Publicerat
Kategori: Novell

Männsklighetens framtid

Kungen står på en linje, bakom kungen står hans krigare och hans folk som älskade konungen och ville stå på linjen och ville följa .
kungen började en dag gå backlänges, men eftersom kungen står först i linjen måste folket bakom bemöta hans tankar först.
Han gick långt och kom till slut till en klippa, omedvetet börjar folket krascha till sin död.
En kvinna hörde flera skrik vände sig om för att ser vad som pågår. Hon går omedelbart av linjen och ber de andra vända sig om.
Folket stiger av linjen och kungen blir övermannad och mördard.
Vad hände med kungen?
Kungen står på en linje som folket står bakom. Han går rakt fram och sprider sina idéer om fina byggnader och kärlek och ett samhälle som byggs.
I hans avgrund tittade Lucifer på och tillät kungen att bygga och leda folket till ära och rikedom bara så att de inte skulle stiga av linjen.
När det fina samhället byggdes och människornas moral och deras kärlek till kungen var som störst genomförde Lucifer sin plan.
Han skickar sina demoner efter kungen gör hans liv till ett elände. I drömmar fyller demoner kungens tankar med idéer om enad död och dödsönskan, men eftersom kungen är ädel vill han inte utföra dessa idéer så att han slutar sova.
Dag fyra utan sömn tvingar kungens hjärna han till sömns med vakna ögon. Lucifer kan nu dyka upp i levande form.
Hans form är skrämmande, han dyker upp i eld och kedjor och hans snurrande huvud har ett nytt skrämmande ansikte på varje sida.
Lucifer går framåt och kungen i rädsla börjar gå bakåt.
Lucifer har nu perfekterat konsten att kontrollera linjen, i flera år har han visat sig med gåvor och löften istället för rädsla.
När människans civilisation expanderade anpassade han sin plan till expansion och idag är det fortfarande kungen som styr. Efter att ha skapat ett säkert rum i kungahuset ville han också försvara dem.
Han gav en plan till de kungliga husen runt om i världen att de skulle gömma sig bakom massor av män och beställa en pyramidstruktur.
I vissa länder finns det så många som åtta olika politiska partier där varje parti har en rad människor bakom sig men de styrs av politik från kunghuset som Lucifer utfärdade.
Linjen själv är osynlig och visar sig bara för de som har inellect eller viljan att söka upp den, förr eller senare har alla inom vetenskapen snubblat över linjen. I vetenskapen kallar de linjen för "sub transmission zone" vilket befinner sig under vår dimension.
Nazi Tysklands forskare hittar linjen och kopplar den genast till andemakter efter att ha läst om Charles Darwin som beskrev hur han och hans kusin sir francis galton höll seancer där de kommunicerade med andar som gav dom theorin om hur människor kom till, senare publicerat och accepterat som sant boken heter "the origin of species".
Nazi Tysklands Nazi Tysklands medicinska officerare studerade historia, de såg ritningar i Egypten på ännu inte existerande objekt som vi idag kallar black hawk helikoptrar och flygande tefat och insåg att bara teknologi och kunskap ges ut till de som har intellect nog att kunna bygga, men för att andarna ska kunna dyka upp behövdes offringar.
En massiv ritual genomförs där tjugotusen barn och kvinnor offras och den mörka energin tillåter de större andarna träda fram och en portal öppnas framför forskarnas vakna ögon.
De större andarna beskriver att perfekt genetik följt av charles darwins modell tillåter andarna att visa sig utan offringar eller pharmacia.
Hitler blir tokig av denna information och attackerar allt och alla han ser. Kriget skapar mer mörk energi och spränger ett hål inter-dimensionellt där entiteter rasar in till vår existens och omger tyskland.
Hitler ser sina dödsläger och hela kriget som en stor ritual där målet är ta de psykiskt tillgängliga människor som finns kvar i hans eutopia till evigt liv där de reser genom kosmos och efter att ha samlat på sig kunskap och teknologi skulle de attackera de högre dimensionerna.
Samma mål existerar idag och det har genomförts ett sabotage av den männskliga rasen på våran lanseringsnivå som utförts av Lucifer.
Männskligheten är i ett pågående test av ett mycket mäktigt medvetande och portalen som tar oss till linjen står fortfarande öppen men hur länge till och av vilken orsak är fortfarande oklart.

Skriven av: Juel

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Sten Wiking