Publicerat
Kategori: Novell

Torben början på grannfejd

Hos min morsa har jag en skitsur granne som heter torben. Torben är flintskallig och högljud samt inte rädd för att utrycka sin vrede på grannarna.
En dag satt jag mig upp i sängen och slet öpp mitt fönster vilket är alderless ovanför trapputgången, jag tog ett redlöst trevligt andetag och var nöjd över att det var sol, av någon anledning medans jag kollade upp mot den fagra molnlösa himmlen drog jag iväg en loska ner mot marken utan att kolla vart den tog vägen. Det enda jag hör är "ämen va i helvete" så kollar jag ner å ser torbens fula flint med min loska ovanpå, torben vänder sitt fejs upp mot mig och börjar vråla. "vafan spottade du precis på mig?" jag började asgarva och samtidgt som jag garva sa jag "amen shit asså förlåt jag visste inte att du va där?". Torben blev skogstokig och kallade mig en jävla idiot med mera. Jag bad om ursäkt ett antal gånger men det ignorerades. Jag kunde inte hålla mig för skratt eftersom alla grannar är rädd för torben och undviker denna jubel idiot då han våldsamt gnäller för minsta lilla och han ringer även snuten på folk ibland. Torben lovade att göra igen med tanke på vad som hände sist. För en vecka sedan vaknade jag mitt i natten i världens jävla mardröm och märkte att jag va svin pissnödig så jag slet upp fönstret drog ner fillingarna och pissade ut genom fönstret. Mitt i pisseriet hör jag fitt torben vråla "vafan sysslar du med" jag kollade ner till höger och ser torben komma och gå ner mot portingången "jag kunde inte hålla mig sry asså" torben svarar med "varför pissar du inte i toaletten som en normal jävla människa gör". Givetvis börjar jag asgarva och skvätter ut mitt sista piss när både jag och torben samtidigt märker att jag har pissat ner hans resväska som stog där nere och jag tuvär inte såg. Torben blir skogstokig och kallar mig för en idiotjävel som ska betala för hans dyra kläder. En taxi svänger ner i samma skede och torben snackar skit om mig till taxichafören medans han lastar in sin väska i taxi bilen, torben har nämligen bråttom till hans flyg. Så jag betalade aldrig för hans kläder och en vecka senare råka ja spotta på hans flint. Jag planerar att ge han ett förlåt kort eller en tårta som plåster på såret men då får jag väl skit för de å.
Varför å varför går allt åt helvete för mig hela jävla tiden för.

Skriven av: juel

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Gabriel Andersson