Publicerat
Kategori: Novell

Kan det sägas kortare

Denna rad skymmer inte den just raderade. Vad jag skrivit glömmer jag. Att skriva är det mest effektiva sättet att få orden ur sig. Det en gång skrivna återvänder aldrig. Således ger jag mig i kast med en uppgift som syftar mot slutgiltighet. Endast glömskan kan rädda mig kvar. En tvivelaktig gärd. Endast i talet finner man dess tomhet. Bortom orden når blicken, som menar sig aldrig sett förut. Misstron mot andras erfarenheter kommer ur det styvmoderligt omhändertagandet av de egna. Med endast ett öra kvar blir det hörda en större händelse av att höras än av sig självt. Jag tänker mina läppar kring hennes bröst.
Varje människa har rätt till sina uttryck. I dessa framstår hon värdig. Tillkortakommandets grimaser marscherar i räta led. Det räta ledet tillhör ingen. Avgrundsdyrkan.

Ture Holmberg

Status: Guld författare

tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man se sig mätt på Facebook
Ture Holmberg är medlem sedan 2023 Ture Holmberg har 432 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren