Publicerat

Dikt inspiration 2022

Vid det här tillfället ska vi prata om dagens ämne, det vill säga diktinspiration. Vad är det och hur du kan bli inspirerad att skriva en bra dikt. Diktinspiration är en process där du kommer att kunna använda ditt sinne för att skapa en bra dikt. Processen med diktinspiration involverar processen med observation, analys och tolkning. När du observerar observerar du världen omkring dig. Du kommer att kunna observera det du ser omkring dig. De saker du observerar kan vara vad som helst som människor, natur, djur, växter, mat och annat. Analysen av dina observationer ger dig en uppfattning om vad du kan använda i din dikt. Tolkningen av dina observationer är där du kommer fram till en bra dikt. Detta för att hjälpa dig att komma på bra dikter. Ett annat sätt att inspireras är att läsa andras dikter och med hjälp av att kolla omkring dig bygga egna tankar och egna idéer.

Skriven av: Jaroslaw Szymczak

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg