Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Att sakna

Det kanske inte handlar om honom. Det kanske inte handlar om vad ni hade tillsammans. Det kanske handlar om dig. Anledningen till att allt är slut och att du saknar honom kan vara din anledning. Ett tecken på att det är dags att du ska vara din egna trygga punkt. Att du ska hitta ett sätt att kunna luta dig tillbaka på dig själv när jobbiga saker händer. Saknad är normalt, något bra, det betyder att det ni hade var äkta. Det betyder inte att det inte kommer göra ont att släppa taget. Saknad är smärta, men när saknaden är borta är kontrasten från smärtan det finaste du kommer känna. Du kommer vara stolt. Han är inte den som kommer göra dig lycklig. Du saknar inte honom. Du saknar den känslan han gav dig. Känslan av kärlek, omtanke och trygghet. De känslorna kommer du få känna igen, du kommer ge dem till dig själv. Det finns en anledning till att det tog slut. Saknad är bra, använd den rätt, använd den som ditt bränsle för att gå vidare.

Skriven av: Elise

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren