Publicerat
Kategori: Roliga dikter

Autograf

Autograf

Till P.N.

Jag är en man med aristokratisk näsböj, normalstora ögon i grått, glesnande hår på huvudet, växandemage, starka ben, rökflammig hy och kavajomsluten torso. Jag tror mig vara generös mot vänner, oklari orden, ömsint i händerna, trög i gången, rostanfrätt i hjärtat, dragen till himlar och hav, beundrare av idrott, lyssnare i natten, fobisk i telefoner, pratsam i sällskap, förälskad i klippor, sökare på platsen, knuten till Göteborg, otrogen med Bohuslän, förstummad inför dumhet, påflugen i debatter, illa uppfostrad, djärv i grupp, förlägen på min kammare, ångerfull med rätta, ekonomisk analfabet, djurisk bland djuren, lycklig bland moln, begravd i böcker, periodvis drabbad av skräck, outtröttlig när jag vill, mycket slagfärdig efteråt, excentrisk till sättet, frossare av ohejdad vana, forskare bland forskare, sliten av livet, tolkare av miner, larvig, pedantisk, rak i nödfall, verksam in i det sista, intuitiv med kvinnor och nyfiken som en trut.

Skriven av: Carsten Palmer Schale

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg