Publicerat
Kategori: Novell

Peter hörde oväntat av sig

Peter hörde oväntat av sig från en plats som vi inte hade gemensam, men som han visste tillhörde min minnesvärda tillhörighet. Jag blev både glad av och förvånad över uppmärksamheten. Inget att förvånas över egentligen, det var väl mest en påminnelse om min egen försumlighet. Snarare mina onda tankar. Min misstro kunde kasta sig över det mest oskyldiga objekt. Å andra sidan kunde vem som helst få del av min oförställda öppenhet och nyfikenhet. En smula förvirrande för alla inblandade. All inclusive låg inom räckhåll och jag tittade med begärande blick på det hela. Min förmåga att särskilja låg som vanligt sandtäckt på botten och lyckades inte hävda sig what so ever. Lika gott att mala på, tänkte jag, han, vi, fan vet vem. Blir man inte ansvarstyngd i det ögonblick man föds, eller varför inte långt tidigare? Både önskad, oönskad och till och med som otänkt. Man ligger inom det som går att på något sätt förmoda. Vad då förmoda? Ska man behöva anstränga sig med sånt?
Personligen tycker jag, sa Petra, och så kom något lika trivialt och allmänt som om hon tömt en skvallerblaska sedan godbitarna individuellt omsatts i den övre regionen.
Pornografiskt nämner man det som blottlägger ens oförsynta utsvävningar. Som en vingklippt falk vakar man över sina rester i hopp om att ännu finna en godbit. Den slutgiltiga. Ja, inte för egen del. På något vis går man upp i.
Politiker ska väl inte vara något annat
På en given signal stämmer de upp i något liknande körsång
Platsbrist är inget att skylla på
På den natur hon inbillat sig i, lägger hon hela bördan av sig själv
På den andra sidan lägger hon sig själv och drar naturen över sig som ett allt skylande täcke
Permanent störning i systemet

Ture Holmberg

Status: Guld författare

tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man se sig mätt på Facebook
Ture Holmberg är medlem sedan 2023 Ture Holmberg har 268 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg