Publicerat
Kategori: Dikter om livet

Aldrig mer

Jag ska lära mig att prata högre. Göra rösten hörd och aldrig förminska mig själv. Jag ska sluta underskatta mina erfarenheter och dra nytta av dom i alla situationer dom är relevanta.
Jag ska sluta backa ett steg när jag egentligen ska ta ett framåt. Jag ska sluta sitta tyst när jag har saker att säga. Aldrig mer ska jag känna mig liten och hjälplös. Jag är en människa på denna jord som syns och hörs och finns och lever med alla andra människor varje dag. Jag ska sluta titta bort när någon ser åt mig. Jag ska se människor och natur och vackra ting. Reflektera mer och leta efter svar på frågar jag vill ha svar på. Jag ska tänka på andra människor, hjälpa dom och vår miljö. Jag ska tänka mer på andra men alltid sätta mig i första hand, för jag är viktig.
Jag klarar mig.
Jag LEVER.

Skriven av: Minatankar

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg