Publicerat
Kategori: Jag älskar dig dikter

Aldrig sluta älska

Jag inte vad det är med dig. Eller med mig för den delen. Jag vet inte om det handlar om att du var min första kärlek. Eller att jag aldrig varit så kär i någon som jag var i dig. Jag har aldrig upplevt kärlek igen efter dig. Det går inte. Jag kan inte. Jag gav dig allt och lite till. Jag slängde ut mig framför dig och jag har ingenting kvar. Inget alls.
Jag är inte kär i dig. Jag har inga känslor kvar. Men jag älskar fortfarande dig. Lika mycket som då.
Jag vill inte gå in i ett förhållande med dig igen. Jag har känslomässigt släppt dig. Men jag älskar dig ändå. Jag kan inte sluta tänka på oss. Inte för att jag gillar dig, utan för jag gillade det vi hade.
Jag är nöjd med vad vi har nu. Vänner. Du kommer alltid vara min nummer 1. Jag kommer aldrig sluta bry mig om dig.

Jag borde egentligen sluta träffa dig. Inte för att det inte är hälsosamt. Jag mår sällan dåligt på grund av dig. Utan för att jag inte kan träffa andra med dig i mitt liv.
Men jag vet heller inte vad jag skulle gjort utan dig. Inte för att vi pratar så värst ofta. Utan för att du är en trygghet. Jag vet att om jag hade ringt dig 4 på natten hade du svarat. Jag vet att om jag hade behövt dig, hade du varit där.
Inte för att jag någonsin kommer ringa dig 4 på natten igen. Utan bara för att veta att jag har möjligheten.

Jag kommer alltid älska dig. Inte för att jag är kär i dig. Utan bara för att jag aldrig kommer sluta älska dig.
Din, okänd

Skriven av: Okänd

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren