare honom också. Snart ligger hans lem skönt begravd i hennes stjärtspringa, han lägger handen runt henne och kupar den över högra bröstet, vårtan styvnar mot hans hand och han förstår att hon är kåt och vill ha mer, känner att hon är fuktig och hal och hans kuk glider lätt. Sakta trycker han sina höfter mot henne och känner när kuken glider fram mot klitoriskappan. Han blir lite paff när han känner Paulas hand som möter honom med pekfingret väl insmort av Linns fukt, hon gör som hon alltid gör när han skall komma in i henne, smörjer in hans ollon så det blir halt, hon sätter sedan handen under ollonet och trycker upp mot Linns fitta. Sakta drar han tillbaka kuken och Paula följer med med handen tills han känner när den sjunker in i mellan blygdläpparna. Då trycker han framåt och Paula styr så han glider in, han sätter vänstra handen under Linns midja och greppar hennes höfter med bägge händerna. Paula håller kvar handen och drar tillbaka förhuden när han stöter in sin kuk i Linns fitta ända till botten. Linn andas in häftigt och ett njutningsfullt stön hörs när han bottnar i henne. Paula håller kvar handen och håller tillbaka förhuden så ollonet skönt glider mot Linns hala, mjuka fittväggar, efter några juck sätter hon åter handen mot Linns klitta och smeker henne mjukt. Greger ökar intensiteten i juckandet och det verkar som Linn längtat efter lite skönt knull, det var väl ett bra tag sen, hennes ex verkar inte ha varit så het på. Linn sträcker upp armarna och sätter handflatorna mot sänggaveln, stöter emot när han trycker in sin kuk hårt i henne, hon andas allt häftigare och han hör hur hon tyst låter några stönande ord komma över hennes läppar med kommentarer om hans sköna kuk och hur den just nu känns i hennes fitta.
Han känner att han snart inte kan stå emot längre och när Linns lårmuskler börjar skaka och hon andas allt högre och sätter ner sin hand mellan benen och trycker Paulas hand hårt mot sin klitoris. Båda hör när den stora stönande utandningen kommer. Linn tar bort handen och Paula börjar åter smeka Linns klitoris intensivt, Greger fortsätter att trycka in sin kuk och känner att Linn kramar om den när hennes fitta krampar i dom sköna orgasmvågorna som sköljer genom hennes kropp, en efterlängtad njutning antagligen, det var nog ett tag sen. Han njuter av orgasmen när han tömmer sin sats i hennes fitta i tre kraftiga sprut. Linn reagerar när han kommer och hon stönar åter njutningsfullt vid varje sprut. Orgasmen klingar sakta ut och dom ligger stilla och andas sakta allt långsammare.
Linn känner när Gregers kuk slaknar och glider ut.
Greger tittar på Paula som ligger vänd mot dom och hon har sin högra hand mellan benen. Handen rör sig lite sakta fram och tillbaka och Greger förstår att hon blivit kåt av att titta på Linn och honom.
Han rullar snabbt över Linns kropp och tar tag i Paulas knän, vrider över henne på rygg och dyker ner mellan hennes ben. Det är vid såna här tillfällen han uppskattar när hon är rakad, tänker han hastigt innan han sätter sin mun mot hennes fitta, Paula andas in djupt när Linn ställer sig på knä och lutar sig över Paula och kupar sina händer om hennes bröst, böjer sig ner och börjar suga och slicka på hennes bröstvårtor. Paula stönar högt av den sköna behandlingen.
Greger vet att Paula är en mästare på att fördröja en orgasm och han förstår att hon kommer utnyttja sina njutningsgivare fullt ut. Linn kommer att få jobba.
Greger märker när Paula till slut tänker befria sina välgörare med en orgasm. Hon klämmer ihop benen om Gregers huvud så han inte kan röra hennes klitta, Greger vet hennes sätt att komma och rör henne inte förrän hon befriar hans huvud genom att åter sära på benen. Hon håller händerna om Linns huvud så hon inte kan nå hennes bröstvårtor. Paula håller kort andan och kroppen är spänd, nu kommer den djupa inandningen och hon låter sig åter smekas, Greger ökar intensiteten i slickandet och Paula tömmer sina lungor i en häftig utandning när den första sköna orgasmvågen kommer, hennes kropp är spänd och hon håller hårt i madrassen med bägge händerna. Linn sätter sig upp och tittar på Paula när hon flyter genom dom sköna vågorna, Greger sätter sig upp på knä och håller sina händer på Paulas knän och tittar också på hennes kropp. Andningen lugnar sakta ner sig, Linn rullar över och lägger sig på rygg bredvid Paula, hon är utmattad av att ha sugit på Paulas bröst så intensivt och länge. Greger står kvar och håller sina händer på Paulas knän, han tittar på hennes kropp, bröstvårtorna glansiga av Linns sugande och slickande och hennes fitta är glansig av den kåta saften och hans saliv. Han ser Linn ligga bredvid naken och han känner att det börjar rycka i mandomen, effekten av det där nya potenspillret som ska vara långtidsverkande men inte så kraftigt, som han tog i morse, gör sig påmint, snart står den rakt ut. Paula ser det naturligtvis och Linn också, Paula sätter upp vänstra handen på sin mage och pekar med pekfingret mot Linn.
- Han är din Linn, den här kåtbocken blir vi nog inte av med i första taget.
Linn är med på noterna och vänder sig snabbt om och ställer sig på alla fyra med benen ihop och stödjer sig på armbågarna, svankar med ryggen så Greger ska se hennes fitta ordentligt, han är snabbt framme och ställer sig på knä grenslande hennes ben. Med högra handen om sin kuk drar han några gånger i springan innan han stöter in den i Linns sköna fuktiga fitta igen. Linn frustar av njutning när hon känner hur han spänner ut henne och fyller henne skönt ända till botten. Paula glider in mot Linn och sätter händerna under hennes kropp och trycker uppåt så Linn ställer sig på alla fyra. Hon flyttar sig in under Linns kropp och fångar upp hennes bröst och återgäldar vad Linn gav henne tidigare. Greger pumpar på och känner att han kan hålla på längre den här gången. Det dröjer inte lång stund förrän Linn börjar flämta och hennes lårmuskler börjar skaka, fittan spänns om Gregers kuk och han känner dom sköna vågorna som strömmar genom Linns kropp i en ny orgasm. Han fortsätter jucka och känner att Paula satt ner handen mellan Linns ben och fattar om hans kuk och håller tillbaka förhuden så ollonkanten smeker skönt i Linns fitta. Hon flyttar handen efter en stund och smeker Linns klitta. Greger känner när det närmar sig för honom och när Linn åter börjar komma in i en ny skön orgasm släpper han spärren och sprutar åter in sin sats, lite mindre intensivt nu men han tänker hastigt att det är andra gången på en kort tid, hon måste var välfylld vid det här laget, tänk om hon blir med barn, hur ska dom göra då, tanken är så dum inser han att han ler lite åt sina egna ofrivilliga funderingar. Linn ligger nu utmattad på mage och Paula ligger på sidan och tittar på henne.
- Passa på att gå ner och duscha nu, du kan börja med frukosten sen så kommer vi när vi varit och duschat, säger Paula till Greger.
Under frukosten som äts vid bassängkanten iförda badrockarna frågar Linn hur tavlan i sovrummet hamnat där, den som föreställer kvinnan i lång sommarklänning och solparasoll vid havet.
- Den är ett arv från min mormors mor som jobbade en sommar i Skagen på ett hotell, säger Paula. Hon kom hem med två souvenirer, dels tavlan men också med ett litet gossebarn i magen. Det blev stor skandal naturligtvis och hon skickades iväg genast när det inte gick att dölja magen längre. Hon födde ett gossebarn på ett hospital i Köpenhamn som efter att hon ammat gossen i tre månader blev bortadopterat till ett välbeställt men barnlöst par. Själv gifte hon sig så småningom med en svensk. Tavlan glömdes bort naturligtvis, ända tills min mormor dog och man hittade den i en låda.
Min mamma lämnade in den och fick den inramad och då sa dom att det är en kopia gjord av någon som försökt efterlikna Skagenmålarna och den är inte heller signerad.
- Någon kopia är det inte och den är från perioden men troligtvis är det någon av kvinnorna i kollektivet som målat den och därför finns inte nån synlig signatur. Men den är signerad en gång, men signaturen har blivit övermålad, antagligen i samband men att din mormors mor fick den som gåva. Det var inte så ovanligt när det gällde kvinnornas alster. Dom skulle nämligen inte synas ansågs det, det var inte fint att en gift kvinna målade tavlor, det var männens territorium. Jag kan visa er var signaturen har suttit och det kan finnas en möjlighet att ta fram den, helt eller delar av den i alla fall. Det var ingen passande ram heller tycker jag, skulle kunna ta med den och fixa en snyggare om ni vill.
- Då blir det ett tillskott i kassan då, säger Greger. Får väl bli en Yacht i Medelhavet med pool och helikopterplatta.
- Skulle inte tro det, säger Paula, den ska inte lämna huset och förresten sa Linn att värdet är inte så högt som om det hade varit ett erkänt motiv från Skagen.
- Kanske tvåhundra till tvåhundrafemtio tusen om vi har tur och förutsatt att man kan se vem som målat den, kan kanske bli en bra pensionsförsäkring och lite guldkant på äldre dar, säger Linn leende.
- Nej nu får du duka av Greger, så ska Linn få frisera mig, så kan du komma och syna resultatet sen. Vi är i relaxen, du kan sätta på bastun, vi har bokat en Spa-dag idag, Linn stannar till i morgon.
- Jag ska kanske fylla avsvalkningspoolen också så ni får svalka av er när det blir för hett kanske, säger Greger.
Damerna går till relaxen och gör i ordning för den intima friseringen och Greger fullgör sitt uppdrag.
Avsvalkningspolen ligger vid stora polen och fyller upp automatiskt till rätt nivå så han går och startar bastun innan han slinker in i relaxen och sätter sig i korgstolen mitt emot damerna så han har bra utsikt över Linns och Paulas förehavande. Linn har kommit igång med rakningen och Paula lutar sig bekvämt tillbaka och blundar. Greger ser att hon njuter av att Linn försiktigt stryker henne med rakhyveln över skrevet. Greger känner att det börjar rycka lite mellan benen. Linn sitter med benen under sig mellan Paulas och han tittar på bägge kvinnorna med en stigande kåthet i kroppen. Nu står hans mandom rakt ut och badkappan har glidit isär. Paula tittar upp och ser hans kuk i praktstånd, hon ler lite och Linn måste ha förstått att Paula tittar på Greger. Hon vänder sig om och ser uppskattande på hans hårda kuk. Något lystet ser hon ut att ha i blicken när hon åter vänder sig mot Paula och fortsätter rakningen.
Linn känner med fingrarna smeksamt mot Paulas fitta för att inte missa något, nöjd med sitt resultat lägger hon ifrån sig rakhyveln och drar ner en liten handduk som hänger på handukstorken. Den är fuktig och Linn trycker den mot Paulas skrev, hon flämtar till när den varma handduken trycks mot huden och Linn torkar av rak-gelen som finns kvar och smeker mjukt handduken mot hennes nyrakade känsliga kroppsdel.
Linn lägger handduken på bordet och ställer sig på knä mellan Paulas ben, hon lutar sig in mellan benen och gör sin tunga så bred hon kan och slickar den nyrakade fitta hela vägen nerifrån och upp till den lilla hudfliken över klittan, där sticker hon in tungan och sätter läpparna runt och suger in samtidigt som hon roterar med tungan runt Paulas lilla knopp.
Greger tittar på Paula när Linn ger henne den sköna behandlingen efter rakningen, han förstår att hon är känslig nu och det hörs på Paula att hon njuter. I vanliga fall är hon nästan alltid tyst när dom älskar, innan dom fick barn kunde hon vara väldigt högljudd och levde ofta med både med stönande, ett och annat rop samt att hon sa kuk, fitta, knulla och annat när dom knullade. Hennes höga stönande nu förvånar honom och han blir lite kåtare av det känner han. Framför honom står nu Linn på knä, frestande med stjärten i vädret.
Hon gungar lockande med stjärten mot honom och han känner hur kuken om möjligt spänner lite mer. Greger tittar upp och ser att Paula tittar på honom och ser vad han ser, hon fångar hans blick och med en liten nästan osynlig nick sänker hon blicken mot Linn. Greger förstår hennes vilja och ställer sig villigt på knä mellan Linns ben. Med kuken mot hennes stjärtspringa börja han glida fram i springan. Linn överraskar honom när hon möter hans kuk med tre fingra som särar blygdläpparna, pekfingret glider in i fittans öppning och kommer ut fuktigt och halt, hon gnider det runt hans ollon, han blir först lite förvånad men inser sen att Paula berättat hur hon alltid brukar göra när han ska komma in i henne, Linn doppar åter fingret i fittan och smeker hans ollonkanter så hela ollonet nu är halt och skönt insmort. Han skulle kunna få utlösning bara av de sköna smekningarna, Linn sätter pekfingret, precis som Paula gör, under hans ollon och trycker uppåt samtidigt skjuter han fram höften och skönt glider kuken in i Linns fitta. Sakta och njutningsfullt börjar han glida ut och in, Linn håller kvar handen ett tag och drar förhuden hela tiden bakåt så hans ollonkanter smeksamt glider i hennes fitta. Linn har hela tiden fortsatt att slicka Paula.
Paula stönar allt högre, hon lägger händerna mot Linns nacke och håller hennes mun hårt tryckt mot sin fitta samtidigt som hon andas in och fyller lungorna, håller andan i några sekunder, innan hon tömmer sina lungor och släpper taget om Linn.
Linn börjar snabbt slicka hennes klitoris, Paula kommer i en ljudlig kaskad av sköna stönande som övergår i ett gurglande skrik som hörs i hela huset, det rycker i hennes kropp av de sköna kramperna som strömmar ut från fittans lilla pärla som Linn smeker så skönt. Paula skjuter försiktigt bort Linns huvud när orgasmen övergår i endorfinernas känsliga fas och hennes hud blir elektrisk för varje beröring. Linn böjer nu ner huvudet mellan Paulas ben och stöter hårt mot Gregers juckande höfter, högerhanden letar sig ner till kittlaren och börjar en smekande skön dans med fingrarna. Hon känner att Greger är på väg och vill försöka möta hans utlösning med att själv komma samtidigt. När den första strålen sprutar i henne känner hon att hon snart kommer att tippa över kanten. Hon håller handen hårt och stilla mot klittan och när Greger hårt trycker sig mot hennes stjärt släpper hon ut all luft i lungorna, handen rör sig snabbt nu mot den sköna knoppen och hon tippar över in i det rosa molnet som sprider sköna små pilar ut i alla delar av hennes kropp, som vanligt kan hon inte hejda det höga njutningsfulla skriket när Greger tömmer sista lilla satsen i henne.
Greger håller kvar sin kropp tryckt mot Linns tills han känner att han slaknar, då sätter dom sig upp. Tittar på Paula som följt deras parningsakt med intresse. Paula reser sig upp och går in i duschen, Greger följer henne och Linn tar den andra duschen. Dom duschar bara en kort stund och alla går i sina badrockar till köket för att göra i ordning lunchen dom känner behövs efter en sån fysisk övning.
Äggröra, bräckt skinka, juice och kaffe. Dom sitter en stund och pratar, Linn vill gärna titta på tavlan i sovrummet och kanske ta ur den ur ramen och kolla om signaturen kan tas fram utan att skada tavlan. Paula lovar att hämta den men först tycker hon att dom ska bada bastu en stund och sen hoppa i poolen. Poolen är formad som ett L och Greger berättar att dom tidigare ägarna hade planer på att låta den gå ut på utsidan borta i den längre delen där den slutar mot ytterväggen, men dom avråddes av arkitekten. Bättre med en jacuzzi utomhus föreslog han.
Åter är dom nakna tillsammans, bastuvärmen njuter dom av i tysthet. Greger kan inte låta bli att titta på Paulas rakade fitta, det pirrar lite mellan benen men han kan behärska sig. Paula är nöjd efter en knapp halvtimmes bastande, Greger ser när hon har svalkat sig färdigt och tar avsvalkningspoolen i besittning. Linn sitter kvar i bastun när Greger gör Paula sällskap i bassängen. Han simmar över till den långa sidan och sträcker ut i några långa simtag, Paula kommer och gör honom sällskap. Dom simmar en stund tills Linn kommer ner i poolen. Greger simmar ikapp Paula när dom är borta vid ytterväggen där Linn inte kan se dom, han tar tag om Paulas midja och stänger in henne i hörnet med sina armar. Han kysser henne och trycker sin nu hårda kuk mot hennes mage. Paula lyser upp när hon känner hur hård han är och hon särar på benen och gränslar den hårda pålen, gungar lite fram och tillbaka och Greger känner att det blir varmt och fuktigt mellan hennes ben. Paula glider undan och börjar simma mot stegen för att gå upp ur poolen. Greger är hack i häl och dom går båda in i den vänstra duschen. Gregers kuk är fortfarande hård och Paula trycker sig mot honom och lägger händerna mot hans skinkor. Dom står en stund tryckta mot varandra innan Greger skjuter ifrån och böjer sig fram och fångar upp Paulas bröst och börjar suga på hennes bröstvårtor, han tar tag i Paulas armar och sträcker upp dom så hon kan ta tag i rören till duschstrilarna. Greger ställer sig på knä framför Paula och med tummarna särar han på hennes blygdläppar och suger in den lilla kappan över klitoris, tungan letar sig in under och som en lapande katt slickar han henne. Paula var i början när dom var unga generad när han blottade hennes fitta genom att dra isär blygdläpparna men när hon förstod hur mycket han älskade det och hur vacker han tyckte hon var mellan benen, samt inte minst hur kåt han blev när han gjorde så, så har hon kommit att älska det och njuter oerhört av att bli slickad, även hans böjelse för att slicka hennes anus har hon också kommit att tycka om. Greger ställer sig upp när han förstår att Paula inte kommer att stå ut så länge till om han inte slutar, han tar tag om hennes höfter och vill att hon vänder sig om.
Med ryggen mot honom böjer hon sig fram och tar tag i duschröret med vänster hand, högerhanden mellan benen och som vanligt särar hon sina blygdläppar och sticker in fingret för att smörja hans ollon innan han får komma in i henne. När den är tillräckligt insmord sätter hon fingret under mot den lilla strängen och han skjuter fram höften så den kan glida skönt in i hennes fitta.
Paula ser att Linn har simmat fram till poolstegen, hon hänger med armarna på poolkanten och tittar på dom, Paula hoppas hon blir kåt av att se dom. Hon kommer plötsligt på hur hon ska lura Linn så Greger kommer att knulla med henne en gång till, hon hoppas att hennes plan ska gå i lås, Greger tog det där nya pillret så han ska nog vara uthållig nu. Hon håller kvar handen mot fittan och smeker sig själv, hon andas djupt och stönar högt vid varje utandning, handen smeker allt fortare och snart känner hon att orgasmen kommer fort, lite för fort, hon låter handen stanna och väntar in nästa våg innan hon kastar sig utför in i orgasmens rus. Hon kommer med ett skön stönande och lägger till ett litet skrik på slutet för Linn ska bli uppeggad. Greger fortsätter att jucka mot henne, men när hon reser sig upp glider han ur henne. Greger ser förvånat på henne när hon vänder sig om.
- Nu kommer Linn snart, ta väl hand om henne, hon är nog kåt som faen, slicka henne länge och knulla henne hårt.
Paula ser när Linn kliver upp ur poolen och kommer mot duschen, hon tänker säkert ta den högra duschen men när Paula överraskande öppnar dörren och kliver åt sidan och håller upp dörren åt henne så gör hon som Paula räknat ut och glider snabbt in. Hon hinner nog inte ens reagera på att Greger står där inne.
Paula tar ner handduken från kroken och i ögonvrån ser hon att Greger fångat in Linn och med händerna på hennes stjärt trycker han henne hårt intill sig. Här står dom nu och precis som på skoldanserna har hon Gregers hårda mandom tryckt mot magen, hon gick säkert hem med fuktiga trosor och låg och pillade på sig själv och drömde om Greger, men till skillnad från då så är hon inte det minsta tveksam till vad hon vill göra med den nu, så kåt som hon blivit av det hon sett, tror Paula.
Paula torkar sig färdigt och hänger på sig badkappan, hon tittar hastigt in i duschen och ser att Linn står med särade ben och stödjer sig med händerna runt rören till duschstrålarna uppe vid kanten.
Greger står på knä framför henne med ansiktet begravt mellan hennes ben. Hans tummarna särar säkert hennes blygdläppar nu och Paula vet så väl var hans tunga är och hur skönt det är för Linn. Hon behöver inte sväva i okunnighet när hon hör Linns höga stönande. Paula går in i huset och lämnar dörren till badavdelningen öppen, skyndar sig upp till badrummet på övervåningen och sätter sig på toaletten, en snabb-kiss och kamning av håret innan hon går in i sovrummet, tar ner tavlan med damen med parasollet och går ner till köket, lägger tavlan på bordet, tar fram en tallrik och hämtar sex kanelbullar ur kylen och ställer vid mikron, går fram till kaffebryggaren och fyller på vatten, tar fram burken med kaffe och filterpåse, fyller bryggtratten med kaffe från burken och NU hör hon att det går för Linn, det ljudet kan man inte ta miste på. Hon slår på kaffebryggaren och ställer in tallriken med kanelbullarna och startar mikron, hon väntar medan bullarna tinar och blir varma. Tar fram tre muggar och lägger dom tinade bullarna i en brödkorg, ställer allt på en bricka och går ut till poolen. Tillbaka i köket väntar hon att kaffebryggaren ska droppa färdigt. Linn kommer in i badrock och ställer sig bredvid Paula med ett stort leende.
- Va paff jag blev, jag trodde du hade lyckats smuggla ut Greger ur duschen när du höll upp dörren för mig och när han la armarna om mig och tryckte sig mot mig då var jag helt plötsligt tillbaka på den där skoldansen igen, men den här gången var jag inte rädd och fegade ur Jag måste erkänna att jag aldrig låtit någon man haft sin tunga där nere förut heller, inte någon kvinnas heller, förutom förra lördagen på båten, men då var jag så packad så det minns jag knappt, men Greger är den förste mannen. Jag höll på att hoppa ur duschen när jag märkte vad han skulle göra. Jag hade en pojkvän en gång som ville, men jag var för generad så han fick inte och mitt ex rörde mig aldrig med varken munnen eller händerna där nere men han var noga med att jag alltid var rakad.
- Men snälla Linn, är du en fullständig oskuld, har du aldrig blivit slickad på fittan av en man förut
- Du kanske aldrig någonsin har sugit kuk heller då?
- Nej, min mun har aldrig varit i närheten av en ens.
- Det skulle min man vetat, han är fullständigt tokig i att slicka fitta, en stor hobby för honom, även om det nu bara är mig han kunnat få göra det med. Du måste få en lektion i kuksugning också, det får vi ordna innan du får lämna det här huset. Greger ställer mer än gärna upp. Det behöver du inte vara det minsta tveksam om så mycket oralsex som jag gett honom.
- Men Linn, jag blev nyfiken tidigare, när du pratade om att du köpt en ny sorts vibrator som du älskade att använda och som du hade med dig, du tyckte jag skulle testa, vi kanske ska ha en liten provstund i sovrummet i kväll då så får Greger kanske riktigt ta din oskuld, det i duschen var ju bara lite förspel när det gäller honom, han är en mästare på fittslickning. Han kommer att gå i taket av upphetsning när jag berättar. Men det är bara om du vill alltså.
- Tillsammans med er är jag inte det minsta tveksam. Om nån ska göra det så är det nog Greger då, behöver nog komma över skamkänslan bara.
- Den kommer du nog snabbt över när han börjar, det är vanebildande kan jag säga, men skönt när man är van att bli slickad. Du kommer att uppleva något helt fantastiskt nytt, jag lovar dig.
- Låter spännande, du har övertygat mig, när börjar vi.
- Kom nu dricker vi kaffe, jag har bullar också.
Dom sitter ett tag och pratar efter kaffet innan Linn går och hämtar tavlan på bordet i köket. Hon ber Greger hämta lite verktyg så hon kan ta bort ramen. Med van hand lossar hon spikarna och plockar ur den, lägger den på bordet och börjar syna ytan där namnteckningen är övermålad.
- Här säger hon, syns tydligt på den här vattenspeglingen nere i vänstra hörnet att man lagt på färg i efterhand för att täcka den namnteckning som funnits i original. Med lite tur skulle det kanske gå att frilägga en del av den om inte hela, då kan man nog gissa vem som målat den, och jag skulle tro att det är en kvinnas namnteckning vi skulle hitta i så fall. Männens verk såldes, men kvinnornas var inte efterfrågade alls, det ansågs okvinnligt att måla. Kvinnorna skulle föda barn och passa hemmet, inte stå och kladda. Även om några var utbildade konstnärer så ansågs det opassande när dom blev mammor att dom skulle pyssla med något sådant.
- Du får gärna ta med dig tavlan och göra det du tycker är bäst, en ny snyggare ram betalar vi naturligtvis för och resten blir väl som det blir, vi ska inte sälja den i vilket fall som helst. Den får väl gå i arv till min blivande svärdotter, säger Paula.
- Ja, eller om nu vår son är lagd åt det andra hållet, till vår blivande svärson, säger Greger med ett leende, vi ska väl vara toleranta och frisinnade föräldrar.
- Ha, på den punkten behöver du inte vara tveksam, han brukar berätta om skoldanserna när tjejerna står i kö för att dansa med honom, men helst dansade han med Emma i en parallellklass, dom dansade naturligtvis tryckare, man hörde på honom att han gillade det. Jag bad honom peka ut Emma när det var examen i nian och det var en riktigt snygg tjej med kurvorna på dom rätta ställena, en stor byst hade hon också. Jag tror nog att äpplet inte fallit så långt från trädet i det fallet vad det verkar, eller vad tror du Linn, du vet ju lite om att dansa tryckare med min man i unga år.
Linn tittar på Greger med ett stort Leende och säger att det var väl samma känsla som hon känt i duschen för en stund sen.
- Nu vilar vi en stund så får vi göra en potatisgratäng sen, jag har en Tjälknöl skivad och klar i kylskåpet till middag.
- Jag måste gå in och svara på några mail och boka några biljetter till på måndag, lägger mig väl kanske en stund på soffan där inne så ni kan väl väcka mig om jag somnar.
- Gör det gubben, så kan Linn och jag sitta i soffan i vardagsrummet och prata en stund.
Dom sitter i soffan och pratar om minnen från skoltiden tills Paula tycker att det är dags för lite matlagning.
Paula har på känn att Lissi inte är riktigt bekväm med vad som ska hända, att hon har lite ruelse över att tappa kontrollen över vad som händer med hennes kropp nu. Hittills har hon ju kunnat förutse vad som händer, men nu måste hon släppa taget. Paula tänker göra något hon själv utsatte sig för, hon hade för några år sedan av en ren impuls köpt tre par Tights på ett erbjudande om att köpa tre och betala för två, hon hade först ångrat sig och tänkt att hon nog var för gammal för såna tighta kläder, men Greger hade fått syn på hennes impulsköp och han sa att han såg fram emot att få se sin fru i tights här hemma om hon tyckte det var skönt. Hon hade bytt om på kvällen och för enkelhetens skull hade hon skippat trosorna eftersom dom skulle bada en stund i Jazzucin före maten. Det här var en av hennes rakade perioder eftersom dom varit i Stockholm på teaterweekend helgen före och hon överraskat sin man med att vara rakad, dom hade haft mycket skönt sex på hotellrummet förresten. Hon stod i köket när Greger kommer in, hon hade inte tänkt att det var något speciellt med att ha tightsen på, dom kändes sköna och satt skönt även över stjärten och runt benen.
Plötsligt märker hon att Greger tittar ner på hennes kropp, oblygt tittar han ner mellan hennes ben och får något lystet i blicken, hon tittar själv ner och ser att hon har en mycket avslöjande gren, en riktig getklöv som det brukar kallas. Plötsligt känner hon en våg av skamkänslor genom kroppen och när hon tittar på sin man känner hon sig plötsligt väldigt blyg och naken. En känsla hon inte haft sedan dom var unga och nykära och hon ibland var obekväm med att visa delar av sin kropp för honom. Hon försöker dölja det han så lystet tittar på genom att korsa benen, men det gör antagligen saken värre så hon samlar sig snabbt och tittar honom i ögonen och frågar om han tycker om det han ser.
Faen Paula, du kan göra mig så kåt så kåt, så jag smäller av, skulle lätt kunna dra av dig dom där och knulla dig hårt här på köksgolvet.
Paula går in till Greger och väcker honom när hon bytt om och säger att han kan ta på sig sin favoritkostym, t-shirt och bermudashorts alltså. Gregers favoritklädsel inomhus. Kom sen och gör i ordning varsin drink till oss och ta fram lite rött till middagen. Fråga Linn vad hon vill ha att dricka så tar jag samma.
Greger kommer ut i köket fem minuter senare och han ser direkt att tjejerna inte har några trosor under dom tighta byxorna, han gillar sånt och känner att det rycker lite i skrevet men han behärskar sig, det är naturligtvis Paulas ide att dom skippat trosorna, det är också en av hans böjelser vet Paula och hon har säkert någon baktanke med detta.
Linn vill ha en Martini, så han plockar fram glasen, blandar drinkar till alla och hämtar två flaskor rödvin i källaren.
Paula ser till att Linn får göra det mesta av jobbet med dukningen, då kommer hon att behöva röra sig mer, hon får tallrikar först och det ska dukas vid poolen på det stora bordet där dom ofta äter när dom har gäster, hon får bestick, glas och servetter var för sig så hon rör sig framför Gregers ögon. Paula märker att Linn blir mer och mer obesvärad av Gregers blickar, hon tycker sig se att Linn dragit upp byxorna lite så hennes mus framträder tydligare utanpå tyget nu, hon förstår att hennes plan fungerar, Linn kommer att känna sig helt avslappnad med att Greger lägger sig mellan hennes ben och sätter sina läppar och tunga mot hennes skrev och rör vid hennes intimaste delar. Fördelen med att ha ett jobb som beteendevetare kan vara bra ibland.
Middagen är helt i allas smak, Älgtjälknöl med potatisgratäng, Paula föreslår att dom avslutar med en kopp kaffe och Greger kanske har något till. Han frågar om damerna vill ha en god Rom han hittat under en av kojerna i båten, men bägge tycker att Rom nog får anstå ett tag framöver, Whiskey, rökig men mild och en chokladbit till kaffet låter bättre.
Paula har plockat in det sista i maskinen och hämtar kannan med kaffe, Linn och Greger sitter i korgmöbeln vid poolen och väntar med brickan med kaffemuggar, chokladbitar och Wiskey, Linn sitter på ett lite okvinnligt sätt med benen lätt särade, säkert inte omedveten att hon blottar sitt skrev för Greger, hon har en liten sträng av fukt mellan benen ser Paula, hon är säkert medveten om det med, men kanske hon känner en upphetsning när hon märker Gregers blickar. Paula känner sig inte helt opåverkad hon heller av Gregers blickar och känslan av nakenhet trots att tyget döljer den bara huden.
- Av med paltorna nu så kan ni ta badrockarna som hänger i duschen så går vi och Jazzussar och dricker kaffe, säger Paula.
Dom njuter av det varma vattnet i Jacuzzin när kvällen kommer med mörkret, himlen är stjärnklar, alla tre ligger tysta en bra stund och tittar på stjärnhimlen innan Paula bryter tystnaden och berättar för Greger om den nya sköna klitorisstimulatorn Linn har köpt och att Linn lovat att hon ska få prova den. Hon ser fram mot det eftersom hon inte har hittat något som hon gillat själv än.
- Vet du Greger, Linn berättade för mig att du var den första som slickade hennes fitta någonsin, hon har inte nämnt något om Linns och hennes förehavande på båten och Linn har halvt lovat att du skulle få köra hela din fittslickningscermoni i kväll på henne, så nu har du något att se fram emot och det är ju något som jag vet att du verkligen gillar, eller hur.
Paula ser att Greger får något lystet i blicken, hon tittar på Greger en kort stund och tror nog att han redan är där mellan Linns ben i tankarna, han verkar lite disträ.
Tiden rinner iväg och dom känner alla tre att dom är nöjda med badandet, en snabb dusch och snart är dom nakna i sovrummet, Paula har intalat Linn att flytta in till dom, sängen är tillräckligt bred för alla tre och naturligtvis har hon kanske någon baktanke med det också. Att vara nakna har genom dagen blivit ett naturligt tillstånd men fortfarande finns kåtheten med hela tiden.
Paula har tänt lite ljus, hon lägger upp kuddar mot sänggaveln och säger till sin man att lägga sig där, hon vill absolut testa Linns sköna nya leksak först, så dom blir varma i kläderna tänker hon och kan inte låta bli att le åt sina egna tankar.
Greger lägger sig halvsittande och Paula tar fram en flaska med massageolja och lägger en flik av täcket över Gregers redan hårda kuk. Hon lägger sig mellan hans ben och lutar sig med ryggen bekvämt mot honom, ger honom oljeflaskan och han vet vad han ska göra med den. Linn tittar intresserat på deras samspel och förstår naturligtvis att dom gjort detta ofta. Greger droppar lite olja på Paulas bröstvårtor lägger sina händer kupade över hennes bröst och värmer oljan. Sakta börjar han smeka Paulas bröst och bröstvårtor, Paula ser att Linn satt sig på knä bredvid henne och tittar på hennes kropp, hon har den nya stimulatorn i handen.
Paula reagerar på Gregers smekningar och njutningen sprider sig ner i kroppen, hon börjar känn att hon blir varm i skrevet och hon spänner låren och hela nedre delen av kroppen. Linn tittar på hennes kropp och ser när den drar ihop sig av njutning. Linn känner säkert själv att hon blir påverkad av Paulas reaktion, Greger ser att hon reagerar fast hon sitter på huk bredvid.
Linn lägger med en nästan omedveten rörelse handen mellan Paulas ben, glider in med ett finger mellan blygdläpparna och känner att hon redan är våt. Linn drar långfingret i springan upp till Paulas klitoris, hon vet att den är svår att känna, Paula har en liten klitoris till skillnad från Linn vars klitta är som ett litet ollon som fyller hela klitoriskappan när hon är upphetsad, hon har alltid varit generad över detta med sina pojkvänner, har hon berättat för Paula.
Paula känner att Linn inte vet säkert var det är skönast för henne att smeka, så hon lägger handen över Linns och styr hennes finger. När Linn har hittat punkten tar hon fram den nya leksaken och hon särar Paulas blygdläppar och placerar den lilla öppningen på vibratorn i springan.
Hon låter den glida ner och gnider in den med den hala saften, för upp den under den lilla kappan och trycker på startknappen, ett litet puffande ljud hörs och Linn säger till Paula att hon ska känna så den kommer rätt. Paula tar den i sin hand och Linn sätter hennes fingrar över knapparna man ökar och minskar intensitet med, hon trycker samtidigt på Paulas finger så luftpuffarna ökar två steg. Paula söker med en liten roterande rörelse för att finna det rätta stället och när ljudet sänks känner hon att den framkallar en oerhört skön känsla, annorlunda än vid en vanlig smekning med handen eller med en vibrator. Paula ökar två steg i snabb takt och nu börjar hon tappa kontrollen över sin kropp. Greger tittar förvånat på henne. Ända sen dom fick barn har hon varit tyst, nu hör han att hon lite lågt börja viska
- Fitta, Fitta, Fitta, Fitta, Fitta, Fitta, skriker hon till slut, benen skakar och hon håller ett hårt tag om madrassen med vänster hand, hon tar spjärn med hälarna och försöker klättra baklänges mot Greger som håller emot henne, samtidigt som hon försöker undkomma den sköna känslan trycker hon den mot sig hårt för att helt plötsligt med ett högt skrik rycka bort den och benen sträcks ut flera gånger och hon vrider kroppen av den njutning orgasmen framkallar.
Sakta, sakta slappnar hon så småningom av och öppnar ögonen.
- Otroligt, vilken apparat, har aldrig känt nåt så skönt med en leksak, en sån här ska vi skaffa på stört Greger.
Greger hjälper Paula upp och hon rullar över till andra sidan. Linn tittar på Greger eller rättare sagt hon tittar på vad som står rakt ut från hans kropp. Paula ser vad Linn tittar på och säger bestämt.
- Nej Linn inte den nu, om Greger masar sig upp någon gång så kanske jag får lägga mig så jag får smeka dina sköna bröst när Greger gör det skönt för dig på ett sätt du aldrig upplevt förr, kom, kom och lägg dig här nu.
Linn lägger sig i Paulas famn och får olja droppad på sina bröstvårtor. Greger ställer sig på knä mellan Linns uppdragna ben och lägger sina händer på hennes knän, han tittar på Linns vackra kropp, ser det sköna målet han har framför sig och känner hur fantastiskt det ska bli att få njuta av att slicka henne.
Linn känner suget mellan benen när Paula börjar smeka hennes bröstvårtor, med handen kupad berör hon bara toppen av bröstvårtorna. Rullar den som en kula mot handflatan, Greger hoppas att Linn är redo för hans njutningsfulla fittslickning, Linn tittar på hans hårda kuk en kort stund innan hon sluter ögonen.
Han särar hennes ben och hon följer villigt med hans rörelser, han böjer sig fram och med tungan mot hennes lårs insida sätter han sin tunga där vid den känsligaste huden, låter den glida ner mot ljumsken, alldeles längst in på låret sätter han sina läppar. Vrider huvudet och gör samma rörelse på andra sidan. Han lägger händerna mot hennes yttre blygdläppar och klämmer ihop så det sippra upp av hennes saft i springan. Några droppar rinner ner mot stjärtspringan som blir skönt hal. Med tungan börjar han måla hennes skrev som tunn lasyr av den hala saften. Han väntar en stund, med lungorna fyllda av luft blåser han sedan en liten, varm luftstråle bara millimetrar med munnen över huden.
Greger vet att det känns nästan brännande när huden blivit nedkyld. Linn andas häftig, överraskad av den starka effekten. Han drar nu isär så blygdläpparna öppnas mot hans mun, han trycker in tungan stötvis i hennes fitta. Linn rycker till vid varje stöt och hon stönar allt högre nu.
Låter tungan glida upp i den våta skåran, låter den mjukt rotera runt klitoris. Linn stönar allt högre men Greger tänker inte låta det gå för henne än. Hans tummar kniper åter ihop blygdläpparna och nu sipprar det mycket hal marinad som han får med under tungan när han drar den ner i den smala skåran. Det rinner ner mellan hennes skinkor ner i stjärtskåran. Med tungan smekande den känslig huden runt anus känner han att Linn först stelnar till men snabbt slappnar av och när hans tunga glider in mot rosetten så hör han att nu är det bara njutning i hennes sköna stönanden. Nu finns bara hans tunga, hans sköna tunga där, där mot hennes mest privata delar, där hon aldrig trodde att någon skulle få röra henne och nu ligger hon och njuter, mer än hon kanske någonsin njutit. Han känner att Linn snart måste få komma så han glider snabbt uppåt med munnen och flyttar händerna runt Linns ben, lägger dom med handflatan ner mot hennes mage, fingrarna pekande mot hennes navel och tummarna på var sida om den lilla fliken över den sköna knoppen. Han glider in med tungan och känner den mycket tydligt, Linns klitta är stor jämfört med Paulas, den syns när hon är upphetsad, sticker fram som ett litet ollon mellan blygdläpparna, Greger blev upphetsad när han såg det första gången, han skjuter upp händerna och drar isär springan med tummarna och nu ligger den helt blottad för hans mun och tunga, han suger in hela knoppen och låter tungan ta Linn in i den skönaste av njutning.

Man kan inte ta miste på hennes njutningsfulla stönande när orgasmen kommer och dom hör hennes flämtande andetag, Paula kupar händerna under brösten och håller bröstvårtorna lätt mellan tummen och pekfingret, Greger stannar upp med tungans rörelse precis när Linn har fyllt sina lungor. Åter hörs Linns skrik genom huset och Paula nyper hårt i hennes bröstvårtor nu, Greger rör med en nästan piskande rörelse över den känsliga knoppen, Linns skrik övergår i ett långt stönande och man kan känna vågorna av vällust som fyller varje del av hennes kropp.
Sakta, sakta börjar hon åter andas normalt, hon öppnar ögonen och måste blinka några gånger för att kunna se klart.
Linn ligger kvar en stund i Paulas famn innan hon sätter sig upp och rullar över och lägger sig på sidan. Paula ser på Greger kuk som blodfylld reser sig mellan hans ben.
-Knulla Paula nu Greger, jag kände hur blöt hon blev i fittan, hon är jättekåt.
Greger tittar mellan benen på Paula och ser att hon verkligen är blöt i hela skrevet.
Snabbt böjer han sig fram och stöter in tungan i Paulas fitta och gnuggar hela ansiktet mot henne, drar isär hennes blygdläppar och glider in med tungan mellan hennes skinkor och slickar hennes anus intensivt, Paula stönar högt och trycker sig mot honom.
- Kom nu, kör in din sköna kuk i min blöta kåta fitta, säger hon, Greger har inte hört Paula prata så sen dom var unga. Han ställer sig på knä mellan hennes ben och hon fångar upp hans kuk med handen och följer med när han lägger sig mellan hennes ben. Med van hand smörjer hon in hans kukhuvud innan hon styr honom till öppningen och han kan glida in i henne.
Med benen saxade bakom hans rygg trycker hon honom hårt mot sig i varje juck.
- Kuken, kuken, din kuk är så skön i min fitta, knulla mig hårt, säger Paula högt.
Greger hör förvånat hur hans hustru alltmer börjat säga sköna ord när dom knullar.
- Knulla mig hårt med Linns favoritkuk, den skönaste kuk hon någonsin känt i sin fitta, säger hon, Linn är jättekååå..åt på din kuuu..uk, det skönaste hon vet är när du kör in din hååå..rr.. da stora kuk i henne har hon saha.a..g..t. Knulla mee..e.ej hårt nu när Linn ti.hi..i.ttar phåhå…å.
- Ja knulla din hustru hårt så hon skriker när det går för henne, säger Linn upphetsat.
Ja skriker gör Paula när det går för henne. Aldrig har Greger hört sin hustru så högljudd när dom knullat. Linn har tydligen inspirerat henne. Han tömmer sin sats i henne när det går i en stönande skön fullständig, total njutning. Dom ligger en stund utmattade av det intensiva knullandet innan dom alla tre känner att det är sovdags, dagen har varit lång och skön, nu behövs det lite sömn för att kunna fortsätta med den fullständigt hedoniska helgen i huset. Paula har redan bestämt att Linn ska få dela säng med dom och hon hämtar sina sängkläder när dom gjort sig klara för natten. Greger ska ligga i mitten och skyddas av sina Amazoner säger Paula. Alla tre ligger naturligtvis nakna. Paula låg en stund när dom andra två somnat och funderade lite på morgondagen och att Linn skulle göra debut som kuksugare, hon är verkligen en novis i sängen.
Greger vaknar och känner två händer på sin morgonhårda påle. Hans busiga Amazoner har naturligtvis krupit under täcket och dom håller sina händer runt hans kuk, han ser att lådan i sängbordet på Paulas sida är öppen och han förstår att dom har en ficklampa med under. Båda fnissar som två tonårsflickor när dom tydligen mäter hans mandom. Han känner att dom har Paulas måttband och lägger det runt och sträcker ut på både under och ovansidan. Plötsligt har han en mun över ollonet och en tunga som smeker runt ollonkanten, nu en ny mun runt hans ollon, lite mer försiktig än den första. Utforskande och mer nyfiken, han förstår att det är Linns som gör den första erfarenheten av att ha en kuk i munnen, dom turas om några gånger innan dom fnissande dyker upp och tittar på honom med kåta fuktiga ögon, rufsiga i håret och blossande röda i ansiktet av värmen under täcket. Paula har tydligen redan börjat Linns kuksugarutbildning. Linn tittar på min präktiga mandom och verkar ha svårt att hålla tillbaka, hon sätter sitt högra knä mellan mina ben och jag särar på benen så hon kan ställa sig på alla fyra mellan, hon böjer sig fram och tar ett tag med bägge händerna och öppnar munnen, Jag ser när hon trycker in den, hon stannar inte förrän hela kuken är inne. Förvånat tittar både jag och Paula på Linn som nu med hela min kuk i munnen börjar höja och sänka huvudet. Hon sätter sig upp och tar några djupa andetag innan hon åter dyker ner och låter min kuk glida in ända till roten. Paula lägger en hand på Linns panna och lyfter upp hennes guppande huvud efter ett tag.
- Gör inte så det går för Greger nu, då har vi ingen glädje av honom och du får nog vara försiktig med att ta en sats i munnen när du inte är van. Det kan vara ganska så avskräckande om man inte är förberedd. Jag tycker inte om det och kommer aldrig att vänja mig heller. Nu tycker jag vi tar en liten ridtur på vår hingst. Sätt dig där fram du Linn så hoppar jag upp här bak.
Linn förstår genast och ställer sig grensle över mig, tar tag i sänggaveln och tittar ner så att hon ser att hennes fitta är precis över min mun.
Paula grenslar mig och med ett grepp om min kuk som redan är våt av saliv låter hon den glida in i hennes sköna fitta och med Linns precis framför min mun sätter jag händerna mot hennes stjärt och trycker den mot min mun. Låter min högra hand glida in mellan hennes ben och med långfingret söker jag hennes öppning mellan blygdläpparna. Glider in och börjar en smekande rörelse, med tungan mot hennes klitta kan jag känna mina fingrars rörelse mot den där lite mjuka ytan alldeles under blygdbenet. Linn trycker sin höft bakåt mot mina fingrar i en allt hårdare rörelse samtidigt som jag intensivt suger och slickar på hennes kittlare, hon andas allt häftigare och när Paula böjer sig fram och kupar sina händer om hennes bröst och smeker hennes bröstvårtor, kan inte Linn hålla tillbaka längre. Hon trycker sig allt hårdare mot mina fingrar, jag drar bort min mun från hennes fitta och hon ger ifrån sig ett mycket missnöjt stön och trycker snabbt tillbaka kroppen igen. Med sitt huvud tillbakalutat mot Paulas axel kommer hon i en extatisk kaskad av ljud, hon skakar och det rycker i hela hennes kropp. Tjutet hon ger ifrån sig kan ingen missförstå, det kommer från en kvinna som njuter av den totala extasen och ger efter för all kåthet en kropp kan ha. Jag drar snabbt bort min hand under henne och hon landar tungt på mitt bröst. Linn har fått sin första G-punktsorgasm, denna novis i sänghalmen. Hon som med sitt utseende skulle kunna ha varit en erfaren kvinna i har visat sig vara en nybörjare. Efter detta kommer hennes liv aldrig att bli sig likt.
Paula har nu handen mellan benen och smeker sig allt snabbare samtidigt som hon gungar över min kuk i rullande sköna rörelser. Jag känner att min sädesblåsa börjar dra ihop sig och i sköna njutningsfulla sprut lämnar jag min säd i henne, hon ökar sin smekande rörelse när hon känner att det går för mig och jag känner när hennes fitta drar ihop sig skönt kramar den om min kuk. Linn ligger nu på sidan och har tittat på oss under vårt sköna knull. Paula rullar av mig och med handen mellan benen går hon in i badrummet, Linn ligger kvar en stund och när hon hör att duschen startar går hon efter in till Paula. Jag tar min badrock och går ner i badavdelningen, en snabb dusch, går ut i köket för att börja ordna med frukost. Man blir hungrig av morgonsex med två så kåta kvinnor.
Det får bli äggröra med bacon, kaffe och en bit bröd med ost. Mina damer kommer ner innan jag är klar och dukar fram och hjälper till med att steka baconet.
Det blir som tidigare en lång frukost vid poolen, Linn är den som pratar och hon har en liten bekännelse hon vill göra.
- När jag sa att jag aldrig hade haft någon som slickar mig där nere så var det inte sant. Under min studenttid i Uppsala hade jag en korridorkompis på studentboendet som stötte på mig, jag kände mig lite besvärad av hennes intresse men samtidigt var jag lite intresserad och kände mig lite upphetsad eller ja, jag tände på hennes närmande. En kväll när vi varit ute och firat att vi klarat en tenta så förförde hon mig faktiskt. Vi var båda ganska berusade och vi hamnade i hennes säng. Det var faktiskt första gången jag fick en orgasm när någon annan smekte mig.
Tyvärr så svek jag henne, kanske av rädsla för mina egna känslor antagligen.
Jag har funderat sedan tonåren om inte jag egentligen är bisexuell, men har helt tryckt tillbaka alla känslorna, upplevt dom som någonting konstigt när jag känt mig dragen till någon av samma kön. Men nu förstår jag att jag måste var Bi eftersom jag tänder på er båda och det känns naturligt att ha sex med er, jag blir lika tänd när jag ser Gregers kropp som jag blir på din Paula. När du kom emot mig där i Gallerian så kände jag ett pirr i hela kroppen och jag ville egentligen bara gå fram till dig och omfamna dig och kyssa dig. Sen när du kysste mig på båten och vi hade vår lilla sexstund där så kändes allt rätt.
- Låg ni med varandra på båten, säger Greger förvånat. Efter att ni varit och känt på min kuk då eller?
- Ja, lille gubben, Linn och jag knullade när du sov, men inte för att vi blev kåta av att känna på din kuk utan på varandra, säger Paula.
- Ja så nu vet ni alltså att jag hädanefter inte kommer att försöka dölja mina känslor längre, hoppas ni inte tycker det är jobbigt eller besvärande för er.
- Kan knappast tro att Greger har något problem med det och för mig känns det bara bra, kom ihåg att det var ju faktiskt jag som tog initiativet på båten. Så fantastisk kuksugare som du är kommer Greger aldrig att vilja att vår vänskap tar slut. Men jag måste fråga dig hur du kan göra så som du gjorde när du sög min mans kuk, jag menar att du tog den ända ner i halsen.
- Minns du när vi gick i fyran tror jag det var och du följde med min mamma till sjukhuset och hälsade på mig när jag låg där, det var samma dag som vi hade examen och jag hade haft ont i halsen så läkarna hade opererat bort mina halsmandlar. Dom fick ta bort mer också för jag fick en infektion så jag låg kvar länge minns jag. Efter det så tappade jag känseln i halsen, det var ganska läskigt i början för jag satte väldigt lätt i halsen innan jag vande mig. Men nu är det inga problem som ni märkt.
Paula tittar på Greger och säger att han nog sent kommer att glömma vad han fått vara med om. Tänk om han vetat det när ni var tillsammans, säger hon med ett roat leende.
- Ha, ha skulle inte tro att jag ens hade funderat på något sånt, så hämmad som jag var. Han fick väl vara glad att han fick ha handen under BH´n och känna lite innanför trosan, säger Linn.
- Jag ser fram emot att du lever upp till bevis nu Linn, nu när du kommit ut.
Okej, nu får du roa dig bäst du kan gubben. Jag har satt på bastun och Linn och jag ska sitta där en stund för vi ska raka benen och noppa ögonbrynen, du får duka av och köra igång diskmaskinen och röja köket, sen kanske du gör oss sällskap i bastun en stund och kanske simmar lite, vi kommer att sitta här vid poolen, säger Paula.
Jag fixar iordning efter frukosten och röjer upp i köket innan jag ställer mig i duschen och går till bastun, ser att dom sitter kvar där än genom den rökfärgade glasdörren, lyset under lavarna är det enda som är på och det är dämpat så bara en svag ljusstråle lyser upp genom springorna. Jag möts av två leende ansikten mellan fyra knän. Med benen uppdragna och hälarna på sittlaven ser jag två kvinnor som visar allt en kvinna har mellan benen. Hastigt höjer jag blicken för att inte avslöja mig. Dom har naturligtvis räknat med att jag ska bli stående innanför dörren med min blick nitad mellan deras ben och tungan hängande utanför munnen. Ser två leende ansikten och hör ett lite fnittrande ljud när dom märker att jag kämpar med att inte fastna med blicken där nere. Vänder mig snabbt och sätter mig mellan dom när dom flyttar isär, dom sätter åter ner fötterna igen på den nedre laven.
Jag kan inte undvika att dom märker att jag flaggar på halv stång en kort stund innan den åter intar normalläge. Renderar ett litet hummande från kvinnorna.
Dom sitter kvar en stund med mig innan Paula säger att hon bara satt temperaturen på sjuttio och att den slår av snart på timern, så om jag vill fortsätta basta måste jag öka tiden.
Dom lämnar mig och hämtar handdukar och rakgrejor och tar sina badrockar och går bort till korgmöblerna och lägger rockarna över stolarna.
Jag hör när bastuaggregatet slår ifrån och sitter en stund i eftervärmen och känner när svetten bryter fram. Glider ner i avsvalkningspoolen i stället för att duscha. Det är inte så kallt nu när kylan inte är igång, drar alldeles för mycket el för att ha på, hoppar ner i poolen och simmar bort till den längre sidan, stannar en stund vid kanten och tittar på när Paula sitter på kökspallen bakom Linn och noppar hennes ögonbryn. Dom har tydligen redan rakat benen. Simmar några längder och ser att tjejerna bytt plats. Känner mig rätt nöjd och går upp och in i duschen för att skölja av klorvattnet från kroppen, torkar mig snabbt och går in på arbetsrummet för att kolla om min flygbiljett har bekräftats för min jobbresa till veckan.
Tillbaka i poolrummet ser jag att Paula sitter mellan Linns ben och drar sista taget med rakhyveln över Linns nu renrakade mus, jag kände tidigare att hon börjat få lite stubb när jag hade min tunga där. Paula avslutar rakningen med att torka av Linns skrev med en handduk innan hon böjer sig fram och slickar Linn på musen med ett skratt. Dom reser sig och går mot duscharna. Båda går in i den högra lite större duschen och Paula tar ner handduschen och ställer om duschvredet så det bara kommer vatten där. Paula börjar duscha av Linn som snurrar runt framför henne, dom byter och Linn duschar av Paulas kropp, ingen vill bli blöt i håret tydligen. Jag hämtar badrockarna och går mot duschen, när jag ser att Linn satt sina händer på Paulas skinkor och trycker upp henne mot glasväggen i duschen. Linn söker Paulas mun, men Paula vrider undan huvudet, båda skrattar lite upphetsat och Linn fångar snart upp hennes mun och dom börjar ivrigt en sugande tungkyss, båda andas upphetsade när Linn böjer sig ner, hon flyttar händerna och kupar dom under brösten ivrigt slickande och sugande. Paula sätter handflatorna om Linns huvud och styr hennes rörelser från bröst till bröst, efter en stunds bröstkel ställer sig Linn på knä framför Paula och jag anar att hon särar hennes blygdläppar och sätter tunga mot Paulas känsligaste kroppsdel när Paula med ett tjut vrider sig lös från Linn och öppnar duschdörren, börjar springa in mot hallen med Linn hack i häl. Båda skrattar och skriker när Paula rusar upp för trappan med Linn efter sig. Jag hör att dom bråkar vid dörren, Paula försöker undkomma men Linn drar upp dörren och dom tumlar in i rummet, Jag vill inte missa en sekund av deras lek och med badrockarna fortfarande i handen tar jag trappan i tre steg. Upptäcker att jag har rockarna i handen och inser att dom inte behöver dom, slänger dom över trappräcket innan jag försiktigt öppnar den gläntade dörren till sovrummet.
Ser att Linn fått ner Paula på rygg i sängen och sitter gränsle över hennes mage, med händerna om Paulas handleder trycker hon ner armarna över hennes huvud, böjer sig ner och försöker sätta sin mun mot Paulas, men Paula vrider huvudet fram och tillbaka för att undkomma Linns kyssar. Båda skrattar upphetsat och Linn lyckas till slut fånga Paulas mun mot sin och jag ser att Paula kapitulerar och trycker läpparna mot Linns och deras tungor leker en vild lek i varandras munnar. Paula tar åter tag om Linns huvud och börjar styra munnarnas smek och tungornas rörelser. Paula för ner Linns huvud till sina bröst och sträcker ut benen brett särade så Linn kan backa och ställa sig på knä mellan, Linn kupar händerna runt Paulas bröst och trycker ihop dom så bröstvårtorna nästan nuddar vid varandra. Paula styr Linn så att hon omväxlande slickar och suger på hennes bröst, Paula älskar detta, hennes höga stönande när Linn suger in hennes nu allt hårdare bröstvårtor, säger allt om hur njutningsfullt hon tycker det är. Jag tar av mig badrocken och lägger den över en pall när jag smyger fram och lägger upp en kudde mot sänggaveln. Smyger försiktigt ner på sängen och lägger mig stödd på armbågarna så jag har full insyn i deras förehavande, vill inte missa en sekund av Live-Showen som utspelar sig framför mina ögon. Linn, nu fortfarande med Paulas händer på var sida om hennes huvud, står på knä mellan Paulas uppdragna brett särade ben, gissar att Paula kommer att göra en trestegsraket, det är en lek som jag brukar kalla ”muspekaren”. Paula tycker jag är dum som kallar den så, men det får hon tåla eftersom hon tycker så mycket om att vi gör den.
Paula skjuter upp höften och jag ser att hon riktar in Linns mun mitt för hennes fittöppning och för försiktigt Linns mun mot, Linn räcker ut sin tunga och glider in mellan Paulas blygdläppar, juckar med tungan ut och in några gånger innan hon mjukt mjölkar Paulas fukt i sin tunga. Försiktigt för Paula Linns tunga upp mellan sina blygdläppar, bara mjukt längst ut i skåran. Jag ser att det blir fuktigt av saften Linn plöjer framför tungan ända upp till den lilla musskärmen längst upp i springan. Paula rör sakta Linns huvud i en liten cirklande rörelse runt och in mellan blygdläpparna, försiktigt så hon inte nuddar den känsliga punkten. Åter lyfter Paula upp höften så Linns tunga igen befinner sig mitt i öppningen, hon trycker hennes huvud mot sig, lite hårdare nu. Vänstra handen släpper greppet och hon griper hårt tag i madrassen, högra flyttar hon till Linns bakhuvud samtidigt som hon trycker henne hårdare mot fittan. Linns ansikte är fuktigt och glansigt av hennes fittsav när hon åter sänker höften och Linns tunga glider upp i springan, lite djupare den här gången. Hennes tunga kommer att träffa den känsligaste punkten direkt nu. Fylld av saft, plöjer Linns tunga in mellan blygdläpparna ända i botten, det svämmar över och rinner ner över Paulas skrev. Jag hör när tungan möter Paulas klitta, hon rycker till först och drar sedan ett djupt stönande andetag, håller Linns huvud helt stilla, jag ser att Linn försiktigt rör sin tunga i en liten cirkel runt knoppen innan hon suger in hela i munnen. Paulas andhämtning blir snabbare och hon skakar lätt i små rysningar. Jag ser på Paulas bröstvårtor att hon har nått max av kåthet nu. Motstår impulsen att röra dom, förstår att det skulle kunna få Paula att tappa koncentrationen. Paula släpper taget om Linns huvud och greppar om madrassen, med händerna skjuter hon upp kroppen i en spänd båge mot Linns mun som intensivt bearbetar klittan. Linn greppar tag om Paulas stjärt, trycker upp hennes kropp mot sig med handflatorna mot skinkorna. Att säga att Paula inte upplever maximal njutning när det går för henne är en underdrift. Hon fullständigt exploderar i ett högt crescendo av ljud, hela kroppen rycker av muskelkramper och låren klämmer ihop om Linns huvud. Paula har naturligtvis sett till att fönstren i sovrummet är stängda, annars skulle nog det finnas risk att någon hörde det njutningsfulla skriket hon ger ifrån sig.
Linn släpper långsamt taget om Paulas kropp och avslutar med att sticka in sin tunga i hennes fitta och lapa i sig av den kåta saften som rinner ymnigt nu efter den våldsamma orgasmen. Med munnen full tittar hon mot mitt håll, med blicken fokuserad på min hårda påle flyttar hon in sig mellan mina ben. Hon böjer sig fram och sätter sin mun mot min och jag känner den smala varma, salta strålen vätska som hon sprutar in. Hon luktar av Paulas fitta och jag sticker ut min tunga och slickar Linns salta, kladdiga ansikte. Linn sätter sig åter upp på knä och böjer sig ner över mitt skrev. Med bägge händerna om min kuk trycker hon munnen över ollonet och gapar precis så det glider in i hennes av Paulas fittsaft fyllda mun. Jag känner hur mitt ollon badar i saven och på Linns fantastiska vis låter hon den glida välsmord hela vägen ner. Jag känner när den passerar svalget och kommer ner i strupen. Hon låter den glida fram och tillbaka några gånger, jag stönar högt av den sköna känslan. Hon backar ur och knäpper sina händer runt skaftet som Paula beskrivit för henne, sätter tummarna på varsin sida om den tunna strängen och med tungan vrickande smeker hon den, flyttar tummarna lite mer isär när hon märker att hon inte nådde ända in. Jag märker att Paula återhämtat sig och ligger på sidan och tittar på sin elev, hon verkar nöjd med Linns examensprov. Hon förstår att Linn gör rätt när hon hör mitt nöjda stönande. Linn övergår åter till att ta min kuk i munnen och jag njuter allt högljuddare av den sköna fantastiska känslan när hon glider ner med den ända till roten. Paula sätter till slut handen på Lins panna och trycker från hennes huvud när hon tycker att jag börjar låta för mycket. Linn förstår att Paula inte vill att jag ska spruta in i hennes mun. Linn flyttar sig snabbt över mina ben och med sin högra hand i ett stadigt tag sänker hon sig ner hela vägen tills hon stöter mot min höft. Sakta börjar hon gunga, böjer sig fram och när hennes upphetsning närmar sig ”tipping point” trycker hon sig hårt mot min kropp, hon håller kroppen stilla tills hon åter börjat andas lugnare. Hon börjar åter gunga rytmiskt mot mig. Linns andningen ökar fort nu, kåtheten stegrar snabbt och åter stannar hon i rörelsen, Linn tänker göra som Paula nyss och komma efter tredje vågen.
Jag känner att det börjar bli svårt att hålla tillbaka min sats, sädesblåsan börjar kännas fylld. Försöker tänka på annat, men mina tankar går bara till när Linn och jag träffades. Brukade hämta henne med moppen efter skolan, hon gick ju nian och jag första året på Gymnasiet. Vi tillbringade många eftermiddagar på mitt pojkrum. Den enda möbeln som man kunde tillbringa tiden i var sängen och det var väl där vi ville ägna oss åt den gemensamma aktiviteten, att hångla. Efter att ha knäppt upp Linns blus och lyckats lossa BH-låset så var det fritt fram att med en svettig hand känna på hennes bröst, jag knäppte alltid upp mina jeans och drog ner dragkedjan i förhoppning att hon ville sätta handen innanför mina kalsonger. Men hon var envis och trotts mina försök höll hon den kvar utanpå med ett lätt grepp om min hårda påle dock. Jag lyckades nästan alltid trots hennes lite lama protester knäppa upp hennes byxor och sätta in handen under troslinningen. Hon tillät mig oftast att bara känna med ett finger i springan, utom en gång då jag lyckades få henne att tillåta mig att komma in så jag kunde göra det skönt för henne. Jag tror att det gick för henne då eftersom hon stönade och blev väldigt fuktig efter en stund av gnuggande. Det gick som vanligt för mig i kalsongerna när hon höll handen utanpå och rörde den sakta upp och ned. Skjutsade hem henne på moppen och fick byta kalsonger när jag kom hem.
Tyvärr så tappade vi kontakten när hennes föräldrar hade skiljt sig och hon flyttade med sin mamma och storebror till det nya området i andra änden av stan, vi sågs sista gången på hennes examen när hon slutade nian.
Jag fick min moppe stulen i samma veva och fick återgå till cykeln igen eftersom den hittades helt pajad i ett dike. Det var också den sommaren min farsa hade ordnat sommarjobb på en kiosk som ett par vänner till mina föräldrar köpt och byggt om till Grill och Pub men hade kvar den gamla kiosken med lucka mot gatan. Jag hade ju sommarjobbat hos mina föräldrar en par somrar på Campingen dom arrenderade av kommunen. Den låg strax utanför stan vid den stora sjön, annars så drev dom en lunchrestaurang i industriområdet i vanliga fall, men på våren och sommaren hade dom även Campingen. Min farsa hade fått för sig att det var nyttigare för mig att jag fick jobba hos någon annan än mina föräldrar. Det skulle stärka min arbetsmoral, sa han.
Så nu skulle jag alltså jobba på Lissi´s Kiosk och Grill med tillhörande Pub. Fast Puben var bara öppen på kvällarna och då var det alltid Lissis föräldrar som jobbade. Jag och Lissi som deras dotter faktiskt inte hette, hon hette Elisabet, men när hon var liten och någon frågade henne vad hon hette sa hon att hon hette Lissi, så då fick hon heta det. Det var bara hennes mamma som kallade henne Elisabet ibland. Lissi var nästan fyra år äldre än mig och hade jobbat hos hennes föräldrar ända sen hon slutade skolan. Dom hade tidigare haft Vägkrogen ute vid E4-an, så hon var van vid att behöva svara för sig och kunde vara ganska grov i munnen när det behövdes och någon av gubbarna fällde någon kommentar eller försökte känna på henne på ett sätt hon inte gillade. Då fick dom sig en åthutning och blev ofta helt ställda när en så ung tjej kunde sätta dom på plats och fräsa ifrån och vara så fräck i käften.
Nu hade dom köpt det nya stället och vi, Lissi och jag, skulle alltså jobba dagtid tills hennes föräldrar kom klockan fyra ungefär. Vi skulle öppna klockan åtta på morgonen, jag cyklade dit på tio minuter, hade jag kollat före, vi kunde göra frukost där så jag klev upp tjugo i åtta och drog på mig kläderna, tvättade mig och borstade tänderna och stod fem i åtta utanför dörren på baksidan av kiosken och väntade på Lissi. Hon kom körande i sin vita folka cab och parkade med en tvärnit.
Lissi var som sagt nästan fyra år äldre, hon skulle fylla tjugoett och jag var sjutton då, skulle fylla arton senare på hösten. Mia föräldrar hade inte velat att jag skulle börja skolan när jag var bara sex år när det kom ett brev från Rektorn på skolan där det stod att jag fick börja då eftersom jag fyllde sju redan samma år. Men mina föräldrar hade tittat på sin lilla sexåring som inte kunde sitta still mer än några sekunder i taget och bestämt att det var bättre att jag väntade ett år så kanske jag skulle mogna lite mer.
Lissi och jag kände ju varandra lite eftersom våra föräldrar umgicks ibland, jag visste ju att hon kunde var tuff och lite fräck i munnen mot mig, men var annars helt ok att umgås med dom få gånger vi setts. Men nu skulle det bli ändring på det, på ett sätt som jag aldrig kunnat drömma om.
Lissi låser upp dörren och tänder belysning, hon har ju jobbat några månader redan så hon kan rutinerna.
- Jag får visa dig så du kan öppna om jag skulle bli sen någon gång, du ska få en nyckel av farsan. Vi får köra en liten visning sen så du vet vad som gäller. Jag kommer att ta hand om Grillen så får du sköta kiosken, Det är lite rörigt nu när vi har både luckan och att kunderna kan gå in i kiosken, men det får väl lösa sig, du blir snart van och lär dig rutinerna. Jag ska visa dig vad som gäller, hälsovårdsgubben var här och gav oss instruktioner hur vi ska göra med Kiosken och Grillen, man får inte jobba på bägge ställena utan att ha ett förkläde när man är i Grillen och det måsta man lämna där och sedan måste man tvätta händerna och sätta på sig det när man ska göra något med maten. Det är lite krångligt det där så därför är det bäst om du tar Kiosken och jag Grillen, säg till mig om du vill ha något så fixar jag det åt dig, hamburgare eller så.
Lissi lär mig ganska snabbt vad som gäller och jag har ju vanan från kiosken på campingen så det är mycket samma rutiner, slår Lissi lätt på huvudräkning och hur mycket man ska ge tillbaka. Lissis tror att det kanske beror på att jag har ett huvud mer än henne. En typisk Lissi-kommentar, hon säger att det är ok att läsa tidningarna, även dom på översta hyllan. Men om jag ska ta med någon tidning in på toaletten och runka till så måste jag var försiktig så det inte kommer på tidningen. Det är bra om du säger till också innan du går in så jag vet att det är tomt i kiosken. Så där låter det ofta från henne, hon frågar om jag behöver kondomer för det finns en låda på lagret med öppnade förpackningar, vi har haft kunder, antagligen några i din ålder eftersom det är dom minsta storlekarna som förpackningarna är öppnade på och oftast fattas det kondomer i dom också, säger Lissi med ett flin. Kolla så dom är hela och ingen har stuckit ett hål i förpackningen, du vill väl inte bli farsa före du fyllt arton eller. Small och Mamba är nog lagom till din lilla pitt, säger hon med ett brett flin.
Vi har nästan jobbat en vecka med lördag och söndag inräkna och ska få ledigt nu till helgen. Jag ser fram emot att få träffa lite kompisar och vara ute, det verkar som det ska bli fint väder.
Idag är det torsdag och jag tycker att Lissi har blivit lite mindre bossig, hon har berättat att hennes kille gör FN-tjänst och kommer inte hem förrän i början på augusti. Jag märker att hon allteftersom veckan går börjar bli alltmer närgången på ett lite keligt vis. Känner hennes närhet först på den flyktiga lukten av grillat, men sen kommer en skönt blommig doft av rosor eller liljekonvalj och med ett eggande pepprigt inslag som skickar signaler ner till mitt skrev och får en lätt blodstimulerande effekt. Hon kommer gärna nära och kan stå vid sidan och hålla sina händer runt min arm och trycka sig lätt mot min sida, jag skulle lätt kunna bara vrida handen hundraåttio grader och känna mellan hennes ben, kanske till och med dra upp den ganska korta jeanskjolen hon alltid har i jobbet, känna genom trosan på hennes hårtofs mellan benen och kunna skönja konturerna av hennes mus. Men med risk för ett blått öga och en förlorad anställning så inser jag att det inte är värt det. Jag har inte runkat sen jag började jobbet på kiosken, trots Lissis erbjudande om att ta med en tidning in på toa, så trycket pockar på en tömning snart.
Det är torsdag och jag har haft Lissi runt mig hela tiden, den eggande doften har omsvept mig och jag känner mig lite småkåt. Ute regnar det när det inte vräker ner, vi står och tittar ut på regnet, Lissi kramar min arm och lägger huvudet på min axel samtidigt som hon trycker sin kropp mot mig från sidan, jag har nästan halvstånd av hennes doft och sköna kroppskontakt. Vi ser när tidningsbudet svänger in på planen framför kiosken och rusar båda till bakdörren, tar varsitt paraply och springer ut för att möta honom så tidningarna inte blir blöta. Idag kommer nya veckotidningar också, så Lissi har lovat att visa mig rutinerna för dom. Vi packar upp buntarna och jag tar löpsedlarna och går ut genom dörren till grillen så jag kan gå under tak och slipper bli blöt när dom ska upp. Tillbaka i rummet bakom kiosken har Lissi lagt upp alla veckotidningarna i ordning, jag ser att hon lagt herrtidningarna längst bort på bänken. Lissi visar mig hur vi ska kolla antalet på varje och pricka av på följesedeln så det stämmer, sen tar vi med oss en bunt och tar bort dom gamla. Dom gamla ska sedan räknas och noteras på retursedeln som följer med. Ganska enkelt alltså, men när vi kommer till herrtidningarna, Lektyr och Fibban så ska dom delas upp, läggas i dom skyddslådor som finns på översta hyllan inne i kiosken, tidningarna som vi har bakom disken vid luckan ställer vi lite bakom andra tidningarna, säger hon. Jag ska visa dig, men först ska du få berätta för mig vilken av brudarna på utviket du skulle vilja låg och väntade på dig när du kommer hem. Hon tar en av varje och lägger upp på bänken med utviket framför mig. Då plingar det till i Grilldörren och hon säger.
- Kolla nu så får jag vet vilken du väljer när jag kommer tillbaka.
Hon försvinner ut i grillen med ett skratt, jag kollar på bilderna och redan småtänd som jag är av Lissis keliga sätt så kan jag inte hindra att min påle börjar resa sig i full blom. Måste ta tag med handen och styra upp den så den sitter fast innanför byxlinningen så det inte märks så tydligt när Lissi kommer tillbaka. Men då börjar problemet, jag märker inte att hon är tillbaka förrän hon står rakt framför mig, mellan mina utsträckta armar, hon har snabbt duckat under min vänstra arm och nu står hon lutande med ryggen mot bänken bara centimeter från mig, bekvämt tillbakalutad sträcker hon sina armar bakåt och håller fast mina händer så jag inte kan röra dom. Hennes bröst skjuter fram och jag kan känna hennes vårtgårdar och hennes bröstvårtor mot mitt bröst. Min stake blir ytterligare lite hårdare och min enda möjlighet att komma fri är att ta ett halvt steg framåt och vrida loss mina händer från hennes grepp. Men då kommer jag att trycka min kropp mot hennes med följd att hon kommer att känna min nu stenhårda påle.
- Vem väljer du, säger hon med ett leende.
- Den blonda, den andra är en blonderad brunett, svarar jag.
- Är hon inte en äkta blondin då eller, men den andra är det alltså.
- Lika säkert som att du är en äkta blondin, säger jag, glad över att kunna svara med samma mynt.
- Den tofsen lär du aldrig få se, säger hon, men leendet är inte lika självsäkert längre, rösten är lite ostadig och jag känner att hennes bröstvårtor känns styvare nu.
Min hjärna är till nittionio procent upptagen med att hindra det att gå i mina kalsonger, den glädjen vill jag inte att Lissi ska få. Jag är beredd att ta det lilla steget fram nu innan det är försent, bättre att avslöja mitt tillstånd än att kanske förnedras av henne. Men Lissi förekommer mig när hon plötsligt lyfter upp mina händer från disken, nu kan ja inte undvika det oundvikliga. Snabb tar jag det där halva steget framåt för att inte falla ner över henne och riskera att göra henne illa, min kropp trycks hårt mot Lissis nu.
Plötsligt är det som om himlen föll ner, Lissi stelnar till och snabbt flyttar hon sina händer till min rumpa och trycker sin kropp mot mig. Jag ser på hennes ögon att hon har förändrats, ögonen är fuktigt beslöjade nu och hennes röst är annorlunda.
- Oj, Oj, Oj, vad du var välutrustad pojk, en sån rejäl har jag aldrig känt förut mellan mina ben. Om jag vetat det tidigare så hade jag redan bjudit hem dig på kaffe med dopp första dagen. Lissi sträcker sig på tå och jag känner hur min hårda kuk glider in i springan mellan hennes ben, hon gnider sig hårt mot mig och jag känner hur hennes hårtofs skaver mot trosan. Jag inser att hon släppt alla hämningar nu, hennes ögon är simmiga av kåthet, tror att hon bara vill låta kåtheten blomma ut för fullt, alla tankar på trohet verkar borta. Hon vill bara knulla nu förstår jag plötsligt. Lissi är pilsk.
Greger rycks tillbaka ur sina minnen när Linn plötsligt sätter sig upp och lutar sig tillbaka så hans kuk trycks hårt framåt i hennes fitta. Hon smeker intensivt sin klitta nu och lungorna töms i ett djupt stönande skrik, högre än hon låtit tidigare. Greger tror att han varit borta i sina tankar i flera minuter men det måste bara vara några sekunder, nu kan han inte hålla emot längre, han tömmer i en våldsam sammandragning sin säd i Linn, för vilken gång i ordningen har han tappat räkningen på. Han märker att Linn snabbt glider ifrån när han slaknar. Paula och Linn försvinner in i badrummet och han tar morgonrocken över armen och går ner och duschar. Plötsligt slår honom en tanke han torkar sig snabbt och slänger på sig badrocken, går snabbt till sonens rum och kollar i bokhyllan men hittar inte det han söker, drar ut översta lådan i skrivbordet och där ligger den, skolkatalogen med bilderna på alla eleverna, han ser direkt vilken sida han skall titta på, en väl tummad sida och där är hon, Lissi, alltså det är inte hon utan Emma, hennes dotter. Han kan inte sluta le inombords, sa inte Paula att han hade fått sommarjobb på Campingen vid sjön, den som Lissi och hennes man drev nu efter att hans föräldrar pensionerat sig. Han måste fråga Paula om det, hon hade visst pratat med sonen om sommaren. Han har sprungit på Lissi nån gång då och då på stan dom brukar växla några ord och han brukar fråga om dom fortfarande har kiosken kvar. Lissi bekräftar det med en liten glimt i ögonvrån, innan dom säger hej och skiljs åt.
Det blir en lång och sen lunch, alla är trötta efter den intensiva förmiddagen och Linn blir nästan arg när hon berättar om sitt ex som ringde och bönade och bad henne komma tillbaka, om så bara för att rädda verksamheten, hon skulle få bestämma allt och han fattade att hon inte ville leva med honom längre, han försökte bli sentimental och prata om när dom startade verksamheten och att det vore syn om den försvann, det var ju hela hans liv. Men Linn hade bett honom fara och flyga, som man bäddar får man ligga hade hon sagt innan hon avslutade samtalet och bad honom inte ringa mer.
Paula berättar för Greger att Linn bara har två veckors semester i år eftersom hon inte jobbat tillräckligt länge så jag har erbjudit henne att följa med oss på båten, det har du väl inget emot, säger hon med ett leende mot honom.
-Visst inte, det ska bli mig ett nöje att ha två gastar som sköter fendrar och övriga sjötjänster.
- Aj, aj kapten, ska bli mig ett nöje säger Linn, vart går färden?
- Vi kan väl ligga några nätter i Musviken och åka ut på Stakholmen och bada, där kan man näcka och det gillar väl damerna. Innan vi ankrar upp vid Skötesholmarna och ligger stilla några dygn, dom har en bra fiskkrog där som vi brukar gå på, säger Greger.
- Jag tyckte du sa att vi skulle ut på sjön, men det där låter mer som att vi inte skulle lämna bryggan, säger Linn med ett stort leende och bägge tjejerna skrattar.
Paula talar om att deras son Nicklas, hade kommit hem och berättat att han fixat sommarjobb, annars brukade Greger fixa jobb på pappersbruket där han fortfarande hade kontakter, men nu hade han alltså ordnat ett jobb själv. Han skulle få jobba på Campingen vid sjön, kvinnan han pratat med hade frågat om han hellre ville jobba i den minilivsbutik dom hade i samma hus som restaurangen som ligger alldeles nere vid järnvägen, men han jobbade hellre på Campingen hade han sagt, dom har tre döttrar som skulle jobba också, dom två yngsta som var i Niclas ålder jobbade på campingen så han ville helst vara där, men det kunde även bli något pass inne i stan också. Men han kunde få bo med hennes två yngsta döttrar på campingen eftersom dom hade receptionen och butiken där öppen till tio, så bodde hennes döttrar i en av campingstugorna. Hon hade frågat och dom sa att det gick bra, han skulle få eget rum så fick dom dela det andra, dom såg fram emot att få jobba med en kille, förståeligt när dom är tre tjejer i familjen. Han får det säkert bra med två storasystrar som håller ordning på honom. Den äldsta dottern bodde visst en lägenhet längst upp i det där skrytbygget som det kallades förut, på tolfte våningen visst.
Greger kunde inte låta bli att le, Paula visste inget om hans tid med Lissi och han tänkte att det var lugnast om hon inte visste mer, hon skulle kanske bli orolig annars. Det hon inte vet oroar henne inte, grabben var ju sjutton år han skulle bara bli en erfarenhet rikare.
Linn känner sig lite vemodig när hon ska lämna dom och undrar om dom inte kan sitta en stund i bastun och sen om hon kunde få simma en stund i poolen. Men hon ser fram emot att få börja jobba i Ramires verkstad och ska ta med Paulas tavla dit i kväll.
- Visst, säger Paula, Greger kör igång bastun så kan vi turas om i Solariet tills den är varm.
- Har ni solarium också, säger Linn.
- Har Kamelhoven två tår, säger Greger med en tvärsäker min. Paula och Linn kan inte låta bli att skratta åt hans roliga tvärsäkra påstående.

Rakel A´hrab

Status: Brons författare

Peitho var en grekisk gudinna som övertalade unga kvinnor att ha föräktenskapliga förbindelser för att lära sig njuta av sina kroppar innan dom ingick äktenskap.
Rakel A´hrab är medlem sedan 90.1 Rakel A´hrab har 15 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg