Publicerat
Kategori: Dikter om hopp

Avståndet har blivit en vana

Avståndet har blivit en vana Sorgen en saknad Saknaden ett accepterande Accepterandet ett beslut Beslutet en vana Vanan ett minne Minnen som göms Göms i det undermedvetna Undermedvetna glömmer Glömmer bort tiden Tiden och alla år Åren med all glädje Glädjen som försvann Försvann för att finna nya vägar Vägar som ger nya minnen Minnen som alltid finns kvar Kvar för att inte glömmas Glömt saknaden Glömt sorgen Men glädjen kom åter Åter i det medvetna Avståndet finns inte

Gunilla Eborn

Status: Guld författare

Gunilla Eborn heter jag bor på Södermalm i Stockholm och är både farmor och mormor. Jag älskar att skriva och mest från hjärtat och har ca 800 texter. Har fått ca 90 tonsatta av Melin och Jerndal och finns på Youtube och Reverbnation och 5 noveller utgivna. Det är ett behov hos mig när hjärtat svämmar över.
Gunilla Eborn är medlem sedan 188. Gunilla Eborn har 156 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg