Publicerat

Dessa mobiltelefoner

Jag satte mig på ett utecafe. En pappa och hans dotter ca fyra år satt en bit ifrån mig. Hon hängde och klängde på hans rygg medan han oavbrutet pratade i telefon. Han hade t. o.m två telefoner och medan han pratade i den ena tittade han i den andra. Så fortsatte det i trekvart och sen reste han på sig och sa - Kom nu skall vi hem till mamma. Herregud tror inte han skulle ha betett sig så mot en vuxen person och det är precis så jag tänker när jag ser föräldrar som istället för att prata med sina barn pratar i mobilen. Hur kan man bete sig så mot barn när man aldrig tror jag iallafall skulle göra så mot en vuxen. Är det konstigt att så många små barn i det här landet mår dåligt. Nej att inte bli sedd är det värsta man kan råka ut för och det är många barn som inte blir det

Gunilla Eborn

Status: Guld författare

Gunilla Eborn heter jag bor på Södermalm i Stockholm och är både farmor och mormor. Jag älskar att skriva och mest från hjärtat och har ca 800 texter. Har fått ca 90 tonsatta av Melin och Jerndal och finns på Youtube och Reverbnation och 5 noveller utgivna. Det är ett behov hos mig när hjärtat svämmar över.
Gunilla Eborn är medlem sedan 188. Gunilla Eborn har 156 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Notice: Undefined variable: genre in /srv/users/serverpilot/apps/nya-novell-nu/public/functions/blocks/advert.php on line 3
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg