Publicerat

Nyhet: Många nya sexnoveller

Sedan nästan ett år har vi lagt till kategorin för vuxen historier eller så kallade sexnoveller. Under den tiden har antalet sexnoveller publicerade på sidan växt otroligt snabbt från bara några få sexnoveller under dom första 3 månaderna till flertal per vecka. Vi är otroligt glada över detta och kommer dedikera fler resurser till det. Detta kommer medföra tävlingar och flera underkategorier i kategorin sexnoveller. Vi hoppas på att arbetet blir klart förre slutet på 2021 men tyvärr så är vi inte säkra på det på grund av Corona som har påverkat hur mycket tid vi kan spendera på olika projekt. Under tiden kan vi rekommendera att läsa följande sexnovell. För er som skriver sexnoveller på vår sida har vi samlat ihop lite tips för att göra dom bättre:

 

Börja inte för snabbt eller intensivt. Istället ska du börja med att bygga upp hastigheten tills novellen når en klimax. Sexnoveller som får flest läsare hos är långa noveller där författaren introducera karaktärerna först och därefter bygger upp spänningen. Ifall din historia är kortare kan vi rekommendera att lägga upp den som en samling av korta sexnoveller. Då kan du välja titel som tex “Sexnovell samling” vilket är otroligt populärt bland läsarna. 

 

Våga att använda dig av alla sinnena av läsaren. Läsaren vill se vad som händer, men de vill också känna det, höra det, lukta på det, smaka på det och veta vad som händer i det rummet bortsett från det uppenbara. Är det musik på gång? Är tvättmaskinen på i bakgrunden? Brinner det? Hur luktar hans hud? Hur smakar hon? Hur känns hanns beröring?

 

Överraskningsmoment är otroligt viktiga. Läsaren vill överraskas. Du måste se till att läsaren inte kan räkna ut vad som händer härnäst. Du måste få läsaren att fortsätta läsa och för det är överraskningsmoment det bästa verktyget du som författare har.

Skriven av: Jaroslaw Szymczak

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren