Publicerat
Kategori: Novell

Jag fann mig ej tillrätta

För ett ögonblick befann jag mig i augusti. Det var då det hände. Våra vägar skar över varandra. Vi kommer alltid att gå från. Jag avlägsnar mig med smärta och ont sinne. Jag kan inte fästa mig vid orden längre. Fästa mig alls. Varför diktar jag glädje, där den inte fanns? Drar bort det lager av smärta och leda som täckte allt vi tog oss före, allt jag någonsin tänkte. Jag längtade inte till utan bort. Jag drog mig undan i det avgörande ögonblicket. Jag leddes och förundrades över mitt val. Jag räddes och förtorkade. Jag fann mig ej tillrätta.

Ture Holmberg

Status: Guld författare

tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man se sig mätt på Facebook
Ture Holmberg är medlem sedan 2023 Ture Holmberg har 268 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg