Publicerat

Varför ska man välja novell.nu?

När man skriver en novell är det viktigt att kunna få ut den till publiken. Man skriver inte för att den ska ligga i byrlådan och samla damm, eller ta upp plats på hårddisken. En del deltar i novelltävlingar för att kunna sprida sina verk, och har man lite tur så kan man vinna något också. Sedan finns det olika plattformar där man kan publicera sin novell på nätet, vilka i sin tur når ut till en varierande publik.
Novell.nu har funnits länge och man har samlat på sig en stor samling med noveller och dikter. Detta är en klar fördel när man väljer vilken plattform man ska använda sig av. I och med att det redan finns mycket material på sidan så är det ett naturligt val för en läsare att vända sig hit. Man vet att man utan tvivel kommer att hitta något intressant att läsa, oavsett vilken stil eller kategori man tycker om. Istället för att behöva gå till olika sidor för att läsa så har man allt samlat på ett och samma ställe.Det samma gäller för förläggare som alltid surfar runt för att se om de kan hitta något bra, de älskar stora artikelkataloger som är fulla av noveller och andra skrifter. Här kan man sitta länge och leta igenom, läsa och njuta.
Eftersom Novell.nu har tagits över av webb365 så kommer det att bli ännu intressantare att publicera det man skriver här på plattformen. De är experter på webbdesign och håller på att förändra upplägget så det blir riktigt användarvänligt. Man kommer snabbt att kunna se vad som finns och det kommer att bli ännu lättare att publicera här. Många författare, vare sig de är kända eller inte, vill syssla med skrivande och inte tekniska aspekter av publiceringen. Det ska vara lätt att få ut det skrivna ordet till läsarna. Ofta är man lite känslig, speciellt i början, och om det inte fungerar så är det lätt att ge upp.
Med Novell.nu har man även möjligheten att bli publicerad i en bok. Just nu håller man på att samla ihop noveller för att ge ut dem i en samling, och vem vet vad som kommer att ske i framtiden? När man ser vilken framgång det har är det mycket troligt att man lägger upp nya, intressanta projekt. Med andra ord är det här en sajt som man vill vara en del av, det är här saker och ting kommer att hända.

Skriven av: Jaroslaw Szymczak

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Newbutold