Publicerat
Kategori: Spänning noveller

Min trevliga dag

ja va på gymmet å såg en halvfet tönt me nån trams tisha där de stog "pain is weakness leaving the body" ja insåg direkt att de inte gäller för dom me cancer eller smärtsamma sjukdommar utan bara om man e på gymmet å gymmar.

Eftersom mitt gym är fullt med bögar gick jag därifrån och rullade runt på gräsmattan min granne har tills jag blev ombed att sticka därifrån, påväg ut tog jag en näve röda bär från hans fula bärbuske å smaskade på de rå.

mitt i middan knacka de på min dörr å till min fasa stog de en snut äckel person där. Äcklet tvinga mig å stänga av hitler talet jag har loopat på högsta volym i 4 timmar . Ja förklarade för snutsnusket att ja hede på Hitler för att ge igen eftersom grannen ringde snuten på mig för oljud igår. Snutar är oförstående och jag blev tvingad att stänga av eller "sänka volymen" vilket jag gjorde.

Nu sitter jag här och dricker vatten å äter en kall korv me brö samtidigt som ja borstar tänderna vilket är förvirrande och okej.

Jag avslutar med att berätta en historia ja tänker hitta på just nu: Bokstaven O är fan hatad asså, Ljud är nice men inte om man pölar in ett O framför då blire Oljud å de funkar på alla jävla ord Ovanligt,Otrevligt,Onice Obajs Ogräs Odåga Okuk Ovilkenfuljävel. Men om man vräker in ett till O efter det första O:et blir de trevligt. OO nice tits elr OO nice ass.

Hej då låg iq människor om man gemför er med mig.

Skriven av: Juel

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

T.R. Österberg

En 02:a som gillar att skriva, låta orden ge utryck för känslor.

T.R. Österberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren