Publicerat
Kategori: Jag älskar dig dikter

Att läka.

Att känna sig osäker kan vara den värsta känslan i världen. Känna sig ovärdig, eller ensam. Att helt enkelt känna sig värdelös. Den känslan går inte ens att beskriva med ord. När det bara känns tomt på något sätt, detta vet jag för det är såhär jag känner. Varje dag. Varje timme. Varje minut.
Jag ser på andra i min omgivning och tänker på det faktum att jag inte gjort någon nytta i livet. Det ända jag tänker på är hur idiotisk jag är, som klagar på dessa saker. Medans andra människor har riktiga problem. Som är så mycket större. Ofta känns det som att min röst inte förtjänar att bli hörd, så jag döljer hellre hur jag känner eller vad jag tycker.
Men du får mig sakta att läka. Bara genom att finnas där gör du sådan stor skillnad. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Du är den personen som får mig att sakta börja bli mer säker på mig själv, och hur jag känner. Jag är dig evigt tacksam för det, och jag kommer finnas där för dig så gott jag kan. För även fast DU inte ser det så spelar du stor roll i mitt liv.
Jag älskar dig.

En dikt & novell inspirerad tjej.
Linda är medlem sedan 2016 Linda har 2 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren