Publicerat
Kategori: Novell

Klimatprotest

Har flugan som kryper på min dator skärm ett medvetande eller är den lika själlös som asiatansikterna i kina? Vet fanskapet ens om att jag är där och observerar den kanske som en alien gör på mig just nu. Leva eller dö, jag är flugans cesar och tummen pekar neråt, publicen jubblar när jag slår det första slaget. Med min massiva manliga hand bara centimeter ifrån fanskapet blir jag avbruten av min 100kr denver skitmobil som börjar föra ett rassligt jävla oliv, min syster sarabaralarasjärta ringer. Givetvis har hon en skitdålig ide.
Jag tycker att den otroligt värdelösa iden att gå på nån fjantig klimatprotest låter bögigt och gay men min bärs e slut så jag måste in till stan i vilket fall.
Planen för idag: gå in till stan köpa bärs kolla på klimatbögar, men mitt riktig agenda är att mörda skitslurpande flugor från mitt manliga kungarike.
när jag kommer hem ska jag fånga flugan och plåga den till döds så resten av hans flugpolare fattar att jag är bättre än dom.

Ja köpte redstripe å sprit på bolaget de va gött. Sen träffa jag barasjärta och gick mot prostesten. När vi kom fram såg jag den mest patetiska protest jag nånsin sett i hela mitt liv.
de stog sju pers på torget uppenbarligen hippies, lortiga fötter lortiga dreads som svajade fram å tillbaks. de påminde om en skitkorv som vägrar lossna från rövhåle fyfan vad ja hatar hippies.
jag gick å köpte en korv och glufsa i mig medans trädkramande regnbågskukar skrek sig hesa meter ifrån.En tratt stog å vråla som en jubel idiot "Rädda klimatet".
Eftersom jag inte är en bög så sa jag till syrran att jag hade skitit på mig och måste gå hem.
När jag kom hem sket jag i min papperskorg för att locka fram flugan vilket fungerade svin bra.
Jag plågade den vidriga flugan till döds och la flugbena ute på fönsterkarmen som en varning till andra snusk flugor att all skit i mitt rum tillhör mig. Jag styr mitt kungarike som den jävla gud ja e och ingen förutom jag e välkommen in då jag hatar er.

Skriven av: juel

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

T.R. Österberg

En 02:a som gillar att skriva, låta orden ge utryck för känslor.

T.R. Österberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren