Publicerat
Kategori: Spänning noveller

Torben grannfejden del 2

Efter att jag råka spotta på min granne torbens feta fula flint och sen råkade pissa på hans resväska drog jag och köpte en tårta åt fanskapet som plåster på såren elr såret vene va man säger .
Jag köpte även ett skitfint kort med en bild på en vidrig fotboll, jag spenderade endast 2 kr på kortet men tårtan va fan asa dyr. Den kosta fan 50 spänn på ica så jag öppna skiten när jag kom hem och skar bort hälften så jag kan få nått smask också.
Ja hörde att nån gick i trapphuse så jag sprang till spionhålet i dörren och såg att torben kom å gick.
På kortet skrev jag en asa rolig vits "Att gemföra mig med dig är som att gemföra rosor med hundskit" ja tänkte nu får han garva medans han äter en halv tårta.

Ja sprang upp i trappen och placerade tårtan asa fint utanför hans dörr i en låda och knackade på, jag han seriöst gå typ 4 trappsteg när han slet upp dörren vilket sög för jag ville inte stå å förklara tårtan och eventuellt behöva bli inbjuden å äta tårta med den där surgubben.

Torben ba "JAAA", så ja vände mig om å glode in i hans fula kolsvarta ögon och ba "Tjena hurru jag har köpt tårta åt dig som plåster på såren för allt de där kaoset som hände å som en ursäkt"
Till min fasa ser jag att idiot torben slet upp dörrjäveln så hastigt så att tårtan blev mosad och smetades ut under dörren och på golvet.

Så jag står å pekar på tårtan å torben tittar på golvet och ser utsmetad tårta över fan allt, jag blir stum då torben ba skitfort plockar upp kortet och läser de. Han drog kortet as nära ögonen för å se om de va på riktigt elr nått sen brakar hela helvetet lös.

Betraktar du det här som en jävla ursäkt? att jag är hundskit

ja ba "amen det va menat som ett skämt för å lätta upp stämmningen när du äter tårta...

Varför knackar du inte på och ger mig tårtan istället för att lägga den bakom dörrjäveln för.

ja ba "jaa jag vet inte men jag försökte bara bli vänner torben å be om ursäkt för det som hände sist"

Torben gick in och kom ut å kasta toapappers rulle på mig å ba "torka upp den där jävla sörjan och gå härifrån"

Jag fick torka upp tårta från hans smetade dörr sen gick ja ner till mig å tänkte att torben är fan cp och otacksam samt ful och en super duper mega ultra fjolla. Ska aldrig mer bjuda den där tönten på tårta iafall.

Skriven av: Juel

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Sten Wiking

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som nuvarande statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera…

Sten Wiking

På andra plats denna veckan: Inga-Britt IB Gustafsson