Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Ända till döden!

En midsommarnatt för inte så längesen Det var en dröm, vår dröm Vi hade det kul hela natten lång Tills du var tvungen att åka hem Men vi gjorde inte slut Vi chattade hela sommaren Jag minns det som igår En midsommarnatt för längesen Vår dröm blev besannad över en natt Ditt hår som svävade fram likt ett spöke Dina ögon som glittrade med månens ljus Vi var som menade för den andre Ett förhållande vi hade, som aldrig tog slut Vi gifte oss på vår 18 årsdag Vi älskade varandra mer än allt annat Och vi gör det fortfarande Ända tills döden!

Jobbar just nu på en diktsamling! Jag är en glad och pigg författare som skrivit sedan 2005, det var då som jag började skriva dikter i skolan. Jag skrev också noveller. Jag har skrivit över 10 böcker och är också poet och kompositör! Jag tonsätter också mina texter. Jag letar även någon att skriva med! Jag har autism och ADD, men inget har hindrat mig för det! Jag skriver på mitt sätt och jag hoppas att någon kommer gilla min hjärna!
Kisselord är medlem sedan 176. Kisselord har 42 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg