Publicerat

Uppgradering av Novell.nu

Vi har gjort en hel del förbättringar av Novell.nu och sajten går framåt med stormsteg. Till att börja med har vi tagit tag ihopsamlandet av material för en bok. Vi tror att tiden är mogen och hoppas på att få ihop tillräckligt med deltagare. Det kommer att bli roligt för de olika skribenterna att kunna se sina verk i ett annat format, det är ytterligare ett sätt att sprida sig som författare.
För att göra detta till en givande sajt, en där man kan växa som författare, har vi introducerat en del nyheter. Till att börja med kan man nu kan bli veckans författare genom att publicera dikter och noveller folk tycker om. Att bli erkänd gör att man har lust att skriva ännu mer, alla behöver lite uppmuntran för att fortsätta. Samtidigt är det en sporre att göra ännu bättre, så man kommer högt upp på listan.
En liknande nyhet har att göra med kommentarer. Det är en sak att rösta och säga vilken man tycker är bäst. Men att kunna förklara sitt val, eller helt enkelt säga vad man tycker om en novell är en helt annan sak. Här kan man komma med uppbyggande kritik, beröm och kanske ge några förslag. När olika författare ser på samma text, men även läsare, så ser de ofta helt olika saker. Det som kan verka bra och självklart för en person kanske inte alls rimmar bra för en annan. Med kommentarer har man möjlighet att utbyta tankar och verkligen uttrycka sig.
Samtidigt har vi förbättrat användarvänligheten av sajten. Novell.nu är lätt att navigera och använda, och det är inte alls svårt att skicka in de noveller, dikter eller artiklar som man vill ha publicerade. Om det trots allt uppstår ett problem eller man har en fråga så är det alltid lätt att kontakta oss så tar vi hand om det hela.
Novell.nu fortsätter alltså att växa och bli bättre för varje dag. Vi satsar på att fortsätta vara den största novellkatalogen och att bli ännu större. Det här är det enda stopp som behövs när man vill publicera eller läsa noveller och mycket annat. Allt samlat på ett och samma ställe sparar tid, något som ingen vill slösa med.

Skriven av: Jaroslaw Szymczak

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg