Våra författare

Här hittar ni några av Sveriges mest populära författare och deras noveller och dikter.

Mest populära författare:

Mångatan
Mångatan
Publicerade verk: 15
Medlem sedan: 2020

En ung tjej som inte vet vad hon ska göra med allt hon skriver

Senaste verket: gatorna
Bo Grapenskog
Bo Grapenskog
Publicerade verk: 1943
Medlem sedan: 2015

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på…

Senaste verket: FRID I HJÄRTAT
flemming rasmussen
Flemming Rasmussen
Publicerade verk: 502
Medlem sedan: 2018

Forfatter der skriver bøger, noveller og poem samt artikler. Er en aktiv fotograf der har rejst i mange lande. Et forfatterliv er et liv med livskvalitet.

Senaste verket: Et nyt liv
Ivan Leopold
Ivan Leopold
Publicerade verk: 111
Medlem sedan: 2018

En lärare från Bohuslän.

Senaste verket: Test
Fredrik Trulsson
Fredrik Trulsson
Publicerade verk: 97
Medlem sedan: 2019

Mörk, vacker, passar till allt. Vad är jag? ;-) Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! :-) Är du mer nyfiken, samt modig, så finns jag på följande adress, välkommen dit: https://www.patreon.com/Words_Inc

Senaste verket: Lasse liten
HeatherWade
HeatherWade
Publicerade verk: 81
Medlem sedan: 2016

Lesbisk 24årig kvinna som skriver mycket HBTQ-material om livet, vänskap, kärlek och även döden. Bor ensam med två katter, vilket funkar alldeles utmärkt :)

Senaste verket: Cheryls femton minuter i rampljuset (TW)
Ammunition
Ammunition
Publicerade verk: 69
Medlem sedan: 2018

En analyserande, empatisk och förvirrad individ fylld med åsikter och ideér. Har en förkärlek till märkliga diskussioner om livets outforksade skrymslen, musik och kreativitet i alla former varav främst skapande med vårt vackra vokabulär. Texterna präglas av en verklighet som kan vara euforisk och konstruktiv, melankolisk och destruktiv men även något mitt emellan. Drömmer om att publicera en självbiografi, en altruistisk värld och att själen får känna frihet.

Senaste verket: Den eminenta tvillingen
Yvonne Malmgren
Yvonne Malmgren
Publicerade verk: 61
Medlem sedan: 2017

Gift, tre vuxna barn och bor i Nybro. Född och uppvuxen i Kiruna.Tycker om att skriva och spela dragspel. Promenader i skog och mark med hunden Gunnar. Turer med husbil. Har tidigare arbetat som handläggare för LSS och handikappfrågor. Skriver insändare och debattartiklar för att påverka, så frön till våra folkvalda politiker.

Senaste verket: Sopberg
Peter Schenling
Peter Schenling
Publicerade verk: 60
Medlem sedan: 2015

Arkeolog och "runstensfadder" från södra Roslagen. Gillar poesi, skogen, veterancyklar och knivslöjd. Har skapat "Nora-Ekeby kulturstig" i västra Danderyd, där jag växte upp ! Favoriter är bl.a. Nils Ferlin, Dan Andersson, Stig Dagerman, Karin Boye m.fl. Är även inspirerad av punktexter, då jag skriver enkla rim, alliterationer och limmrickar. Bilden är från bygget av ett grophus på "Gunnes gård" i Upplands Väsby.

Senaste verket: Mitt hem är min mila
Inga-Britt IB Gustafsson
Inga-Britt IB Gustafsson
Publicerade verk: 31
Medlem sedan: 2018

Författare med utgivna böcker, målande konstnär representerad i Norge, Tyskland, USA, bloggare.

Senaste verket: Fundering
Per Skoglund Larsson
Per Skoglund Larsson
Publicerade verk: 30
Medlem sedan: 2016

Jag är en glad kille som är född 1999. Jag bor i Stockholm och ett av mina största intressen är att skriva.

Senaste verket: Den dödliga flykten del 28
Håkan Grapenfalk
Håkan Grapenfalk
Publicerade verk: 28
Medlem sedan: 2016

60-talist med periodvis skrivarklåda. Poesin har alltid legat närmast hjärtat men fuskar lite med prosa i novellform emellanåt..

Carina Larsson
Carina Larsson
Publicerade verk: 26
Medlem sedan: 2015

Carina Larsson, värmländsk östgöte. Jag är en hustru, mamma, mormor, farmor och svärmor som försöker fånga dagen och se möjligheter i allt som sker. Frilansande reporter. Före detta lantbrukare som fortfarande gillar att påta i myllan. Ni hittar mig även på min blogg Carinas dagliga leverne.

Tobey Rover
Tobey Rover
Publicerade verk: 22
Medlem sedan: 2016

Illustrator, designer, writer, & working class poet, traditional tatoo collector & vintage devotee.

Juniior Evelina Pedersen
Juniior Evelina Pedersen
Publicerade verk: 22
Medlem sedan: 2016

20 årig tjej som älskar att skriva. Skriver ofta mycket långt, men också ganska kort. Dikter har varit en passion sen jag var liten, så som berättelser om saker som inte funnits. Min passion pressas in i en skolfylld vardag med min vovve. Tiden är knapp, men när inspirationen kommer, kan inte fingrarna sluta skriva. Hoppas ni finner mina texter bra :) tack och hej :)

Gun Kihl
Gun Kihl
Publicerade verk: 20
Medlem sedan: 2015

Jag är pensionär och har börjat skriva sedan några år tillbaka. Är gift har tre vuxna grabbar, 3 barnbarn och som grädde på moset 3 stycken barnbarnsbarn! Arbetade tidigare som områdeschef inom omsorgen, håller på att skriva en roman om en förståndshandikappad grabb vid namn Peter. Skriver noveller och dikter om det mesta som kan ske i livet. Har fått en del publicerade i olika veckotidningar. ?>

Sophie
Sophie
Publicerade verk: 20
Medlem sedan: 2019

Mitt namn är Sophie Molander Skrivandet är idag en källa till mitt inre

Hillevi Hosio
Hillevi Hosio
Publicerade verk: 17
Medlem sedan: 2015

Jag är en positiv , kreativ och poesi törstande kvinna / som tycker om Att skriva av sig i ilskan , när nattens demoner virvlar , lugnet svallar. Jobbar på ett Cafe i stadens Bibliotek där jag stortrivs. Bemöter gästerna med ett leende på morgonen och önskar dem en härlig dag! Älskar att Ge av mig själv till alla härliga och fantstiska människor!!

Carina Hellman
Carina Hellman
Publicerade verk: 16
Medlem sedan: 2018

”Min personlighet är vem jag är, min attityd beror på hur du är”. (Det här läste jag någonstans och det stämmer väl in på mig, så jag har tagit det som mitt). Jag tror gott om människor och värdesätter ärlighet och vänlighet högt. Är en bra lyssnare som inte kommer med kloka råd, men ibland delar jag med mig av visdomsord. Läsa och skriva är en glädje för mig likväl som att vara ute i solen en sommardag.

Mental kamp
Mental Kamp
Publicerade verk: 15
Medlem sedan: 2015

Jag är en 16 åring som älskar att skriva och hoppas på att en dag bli författare. Jag skriver historier hela tiden och blir inte hindrad av min psykiska ohälsa ^^

Catharina Müller
Catharina Müller
Publicerade verk: 14
Medlem sedan: 2019

47 år gammal tjej som är sambo och har tre stora barn. Jobbar inom LSS där vi ger ut en tidning. Tycker om fantasi, skräck/deckare/thriller och ungdomsböcker. Den absolut bästa bok jag läst är Harry Potter :) Min fritid är våra islandshästar, familj/vänner och så älskar jag att resa bort. Försöker komma igång med skrivandet igen då det varit stiltje ett par år men geniknölarna behöver lite avdamning. Min dröm är att få något publicerat och så småningom kanske kunna livnära…

Poeten Salvador
Poeten Salvador
Publicerade verk: 13
Medlem sedan: 2017

Poeten Salvador är född 1956 i Falun,och bor nu i Alvesta i Småland. Han är civilingenjör och poet, och arbetar för en ny levande kultur, där poesin är vägen.

Ingvar Hedengård
Ingvar Hedengård
Publicerade verk: 12
Medlem sedan: 2018

Jag är en person som är född 1946. Jag är pensionär, efter ett långt yrkesliv som väktare och busschaufför i kollektivtrafik. Är född och uppvuxen i Malmö. 2008 tog jag och frun beslutet att flytta från Malmö till Oskarshamn, där vår dotter redan bodde med sin man och våra barnbarn. Nu som pensionär har jag tid att ägna mig åt att skriva, vilket är ett stort intresse, och i mitt fall handlar det om noveller. Hoppas att det finns personer som kommer att gilla det jag skriver.…

Arne Fredriksson
Arne Fredriksson
Publicerade verk: 12
Medlem sedan: 2016

Lärare i svenska som andraspråk fn vid ABF Globen, som alltid gillat läsa historiska noveller. Älskar att hålla mig i form genom att springa. 1989-95 reste jag mycket i Estland. Intresserad av nya möten, ensam besöka spännande platser och, kanske, möta kvinnan i mitt liv. Mina minnesanteckningar håller nu på att bli till ett större antal noveller.

Lars Ek
Lars Ek
Publicerade verk: 11
Medlem sedan: 2015

Jag heter Lars Ek och är född 1941 i Norrköping. Jag har alltid tyckt om att berätta och skriva. Det är dock först nu, efter pensioneringen, som jag har tagit tag i mitt intresse. Mitt skrivande riktar sig främst mot humoristiska kåserier och korta noveller. ?>

Inga-Britt I-B Gustafsson
Inga-Britt I-B Gustafsson
Publicerade verk: 10
Medlem sedan: 2015

Jag heter Inga-Britt I-B Gustafsson, författare och konstnär. Känslor är något som ligger mig varmt om hjärtat, speciellt de negativa eftersom många flyr från dessa. Döden är en del av Livet, det sa också Astrid Lindgren. Genom livskriser växer vi som människor, även på det själsliga planet. Det viktiga i mitt skrivande är att tänka nutid och fånga in även unga människors intresse för läsandet, där av mina korta rysare som jag skriver en bok om nu. De innehar hela registret…

Sofia Hellgren
Sofia Hellgren
Publicerade verk: 10
Medlem sedan: 2015

jag älskar litteratur, film, poesi, musik, det övernaturliga och skräck. Jag tror på myter, legender och urban legends.

Christian Losell
Christian Losell
Publicerade verk: 10
Medlem sedan: 2016

Jag är en svensk poet/författare/konstnär som älskar att skriva. Jag arbetar på att mina dikter och noveller ska vara unika och vackra. Med ett gammalmodigare språk och motiv som: livet, fantasi, filosofi. Jag vill att det jag skriver ska kunna förstås och njutas av, utan att vara alltför flummigt.

Paul Claren
Paul Claren
Publicerade verk: 10
Medlem sedan: 2019

Man, 49 år, bor i Stockholm. Skriver en del poesi och låttexter samt arbetar på debutromanen. Tänkte även skriva en del noveller. Genre: fantastik, fantasy, science fiction, övernaturligt, drama, spänning.

Poplära författare:

Fredrik Lindskog
Fredrik Lindskog
Publicerade verk: 9
Medlem sedan: 2015

Jag återkommer snarast med lite mera info och kött på benen och andra påhittade oväsentligheter…

Alexander Mats Jari Lundberg
Alexander Mats Jari Lundberg
Publicerade verk: 9
Medlem sedan: 2018

Hej, Mitt namn är Alexander Lundberg. Jag är 17 år och blir 18 år den 30 juli 2019. Vem…

Tove Birkeland Brandt
Tove Birkeland Brandt
Publicerade verk: 8
Medlem sedan: 2015

Jag heter Tove Birkeland Brandt och är född 1964 i Karlstad. Det skrivna ordet har alltid…

Rebecka
Rebecka
Publicerade verk: 8
Medlem sedan: 2016

En mestadels glad tjej på sexton vårar och ett stort intresse att skriva noveller som handlar…

Marcus Gabriel Fors
Marcus Gabriel Fors
Publicerade verk: 8
Medlem sedan: 2015

Jag är en frilansande illustratör, bildkonstnär, hobbyförfattare och projektledare/kulturproducent…

Felixkaka
Felixkaka
Publicerade verk: 7
Medlem sedan: 2017

Varning dem flesta av min dikter är på engelska. jag är 16 Är med i en anti mobbar grupp…

Tonica
Tonica
Publicerade verk: 7
Medlem sedan: 2016

Skriver både originalnoveller, romaner och fanfiction. Älskar att läsa andras böcker också.…

Jonathan Stribrant
Jonathan Stribrant
Publicerade verk: 7
Medlem sedan: 2017

Jag är en kille på 16 år som gillar att hålla på med film, sen är jag också bra på…

Angela Thegström
Angela Thegström
Publicerade verk: 7
Medlem sedan: 2016

Jag är 26 år och gift, har en underbar 1 årig dotter samt två katter. Jag älskar att…

MarikaOlkerud
MarikaOlkerud
Publicerade verk: 7
Medlem sedan: 2018

Jag är en 25 årig och äventyrslysten människa som har stort intresse av att skriva. Jag…

Jina
Jina
Publicerade verk: 7
Medlem sedan: 2017

Jag skriver dikter om mitt liv, min bakgrund, kärlek, besvikelse, drömmar samt fantasier.…

 Anthony Palm
Anthony Palm
Publicerade verk: 6
Medlem sedan: 2015

Jag är en vanlig postare som skriver ibland när andan faller på skriver bara vad som poppar…

Pipeline Karlsson
Pipeline Karlsson
Publicerade verk: 6
Medlem sedan: 2015

Jag är en glad och kreativ kvinna på nästan 30 år, och jag har skrivit berättelser sedan…

Strix
Strix
Publicerade verk: 6
Medlem sedan: 2016

När vinden viner så att det svider det är då vi endast är individer.

Per Gustavsson
Per Gustavsson
Publicerade verk: 6
Medlem sedan: 2018

Har en passion för rim och reson i tillvaron vilket återspeglas i mina små rimverser. Jag…

Karin Hell
Karin Hell
Publicerade verk: 6
Medlem sedan: 2019

Glad , energisk 42- åring uppvuxen med 8 syskon,mång faceterad,kamelont,diplomat, älskar…

Gun-Inger Arvidsson
Gun-Inger Arvidsson
Publicerade verk: 5
Medlem sedan: 2018

Har levt mycket längre än jag kommer att leva därför viktigt att det blir av jag publicerar…

Sten Wiking
Sten Wiking
Publicerade verk: 5
Medlem sedan: 2020

Från samma verkstadsgolv på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som nuvarande statsminister…

Carl Påvel
Carl Påvel
Publicerade verk: 5
Medlem sedan: 2018

Min kropp hänger med, men tankarna flyger iväg. Infinitum suger i sig allt, men kan inte…

susanne norrman
Susanne Norrman
Publicerade verk: 5
Medlem sedan: 2015

Österlens vardagspoet! En enkel själ, full med känslor, som måste bli till ord, och få…

Roger Skagerlund
Roger Skagerlund
Publicerade verk: 4
Medlem sedan: 2016

Författare till romanerna Mare Balticum I & II som handlar om ett ryskt anfallskrig mot Sverige,…

Lars Jerrhag
Lars Jerrhag
Publicerade verk: 4
Medlem sedan: 2020

Frilansande trubadur och glad pensionär som under stundom skriver egen poesi och vistexter.…

Skyle
Skyle
Publicerade verk: 4
Medlem sedan: 2017

Jag är väl en person som är driven av en inre glöd som jag inte än har lärt mig att…

Julian Yderbo
Julian Yderbo
Publicerade verk: 4
Medlem sedan: 2016

24 år gammal filosof som älskar att hasa runt i filttofflor varvat med att dricka champagne…

Johnny Österlund
Johnny Österlund
Publicerade verk: 4
Medlem sedan: 2017

En poet som legat i dvala sedan 35 år och nu återinträder i skrivandes konst när tiden…

Erica Creutz
Erica Creutz
Publicerade verk: 3
Medlem sedan: 2019

Hej! Jag heter Erica, född 01. Sedan barnsben har jag alltid älskat att uttrycka mig och…

Deborah Englund
Deborah Englund
Publicerade verk: 3
Medlem sedan: 2015

Jag är född under det berömda året 1968 och har ägnat mig åt olika former av konst sedan…

Mary Bell
Mary Bell
Publicerade verk: 3
Medlem sedan: 2017

Jag heter Mary Bell Jag bor i Guldheden i Centrala Göteborg. Jag gillar funk och soul från…

Camilla
Camilla
Publicerade verk: 3
Medlem sedan: 2016

Jag är författare, redigerare/korrekturläsare och bokförläggare. Dessutom älskar jag…

Emelie
Emelie
Publicerade verk: 3
Medlem sedan: 2017

Ung mamma, 28 år gammal. Går enligt många under beteckningen maskrosbarn! Själv säger…

Pelle Paltnacke
Pelle Paltnacke
Publicerade verk: 3
Medlem sedan: 2020

Jo, jag är en oseriös gubbe som älskar att skriva saker. Jag är 69 år och är specialutbildad…

Flippen
Flippen
Publicerade verk: 3
Medlem sedan: 2016

En kille som sett livet från två sidor där den ena sidan består av relationer, familj,…

Pia Britt-Marie Laurell
Pia Britt-Marie Laurell
Publicerade verk: 3
Medlem sedan: 2019

Nu finns tiden när jag är pensionär, efter ett långt arbetsliv, att skriva och måla i…

Håkan Brink
Håkan Brink
Publicerade verk: 3
Medlem sedan: 2018

Jag är en 51årig man från Uppsala .här är jag född och uppväxt .skrivit dikter sedan…

Majsan
Majsan
Publicerade verk: 3
Medlem sedan: 2018

Jag vill utveckla mitt skrivande för att en dag ge ut en bok. Jag tar gärna emot feedback…

Novva
Novva
Publicerade verk: 3
Medlem sedan: 2017

Jag är en tjej på 14 år som gillar att skiva om känslor och djupa tankar.

Päivi Karabetian
Päivi Karabetian
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2018

Läraren som blev farmaceut som blev författare. Jag har publicerat ett otal noveller och…

Carl J Tengström
Carl J Tengström
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2018

Har varit försvarsadvokat i nästan 40 år. När jag pensionerade mig år 2012 tyckte jag…

Lisa Olivia Svensson
Lisa Olivia Svensson
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2018

Jag skriver och lyssnar på Lars Winnerbäck. Följ mig på vägen mot min författardröm.…

Jessica Nordlander
Jessica Nordlander
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2015

Glad och varm kvinna på 46 år. Älskar att skriva dikter, noveller och böcker.

Ökänd
Ökänd
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2019

Det är genom skrivandet jag får utlopp för mina tankar och känslor. Jag har länge skrivit…

Per Ragnar
Per Ragnar
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2016

Har i huvudsak bott i norra Sverige i olika städer.

Kim hillberg
Kim Hillberg
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2019

Jag är en 20årig blivande författare som pluggar litteratur. Att skriva och måla, få…

Ulla Rasp
Ulla Rasp
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2019

En duva fällde en tår klar som en droppe snö i min hand. I den tåren speglas hela min…

Helene
Helene
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2016

Kvinna 59 år som alltid tyckt om att skriva i dagboks form genom åren. I tonåren vlev jag…

Valentina
Valentina
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2019

Hej! Jag är en vanlig kvinna som gillar att spela med ord och hitta på små berättelser)…

tidsliv
Tidsliv
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2016

Du behöver egentligen inte veta så mycket om mig. Jag är precis som dig och ändå inte.…

Felicia
Felicia
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2017

Har alltid älskat att skriva sedan jag var liten och min dröm är att någon gång skriva…

KirreChan
KirreChan
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2016

Skriver för mest för skojs skull och vill gärna veta hur andra tar mina noveller. (Ni får…

STIG WIKMAN
STIG WIKMAN
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2017

Jag är en 70 år gammal man som började skriva poesi för 10 år sedan. Har nyligen gett…

Philip Teller
Philip Teller
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2015

Tycker om att skriva det mesta, mestadels blir det romaner, noveller och sångtexter.

KJELL RANDEHED
KJELL RANDEHED
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2016

Etnolog och filatelist som skriver noveller, sagor med mera. Ibland på uppdrag av veckopressen…

Manne  Holm
Manne Holm
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2016

Jag är en gubbe på 60 som har huvudet fullt av idéer. Jag vet hur berättelsen börjar…

Pia Eriksson
Pia Eriksson
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2017

Jag är krishanteringen. Jag är modig. Jag är Pia.

Daniel
Daniel
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2017

16 år gammal. Gillar träning och hälsa. Favoritförfattare är Tolkien och bok är hans…

Martin Ekström
Martin Ekström
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2020

Ja vad kan man säga om mig, är lite som max 500 tacken.

Michaela D Söderström
Michaela D Söderström
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2015

En kvinna som hellre tar vägen bortom allfarvägen. Skriver. Dikter...essäer med mera. Huset…

Bo R Davidsson
Bo R Davidsson
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2016

Jag är fotograf, föreläsare och konstnär. Har skrivit en bok med titeln Som en parkbänk…

Jörgen Stattin
Jörgen Stattin
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2015

Vid sidan av att ägna tid åt mitt vanliga jobb, mina barn och sambo och deras intressen…

Emina
Emina
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2019

Mitt namn är Emina 30 år gammal, positiv, glad, kommunikativ, social, trevlig, beredd att…

Per-Göran Tenbrink
Per-Göran Tenbrink
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2018

Gift pensionär. 4 barn. 3 barnbarn. Fiskar helst lax med tvåhands flugspö. Rätt mycket…

Katarina Evy Björkqvist
Katarina Evy Björkqvist
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2017

Jag är en tjej på 17 år som gillar att fantisera och skriva.

Cecilia Ridderborg
Cecilia Ridderborg
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2017

Hejsan, jag har ett restaurang jobb och bor i Gästrikland, Jag är en kreativ tjej, spelar…

Niklas Nylander
Niklas Nylander
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2016

Det finns en dröm om att en dag bli författare.

Annika Palmquist
Annika Palmquist
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2018

Gillar att skriva dikter, lite som terapi. Håller även på skriva berättelsen om mitt liv,…

Lars Knapp
Lars Knapp
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2018

Jag är en dyster individ som har funnit kärlek i skrivandet. Jag är melankolisk poet som…

Snorhyveln
Snorhyveln
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2019

Känslig kvinna runt 20- års åldern. Vill nå ut med verkliga händelser i mitt liv.

ragnar sandberg
Ragnar Sandberg
Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2019

Jag är ragnar, en snart 62-årig man från göteborg, numera bosatt vintertid på gran canaria,…

Övriga författare

Utöver detta har vi också över 1100 nya författare som fortfarande växer och kämpar för att nå till toppen. För dom rekommenderar vi att läsa andras verk för att bli inspirerade och läsa våra artiklar. För då kommer dom till slut också nå till toppen.

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Mångatan

En ung tjej som inte vet vad hon ska göra med allt hon skriver

Mångatan

På andra plats denna veckan: Lars Jerrhag