Publicerat
Kategori: Sexnoveller

Franska kyssar. Eller ”Den uthållige Krokimodellen”.

En fristående fortsättning på ”Den ståndaktige tältsoldaten”.
Ur Blå Huset.
Av Rakel A’hrab
Blå huset är en serie påhittade berättelser riktad till dig som har erfarenhet av ett sexliv och gärna läser om moget sex men även till unga människor som vill utvecklas och respekterar lagen om samtycke.
- Förför mig då, som du har förfört alla kvinnor som inte har kunnat motstå sin nyfikenhet när det kommer en främmande ung man till dom små byarna du varit i, jag vill att du visar mig nu när jag ligger här i ditt tält och bjuder ut mig, säger hon med det där leendet som får mig att bli alldeles konstig och varm i kroppen. Hur ska jag kunna närma mig henne, det finns inget liv efter henne, hon måste vilja lära känna mig, men hur ska jag veta att hon inte bara lämnar mig efteråt. Då kommer mitt liv att upphöra, desperat med risk att hon säger nej så ställer jag ett krav, snart kan allt vara slut, men jag måste veta.
- Ok, om jag gör som du tror att jag gör när jag förför en kvinna, för du kan ju inte veta, då får du inte bara gå utan du måste lova mig att jag får träffa dig igen, lära känna dig.
- Okej, jag kan bjuda dig på middag imorgon för då har mina gäster åkt och vi får vara för oss själva hela kvällen.
Det där sista med ”hela kvällen” säger hon med ett leende som kanske lovar mer än bara mat, kanske hon är ärligt intresserad av mig.
- Du har fantastiskt vackra läppar, blir du arg om jag kysser dom.
- Det får du väl ta reda på då, säger hon.
Jag böjer mig ner och sätter min mun mot hennes och när hon fångar mitt huvud mellan händerna och besvarar min kyss då vet jag svaret på frågan. Hennes mun har längtat efter en mans läppar, läppar som möter hennes i en varm kyss, fylld av älskandets pirr, handen som söker och smeker över det bara bröstet, bröstvårtor styva mot handflatan och sen den varma munnen som kysser och suger den hårda känsliga vårtan, kåtheten sköljer som en våg ner genom kroppen och handen söker sig ner i skrevan mellan benen och fuktas av åtråns våta källa ymnigt savande, mjukt glider upp i springan särande dom mjukaste av kvinnoläppars kön mot den känsligaste punkten, att bli smekt av en hand, som inte är din egen ger allt en ny dimension av kåthetslängtan, oanade främmande rörelsers sökande.
Min lust till hennes kropp och inte bara till hennes hjärta gör att jag vill ha hela henne. Älska förbehållslöst, fylld av kåthet. När jag gör min Alligatorrullning och hon förvånat plötsligt finner sig ridande mig, som en strandad kanot, med det av min hand smekta könet, som en vassrugg av skönt kladdigt hår mot min kropp, då hummar hon njutningsfullt, tillfredsställd med att få vara ryttaren och när hon sakta glider fram tills jag känner den mjuka öppningen in i hennes sköna fittas djupa skreva, fyller henne med min blodfyllda kuk i sköna sugande juck. Där och då blir hon min kvinna, inte den gudinna som jag sett framför mig utan en ung kåt tjej som älskar ett skönt knull i ett solvarmt tält en fredag.
Det är alltså fredag och hon ligger i mitt tält efter att hon kom ner till stranden igår kväll några timmar efter det där badet tidigare på dagen, satte sig vid bordet närmast min lägerplats så jag lätt kunde se henne, känslan var nog att hon kanske var intresserad av en närmare bekantskap, precis som dom flesta tjejer jag mött. Såg henne när jag stod vid bilen för att lägga tillbaka kartorna och alla dom andra superhemliga dokumenten, känns bäst att dom ligger där i tryggt förvar. Ser att hon tittar bort mot mig och höjer handen och vinkar, så jag antar att hon inte skulle misstycka om jag kom fram och hälsade ordentligt, efter det konstiga intrycket jag måste ha gett henne när vi först träffades i dörren till stora utbyggnaden. Hon ler när jag närmar mig så jag känner mig lugn, eller så lugn jag kan känna mig, hon ger mig fortfarande ett starkt pirr i kroppen när jag tittar på henne, jag sträcker fram handen och presenterar mig.
- Katarina, säger hon. Trevligt att få lite sällskap och av en soldat, då kan väl vi kvinnor känna oss trygga att inte fienden kommer, säger hon med ett roat leende.
- Jag är ingen soldat utan bara civilanställd för ett uppdrag och nån fiende tror jag inte vi behöver befarade ska invadera oss.
Jag fortsätter berätta lite om vad jag gör och hon tycker det verkar vara intressant, att kunna få betalt och se Sveriges långa kust. Berättar att det hon driver på kursgården är helt utan hemligheter förutom förståss att det ibland sitter en naken kvinna i lokalen som jag antagligen såg när jag var där. Den här veckan har hon åtta kvinnor, för det är nästan alltid kvinnor på hennes kurser. Jag kan inte riktigt koncentrera mig känner jag, hennes attraktionskraft är överväldigande.
Sitter alltså i tältet och kollar lite av det jobb som återstår, det är torsdag första veckan i augusti och jag har en veckas jobb kvar, det borde gå att avsluta på senast onsdag.
Ser när dom åtta kvinnorna från kursgården jag passerade på väg ner till min tältplats, kommer ner till badet och går fram till det stabila bordet med sittplatser som antagligen kommunen sköter, eftersom den unga vackra kvinnan jag pratade med, på det som enligt skylten vid stora vägen var en kursgård, sa att det var kommunen som bytte sopsäcken där nere.
Kvinnorna lägger ifrån sig badhanddukarna på bordet och tar av sig morgonrockarna som är märkta med ett emblem på högra bröstfickan, det är säkert kursgårdens, plötsligt har jag åtta nakna kvinnor i synfältet, dom försvinner dock snabbt ner mot vattnet och på det typiskt kvinnliga sättet pratar dom i mun på varandra, ett ständigt pågående sorl låter det som, har alltid undrat hur kvinnor kan prata och lyssna samtidigt, ofta om saker som för en man framstår som obegripliga och tarvar en mer ingående förklaring för att man ska förstå, samtidigt som allt verkar helt självklart för dom själva.
Börjar åter studera dokumenten ur sista mappen när jag ser att något rör sig borta på stranden, det är den där mörkhåriga, hon med det nästan kolsvarta lockiga håret och ett smalt ansikte med mörkt bruna nästan svarta ögonen, hon som hade tittat på mig först med lite irriterad blick men när jag berättade att jag utförde ett arbete för försvaret och behövde en lite undanskymd plats att sätt upp mitt tält och ställa bilen för att inte det skulle uppmärksammas för mycket, visade min viseringshandling med foto på mig med alla stämplar och underskrifter. Då sken hon upp i det vackraste leendet jag någonsin sett, en perfekt tandrad och hennes läppars mörka färg fick mig att nästan vilja kyssa henne där och då, men sånt gör man ju inte även om det är svårt att motstå.
- Om du åker ner till havet och fortsätter vägen upp tills den slutar så finns det ett bra ställe om man vill vara ifred, men om det är tillåtet att campa vet jag inte, det får du fråga kommunen i så fall.
Nu stod hon alltså borta vid badplatsen och lägger ner den medhavda handduken på änden av bordet, hon har en likadan morronrock som dom andra på sig, när hon vänder sig mot mitt håll och leende tittar bort mot platsen jag rest mitt tält, då känner jag hur pulsen ökar och det känns som hon ser rakt in i tältet och upptäcker att jag tittar på henne, känner nästan som att jag skäms, lite som när jag som en pojke tittade in i damernas omklädningsrum, genom det lilla kvisthålet i den tunna väggen till omklädningshytten vid badplatsen där vi ofta badade när jag var liten. Men jag kan inte sluta titta och när hon åter vänder sig mot bordet och tar av sig rocken, då hoppar mitt hjärta nästan ur kroppen, någon vackrare kvinna har jag aldrig sett, som en italiensk filmstjärna jag såg på en bild på i en av dom inte helt oskyldiga tidningarna som hette Cocktail minns jag, fast vackrare. När hon snabbt kastar ett öga mot mitt tält och avfyrar ett fantastiskt leende då orkar jag nästan inte titta mer, hon försvinner ner mot havet och jag hör hur kvinnorna ropar hennes namn, hon heter alltså Katarina, precis som min mors mellannamn och jag känner redan att min mor kommer att älska henne, jag är ju redan förälskad i den mörka skönheten.
Drar ner dragkedjan i tältöppningen och försöker koncentrera mig på mitt arbete men det går inte, så jag lägger mig ner och tittar upp i tälttaket, frammanar bilden av den vackra kvinnan som vänd från mig drar av sig rocken och snabbt vrider huvudet mot mitt håll och avfyrar ett förlamande leende, den vackraste kvinna jag någonsin sett står nu framför mig i mina fantasier, snett vänd mot mig så jag ser konturerna av hennes kropp, vacker som en romersk gudinna i mina ögon.
Det är alltså andra sommaren på min odyssé längs dom svenska gränserna och det har verkligen varit två olika sidor av Sverige jag fått uppleva, men min förmåga att dra till mig kvinnligt sällskap i sovsäcken har inte fallerat det minsta även om jag i höjd med Uppsala hade funderingar på att skaffa en skylt med ”Oskulder undanbedes” att sätt upp på tältet.
Inget ont om tjejer som vill bli av med oskulden och få erfarenhet av hur det går till i vuxenvärlden men dom kan vara lite väl nojiga ibland när det ska bli deras fantasiers verklighet i alla fall. Jag fick lägga om taktik och inte låta dom ta initiativet eftersom dom inte hade något sådant, initiativ alltså, när jag som vanligtvis brukade låt min kvinnliga partner rida mig första gången fungerar det inte med en mödis. Missionären ska det vara, antagligen det som dom haft i drömmarna när dom första gången ligger med en man. Min favoritkvinna är den lite mer mogna tjejen som vet att ta för sig och kan överraska, älskar när dom verkligen visar att dom njuter och tycker om att hångla och bli smekta, samt kan återgälda det på ett skönt sätt utan att bli blyga och börja fnissa när dom klämmer om min kuk med handen, lite oral lek är också välkommet, åt båda håll naturligtvis, älskar att slicka en riktigt kåt, blöt fitta och sen att tjejen vet att bjuda tillbaka.
Nu hade min resa börjat gå mot sitt slut och jag var nere i Blekinge, på gränsen mot Skåne. Det är torsdag första veckan i augusti, alltså näst sista veckan på min resa, har hoppats kunna avsluta på onsdag till veckan om allt fungerar. Kör förbi en skylt där det står ”Kursgård” åt vänster samt en symbol för att det finns en badplats som är allmän. Hade min vana trogen tänkt åka in till närmsta mack eller mindre affär som vanligt och fråga om var man kan tälta gratis en par nätter, när jag ändrar mig på ren impuls och backar tillbaka till avtagsvägen och svänger in, det ser lovande ut när jag kommer upp över ett krön och havet breder ut sig framför framrutan, passerar en avtagsväg till vänster där det står något om en kursgård som verkar tillhöra något fackligt, bokstäverna är nästan urblekta och går inte att urskilja, antar att det är nåt ställe som står tomt, men när jag sneglar upp mot husen ser jag att det står flera bilar på parkeringen. Stannar och funderar två sekunder på vad jag ska göra, bestämmer mig för att ta det säkra före det osäkra och åka in till stället och kanske göra mig lite dum och fråga om det är okej att tälta nere vid havet och om det finns någon bra plats, känns alltid bäst att ha rent mjöl i påsen om någon skulle ifrågasätta min närvaro.
Stället verkar lite folktomt trots bilarna på parkeringen, går in genom huvudentrén och fram till en disk som verkar fungera som receptionsdisk för att se om det finns nånn att påkalla uppmärksamhet på eller liknande, hör musik genom en dörr till höger om receptionen, så jag går fram och känner, den är låst, återvänder ut på gården och rundar högra knuten, går mot där jag tyckte musiken kom ifrån. Det finns en stor utbyggnad baktill som ser ut som en aula eller konferensrum, med stora fönster delvis avskärmade av både gardiner och rullgardiner, nerdragna till hälften. En bred trappa går upp till två stora dörrar på byggnaden, så jag tar trappan i två steg och öppnar försiktigt den vänstra dörren som verkar vara ingången eftersom den andra har en trasig bräda alldeles framför, stället verkar lite förfallet. Hör musiken högre när jag lutar mig in och ser ryggen på en naken kvinna som sitter gränsle över en pinnstol med ryggen vänd mot mig, ett vitt tygstycke draperat över höften runt magen och ner på andra sidan, hon är vacker med långt svart lockigt hår som faller ner över bak och delvis döljer en vacker ryggtavla, inte smal utan med lite runda former, känner att det pirrar till när jag ser henne, inte där nere mellan benen utan mer i magen. Det står flera kvinnor runt henne med stafflier framför sig och jag förstår att dom håller på med krokimålning med kolkritor, på papperet har en kvinna som står vänd från mig bilden av den vackra modellen. En av kvinnorna upptäcker mig där i dörröppningen och gör kvinnan som sitter modell uppmärksam på min närvaro, den nakna kvinnan reser sig och försvinner för att sekunder senare komma mot mig i gången fram mot ytterdörren iklädd en vit frotterock. Hon är ännu vackrare än jag föreställt mig. Hennes mörka lockiga hår rör sig böljande när hon närmar sig, men hennes ansikte ger närmast ett irriterat intryck först, med två rynkor mellan ögonbrynen tittar hon på mig och ser frågande ut.
Jag förflyttas plötsligt, när hon spricker upp i ett leende, till när jag var tolv år och såg den där bilden i tidningen som min kompis hittat på vinden i huset dom flyttat in i. Det fanns fler tidningar också men det var bara den här tidningen jag tittade i, där hon var på bilden i mitten, inte som dom andra som visade brösten och till och med kunde vara helt nakna så man såg håret mellan benen. Hon hade en baddräkt med trosor och en bh, men för mig var hon den enda jag ville titta på. Min kompis sa att jag var konstig, han tittade på dom som visade fittan sa han när han runkade. Jag gjorde inte det för det var inte bra sa min morfar, pojkar skulle inte hålla på med sånt för då kunde dom bli klena sillmjölkar och inte riktiga karlar, jag visste inte vad det var men det lät inte bra att bli en sån och morfar litade jag på.
Han var den som skötte biografmaskinerna på föreningslokalen och jag brukade få sitta med honom och titta genom en av gluggarna när han visade film. Till och med barnförbjudna filmer kunde jag få se om han tyckte dom inte var otäcka som krigsfilmer eller skräck, för då skulle min mamma bli arg på honom. Men jag fick inte berätta för henne utifall hon skulle bli arg ändå för att han lät mig. Jag kollade alltid vad det var för film som visades på söndagarna och när jag ser att det går en film med hon som var med i tidningen, då hoppar mitt hjärta upp i halsgropen för att sekunden senare sjunka ner i magen när jag ser att den är barnförbjuden från femton år. Hoppas att morfar tycker att jag kan få se den, det står att det är en romantisk kärleksfilm med heta scener så om han tycker att dom inte är för heta kanske jag få vara med honom i maskinrummet. När söndagen kommer så ser jag till att jag kommer till morfar och mormor i god tid och viker inte en sekund från morfars sida. När han gör sig klar för att åka till bion och tar paketet med filmrullarna med sig som han hämtat ut på godsutlämningen på SJ på fredagen och säger till mormor att nu ska vi gå och visa en film som handlar om kärlek. Vad bra säger mormor, då blir folk snälla då när dom får se sånt på bio i stället för krig och elände som det är så ofta, usch för sånt.
Jag nästan studsar fram när vi går mot lokalen och sitter som förhäxad när dom visar henne i bild. Efteråt så pirrar det så där skönt i kroppen när hon kysser den snälla mannen och han som försökte lura henne och var dum åkte fast för att han stulit saker för att lura henne så hon skulle bli hans, men han blev avslöjad av hjälten.
Plötsligt står alltså hon där framför mig och jag har tydligen sagt något för hon rör på munnen och svarar men jag hör inget, tittar bara på hennes vackra läppar som rör sig och jag vill bara sträcka mig fram och kyssa dom. Någon har tydligen stängt av ljudet på filmen när jag inser att det är min hjärna som inte fungerar så jag måste ha sett bra dum ut när jag måste säga förlåt men jag hörde inte vad ni sa, nu fungerar ljudet igen och hon upprepar sina ord och jag säger tack när hon vänder sig om och går tillbaka in igen, på mjuka knän går jag ner för trappan och tillbaka till bilen, hör hennes röst i mitt huvud när hon svarar på min fråga om man kan och får tälta nere vid stranden.
- Om du åker ner till havet och fortsätter vägen upp tills den slutar så finns det ett bra ställe om man vill vara ifred, men om det är tillåtet att campa vet jag inte, det får du fråga kommunen i så fall.
Precis som hon sa så var det en perfekt plats där jag kan parkera bilen och ha tältet bredvid utan att synas alltför väl från själva badstället där dom stabila borden och bänkarna står uppställda, nedgrävda i marken med kraftiga runda stolpar vid varje bordsände, typiskt när det är en kommun som betalar och det ska tåla mycket.
Det är lördag och jag har sovit ensam i tältet sen i torsdags men har stunden med Katarina på fredagseftermiddagen i mitt huvud hela tiden, kan inte sluta tänka på henne eftersom jag inte är intresserad av någon annan än Katarina. Har klarat av två ställen i Blekinge och kommer att fortsätta neröver Skåne resten av resan. Dom flesta platserna har varit sådana där eventuella spår av aktiviteter är så små att jag har kunnat avskriva dom och också i nästan samtliga fall delgivit markägarna beslutet att avskriva ärendena och få markägarna att skriva under. Svänger in på vägen mot mitt läger och ser att Katarina sitter på trappan utanför entrén till kursgården med en kaffemugg i handen, hon vinkar precis som hon gjorde på stranden i torsdags så jag känner att hon vill att jag kommer, något jag gärna gör, jag blir varm när jag ser henne. Hon visar med handen att hon vill att jag ska sätta mig bredvid och lyfter över kaffemuggen till andra sidan och frågar om jag vill ha kaffe men jag har redan druckit nog vid sista stället, så jag avböjer med tanke på hur min mage känns efter trugandet med kakor och påtår. Sätter mig nära när hon lutar sig lite mot mig så tar jag chansen att lägga armen runt hennes axlar och dra henne ytterligare mot mig, hon protesterar inte utan säger att hon saknat mig och sett fram emot att jag skulle komma.
- I morgon kommer det åtta kvinnor hit som firar tolvårsjubileum i år, dom har varit här hela tiden min mor haft kurser och nu sen jag har tagit över blir det ju andra året och antagligen sista året. Dom är alla runt fyrtiofem år och gör detta som en kul grej, ingen jobbar med konst eller så men dom är alla duktiga. Men nu tänkte jag att eftersom det finns nio rum i längan bakom huset som deltagarna bor i och dom är åtta, så ett rum är tomt så om du vill skulle du kunna bo där om du tänkte stanna här ett tag förståss, jag tänkte be dig om en tjänst i så fall.
- Jag antar gärna ditt erbjudande, hade tänkt stanna här tills jag är färdig med jobbet eftersom dom sista platserna jag ska titta på ligger inte längre bort än att det går att åka över dagen, så gärna, men vad är det du ber mig att jag ska göra.
- Skulle du kunna sitta modell så mina damer får något nytt at rita av, bara om du känner att det inte blir jobbigt att vara naken förståss, eller nästan naken, du får täcka dom mest intima delarna så dom inte blir generade. Fast jag tror inte dom skulle genera sig, så frispråkiga som är ibland när dom står och skissar. Min mor har berättat en del om hur dom gick på när hon lät en man från Frankrike som jag faktiskt vet att hon hade som älskare, besökte henne varje sommar och bodde här gratis mot att han poserade på kurserna, det var mycket uppskattat kan jag säga. Jag träffade honom några gånger och du är faktiskt ganska lik honom. Mamma har nämnt någon gång när vi har druckit vin och hon har blivit lite pratglad att dom poserade tillsammans ibland, hon och den där mannen, så jag tror faktiskt att hon låg med honom, hon bodde ju inte ihop med min far och aldrig vad jag kommer ihåg med någon annan man heller. Min mor har tyvärr drabbats av en ögonsjukdom och kan naturligtvis inte leda kurserna här längre.
Men om du vill kan du få känna hur det känns att sitta där i den stora salen så kan jag ju göra några skisser i olika poser, så kanske du vet om du vill sen, ingen press säger hon med ett roat leende.
Känner att jag inte vill göra henne besviken men också lite nervös att så många ska titta på min kropp, jag är ju ingen atlet precis.
Katarina påminner mig om att hon lovat mig en middag och påpekar att all mat som serveras på gården är vegetarisk eftersom det ingår att deltagarna får lära sig laga sån mat under tiden dom bor här, men att dom alltid av tradition avslutar veckokurserna med att äta varmrökt lax som är lokalt fiskad, som serveras med romsås och färskpotatis, den sista middagen på kursveckan, så nu blir det rester från igår om jag håller tillgodo med det. Intygar henne att jag ser mycket fram emot det och mycket trevligt sällskap, samt att jag genast ska åka ner till stranden för att hämta mina grejor och flytta in. Katarina sträcker instinktivt fram armarna mot mig och jag kan utläsa av hennes leende att hon ser fram mot det så jag kan inte motstå inviten att krama henne med löfte om att skynda mig, blir alldeles varm när jag känner att hon längtar efter mig. Ställer bilen så synligt som möjligt på parkeringen, vill kunna ha så mycket koll som möjligt nu när den är packad med försvarets kartor och annat, tar det nödvändiga och går enligt Katarinas instruktioner runt utbyggnaden bak och blir paff när jag ser den långa längan med rum som inte syns från framsidan, nummer nio är längst bort och dörren är öppen när jag kliver in och möts av Katarina som står och bäddar sängen och hälsar mig välkommen med ett inbjudande skrattfyllt leende och glittrande glada ögon, det känns som mitt hjärta håller på att sprängas i kroppen när jag tittar på henne. Kan inte hindra mig utan släpper allt jag bär på och går snabbt fram och fångar henne i mina armar och vi faller handlöst ner på sängen skrattande, Katarina ligger halvt under mig när jag sätter mina läppar mot hennes och vi kan inte kontrollera känslorna, utan våra munnar blir som ett när tungorna ivrigt söker varandras motsats i en yster lek. Hon bryter efter flera minuters långkyssande och säger att det finns arbete kvar, fler rum att göra iordning och hon trotsar mitt försök att få ha henne kvar i mina armar.
- Gör dig hemmastadd nu medan jag bäddar upp dom rum som är kvar så kan vi gå husesyn sen och jag kan visa dig var duscharna är, fast sen när mina gäster kommer då får vi se till att du inte kommer instormande när det är damernas badtider och det är det jämt eftersom vi aldrig nästan har haft några män här på kurserna. Så leta upp mig när du är färdig, jag är på något av rummen, säger hon och försvinner ut och jag längtar genast efter henne.
Katarina tar mig med på en visning i huset och visar var hon bor själv under tiden hon hyr stället och har kurserna, det visar sig att övervåningen över köket och entrén består av två små lägenheter med toalett med dusch, ett sovrum och allrum med pentrykök. Hon berättar att hennes mormor och morfar träffades här, dom var båda flyktingar från Baltikum, hennes mormor från Estland och morfar från Litauen och dom hade bott i den här lägenheten efter dom gift sig och hennes mamma är född här. När Sverige skulle utvisa flyktingarna så fick hennes morföräldrar stanna eftersom mormor då var gravid och dom gifte sig här på gården före beslutet och eftersom dom kom från olika länder så blev dom kvar och flyttade så småningom till Stockholm där min morfar fick arbete på en teaterverkstad som snickare och min mormor jobbade på en biograf. Min mor var självlärd konstnär och var en mamma som inte var som andra mammor, Katarina bodde långa perioder hos sin mormor och morfar när hennes mamma var i Frankrike eller Spanien och bodde i olika konstnärskollektiv och levde hippieliv som hennes morfar sa. Hon var bara hemma på sommaren och då hade hon ofta hyrt något ställe där det samlades konstnärer från olika länder och det kunde gå ganska vilt till. Hennes mamma berättade aldrig för Katarina vem hennes pappa var, antagligen för att hon själv inte var säker på vilken av männen hon umgicks med som var fadern. Katarina vet att hennes mamma träffat Picasso i Spanien så när hon blev retad i skolan för att hon inte hade någon pappa då sa hon att det hade hon visst det för han var en världsberömd konstnär och hette Picasso.
Katarina tar mig vidare i huset, genom en dörr till vänster om receptionen kommer vi via en trappa ner i källaren där det står ”bad” på en dörr och ”tvättstuga” på den andra, hon frågar om jag har någon jag vill ha tvättat så kan hon hjälpa mig med det, hon ska tvätta sängkläderna sen så då kan jag hänga på. Men först kanske jag vill duscha, eftersom som hon förutsätter att jag bara tvättade mig i saltvatten oftast och det brukar bli jobbigt efter ett tag, så en dusch i varmt vatten helt gudomligt och jag instämmer helt.
Hennes inbjudan får till följd att vi tillbringar en stor del av dagen nakna i sängen, eftersom hon gärna vill göra mig sällskap, jag protesterar naturligtvis inte kan, så vi hamnar i hennes säng efteråt när hon tar med mig upp i lägenheten, och vi inte kan motstå att kela på väg upp och att duschen bestod av mycket närgången vattenlek, nakna inte bara för att det är varmt i rummet av eftermiddagssolen som lyser in genom dom tunna gardinerna och ger rummet ett mjukt dämpat ljus som framhäver hennes kropp, jag kan inte få nog av att bara titta på henne, utan vi vill båda ha en skön stund med att utforska lusten till varandras kroppar. Det blir en fantastisk eftermiddag där jag får uppleva att hon är en vällusting i sängen, som njuter av allt en man och kvinna kan göra i det tillståndet. När vi har älskat för andra gången och hon, efter att ha ridit mig, ligger tungt över mig tills hon åter hämtat andan, lägger hon sig mot min högra sida med ena benet vilande över mitt lår, huvudet på min axel, tittar ner på min kropp och på den nu slaka utpumpade lemmen som inte verkar kunna göra någon vidare tjänst på ett tag, vi ligger tysta länge innan hon sätter handen om den och sakta börjar smeka med en lätt rörelse fram och tillbaka så mitt ollon omväxlande blottas och döljs, - Jag har aldrig smekt en man så här, egentligen aldrig trott att jag skulle känna för att göra det förrän nu, kunde inte styra min hand utan kände att jag bara måste, tycker den är så skön och den är ju min nu, hon säger att hon håller på att måla en tavla i huvudet, eller det blir flera tavlor, när min slaka lem åter börjar blodfylldas under hennes smekande hand. När den är hård och redo till tjänstgöring då konstaterar hon att hon redan målat minst tio tavlor i en serie som hon ska kalla ”Vaknande fallos” eller nåt sånt. Plötsligt tar hon min högra hand och lyfter upp sitt ben och placerar den mot den mjuka hårtofsen. Smek mig och berätta vad du känner, vill du lika mycket som mig, eller jag menar vad du känner när du smeker mig. Nu är jag snabbt tillbaka där i det stora huset och tänker på orden jag använde och beskrev känslan när jag smekte den unga proffessorsfrun men snabbt slår jag bort bilden ur mitt huvud, men orden som kommer ur min mun är samma fast kanske i lite annan ordning, när jag verkligen njuter av att ha min hand där mot den mjuka av kåthet savande kvinnans fuktiga, delvis hårdolda kön, det syns att hon har rakat bikinilinjen ganska nyligen. Hon tittar, efter att först ha blundat, förvånat upp på mig och lyssnar till orden som kommer ur min mun. Men när jag tystnar och mina fingrar har hittat den mest tillfredsställande punkten på en kvinna då släpper hon det krampaktiga taget om min stake och rullar över på rygg och med särade ben säger hon bara, kom. Jag fyller henne med den hårda saken hon nyss målade av i fantasin och hon saxar benen runt mig, med händerna hårt tryckta mot mina skinkor möts våra kroppar i en rytmisk rörelse precis som människor gjort i alla tider när lusten styrt deras fysiska begär. Med ett gurglande skrik fyllt av kåthet tar hon emot min livgivande sats och vällustigt bekräftar hur mycket hon tycker om att känna mig komma. Tre gånger har vi älskat och jag har lämnat min säd i henne, så efter att vi legat utmattade en stund sätter hon sig snabbt upp, reser sig och jag ser på hennes kropp när hon med hopknipna skinkor, sa jag att den var vacker, nu med två smilgropar i vardera av dom spända musklerna så att inte något av min rikliga giva ska komma ut, skyndar sig in på toaletten, hon lämna dörren på glänt så jag hör när hon kissar, jag väntar en stund tills hon river av papperet och spolar innan jag skyndar mig in och sätter mig ner på toaletten i sista sekunden, hon står och tvättar händerna och tittar förvånat på mig och frågar om hon ska lämna mig ifred. Men jag säger att jag bara ska pinka så om hon inte tycker det besvärar henne så sitter jag gärna här och tittar på henne. Jag trodde alla killar stod och pinkade säger hon. Jag sitter gärna i damers sällskap och det är underskattat att sitta ner och det blir garanterat inget kiss på ringen. Hon tittar roat på mig när hon går tillbaka in i rummet.
Hon har tagit på sig ett linne och shorts och säger att hon måste åka och handla grönsaker till kursen för dom ska som alltid ha vegetarisk matlagning, något hennes mor började med och som var helt nytt då i Sverige, men hennes mamma bodde ju i Frankrike och Spanien så hon var duktig på sånt och hade lärt Katarina det hon behövde för att kunna leda kurserna. Jag påpekar att det är lördag och affärerna nog är stängda, men hon berättar att det är en grönsaksodling bara några kilometer bort där hon köper alla grönsaker direkt från odlaren. Antingen plockar hon själv eller också om han är hemma hjälps dom åt. Jag får gärna följa och hjälpa till, så kan vi äta sen när vi är färdiga.
Vi åker till grönsaksodlaren i en gammal Volkswagen Pickup med halv kupé och flak, Katarina berättar att hennes mamma köpt den för över tolv år sedan på en utförsäljning kronan hade, så det var en televerksbil från början. Den skulle säkert varit skrot nu om inte hennes morfar tagit den under sina vingar och vårdat den ömt, för hennes mamma brydde sig aldrig om såna saker.
Tillbaka på kursgården och med varorna inlastade insisterar Katarina på att jag ska testa hur det känns att sitta modell men jag lyckades övertala henne att vi gör det i morgon så hinner vi ta ett dopp i havet före den utlovade middagen, jag hade sett den rökta laxbiten i kylskåpet när vi stuvade in grönsaker och blivit riktigt sugen kände jag. Vi får en härlig kväll med ett riktigt skönt nakenbad och lite kel både i vattnet och på stranden efteråt. Middagen var fantastisk, med Katarina mittemot är jag totalt uppslukad av att bara se henne sprudlande berätta om sin uppväxt, mestadels hos mormor och morfar men också åren innan hon började skolan och kuskade runt med sin mor i Europa. Hennes mor hade ju drabbats av en ögonsjukdom och var nästan blind nu därför kunde hon inte måla längre vilket gjorde henne deprimerad ofta. Katarina hade tagit över kursverksamheten sen tre år och helt själv dom senaste två. När Katarina börjar prata om att jag ska sitta modell blir hon alltmer ivrig, föreslår att jag har på mig några hudfärgade underbyxor som döljer det väsentliga så inte damerna blir alltför generade, fast hon tror inte att dom skulle bry sig och kanske tycka det vore trevligt med en helt naken modell, fast man fick väl dölja den lite diskret med en tygbit.
Hon skrattar när hon föreställer sig hur jag ska sitta eller stå så det blir lite kittlande för kvinnorna att göra sina konstverk. Dom är väldigt drivna nu, särskilt två av dom skulle lätt kunna försörja sig som konstnärer. Alla i gruppen har varit med sen hennes mamma startade och hon anlitade ibland professionella modeller men dom blev oftast för dyra att ha så när hon lyckades få sin franske ”Ami” att komma och ställa upp kunde hon få det att löna sig bättre. Nu så har dom fått nöja sig med henne eller bara nån skulptur eller annan form så att om dom här kvinnorna åter kunde få en manlig modell igen skulle det göra succé. Ibland brukade hennes mor och fransmannen sitta modell, två av damerna berättade för Katarina att det kunde bli en riktigt intim stämning när dom intog vissa erotiska positioner som dom kallade det, Katarina visste inte riktigt vad dom menade men en av kvinnorna hade en bild på det och hon såg att det alltså var olika samlagsställningar fast bara markerade som man kan se i böcker ibland. Enligt dom två kvinnorna blev det ofta en riktigt erotiskt laddad stämning i rummet när dom skissade snabbt dom olika positionerna när dom samspelt bytte ställning, det hade varit riktigt eggande sa hon, så nu vet du hur min mor är, och nu vet du vad du har att vänta, säger hon med ett stort skrattfyllt leende. Jag vet inte vad som kommer att hända och det känns lite oroande men när Katarina säger att jag ska gå och hämta tandborste och vill att vi kryper ner i sängen då är jag med på noterna.
Det är söndag och jag har sovit hos Katarina ända sen jag hämtade tandborsten, för hon tänkte inte låta mig sova med åtta kvinnor mellan mig och henne. Hon berättar att det dom åtta kvinnorna pratar om under kurstimmarna både i aulan och när dom är ute och målar, säger allt om vad dom är intresserad av hos männen, inte är det familj och barn utan nästan alla av dom är såna hennes mor umgåtts med och hon har ju aldrig haft några längre förhållanden utan männen har kommit och gått i hennes liv och dom här kvinnorna verkar vara likadana. Hon lyssnade ibland på deras konversation när hennes mors franske vän satt krokimodell helt näck och visade allt, han brydde sig inte om vad han visade och förstod ju inte vad kvinnorna kommenterade om vad dom såg. Om dom fick chansen skulle dom säkert lägga beslag på mig.
Vi gör frukost och sitter ute på trappan utanför entrén och Katarina börjar föreslå lite hur jag ska posera, säger hur jag ska sitta för att kunna slappna av, vad som är viktigt så man inte spänner sig för mycket och får ont som många får i början. Jag lovar inget i förhand och behöver jobba måndag och tisdag men sen är nog mitt arbete avslutat om det inte blir någon markägare som vill krångla med ersättningskrav vilket alltid försvårar dokumentationen.
Den stora salen är inredd, förutom flera stafflier med en hög stol vid varje, med bara en hatthängare där modellerna har en frotterock att ha i pauserna när man sitter, en pinnstol och en låg divan samt ett litet runt bord med en skål på. Katarina sätter mig gränslande på stolsitsen, jag är naken eftersom vi inte förväntar oss besök och Katarina glömde förpackningen med byxorna jag ska ha, dom hudfärgade boxerbyxorna, vänd mot ryggstödet och hon positionerar mina armar så det blir bekvämt så jag kan hålla positionen länge, precis när hon börjar dra med kolkritan mot papperet på staffliet hör vi röster från entrén och förstår att det är dom första kursdeltagarna som kommer, Katarina berättade tidigare att det skulle komma fyra på förmiddagen och resten senare på kvällen, så det skulle bli middag för fyra ock sen lite kvällsfika. Katarina ropar välkommen genom den öppna dörren mot receptionen och dom kommer genast in och ger henne en stor kram innan dom nyfiket titta på modellen som sitter på pinnstolen med bara ett höftskynke som döljer dom ädlare delarna. Helt till sig börjar dom upphetsat prata i mun på varandra och frågar Katarina om det blir en manlig modell i år, precis som när hennes mor hade kurserna. Jag ser att dom tittar nyfiket på mig och dom har ett stora leenden på läpparna, Katarina säger att hon kommer strax, jag är glad att hon inte bekräftade deras förväntningar på modellandet. Gör dig ingen brådska, vi hittar våra rum, så fortsätt med konstverket så installerar vi oss.
Ja nu blir det väl svårt att backa ur när dom fått syn på sitt motiv, säger Katarina roat och fortsätter skissa innan hon bryter för att hon måste börja med maten, precis när jag reser mig upp och den sjal jag haft som höftskynke faller och jag står helt naken kommer dom två kvinnorna in igen och blir stående och tittar intresserat när jag snabbt förflyttar mig till hatthängaren och tar tacksamt på mig frotterocken.
Att sitta modell var faktiskt lättare än jag trodde till en början men kände efter en stund att pauserna behövde bli längre, Katarina gjorde enormt fina teckningar både med kol och blyerts av mig, jag blev imponerad, så jag försäkrade mig om att hon skulle signera en av dom som jag kunde ge till min mor i födelsedagspresent. Katarina tycker naturligtvis att hon kunde gjort den bättre om hon vetat det. Hon frågar hur jag känner inför att ta jobbet, lönen är väl dålig men mat och husrum får jag i alla fall. Och så får jag vara med dig säger jag och håller om henne, hon skrattar leende och säger att hon känner sig som sin mor nu, hon betalade nog också i natura när den där fransmannen satt modell.
En snabb kyss och hon vrider sig skrattande ur mitt grepp innan jag hunnit ta ett stadigare tag om henne och utkrävt en längre kyss som delbetalning. Inget förskott utbetalas säger hon, du får bevisa vad du klarar först.
Vet att jag hittar Katarina i köket tillsammans med dom två gästerna eftersom matlagningen ingår i gästernas uppgifter, så efter att jag klätt upp mig lite extra till middagen och rundar receptionen på väg in till köket så kommer dom två kursdeltagare som också skulle anlända tidigt på dagen in genom entrén och tjoar högt till hälsning, vilket resulterar i att det utbryter ett totalt kaos av tjatter och glada skratt. Jag försöker befinna mig ur deras närhet så gått det går men naturligtvis så ska nyheten att man får en manlig krokimodell att sitta för dom uppmärksammas och genast delges som något nytt och föremålet för uppmärksamheten skärskådas samt uppmuntras med vänliga komplimanger om hur trevligt det ska bli. Katarina står bakom dom fyra med ett stort roat leende på läpparna, förstår att hon myser nu när jag är snärjd i kvinnornas garn. Till mitt försvar anför jag dock att mitt arbete måste gå före allt modellande så nu blir dom naturligtvis nyfikna på vad det är för viktigt jag ägnar mig åt och blir naturligt sååå imponerade när jag har ett sååå viktigt uppdrag, det måste naturligtvis fullgöras och dom försöker genast övertyga mig om att deras närvaro när jag ska prata med dom motvilliga markägarna definitivt kommer att underlättas av deras suveräna övertalningsförmåga. Jag avböjer dock artigt med hänvisning till rikets säkerhet och min arbetsgivares krav på att allt måste ske i största hemlighet.
Middagen blir mycket trevlig med många roliga upplevelser, kvinnorna berättade från åren man varit här och dom började prata om inte Katarina också kunde posera lite med mig nu, precis som hennes mor gjorde, och naturligtvis undrar dom om vi är ett par. Jag låter Katarina bestämma och hon säger som det är att jag har fått låna det nionde rummet för att bo i när jag gör mitt jobb här men att vi har börjat lära känna varandra lite, men inte har något förhållande, känner mig okej med det, mer behöver dom ju inte veta fast jag tror nog att dom kommer att fatta att vi sover tillsammans ganska snabbt. Har en känsla att dom kan se på blickarna Katarina och jag utväxlar att vi snabbt kommer bli avslöjade, nykära brukar ha svårt att gömma känslorna och jag tycker verkligen att vi håller på att bli kära nu, har svårt att vara ifrån varandra någon längre tid.
Både under måndagen och tisdagen tror vi att vi lyckats hålla det hemligt att jag smyger upp till Katarina på kvällen när vi tror att ingen märker det men det visade sig att vi var avslöjade eftersom dom hade sett mig när jag lämnade rummet och gick in i huvudbyggnaden och inte kom ut igen. Så det var lika bra att erkänna att vi hade ett förhållande och det kändes mycket bättre när vi inte behöver smyga och samtidigt får jag en bekräftelse på att Katarina är seriöst intresserad, helt plötsligt har mitt liv fått en annan innebörd, jag är inte längre intresserad av någon annan kvinna, Katarina är den enda nu, någon annan finns inte och jag hoppas innerligt att hon känner samma för mig också.
Onsdag, mitt jobb är avklarat och nu går det inte att undvika längre, nu är min debut som krokimodell förväntad, förstår jag på kvinnornas berättande om hur det gick till på Katarinas mors tid. Att den här gruppen är sammansvetsad och har gjort saker under deras tid här som dom inte berättar om är uppenbart. Önskemålen om positioner och ”uttryck” som dom pratar om när jag sitter där framför dom i salen går över mitt huvud men Katarina försöker förklara deras språk så gott det går och jag har under dagen fått en känsla av att dom håller på att koka ihop något, så när dom försiktigt undrar om jag kunde tänka mig en nakenposering utan dom hudfärgade trikåliknande boxerkalsongerna Katarina köpt speciellt till mig, då känner jag att mina hämningar far all världens väg. Vill dom se mig naken så ska dom få det så jag tar på mig frotterocken och drar av mig kalsongerna framför kvinnorna så att dom ska få titta och förstå att jag gör dom till viljes. Ser tydligt på deras blickar att mitt beslut gläder dom när jag möts av en spontan applåd. Med rocken åter på mig så börjar det genast bli en diskussion om vilken posering dom vill se, Katarina har som tur är bilder i en bok och hon föreslår att jag får ligga ner nu när jag poserat några timmar så det inte blir för jobbigt. Förslaget utfaller till hennes och förhoppningsvis min fördel men alla vill ha möjlighet till samma vinkel så stafflierna placeras i en halvcirkel med den låga soffan vänd mot alla. Katarina visar bilden på hur jag ska ligga och sen börjar man diskutera huruvida min mandom ska hänga neråt eller läggas upp på låret, snart börjar det här bli för jobbigt och jag tror Katarina märker min otålighet och tar helt resolut handen om den och lägger den på mitt lår. Damerna fnissar högt när dom ser henne hålla den i handen och verkar tydligen bli nöjda med resultatet för snart står alla vid sina stafflier och skissar. Nu är tydligen isen bruten så någon vidare posering i underbyxor är utesluten tycker jag mig förstå och värre ska det bli vid middagen när dom börjar prata om tiden när Katarinas mor och den där fransmannen poserade. Det förekom aldrig några skylande kläder då och dom bägge kunde ibland ha ganska avancerade förevisningar, som dom uttryckte sig. Så om inte det var för mycket begärt kanske vi, Katarina och jag kunde posera tillsammans, dom menade ju att nu hade vi ju båda varit nakna där i salen fast inte tillsammans förståss men det skulle väl inte vara något hinder nu när dom också visste att vi var ett par och dom kunde inte tänka sig att vi inte var intima. Samtalet leddes snart in på en serie med bilder i en bok om Kama Sutra som funnits med i lådan med litteratur om konst, där man visade olika ”ställningar” alltså sexpositioner. Om inte vi kunde posera så, det skulle bli som förr när Katarinas mor ledde kursen. Det är då Katarina kommer med förslaget att damerna skulle få låna mig och själva agera modeller. Först sprider det sig en generad stämning runt bordet men sen börjar man som vanligt ivrigt prata i mun på varandra och efter några minuter så tycks planen vara klar och jag fattar ingenting. Katarina ser min villrådiga uppsyn och förklarar att förslaget ska genomföras men naturligtvis ska jag ha byxorna jag haft tidigare och damerna i valfria underkläder samt en handduk mellan där det passar för tillfället. Att jag redan godkänt deras beslut är tydligen klart, något som gått över mitt huvud liksom mycket annat dom senaste dagarna.
Så är det då fredag och det surras rejält under frukosten och man har hittat den omtalade boken i en låda med kursmaterial som alltid tagits med hit av Katarinas mor och nu av Katarina, så det problemet är löst och damerna har valt den position dom vill att jag skulle agera tillsammans med dom, vad jag tycker ansågs inte viktigt men som tur vad så styrde Katarina allt till det bästa för mig, vissa kunde ju vara väl så jobbiga att hålla länge. Det blev många både roliga och skrattfyllda stunder när dom lät kolkritorna snabbt teckna linjerna på papperet för att sen kunna kompletteras ur minnet i efterhand. Det infanns sig också en lite upphetsad stämning i salen märktes jag på dom sista två poseringarna var lite väl nära i kontakten mellan könen, det var dom två kvinnorna som valt ryttaren och missionären, Katarina har berättat att dom två kvinnorna alltid har varsitt rum, men alltid bor i åttan där det är en bredare säng, alltså rummet intill mitt där jag skulle sovit om inte det vore för att Katarina föredrog mitt sällskap nu.
Den ljushåriga kvinnan med långt blont hår, som oftast som nu har det uppsatt i en kraftig fläta som når ända ner till svanken, hon är lite mullig och har en ganska framträdande byst så när hon placerar sig över mig med den lilla handduk dom alla haft med sig, tredubbelt vikt över mitt skrev och sätter sig ner har hon bh på sig, men enligt bilden i boken har kvinnan på bilden bara bröst, så vant knäpper hon upp BH’n så dom stora brösten kommer ut i full frihet och lutar sig bakåt över mig, sätter händerna mot mina lår alldeles ovanför mina knän. Hon skjuter fram bröstet och vilar med kroppen tungt mot mitt skrev, Katarina tar mina händer och sätter vänstra handen på hennes höft och med ett stort leende placerar hon högerhanden kupad över kvinnans bröst och går sen till det staffli den poserande kvinnan stått vid, fattar hennes krita och börjar skissa, rummet fylls liksom tidigare av det där speciella ljudet av kolkritor mot papper när bilderna skapas.
Kvinnan håller positionen helt stilla så jag har inga problem att kontrollera min libido, till skillnad från några av kvinnorna som inte kunnat låta bli att röra sig nästan på en gång, speciellt när våra kön har haft kontakt genom handduken och dom dubbla tygskikten mellan oss. Lite småleende har dom försökt rubba min kontroll och velat få mig lite upphetsad precis så där så att jag skulle avslöja mig, det är då jag tackar för timmarna med den unga proffessorsfrun i Lund.
Kvinnans bröstvårta blir styv mot min hand och jag förstår på hennes leende att hon vet att jag känner det, den lätta glidande rörelsen av tyg mot tyg när hon nästan omärkligt rör höften uppåt genom att spänna underlivet avslöjar att hon nog inte är opåverkad av min hand mot hennes bröst, jag tittar genom halvslutna ögon och ser ett roat leende som ger mig en känsla av att hon njuter av att egga mig, men något mer också, hon är upphetsad. Dom ögonen har jag sett många gånger på en kvinna, den där lite fuktiga varma blicken som innehåller lidelse och njutning på samma gång, kåthetens speglar sig i hennes ögon, mitt antagande att såna som hon bara var intresserade av kvinnor kanske inte stämmer helt, det kanske finns dom som gillar bägge könen också. Får senare reda på att hon var gift när hon träffade den mörka.
Bryt, det är Katarina som liksom alltid bestämmer när positionen ska avslutas, hon är van och kan avgöra på ljudet, att skissandet börjar bli klart för dom flesta och att man inte ska påfresta modellernas tålamod för mycket. Kanske hade hon också anat vad jag gick igenom där framför hennes ögon och därför valde att bryta. Kvinnan tar bort den lilla handduk hon så noggrant vikit ihop och lagt mellan oss i handen när hon reser sig upp, jag kan inte undvika att min blick snabbt glider ner mellan hennes ben och att hennes trosor blivit fuktiga av upphetsningen är det ingen tvekan om, snabbt tar hon på sig frotterocken, stoppar ner handduken i fickan och går tillbaka till sitt staffli, står en stund och tittar på bilden Katarina skissat åt henne, hon ler nöjt och tittar leende på mig en kort stund. Jag kanske kan fråga Katarina sen om kvinnorna inte skulle ha något emot att jag fick se deras arbeten, fast jag känner också att jag inte vet hur jag skulle reagera att se mig själv på bilderna, kanske bäst att inte veta, får fråga Katarina, hon är min fasta punkt i den här tillvaron som är mig så helt främmande. Att visa nakna kroppar som bara betyder att dom blir som ett föremål bestående av linjer i samspel eller bara är en känsla och ett uttryck för sinnena har jag svårt att förstå. Genom hela dagen har jag känt att Katarina varit nära mig, med sin erfarenhet när jag befunnit mig i dom jobbigaste positionerna som kvinnorna själva valt, efter att ha kommit överens tillsammans, att jag inte behövt ta ut allt utan med en kort paus orkat med nästa posering.
Jag anar inte nu vad dom återstår av dagens arbete som modell, men innan den sista positionen ska intas samlas all med sina muggar som är universalkärlet för allt som intas i flytande form under passen. Det blir alltid samling vid den märkliga vattenkylaren Katarinas mamma under stort besvär tagit med sig från Frankrike, den har ett speciellt ljud som uppstår när plötsligt en stor vattenbubbla glider upp från botten på behållaren av glas som man med mycket besvär fyller på underifrån via ett rör, utan att vattnet ska rinna ut på golvet. Katarina har visat mig hur den funkar så jag tycker mig ha bra kläm på hur det går till. Men vattnet håller sig alldeles lagom kallt så vi fyller på upp till bredden i muggarna allihop och tar en kort paus inför den sista studien för dagen och det märks att det ska bli något extra på stämningen.
Det är den smala mörkhåriga kvinnan, hon med håret i en kort klippt frisyr med rak lugg omramande de skarpa ansiktsdragen, nästan lite som en egyptisk Nefertiti i profil. Hon har alltså valt missionären där jag ska ligga mellan hennes ben och ha raka armar med uppsträckt överkropp i en båge och huvudet högt. Precis som om hon valt den för att passa hennes smala kropp och skarpa profil. Med den vikta handduken mellan benen och ett par hudfärgade trosor av något dyrare kvalitet ingen billig bomullstrosa, lägger hon sig på divanen efter att ha tagit av sig BHn också och blottat dom små spetsiga brösten, hon har aldrig ammat något barn och lever tillsammans med den ljushåriga kvinnan, hennes kropp skvallrar om ett sportigt och hälsosamt leverne, till skillnad från hennes väninna som verkar vara en livsnjutare.
Hon lägger sig med huvudet över divanens kant så hon kan böja sig ned i en effektfull pose'. Jag blir glad att Katarina instruerar hur jag ska ligga och att kvinnan måste ha sina ben uppdragna eftersom divanen inte är tillräckligt bred, ligger snart mellan hennes ben med kroppen uppböjd i en båge så att jag har mitt huvud upphöjt och inte behöver titta på kvinnan. Håller upp kroppen så mitt skrev nästan inte nuddar handduken som ligger mellan våra kroppars mest intima delar, hoppas att jag ska orka hålla min posering så utan att behöva komma närmare men märker ganska snart att mitt skrev börjar tryckas alltmer mot. Kvinnorna skissar snabbt på sina block, det hörs på de snabba skrapande ljudet, dom är nog medvetna om att vi inte kan hålla positionen så länge. Jag känner att mitt skrev med min mandom trycks att mer mot den hopvikta handduken som skiljer oss åt när min kraft alltmer sinar, snart trycker jag mig ganska hårt mot kvinnan och känner att hon börjar skjuter upp höften mot mig och jag hör hur hon andas allt fortare när hennes rörelse ökar. Känner hur handduken börjar glida där mellan hennes ben när hon tydligen bli allt fuktigare och trosan rör sig mot hennes skrev, kvinnan blir allt mer upphetsad och verkar inte längre medveten om att dom andra kvinnorna måste märka det, hon andas upphetsat och rör höften mot mig som om hon inte längre kan kontrollera sig, Katarina ser det också också naturligtvis och frågar om alla är färdiga, kritornas raspande upphör och Katarina säger att vi bryter.
Jag reser mig och ser när kvinnan snabbt reser sig upp, tar bort handduken mellan sina ben, det märks tydligt på tyget i hennes eleganta trosor som inte är lika eleganta nu utan fuktigt skrynkliga hur dom har klibbat fast i hennes könshår. Hon stoppar ner den hopvikta handduken i rockfickan när hon tar på sig den vita frotterocken som alla kvinnorna haft på sig idag när den intima poseringen krävde en viss nakenhet av alla. Man kan nästan ta på den upphetsning som känns i rummet efter den sista poseringen, alla kvinnorna verkar inte vilja sluta så när Katarina försöker säga att vi har gjort den sista övningen för i år då är kvinnorna ivrigt framme hos henne och frågar om hon inte skulle vilja posera tillsammans med pojkvännen som dom kallar mig nu, eftersom dom vet att det är sista gången dom träffas här för alltid. Katarina tittar först på mig och sen på kvinnorna och säger okej då som en sista gång bara. Jag ser på hennes ögon att hon tänker överraska oss när hon vänder sig om och drar t-tröjan över huvudet och dom korta shortsen snabbt ner och nu står hon lika naken som jag, det vill säga i bara trosorna, hennes är lika vackra och exklusiva som kvinnornas, en förklaring till dom eleganta underkläderna ska jag få senare när Katarina och jag blir ensamma, några dagar efter när gården är tömd på gäster.
Alla kvinnornas förtjusning över att Katarina nu åter är naken, så när på dom eleganta trosorna, gör att förväntningarna går som ett sus genom lokalen och skruvas upp ytterligare när hon säger till mig att ligga på rygg på divanen med benen brett särade så hon kan ställa sig knästående mellan, kvinnorna skyndar sig till sina staffliplatser och greppar kolbiten, beredda på vad som komma skall. Det upphetsade tonläget når en ny nivå när Katarina böjer sig fram och med huvudet mellan mina ben låter håret falla fram, som en sky av sköna lockar täcker hon mitt skrev och låter kvinnornas fantasi leka med deras stigande upphetsning när bilden av att den unga kvinnan låter munnen omsluta mannens ollon, med mjuka läppar smekande flänskanten och låter den hårda blodfyllda fallosen glida allt längre in i hennes mun. Plötsligt känner jag att Katarina inte bryr sig om vad dom kan se eller inte när hennes hon drar ner resåren på mina byxor och gapar över mitt ollon och låter hela skaftet glida in så långt hon klarar, höjer och sänker sig helt synligt antagligen, över min kuk. Den omsluts av hennes mun, hela ollonet och tungan smeker med en skönt glidande rörelse där inne i den salivfyllda munnen. Jag får först nästan panik när den intensiva njutningen lyfter mig upp mot en allt svårare nivå att motstå, en total kollaps med hennes mun fylld av min utlösning är det sista som får ske, åter är jag tacksam för timmarna med den unga proffessorsfrun som lärde mig konsten att kontrollera min libido. Det höga flämtande ljuden från kvinnorna när Katarina plötsligt reser sig upp i knästående och blottar min salivblanka kuk är obeskrivligt, kåta kroppars djupa inandning följd av en tystnad när åtta par kvinnoögon fuktigt stirrar på samma sak, rummet är nu fylld av tung könsdoft där händer vill söka sig ner mellan skrev, under trosors allt fuktigare vittnesmål om kåthet och lustfyllda behov av smekningar som tillfredsställer. När Katarina tar av sig trosorna och drar ner mina kalsonger och ställer sig gränsle över min hårda påle och med handen bakifrån greppar den så den står rakt upp mot hennes skrev och sakta sänker sig ner över så alla kan se hur den försvinner in i hennes kropp, då har kvinnorna svårt att hålla tillbaka ett högt stönande, när Katarina långsamt låter min erigerade kuk glida in den sköna kroppsöppningen som ger en man så mycket njutning. Katarina pressar sitt våta skötet mot mig och böjer sig framåt, sätter händerna på sidan vid mina axlar och lutar sig framåt, med en skakande rörelse faller håret ut så vi befinner oss i en skyddande hydda av hår, hon stannar i rörelsen och kvinnorna fattar åter kolkritan, rummet fylls igen av det karakteristiska skrapande ljudet, snabba upphetsande rörelser, korta andetag när deras tankar befinner sig där nere under deras trosors resår, minnet av den senaste älskogens famntag kommer oannonserat åter, kåtheten stegras och när Katarina plötsligt reser upp kroppen och lutar sig bakåt stödjande händerna mot mina knän rytmiskt gungande mot min kropp i en kuksprängande skön rörelse, jag känner hur hennes fitta klyvs mot min kropp i varje stöt och hör hennes njutning när kittlaren gnider mot mig i en eufori av stegrande extas mot den oundvikliga förlösande orgasmen. Kritornas raspande har tystnat nu och i stället hör jag upphetsad snabba andetag, våta blygdläppar smeks av vana kvinnohänder under vackra trosor, kåthetens obetvingliga behov låter deras blyghet för det intima överskuggas av kroppens behov och när ögat förmedlar till hjärnan synen av det knullande paret framför dom, då finns det inga spärrar, kanske har dom upplevt detta tidigare här i rummet och känner därför ingen blygsel inför varandra, våta händer som hämtar skön hal fukt i den savande källan. Ljudet av upphetsade kvinnostön blir mig nästan övermäktigt även om jag inte vill erkänna det och när Katarina kastar sig fram och med händerna mot mitt bröst, dubbelvikt fyller lungorna till bristningsgränsen innan hon med ett högt ylande skri likt en löpsk varghona skakar i orgasmens ohejdbara grepp, då stämmer kvinnorna upp i en kakofoni av ljud som fyller salen ända upp till taket. Fuktigt hala fingrar delar skönt svullna, kåta blygdläppar för att smeka klittor till kroppens naturliga drog, orgasmens njutning och befrielse berusar dom.
Då släpper jag all kontroll och tömmer min livgivande sats i den kvinna jag älskar, hon känner det och kramar min hårda kuk i varje kaskad där inne i livets smedja.
Sakta sänker sig tystnaden i salen, fingrar kladdiga, torkas av på den lilla handduken dom försetts med inför dagens övningar, inte avsedda för detta dock men behovet var oförutsebart, den viks ihop och stoppas i fickan på den emblemmärkta frotterocken.
Ljud av barfotasteg när någon hämtar min rock och lägger över kärleksparet på divanen, inte för att det är kallt i rummet utan för att ge avskildhet, barfotastegen tystnar och det knäpper i dörren när den stängs. Katarina ligger tungt mot min kropp, älskar att känna hennes värme, hon sätter sig upp och tittar på mig, jag blir överraskad när hon frågar om jag är arg på henne för det hon gjorde. Ser att hon bli lättad när hon uppfattar mitt leende, du skulle aldrig göra mig arg, allt blir bara så bra när du bestämmer. Att du gjorde så här betydde mycket för mig, jag kände att du bekräftade vår relation och jag hoppas du känner desamma. Katarina ler och nickar sakta med glittrande skrattfyllda ögon, hur skulle jag någonsin kunna bli arg på denna underbara kvinna.
Fredagsmiddag efter det som hänt i stora salen tidigare på dagen, ingen reagerar, allt är helt normalt för dom åtta kvinnorna och den varmrökta laxen som är tradition, fångad och rökt av en lokal fiskare tillsammans med rikligt med vitt vin till gör kvinnorna frimodigt pratglada och det kommer fram en hel del om vad som hände när Katarinas mamma och hennes ”ami” som hennes mor kallade honom eftersom hon var noga med att dom bara var vänner och att dom var fria själar, vad hon menade med det var tydligen helt uppenbart, att deras relation var utan band.
Jag frågar Katarina sen när vi är ensamma i köket om hon blir generad när hon hör berättelserna om hennes mor och ”den franske mannen” som damerna kallar honom, men hon säger att det liv hennes mor levt har gjort henne så van att höra om det att det inte stör henne längre, hennes morfar har alltid kallat hennes mor för en ”Hippie”.
Hon lovar att visa mig teckningar gjorda av dom två duktigaste kvinnorna, bilder dom gjort tidigare när hennes mor hade kurserna, då kanske jag fattar att vad som försiggått här tidigare och att det som hänt nu inte var något ovanligt. Det var den rödhåriga som gett henne mappen efter att hon hade samlat ihop bilderna tillsammans med den mulliga, hon som bodde ihop med den smala mörkhåriga, hon fick mappen som ett minne nu när det troligtvis inte skulle bli någon mer gång, det är ganska avancerade motiv så Katarina frågar om jag är pryd med ett menande ögonkast, hon borde veta vid det här laget att jag inte alls är lagd åt det hållet.
Lördag eftermiddag och det är bara Katarina och jag på kursgården, vi beter oss som dom nyförälskade vi är och kan inte gå om varandra utan att ta på varann, stannar upp och småhånglar då och då, känner lite småpirrig kåthet komma och ser fram mot kvällen ensam med henne.
Katarina har en sak hon vill visa mig och vill att jag följer henne ut till den gamla folkvagns-picupen, låser upp höger bakdörr och när hon öppnat den vill hon att jag tar ut den stora resväskan som står på golvet. Jag minns att jag undrade vad det var när vi handlade grönsaker för en vecka sedan, tänkte fråga henne men det blev bortglömt när så mycket hände runt mig som jag inte är van vid. Väskan är inte tung men den är enormt stor och har dubbla remmar runt och det står två stora bokstäver på locket och även på sidorna, det är ett modehus vet jag eftersom jag sett bokstäverna i en tidning som min mor köpte ibland, den var finare och tjockare än den vanliga hon läste och jag brukade bläddra i den i smyg, det var många bilder på kvinnor i underkläder som var lite spännande att se på, dom var så vackra. Jag blir beordrad att lägga upp resväskan på bordet mitt i rummet i den lilla lägenheten, ser att det förutom dom två stora bokstäverna även står ordet ”linqueri” under, så det är alltså underkläder precis vad jag antog. Katarina har en nyckel i handen och när jag lossat dom två kraftiga remmarna låser hon upp, öppnar locket med ett kraftigt tag eftersom halva innehållet sitter i det. Det är flera plattor med underkläder uppspända på ramar, som man kan fälla ned för att visa dom olika modellerna. I botten på väskan ligger travar med underkläder i vackra påkostade förpackningar. Det märks att alla är av den mer exklusiva sorten som säkert kostar mycket. Katarina förklarar att det är hennes mor som har agentur på södra Sverige och alltid när hon varit här hemma kuskat runt med den till olika butiker, det har varit en stor del av hennes levebröd ända tills nu när hon inte längre kan göra det för hennes sjukdom. Så väskan ska skickas till företaget i Frankrike, men hennes mor har sagt att hon kunde få ta så mycket av kläderna hon ville eftersom kollektionen inte var räknad och hennes mor redan tagit det hon ville ha. Katarina frågar skämtsamt om jag skulle vara intresserad av något men det framgår ganska tydligt att det nog inte skulle vara något för mig, däremot så ser jag att det i ena hörnet ligger några mycket sexiga underkläder med bh, trosor och en också med höfthållare samt strumpor till, alla i eleganta förpackning naturligtvis, så jag föreslår att Katarina kanske skulle kunna tänka dig att glädja mig med en liten uppvisning någon kväll. Hon tar upp förpackningarna med ett litet leende och det är rätt storlek och till min glädje ser jag att det ligger inte mindre än fyra i olika färger, en svart en vit och en mörkrosa eller cerise antagligen och den med strumhållare i en vinröd färg, hon behöver inte fråga mig utan lägger alla åt sidan. Det blir ytterligare en hög av dom dyra produkterna innan hon är nöjd. Katarina berättar att även kvinnorna som varit här på kurserna har kunnat beställa av henne, vid sidan av, så nu förstår jag att det är därför jag tyckte att alla kvinnorna sett så eleganta ut när dom var modeller. Men nu ska väskan skickas tillbaka till företaget, säger Katarina, jag ska få hjälpa henne att lämna in den på godsmottagningen, det finns adresslappar, så allt är klart.
Vi fortsätter våra sysslor när det trevliga avbrottet med väskan är klart och den åter är i bilen. Katarina har mycket tvätt och jag har lånat utrymmet bakom receptionen för att sammanställa dom olika jobben i mappar. När jag tycker det får räcka för idag och går upp i lägenheten har Katarina reda duschat och står vid fönstret alldeles framför sängen med en badrock på sig och en mapp med teckningar, kanske den hon pratat om tidigare. Jag går fram mot henne men hon pekar bestämt mot badrummet så jag förstår att hon vill att jag duschar innan jag får komma nära. Iklädd en likadan rock gör jag min entre och ser henne sitta tvärs över sängen, lutande sig mot väggen, under det stora fönstret där dom gamla persiennerna är vickade så hela rummet ligger i en behaglig skugga, perfekt för lite mysig sänglek en lördagseftermiddag. Hon pekar att jag ska sätta mig bredvid, något hon inte behöver be mig om flera gånger. I hennes knä ligger mappen hon tidigare hade i handen, hon viker upp kartongsidan och tar fram första bilden, jag hajar till när jag ser vad det är. Bilden föreställer en man och en kvinna som visar en av positionerna jag gjorde med en av dom åtta kvinnorna, allt stämmer, det lilla bordet, vasen och rockhängaren, men personerna på bilden är inte jag och den kvinnan, inser direkt när jag ser bilden att det är Katarinas mamma och hennes ”ami” som den föreställer, förstår att det är likadana bilder jag kommer få se en hel serie med som efterliknar dom som kvinnorna poserade tillsammans med mig, när Katarina viker upp nästa bild bekräftar det min gissning, det är åter hennes mor och mannen. Jag tittar i ögonvrån på Katarina för att se om hon ser besvärad ut av att se på när hennes mor uppenbarligen har sex med mannen, men det verkar inte så utan Katarina verkar mer titta på hur bilden är gjord, hennes blick rör sig över hela, noga granskande. Hon bläddrar vidare och när den näst sista bilden ligger framför mig då hajar jag till, det är precis det Katarina gjorde med mig när hon stående mellan mina ben böjer sig fram och håret döljer hennes huvud över min kropp, jag vet ju vad som hände där under. Känner att Katarina tittar på mig i ögonvrån när hon viker upp sista bilden. Precis som om personerna på bilden rör sig, så verklig är bilden, har svårt att inse att det är Katarinas mamma som sitter där gränsle över mannen. Kvinnan på bilden är exakt lik Katarina när hon håller kroppen i en båge bakåt med händerna på mannens knän, brösten toppiga och bröstvårtorna spetsigt uppnosiga, bilden är fantastiskt bra, kropparna liksom lyfts fram och blir levande. Mina tankar vandrar plötsligt till den stora salen och jag kan känna Katarina tynga min kropp när hon gungar fram och tillbaka, känner hur förhuden rullar bakåt och blottar mitt ollon som njutningsfullt smeks i den glatta, trånga kanalen, som en gondoljär stakar hon min blodfyllda gondol ljuvligt skönt gungande.
Åter kommer det eggande ljudet av kvinnorna som omger oss när dom hetsade av det dom ser inte kan hålla tillbaka sina kroppars lust. Händer under trosor som fuktiga smeker våta blygdläppar, det våta ljudet kommer till mig och jag känner hur upphetsningen ökar i min kropp, blodet strömmar ner i mitt skrev och gör min stake hård och redo. Katarina märker nog att mina tankar är någon annastans när hon viker ihop mappen och säger att den rödhåriga kvinnan berättade att den blonda kvinnan sa att dom låtit den franske mannen bo hos henne och hennes vännina i Stockholm. Dom hade varsin lägenhet bredvid vandra med sina namn på dörrarna och dom gick alltid in genom den egna dörren eftersom det kunde vara farligt om fel människor, som var emot att kvinnor hade ett förhållande fick reda på att dom var ett kärlekspar, men dom hade anlitat en snickare som i hemlighet satt in en dörr mellan lägenheterna och dom hade bara ett sovrum eftersom dom alltid sov tillsammans, så den franske mannen när han bodde hos dom brukat sova mellan dom i sängen, den blonda har visst varit gift med en man tidigare så dom kunde kanske tänka sig att ha en man i sovrummet. Hon sa det på ett speciellt sätt och jag märkte att hon rodnade, att han var väldigt duktig på ”Franska kyssar”, kanske min mors vän även besökt henne hon är ju änka och har ett ställe utanför Sigtuna alldeles ensam visst. Jag vet inte vad franska kyssar är, låter som nåt romantiskt, vet du frågar hon mig, jag som är en mästare på sånt, fast det vet hon ju inte än. Tankarna går till det stora huset och den unga proffessorsfruns sovrum när jag sätter händerna på Katarinas axlar och drar ner badkappan över hennes armar och lägger rocken utbredd bakom hennes rygg och med min mun mot hennes ligger hon snart ner på sängen. Stående på knä tar jag tag om hennes ben och lägger ett på var sida om mig, blir nästan kallsvettig när jag ser henne, hon har den svarta på sig, bh och trosor, den är nästan genomskinlig, brösten fyller upp bh’n och bröstvårtorna styva putar fräckt ut BH-tyget, trosan minimal med bara en trekant som knappt täcker det väsentliga, smala resårband håller den på plats.
Katarina älskar när det blir tid för lite kel och smek, känner riktigt hur det ryser i hennes kropp av lust när vi ligger och hon vet att det blir kyssar och händernas sköna beröring av känsliga kroppsdelar, hennes bröst blir blodfyllda och bröstvårtorna skjuter ut som raketer, styva att smeka och kyssa med en sugande tungrörelse, då känner jag hur kåtheten strålar som njutningspilar ner mellan hennes ben och startar en reaktion som gör hennes kropp redo för min hand och fingrars utforskande av den fuktiga blygden, fingrar som smeker blygdläppar styva av upphetsning. Munnar som möts i en lek med tungor som parande sniglars fuktiga förening. Men nu ska det bli franska kyssar på menyn, något fröken Katarina aldrig upplevt antagligen och jag är duktig, tack vare min duktiga läromästare.
Katarina styr mitt huvud med bägge händerna bort från sin mun när hon vill ha mer, ner över brösten, växlar mellan höger och vänster när jag suger på dom styva knopparna, som grammofonstift följer dom min tungas minsta rörelse och ur hennes mun komer en njutningens aria ur kåthetens operett, hon protesterar lätt när jag vill fortsätta min utforskning längre ner över hennes kropp, kysser den lilla navelgropen, men när mitt huvud vill vandra vidare neråt ger hon ifrån sig ett litet protesterande gnyende men hon kan inte motstå det hon vet väntar henne när jag fortsätter, hon vill först inte släppa mitt huvud men när min tunga glider in i springan längst upp under där den känsliga knoppen sitter då släpper hon och greppar med varje hand om madrassen i ett stadigt tag och gör sig beredd. När min tunga trycker in genom det tunna tyget och delar hennes blygdläppar och ytterst försiktigt gnider tyget mellan mina läppar mot den nervfyllda knoppen då kan hon inte kontrollera sig, i en djup inandning, skakar hennes kropp i en skön rysning, hon kniper ihop benen så mitt huvud sitter som ett skruvstäd när jag fortsätter ner i springan till den fuktiga öppningen, stöter in i en juckande rörelse så den lilla tyglappen följer med min tungas rörelse in, då kapitulerar hon och drar upp benen och viker ut dom så jag ska nå alla dom sköna punkterna, allt det där som gör henne kåtare än kåt. Nu kan hon fullt ut njuta av dom franska kyssarna även om hon inte vet vad det är, tro mig jag är en mästare, hon kommer att förstå allt den där kvinnan menade att den franske mannen var duktig på. Med min mun halvvägs mellan hennes knä och ljumskens känsliga veck startar jag min kavalkad av kyssandde och nafsande, med det tunna svarta tyget mellan låter jag min tunga glida mot hennes känsligaste punkt och hör hur hon snart kommer allt närmare klimax, då avslutar jag förevisningen och ställer mig på knä, tar tag om den obefintliga resåren, hon märker det och sträcker upp benen mot taket så jag kan befria henne från den lilla tygbiten. Böjer mig framåt in mellan hennes ben när hon åter inbjudande brett särar dom. Hon känner när jag närmar mig och lyfter upp stjärten så jag lätt kan penetrera hennes längtande fittas djup. Kan inte motstå att låta min mun åter smaka på dom två hårda knopparna genom det tunna tyget men hon protesterar högljutt åt mitt onödiga tilltag, det är bara min kuk hon vill ha nu och så min mun, girigt slickar hon mitt av hennes fittas hala kärlekssaft insmorda ansikte och med våra munnar ihoplimmade och hennes ben saxande om mig gör jag som det stod i den där tidningen, att en ”Gentlemann stödjer sig på armbågarna”. Hon berättar höljutt för mig när det går för henne att hon tyckte mycket om att bli kysst där nere och sen få känna min hårda kuk stöta skönt in i hennes fitta, hon känner när jag kommer och klämmer hårt om kuken i varje sprut.
Utmattade ligger vi vända mot varandra och blundar en lång stund, hon känner till slut att jag tittar på henne och öppnar ögonen, den blick och det leende hon ger mig gör mig varm i hela kroppen, tyckte du om dom franska kyssarna, frågar jag. Hon tittar frågande på mig och åter ser jag den där lilla rynkan mellan hennes ögon, fast frågande den här gången och inte irriterad som den där gången hon kom emot mig i gången från krokikursen i stora salen, när mitt hjärta höll på att hoppa ur min kropp vid åsynen av den vackraste kvinna jag sett, hon som var vackrare än den där på bilden i tidningen.
Jag ser på hennes ansikte när hon förstår vad som menas med ”Franska kyssar” och det lite generade leendet, och trots hennes solbrända ansikte kan jag skymta en lätt rodnad på kinderna, kan jag få nån bättre bekräftelse, klart att hon älskade det.

Rakel A´hrab

Status: Brons författare

Peitho var en grekisk gudinna som övertalade unga kvinnor att ha föräktenskapliga förbindelser för att lära sig njuta av sina kroppar innan dom ingick äktenskap.
Rakel A´hrab är medlem sedan 37.1 Rakel A´hrab har 17 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg