Publicera novell

Här kan du skicka in din novell till oss och bli publicerad! Det bästa sättet att bli läst är genom att publicera novellen och sprida den till andra. Hos oss har du stora möjligheter att bli upptäckt av läsarna, så passa på och skicka oss din novell idag. Om du tycker det är svårt att fylla i formuläret, eller har andra frågor, så är du alltid välkommen att kontakta oss på [email protected]. Du kan också skicka in din novell direkt till oss med epost, så ser vi till att publicera den. Kika gärna på videon som förklarar hur man publicerar en novell.

Formulär för publicering av noveller
Ifall du vill ha möjligheten att kunna redigera din novell i framtiden så måste eposten vara giltig. Man kan också ha en profilbild under novellen, så man blir igenkänd. Men då måste du vara registrerad hos oss eller först lägga upp en bild på Gravatar.com.
OBS! Ditt namn kommer synas på sidan. Ifall du vill vara anonym kan du skriva okänd.
Ifall du inte får plats med din novell kan du förstora rutan genom att dra i pilen längst ner i det högra hörnet.
Det är jag som har skrivit denna texten och jag godkänner reglerna

Avbryt

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren