Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Är det bara en lek för honom?

En första kyss och allting blir annorlunda, hon tror att det kommer bli dem. För hon litar på honom. Hon tror på att det är hon som han tänker på när han ska sova på kvällen. Och tror på att det är hon som är hans första tanke på morgonen när han vaknar. För det är det han är för henne. Hennes första och sista tanke på dagen, alla hennes tankar däremellan och hennes drömmar. De öppnar ögonen och allt är normalt igen, förutom den där pirriga känslan i hela kroppen som envisas med att stanna kvar.

En andra kyss och fjärilarna i magen kommer tillbaka. Denna gång snurrar tankarna runt i hennes huvud medan hennes läppar trycks mot hans. Hon undrar om han känner så som hon känner för honom. Hon undrar vad han tänker på och hon undrar om allt detta är på riktigt eller om allt bara är en lek för honom. Hon öppnar ögonen långsamt för att för en gångs skull våga se honom i ansiktet utan att titta bort, han öppnar ögonen och hon stänger sina lika fort. Ännu en gång är den pirriga känslan där och hon borrar ner sitt ansikte mellan hans hals och axel för att dölja hennes rodnande kinder.

Med flätade fingrar och bultande hjärtan går de tillsammans genom skogen. Han lutar sig mot en stor sten och hon står bredvid. Han drar henne mot sig och håller om henne. Hon känner sig älskad. Hon känner sig omtyckt och hon känner att hon kanske inte är så misslyckad ändå. Han sänker sina händer längre och längre ner på henne. Tillslut är de inte kvar på ryggen och han börjar hålla om henne hårdare. Hon lägger sina armar runt hans nacke och vilar huvudet på ena axeln.

De går iväg mot en grillplats inte så långt ifrån stenen och han sätter sig på en bänk så hon sätter sig bredvid. Han lägger sig ner och säger att han känner sig trött samtidigt som han skrattar och lite lekfullt drar ner henne mot honom. Plötsligt ligger de två där helt ensamma i skogen på en bänk. Helt tysta och helt förälskade i varandra, trodde hon. Han ligger på rygg och det gör även hon ända tills han vänder henne så de ligger mage mot mage. Hon känner sig mer och mer obekväm då han återigen börjar flytta sina händer nedåt. Men denna gång stannar de vid byxkanten. Hennes byxor var lite för stora i midjan och hon visste att hon borde tagit ett skärp. Hon visste att hon skulle ha haft en längre tröja så hon kunde stoppa in den i byxorna. Hon visste att hon inte skulle haft den där magtröjan på sig just den dagen.

Men på morgonen när hon valde kläder, fixade håret och sminkade sig litade hon på honom. Hon litade på att det här inte skulle kunna hända. För han var ju en av de bra killarna, eller hur?

Hans händer glider försiktigt in innanför de svarta jeansen. Hon sluter ögonen och tänker; det är såhär det ska vara, det är såhär man blir omtyckt och det är såhär killar älskar. Jag måste bara acceptera det. Hon känner nu hur hans händer trycker sig mot hennes bara hud innanför jeansen. Hon känner sig obekväm och rör lite försiktigt på sig för att han ska förstå. Men han fattar inte. Eller gör han? Kanske han bara skiter i henne. Tänk om någonting skulle hända mot hennes vilja? Tankarna flyger runt och hon försöker lugna sig för, det är ju såhär det ska vara. Eller?

Det var sista gången de träffades. För efter allt det här sa han till henne att han inte har känslor för henne. Han sa att han ser henne som en syster och han sa att han aldrig gillat henne på något annat sätt än vän. Hennes hjärta var krossat, hennes ögon var röda, uppsvullna och söndergråtna där hon satt på toalettgolvet med blodiga armar och tårar som rinner nerför hennes kinder. Men allt hon kunde svara honom var; aha okej... Hon visste att det skulle bli såhär för, det var ju faktiskt för bra för att vara sant. Hon hade fortfarande hoppet kvar. Hoppet om att det en dag skulle bli dom. Men det blev aldrig så.

Hon tänkte igenom allt han gjort mot henne men kunde fortfarande inte gå vidare. Hon hade blivit blind. Och han hade utnyttjat det. Utnyttjat det för att få röra vid henne. Han är två år äldre än henne och ser henne som en syster. Enligt honom är det ändå okej att ha sina händer innanför hennes kläder, kyssa henne och henne falska förhoppningar för att sen krossa hennes hjärta totalt. Han var inte en av de bra killarna, för bra killar dömer en inte för vilka kläder man har, hur ens kropp ser ut eller vilken bh-storlek man har. Bra killar faller för insidan. Bra killar faller för hur snäll man är, om de finner förtroende i en och allt det där som andra inte alltid ser.

-2018


Okänd är medlem sedan 2018 Okänd har 1 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren