Publicerat
Kategori: Sexnoveller

Den ståndaktige tältsoldaten.

Den ståndaktige tältsoldaten.
En fristående berättelse ur
Blå Huset
Av Rakel A’hrab
Blå huset är en serie påhittade berättelser riktad till dig som har erfarenhet av ett sexliv och gärna läser om moget sex men även till unga människor som vill utvecklas och respekterar lagen om samtycke.
Sex, säger jag med ansträngd röst, den lilla ringmuskeln är ansträngd nu, sju_u_hu, hon pausar rörelsen och sätter sig rakt upp så jag inte kan röra hennes bröst längre. Hon sitter helt stilla och blundar, jag vet att hon njuter av att jag fyller henne helt ända in. Fyra, hon tittar ner på mig och ler med ett lite skälmskt leende, äntligen får den lilla muskeln vila, men bara en kort stund, tre säger jag och hon börjar åter den där sköna gungande rörelsen med höften, sakta till en början för att långsamt öka, böjer sig åter fram och jag kan sträcka upp mina händer och mjukt smeka hennes sköna bröst, känna dom hårda vårtorna mot min hand.
Uthållighet säger hon är viktigt för en man som vill tillfredställa sin partner. Övningarna har pågått ett tag, vet inte nu vilken stor betydelse dom kommer att ha den närmaste tiden.
Hon kommer att göra en paus till innan vi låter våra kroppar bestämma att priset för vår uthållighet avslutas med en skön orgasm och äntligen får jag befria min till bristningsgränsen fyllda sädesblåsa med en kaskad.
Fortifikationsförvaltningen låter inte som något en ung kille på tjugotvå vårar skulle kunna få ett intressant jobb vid. Men så var det två hela somrar under mina studieår vid universitetet i Lund. Förvaltningskunskap var väl heller inte nåt som man kunde förvänta sig att en ung man ägnade sitt liv åt när det fanns så mycket annat kul, brudar tillexempel. Fast det ena behöver inte utesluta det andra, vilket jag verkligen skulle få erfara.
- Fortifikationen, sa kvinnan till mig när jag sökte sommarjobb på arbetsförmedlingen, kartläggning och uppdatering av status på försvarsanläggningar från andra världskriget. Från södra Värmland till Jämtlands norra gräns, längs gränsen mot Norge. Ser att du studerar förvaltning och har gjort lumpen så det passar väl dig som handen i handsken. Här är all info vi har och var du söker, åtta veckor från den tolvte juni var det visst.
Arbetet bestod i att kartlägga och beskriva alla dom små befästningar som mindre militärgrupper anlagt i lokalt försvarssyfte. Att för det första hitta dom efter det lite bristfälliga underlaget samt att en hel del förändrats sen dess, många var helt enkelt övervuxna och svåra att lokalisera. Kartunderlaget var hemligstämplat så jag behövde skriva under en del papper för att få ut det. Det var inte så välavlönat men med traktamente och bilersättning kunde jag tjäna hyfsat om jag valde att bo i tält i stället för att ta in på hotell, ibland kunde jag kanske välja vandrarhem eller nån camping som alternativ, speciellt när det regnat en vecka och allt i tältet var blött. Förutsättningen var att jag inte skulle väcka uppmärksamhet utan framstå som en ung man som var på resa med vandring, fiske och friluftsliv i allmänhet, därför fodrades det att jag hade en privat bil, så den största investeringen var en folkabubbla jag köpte för tretton hundra av en gubbe som inte längre hade styrlappen kvar. Morsan förskotterade så jag skulle komma igång, hon var nog glad att slippa föda mig en hel sommar också eftersom det var svårt med jobb på grund av en envis lågkonjunktur som hon på arbetsförmedlingen uttryckte det.
Så med bilen packad med utrustning var jag alltså nu och åtta veckor anställd av försvaret, han på förrådet sa att det troligtvis blev en likadan inventering nästa år också, fast då på östkusten, så det lät lovande.
Det tog inte mer än en par veckor innan jag var varm i kläderna och hade fattat tekniken, började alltid med att gå in på byns bensinmack eller affär första gången jag kom till ett nytt ställe och frågade tjejen i kassan, för det var nästan alltid en tjej, var man kunde slå upp ett tält några dagar, helst vid nån sjö där man kunde ta sig ett dopp efter jobbet. Snart låg den lokala kartan upplagd på disken och hon pekade ut en fin plats och sa några detaljer typ att vägen var lite skumpig men bron över bäcken höll för hon hade kört med traktorn där för bara några dagar sen, hon frågade vad jag skulle göra, om jag bara var ute och campade och skulle fiska eller vandra eller nåt. När jag förklarade vad det var jag gjorde så blev hon genast mer intresserad, jag märkte tidigt att det var nog något attraktivt med en ung kille som verkade ha ett fullständigt legitimt skäl att åka runt, inte vem som helst. Det var tydligen alltid lockande med en främling som kom till orten och som dom inte visste något om.
När den föreslagna campingplatsen är utmärkt på kartan och jag sedan gjort jobbet för dagen, ett arbete som tog mig två timmar att komma in i första gången, med karta, kamera och ett anteckningsblock så var dokumentationen snart avklarad och kvällens sovplats hittad.
Med kvällsbrasan tänd och några öl och läsk på kylning i sjön i en hink så är det bara att vänta på kvällens besök. Det dröjer inte länge förrän jag hör rösterna, tjejen på macken och en kompis, det slår inte fel, frestelsen är alltför stor för tjejerna på den lilla orten när en ny kille dyker upp och chansen till ett spännande äventyr gör den annars tråkiga tillvaron lite osäker. Sätter deras fantasier igång, kanske en onanifantasi som känns nyfiket pirrig, att våga ta steget till nåt spännande som ändå känns okej. Med en kompis första kvällen är det lätt att hitta på en anledning till att man kommer ensam nästa kväll när man krattat manegen så att säga. Tjejerna gör ingen hemlighet av att det var mig dom var på väg till, låtsas inte som om dom bara var ute på promenad eller så, utan går rakt fram och börjar prata medan dom sätter sig ner på gräset.
- Visst var det en bra tältplats, säger hon på macken, Helen heter hon såg jag på namnbrickan på den trånga uniformsskjortan som stramade över hennes runda stora bröst.
Kanon säger jag, fast jag visste ju redan innan hur den skulle se ut, en liten gräsyta för tältet så man kan ligga bekvämt, en smal sandstrand och två rejäla vassruggar på var sida om lilla vattenytan framför, antagligen en gammal båtplats, lite avsides och perfekt för ett nakenbad i den ljusa sommarnatten, dom har säker varit här förut. Hon på macken är några år äldre än kompisen gissar jag, hon visste vad hon gjorde, kanske inte första gången och hon hade väl redan i tankarna krupit ner i sovsäcken i tältet. Kompisen hette förresten Maria, söt som ett sommarkörsbär, redan uppträdd på mitt grässtrå såg jag på hennes lite blyga men intresserade leende.
Bägge bar knälånga byxor, Helen i ett par mörkblå och Maria cerise, mörkt cerise, tillräckligt thighta för att man ska få en inbjudande bild av baken och inte behöva tveka om att det är vanliga bomullstrosor som gäller, tydlig resårkant. Att Helen har en bh förstår man med den iögonfallande bysten, svårt att undvika att ögonen vill söka sig dit och hon är medveten om attraktionskraften ser man när hon rör sig och hon har en v-ringad vit tröja under en kort jacka så klyftan är väl disponerad i blickfånget. Maria är den där smala tjejen med dom spetsiga små brösten, ingen bh under tröjan, så vad du ser, är vad du får. Båda har en likadan kort ljusbeige jacka med en snodd i midjan som tydligen är populär.
Kvällen kommer att sluta med att dom lovar komma i morgon också, fast då kommer en av dom ensam med ett bra skäl till att den andre inte kan komma, dom är inte intresserade av nån trekant precis, romantik och kärlek är deras starkaste varumärke fortfarande men med lite smak för ett äventyr ibland när kroppen vill.
Allt verkar lovande och jag skickar en tacksamhetens tanke till min välgörare och lärare, professor Billgrens vackra unga hustru som lärt mig allt om kvinnan, trodde jag då i alla fall. Vi träffades av en slump när hon var på biblioteket och letade efter en bok om kartering, hennes man var geolog och hade bett henne göra en kartering med hans skisser och beskrivningar, eftersom han var stentokig som hon uttryckte det. Jag var uppe på samma avdelning och hon verkade lite förvirrad när hon skulle söka, så jag erbjöd min hjälp. Hon hade frågat var hon kunde hitta litteraturen och fått en lapp med två bokstäver på men hittade inte hyllan hon sökte, så med lite gemensam ansträngning fann vi den ända längst nere vid golvet och fick krypa ner så långt det gick för att kunna läsa titlarna. Det var då jag kände dom där vibbarna från henne att hon kanske var intresserad av att göra en närmare bekantskap, så när vi hittat en lämplig bok i ämnet föll det sig naturligt att vi tillsammans gick till platsen jag alltid brukade sitta och hon la upp boken bredvid mina och undrade om jag kunde vara intresserad att hjälpa henne med att utföra arbetet, mot ersättning förstås. Hon var inte säker på att hon skulle förstå makens kråkfötter i anteckningarna och dom enkla kartor han ritat så om jag var intresserad kunde vi träffas hemma i bostaden eller om jag kände mig obekväm med det, här på biblioteket. Jag frågar naturligtvis om inte hennes man kunde hjälpa, men hon sa att han för närvarande var i Chile och sen skulle han ut på en föreläsningsturné i USA, så han kom inte hem förrän till Påsken om tre månader tidigast. Jag uppskattade att hon kunde vara max trettiofem när jag tittade på henne, hon log mot mig och sa att hennes man var dubbelt så gammal som hon och skulle gått i pension förra året, men han var stentokig och skulle nog dö med den lilla hammaren han alltid hade med sig i handen för att knacka sten. Så ett överslag sa mig att hon var max trettiotre alltså. Det gav mig ett nöjaktigt svar på frågan jag aldrig ställde.
Men du vet ju inte vem jag är, säger jag, jag är kanske en pervers förrymd våldtäktsman. Nej det är du inte för du är Inez son säger hon, din mamma och min mamma är kusiner, du finns med på kort hemma hos min mamma när du var tre år. Så jag vet att du är ingen pervers mördare säger hon med ett leende som jag känner att jag gärna vill se fler gånger. Något som jag verkligen också får.

- Skulle du kunna tänka dig att bada tillsammans med mig igen?
Jag blir alldeles paff när hon ställer frågan, det är andra gången vi träffas hos henne och arbetet har gått förvånansvärt bra, att sitta nära henne har hela tiden känts upphetsande, hon har en enkel t-tröja och mysbyxor, ingen bh så jag har haft svårt att inte titta på hennes bröst och bröstvårtor som ibland putat ut tyget, känt hur blodet börjat fylla min mandom lite väl mycket ibland, inte så hon har märkt det tror jag, jeansen är ju lite tajta men ett tränat öga har kanske anat. Jag vet ju inte om kvinnor över huvud taget lägger märke till sånt, men kanske och i så fall har hon nog det.
- Vi har badat tillsammans förut när du var tre och jag elva, ni hade inget badkar hos er och då brukade din mamma komma och låna vårt badrum ibland. Min mamma sa att jag kunde ju passa dig så du fick bada en stund och hon och din mamma kunde ta en kopp kaffe efter din mamma badat. Så jag spolade i mycket vatten och sen klädde vi av oss och satt och lekte i badkaret tills vi var alldeles skrynkliga om händerna och fötterna, jag hade ju inga syskon så jag tyckte det var jätteroligt att bada med dig, jag tvättade ditt hår och du skrek för att du fick schampo i ögonen, så nu frågar jag dig, vill du bada med mig igen.
- Ja, ha, aa_a, säger jag helt paff över hennes fråga.
- Kom då, säger hon och tar min hand.
Vi går in i sovrummet och hon säger att jag ska lägga mina kläder på sängen medan hon kränger sin tröja över huvudet och drar ner byxorna och trosorna i ett tag och står alldeles naken framför mig. Kom säger hon och vi går in i badrummet, knästående börjar hon fylla badkaret medan jag står på knä bredvid, min kuk är nu fylld till bristningsgränsen efter att jag sett henne naken. Hon stänger av vattnet och tecknar till mig att jag ska sätta mig vid huvudänden medan hon kliver i och ställer sig på knä vid fotänden, vänd mot mig, jag kan inte dölja att jag stirrar på hennes kropp, hon ser den naturligtvis och ler det där leendet jag fastnade för direkt hos henne. Hon böjer sig ner och blöter sitt hår innan hon tar en schampoflaska från en trådhylla i hörnet, två gånger upprepar hon proceduren innan hon sköljer ur håret med duschen i handen och jag kan tacksamt konstatera att det skummande vattnet nu skymmer mitt tillstånd lite. Hon tar duschantaget i handen och vrider på en liten stråle och blöter mitt hår innan hon skrattande tar en rejäl skvätt schampo över mitthuvud, jag kniper ihop ögonen hårt och hör hennes skratt när hon med snabba rörelser löddrar upp det för att lika snabbt åter ta duschen för att skölja ur, ytterligare en gång får jag utstå den omilda behandlingen och det är med största ansträngning jag undviker schampo i ögonen. Med ett skratt avslutar hon och vänder sig om och sätter sig med ryggen mot mig, mellan mina ben men ångrar sig snabbt när hon känner min fortfarande styva lem och tar en tvättsvamp från hyllan och lägger över, med en liten skruvande rörelse lägger hon sig tillrätta när det känns bekvämt, vi sitter tysta en lång stund och bara njuter med lånsamma djupa andetag. Plötsligt tar hon mina händer och lägger dom över brösten.
- Säg vad du känner, säger hon, beskriv med ord, jag vill höra vad en man tänker när han känner på en kvinnas bröst.
Så torr i munnen har jag nog aldrig varit i ett badkar som nu. Med största möda samlar jag mig och känner dom hårda vårtorna där inne i handen.
- Mjuka men ändå fasta, sköna former och dina hårda vårtor berättar för mig något jag kanske tror eller hoppas på.
- Att jag är kåt, säger hon, tar mina händer ner mellan benen, högerhanden närmast den lilla hårbusken och vänsterhanden som ett skyddande skal över.
- Känn då, säger hon vad känner du, berätta.
Min hjärna vill skrika ”KAOS” men jag andas djupt och låter ett finger glida in i den fuktigaste fitta jag någonsin känt, eller ja, kanske jag inte är rätt man att veta om såna saker men det är ”kuksprängande”, det kan jag ju inte säga. Min hjärna går på högvarv nu. Mitt pekfinger följer hennes mjuka springa mellan blygdläpparna och jag märker när den träffar den känsliga lilla knoppen, då böjer hon huvudet bakåt och lägger det mot min axel, kinden tryckt mot min, hon andas upphetsat med sin varma andedräkt i mitt öra.
- Du tar mig till den ljuvligaste trädgård man kan tänka sig som man, min hand smeker den vackraste, mjukaste av blommor, säger jag och känner samtidigt att min sädesblåsa nu vilken sekund som helst riskeras att sprängas i bitar.
Mitt finger rör sig automatiskt, triggat av hennes eggande upphetsande andedräkt mot mitt öra och jag känner när det kommer, hon drar upp benen och klämmer ihop dom om mina händer som sitter som i ett skruvstäd, men nu förstår jag varför hon satte vänsterhanden framför när det bildas ett mellanrum mellan hennes ben där min högra hand kan fortsätta smeka henne. Samtidigt kan jag inte hålla tillbaka, hon känner det nog även om hennes kropp fylls av dom rusiga bubblorna.
- Åh, va skönt, å va sköönt, jag har längtat. Min kropp har längtat, var det skönt för dig också? Är du besviken för att du inte fick komma i mig. Bli inte besviken jag vill mer.
Med badlakanen runt våra kroppar lämnar vi badrummet efter att ha duschat. Hon leder mig till sovrummet och viker upp täcket, släpper badlakanet på golvet och lägger sig ner.
Kom, kyss mig, håll om mig säger hon jag har saknat att känna en kropp mot min, min man ligger aldrig med mig längre. Berätta vad du känner när du kysser mig. Jag vill höra från din mun, kom nära mig, jag vill att du smeker mig, eggar mig och kommer i mig. Vill känna din sköna hårda mandom fylla mig och ge mig din säd. Höra dig berätta vad du känner när du smeker mina bröst och min FITTA, säger hon, det sista med eftertryck, med en känsla och röst som säkert eggar henne att höra när ordet kommer över hennes läppar. Jag lägger mig ner bredvid henne och börjar kyssa henne för att sen berätta vad jag känner, har svårt att hitta ord i början så hon hjälper mig och fyller i, förvånad över hennes intresse av att vara verbal så förstår jag senare att hon bara är ute efter att egentligen öka min känsla och min verbala förmåga för ord hon älskar att höra mig säga, ord som eggar henne, det får jag stor nytta av i mina möten med det motsatta könet, vilket definitivt kommer att visa sig under tiden med jobbet hos Försvarsmakten. När dom unga kvinnorna blir förförda på rad, eller är det jag som blir förförd, kvittar vilket.
Våra möten börjar bli allt mer regelbundna, hon hämtar mig i sin lite för iögonfallande sportbil för att vi ska vara diskreta, hämtar mig två kvarter från universitetet varje fredag och kör bilen direkt in i garaget under det stora huset. Hon jobbar halvtid på stora sjukhusets administration så kvällar och helger är lediga. Hon tycker det räcker med halvtid eftersom hennes man är stenrik, säger hon med ett leende och menar att han gjort sig en förmögenhet på att knacka sten.
Varje möte börjar med att vi klär av oss och går in i badrummet och hon tappar upp ett bad, hårtvättningen hoppar hon över nu och jag smeker henne inte längre till orgasm i badet utan våra lekar har flyttat in i sovrummet men fortfarande så vill hon att jag beskriver vad jag känner och ser. Vi har kommit in i februari när hon överraskar mig med att sätta sig på badkarskanten och ta fram en rakhyvel och en tub med en klar geléaktig vätska som bildar ett skum när hon gnider ut den över den lilla tofsen som fortfarande finns kvar, hon är alltid rakad så inga strån syns utanför troskanten har jag märkt redan från början. Nu tar hon några tag med hyveln så det mesta håret försvinner innan hon börjar en noggrann ansning så hon blir helt slät. Känn, säger hon och jag sträcker fram högerhanden, nej, med munnen. Jag flyttar mig in mellan hennes ben och hon håller om mina axlar så hon inte ska ramla baklänges när jag böjer mig in mellan och sätter min mun mot hennes nakna sköte. För första gången i mitt liv är min mun där mina fantasier alltid nåt vägs ände, automatiskt börjar min hjärna formulera ord för det min mun och tunga känner. Tungan mot den tunna huden i ljumsken glider över den mjukt välvda yttre blygden, flyktigt nuddar vid dom inre blygdläpparna för att konstatera att hon är helt slät, inte tillstymmelse till vasst, följer vecket mellan inre och yttre blygden, in i springan på bägge sidor mot den känsliga kanten. Tungan följer fåran upp och ned, runt, känner, len hud, nu in mellan, i springan, fuktigt, stöter in och lapar den hala mjuka saven, upp mot den lilla hudfliken och smeker kanten, in under, mjukt låter jag tungan möta hennes känsligaste kroppsdel. Stopp, säger hon, inte mer nu, var det till herrns belåtenhet, frågar hon med ett leende och ställer sig upp och duschar snabbt av oss. Hon tar min hand och säger kom, snabbt drar hon mig in i sovrummet, våra blöta kroppar lämnar ett spår fram till sängen där hon kastar undan täcket och lägger sig ner på rygg, drar upp sina ben och särar dom. Slicka mig, säger hon med upphetsad röst, slicka min fitta.
Tyckte du om det, att ha din mun där nere menar jag, vi ligger i sängen efter en av dom intensivaste övningarna vi haft och bara låter känslorna sjunka in. Att sex kan vara så skönt och med denna kvinna så blir alla stunder fantastiska. Hon styr hela tiden och jag känner hur det blir bättre och bättre när hon ber mig berätta vad jag känner, hon bekräftar mina känslor och säger när jag måste lyssna på henne när vi har våra övningar, att jag hela tiden är med henne. Jag blir en jävel på att hålla ut när vi älskar innan det går för mig, kan nästan styra det helt bara det inte blir för skönt, vilket det kan bli ibland.
Vår förhållande pågår hela vintern fram till påsk då hennes man kommer hem, hon ringer mig och berättar att han ska flytta till USA i två år för att undervisa på ett universitet och knacka sten. Hon har inte bestämt om hon ska följa med eftersom hon trivs med sitt jobb, men hon vill att vi gör ett uppehåll i vår kontakt, men säger att hennes man var väldigt nöjd med hennes kartering. Så om det blir mer sånt lovar hon att återkomma.
Det var alltså i påsk och nu är jag på äventyr med försvarets kartor och beskrivningar i bilen, allt mycket hemligstämplat. Stoppet är det tredje på resan norrut, började längst söderifrån av klimatorsaker, snön har väl precis smält längst norrut så södra Värmland blev startpunkten. Nu sitter jag vid min lägereld och lyssnar efter lätta fotsteg och jag blir inte besviken när Helen leende kommer och säger att hennes kompis inte kunde komma och att hon tyckte synd om mig som skulle vara ensam i kväll, dessutom tyckte hon det verkade mysigt med mitt tält och sitta vid en eld på kvällen. Det där sista tror jag vad jag vill om, antagligen bara en liten hint om att hon kunde tänka sig att stanna över. Alldeles som om det inte var det hon redan planerat när hon kom hit ensam. Hon sparkar av sig skorna och går ut en bit i vattnet, lite väl kallt för att bada än, säger jag men doppa sig snabbt och krypa ner i sovsäcken sen är faktiskt skönt, det bli lite blött men det torkar snabbt när man bli varm. Det finns öl och Coca-cola i hinken där till vänster, du kan väl ta vad du vill, jag vill ha en öl. Hon tittar och ser att det är Pripps Blå Export och skiner upp, oj starköl säjer hon, en sån tar jag gärna, börjar inte jobba förrän efter två imorgon. Fattas väl bara annat, komma hit och behöva dra i ottan vore ju inte snyggt, dom vet vad dom gör tjejerna har jag fattat vid det här laget.
Har riggat så vi kan halvsitta lite bekvämt med brasan framför oss, hon är naturligtvis intresserad av mig och vad jag gör men allt är mycket hemligt säger jag. Ja men du ska veta att härikring vet varenda en var alla dom där grejerna du nu ska kartlägga finns, vi har alla varit där och lekt krig och ibland var det väl lite andra lekar också, såna man inte pratar om, säger hon med ett leende. Jag försöker titta på hennes mun när hon pratar men kan inte hindra att ögonen glider ner mot dom fantastiska runda brösten som har en tendens att vilja glida upp ur tröjans generösa urringning. Hon ser det naturligtvis och det är ju en del av spelet så jag generar mig inte utan snarare ser jag beundrande på dom två melonstora bröstkullarna, Honungsmelon inte vattenmeloner alltså, hon är ingen porrskådis tack och lov, vill hemskt gärna få känna på dom så fokus är viktigt just nu. Andra ölen är urdrucken och vi är lagomt smålulliga och har väl pratat tillräckligt för att låta kvällen gå vidare, hon glider ner på filten och ligger nu på rygg bredvid mig, jag böjer mig över henne och tittar ner på hennes mun. Du har vackra läppar, säger jag, blir du arg om jag kysser dig. Du kan ju prova, säger hon med ett glittrande leende, hennes ögon säger mig att vi kommer bli två i tältet snart, kyssen besvaras när hon håller kvar mitt huvud mellan sina händer och låter tungan bekräfta att hon är beredd att låta mig äga mer inatt.
Min högra hand kupar sig över hennes bröst och våra läppar är hoplimmade. Men jag tänker definitivt inte gå fram som med en fjortis, den tiden är förbi. Vi är två om det nu och vi vet båda vad vi vill göra med varandra och om hon har någon annan åsikt så får hon bryta nu, så jag väljer att syna henne.
Sisten i är en fegis, säger jag och drar upp blixtlåset i tältet, sovsäcken är skönaste stället sen så ska jag värma dig och du mig. Hänger du på eller backar du, säger jag, jag hinner inte med när hon skrattande studsar upp och kläderna åker av innan jag ens dragit av mig tröjan.
Sisten i är en fegis sa du, försten upp är en badkruka, säger hon skrattande när hon helt näck ställer sig i strandkanten och är klar att dra när jag klätt av mig färdigt.
Sist ner i sovsäcken får vara på topp, kommenterar hon när jag snabbt rusar upp för att komma ner i sovsäcken och jag fattar inte först vad hon menar, när jag med en inverterad prinskorv mellan benen snabbt kryper ner i sovsäcken med fötter som isbitar. Hon kommer instörtande och kryper snabbt ner efter mig, skrattar roat när jag öppnar upp sovsäcken så hon kan krypa ner. Jag tackar morsan för att hon övertalade mig att ta bägge säckarna så jag har kunnat koppla ihop dom till en dubbel storlek, någonting man inte kan påstå om den där lilla saken mellan mina ben just nu men hon är inte pryd utan lägger sig mot mig och håller om mig.
- Nu är vi snart varma och den kommer att göra mig lycklig hoppas jag, det var ett tag sen någon gjorde det nu, ett av mina ex var som en kanin i sängen fast på fel sätt om du fattar vad jag menar. Hennes leende och mysiga skratt går rakt in i mitt skrev nu och det hjälper känner jag. Vi värmer varandra när våra kroppar är omslingrade så fokus övergår snabbt till andra rörelser.
- Jag trodde du ville ligga och hångla som en fjortis där ute, det hade jag inte klarat och som jag sa så får den som var sist ner i sovsäcken välja ställning. Vad tycker du är bäst, jag gillar att rida, säger hon och nu fattar jag vad hon menade med att vara på topp.
- Jag gillar dina bröst, säger jag.
Då får du dom om jag får rida på din kuk, säger hon. Jag hade inte förväntat mig att hon skulle vara så framåt men det roar mig i högsta grad att vi inte behöver hyckla om vad det är vi är intresserad av att göra.
Men då måste den bli hård också säger hon och dyker ner i sovsäcken mellan mina ben och nu kommer jag att uppleva något som jag aldrig trodde att jag skulle få uppleva här i dom djupa värmlandsskogarna, hemma hos den vackra proffessorsfrun var det en naturlig del av samvaron men att jag skulle få detta som visar det sig vara fullt i klass med vad jag tidigare upplevt, när jag känner hennes mun och hon börjar smeka den med tungan runt flänskanten, för att sen slicka den lilla strängen bak som hon slickar en glass, oerhört skönt och snart visar den sig i sin fulla prakt, hon kommer upp ur sovsäcken rufsig i håret och rödblommig om kinderna.
Var det bra säger hon, jag tror du gillade det, nu är det min tur, säger hon och ställer sig på knä grensle över mig och med handen om det nu hårda skaftet låter hon genast nöjd med att få sitta helt stilla och njuta. När hon böjer sig fram fångar jag hennes meloner till bröst och lyfter huvudet så att jag kan få smaka på godsakerna. Hon tillmötesgår mig och sträcker sig lite uppåt samtidigt som hon börjar rulla mjukt med höften så den smeks skönt i hennes fitta.
- Gud va skönt, säger hon, det här brukar inte killarna gilla och förresten så brukar dom redan ha brunnit av innan. Hade en kille en gång som fick stånd om jag smekte honom när han var full och somnade, då brukade jag rida honom och han fick nästan aldrig utlösning men slaknade efter en stund men jag brukade komma innan. Faen va skönt, har saknat det här, kommer du aldrig, jag kan snart inte hålla mig längre säger hon och böjer sig fram ytterligare och börjar gunga upp och ner över min kuk.
Hon andas allt fortare och jag känner när hon kommer, klämmer om min kuk och kniper ihop låren, stönar högt nu och reser upp överkroppen rakt upp så mina leksaker försvinner. Hon andas som en som spurtat i mål på idrottsbanan och jag känner hur det krampar.
Va faen, du är hård än, kommer du aldrig, vad är det för fel på dig eller är det mig, gillar du inte min fitta.
Lugna dig, säger jag, jag kommer att ta för mig, vänta bara, kom lägg dig ner mot mig och vila så blir det min tur när du känner dig redo.
- Jag tror jag drömmer, blir det mer, säg hur du vil ha mig när du kan och vill, för komma ska du väll nån gång.
Hon ligger grensle över mig med brösten mot mitt bröst och jag känner faktisk när hon är redo, hon börjar åter gunga lite sakta, svänger med höften lite så jag lägger armarna runt henne och rullar runt, ligger mellan hennes ben och börjar glida ut och in sakta till en början men när hon slår benen runt mina då ökar jag och stöter hårdare.
- Har piller så det är bara att komma, fattar inte att jag kommer att få en orgasm till, ta så mycket tid du vill så här skönt har jag aldrig känt när jag knullat, gör det nåt om jag inte kan hålla mig längre, säger hon.
Med ett krampaktigt tag med bägge händerna om sovsäcken knyter sig hennes magmuskler och hon skjuter upp underkroppen mot mig innan hon exploderar och faller ner på rygg tungt mot sovsäcksbotten, till synes livlös ligger hon ända tills jag tömmer mig med en första hård sprut då hon plötsligt rycker till och skrattar som om någon kittlade henne, ytterligare en gång och ytterligare en innan hon åter ligger stilla under mig, jag stöder mig på armarna och böjer mig ner och sätter min mun mot hennes vänstra bröstvårta, då skriker hon till och trycker armarna över så jag inte kan röra dom. Förstår att hon blivit så där kittlig efter dom kraftiga rusningar hennes kropp genomgått. Jag slaknar och vi rullar åt sidan, hon klämmer ihop benen och jag är tacksam för hennes hänsyn att undvika våta fläckar i sovsäcken, något jag är direkta orsaken till men kondom är inte alternativet om inte jag måste, oftast ett ömsesidigt val känner jag, att vi skippar den. Det blir lite kallt i tältet när vi ligger nakna så jag viker över sovsäcken runt oss, hon tittar på mig en stund och jag ser att hon vill berätta något men inte får fram orden. Jag måste kissa, säger hon tillslut och jag förstår att det inte var det hon ville säga. Hon drar upp blixtlåset i tältet och jag tittar på hennes nakna rumpa när hon kryper ut och känner att det pirrar lite fortfarande. Väl tillbaka tittar hon på mig och sträcker sen fram vänsterhanden, jag ser märkena efter en ringar.
- Jag är gift säger hon.
Jag blir förvånad först men inser att det är därför hon är så naturlig i sängen, hon är betydligt mer erfaren än jag trodde nån av dom kunde vara. Tänker direkt på Maria som hon var här med igår.
- Vet Maria att du är här, frågar jag.
- Ja, hon vet, vi jobbar ju ihop. Hon är förlovad. Våra killar är på FN-tjänst ända till i februari nästa år. Vi har märkt att vi börjat prata mer och mer snusk sista tiden och man spanar ju in killarna som kommer in på macken mer och mer, så vi började snacka om att vi kanske kunde ta ett litet snedsteg ifall det dök upp nån lämplig, går ju inte att ta nån härifrån. Vi tjejer måste hålla ihop när vi ska bo på en sån här liten ort. Så dök ju du upp, perfekt kille för oss, bättre kan det inte bli.
- Så Maria kommer imorgon?
- Ja, om hon inte fegar förståss, men jag tror inte det så kåt som hon har låtit senaste tiden. Men ikväll är det min kväll och den är inte slut än hoppas jag, säger hon leende.
Om Maria var kåt? Ja, man kan väl säga, att hon inte visste hur fort hon skulle komma ur trosorna och ner i sovsäcken. Hon bjöd på sig själv och hade ett fantastiskt sätt att komma på. Hårt spänner hon alla muskler i nedre delen av kroppen och håller andan för att sen andas ut och kroppen slappnar av, för att åter möta mina stötar, tre gånger upprepar hon rörelsen och tredje gången då släpper hon kontrollen och det känns som hon störtar ut för en strid fors där kroppen rycker okontrollerat i spasmer som hon njutningsfullt kommenterar med höga stönande för att plötsligt verkar det som, försvinner från värden för en stund. Vi älskar länge och pratar nästan inte alls, jag ser märket efter förlovningsringen på vänstra handen men säger inget. Det här är hennes val och förhoppningsvis blev hon tillfredställd så det räcker tills fästman kommer tillbaka.
Med bilen fullastad drar jag vidare norrut, ska bara bocka av en par ställen under dagen där det ska finnas en del anläggningar innan jag drar vidare till nästa tältplats om planen fungerar lika bra igen.
Arbetet avklarat och jag är på väg, svänger som vanligt in på byns bensinmack som också verkar vara byns affär, tankar tjugofem liter och går in, alltid lite spännande vem man ska möta först på ett nytt ställe.
Hej, välkommen säger kvinnan innanför kassadisken med det där sköna värmländska tonfallet jag vant mig vid nu, hon kan vara trettio och några år till, jag vet ju att dom försvenskar när dom pratar med en främling, när dom brer på med riktig värmländska, då förstår jag ingenting. Hon hör naturligtvis att jag inte kommer härifrån när jag efter att ha hämtat ett paket korv i kylen går fram till kassan och frågar vad jag är skyldig. Den där korven är god, säger hon, perfekt att grilla.
- Vet du vart man kan sätta upp ett tält här, gärna vid nån sjö, gillar att ta ett dopp efter jobbet.
Du kan få tälta hemma hos mig, säger hon och jag ser att hon rodnar lite när hon förstår att det kan tolkas lite olika. Jag menar på våra marker, finns ett bra ställe alldeles nedanför vårat hus nere vid sjön där vi har båten, ska du fiska eller är du bara ute på tältsemester, frågar hon, Jag drar den vanliga beskrivningen av mitt jobb och säger att det är allt jag får säga eftersom det är hemligt.
Hon skrattar och säger att härikring vet varenda kotte var dom där ligger, vi var naturligtvis där som barn och lekte krig. Men du får gärna sätta upp tältet nere vid vårt båtland, det är inte sandstrand utan små runda stenar men det är inte svårt att komma i, lite kallt i vattnet än bara. Jag var ner i går kväll och tog ett snabbt dopp, gubben jobbar på bygge i Stockholm och vår dotter är på ridläger en vecka så jag brukar säga att det är min semestervecka.
Typisk av människor här att öppet berätta såna saker utan att man frågar, men tydligen så är mitt ärende legitimt för henne så hon känner att det är okej. Nere i Skåne skulle ingen, särskilt inte en kvinna berätta sånt för en främling.
Hon tar fram en turistbroschyr med karta och sätter ett kryss där hennes hus är och säger att det är bara att åka över gården och fortsätta ner till sjön. Jag är hemma vid femtiden så om du behöver hjälp är det bara att knacka på, kommer kanske ner och tar ett kvällsdopp i alla fall.
Hittar huset, ett stort suterränghus med fantastiskt läge, hundra meter till sjön, vägen går förbi och ner till en en gräsyta och en liten dunge där det bli perfekt så man kan slå upp tältet skyddat för nyfikna.
Hinner precis packa ur utrustningen när hon kommer ner på en trädgårdstraktor med en släpvagn efter med grill, två trästolar, dynor, en korg och ett bord.
Hej, tänkte bjuda på lite grillat, har två karréskivor från affären som behöver ätas upp, tog med lite potatissallad också så jag hoppas du vill göra mig sällskap. Hon plockar av kärran och kör upp traktorn en bit på vägen upp så den är ur vägen. Greppar snart vad som ska göras och vi har snart rest tältet med hennes hjälp, hon verkar glad att få hjälpa till och börjar langa in grejorna hon förstår att jag ska ha inne i tältet, när det är klart öppnar hon tältfliken och frågar om hon kan hjälpa till, hon har inte varit i ett tält sen hon var liten, säger hon och dom åkte på campingsemester.
Hon är intresserad av sovsäckarna som jag förklarade att man kopplar ihop till en, så när jag visar henne fattar hon och trär i dragkedjorna och drar upp ena sidan. Va sköna dom verkar säger hon, vår var jättekalla när det som dom var stoppade med klumpade ihop sig. Hon sätter sig ner och tittar när jag plockar iordning och kommenterar att det ser mysigt ut.
Har tänt grillen, säger hon så den är varm nu, dricker du vin, har en flaska rött, det är min tröst nu när jag är ensam mycket, gubben jobbar ju i Stockholm.
Hon står och grillar köttet och jag tittar på henne när hon står vid grillen med ett glas vin i handen, hon har ett par thigta blå jeans som slutar strax nedanför knäna som tydligen alla kvinnor har här, en vanlig tunn kortärmad mörkgrön tröja, ser lite militär eller skogsaktigt ut, passar henne. Ser att behån tyngs av dom tunga brösten som ger en djup klyfta mellan, gillar det jag ser men kände ändå när jag kom till den här platsen att jag nog skulle få en paus i mitt sociala liv och ta det lugnt med tjejer. Förvånar mig att jag dricker vin men det var faktiskt gott, tycker hon är skönt ärtig och intresserad av lite sällskap känns det som.
Som jag sa jobbar han i Stockholm sen fyra år tillbaka på byggen och är ledig var fjärde vecka, eller ledig är fel att uttrycka det, dom jobbar in så var fjärde vecka är inarbetad. Han vill att vi flyttar dit, säljer gården med skog och allt, han säger att han och två till som han jobbar med ska starta eget och ta jobb åt villaägare i förorten som han kallar dom där som bor utanför stan. Hur mycket jobb som helst eftersom stockholmarna inte kan slå i en spik ens, säger han. Men jag vill absolut inte flytta dit så vi bråkar mycket nu och jag bävar när han ska vara hemma i fyra veckor att han kommer att tjata på mig hela tiden, orkar det inte. Vi är gifta så allt är vårt gemensamma även om det var mitt från början, då när vi var nykära var han intresserad av skogen och huset och till och med mig, vi köpte mer skog och tänkte börja avverka. Men sen han började jobba i Stockholm har han blivit som förbytt, använder en massa konstiga uttryck som dom använder där i Stockholm och skogen står och förfaller.
Vi sitter i stolarna hon tog med och äter karrén, potatissalladen var nåt nytt för mig, måste erkänna att jag aldrig ätit det, det var definitivt inget som mamma lagade, tror inte ens att vi grillat nån gång och studentfesterna blev aldrig särskilt kulinariska, grillad korv var väl menyn, med öl ur burk.
Vinet var gott faktiskt, inte så surt som det jag tidigare druckit. Mätta ställer vi disken på traktorkärran, hon har diskmaskin, så den får följa med hem.
Hon frågar om vi kan sätta oss i tältet och dricka upp resten av vinet, så vi kryper in och naturligtvis sitter vi inte i tältet utan vi lägger oss ner på sidan, mot varandra, det känns plötsligt mer intimt nu när vi är så här nära, vi dricker vin och hon börjar berätta om saker som hon antagligen inte sagt till någon annan, känner kanske att det ju inte kvittar om jag får höra och jag märker att hon vill prata bara, lyssna till sina egna ord, lättare kanske att berätta för en främling. Hon låter lite ledsen när hon fortsätter, jag har dragit upp sovsäcken till midjan, det känns lite kyligare nu när solen står lägre även om vi är inne i veckan efter midsommar, frågar om hon också vill ha den över benen och hon nickar och kommer ytterligare lite närmare mig. Känns lite konstigt att ligga så här med en kvinna man nyss träffat och höra henne lätta sitt hjärta.
- Min man har helt tappat intresset för mig, redan efter drygt ett år när han börjat jobbet i Stockholm så slutade han röra mig helt och hållet, du förstår vad jag menar. Han har börjat titta på såna där porrfilmer, i Stockholm sitter han på kvällarna i husvagnen han delar med en annan kille härifrån och tittar. Hittade tre filmer i väskan som han alltid har med sig, det var inga filmer vi skulle titta på tillsammans precis, senare när jag plockade ur tvätt i väskan var dom borta så jag fattade att han gömde dom någonstans. Han smyger ner i gillestugan på nätterna och tittar, sen kommer han upp jättekåt och tvingar sig in mellan mina ben och tillfredsställer sig själv, jag hatar det och det gör ont, han har inte rört mig där nere med händerna eller kysst mig sen han började i Stockholm, vårt samliv är helt dött. Hoppas du inte tycker jag utnyttjar dig för att jag behöver prata med nån om allt och du behöver inte lyssna bara finnas här, säg ifrån om du inte vill höra mer.
Hon tömmer det sista av vinet och vänder sig på rygg och med sovsäcken uppdragen till midjan verkar hon inte medveten om att hon nu ligger i ett tält med en man hon träffade för bara några timmar sen och berättar om dom mest intima problemen, eller också bryr hon sig inte längre, vinet har nog hjälpt till, klockan är närmare nio, kvällen är fortfarande ljus, när hon plötsligt säger.
- Jag har glömt hur det känns att kyssas, förstår om du tycker att jag bjuder ut mig men om du bara vill kyssa mig nu så jag får känna hur det känns så går jag sen och du får stanna här ifred så länge du behöver för ditt jobb, jag kan hjälpa dig att få prata med en del av dom som var med då, dom vet ju allt du behöver veta.
Jag böjer mig över henne stödd på vänster armbåge och känner att min vanliga öppningsreplik är överflödig när jag gör henne till viljes och mer än gärna kysser henne, hon sätter sina händer runt min nacke och jag känner att hon ryser, av välbehag hoppas jag när hon åter känner en mans läppar mot sina, jag flyttar mig närmare och kan inte hindra mina händer från att vandra ner över hennes bröst. Känner dom mjuka sköna kullarna under min hand, hur hennes bröstvårtor snabbt styvnar mot min kupade hand. Hon lossar våra läppars upphetsade möte och andas häftigt av den stigande åtrån vi känner.
- Om du vill ligga med mig nu så är jag beredd, jag har bestämt mig, om du vill ha mig kommer jag att vara otrogen och då kommer jag att lämna min man. Jag vill inget hellre än att du ligger med mig men gör som du vill med mig, jag är din nu.
När jag knäpper upp knappen i hennes jeans och drar ner kedjan få lyfter hon på stjärten och låter mig dra ner hennes byxor och trosor, som hon snabbt hjälper mig att befria henne från, sträcker upp armarna när jag drar av henne tröjan och behån åker samma väg med hennes hjälp att lossa spännet bak. Befriar mig själv från kläderna och kryper ner helt i sovsäcken.
Tryckt mot hennes kropp ligger jag och känner hur hon bara öppnar sina sinnen igen efter att dom varit gömda så länge. Hon känner min erektion naturligtvis och vrider lite på underkroppen med ett skratt som säger mycket om vad hon känner just nu. Jag kan inte låta bli att sätta min hand mot hennes mus och låter tre fingrar mjukt glida ner mellan hennes blygdläppar med långfingret i mittfåran, när det glider in i hennes försummade grotta då känner jag att hon är redo för att möta en man som vill tillfredställa hennes kropps behov och kan ta emot allt hon kan ge, jag känner redan att det kommer att bli en njutningsfull kväll med en riktigt het, kåt kvinna fylld av lust till min kropp. När jag greppar om henne och vi rullar över så hon sitter gränsle över mig då tittar hon ner med ett lite roat leende och säger att hon aldrig ridit nån gång, varken på en häst eller på en man. Hon lyfter upp kroppen när hon känner att min hårda påle ligger i hennes skönt hala fuktiga springa som delar blygdläpparna, försiktigt glider hon framåt tills den når den mjuka öppningen, förhuden följer med och täcker ollonet nu. Försiktigt glider hon tillbaka och jag känner att ollonet åter blottas när den glider in, hon sitter stilla och bara känner in. Hennes ansiktsuttryck säger mig att all hennes koncentration nu är där nere, inne i hennes kropp, leendet och dom slutna ögonen skvallrar om bara njutning, bara känsla inte känslor och kärlek. Dom får inte vara med nu, bara känslan, resten har hon skjutit åt sidan, bara låta kroppen njuta nu när hon känner att hon kan göra det, allt det här nya överraskar henne, men hon vill ha det. Egentligen länge velat ha det, men deras försummade kärleksliv och hennes rädsla att visa sin kropp har gjort det omöjligt. Men inför den här mannen känner hon sig befriad, han reser snart igen och då betyder inget något längre. Senare kommer hon att berätta för honom vad hon kände i det här ögonblicket, befrielsen och den euforiska känslan.
Hon börjar gunga med höften som för att känna sig för, jag tittar på hennes härliga stora, tunga bröst som gungar med i rörelsen. Kan inte hålla mina händer från att fånga upp dom och låter tummarna smeka hennes stora vackra vårtgårdar, hon öppnar plötsligt dom av njutningens hetta slutna ögonen och tittar ner med ett uttryck som om hon överraskas av den känslan det ger att jag smeker brösten, för ihop hennes bröst så vårtorna nästan nuddar vid varandra när jag låter dom omväxlande komma in i min mun och smekas av min tunga med ett lätt sug, knoppar stora som snart mogna hårda trädgårdshallon med vårtgårdar som nästan inte täcks av min hand när dom inte som nu är upphetsat ihopdragna av den styva vårtan, hör att hon njuter av att jag rör dom och sträcker precis upp kroppen så att jag kan behålla kontrollen om det sköna bröstsmekandet, hon återgår till den av njutningen koncentrerade upplevelsen när min hårda kuk fyller hennes fitta helt. Gungandet över min kropp gör henne allt mer upphetsad hör jag på dom allt djupare flämtande andetagen, hon kan inte styra rörelsen längre utan lutar sig fram och på raka armar stödjer hon händerna mot mina axlar när hon i varje juckande rörelse trycker sig hårt mot mig. Hon kommer nu, fittan stramas åt när hon kniper ihop höften och hennes muskler i underkroppen krampar. Det sköna skratt hon ger ifrån sig när hon inser att det nog skedde det som hon nog befarade när vi började knulla, att hon inte skulle kunna hålla sig och hennes skratt smittar. Hon blir lite generad över att hon kom så snabbt och det förstärker min känsla av att kvinnor inte vill visa när dom är kåta och inte kan hålla sig utan upphetsad rusar kroppen okontrollerat iväg in i en orgasm dom trodde att dom kunde kontrollera.
Hon ligger över mig med armarna mot brösten eftersom jag lite retsamt försökte röra hennes bröstvårtor när endorfinerna gjorde henne överkänslig. Trots att det inte är kallt i tältet och jag märker att hon är lite varm och pannan och överläppen är lite svettig efter knullandet så drar jag sovsäcken över oss eftersom ruset som gör huden knottrig kan kännas som en kyla, det var den unga professorhustrun som berättade det och jag har själv upplevt samma sak ibland. Sakta börjar jag stryka mina händer över hennes rygg och känner när hennes kropp vaknar till liv igen och kan ta emot den sköna känslan när mina händer smeker ner över den känsliga rumpan, ner över låren och runt in mot huden närmast ljumsken och upp igen. Känner hur hennes kropp tar emot med stigande kåthet och när hon märker att jag fortfarande är hård i henne då börjar hon åter en sakta gungande rörelse. Men jag tänker inte låta henne styra den här gången utan med ett grepp om hennes axlar snor jag oss runt, hon tittar först lite förvånad på mig eftersom hon nog blev överraskad av att jag nu ligger över mellan hennes ben, men sekundsnabbt har hon koll på situationen och sträcker upp armarna, håller om mina axlar och när jag börjar röra mig mot henne i en mjuka juckande rörelse då saxar hon benen runt och parerar mina stötar. Vi blir allt intensivare i det upphetsande mötet och med ett högt stönande hest ljud kommer hon samtidigt som jag låter den lilla muskeln som varit ansträngd en kort minut, slappna av och jag njuter otroligt när jag lämnar säden i den sköna famnen.
Hon vill stanna hos mig en stund, säger hon men hon kan inte somna för om dottern ringer vill hon kunna svara. Vi ligger och hon frågar om jag tycker om hennes bröst. Jag älskar dom, säger jag sanningsenligt, tycker dom är fantastiskt härliga intygar jag henne. Jag tror inte min man tycker om dom men jag såg på en porrfilm han tittat på och var kåt för hans kuk stod och han satt och lekte med den när han tittade. Efteråt så letade jag reda på vart han gömt filmerna och tittade på den han tittat på och såg att kvinnan hade lika stora hängtuttar som jag så om han blev kåt på henne borde han gilla mina också. Det gör han säkert intygar jag, bara han upptäcker vilken fantastisk kvinna du är. Hon tittar på mig en stund och böjer sig fram och kysser mig. Tack för att du säger det, säger hon och kysser mig en gång till, lite längre den här gången. Jag känner när hon med ett leende för ner handen över min mage och ner mellan mina ben. Försiktigt börjar hon krama min slaka lem, när hon känner att jag reagerar och den blodfylls allt mer då frågar hon om hon får igen. Jag fattar genast vad hon menar och kysser henne till svar, med ett stort leende gränslar hon mig och tar tag om min nu hårda kuk och låter den glida in med en ljudlig tillfredsställd suck. Att hon älskar detta behöver jag inte tveka om, hon följer med nu och njuter mycket längre innan det går för henne.
Vi ligger utmattade när hon säger att hon motvilligt måste överge mig men att hon vill att vi träffas imorgon.
Om du behöver gå på toa finns det en alldeles innanför den gröna dörren, bredvid garageporten, dörren är öppen. Jag kommer hem vid femtiden så kanske vi kan ta ett dopp sen. Menar du i sjön, frågar jag. Måste jag välja, du får bestämma, säger hon. Visa mig ditt musbo så ska jag visa dig vem som vill bo där, säger jag med ett leende.
Vi kanske kan grilla dina korvar imorgon med bröd, håller du med korven så har jag brö’na, säger hon och försvinner skrattande på den lilla traktorn upp till huset. Jag tänker att hon låter helt annorlunda nu när hon pratar, hon låter glad, bestämd och tillfredsställd.
Har varit en riktigt varm dag och första omgången mygg har börjat visa sig, en lokalbo sa att minst två gånger får man räkna med att myggen kommer en normalsommar. Fick leta länge efter några skyttegravar som i stort sett var omöjliga att hitta utan kartunderlaget från kompaniet som legat där. Men till slut kan jag avsluta för dagen och ser fram emot ett dopp i sjön och den utlovade måltiden tillsammans med min hyresvärd. Hon kommer gående ner med en kasse i handen och säger att hon kommer med brö’na och skrattar så jag bara kan le när jag ser hur glad hon är. Carina heter hon förresten, vi kom på efter att vi knullat tre gånger igår, att vi inte presenterat oss.
Ska vi ta ett dopp först, har varit varmt på jobbet idag så jag har verkligen sett fram emot att få bada, säger hon.
- Sisten i är en badkruka svarar jag och försöker snabbt få av mig byxorna men innan jag kommit ur ena benet har hon dragit ner dom korta shortsen samtidigt med trosorna och krängt tröjan över huvudet, kör utan behå idag så nu är hon naken och på väg ner i vattnet. Stapplar efter med tröjan halvvägs över huvudet och försöker befria mig från andra byxbenet. Lyckas till slut och rusar efter henne ut i det nästan badvänliga vattnet känns det som.
- Va skönt det var säger hon och stänker på mig innan jag doppat mig helt.
Hon vänder sig om och kastar sig framåt och med några simtag är hon sex meter från mig, jag rusar efter henne för att hämnas men när jag kommer ifatt henne då kan jag bara lägga mina armar runt hennes midja när jag ser hennes glittrande ögon och det där lyckliga leendet. Vi står tätt sammantryckta i vattnet som nog inte var så varmt som vi trodde och kysser varandra tills vi känner att det börjar bli lite väl kallt, då vänder vi om och bägge vet vart vi är på väg, med våra kläder i händerna dyker vi snabbt in i tältet och vet inte hur fort vi ska komma ner i sovsäcken.
Tätt tryckta mot varandra försöker vi få igång blodcirkulationen i kroppen och långsamt kommer värmen tillbaka till dom flesta kroppsdelar när hon sätter handen mellan mina ben och känner lätt på det fortsatt lite kalla organet, då överraskar hon mig helt när hon dyker ner mellan mina ben, jag känner när hennes händer fångar in den och sen när hennes varma mun omger den med sköna smekande rörelser. Snart står den blodfylld och varm igen, hon sätter upp huvudet och kommenterar med att det är så kvinnorna gör i filmerna som hennes man tittar på, med ett leende gränslar hon mig och med fast hand styr hon in den och ett njutningsfullt stönande hörs när hon låter sig fyllas i den av kärlekssav skönt hala musgrottan. Framåtlutad så jag når hennes bröst smeker, suger och kysser jag hennes mjuka mammabröst som hon kallar dom medan hon tar för sig av allt jag kan erbjuda henne tills den där första sammandragningen och det hårda knipet gör henne okontaktbar.
Hon stannar länge den kvällen och berättar om sitt liv med mannen hon inte längre känner, att hon kanske måste skilja sig, trots att hon inte vill. Bråket om att sälja när han vill att dom tar alla pengarna dom kan få och satsa på Stockholm, men hon vill satsa på ett liv här.
Jag vet att han brukar fylla på mitt glas när vi sitter och tittar på tv och hoppas att jag ska bli full och somna före honom så han kan smyga ner i gillestugan och titta på porrfilm. En kväll så gjorde jag som vanligt och hällde ur glaset i blomkrukan bakom soffan, den krukväxten är väl gravt alkoholiserad nu men den tål visst hur mycket som helst utan att dö. Jag låtsas somna och märker när han smyger ut ur sovrummet, ligger en stund och hör när han öppnar dörren till gillestugan, den knarrar och gnäller den sista biten när man stänger den så jag tänker att han har den lite öppen när jag smyger efter försiktigt nerför trappan och sätter mig på det tredje nedersta steget, då kan ja se in i rummet. Han sitter naken och håller handen runt kuken, smeker den lite sakta, ljudet är på lågt och det är en kvinna på tv´n som säger ”Lick my Pussy” flera gånger, hon ligger på en säng med benen uppsträckta och en man som lägger sig mellan hennes ben. Jag blir lite ledsen förståss men det är ju tur att han inte gör det när vår dotter är hemma, men jag funderar vart han gömmer filmerna, tänker att jag nog behöver veta det så att jag kan ta undan dom när han är borta på jobbet så hon inte hittar dom. Som vanligt kommer han upp och avreagerar sig innan han somnar och som vanligt får jag gå på toaletten och kissa, Men vad får inte en kvinna utstå för husfriden, han åker ju snart igen så jag biter ihop, vår dotter tycker mycket om sin pappa. Men den här kvällen kan jag inte somna, ligger och ser dom där bilderna på paret som knullade på filmen framför mig, kvinnan med den rakade fittan, kan inte låta bli att bli upphetsad så snart är min hand där nere och orgasmen känns skön när jag tänker på hur paret njöt.
Bestämmer mig veckan efter när han åkt att vända upp och ner på hela huset i jakt på hans porrfilmsgömma och till min förvåning hittar jag bara tre filmer under filtar och ett gammalt täcke i kökssoffan som står nere i hörnet längst in i gillestugan. Ser redan på omslaget att det inte är några snälla filmer utan ganska grov porr tydligen, eftersom vår dotter är hos en kompis och har sagt att hon skulle bli sen, sätter jag i en film i videospelaren för att jag vill se vad han tittar på, att han kollar när han är i Stockholm har jag fattat och att dom tydligen har nån sorts klubb där dom köper in och byter filmer. Såg på hans kontoutdrag att det var några uttag varje månad på en videobutik. Första filmen spolar jag snabbt igenom för att dom gör saker jag inte vill se, förnedrande saker för tjejerna, andra är ungefär lika dan förutom en scen där en man och en kvinna som skulle kunna vara jag och min man, hon är en normal kvinna i kroppen och har hängbröst precis som mina och när mannen lägger sig mellan hennes ben ser man att hon är rakad, han slickar hennes fitta och när man hör hennes stönanden förstår jag att det var den scenen han tittade på den där kvällen, nu ser jag hur kvinnan kupar händerna under sina bröst och trycker upp dom mot hennes mun så hon när hon lyfter upp huvudet kan slicka på bröstvårtorna, hon suger in dom och visar verkligen mannen hur hårda hennes vårtor är när hon sen ligger och drar i dom med fingertopparna. Han slickar henne lite mer innan kvinnnan ställer sig på alla fyra och han knullar henne bakifrån, det är mycket närbilder, får en känsla av att det kanske var på riktigt och inte bara porrskådisar. När jag lagt mig på kvällen gör jag som kvinnan på filmen och ser att jag också kan ta mina bröstvårtor i munnen, pillar mig lite mellan benen sen och tänker på mannen som slickade hennes rakade mus, det skulle kunna vara min man, känner att den gjorde mig upphetsad trots att jag inte trodde att en porrfilm skulle kunna göra det så är det faktiskt andra gången jag känner så. Den sista filmen är ännu värre än den första. Jag fattar inte vad han får ut av det där, men dom är ju fler som köper filmerna och sen byter så det är kanske inte han som köpt just den, inte alla i alla fall och några är kanske bättre.
Det är först en månad senare som jag hittar den verkliga porrfilmssamlingen i ett skåp i garaget som alltid varit låst, det sitter på gaveln av ett annat skåp och är vänt mot väggen så man tänker inte att det är där, funderade länge på vart han kunde gömma nyckeln, när jag fick en impuls och vittjade några blåställ som hänger i garaget alldeles bredvid, vet inte om han någonsin använt dom, är antagligen för små för honom nu, men i en av fickorna hittade jag den och när jag öppnade blev jag helt paff, det fanns säkert över två hundra filmer.
Känner åter att hon blir lite ledsen vid minnet men när jag börjar kyssa henne så blir hon glad och kåt igen, när jag fortsätter kyssa henne ner över magen och sätter ett knä mellan hennes ben då måste hon sära benen så jag kan ställa mig på knä mellan. Hon försöker först protestera när jag böjer mig ner mellan hennes ben men inser kanske att det var det här hon nyss gjorde med mig så när hon känner min mun mot hennes blygdläppar och min tunga smeker henne då slappnar hon av, känner hur hennes blygdläppar plötsligt reser sig och som segel fyllda av havets vindar står dom plötsligt styva, hör njutningsfulla kvidande ljud, aldrig har jag känt någon kvinnas fitta reagera så kraftigt. Carina har stånd nu, hennes fitta reser sig som en kvinnlig fallos och när min tunga besöker hennes kajuta är den trång men fylld av havets salta hala vågskum. Med tungan fylld som ett öskar i en eka plöjer jag fåran upp till den lilla kittlaren men möts av en nyponrosstor fröknopp mogen att plockas. Blodfylld av kåthet när mina läppar omsluter den och när min tunga smeker då tjuter hon av den starka sinnesrörelsen och försöker backa från allt det sköna tills tältduken hindrar henne. När hon märker att min tunga lämnar det sköna stället gnyr hon missnöjt och med bägge händerna mot min nacke trycker hon åter dit mig mot det sköna som nyss skrämde henne när hon ville krypa ur sitt eget skinn. Aldrig har jag i min vildaste fantasi kunnat tro att en kvinna skulle kunna få en sådan kraftig erektion eller vad det kan kallas hos en kvinna. Helt fascinerad av hennes libido kan jag inte sluta låta min mun och tunga känna den stora knopp som delar hennes blygd och dom av blod fyllda blygdläpparna, med tummarna särar jag ytterligare hennes fitta för min mun att komma helt nära, låter min tunga smeka, glida runt kanten för att sen likt en boxare slår på en päronboll piska henne klitoris till en extatisk njutning hos denna kvinna som ger upp ett högt tjut när hela hennes kropp börjar skaka i orgasmens flöde, aldrig har jag upplevt något sådant. Hon ligger länge flämtande innan hon tittar på mig med av den starka känslan tårade ögon och säger att om hon vetat hur skönt det var att bli slickad hade hon låtit hennes man göra det den gången han försökte men hon hindrade honom eftersom hon kände sig generad att visa honom sin fitta eftersom hon skämdes för den. Jag berättar att jag aldrig upplevt något så fantastiskt hos en kvinna att hon faktiskt haft stånd och att upplevelsen att få slicka henne gjorde mig osannolikt kåt, jag älskar att se hennes fitta, den är vacker och när den blev så där blodfylld var den ännu vackrare. Jag blev kåtare än vad jag nånsin varit förut. Du är en fantastisk kvinna med en fantastisk kropp, hoppas din man inser det någon gång, säger jag eftersom jag insett att hon inte vill lämna sin man utan att hon vill att dom ska hitta tillbaka till det där dom hade en gång och det jag inte vet nu är att hon kommer att överraska mig senare med sitt beslut.
Det är torsdag och vädergudarna har spått regn till natten hörde jag på bilradion så när jag sitter utanför tältet på eftermiddagen kommer Carina ner och säger att vi ska vara inne i huset ikväll, hon har fixat mat och vi kan kanske titta på nån film sen. Men först vill hon att vi packar in tältet och allt jag ska ha med i bilen så får den stå över natten. Onödigt att nån skulle se den utanför huset, jag ska ju vidare i morgon, hennes man brukar komma hem vid femtiden så det är underförstått att jag lämnar i morgon förmiddag, när jag fortsätter min resa.
Jag installerar mig i huset och Carina frågar om jag vill bada bastu, hon brukar göra det ibland, oftare förut när hennes man gav sig tid att göra sånt, nu gnäller han bara över att det är så mycket som måste göras på gården när han är hemma.
- Visst, säger jag medveten om att det var länge sen jag var i en bastu, senast var väl i gymnasiet när vi var ett gäng som gick på badhuset på torsdagar, minns jag. Blir jag ensam, frågar jag.
- Självklart inte, det är inte nån herrbastu utan för bägge könen säger hon med det där luriga leendet jag börjat vänja mig vid.
Hon har redan bastun igång så jag får order om att klä av mig och lägga kläderna vid trappen så kommer hon så fort hon är klar, vad nu det innebär tänker jag. Hon kommer in med två badlakan och meddelar att mina kläder är i tvättmaskinen och inte är torra förrän i morron.
Inget ont om att tvätta sig i sjövatten men att få stå under en varm dusch är oslagbart, värmen i bastun tillsammans med denna sköna kvinna är oslagbart. Hon har verkligen imponerat på mig med sitt sköna öppna sätt och att hon återtagit sin kropp som något en man kan älska och bli kåt av, hon vet också hur skönt hennes kropp kan må av sex. Det märks väl nu att hon är ogenerad att visa sig naken.
Vi sitter tysta i bastun efter duschen och känner hur värmen sprider sig i våra kroppar, känner när svetten bryter fram.
- Jag går och tar en kall dusch så jag kan sitta en stund till, säger hon.
- Samma här, oerhört skönt att få basta, har inte gjort det sen jag gick i gymnasiet.
Hon går in i duschen och reglerar så den stora takstrilen ger ett flöde av kallt vatten och håller upp dörren så vi kan stå tillsammans och hon frågar om det är för kallt. Jag hinner inte svara och hon förstår nog också att jag inte fegar nu när hon pallar.
- Jag går och hämtar öl och lite grejer, säger hon. Gå in i bastun när du är klar så kommer jag.
Ser när hon kommer genom det lilla fönstret i bastudörren, hon kommer in med två ölflaskor och en öppnare och ber mig öppna dom. Hon vänder och kommer snart in med en skål med vatten och en rakhyvel, handduk och rakskum i en sprayburk.
- Har du rakat en kvinna mellan benen nån gång, frågar hon.
- Nej, bara sett på, säger jag och tänker på professorns fru där i badrummet i Lund.
- Då får vi hjälpas åt, jag har bara rakat det som sticker ut utanför troskanten.
Vi dricker lite öl och känner när kropparna börjar bli varma igen, då tar hon skålen med vattnet och sätter bredvid sig, glider fram på laven och tar rakskumsflaskan och sprutar ut en klick i handen, jag ser när hon börjar stryka ut skummet att det inte kommer över hela tofsen eftersom hon har svårt att se hela mellan hennes ben så jag ställer mig på knä mellan på den nedre laven och stryker ut det så det täcker men bara nästan, så jag tar en klick till och fortsätter.
- Kanske lika bra att du gör det som ser bra, jag är rädd att skära mig, du har ju sett förut hur man gör, var det hon den unga professorsfrun du tittade på, frågar hon.
Jag har berättat en del om vad vi gjorde tillsammans och hur det kom sig, att hennes mamma och min var kusiner. Carina var mycket intresserad av den där biten där vi tränade mig i uthållighet och sa att det var synd att inte hon gjort det med hennes man när dom var yngre, men nu visste hon ju hur man kunde göra. Ja, det var henne jag fick titta på den där gången och sen känna att det blev bra också.
- Lika bra att du gör det, säger hon och ger mig rakhyveln, hon säger att det är hennes mans med ett nytt blad i så den är vass. Hon använder bara engångshyvlar själv och dom är inte lika bra.
Känns lite osäkert först men sen ser jag att om jag sköljer bort håret från hyveln ofta så tar den bra och jag törs mer, hon skrattar lite generat först när jag drar ut vecken för att komma åt mellan men jag märker fort att det börjar bli allt skönare för henne så hon lutar sig tillbaka och blundar när hon märker att jag kan det här och är försiktig. Ser att hon blir lite fuktig på vissa ställen av min smeksamma beröring och hennes fantastiskt vackra blygdläppar börjar bli så där blodfyllda, så när jag drar isär springan längst upp och kommer nära hennes klitoris då ser jag att den börjar bli stor, men inte som när jag slickade henne i tältet. Kanske tur för henne att jag är klar och tar handduken och blöter den i det kalla vattnet i hinken vi har tagit till ångan i bastun. Hon hoppar till när hon känner den kalla handduken mot den nu nakna huden mellan hennes ben men den blir snart varm och jag avslutar precis som med professorsfrun med att sätta min tunga mot hennes sköna hårbefriade mus. Hon reagerar direkt med en djup skön suck och glider fram lite mer på laven när jag trycker in hela mitt ansikte mot och låter tungan leka hisspojke i hennes fitta.
- Stopp, säger hon du får mera sen, jag kan inte hålla mig snart, vi dricker upp ölen och duschar sen så kan vi fortsätta i sovrummet innan vi äter.
SLICKA MIG, säger hon högt med en upphetsad röst en stund senare när hon ligger tvärs över sängen med benen uppdragna. Vi kunde inte låta bli att kela i duschen efteråt när vi tvålade in varandra så vi blev riktigt kåta och hon tog handduken runt sig och rusade upp för trappan och jag skyndar mig efter och låtsas att jag ska fånga in henne, det är då hon springer in i sovrummet och skrikande kastar av sig handduken på golvet och slänger sig ner på sängen. Jag är inte nödbedd när hon ber mig om att jag ska få komma nära den mest fantastiska kvinna jag träffat med en libido som är den mest kuksprängande jag någonsin upplevt. För andra gången är min kuk nära att sprängas när jag tittar upp och ser att hon kupar sina händer under brösten och smeker dom stora vårtgårdarna och vickar på bröstvårtorna så dom reser sig, hon lyfter huvudet och börjar slicka, suger in den stora knoppen i munnen, hon ser att jag ser och jag tänker på det hon berättade om den där filmen hennes man tittade på. Så hon gör nu precis som kvinnan på filmen.
Jag får den mest fantastiska sexupplevelsen med en kvinna, att bara få känna denna fantastiska fitta med dom stora blodfyllda blygdläpparna, hennes klitoris stor som ett moget krusbär där mellan blygdläpparna och se henne leka med sina bröst. Min kuk kramas skönt i hennes fuktiga fitta när hon rider mig efteråt, att få komma i henne och höra hennes njutning när hon fyller rummet med en extatisk känsla.
Utmattade ligger vi, skönt avslappnade i våra kroppar av det perfekta förspelet med rakningen i bastun, den fantastiska njutningen i duschen när vi tvålar in varandra och kyssen som inte ville ta slut när Carina fyllde på förrådet av kyssar som varit tomt så länge, sa hon, och sen leken när hon lockar mig upp i sovrummet till det mest perfekta knullet av alla.
Men alla aktiviteterna har gjort oss hungriga så efter en liten drink före äter vi den goda älgrytan med ris som hon förberett. Mätta sitter vi fortfarande utan kläder eftersom mina är i torktumlaren och hennes erbjudande att få ett par kalsonger hon hade köpt till sin man, dom var kvar i förpackningen, sa hon. Men det kändes inte nödvändigt med tanke på att hon sa att hon ibland när hon var ensam hemma tyckte om att ha bara trosor eller vara naken. Så vi kör nudiststilen, med tanke på det vi ägnat oss åt senaste tiden så känns det inte fel.
Hon tycker att vi ska dricka kaffe efter maten och ta en likör till. Upptäckte snabbt att värmlänningar föredrar kokkaffe när jag pratat med dom som ibland velat bjuda på en kopp när jag varit ute i mitt arbete. Blev ju en och annan trevlig stund där många kunde berätta om tiden under kriget. Men nu tittar jag på den nakna tjejen som visar mig alla procedurerna med att koka kaffe på rätt sätt. Hon serverar naturligtvis i en fin kopp med fat och ett likörglas som är tillverkat i Värmland. Likören är stark, god och en stor skvätt, inget snålande. Hon säger vad den heter men jag glömmer namnet som är på franska tror jag och svårt att uttala. Kaffe har aldrig varit något jag tidigare gillat men sen jag började jobbet här så har jag faktiskt börjat vänja mig och tycker numera att det är ganska gott, men det är nog likören som värmer mest och gör kroppen lite skönt lummig. Carina sitter mitt emot mig och hon är inte generad när hon låter mig titta på hennes nakna kropp, har inte benen i kors precis. Hon frågar mig om mitt liv och min släkt och uppväxt och jag har ju inget att dölja, sen är det hennes tur så efter en timme lite drygt när diskmaskinen klar, öppnar hon luckan till den och säger kom, hon tar min hand och ger mig vinflaskan som det är en skvätt kvar i, hon har tagit två glas från maskinen och vi går ner i källaren in i gillestugan. Det är mörkt med bara två små fönster uppe vid taket. En öppen spis naturligtvis, hon sätter sig på knä framför efter att ha ställt glasen på bordet, jag ställer ifrån mig flaskan men hon säger att jag kan hälla upp det som är kvar, det finns mer vin i tvättstugan, mitt lilla hemliga förråd. Snart brinner det en brasa och vi sitter nära varandra i soffan när hon lutar sig mot mig och börjar prata om sin man och henne, säger att i morgon när han kommer ska jag lägga upp alla hans filmer på bordet i köket och klä av mig naken och stå bredvid dom vid bordet och ropa på honom och när han kommer in ska jag stå där med mina hängbröst och den rakade musen och säga att nu får han välja mellan mig och filmerna, väljer han filmerna så då skiljer jag mig, ska kupa händerna under mina bröst, slicka bröstvårtorna framför honom, titta på honom och höra vad han väljer. Ser jag att hans kuk reser sig och blir hård och han väljer mig ska vi gå in i sovrummet och han ska få slicka min fitta och se när jag suger på mina bröst, sen ska vi knulla och jag ska suga hans kuk så den står igen och igen och rida honom när han suger mina bröst. Precis som dom gjorde i den där filmen han tittade på.
Vad gör du om han väljer Stockholm och filmerna, frågar jag.
Då får han flytta ner i källaren och aldrig komma in i sovrummet mer. Sen ska jag åka på alla danser härikring och vara borta halva nätterna, dansa med karlarna och gnida min rakade Pussy mot deras skrev så dom blir kåta och knallhårda, sen ska jag välja den med störst och hårdaste kuken och dom ska få ”licka min Pussy” och jag ska göra dom kåta när dom ser på när jag suger mina bröst, när dom slaknar ska jag suga deras kukar så dom bli hårda igen. Sen ska jag rida dom tills solen går upp. Komma hem på morronen och gå in i sovrummet och låsa dörren och sova halva dan.
Vi ska sälja skogen och han får ta dom pengarna och jag behåller huset och bor här med min dotter resten av livet.
När hon pratat färdigt och lugnat sig, går hon fram till den gamla kökssoffan med trälock och öppnar den, sticker in handen under det som ligger där och håller tre videokassetter i handen när hon återvänder och lägger dom på bordet framför, tittar på omslaget och lägger undan två. Den tredje tar hon och går fram till tv’n, stoppar i den i videospelaren som står uppe på den och tar en fjärrkontroll i handen när hon satt på tv, trycker på play och filmen börjar, det är inte den med paret hon berättade om förstår jag när det är två män och en kvinna som männen tydligen utnyttjar som dom vill.
- Så här är dom flesta av filmerna han tittar på, men det finns några som jag kan tänka mig att spara också, säger hon och spolar snabbt fram i videon tills hon stoppar och man ser ett par som jag förstår är det är den hon pratat om.
Man ser en kvinna som ligger på en säng och det kommer in en man genom dörren, kvinnan sträcker upp benen mot honom och man ser i närbild att hon är rakad.
”Lick my Pussy”, säger hon tre gånger allt högre med bestämd röst. Mannen ställer sig mellan hennes ben på knä och böjer sig ner, närbilder visar hur han låter munnen och tungan hetsa upp henne. Kvinnan låter alltmer och man ser från mannens position hur hon kupar händerna under brösten och smeker bröstvårtorna med tummarna så vårtan reser sig. Allt visas i närbilder, kvinnan låter allt mer och sätter högerhanden mot mannens huvud och trycker bort hans mun från hennes skrev när hon lyfter högra benet över hans huvud och ställer sig på alla fyra med händerna mot sänggaveln och säger ”FUCK ME” med hög röst och mannen gör henne snabbt till viljes, bilderna visar tydligt när han stöter in sin kuk i henne och börjar jucka. Jag känner att jag blir upphetsad av det jag ser och får kämpa för att inte avslöja mig men Carina upptäcker det så hon låter handen glida ner mellan mina ben, kanske hon också är påverkad av det vi ser, men jag har alltid trott att kvinnor inte vill erkänna att dom blir kåta av att titta på porrfilm. Vilket som, så kan jag ju naturligtvis inte motstå hennes sköna grepp om min först lite halvhårda stake till fullt stånd. Hon greppar fjärrkontrollen och stoppar uppspelningen. Kom säger hon och tar min hand, åter i sovrummet kastar hon sig ner på sängen, sträcker upp benen och säger högt ”Lick my Pussy” med ett upphetsat skratt så jag tror nog att hon blev kåt av filmen och naturligtvis så gör jag henne till viljes och slickar hennes fitta, fast på amerikanskt vis och när hon skjuter bort min mun och vänder sig om och ställer sig på alla fyra och säger ”Fuck me” då knullar jag henne, fast på amerikanskt vis.
Mina kläder ligger på sängen snyggt hopvikta, skjortan nystruken och hon står i dörren till sovrummet i morgonrock och säger att om jag vill duscha så ligger det en handduk bredvid tvättstället. Funderar en halv minut om jag ska duscha och bestämmer mig för det eftersom man aldrig vet när nästa möjlighet kommer. Så jag ser att det är ledigt i badrummet och antar att Carina redan är i köket, hon ska ju jobba idag, öppnar dörren och kliver in när jag lite försent upptäcker att hon står i duschen i badkaret så jag vänder för att gå ut, men hon har redan märkt att jag kommit in och viker undan draperiet och säger åt mig att stanna kvar. Kom säger hon och drar draperiet åt sidan, herrn har ju sett mig naken tidigare några gånger så en gång till spelar väl ingen roll. Vi bli kvar en stund i duschen och upptäcker saker man kan gör i en dusch i ett badkar med lite uppfinningsrikedom och akrobatik. Det blir bråttom med frukosten så hon ska hinna till jobbet och det blir lite ledsamt när vi ska skiljas, eftersom vi ju inte kommer att träffas igen förstår vi ju båda men jag vet att hon har bestämt sig att fullfölja konfrontationen med sin man och hon säger att om hon inte träffat mig hade det aldrig blivit av. Hon känner sig självsäker nu säger hon, helt annorlunda, beredd att klara sig själv om det blir så.
Jag tänkte många gånger efteråt på Carina och det hon berättade om sig själv, att hon vuxit upp i ett mycket religiöst hem där kvinnans roll var att underkasta sig mannen och föda fram hans barn. Allt som hade med kroppslig njutning och nöjen var förbjudna. Det var skamfullt för en kvinna att visa sin kropp och under hela hennes uppväxt och sen som gift hade hon undvikit visa sig för hennes man naken, det skulle alltid vara släckt i sovrummet när han ville knulla, det var han som fick bestämma hur deras sexliv skulle vara, hon tyckte mycket om att han kysste henne och så småningom kunde hon tycka om att han smekte henne där nere och blev upphetsad, men när han tyckte dom kunde göra något mer än bara det vanliga då drog hon sig undan och hittade på bortförklaringar, mycket för att hon skämdes för sin kropp och hon kunde absolut inte låta honom se henne mellan benen eller för den delen naken över huvud taget i sängkammaren och även om hon kände att hon skulle vilja göra det han ville med henne så var hon rädd att hon skulle stöta bort honom när hon visade sin kropp så öppet, hon trodde aldrig att han skulle tycka om det han såg och ännu mindre ha lust till henne. Så sexlivet blev allt sämre genom åren, hon kunde inte släppa och ge efter för hans vilja och när han en dag hade köpt en massageapparat och visade henne då uppfattade hon det som att hon inte dög längre, att han inte tyckte om hennes kropp som den var. Hon insåg att hon aldrig under hela deras tid tillsammans haft en orgasm när han varit med utan att det var något hon alltid smugit med när han sovit eller hon varit ensam, för hur hon än försökte motstå så blev lusten att tillfredställa sig själv för stor ibland.
Men när hon låg där i tältet och insåg att jag var en man hon bara skulle träffa under en kort tid i hennes liv och sen skulle ingen veta något om vad hon gjort. Då känner hon att alla hennes hämningar släpper och det som kommer att hända har ingen betydelse för någon av dom. Men vad hon inte väntade sig var hur hennes kropp skulle reagera och hur kåt jag blev av att få smeka hennes kropp och knulla med henne, det blev ett uppvaknande och när känslan tog över då visste hon att hon aldrig skulle återvända till den hon var tidigare. Självkänslan och insikten om vilken njutning hennes kropp kunde ge både henne och en man övertygade henne om att hon kunde ha en framtid med sin man om hon bara ställde frågan, om han ville ha en framtid med henne, i så fall skulle hon ge honom allt.
Hon hoppades att få avverka så mycket skog att dom kunde köpa macken och affären, då skulle dom bygga ut och göra en sån där korv och hamburgerrestaurang som hennes man sa var så populära i Stockholm.
När vi sitter vid frukostbordet och äter en sen frukost eftersom det blev lite längre stund i duschen än vad vi tänkt då säger jag till henne att när hon står där framför sin man naken i köket och har ställt frågan ska hon ta honom i handen och gå in i sovrummet, lägga sig på sängen och smeka sig själv samtidigt som hon slickar sina bröst och då ska hon berätta att hon brukar ligga och göra så när hon tänker på honom när han är i Stockholm, att du längtar efter att han ska komma in mellan dina ben med hans sköna kuk och knulla din kåta fitta. Då kommer han aldrig att vilja åka tillbaka till Stockholm igen eller titta på porrfilm mer heller.
Hon tittar lätt rodnande på mig och säger att det där skulle hon aldrig tordas göra och att alla porrfilmerna inte var dåliga så några ska dom ha kvar och titta på tillsammans nere i gillestugan när dom är ensamma. Men nu sitter vi ju och pratar alldeles för mycket så jag blir sen till jobbet, jag ska ju öppna idag eftersom jag är först där. Jag följer dig till dörren där nere så du kan komma iväg nån gång, jag tror jag måste byta trosor innan jag far nu när du pratar så där mycket snuskigt, får nog ta ett par extra med till jobbet också för jag kanske går och fantiserar för mycket om allt det där vi ska göra ikväll min man och jag, för nån trekant blir det inte, inte än i alla fall. Hon skrattar och går före mig nerför trappan, jag ser att dörren till gillestugan står på glänt precis så där att om man stänger den så låter den högt. Tänker på när hon sitter där den där kvällen när hon ser honom smeka sig själv när han tittar på den där kvinnan som är rakad och ligger med benen uppsträckta, när mannen kommer och lägger sig emellan, alla närbilder när dom knullar. Att hon först blir ledsen men sen när hon ligger i sängen och känner att hon blev upphetsad av det hon såg på filmen och inte kan låta bli att tillfredställa sig själv, tänk om hennes man visste det.
Hon låser upp dörren till det lilla rummet där dörren till garaget är, där han förvarade alla porrfilmerna och till vänster dörren till toaletten hon erbjöd mig att få använda när hon inte var hemma. Hon ger mig en kram och säger att nu får jag fortsätta min resa, jag har många otillfredsställda fittor att frälsa med min trollstav på min missionsresa säger hon med ett skratt och jag hör när låskolven går in när hon stänger dörren upp till huset och springer uppför trappan, jag går ut genom den olåsta bakdörren och ner till sjön för att fortsätta min resa.
Carina har åkt till sitt jobb och jag sitter i bilen och planerar nästa område med hjälp av dom hemligstämplade kartorna och beskrivningar som finns. Startar bilen och åker sedan upp förbi hennes hus men stannar och backar tills jag är mitt för den gröna dörren bredvid garageporten. Kliver ur och går in på toaletten, skönt att få använda bekvämligheterna är något man uppskattar när man bor enkelt så när tillfälle ges uppskattar man det. Går ut och fram till bilen men vänder tillbaka och kollar så sitsen är fälld och locket nere.
Jag tänkte på Carina ofta efter det och undrade vad som hände där den där fredagen hon konfronterade sin man. Hon fick rätt, jag fick möjlighet att frälsa många kvinnor på min resa, både det året och året efter, så min mission var inte omöjlig alls.
Men sommaren efter när jag gör jobbet på ostkusten och träffar mitt livs kärlek, blir krokimodell och äter vegetariskt för första men inte sista gången, då tänker jag alltmer sällan på henne. Men det är ju en helt annan historia.

Rakel A´hrab

Status: Brons författare

Peitho var en grekisk gudinna som övertalade unga kvinnor att ha föräktenskapliga förbindelser för att lära sig njuta av sina kroppar innan dom ingick äktenskap.
Rakel A´hrab är medlem sedan 90.1 Rakel A´hrab har 15 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg