Om Novell.nu

Novell.nu har funnits länge, i nästan 25 år. Men nu är det dags för en ny era, eftersom Webb365 har tagit över sajten. Redan från starten har målet med Novell.nu varit att samla olika författare och alster på ett och samma ställe, och detta är något som vi vill fortsätta med. Att skriva är viktigt, för många är det ett uttryck för ens inre känslor. Att kunna publicera sina verk och bli läst är en av de största sporrarna för att fortsätta skriva. Därför har vi detta litterära magasin fullt av olika verk.

På Novell.nu har vi tre kategorier- dikter, noveller och artiklar. Totalt har vi samlat ihop över 13 000 titlar, och hoppas på att det kommer att fortsätta att växa. Det här är en samlingsplats för alla författare, för många är det första hållplatsen på en lång resa med skrivande. Men det är också ett ställe dit läsare kommer för att hitta något trevligt. Här finns det mesta, från romantik till skräcknoveller. Tack vare den stora samlingen kan man sitta i timmar och läsa här om man vill.

Nu när Webb365 driver Novell.nu så kommer vi att kunna sprida den ännu mer. Webb365 är specialister på webbdesign och SEO, något som är grundläggande för att lyckas på internet idag. Kombinationen av internetexperter och författare är intressant, de allra flesta vill att deras verk ska synas av så många som möjligt. Det kan vi hjälpa till med. Både ett ställe att ladda upp sina noveller, dikter eller artiklar, men även stöd för att sajten ska breda ut sig. Det kommer att bli intressant att se hur fort det tar för Novell.nu att bli ännu mer känt på nätet.

Skicka in det du skriver till oss och bli publicerad, det är mycket lätt med hjälp av formuläret. Det går också bra att skicka en epost så tar vi hand om din novell eller dikt. Det viktiga är att du själv skrivit den, det vill säga att du har upphovsrätten. Ibland låter vi andra hemsidor, en av våra samarbetspartner, publicera din novell, artikel eller dikt. Det är en stor glädje att kunna uttrycka sig i ord, att få fram sina känslor eller skriva något som är underhållande för andra. Vi publicerar, ser till att sajten syns på nätet, och välkomnar alla som vill läsa innehållet. Även förläggare kommer att besöka oss för att hitta nya författare, förutom alla de som läser bara för att det är ett nöje.

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren