Publicerat
Kategori: Novell

Vafan e Abstrakt?

Om man står bakom folk som tittar på tavlor säger dom "En abstrakt tavla"
Så vafan betyder abstrakt? Är det samma sak som unik? Nä det är mer än unik därför alla människor är unik.

I mina papper från mupp psykologen står det "Joel har abstrakt tänkande" Men enligt den andra psykologen är hela processen att "tänka" abstrakt så vafan betyder det.

Psykologen berättar en hitoria för att beskriva för mig. Han sa : Om du Placerar en miljon människor som all har fått instruktioner att rita ett träd . När dom alla har ritat klart kan du inspektera tavlorna.
Alla tavlor är speciella dom har sin egna unika drag men av dessa miljoner tavlor är det kanske fem tavlor som sticker ut extra mycket då får man kalla dem abstrakt.
I mitt huve betyder alltså abstrakt extra unik eller extra speciell. När jag gick i skolan var det en unge som hette matti, och han fick göra som han ville hela tiden så jag frågade fröken anna "Varför får matti äta godis när det inte är lördag när inte jag får det" Anna svarar med "matti är lite speciell"
Jag svarade "Men du sa ju att jag också var speciell" Anna säger då "Ja men matti är extra speciell" Matti hade down syndrome.....
Så abstrakt betyder efterblivet eller mongo hahaha . När dom står å pekar på tavlor å ba "åå vilken abstrakt tavla" säger man igentligen "Den här tavlan är mongo"
Är jag mongo?

Skriven av: Juel

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

T.R. Österberg

En 02:a som gillar att skriva, låta orden ge utryck för känslor.

T.R. Österberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren