Publicerat

Bokmässan i Tyskland

De flesta som kommer från Sverige och anländer via flyg till Frankfurt, brukar vara de som ska byta flyg och resa längre. Dock kommer ett par dagar i Frankfurt kunna göra dig till en person som har upplevt mera. Detta speciellt om du väljer Frankfurt under den stora bokmässan. Att uppleva bokmässan i Frankfurt, kommer verkligen vara något gigantiskt för alla de som älskar att läsa. För andra kan det även vara en upplevelse att vara med om något stort som lockar många människor.

Detta är bokmässan i Frankfurt

Denna stora årliga händelse i Frankfurt kommer 2021 att infalla onsdagen den 20 oktober, för att sedan avslutas söndagen den 24 oktober. Denna internationella bokmässa har funnits sedan 1949. idag är detta något mycket stort som varje år drar massor med personer från hela världen. Detta gäller både utställare och besökare. Det kan sägas att det du inte finner i böckernas värld på bokmässan i Frankfurt, kommer inte vara läsvärt.

Resa och boende till bokmässan i Frankfurt

I och med att det handlar om fem dagar, så kan du vilja stanna mera en bara en dag. I det fallet kommer du behöva ett bra hotel. Detta finns det många av i Frankfurt, och det bästa är att boka online i förväg. Detta då det stora antalet besökare gör att de snabbt får slut på bra och moderna hotellrum.

Själva resan sker med flyg direkt eller färja till rostock. Här kommer massor av flygbolag att ge dig möjligheten att flyga till Frankfurt. De bästa priserna finner du online. Vill du flyga tyskt, så flyger du mellan Arlanda och Frankfurt med Lufthansa.

Skriven av: Jaroslaw Szymczak

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren