Våra författare

Här hittar ni några av Sveriges mest populära författare och deras noveller och dikter.

Mest populära författare:

Sten Wiking
Sten Wiking
Publicerade verk: 150
Medlem sedan: 2020

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som nuvarande statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform,varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.

Senaste verket: NY LAG FÖR UTBILDNING OCH FÖRÄLDRASKAP
Fredrik Trulsson
Fredrik Trulsson
Publicerade verk: 157
Medlem sedan: 2019

Inga böcker, inga barn, inte mycket att skryta med kort sagt. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! :-) Är du mer nyfiken, samt modig, så finns jag gömd någonstans i krokarna, välkommen att säga hej! Mörk, vacker, passar till allt. Vad är jag? ;-)

Senaste verket: En liten dröm
Inga-Britt IB Gustafsson
Inga-Britt IB Gustafsson
Publicerade verk: 103
Medlem sedan: 2018

Jag heter Inga-Britt IB Gustafsson, författare och konstnär. Har gett ut flera böcker bl.a. en roman om våld i nära relation, en bok med 19 mini-rysare, diktböcker, nyligen en bok med positiva texter och övningar samt med bilder som läsaren kan måla av sig sina känslor på, konstböcker, varit spökskrivare åt en annan, medverkat i ett antal antologier. Blogg: www.livsgnista.se Konst: www.ib-art.se Insta: artbyib

Senaste verket: Hjärtats slag
Christoffer Andersson
Christoffer Andersson
Publicerade verk: 27
Medlem sedan: 2015

Att skrivandet kan uppbära en våldsdisposition är svårt att tro om skrivandets lugna, solitära natur, men historien visar upp åtskilliga exempel på pennor som genom explosiva språkbruk glöder av den själs vibrato varur orden tar form. Denna våldsdisposition är ett av skrivandescenens tabuer som under alla omständigheter ska kläs i och identifieras med sitt saktmodiga ytskikt. Jag gör inga ansatser (längre) att förklä mitt skrivande i dun och silke.

Senaste verket: Rohypnollitteratur och knullpoesi
Gun-Inger Arvidsson
Gun-Inger Arvidsson
Publicerade verk: 22
Medlem sedan: 2018

Bild och ord styr mitt liv. Som dokumentärfotograf har jag hösten 2019 fått Hässleholms kommuns kulturpris. Jag har på eget förlag förlagt fyra böcker hösten 2018. En av dessa Kropp/själ Ljus/mörker innehåller bild och poesi från en tid i mitt liv då jag hade en svår depression. Att skriva läkte mycket inom mig under dessa år. Jag skall publicera en del här men då det inte går lägga in bilder kommer inte alla till sin rätt. Maka, har två barn, fem barnbarn o fem barnbarnsbarn.…

Senaste verket: Fängslad fången
Ronny Feghali
Ronny Feghali
Publicerade verk: 42
Medlem sedan: 2020

Började skriva dikter när jag va 16. Det var ett sätt att få ut mina känslor och tankar p.g.a en tuff uppväxt. 80% av dikterna slängde jag alltid efteråt men sparat några få. Nu skriver jag och behåller dom så jag kan lika gärna låta andra läsa dom. Jag har aldrig låtit någo läsa mina dikter förut. Alla dikter jag har skrivit har med en upplevelse eller en tid i mitt liv att göra.

Senaste verket: När jag ser dig
Josefin Teserius
Josefin Teserius
Publicerade verk: 28
Medlem sedan: 2020

Mitt namn är Josefin Teserius och jag är 26 år gammal. Jag har skrivit texter och berättelser sedan jag var liten, skrivandet fungerar som en slags terapi för mig. Ibland behöver man helt enkelt formulera sina tankar i text för att få ordning på dom. Jag är också en hopplös romantiker. Som försöker sätta ord på det vackraste som finns i den här världen. Kärlek. Kryddan till den gråa verklighet vi lever i. Magi existerar på denna jord, och den stavas K-Ä-R-L-E-K.

Senaste verket: Farväl?
Gabriel Andersson
Gabriel Andersson
Publicerade verk: 16
Medlem sedan: 2020

Jag är en 18-åring från Karlstad som har skrivit låtar och dikter sedan ungefär 2 år tillbaka. På senaste tiden har jag fått mer uppmuntring från mina kompisar för mina texter och det har drivit mig till att publicera dem här. Jag får mestadels min inspiration från mitt egna liv och dikternas format inspireras ofta av Gustaf Fröding och Karin Boye.

Senaste verket: Att förlora en man älskar
Daniel Gussander
Daniel Gussander
Publicerade verk: 16
Medlem sedan: 2020

Avdankad hårdrocksmusiker som inte vet var han ska göra av sina texter.

Senaste verket: Isberg
Kimzan6
Kimzan6
Publicerade verk: 10
Medlem sedan: 2020

Jag är en driven kvinna som jobbar inom metallindustrin. På fritiden umgås jag med min familj och vänner, samt gillar vara ute i naturen och tex jaga eller bara plocka svamp som jag ger bort.

Senaste verket: Massage med det lilla extra!
En som skriver ibland
En Som Skriver Ibland
Publicerade verk: 10
Medlem sedan: 2020

Jag hobby skriver lite ibland. Kan vara om allt möjligt. Ofta i rim, men ibland lyckas jag att skriva utan rim. Tack i förhand om någon läser :)

Senaste verket: Stad & broar
Sean James Loberg
Sean James Loberg
Publicerade verk: 10
Medlem sedan: 2020

Musiker, poet, och författare. Latent kejsarpingvin och utan humor. Fullblodsironiker och motsägelsefull moralist.

Senaste verket: Vem om allt i Aster?
Bo Grapenskog
Bo Grapenskog
Publicerade verk: 1943
Medlem sedan: 2015

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på…

Senaste verket: FRID I HJÄRTAT
flemming rasmussen
Flemming Rasmussen
Publicerade verk: 502
Medlem sedan: 2018

Forfatter der skriver bøger, noveller og poem samt artikler. Er en aktiv fotograf der har rejst i mange lande. Et forfatterliv er et liv med livskvalitet.

Senaste verket: Et nyt liv
Silverblomma
Silverblomma
Publicerade verk: 133
Medlem sedan: 2017

Jag heter Linda Odelmar och har två diktsamlingar i bokhandeln och medverkat i ett antal antologier, bloggar och skriver mestadels poesi,, Tvåbarnsmamma som gillar allt som hör livet till..

Senaste verket: På rosa moln
Ivan Leopold
Ivan Leopold
Publicerade verk: 111
Medlem sedan: 2018

En lärare från Bohuslän.

Senaste verket: Kopiera denna dikt om du kan
HeatherWade
HeatherWade
Publicerade verk: 81
Medlem sedan: 2016

Lesbisk 24årig kvinna som skriver mycket HBTQ-material om livet, vänskap, kärlek och även döden. Bor ensam med två katter, vilket funkar alldeles utmärkt :)

Senaste verket: Cheryls femton minuter i rampljuset (TW)
Ammunition
Ammunition
Publicerade verk: 69
Medlem sedan: 2018

En analyserande, empatisk och förvirrad individ fylld med åsikter och ideér. Har en förkärlek till märkliga diskussioner om livets outforksade skrymslen, musik och kreativitet i alla former varav främst skapande med vårt vackra vokabulär. Texterna präglas av en verklighet som kan vara euforisk och konstruktiv, melankolisk och destruktiv men även något mitt emellan. Drömmer om att publicera en självbiografi, en altruistisk värld och att själen får känna frihet.

Senaste verket: Den eminenta tvillingen
Yvonne Malmgren
Yvonne Malmgren
Publicerade verk: 61
Medlem sedan: 2017

Gift, tre vuxna barn och bor i Nybro. Född och uppvuxen i Kiruna.Tycker om att skriva och spela dragspel. Promenader i skog och mark med hunden Gunnar. Turer med husbil. Har tidigare arbetat som handläggare för LSS och handikappfrågor. Skriver insändare och debattartiklar för att påverka, så frön till våra folkvalda politiker.

Senaste verket: Sopberg
Peter Schenling
Peter Schenling
Publicerade verk: 60
Medlem sedan: 2015

Arkeolog och "runstensfadder" från södra Roslagen. Gillar poesi, skogen, veterancyklar och knivslöjd. Har skapat "Nora-Ekeby kulturstig" i västra Danderyd, där jag växte upp ! Favoriter är bl.a. Nils Ferlin, Dan Andersson, Stig Dagerman, Karin Boye m.fl. Är även inspirerad av punktexter, då jag skriver enkla rim, alliterationer och limmrickar. Bilden är från bygget av ett grophus på "Gunnes gård" i Upplands Väsby.

Senaste verket: Mitt hem är min mila
Bengt Malmsten
Bengt Malmsten
Publicerade verk: 59
Medlem sedan: 2020

Jag är en inbiten romantiker och stor skämtare. Och naturligtvis har jag rik fantasi. Dessa egenskaper blandas och sen skapas mina texter, dikt, kåseri. Sen är jag livserfaren och mycket berest. Allt detta ger mig en bra grogrund för författandet.

Senaste verket: Nattens lustar
Per Skoglund Larsson
Per Skoglund Larsson
Publicerade verk: 30
Medlem sedan: 2016

Jag är en glad kille som är född 1999. Jag bor i Stockholm och ett av mina största intressen är att skriva.

Senaste verket: Den dödliga flykten del 28
Håkan Grapenfalk
Håkan Grapenfalk
Publicerade verk: 28
Medlem sedan: 2016

60-talist med periodvis skrivarklåda. Poesin har alltid legat närmast hjärtat men fuskar lite med prosa i novellform emellanåt..

anna bäck
Anna Bäck
Publicerade verk: 27
Medlem sedan: 2017

jag e glad posetive tjej som gillar att rita och skriva sagor mellan himmel och och jord. Jag är för det mesta glad och hoppas nån där ute kommer gillar mina sagor och så. alla som tycker min saga kan kommentera till mig. Jag tycker om att skriva många sagor. Det är mitt intresse.

Carina Larsson
Carina Larsson
Publicerade verk: 26
Medlem sedan: 2015

Carina Larsson, värmländsk östgöte. Jag är en hustru, mamma, mormor, farmor och svärmor som försöker fånga dagen och se möjligheter i allt som sker. Frilansande reporter. Före detta lantbrukare som fortfarande gillar att påta i myllan. Ni hittar mig även på min blogg Carinas dagliga leverne.

Sophie
Sophie
Publicerade verk: 22
Medlem sedan: 2019

Mitt namn är Sophie Molander Skrivandet är idag en källa till mitt inre

Tobey Rover
Tobey Rover
Publicerade verk: 22
Medlem sedan: 2016

Illustrator, designer, writer, & working class poet, traditional tatoo collector & vintage devotee.

Juniior Evelina Pedersen
Juniior Evelina Pedersen
Publicerade verk: 22
Medlem sedan: 2016

20 årig tjej som älskar att skriva. Skriver ofta mycket långt, men också ganska kort. Dikter har varit en passion sen jag var liten, så som berättelser om saker som inte funnits. Min passion pressas in i en skolfylld vardag med min vovve. Tiden är knapp, men när inspirationen kommer, kan inte fingrarna sluta skriva. Hoppas ni finner mina texter bra :) tack och hej :)

Gun Kihl
Gun Kihl
Publicerade verk: 20
Medlem sedan: 2015

Jag är pensionär och har börjat skriva sedan några år tillbaka. Är gift har tre vuxna grabbar, 3 barnbarn och som grädde på moset 3 stycken barnbarnsbarn! Arbetade tidigare som områdeschef inom omsorgen, håller på att skriva en roman om en förståndshandikappad grabb vid namn Peter. Skriver noveller och dikter om det mesta som kan ske i livet. Har fått en del publicerade i olika veckotidningar. ?>

Carina Hellman
Carina Hellman
Publicerade verk: 19
Medlem sedan: 2018

”Min personlighet är vem jag är, min attityd beror på hur du är”. Jag tror oftast gott om människor och värdesätter ärlighet och vänlighet . Försöker vara en bra lyssnare och inte komma med kloka råd. Arbetar på att hålla tand för tunga och inte alltid säga vad jag tycker. Läsa och skriva är en glädje för mig likväl som att vara ute i solen en sommardag. Vinter och minusgrader är en plåga. Men när solen skiner en krispig vinterdag då ler jag i mitt hjärta och tar gärna…

Mångatan
Mångatan
Publicerade verk: 18
Medlem sedan: 2020

En ung tjej som inte vet vad hon ska göra med allt hon skriver

Hillevi Hosio
Hillevi Hosio
Publicerade verk: 17
Medlem sedan: 2015

Jag är en positiv , kreativ och poesi törstande kvinna / som tycker om Att skriva av sig i ilskan , när nattens demoner virvlar , lugnet svallar. Jobbar på ett Cafe i stadens Bibliotek där jag stortrivs. Bemöter gästerna med ett leende på morgonen och önskar dem en härlig dag! Älskar att Ge av mig själv till alla härliga och fantstiska människor!!

Vafanjossey
Vafanjossey
Publicerade verk: 16
Medlem sedan: 2019

Skulle vilja påstå att jag är omtänksam, bra lyssnare och har en vilja att hjälpa så många jag kan. Gillar att spåna iväg i djupa funderingar.

Mental kamp
Mental Kamp
Publicerade verk: 15
Medlem sedan: 2015

Jag är en 16 åring som älskar att skriva och hoppas på att en dag bli författare. Jag skriver historier hela tiden och blir inte hindrad av min psykiska ohälsa ^^

Arne Fredriksson
Arne Fredriksson
Publicerade verk: 15
Medlem sedan: 2016

Lärare i svenska som andraspråk fn vid ABF Globen, som alltid gillat läsa historiska noveller. Älskar att hålla mig i form genom att springa. 1989-95 reste jag mycket i Estland. Intresserad av nya möten, ensam besöka spännande platser och, kanske, möta kvinnan i mitt liv. Mina minnesanteckningar håller nu på att bli till ett större antal noveller.

Catharina Müller
Catharina Müller
Publicerade verk: 14
Medlem sedan: 2019

49 år gammal tjej som är sambo och har tre stora barn. Tycker om fantasi, skräck/deckare/thriller och ungdomsböcker. Den absolut bästa bok jag läst är Harry Potter :) Min fritid är våra islandshästar, familj/vänner och så älskar jag att resa bort. Försöker komma igång med skrivandet igen då det varit stiltje ett par år men geniknölarna behöver lite avdamning. Min dröm är att få något publicerat och så småningom kanske kunna livnära mig på det.

Poeten Salvador
Poeten Salvador
Publicerade verk: 13
Medlem sedan: 2017

Poeten Salvador är född 1956 i Falun,och bor nu i Alvesta i Småland. Han är civilingenjör och poet, och arbetar för en ny levande kultur, där poesin är vägen.

Ingvar Hedengård
Ingvar Hedengård
Publicerade verk: 12
Medlem sedan: 2018

Jag är en person som är född 1946. Jag är pensionär, efter ett långt yrkesliv som väktare och busschaufför i kollektivtrafik. Är född och uppvuxen i Malmö. 2008 tog jag och frun beslutet att flytta från Malmö till Oskarshamn, där vår dotter redan bodde med sin man och våra barnbarn. Nu som pensionär har jag tid att ägna mig åt att skriva, vilket är ett stort intresse, och i mitt fall handlar det om noveller. Hoppas att det finns personer som kommer att gilla det jag skriver.…

Lars Ek
Lars Ek
Publicerade verk: 11
Medlem sedan: 2015

Jag heter Lars Ek och är född 1941 i Norrköping. Jag har alltid tyckt om att berätta och skriva. Det är dock först nu, efter pensioneringen, som jag har tagit tag i mitt intresse. Mitt skrivande riktar sig främst mot humoristiska kåserier och korta noveller. ?>

Sofia Hellgren
Sofia Hellgren
Publicerade verk: 10
Medlem sedan: 2015

jag älskar litteratur, film, poesi, musik, det övernaturliga och skräck. Jag tror på myter, legender och urban legends.

Christian Losell
Christian Losell
Publicerade verk: 10
Medlem sedan: 2016

Jag är en svensk poet/författare/konstnär som älskar att skriva. Jag arbetar på att mina dikter och noveller ska vara unika och vackra. Med ett gammalmodigare språk och motiv som: livet, fantasi, filosofi. Jag vill att det jag skriver ska kunna förstås och njutas av, utan att vara alltför flummigt.

Paul Claren
Paul Claren
Publicerade verk: 10
Medlem sedan: 2019

Man, 49 år, bor i Stockholm. Skriver en del poesi och låttexter samt arbetar på debutromanen. Tänkte även skriva en del noveller. Genre: fantastik, fantasy, science fiction, övernaturligt, drama, spänning.

Poplära författare:

Anders Berggren
Anders Berggren
Publicerade verk: 9
Medlem sedan: 2020

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna…

Jonathan Stribrant
Jonathan Stribrant
Publicerade verk: 9
Medlem sedan: 2017

Jag är en kille på 18 år som tycker om att skriva berättelser, göra egna filmer och umgås…

Fredrik Lindskog
Fredrik Lindskog
Publicerade verk: 9
Medlem sedan: 2015

Jag återkommer snarast med lite mera info och kött på benen och andra påhittade oväsentligheter…

Ronnie Olsson
Ronnie Olsson
Publicerade verk: 9
Medlem sedan: 2020

Började skriva ganska sent i livet men efter att ha funnit tjusningen i det kan jag inte…

Alexander Mats Jari Lundberg
Alexander Mats Jari Lundberg
Publicerade verk: 9
Medlem sedan: 2018

Hej, Mitt namn är Alexander Lundberg. Jag är 17 år och blir 18 år den 30 juli 2019. Vem…

Tove Birkeland Brandt
Tove Birkeland Brandt
Publicerade verk: 8
Medlem sedan: 2015

Jag heter Tove Birkeland Brandt och är född 1964 i Karlstad. Det skrivna ordet har alltid…

Rebecka
Rebecka
Publicerade verk: 8
Medlem sedan: 2016

En mestadels glad tjej på sexton vårar och ett stort intresse att skriva noveller som handlar…

Marcus Gabriel Fors
Marcus Gabriel Fors
Publicerade verk: 8
Medlem sedan: 2015

Jag är en frilansande illustratör, bildkonstnär, hobbyförfattare och projektledare/kulturproducent…

Felixkaka
Felixkaka
Publicerade verk: 7
Medlem sedan: 2017

Varning dem flesta av min dikter är på engelska. jag är 16 Är med i en anti mobbar grupp…

Tonica
Tonica
Publicerade verk: 7
Medlem sedan: 2016

Skriver både originalnoveller, romaner och fanfiction. Älskar att läsa andras böcker också.…

Angela Thegström
Angela Thegström
Publicerade verk: 7
Medlem sedan: 2016

Jag är 26 år och gift, har en underbar 1 årig dotter samt två katter. Jag älskar att…

Jezzie66
Jezzie66
Publicerade verk: 7
Medlem sedan: 2020

Jag är en gift 3 barnsmor och är långtidssjukskriven pga smärtor efter 2 ryggoperationer.…

MarikaOlkerud
MarikaOlkerud
Publicerade verk: 7
Medlem sedan: 2018

Jag är en 25 årig och äventyrslysten människa som har stort intresse av att skriva. Jag…

Jina
Jina
Publicerade verk: 7
Medlem sedan: 2017

Jag skriver dikter om mitt liv, min bakgrund, kärlek, besvikelse, drömmar samt fantasier.…

Erotik älskaren
Erotik älskaren
Publicerade verk: 7
Medlem sedan: 2020

En man som älskar naket, sex och erotik och som gärna skriver om det i olika former. Allt…

MaRit-MaRitza LövRoos
MaRit-MaRitza LövRoos
Publicerade verk: 7
Medlem sedan: 2020

En mångsidig konstnärinna som har som ett museum i sitt hemmet. Berättar om mina tavlor,…

 Anthony Palm
Anthony Palm
Publicerade verk: 6
Medlem sedan: 2015

Jag är en vanlig postare som skriver ibland när andan faller på skriver bara vad som poppar…

Lars Jerrhag
Lars Jerrhag
Publicerade verk: 6
Medlem sedan: 2020

Frilansande trubadur och glad pensionär som under stundom skriver egen poesi och vistexter.…

Pipeline Karlsson
Pipeline Karlsson
Publicerade verk: 6
Medlem sedan: 2015

Jag är en glad och kreativ kvinna på nästan 30 år, och jag har skrivit berättelser sedan…

Strix
Strix
Publicerade verk: 6
Medlem sedan: 2016

När vinden viner så att det svider det är då vi endast är individer.

Per Gustavsson
Per Gustavsson
Publicerade verk: 6
Medlem sedan: 2018

Har en passion för rim och reson i tillvaron vilket återspeglas i mina små rimverser. Jag…

Karin Hell
Karin Hell
Publicerade verk: 6
Medlem sedan: 2019

Glad , energisk 42- åring uppvuxen med 8 syskon,mång faceterad,kamelont,diplomat, älskar…

Carl Påvel
Carl Påvel
Publicerade verk: 5
Medlem sedan: 2018

Min kropp hänger med, men tankarna flyger iväg. Infinitum suger i sig allt, men kan inte…

susanne norrman
Susanne Norrman
Publicerade verk: 5
Medlem sedan: 2015

Österlens vardagspoet! En enkel själ, full med känslor, som måste bli till ord, och få…

Tropåminaordellerinte
Tropåminaordellerinte
Publicerade verk: 5
Medlem sedan: 2020

Hej skrev mycket dikter när jag var yngre och väljer att börja igen. Publicerar lite här!

Feelgood
Feelgood
Publicerade verk: 5
Medlem sedan: 2020

Jag är en man som gärna skriver av mig m mina sexuella erfarenheter och fantasier. Vad är…

Roger Skagerlund
Roger Skagerlund
Publicerade verk: 4
Medlem sedan: 2016

Författare till romanerna Mare Balticum I & II som handlar om ett ryskt anfallskrig mot Sverige,…

Stina Enroth
Stina Enroth
Publicerade verk: 4
Medlem sedan: 2020

Skriver både för nöjes skull och för att det är ett för mig bra sätt att samla tankarna…

Henrik Svensson
Henrik Svensson
Publicerade verk: 4
Medlem sedan: 2020

Hej! Jag heter Henrik och har skrivit amatörpoesi i stort sett hela mitt liv. Min poesi är…

Bianca Anevad Balzace
Bianca Anevad Balzace
Publicerade verk: 4
Medlem sedan: 2020

Hej! Jag heter Bianca Anevad Balzace och älskar att skriva dikter och vill lära mig att…

Skyle
Skyle
Publicerade verk: 4
Medlem sedan: 2017

Jag är väl en person som är driven av en inre glöd som jag inte än har lärt mig att…

Julian Yderbo
Julian Yderbo
Publicerade verk: 4
Medlem sedan: 2016

24 år gammal filosof som älskar att hasa runt i filttofflor varvat med att dricka champagne…

Johnny Österlund
Johnny Österlund
Publicerade verk: 4
Medlem sedan: 2017

En poet som legat i dvala sedan 35 år och nu återinträder i skrivandes konst när tiden…

Erica Creutz
Erica Creutz
Publicerade verk: 3
Medlem sedan: 2019

Hej! Jag heter Erica, född 01. Sedan barnsben har jag alltid älskat att uttrycka mig och…

Deborah Englund
Deborah Englund
Publicerade verk: 3
Medlem sedan: 2015

Jag är född under det berömda året 1968 och har ägnat mig åt olika former av konst sedan…

Rebecka Svensson
Rebecka Svensson
Publicerade verk: 3
Medlem sedan: 2020

Hej! Hur ska jag beskriva mig själv undrar jag, ja en sak vet jag att jag är, och det är…

Mary Bell
Mary Bell
Publicerade verk: 3
Medlem sedan: 2017

Jag heter Mary Bell Jag bor i Guldheden i Centrala Göteborg. Jag gillar funk och soul från…

Camilla
Camilla
Publicerade verk: 3
Medlem sedan: 2016

Jag är författare, redigerare/korrekturläsare och bokförläggare. Dessutom älskar jag…

Emelie
Emelie
Publicerade verk: 3
Medlem sedan: 2017

Ung mamma, 28 år gammal. Går enligt många under beteckningen maskrosbarn! Själv säger…

Pelle Paltnacke
Pelle Paltnacke
Publicerade verk: 3
Medlem sedan: 2020

Jo, jag är en oseriös gubbe som älskar att skriva saker. Jag är 69 år och är specialutbildad…

Flippen
Flippen
Publicerade verk: 3
Medlem sedan: 2016

En kille som sett livet från två sidor där den ena sidan består av relationer, familj,…

Pia Britt-Marie Laurell
Pia Britt-Marie Laurell
Publicerade verk: 3
Medlem sedan: 2019

Nu finns tiden när jag är pensionär, efter ett långt arbetsliv, att skriva och måla i…

Martin Ekström
Martin Ekström
Publicerade verk: 3
Medlem sedan: 2020

Ja vad kan man säga om mig, är lite som max 500 tacken.

Chikenleg
Chikenleg
Publicerade verk: 3
Medlem sedan: 2020

Drömmer om att vara en sån där författare, som sitter på ett café och dricker en late.…

Majsan
Majsan
Publicerade verk: 3
Medlem sedan: 2018

Jag vill utveckla mitt skrivande för att en dag ge ut en bok. Jag tar gärna emot feedback…

The seed of change
The Seed Of Change
Publicerade verk: 3
Medlem sedan: 2020

Lärare, författare (två barnböcker) sångerska och låtskrivare

Novva
Novva
Publicerade verk: 3
Medlem sedan: 2017

Jag är en tjej på 14 år som gillar att skiva om känslor och djupa tankar.

Sandra Hansson
Sandra Hansson
Publicerade verk: 3
Medlem sedan: 2020

Är en glad positiv tjej gillar att skriva och ha många bollar i luften jag heter Sandra

Annika Wikström
Annika Wikström
Publicerade verk: 3
Medlem sedan: 2020

Eldälskande jojkande boknördspoet, gift pålandetboende 6 barnsmamma som älskar att måla…

Päivi Karabetian
Päivi Karabetian
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2018

Läraren som blev farmaceut som blev författare. Jag har publicerat ett otal noveller och…

ensamseglaren
Ensamseglaren
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2020

Börjar med en anslagston. Sen tar metronomen över.

Carl J Tengström
Carl J Tengström
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2018

Har varit försvarsadvokat i nästan 40 år. När jag pensionerade mig år 2012 tyckte jag…

Lisa Olivia Svensson
Lisa Olivia Svensson
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2018

Jag skriver och lyssnar på Lars Winnerbäck. Följ mig på vägen mot min författardröm.…

Jessica Nordlander
Jessica Nordlander
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2015

Glad och varm kvinna på 46 år. Älskar att skriva dikter, noveller och böcker.

Ökänd
Ökänd
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2019

Det är genom skrivandet jag får utlopp för mina tankar och känslor. Jag har länge skrivit…

Per Ragnar
Per Ragnar
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2016

Har i huvudsak bott i norra Sverige i olika städer.

Kim hillberg
Kim Hillberg
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2019

Jag är en 20årig blivande författare som pluggar litteratur. Att skriva och måla, få…

Ulla Rasp
Ulla Rasp
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2019

En duva fällde en tår klar som en droppe snö i min hand. I den tåren speglas hela min…

Helene
Helene
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2016

Kvinna 59 år som alltid tyckt om att skriva i dagboks form genom åren. I tonåren vlev jag…

Valentina
Valentina
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2019

Hej! Jag är en vanlig kvinna som gillar att spela med ord och hitta på små berättelser)…

tidsliv
Tidsliv
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2016

Du behöver egentligen inte veta så mycket om mig. Jag är precis som dig och ändå inte.…

Felicia
Felicia
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2017

Har alltid älskat att skriva sedan jag var liten och min dröm är att någon gång skriva…

KirreChan
KirreChan
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2016

Skriver för mest för skojs skull och vill gärna veta hur andra tar mina noveller. (Ni får…

STIG WIKMAN
STIG WIKMAN
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2017

Jag är en 70 år gammal man som började skriva poesi för 10 år sedan. Har nyligen gett…

Philip Teller
Philip Teller
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2015

Tycker om att skriva det mesta, mestadels blir det romaner, noveller och sångtexter.

KJELL RANDEHED
KJELL RANDEHED
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2016

Etnolog och filatelist som skriver noveller, sagor med mera. Ibland på uppdrag av veckopressen…

Manne  Holm
Manne Holm
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2016

Jag är en gubbe på 60 som har huvudet fullt av idéer. Jag vet hur berättelsen börjar…

Pia Eriksson
Pia Eriksson
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2017

Jag är krishanteringen. Jag är modig. Jag är Pia.

Daniel
Daniel
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2017

16 år gammal. Gillar träning och hälsa. Favoritförfattare är Tolkien och bok är hans…

Michaela D Söderström
Michaela D Söderström
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2015

En kvinna som hellre tar vägen bortom allfarvägen. Skriver. Dikter...essäer med mera. Huset…

Bo R Davidsson
Bo R Davidsson
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2016

Jag är fotograf, föreläsare och konstnär. Har skrivit en bok med titeln Som en parkbänk…

Jörgen Stattin
Jörgen Stattin
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2015

Vid sidan av att ägna tid åt mitt vanliga jobb, mina barn och sambo och deras intressen…

Emina
Emina
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2019

Mitt namn är Emina 30 år gammal, positiv, glad, kommunikativ, social, trevlig, beredd att…

gunnar fossmo
Gunnar Fossmo
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2020

Pensionär som skriver noveller och böcker. Bor i södra Västerbotten nära kusten.

Jacki Lo
Jacki Lo
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2020

Jag skriver sexnoveller här, på andra ställen skriver jag annat men ofta blir det med en…

Per-Göran Tenbrink
Per-Göran Tenbrink
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2018

Gift pensionär. 4 barn. 3 barnbarn. Fiskar helst lax med tvåhands flugspö. Rätt mycket…

Thea Hylander
Thea Hylander
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2020

Jag är en tjej som är 16 år gammal. Jag älskar mina djur och jag är en kreativ och snäll…

Katarina Evy Björkqvist
Katarina Evy Björkqvist
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2017

Jag är en tjej på 17 år som gillar att fantisera och skriva.

Victor Poshman
Victor Poshman
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2020

Skriver bäst på engelska, älskar att skriva skräckinspirerat. Snart 14 år med författambitioner.

Cecilia Ridderborg
Cecilia Ridderborg
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2017

Hejsan, jag har ett restaurang jobb och bor i Gästrikland, Jag är en kreativ tjej, spelar…

Melliie
Melliie
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2020

Har för mycket historier i huvudet som jag vill få ut i skrift, måste bara öva på att…

Niklas Nylander
Niklas Nylander
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2016

Det finns en dröm om att en dag bli författare.

Annika Palmquist
Annika Palmquist
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2018

Gillar att skriva dikter, lite som terapi. Håller även på skriva berättelsen om mitt liv,…

Lars Knapp
Lars Knapp
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2018

Jag är en dyster individ som har funnit kärlek i skrivandet. Jag är melankolisk poet som…

Mariana
Mariana
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2016

Kvinna som passerat de femtio för ett tag sen. Skrivit lite av och till under mitt liv och…

Snorhyveln
Snorhyveln
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2019

Känslig kvinna runt 20- års åldern. Vill nå ut med verkliga händelser i mitt liv.

ragnar sandberg
Ragnar Sandberg
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2019

Jag är ragnar, en snart 62-årig man från göteborg, numera bosatt vintertid på gran canaria,…

Övriga författare

Utöver detta har vi också över 2000 nya författare som fortfarande växer och kämpar för att nå till toppen. För dom rekommenderar vi att läsa andras verk för att bli inspirerade och läsa våra artiklar. För då kommer dom till slut också nå till toppen.

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Gabriel Andersson