Publicerat

Dingåva.nu - Bidra till mera läsning

Att föreningar behöver bidrag från olika håll, är det säkerligen ingen som har missat. Detta får de i första hand från staten i form av föreningsbidrag för varje aktiv medlem. Efter detta finns det andra sätt att bidra till precis det du vill ska bli bättre. Detta kan du göra direkt på Dingåva.nu, där alla privatpersoner och företag kan skicka ett bidrag till de olika föreningar de vill stödja.


Här på novell.nu är det självklart att vi slår ett slag för författarföreningar och kulturföreningar. Detta handlar ju om sånt som våra läsare och besökare gillar. Med andra ord allt från läsvärda böcker, noveller och historier till att spela teater.

Ge ditt bidrag på Dingåva.nu

När du kommer till Dingåva.nu kan du direkt söka efter den förening du vill stödja och sedan lämna ditt bidrag. Lätt som en plätt. Är du förening kommer du också lätt att kunna registrera dig, och bli en av de många som folk lämnar sina gåvor till.

Skriven av: Jaroslaw Szymczak

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren